News Update :

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Η αλήθεια είναι ότι ανέμενα με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας μας και προσδοκούσα σε θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε και η ομάδα γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό όμως εγώ κρατώ πολλά θετικά από το παιχνίδι. Επιτέλους είδαμε την ομάδα να βγαίνει ψηλά, να προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι και τους ποδοσφαιριστές μας να δίνουν ότι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήττα από ήττα διαφέρει και η χθεσινή ήττα της ομάδας δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες.


Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο μας για το γεγονός ότι πήραν γρήγορα την απόφαση να διορθώσουν τα κακώς έχοντα στην ομάδα προσλαμβάνοντας τον Σοφρώνη Αυγουστή. Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή με τον Αρνάλ Κόντε στο πηδάλιο ήταν ξεκάθαρο ότι απέτυχε. Επίσης οι προπονητές  που παρέλασαν από τον πάγκο της ομάδας (Κανέδα-Καρίγιο) δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να βγάλουν τα καλύτερα από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές ενώ τα λάθη τους κατά την διάρκεια των αγώνων διαδέχονταν τον ένα το άλλο. Δεν θα σταθώ στο παρελθόν γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Πλέον η ομάδα και ο κόσμος της πρέπει να βλέπει μπροστά και μόνο μπροστά. Το πιστεύω ακράδαντα ότι με τον Σοφρώνη η ομάδα θα ανεβεί κατακόρυφα και μόνο κέρδος θα έχει. Η στήριξη όλου του οικοδομήματος της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη και μέσα από την δουλειά του πρέπει και επιβάλλεται να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει.


Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από την λέξη ΣΤΗΡΙΞΗ! Αυτή είναι η μαγική λέξη για τους οπαδούς της ομάδας και αυτό ΠΡΕΠΕΙ να πράξουμε ΟΛΟΙ! ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Πλέον στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και όπου μας βγάλει αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 στο Δασάκι. Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς ότι φέτος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και όλοι μπορεί να απωλέσουν βαθμούς σε κάθε έδρα και με κάθε αντίπαλο. Σημαντικό είναι να δούμε την ομάδα να συνεχίζει με το ίδιο πάθος που είχε και έβγαλε στο παιχνίδι με την Αελ και με το παράλληλο ανέβασμα κάποιων ποδοσφαιριστών που θεωρούνται κλειδιά ( Βλέπε Ναράνχο-Σπιρόφσκι-Χέϊτλι) είμαι βέβαιος ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και θα το επαναλάβω για ακόμα μία φορά ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ!!



Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.