News Update :

ΑΕΚ - απόλλωνας: 1-1: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Δυστυχώς, αυτή την βδομάδα, δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που κτίσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα σπαταλήσαμε ολόκληρο 45λεπτο για να δούμε την πραγματική Αεκ στο 2ο μέρος. Ο προπονητής μας έχασε κατά κράτος στην τακτική από τον Αυγουστή και η επιλογή του να αγωνιστεί με 3άδα στην άμυνα και τον Αντωνιάδη αριστερά σηκώνει μεγάλης συζήτησης. Το είχα γράψει και στο παιχνίδι με το Αποέλ και θα το πω και σήμερα ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι σαν να βάζεις νάρκη μέσα στην ομάδα. Το χειρότερο όμως είναι ότι το κάνεις συνειδητά. Ξεκινάμε το παιχνίδι με τον Αντωνιάδη δεξιό κεντρικό αμυντικό και με τον Αυγουστή να βάζει πίεση στο δικό μας τέταρτο του γηπέδου. Μοναδικός ελεύθερος στην άμυνα για την 1η πάσα ο Αντωνιάδης κατ’ επιλογή του Σωφρόνη. Η μπάλα όμως δεν πάει εκεί γιατί όλοι οι συμποδοσφαιριστές του ξέρουν ότι είναι ευάλωτος με την μπάλα στο δεξί πόδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιζόμαστε με 10 ποδοσφαιριστές στην ουσία όταν αναπτυσσόμασταν αφού συνειδητά ο Ιντιάκεθ έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Αντωνιάδη. Δεν ευθύνεται ποσώς ο ποδοσφαιριστής, ασχέτως αν είχε μεγάλη ευθύνη και στο 0-1. Η επιλογή αυτή είναι καθαρά ευθύνη του προπονητή και είναι τεράστιο λάθος όταν την εφαρμόζει. Τεράστιο. Θα αναφερθώ και στην συνέχεια ακόμη περισσότερο για το συγκεκριμένο.
  
Στα του παιχνιδιού τώρα, ο Ιντιάκεθ κατέβασε την ομάδα με 3-4-3 και τους Πάμπλο στο τέρμα, Αντωνιάδη-Μοϊσοφ-Καταλά 3άδα στην άμυνα, Ακοραν-Λαμπάν-Λαρενα-Τετε στο κέντρο σε ευθεία και 3άδα στην επίθεση Τρισκόφσκι-Χέφελ-Φλοριάν.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έβαλε μεγάλη πίεση στην ομάδα μας. Με πολλά τρεξίματα και πίεση ψηλά στο γήπεδο κέρδιζε συνεχώς την μπάλα και ανανέωνε τις επιθέσεις του. Μέχρι και την φάση του 0-1 στο 19ο λεπτό, οι 2 ομάδες είχαν από μία υποψία φάσης. Στο 19ο λεπτό, μετά από τεράστιο λάθος του Αντωνιάδη και τραγική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, ο Μάγκλιτσα εντελώς ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πάμπλο. Στην φάση αυτή 3 ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα συνδυάστηκαν και κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα με 6 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να παρακολουθούν. Ο Λαρένα δε σταμάτησε για να δει την φάση χωρίς να έχω καταλάβει το τι σκέφτηκε. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό μέχρι και το 30ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ανέβασε απόδοση ο Χέφελ και προσπάθησε να ανεβάσει και την ομάδα μαζί του. Στο 33ο λεπτό με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάλε χάνοντας την πιο μεγάλη ευκαιρία της ομάδας μας στο παιχνίδι. Κρατούσαμε την μπάλα αλλά δεν είμασταν απειλητικοί και στο 45+1 ο Γιάκολις έφυγε μόνος πίσω από το κέντρο απέναντι στον Πάμπλο με το σουτ του όμως να φεύγει άουτ.