News Update :

ομόνοια - ΑΕΚ: 0-1: ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Συνειδητά επέλεξα να μην αρθρογραφήσω για τα προηγούμενα 2 παιχνίδια της ομάδας μας με Ανόρθωση και Αποέλ. Δεν ήθελα να γράψω με το συναίσθημα και προτίμησα να περιμένω ακόμα λίγο για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά που σκέφτομαι. Η ομάδα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση επιβεβαίωσε ότι δεν πατάει καλά και στο παιχνίδι με το Αποέλ ολοκλήρωσε τις κακές εμφανίσεις του Μαρτίου. Η επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Ομόνοια στο χθεσινό παιχνίδι ήλθε σαν βάλσαμο στις πληγές της ομάδας μας οι οποίες είναι αρκετές. Δεν πείθουμε πλέον ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια το Αποέλ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν έχασα την πίστη μου στην ομάδα; Δεν την έχασα αδέρφια. Απλώς βλέπω ποδοσφαιριστές κουρασμένους οι οποίοι δεν μπορούν να παίξουν το παιχνίδι που έπαιζαν πριν 3 μήνες. Ο λόγος αυτής της καθίζησης θεωρώ ότι είναι η συνεχής χρησιμοποίηση των ίδιων ποδοσφαιριστών αλλά και η μη χρησιμοποίηση των κύπριων ποδοσφαιριστών του ρόστερ. Έχουν απομείνει πλέον 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και 2 παιχνίδια για το κύπελο, αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό. Οι ποδοσφαιριστές μας και ο προπονητής μας θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να μπορέσουμε να μείνουμε στην διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιδείξουμε μεγαλύτερο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πάθος το οποίο θα υπερκαλύπτει τα πολλά και συνεχόμενα λάθη που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια των Play Off.

Μπορώ να γράψω και άλλα πολλά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά δεν θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Σημασία έχει ότι είμαστε στο -4 από την κορυφή και ότι την Τετάρτη παίζουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Ομόνοια το οποίο μπορεί να καθορίσει και την πρόκριση μας στον τελικό. Στο παιχνίδι της Λευκωσίας, ο Λαμπάν έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και απέδειξε ότι είναι εδώ και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει. Από πολύ κοντά σε απόδοση οι Χαραλάμπους-Τόνιο-Άλβες-Μουρίγιο με τους υπόλοιπους να κινούνται στην μετριότητα. Ούτε καν ο σκόρερ της ομάδας, Τρισκόφσκι, δεν ξέφυγε από την μετριότητα. Υπήρξε όμως διάθεση, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η πολύ δύσκολη μας συνάμα σημαντική νίκη.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Λαμπάν με τους Τομάς-Μπόλιεβιτς μπροστά του και τους Τέτε αριστερά και Τρισκόφσκι δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Το παιχνίδι ήτανπολύ κακό με συνεχόμενα λάθη και πολύ αργό ρυθμό. Η Ομόνοια προσπαθούσε από τα άκρα να δημιουργήσει ενώ η ομάδα μας έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο και περίμενε να κτυπήσει στην κόντρα. Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για την Ομόνοια στο 21ο λεπτό, με τον Ράμος να εκτελεί κόρνερ και τον Ρούνιε από κοντά να πλασάρει πάνω στον Τόνιο.
  • Στο 25ο λεπτό, ο Ράμος από δεξιά σέντραρε με τον Φλορέσκου να έρχεται από το κέντρο και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, ο Τέτε σέντραρε από αριστερά και ο Τρισκόφσκι με εξαιρετικό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Παναγή και έγραψε το 0-1 για την ομάδα μας. Στο 38ο λεπτό ο Εζέ δέχθηκε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι.
  • Η Ομόνοια συνέχισε την πίεση στα καρέ μας και στο 41ο λεπτό ο Ράμος σέντραρε από δεξιά και ο Σιέρινταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Τόνιο.
  • Στο 45ο λεπτό είχαμε την απόκρουση του αγώνα με τον Τόνιο να αποκρούει εξ επαφής πλασέ του Ασίς μετά από γύρισμα του Σιέρινταν. Τεράστια απόκρουση από τον τερματοφύλακα μας. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του 1ου μέρους.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή από την Ομόνοια. Ο Μπεμπέ πήρε την θέση του Εζέ και ο Ασίς μεταφέρθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης της Ομόνοιας.
  • Η ομάδα μας μπήκε πιο ζωντανά στο 2ο μέρος και στο 53ο λεπτό μετά από μπαλιά του Λαμπάν, ο Άλβες κατέβασε μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον Τομάς ο οποίος από κοντά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.
  • Στο 55ο λεπτό είχαμε την 1η αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Εγγλέζου να παίρνει την θέση του τραυματία Τέτε.
  • Στο 62ο λεπτό, ο Φλορέσκου μετά από σέντρα του Ασίς, κατέβασε την μπάλα πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή μας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα έξω. Στο ίδιο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκαν οι Σιέρινταν και Εγγλέζου για διαμαρτυρίες, αφού ο ποδοσφαιριστής μας ζήτησε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης που του έγινε από τον Μπεμπέ.
  • Στο 64ο λεπτό, ο Ασίς σέντραρε από δεξιά και ο Μουρίγιο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και με εξουδετερωμένο τον Τόνιο, έδιωξε προ του Σκέμπρι, με τον Καταλά να καθαρίζει εν τέλει την φάση. Εξαιρετικό μαρκάρισμα και διώξιμο της μπάλας από τον αμυντικό μας.
  • Στο 66ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Τόνιο για καθυστερήσεις ενώ στο 68ο λεπτό ο Ορτίθ σέντραρε από δεξιά και με διπλή προσπάθεια Εγγλέζου και Τομάς δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στην εστία της Ομόνοιας.
  • Στο 75ο λεπτό ο Κάσμι πήρε την θέση του Σκέμπρι ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρόσα πήρε την θέση του Τρισκόφσκι. Στο 81ο λεπτό ο Ρουσιάς πήρε την θέση του Φυλακτού και στο 85ο λεπτό ο Μυτίδης πήρε την θέση του Άλβες.
  • Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 90+2 με τον Κάσμι να σεντράρει από αριστερά και τον Ρουσιά από το μισό μέτρο να μην βρίσκει την μπάλα προς ικανοποίηση όλων εμάς που βρισκόμασταν στο γήπεδο. Πραγματικά τεράστια ευκαιρία για τον επιθετικό της Ομόνοιας ο οποίος στο 90+4 δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος.


