News Update :

σαλαμίνα - ΑΕΚ: 1-0: Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια συνειδητά αποφάσισα να περιμένω το Σάββατο. Ήθελα να δω την αντίδραση της ομάδας μετά από μία συντριβή και το πώς θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, άνθρακας ο θησαυρός. Αυτό που πάντα χαρακτήριζε την Άεκ από την ημέρα της επιστροφής της από την 2η κατηγορία ήταν το ιδιαίτερο τεχνικό της παιχνίδι και όχι τόσο η αντοχή των ποδοσφαιριστών μας στο ξύλο. Στο παιχνίδι του Αμμόχωστος, αντί οι ποδοσφαιριστές μας να κατατροπώσουν τον αντίπαλο με το δυνατό τους παιχνίδι και την θέληση τους για την νίκη, τελικά σαν γατάκια θα έλεγα, κάθησαν να χάσουν από έναν αντίπαλο που προέταξε το πάθος και την θέληση για το τελικό αποτέλεσμα.
  
Θα κάνω μία μικρή παρένθεση και θα επανέλθω στο παιχνίδι της Λευκωσίας και θα στηρίξω το γεγονός ότι πρόκειται για μία κακή παρένθεση που λαμβάνει χώρα μία φορά στις 100.  Η Ομόνοια σε 3 τελικές προσπάθειες είχε 4 γκολ ενώ ο Παναγή απόκρουσε 3 φορές σίγουρα γκολ και πολύ αμφιβάλλω αν θα αποκρούσει ποτέ ξανά στην καριέρα του 3 φορές σε ένα παιχνίδι. Αυτό φυσικά δεν είναι δικαιολογία αλλά όταν στο μισάωρο είσαι στο 4-1 δεν μπορώ να περιμένω πολλά στην συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές μας κατέβηκαν στην Λευκωσία και νόμιζαν ότι θα περάσουν αέρα. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα. Αν δεν ιδρώσεις, αν δεν παλέψεις στο γήπεδο τίποτα δεν κερδίζεται. Όλο αυτό όμως είναι θέμα νοοτροπίας και θα πρέπει να περαστεί στα αποδυτήρια από τους Καθ’ ύλην υπεύθυνους. Δεχθήκαμε που λέτε μία συντριβή στην Λευκωσία και χάσαμε και τον Τρουγιόλ ο οποίος τραυματίστηκε. Σκύβουμε το κεφάλι και λέμε οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό μας επιτελείο θα αντιδράσει άμεσα το Σάββατο. ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!

Ερχόμαστε τώρα στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Ο προπονητής μας κατεβάζει την ομάδα με το προσφιλές του σύστημα 3-4-3 με τους Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Καταλά-Μοϊσοφ-Μουρίγιο 3άδα στην άμυνα, Ακοράν-Λαμπαν-Κάσες-Χέφελ ευθεία στον άξονα, Λαρένα-Τομάς επιθετικά χαφ και τον Φλοριάν στην κορυφή. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα η οποία δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στα μετόπισθεν και προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην εστία της Σαλαμίνας μεταφέροντας το παιχνίδι στα άκρα. Δυστυχώς, σε μία ανύποπτη φάση, ο Μιντίκκης ντύθηκε Ντάνι Άλβες και με εξαιρετικό σλάλομ και συνεχόμενες ντρίμπλες στον Καταλά πάσαρε στον Πάμπλο ο οποίος με την σειρά του κατάφερε, επειδή περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχθεί γκολ στην κλειστή του γωνία. Κάπου εκεί τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο και με τον Χέφελ να βρίσκεται σε τραγικό βράδυ και τον άξονα μας να παίζει πολύ αργά με την μπάλα, δεν μπορούσαμε να φανούμε επικίνδυνοι. Είχαμε το δοκάρι του Φλοριάν και ένα καλό σουτ του Ακοράν αλλά ως εκεί.