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή από τον προπονητή μας. Ο Λαρένα έμεινε στα αποδυτήρια και στην θέση του πέρασε ο Νέλσον αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-1-1 με τον Τρίσκο πίσω από τον Φλοριάν και τους Λαμπάν-Χέφελ δίπλα δίπλα στον άξονα. Η ομάδα πατούσε πολύ καλύτερα και ήρθαν επιτέλους βοήθειες στον Ακοράν από τον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Νέλσον. Στο 53ο λεπτό είχαμε την 1η μας μεγάλη ευκαιρία στο 2ο μέρος με τον Τρισκόφσκι να κάνει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και τους αμυντικούς του Απόλλωνα να στέλνουν την μπάλα τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Απόλλωνας έφυγε σε γρήγορη αντεπίθεση με τον Γιάκολις να διανύει 40 μέτρα με την μπάλα και εν τέλει μπροστά στον Πάμπλο να στέλνει την μπάλα στην κερκίδα. Η ομάδα μας συνέχισε να επιτίθεται και στο 58ο λεπτό από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Αυγουστή, βλέποντας το πρόβλημα που είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας, έβγαλε από το γήπεδο τον Γιάκολις στο 62ο λεπτό και πέρασε στην θέση του τον Βασιλείου φέρνοντας τον Σαντάνα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας μας συνεχίστηκε και στο 70ο λεπτό ο Τέτε από πολύ καλή θέση σούταρε πάνω στα πόδια των αμυνομένων. Στο ίδιο λεπτό ο Ζελάγια πέρασε στην θέση του Μάγκλιτσα. Στο 74ο λεπτό ο Τέτε έφυγε από το γήπεδο και στην θέση του πέρασε ο Μαλόκου ενώ στο 75ο λεπτό ο Χέφελ με ωραίο μακρινό σουτ δεν ανησύχησε τον Βάλε. Στο 76ο λεπτό ο Άλαν πήρε την θέση του Ντα Σίλβα και στο 79ο λεπτό ο Φλοριάν μετά από ωραία μπαλιά του Νέλσον ανάγκασε τον Βάλε σε τεράστια απόκρουση σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Χέφελ και πρώτη κεφαλιά από τον Μοϊσοφ, ο Τρισκόφσκι πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ από πολύ δύσκολη γωνία φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα αφού από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές μας δεν τα πήγαν καλά στο παιχνίδι. Ο Λαρένα έκανε τραγικό παιχνίδι και δικαίως έγινε αλλαγή στο 45ο λεπτό ενώ ο Λαμπάν ήταν σε πολύ μέτριο βράδυ. Ο Χέφελ προσπάθησε πολύ αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του ενώ ο Τέτε έκανε την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας μας. Δεν θυμάμαι τον Τέτε σε τόσο κακή εμφάνιση. Από την άλλη, ο Τρίσκο, παρά το γκολ που έβαλε, δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα και είναι πάρα πολύ πίσω από τα γνωστά επίπεδα απόδοσης του. Στην τελική όμως, αυτός που ευθύνεται πρωτίστως για το κακό 1ο μέρος της ομάδας είναι ο προπονητής μας και το έχω αναλύσει και στον πρόλογο μου. Πέραν της κακής μέρας που βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας, η επιλογή να κατέβει με αυτό το πλάνο και τον Αντωνιάδη στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν εντελώς άστοχη και επικίνδυνη θα έλεγα.

