News Update :

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πρόεδρε και υπόλοιπο ΔΣ της ομάδας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Φέρατε στην ομάδα τον προπονητή που είχαμε ανάγκη, διορθώσατε τα κακώς έχοντας και καταφέρατε με αυτή την κίνηση σας να συσπειρώσετε τον περήφανο κόσμο της ομάδας μας! Τι άλλο να μπορούσε να ζητήσει ο Αεκτζής; Δεν είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τον Εθνικό που έχει σημασία αλλά ούτε και το γεγονός ότι η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση. Το πιο σημαντικό είναι το ότι η ομάδα εκπέμπει υγεία, έχει επιτέλους ένα κανονικό προπονητή στον πάγκο και βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο πάθος και θέληση. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές είναι δεν άλλαξαν. Οι ίδιοι που όλοι λέμε ότι υπολείπονται σε ποιότητα. Οι ίδιοι που δεν μπορούσαν να κερδίσουν μονομαχία στα προηγούμενα παιχνίδια τώρα δεν αφήνουν μπάλα να περάσει από δίπλα τους. Ψυχολογία. Αυτό έφερε μαζί του ο Σοφρώνης και θεωρώ ότι ήδη οι ποδοσφαιριστές μας νιώθουν άνετα μαζί του και θα παίξουν και για τον προπονητή τους. Αυτό είναι πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟ!

 

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό η ομάδα κατέβηκε αποφασισμένη για το 3ποντο και αυτό πήρε. Δεν άφησε λεπτό τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει το οτιδήποτε από το παιχνίδι και με πειστική εμφάνιση φύγαμε από το Δασάκι με τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο προπονητής μας επέλεξε τον σχηματισμό 3-4-3 με τον Τόνιο κάτω από το τέρμα, Μικελ-Μοϊσοφ-Αντωνίαδη 3άδα στην άμυνα, δεξί φουλ μπακ τον Φερνάντεζ και αριστερό τον Θωμά με τους Σπιρόφσκι-Τρουγιόλ να αγωνίζονται στον άξονα, με τους Ακοράν-Ναράνχο να κινούνται πίσω από τον προωθημένο Μακρή.

 

Από το 1ο λεπτό του παιχνιδιού η ομάδα έδειξε θέληση και πάθος. Ο Τρουγιόλ έδειξε το ποσό πολύ μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο ενώ ελευθέρωσε και τον Σπιρόφσκι ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όλη η ομάδα επιτίθετο σωστά και όλοι επέστρεφαν στην άμυνα γρήγορα και χωρίς να μένουν απαθείς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον μπαρουτοκαπνισμένο και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αντωνιάδη που επιτέλους βγήκε από την ναφθαλίνη και δίνει με την εμπειρία του πολύτιμες λύσεις και βοήθειες στον προπονητή μας ενώ και ο Θωμάς έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Πραγματικά ο Θωμάς ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι και το εύχομαι από καρδιάς να είναι η αρχή για καλύτερες μέρες. Το 0-1 ήρθε από δική του σέντρα και εξαιρετικό τελείωμα του Ναράνχο ενώ το 0-2 ήρθε από το σημείο του πέναλτι με εκτέλεση αλά Πανένκα του Ναράνχο με τον Ακοράν να το κερδίζει. Σημείο αναφοράς το 0-3 το οποίο επιστέγασε την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας με τον Φλοριάν να επιστρέφει στα γήπεδα με γκολ που θεωρώ ότι θα του ανεβάσει την ψυχολογία για την συνέχεια.

 