Στο 2ο μέρος, ο προπονητής μας άφησε την ομάδα όπως έπαιζε και στο 1ο μέρος παρά το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη μας. Δεν μπορούσαμε να φανούμε απειλητικοί παρά το γεγονός ότι ο Τομάς ανέβασε απόδοση και προσπαθούσε να μοιράσει παιχνίδι στους ακραίους μας και ειδικά στον Χέφελ. Η 1η κίνηση του προπονητή μας ήρθε στο 61ο λεπτό αφαιρώντας τον Λαμπάν και βάζοντας στο γήπεδο τον Τέτε. Ο Χέφελ ήρθε στο κέντρο με τους Κάσες-Λαρένα να έρχονται δίπλα δίπλα στον άξονα και τον Τέτε να πηγαίνει αριστερά. Τίποτα όμως δεν άλλαζε και στο 71ο λεπτό ήρθε και το τελειωτικό κτύπημα για μένα με την είσοδο των Μυτίδη-Ρουσιά και την έξοδο των Φλοριάν-Τομάς. Η έξοδος του Τομάς σήμανε και το τέλος του παιχνιδιού. Η μπάλα στον άξονα δεν περνούσε με τίποτα και μόνο από τα πλάγια φαντάζαμε ικανοί να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Πέραν ενός πολύ καλού σουτ του Ακοράν τίποτα δεν φτιάξαμε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα φάνταζε η ισοπαλία αλλά η νίκη της Σαλαμίνας ήταν παλικαρίσια και ολοκάθαρη. Εμείς θα πρέπει να προβληματιστούμε πάρα πολύ και να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα προβλήματα που φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια. Είχα γράψει από την αρχή της χρονιάς ότι το πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ θα είναι η διαχείριση του υλικού της ομάδας. Εξακολουθώ να λέω το ίδιο. Η ομάδα είναι γεμάτη σε όλες τις γραμμές αλλά θα πρέπει ΟΛΟΙ να νιώθουν σημαντικοί και να παίζουν για τον προπονητή τους. Στο ψεσινό παιχνίδι επιστρατεύτηκε ο Ρουσιάς ο οποίος δεν έχει ούτε μισό παιχνίδι στα πόδια του ενώ στον πάγκο βρίσκονται πολλοί που δεν έχουν αγωνιστεί λεπτό μέχρι τώρα. Σίγουρα δεν γίνεται να αγωνίζονται όλοι αλλά δεν γίνεται και από την άλλη κάποιοι ποδοσφαιριστές να έχουν ασυλία και κάποιοι άλλοι να νιώθουν ασήμαντοι στο σύνολο. Αυτό για μένα είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ.

Επειδή πολλοί ανοίγουν το στόμα τους και λεν ότι θέλουν (σίγουρα η πίκρα τους οδηγεί σε έτσι αντιδράσεις) καλό θα είναι να μένουν πιο ήρεμοι και να βλέπουν τα πράγματα σφαιρικά. Έχω ακούσει να κατηγορούν τον προπονητή γιατί έπαιζε ο Κάσες εξτρεμ στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα (ΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ) ή γιατί παίζει δεξί μπακ ο Μουρίγιο (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ) και πολλά άλλα διάφορα και άσχετα με το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος και αυτός που αποφασίζει και τα συστήματα είναι για τους προπονητές και μόνο. Ο Μουρίγιο δεν παίζει δεξί μπακ αλλά δεξιός κεντρικός αμυντικός και ο Κάσες δεν παίζει αριστερό εξτρεμ ρε παιδιά αλλά αριστερός επιθετικός χαφ. Αυτά όμως τι σημασία έχουν για εμάς τους οπαδούς? Πραγματικά απορώ κάποιες φορές που ακούω κριτικές για την τακτική προσέγγιση του εκάστοτε προπονητή όταν δεν μπορεί καν να γίνει αντιληπτό το πώς ακριβώς αγωνίζεται η ομάδα. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ λέω ότι ο Ιντιάκεθ δεν έγινε άσχετος σε μια νύχτα αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές μας είναι επιπέδου 2ης κατηγορίας. Στις ήττες θα θυμηθούμε όλοι τα χειρότερα και θα τα βάλουμε με όλους αλλά δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι αυτή η ομάδα είναι εκεί τα τελευταία 3 χρόνια και φέτος είναι ακόμα καλύτερη από τις άλλες χρονιές.