Θα επιχειρηματολογήσω ακόμα περισσότερο για αυτή μου την άποψη. Προσπαθούμε να φτιάξουμε παιχνίδι από την άμυνα. Όταν ο άξονας μας δεν λειτουργεί καλά και ειδικά όταν μας βάζουν πίεση ψηλά θα πρέπει οι αμυντικοί μας να είναι ικανοί να βγάλουν την μπάλα από την άμυνα με μακρινή μπαλιά είτε στον σέντερ φορ είτε στους ακραίους επιθετικούς. Εμείς είχαμε πίεση από τον αντίπαλο στο δικό μας τέταρτο αλλά η δεξιά μας πλευρά δεν υπήρχε! Η μπάλα μόνο στον Μοϊσοφ και τον Καταλά πήγαινε και από εκεί και πέρα όπου φτάσει. Το βλέπει ο προπονητής μας αυτό που γίνεται και δεν κάνει τίποτα στο 1ο μέρος. Μία εσωτερική αλλαγή, να φέρει π.χ. τον Ακοράν στο δεξί άκρο της άμυνας και να πάρει τον Αντωνιάδη στο αριστερό, να βρει μια ισορροπία η ομάδα μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου. Αντ’ αυτού συνεχίσαμε στο ίδιο πλάνο το οποίο καμία τύχη δεν είχε. Η είσοδος του Νέλσον στο 2ο μέρος εξέθεσε τον προπονητή μας και καλό θα ήταν να μην επαναλάβει αυτό το λάθος ξανά. Είναι η 2η φορά που το κάνει, γιατί και με το Αποέλ λάθος ήταν, και θα πρέπει κάποια στιγμή να βλέπουμε ότι τα λάθη δεν επαναλαμβάνονται.
Εν πάσει περιπτώσει, το παιχνίδι τελείωσε και είμαστε στην 1η θέση συγκάτοικοι με την Ανόρθωση. Ακολουθεί διακοπή και στις 18/11 αγωνιζόμαστε με τον Εθνικό στο Δασάκι. Στο όριο των κιτρίνων καρτών βρίσκονται οι Μοϊσοφ-Τέτε οι οποίοι έχουν 2 κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει χαθεί και ο δρόμος είναι μακρύς αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χαραμίζουμε ολόκληρα ημίχρονα μέχρι να διορθώσουμε καταστάσεις. Τα ίδια θυμίζω έγιναν και με την Ανόρθωση στην Αρένα όπου και εκεί χαραμίσαμε το 1ο ημίχρονο. Εύχομαι να είμαστε σταθεροί και βελτιωμένοι στην συνέχεια.

Υ.Γ.1: Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει ο Γιούστε για να αποβληθεί; 2η κίτρινη μαρς σε φάουλ πάνω στον Τέτε την κατάπιε ο διαιτητής ο οποίος σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά.
Υ.Γ.2:  Θα το γράφω συνέχεια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΕΛΟΣ!! Φτάνει να το αντιληφθούν οι ίδιοι οι οποίοι την απαρτίζουν.
Υ.Γ.3: Συγκινητικές στιγμές από τα ΖΩΑ!! Έδωσαν ρεσιτάλ με την συνεχή βοήθεια προς την ομάδα και το ξεσήκωμα της κερκίδας. Η Δυτική ανεβάζει ρυθμό σιγά σιγά και ακολουθεί τους GUARDIANS οι οποίοι επίσης έκαναν μεγάλη εμφάνιση στο παιχνίδι της Κυριακής! Όταν θέλουμε μπορούμε!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Πέραν του γκολ δεν είχε άλλη τελική προσπάθεια στον στόχο. Πέρασε ένα γενικά ήσυχο απόγευμα αν και ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο 30λεπτο. Είχε 2-3 σωστές εξόδους και με τα πόδια έπαιξε αρκετά σωστά πέραν κάποιων κακών μεταβιβάσεων. Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού τον άφησαν αβοήθητο οι αμυντικοί του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Στο 0-1 κάνει τεράστιο λάθος διώχνοντας με το κεφάλι στον άξονα χωρίς να έχει αντίληψη του χώρου. Σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο αυτός για την συνέχεια αφού οι επιστροφές είναι πολύ κακές αλλά γενικά στο 1ο μέρος δεν μπορούσε να βοηθήσει και φαινόταν. Στο 2ο μέρος, όταν ήρθε στο αριστερό άκρο, ανέβασε απόδοση και βοήθησε όσο μπορούσε τον Τέτε ο οποίος όμως δεν ήταν σε καλό βράδυ. Είναι έγκλημα να αγωνίζεται