News Update :

Ο τύπος παίζει στοίχημα !

Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Αγαπητοί φίλοι του blog, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα εγκαινιάζουμε μία καινούρια στήλη για τους φίλους του στοιχήματος. Ο tipster μας προτιμά να μείνει ανώνυμος, όμως ένα σας λέμε: Ο τύπος παίζει στοίχημα! Οι προτάσεις του θα αφορούν...
αγώνες από όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο αριθμός των παιχνιδιών θα κυμαίνεται αναλόγως του πόσο προσφέρεται η κάθε αγωνιστική για προβλέψεις. Θα γίνονται δύο δημοσιεύσεις εβδομαδιαίως, μία για τα παιχνίδια του Σαββάτου και μία για τα παιχνίδια της Κυριακής, εκτός φυσικά αν υπάρχουν αγώνες και άλλες μέρες. (champions league, euro) Στη δική σας κρίση είναι κατά πόσο θα προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες από τις προτάσεις του. Οι αποδόσεις που θα αναγράφονται κάθε φορά είναι οι ψηλότερες που βρίσκεις στο διαδίκτυο, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι απόλυτες. Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας, να αντιπροτείνετε τις δικές σας προβλέψεις, να τον ευχαριστήσετε ή ακόμη και να τον κρίνετε αν σας πάει στον κουβά, τον οποίο παρεπιπτόντως περίτεχνα αποφεύγει. Παρακάτω σας δίνουμε τις προβλέψεις του για το Σάββατο, 22 Μαρτίου.



.

.

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.