Τέλος, είμαι της άποψης ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα τώρα από την διοίκηση της ομάδας. Η διοίκηση πληρώνει και απαιτεί από τους υπάλληλους της ομάδας να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Εγώ δεν το είδα αυτό. Δεν το κρύβω ότι στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Σαλαμίνα, συζητώντας με ένα πολύ καλό φιλαράκι, του έλεγα ρε φίλε θα βγούν από τα αποδυτήρια και θα φάνε το γήπεδο, σίγουρα θα τους ανέβασαν οι διοικούντες που μπήκαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Αντ’ αυτού, είδα μια ομάδα στους ίδιους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε θέμα νοοτροπίας και στόμφας σαν ομάδα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήττε θα έρθουν αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές μας να το παίρνουν στο χαλαρό. Σημαίνει ότι και ο προπονητής το παίρνει στο χαλαρό και ο Ρόκα το παίρνει στο χαλαρό και όλοι. Αν νιώθουν όμως ότι κάτι τέτοια δεν περνούν τότε θα τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Περαιτέρω, αυτό το θέμα με τους ισπανούς που βγαίνει προς τα έξω θα πρέπει να σταματήσει. Έχουμε πολλούς ισπανούς στην ομάδα αλλά δεν πρέπει οι υπόλοιπο να νιώθουν ξένο σώμα στην ομάδα. Έχουμε και κύπριους πολύ ικανούς, έχουμε και τον Μπόλιεβιτς που πρέπει να νιώθει ισότιμος με τους άλλους και ούτω καθεξης. Αυτά τα λεω γιατί αυτά ακούγονται δεξιά και αριστερά και θα πρέπει κάποια στιγμή να τα αντιμετωπίσει σωστά η διοίκηση.

Έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση στην Αρένα. Εκεί θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές μας. Θα πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι με την θέληση και το πάθος τους. Κάθε αντίθετο αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι να δω την αντίδραση που περιμένω.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Μόνο και μόνο που δέχεται γκολ στην κλειστή του γωνία μετά από πάσα του αντιπάλου είναι για 0. Ξαφνικά, μέσα σε 2 παιχνίδια, χάθηκε ο γνωστός Πάμπλο. Τι να πω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Προσπάθησε πάρα πολύ και στο 1ο μέρος δημιουργήσαμε καταστάσεις που ξεκίνησαν από αυτόν. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από τον χώρο ευθύνης του πέραν της τελευταίας φάσης του παιχνιδιού που όλη η ομάδα ανέβηκε για το γκολ της ισοφάρισης. Από τους διασωθέντες του ναυαγίου αλλά ως εκεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΪΣΟΦ: Προσπάθησε και ο Ντάνιελ όσο μπορούσε. Στο γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη και από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα αμυντικά από τον χώρο του. Προσπάθησε και κάλυψε τον Καταλά σε κάποιες φάσεις αλλά και αυτός έμεινε σε ρηχά επίπεδα.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Τραγικός ο αρχηγός. Δεχόμαστε γκολ από αστείο δικό του μαρκάρισμα. Βασικά μαρκάρισμα νηπιαγωγείου πάνω στον Μιντίκκη. Από εκεί και πέρα δεν πατούσε καλά και δεν είχε καθόλου συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Πάρα πολύ κακή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΧΕΦΕΛ: Προσπάθησε ο Χέκτωρ αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου. Στο 1ο μέρος έπαιζε πολύ λάθος την γραμμή και σε πολλές περιπτώσεις δεν έδινε την εύκολη πάσα στον ποδοσφαιριστή που κρατούσε την μπάλα και τον έψαχνε. Δέχθηκε σωστά κίτρινη κάρτα και στο τέλος δεν μπορούσε να τρέξει από την κούραση. Πάρα πολύ κακός αλλά προσπάθησε επίσης πάρα πολύ.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΛΑΜΠΑΝ: Μέτριο ως κακό παιχνίδι από τον Λαμπάν. Προσπάθησε να δημιουργήσει και να κόψει στον άξονα χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Σωστά έγινε αλλαγή γιατί θέλαμε να επιτεθούμε στο σημείο εκείνο και δεν ήταν τόσο απαραίτητος. Χρειάζεται όμως και αυτός τον ρυθμό του για να σταθεροποιήσει την απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΛΑΡΕΝΑ: Τίποτα ο Χόρχε. Ούτε καν ένα στημένο της προκοπής. Πολύ κουρασμένος και βαρετός. Στο τέλος απλώς στεκόταν στο χώρο του κέντρου. Από τις χειρότερες του εμφανίσεις. Τίποτα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΑΚΟΡΑΝ: Ο μόνος που φάνταζε επικίνδυνος στο γήπεδο. Προσπαθούσε συνεχώς όποτε έπαιρνε μπάλα και είχε συμμετοχή στις καλές ευκαιρίες της ομάδας. Είχε και κάποια κακά τελειώματα αλλά ήταν ο μόνος που μπορούσε να απειλήσει. Ένα χελιδόνι όμως δεν φέρνει την άνοιξη. Δυστυχώς.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Στο 1ο μέρος δεν συνεργάστηκε σωστά με τον Χέφελ. Δεν μπορούσαν να βρεθούν σωστά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μοιάζει λίγο χαμένος. Στο 2ο μέρος ανέβηκε πάρα πολύ και όλα ξεκινούσαν από τα πόδια του. Στο 71ο λεπτό, βγαίνοντας από το γήπεδο, τελείωσε και το παιχνίδι. Δεν έβγαινε ο Τομάς ψες. Λάθος από τον κόουτς. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΣΕΣ: Είχε μόνο 2 λάθος μεταβιβάσεις σε μακρινές κάθετες μπαλιές για 90 λεπτά. Έπαιξε πολύ σωστά την θέση του και κυκλοφόρησε την μπάλα όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Δεν είναι σε θέση να κάνει την διαφορά ακόμη αλλά φαντάζει ποδοσφαιριστής συνόλου. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και κρατάω την θετική του παρουσία με και χωρίς την μπάλα. Θα ανεβαίνει συνεχώς. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΦΛΟΡΙΑΝ: Παρών- απών ο Πιντάδο. Επηρεασμένος από την αποχή δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Είχε το σουτ στο δοκάρι αλλά ως εκεί. Δεν μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Ελπίζω στο παιχνίδι με την Ανόρθωση να είναι σε φουλ ετοιμότητα γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΤΕΤΕ: Έπαιξε για ένα 30λεπτο και έτρεξε πολύ. Χωρίς όμως καμία ουσία στο παιχνίδι του. Συνέχεια προσπαθούσε να τρυπήσει τους αντιπάλους αλλά δεν του βγήκε καμία επιθετική προσπάθεια. Θα έπρεπε να περάσει στο γήπεδο πολύ πιο γρήγορα ή αν δεν μπορούσε αυτός θα έπρεπε να περάσει ο Εγγλέζου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Ο Νέστορας μπήκε και μπάλα δεν ακούμπησε. Προσπάθησε κάποιες φορές να έρθει κοντά στο κέντρο να πάρει μπάλα αλλά ως εκεί. Χάθηκε ανάμεσα σε 3 και 4 αντιπάλους. Εντελώς ανορθόδοξο αυτό που προσπάθησε ο Ιμανόλ κατά την δική μου άποψη. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Νέστορας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΡΟΥΣΙΑΣ:  Τα ίδια ισχύουν και για  τον Ρουσιά. Όταν η μπάλα δεν πάει κοντά τους τι να περιμένω από τους 2 επιθετικούς μου? Τίποτα.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στο παιχνίδι με την Ομόνοια πήγαν όλα στραβά. Σωστά και παντελονάτα ανάλαβε την ευθύνη της ήττας υψώνοντας ασπίδα προστασίας για τους ποδοσφαιριστές του. Στο παιχνίδι του Σαββάτου όμως ούτε ο ίδιος δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Φέρει μεγάλη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα και θα το εξηγήσω πιο κάτω.
Καταρχήν να πω ότι πολύ σωστά κατέβασε την ομάδα με πλάνο να κτυπήσει από τα άκρα. Όταν μια ομάδα αμύνεται με 11 παίκτες τότε η λύση είναι να μεγαλώσεις το γήπεδο με τους ακραίους σου και να ανοίξεις τους χώρους. Το παιχνίδι φορτώθηκε από την ομάδα μας στην αριστερή πλευρά με τον Χέφελ να έχει απέναντι του τον Κυπριανού και τον Μιντίκκη ενώ έπαιρνε βοήθειες από τον Τομάς και τον Κάσες. Ο Χέφελ όμως δεν ήταν σε καλό βράδυ και δεν μπόρεσε να παίξει σωστά την θέση. Όποτε μεταφέραμε το παιχνίδι από την πλευρά του Ακοράν, αλλάσοντας παιχνίδι με γρήγορη μακρινή μεταβίβαση από αριστερά στα δεξιά, δημιουργήσαμε καταστάσεις. Αυτό όμως δεν το είδαμε σχεδόν ποτέ. Από τον άξονα δε, δεν είχαμε ούτε μία τελική πάσα.