δεξιά. Έγκλημα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΪΣΟΦ: Προσπάθησε όπως πάντα και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας. Στο γκολ είναι στην σωστή θέση αν και θα μπορούσε να ανέβει λίγο πιο ψηλά. Δεν ευθύνεται αυτός όμως. Επίσης έχει συμμετοχή στο 1-1 και σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των αντιπάλων. Κάνει σπουδαία χρονιά ο Σκοπιανός και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Πάθος, δύναμη και αυταπάρνηση! Εξαιρετικός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Εξίσουν καλή εμφάνιση και από τον αρχηγό. Προσπάθησε πάρα πολύ και δεν μπορώ να πω ότι ευθύνεται στο γκολ που δεχόμαστε. Από εκεί και πέρα ήταν αλάνθαστος με πολύ καλές τοποθετήσεις και εξαιρετικά μαρκαρίσματα. Χρειάζεται να είναι φρέσκος στην πορεία και θα πρέπει να προστατευτεί από τον προπονητή μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Τίποτα. Ένα μεγάλο μηδενικό ο εξωγήινος. Μετά το κακό παιχνίδι απέναντι στην Αλκή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στο γκολ του Απόλλωνα ούτε καν ασχολείται με τον Μάγκλιτσα. Πραγματικά τραγική αμυντική προσπάθεια από τον ίδιο. Ως εκεί. Τίποτα σε όλο το παιχνίδι. Δεν είναι Λαρένα αυτό που είδαμε. Σωστά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΛΑΜΠΑΝ: Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον Γάλλο. Ειδικά το γεγονός ότι δεν κυκλοφορά γρήγορα την μπάλα είναι μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα. Επιβάλλεται να παίζει πιο γρήγορα με την μπάλα και να μην αργεί την ανάπτυξη της ομάδας. Στα μαρκαρίσματα πήγε πολύ καλά αλλά έχω δει και πολύ καλύτερες εμφανίσεις από τον παικταρά μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΕΤΕ: Ανύπαρκτος ο Τέτε. Προσπάθησε, έτρεξε, πάλεψε, δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα αλλά από ουσία μηδέν. Δεν μπόρεσε να τελειώσει ιδανικά μία του προσπάθεια. Ο Πέδρο τον έκλεισε πάρα πολύ καλά και στο 1 με 1 δεν μπόρεσε να τον κερδίσει ποτέ. Με τόσο κακό Τέτε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από το αριστερό άκρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΧΕΦΕΛ: Με εξαίρεση το τελευταίο 15λεπτο του 1ου μέρους, από εκεί και πέρα είχε αυξομειώσεις στην απόδοση του. Το αριστερό του πόδι είναι εξαιρετικό και από δικό του στημένο είχαμε δοκάρι αλλά και το γκολ της ομάδας. Θα πρέπει να σταθεροποίησει την απόδοση του μέσα στο παιχνίδι όμως και να είναι πιο ουσιαστικός. Περιμένω πολύ περισσότερα από τον Έκτωρα γιατί πραγματικά μπορεί!!  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Μέτριο παιχνίδι από τον Σκοπιανό παρά το μεγάλο γκολ που πέτυχε. Δεν βοήθησε καθόλου και σε καμία περίπτωση δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Δεν είναι Τρισκόφσκι αυτό που βλέπουμε και για να είμαι ειλικρινής περίμενα να γίνει αλλαγή στο παιχνίδι. Ευτυχώς σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης αλλά θα πρέπει άμεσα να ανεβάσει την απόδοση του. Άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΚΟΡΑΝ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν είχε βοήθειες στο 1ο μέρος θα έβαζε γκολ ή θα έδινε ασιστ για γκολ. Τον Σαντάνα τον πέρναγε σαν σταματημένο αλλά χωρίς καμία βοήθεια δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Μεγάλος ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός στο 1 με 1 και σίγουρα έχει πολλά να δώσει ακόμη!