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. Δεν είναι λόγια ενθουσιασμού τα πιο πάνω αλλά λόγια ελπίδας για το αύριο της ομάδας. Αυτή την στιγμή ΟΛΟΙ προσδοκούμε και περιμένουμε καλύτερες μέρες. Όλοι περιμένουμε πως και πως το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αρένα όπου θα έχουμε την επιστροφή του Χέϊτλι από κίτρινες κάρτες ενώ και ο Φλοριάν θα είναι σαφέστατα πιο έτοιμος. Με την επιστροφή και των Τρίσκο-Νάντο ο προπονητής μας θα έχει όλα τα όπλα που διαθέτει η ομάδα στην διάθεση του και θα μπορεί να προσαρμόζει τα πλάνα του όπως ο ίδιος επιθυμεί. Εμείς τον στηρίζουμε και ότι αποφασίζει είμαστε δίπλα του! ΠΑΜΕ ΣΟΦΡΩΝΗ!!! ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και σίγουρα ήταν αρκετά καλύτερος από το παιχνίδι με την Αελ όπου ουσιαστικά φέρει τεράστια ευθύνη για το 0-2 που τελείωσε και το παιχνίδι. Ο Τόνιο είναι καλός τερματοφύλακας όμως έχει δείξει φέτος ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όταν τον επιλέγει ο προπονητής μας όμως και τον στηρίζει εμείς ακολουθούμε. Μακάρι να είναι η αρχή για μια καλύτερη περίοδο εμφανίσεων από τον Τόνιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΙΚΕΛ: Δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική εμφάνιση από τον ισπανό. Στο παιχνίδι με την Αελ ήταν πραγματικά συγκλονιστικός αλλά και χθες έκανε μία σοβαρή και μεστή εμφάνιση. Αυτός ο Μικέλ είναι αρχηγός με τα όλα του. Καθοδηγεί την άμυνα της ομάδας και πραγματικά δίνει αυτοπεποίθηση και στους υπόλοιπους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΙΣΟΦ: THE BOSS IS BACK!!!! Ήρθε ο παιχταράς για να μείνει! Μπορεί να έδειξε λίγο έξω από τα νερά του λόγω της αποχής αλλά ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την άμυνα μας και δεν είναι τυχαίο ότι με την παρουσία του εξασφαλίστηκε το 0 παθητικό στην άμυνα για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ερμή. Υγεία μόνο εύχομαι στον BOSS! Τίποτα άλλο!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Αυτό το παιδί βρίσκεται στην ομάδα από την περίοδο 2017-2018. Ουδέποτε έχει προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα και είναι πάντοτε εκεί πιστός στρατιώτης στις ανάγκες του εκάστοτε προπονητή. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ως αριστερό στόπερ. Όποτε κλήθηκε να βοηθήσει δίνει τα πάντα και προσπαθεί για το καλό της ομάδας. Από την έναρξη του πρωταθλήματος αγνοήθηκε επιδεικτικά από τους προηγούμενους προπονητές με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Αρένα όπου όντας ο μοναδικός αριστερός μπακ στην ομάδα αγωνίστηκε εκεί ο Τίμιος Ινδός Τάντη. Με τον ερχομό του Σοφρώνη αποκτά ρόλο στην ομάδα και μπαίνει σε 2 συνεχόμενα παιχνίδια στην 11άδα και τα πάει πάρα πολύ καλά. Ειδικά στο παιχνίδι στο Δασάκι έκανε αψεγάδιαστη εμφάνιση με το highlight του παιχνιδιού να είναι ένα φοβερό τάκλιν που έκανε και ανέκοψε πολύ επικίνδυνη επιθετική προσπάθεια του αντιπάλου. Προσωπικά, και είναι προσωπική μου άποψη, προτιμώ να έχω στην ομάδα 10 ποδοσφαιριστές σαν τον Αντωνιάδη που θα τα δώσουν όλα για την ομάδα και ποτέ δεν θα «τεμπελιάσουν» στον αγωνιστικό χώρο. Του εύχομαι να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα και να δικαιώσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη του.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Η καλύτερη εμφάνιση του Φερνάντες με την φανέλα της ομάδας μας. Πάρα πολύ καλός, ανέβηκε την γραμμή και είχε πολύ καλές επιθετικές ενέργειες. Έδειξε απελευθερωμένος και αυτό είναι δείγμα της δουλειάς του προπονητή μας. Έδωσε την ασιστ για το 0-3 στον Φλοριάν ενώ είχε και μία εξαιρετική σέντρα στο 1ο ημίχρονο στον Ναράνχο με τον τελευταίο να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Έχει αρκετά καλά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής αλλά θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΠΙΡΟΦΣΚΙ: Δεν το κρύβω ότι είναι από τις ποδοσφαιρικές μου αδυναμίες. Μου αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαιριστή και τον θεωρώ πάρα πολύ καλό με ή χωρίς την μπάλα. Φαίνεται ότι με τον Σοφρώνη συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Θεωρώ ότι είναι από τις ελάχιστες πολύ καλές μεταγραφές του Κόντε και κάτω από τις οδηγίες του Σοφρώνη θα ανεβαίνει συνεχώς. Τον περιμένω ακόμα καλύτερο στην συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΡΟΥΓΙΟΛΣ: ΑΡΧΟΝΤΑΣ! Πραγματικά το κάτι άλλο. Έκανε την απλή κίνηση ο Σοφρώνης και τον τοποθέτησε στο κέντρο. Αυτόματα έκλεισαν οι τρύπες από τον άξονα, απελευθερώθηκε ο Σπιρόφσκι και έκανε ένα τρομερό παιχνίδι όπως πάντα. Ξέρει καντάρια μπάλας και φροντίζει να μας το υπενθυμίζε σε κάθε παιχνίδι. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου και δικαίος θα πάρει το 10αράκι του!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΘΩΜΑΣ: Επιτέλους και ο Θωμάς στα επίπεδα απόδοσης που τον θέλουμε. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που όλοι περιμένουμε από αυτόν. Έχει ταχύτητα, είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, έχει καλή σέντρα και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Δεν μπορώ να γνωρίζω από θέμα ψυχολογίας πώς το αντιμετωπίζει αλλά μου είναι αδιανόητο να μην μπορεί να κάνει κτήμα του την αριστερή πλευρά της ομάδας και να μας δώσει όσα μας λείπουν τόσα χρόνια. Το εύχομαι από καρδιάς να κτίσει σε αυτή την εμφάνιση και να μας κάνει να παραμιλάμε με τις εμφανίσεις του. Πάμε ΘΩΜΑ!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΚΟΡΑΝ: Αναμένω να ακούσω ανανέωση για ακόμα 1 χρόνο. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Είναι μοναδικός ποδοσφαιριστής, απίστευτη ποιότητα και με το σκαρί που έχει και την δυναμική θεωρώ ότι μπορεί να αγωνίζεται για αρκετά χρόνια ακόμη. Ότι καλύτερο έχω δει στην Αεκάρα τα τελευταία 10 χρόνια μαζί με Χόρχε-Τρίσκο και Βαν Ντάϊκ. Πραγματικά τον απολαμβάνω και παιδιά χαρείτε τον όσο τον έχουμε. Μοναδικός.  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΝΑΡΑΝΧΟ: Πέτυχε 2 γκολ και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας. Αν αφήσει στην άκρη τις περιττές ενέργειες και αποφασίσει να παίξει για την ομάδα θα κάνει την διαφορά. Αυτό θέλουμε από τον Ναράνχο. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Δεν νοείται όμως να είναι μια πάνω και μια κάτω. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό κινήθηκε ελεύθερα στο γήπεδο και τα έκανε όλα σωστά και απλά. Αυτό πρέπει να κάνει και στην συνέχεια. Τον πιστεύω πολύ και με τον Σοφρώνη θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό.  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΚΡΗΣ: Έτρεξε, πάλεψε και έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής ομάδας και φροντίζει σε κάθε παιχνίδι να θυμίζει ότι είναι εδώ για την ομάδα και θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους. Τον εκτιμώ για την προσπάθεια του και το πάθος του και τέτοιοι παίκτες αξίζουν του σεβασμού μας. Μπράβο Αντρέα!  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΦΛΟΡΙΑΝ: Το θωρηκτό επέστρεψε με γκολ! Ο παιχταράς μας ήρθε για να μείνει. Το πιστεύω και το δηλώνω ότι από εδώ και πέρα θα θυμηθούμε όλοι τον πραγματικό Φλοριάν! Δεν έχει επιστροφή για τον παιχταρά! Μόνο γκολ από εδώ και πέρα!  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: Έπαιξε για ένα 15λεπτο με τις καθυστερήσεις και είχε συμμετοχή στο 0-3. Ο Ματίας δίνει ότι μπορεί πάντοτε, προσπαθεί και βοηθά την ομάδα. Θα πρέπει να είναι έτοιμος πάντοτε να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί!  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΕΚΤΩΡ: Έπαιξε για ένα 10λεπτο και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει και αυτός να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί να βοηθήσει την ομάδα!  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Έπαιξε και αυτός ένα 10λεπτο και βοήθησε την ομάδα να πάρει την νίκη. Έχει προσόντα ο Νίνος και θα πρέπει να δουλέψει για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 