Βλέποντας όλα αυτά στο 1ο μέρος, περίμενα ότι θα αντιδρούσε τουλάχιστον στην αρχή του 2ου. Ο Τομάς πήρε περισσότερο μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις αλλά ο Χέφελ εξακολουθούσε να είναι αρνητικός. Η είσοδος του Τέτε στο 61ο λεπτό και η μετατόπιση του Χέφελ στον άξονα θεωρητικά έδωσε περισσότερες λύσεις στην ομάδα αφού θα μπορούσε να απειλήσει και με το μακρινό σουτ του Ολλανδού ο οποίος είχε ένα καλό μακρινό σουτ το οποίο πέρασε μόλις έξω. Στο 71ο λεπτό όμως τα ακύρωσε όλα με την είσοδο 2 επιθετικών και την έξοδο του Τομάς. Ο άξονας έμεινε κενός, χωρίς να έχουμε ποδοσφαιριστή που μπορεί να πάρει την μπάλα και να πάει κάθετα στο κέντρο αφού ο Λαρένα είχε σκάσει, ο Χέφελ δεν μπορούσε ενώ ο Κάσες δεν έχει αυτό το παιχνίδι. Από το 71ο λεπτό και έπειτα δεν μπορέσαμε κάν να φτιάξουμε ευκαιρία με σωστή ανάπτυξη.
Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω τι χρειαζόμασταν και τους 3 κεντρικούς αμυντικούς μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν υπήρχε κανένας λόγος σε αυτό το παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος δεν έκανε καν επίθεση να παίζουμε με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Στο 71ο λεπτό θα έπρεπε να αφαιρέσει έναν εκ των 3 κεντρικών αμυντικών και να περάσει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να παίξει πιο επιθετικά είτε αυτός είναι ο Νέλσον είτε ο Χαραλαμπίδης είτε ο Εγγλέζου. Δεν χρειαζόμασταν 2 επιθετικούς στο κουτί όταν την μπάλα δεν την περνούσαμε στο κουτί.

Αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν είμαι προπονητής και σίγουρα δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του Ιντιάκεθ την ώρα που παίρνει τις αποφάσεις. Εκ των υστέρων όμως φαίνεται ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 71ο λεπτό. Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Χρωστάει και αυτός μια απάντηση σε όλους μας και κυρίως στον ίδιο του τον εαυτό. Θα πρέπει επιτέλους οι ποδοσφαιριστές μας να παίξουν και για τον προπονητή μας. Αν δεν μπορεί να τους κάνει να παίξουν για αυτόν τότε το χάσαμε το παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Να μας παρετησουν ουλλοι τους απο τον Ροκα μεχρι τον προπονητη και απο αυτην την μεριδα οπαδων που ειναι με παρωπιδες και δεν καταλαμβαινουν οτι η ομαδα ΑΕΚ μας κοροιδευει τοσα χρονια.

Ο ΑΣΧΕΤΟΣ είπε...

Είσαι λεβέντης

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΜΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.
1. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΡΓΗ/ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 90ΛΕΠΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΕ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
3. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ "ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ". ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΤΙΘ ΠΡΟΠΕΡΣΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΔΙΕΤΕΣ, ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΟΥΡΙΓΙΟ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ 35 ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΝΑΝ ΧΑΡΗ.
3. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΛΑΡΕΝΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. 2 90ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ. ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
4. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΛΙΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑ.
5. ΕΝΑ ΚΥΠΡΑΙΟ ΠΟΥ ΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΚΑ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙ.
6. ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ? ΑΛΒΕΣ, ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ, ΜΑΣΣΑΝΑ, ΚΑΝΤΕ, ΜΟΝΤΕΪΡΟ, ΚΟΛΑΟΥΤΙ, ΟΡΤΙΘ, ΓΚΑΡΙΔΟ, ΣΑΪΘΑΡ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΝΙΝΟΥ, ΘΩΜΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 10 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΚΕΝΕΙ 1-2 ΠΑΙΚΤΕΣ?
6. Ο ΜΟΪΣΟΦ ΠΟΥ ΒΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑ Κ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΕΣΠΑΣΕ. ΕΦΚΑΛΕ ΜΙΑΝ ΠΗΧΗ ΓΛΩΣΣΑ.
7. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΑΠΟΥΦΑΣ ΕΦΑΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΚΑΛΟΥΝ 90ΛΕΠΤΟ.
8. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 3 ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ. ΕΧΤΕΣ ΕΤΡΩΕΝ ΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 3 ΠΙΣΩ.
9. ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΕΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
10. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.