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΦΛΟΡΙΑΝ: Μεγάλο φορ, πήρε παραμάζωμα τους αντίπαλους αμυντικούς κερδίζοντας κάρτα και από τους 2. Έκανε τα πάντα στο γήπεδο, κατέβαζε μπάλα από παντού και ήταν τρομερά επικίνδυνος. Μία καλύτερη τελική πάσα να του έδιναν θα την έκανε γκολ. Απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία η οποίος όμως οφειλόταν στην κλάση του Βάλε και όχι σε κάποιο δικό του λάθος. Μεγάλη πάστα σέντερ φορ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΝΕΛΣΟΝ: Τεράστιο παιχνίδι από τον Νέλσον. Έδωσε βοήθειες στον Ακοράν και ανέβηκε πολύ σωστά την γραμμή. Ισορροπημένο παιχνίδι και πολύ καλή σέντρα στην τεράστια ευκαιρία του Φλοριάν από την οποία προήλθε το κόρνερ με το οποίο σκοράραμε. Θα έπρεπε να ξεκινήσει και με την απόδοση του φώναξε παρών! Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής αλλά θα πρέπει να βρει τα πατήματα του. Πολύ μεγάλη εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΛΟΚΟΥ:  Δεν βοήθησε ο Μαλόκου. Πήρε μπάλα αλλά δεν έπαιξε γρήγορα και συνέχισε το κατακράτημα που κάνει. Έχει πολύ καλά στοιχεία αλλά θα πρέπει να παίζει πιο γρήγορα. Πήρε την 2η συνεχόμενη του ευκαιρία και θα πρέπει να τις αρπάζει από τα μαλλιά. Δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο προπονητής του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Έχω πει το πόσο μεγάλο λάθος έκανε. Πραγματικά δεν το περίμενα σε καμία στιγμή να κατεβάσει την ομάδα με τον Αντωνιάδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Το πλεονέκτημα της ομάδας μας είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σε μία ομάδα η οποία διαθέτει την καλύτερη και πληρέστερη αμυντική γραμμή στο πρωτάθλημα. Αυτομάτως, με την τοποθέτηση Αντωνιάδη ως δεξιό κεντρικό αμυντικό, έχασε αυτό το πλεονέκτημα. Σίγουρα, ούτε το κέντρο δούλεψε σωστά με αποτέλεσμα να ανανεώνουν συνεχώς επιθέσεις οι αντιπάλοι και να χάνουμε συνέχεια μέτρα στο γήπεδο. Δεν είδα όμως να αλλάζει κάτι πριν το 1ο 45λεπτο. Δεν νοείται να είμαστε δογματικοί εν έτη 2017 και να μην δεχόμαστε ότι κάναμε λάθος. Επειδή αυτό έκανε ο κόουτς μας.
Στο 2ο μέρος, με την αλλαγή του Νέλσον και την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-1-1, η ομάδα τα πήγε πολύ καλύτερα αφού και περισσότερες βοήθειες είχε ο Ακοράν και μεγάλυτερη ασφάλεια ένιωθε ο Αντωνιάδης αριστερά και το παιχνίδι γύρισε αμέσως. Η αλλαγή Μαλόκου-Τέτε δεν βοήθησε και ούτε 3η αλλαγή είδαμε μέχρι το τέλος. Αυτό δείχνει ότι δεν πιστεύει και πολύ στα παιδιά που βρίσκονται στον πάγκο. Αυτός ξέρει καλύτερα φυσικά αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι με αυτό το θέμα.

Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα δεν την κέρδισε ο Ιντιάκεθ. Ο Ιντιάκεθ απλώς έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει από την αρχή βάζοντας τον Νέλσον στο δεξί άκρο και παίζοντας με 4άδα στην άμυνα. Όταν δεν εμπιστεύεται τον Πάνκοφ για δεξιό κεντρικό αμυντικό και όταν Τρουγιόλ-Μουρίγιο δεν είναι έτοιμοι να παίξουν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να στέλνει τον Αντωνιάδη εκεί. Τέλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

eisai kathigitis telos

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.