News Update :

ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Φίλοι μας βάζουν από παντού!!!!!
Ακούγοντας τις ραδιοφωνικές εκπομπές θα παρατηρήσετε σε διάστημα όχι περισσότερο από 10 λεπτά ότι μας έχουν βάλει στόχο. Μας έβαλαν, δυστυχώς για τους ίδιους, πάλι στόχο οι εκ Λευκωσίας και παρασύρουν σιγά σιγά μαζί τους και τους επαρχιώτες (βλέπε ΕΝΠ και δηλώσεις τους μετά το τελευταίο παιχνίδι). Μας φοβήθηκαν φίλοι συναγωνιστές και πάση θυσία πρέπει να μείνουμε εκτός 4άδας μπας και στερήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη από ομόνοια και αποέλ. Κάτι που ΕΜΕΙΣ μόνο μπορούμε να κάνουμε.

Ξέχασαν όμως ότι όταν δέχεσαι πυρά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανταποδόσεις το πυρ. Και εμείς ευτυχώς μη έχοντας άλλη επιλογή ξυπνήσαμε τελικά και αρχίσαμε το πυρ κατά βούληση. Τα βόλια λοιπόν απ΄τα ντουφέκια μας φεύγουν βροχή και παίρνουν σβάρνα τους εχθρούς που είναι πολλοί πάρα πολλοί. Το μόνο όμως που πρέπει να καταλάβουν είναι το ότι θα πετύχουν τελικά οι σφαίρες μας στόχο και τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Ας μην λείψει κανείς ΑΕΚΤΖΗΣ απ’το αυριανό παιχνίδι. Ας μην τους δώσουμε την ευκαιρία να πιστέψουν ότι μπορούν να μας εμπαίζουν. Ας φωνάξουμε όλοι τα συνθήματα των μικρών ηρώων που ανελλιπώς ακολουθούν την ομάδα και την εμψυχώνουν για να ακουστούμε μέχρι το αρχηγείο των εχθρών. Τότε μόνο θα καταλάβουν τι εστί ΑΕΚ, τι εστί Λάρνακα, τι παθαίνουν όταν τα βάζουν μαζί μας και αποφασίσουμε να αντεπιτεθούμε.


ΚΙΜΩΝ
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.