Ο Σοφρώνης έδειξε σε όλους μας από την 1η μέρα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μας. Εξαιρετικός στην καθοδήγηση, μελετά σωστά το παιχνίδι και δίνει αυτό το πάθος στους ποδοσφαιριστές μας που έλειψε πολύ η αλήθεια. Επίσης, διάβασε με την μία το ρόστερ και γνωρίζει τι μπορεί να του προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής και σε ποιά θέση. Το γεγονός ότι έβγαλε από την ναφθαλίνη τον Αντωνιάδη και τον δικαιώνει, το ότι πήρε τον Τρουγιόλ στον άξονα και έκανε τρομερό παιχνίδι αλλά και το ανέβασμα του Θωμά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

Ο Σοφρώνης στηρίζεται και θα στηριχτεί από όλους στο οικοδόμημα της ομάδας. Στο χέρι του είναι να πετύχει και να μας οδηγήσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε! Πάμε Σοφρώνη μου!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

Υ.Γ. 1: Περαστικά στον αρχηγό μας και σύντομα επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός από ποτέ! Είμαι σίγουρος ότι θα νιώθει όπως το θηρίο στο κλουβί και με την επιστροφή του θα κάνει την διαφορά και πάλι!

Υ.Γ. 2: ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!



Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.