News Update :

After-match Α.Ε.Κ. – Ανόρθωση: Άσπονδοι φίλοι - (Αποκλειστικό βίντεο)

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

«Το νερό είναι πολύτιμο, μην το σπαταλάτε ρίχνοντάς στο στα μούτρα του αντιπάλου». Ναι, για εσάς μιλάω «υπόδειγμα» των γηπέδων, «στολίδι» του ποδοσφαίρου μας που επιβεβαίωσες για ακόμα μία φορά πως οι αρετές σου είναι αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικές. Τελικά το κοστούμι δεν ήταν αρκετό για να κρύψει την παιδεία σου…τόσο εντός γηπέδου όσο και στη διάσκεψη τύπου όπου έριξες το εγγλέζικό (γαλλικό) σου! Σ' αυτά είσαι άπιαστος! Έδειξες επίσης ποια από τις δύο ομάδες...
έχει τελικά εμπάθεια με την αντίπαλο κι αυτή σίγουρα δεν είναι η Α.Ε.Κ. Δεν προκαλέσαμε κανέναν, αντίθετα προκληθήκαμε. Πάντως οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά θα έχουν δύσκολο έργο να δικαιολογήσουν και να χαϊδέψουν τον «Πανάγιο». Το έκαναν πολλές φορές στο παρελθόν αλλά τώρα όλες οι ενδείξεις και αποδείξεις θα τους δυσκολέψουν. Εκτός κι αν μας πουν ότι ο Αυγουστή απλά έπαθε κρίση επιληψίας ή κάτι παρόμοιο…όλα τα περιμένουμε. Σκεφτείτε μόνο τι βρισιές άκουσε ο άνθρωπος για να χρειάζονται τρία άτομα να τον συγκρατήσουν! Σοφρόνη είσαι ψυχάρα.
Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του τερματοφύλακά μας
Μείνε στην Α.Ε.Κ. Σοφρώνη, γιατί παίχτες σαν εσένα θέλουμε. Σαν το Χάρη, το Μηνά, το Σκεύο, τον Κατσή,…τιμήσατε με όλο σας το είναι τη φανέλα της Α.Ε.Κ. Κανένας όμως δεν υστέρησε. Όλοι όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν τα πήγαν περίφημα. Πάθος, συγκέντρωση στο παιχνίδι, εξυπνάδα και αποτελεσματικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών μας.
Έτσι θέλουμε την Α.Ε.Κ. σε ΟΛΑ τα παιχνίδια. Ψυχωμένη και με αυτοπεποίθηση από το 1’ λεπτό. Μπορεί το 2-2 να αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση όμως βάση της εξέλιξης του παιχνιδιού και της δυναμικότητας του αντιπάλου δεν μπορεί παρά να μας αφήνει ικανοποιημένους αλλά και αισιόδοξους.

Το ότι όταν θέλουμε μπορούμε το δείξαμε, το θέμα τώρα είναι να θέλουμε πάντα. (παίκτες & οπαδοί)
Μετά το ματς με τον Εθνικό ο προπονητής μας είχε δηλώσει πως "φέτος η Α.Ε.Κ. έδωσε μαθήματα διαχείρισης του έμψυχου υλικού". Μετά το χθεσινό ματς θα πρόσθετα πως έδωσε και δίνει μαθήματα ομαδικότητας, που είναι άλλωστε και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ως ομαδικό άθλημα. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτό ήμασταν σήμερα και αυτό θα παραμείνουμε. Τι κι αν ο Πάιβα απερίσκεπτα έθεσε τον εαυτό του εκτός από το 25; Κακή στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Οι υπόλοιποι όμως έσφιξαν τα δόντια και την καρδιά και μας έκαναν όλους περήφανους. Αυτά πρέπει να δουν και να πάρουν παράδειγμα και τα διοικητικά στελέχη. Ότι μόνο με την ομαδικότητα και την ομόνοια μπορούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά!
Μπορεί να ακούγομαι μελοδραματικός αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι: σήμερα η ομάδα κατέβηκε με μια εντεκάδα την οποία αν χρησιμοποιούσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα μας έβγαζαν τρελούς, με μέσο όρο τα 27 χρόνια. Και όμως διόλου άπειρη στο γήπεδο: Έξυπνη τακτική από τον προπονητή, λύσεις πάγκου που κάθε άλλο παρά πάγκος είναι, ακόμα και με παίχτη λιγότερο για σχεδόν μια ώρα παιχνιδιού κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο σκοράροντας δις με το διακριθέντα Ατόρνο. Στο αποκλειστικό video που ακολουθεί απολαύστε το πρώτο τέρμα του καθώς και τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων μας:


Όπως ήταν φυσικό όμως η κούραση μας στοίχισε την ισοφάριση. Χθες δεν αποσπάσαμε ισοπαλία από την Ανόρθωση (όπως λανθασμένα έγραψε ένας ομοϊδεάτης μας). Χθες η Ανόρθωση απέσπασε ισοπαλία από την Α.Ε.Κ. Η ορθή χρησιμοποίηση της ελληνικής γλώσσας είναι πολύ λεπτό ζήτημα γιατί αλλάζει νοήματα και εντυπώσεις. Την ελληνική γλώσσα θα έπρεπε επίσης να χρησιμοποιούν ορθότερα και οι δημοσιογράφοι, σκεπτόμενοι ότι τους ακούει όλη η Κύπρος. Αναφέρομαι στον commentator που είχε την ευθύνη για το παιχνίδι μας: «Απίστευτο κυρίες και κύριοι!! Η Α.Ε.Κ. προηγείται με 2-0!!» Ναι φιλαράκι μου, ήταν κάπως απροσδόκητο λαμβανομένου υπ’ όψιν του αριθμητικού μας μειονεκτήματος, αλλά στο δικό σου μυαλό είναι «απίστευτο». Πού θα πάει…θα πιστέψεις κι εσύ με τον καιρό…!!
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην κερκίδα μας που οργανώθηκε κατάλληλα για το ντέρμπι. Άφθονο χρώμα, ενωμένη φωνή και θερμό χειροκρότημα σε κάθε στιγμή. Όταν είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου πως όταν αγωνίζεται η ομάδα στο Γ.Σ.Ζ. πρέπει να είναι γιορτή, αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου αλλά με τη διπλάσια προσέλευση. Δυστυχώς όμως φάνηκε πως μια μερίδα οπαδών μας βρήκε υπερβολική την αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων και απέφυγε να έρθει στο γήπεδο. Τα πακέτα των 45 ευρώ δε διαφημίστηκαν σωστά κι έτσι πολλοί φίλοι μόλις χθες το έμαθαν.
Η γιορτή αυτή ευελπιστώ να συνεχιστεί (με ακόμα περισσότερο κόσμο) και στα υπόλοιπα παιχνίδια, όχι μόνο με την Ανόρθωση. Δεν είμαστε εμείς οι εμπαθείς είπαμε…

P.S1: Καταπληκτικό το νέο look του Turbo καθώς και η ασσίστ του
P.S2: Πολύ καλή η διαιτησία του κύριου Γερμανάκου



.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές ειλικρινά δεν ξέρω τι να σχολιάσω το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να γραφτεί ή να ειπωθεί τίποτα και από κανένα για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.
Αποδείξαμε περίτρανα ότι μπορούμε να τους χτυπήσουμε όλους και οπουδήποτε. Αποδείξαμε ότι έχουμε ποδοσφαιριστές που όχι μόνο αγωνιστικά ανώτεροι είναι από τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων αλλά και ηθικά (συγχαίρουν πάντα τον αντίπαλο) αλλά και με τσαμπουκά, άμα λάχει τις χώνουν σε κάποιους ανίδεους ψευτομεγάλους που δεν ξέρουν τι σημαίνει αθλητισμός (ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΦΡΟΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΗ).
Τέλος αποδείξαμε και ως οπαδοί αδέλφια ότι ποτέ δεν προκαλούμε πρώτοι αλλά ούτε και φυγομαχούμε. Όταν μας προσβάλλουν τα ιερά και τα όσια μας όμως ανταποδίδουμε το πυρ (δικαίωμα μας δεν είναι η αυτοάμυνα;). Στο χθεσινό παιχνίδι πρώτοι οι απέναντι είπαν για την ΠΟΛΗ μας και ήταν δικαίωμα μας να πούμε για την δικιά τους (από την οποία αυτοί ... έτρεχαν) .

KIMΩΝ

Κωνσταντίνος είπε...

Kimwn, den exoun lathos ta grafomena sou.
Paidia, stis 9:45 sintonisteite sti RIK1 tha milisei o arxigos.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.