Έχω πει και στον πρόλογο μου ότι η ομάδα δεν πείθει πλέον ότι μπορεί να κοντράρει το Αποέλ μέχρι τέλους. Ποδοσφαιριστές- κλειδιά δεν ανεβάζουν απόδοση και φυσιολογικά θα έρθουν τώρα και τραυματισμοί. Διαβάζω δεξιά και αριστερά για το πόσο τεράστια απώλεια είναι ο Τέτε, για τον οποίο όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει άμεσα στην ομάδα. Εγώ όμως από την άλλη, το θεωρώ τεράστια αδυναμία να κρέμομαι αποκλειστικά από έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα της ομάδας. Υπάρχει ο Εγγλέζου, ο οποίος κάνει εξαιρετική χρονιά, υπάρχει ο Κυπριανού ο οποίος όποτε έχει κληθεί ήταν θετικότατος και τα άλλα παιδιά. Ουδείς αναντικατάστατος παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει ότι το Αποέλ χωρίς Ντε Βινσέντι χάνει την δυναμική του και θα συμφωνήσω. Σίγουρα η Άεκ χωρίς τον Λαρένα και χωρίς τον Τέτε δεν θα έχει την απαιτούμενη ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά εδώ είναι η μαγκιά της ομάδας. Αγωνιζόμαστε από την αρχή της χρονιάς με διαφορετικό αμυντικό δίδυμο και όμως έχουμε καταφέρει να είμαστε εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και θα πρέπει να ενεργοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στα παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Καλό ποδόσφαιρο σίγουρα δεν παίζουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί να μην σηκώνεις τα πόδια σου και να παίρνεις τις νίκες, όπως παραδείγματος χάρην έκανε πέρυσι το Αποέλ το οποίο δεν βλεπόταν. Θεωρώ ότι τεράστιο ρόλο θα παίξει η απόδοση του Τομάς από εδώ και πέρα ο οποίος είναι ο παίκτης βαρόμετρο για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Χωρίς τον Λαρένα, θα πρέπει επιτέλους να ανεβάσει απόδοση. Είναι πολύ πίσω εδώ και πάρα πολλά παιχνίδια και δεν τον χρειαζόμαστε μόνο για να τρέχει μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον καλό Τομάς ιδιαίτερα σε αυτά τα παιχνίδια!! Ο Καταλά επίσης θα πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι της Λευκωσίας είναι η εμφάνιση του από το 60ο λεπτό και μετά η οποία ήταν αλάνθαστη.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ, οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να μασούν σίδερα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα βρίσκεται εκεί. Ο προπονητής μας ελπίζω να είναι διαβασμένος γιατί θα δούμε μία εντελώς διαφορετική Ομόνοια με τις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών όπως οι Κιρμ, Χαφέζ και Μαρκάσα. Ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε το 1ο βήμα το οποίο απαιτεί να μην δεχθούμε γκολ. Αν δεν δεχθούμε γκολ είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι θα σκοράρουμε. Όλοι γήπεδο την Τετάρτη να υποστηρίξουμε την ομαδάρα μας με την ελπίδα να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον τερματοφύλακα μας. Μπορεί να είχε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις με την μπάλα στα πόδια αλλά εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρών και με μία τεράστια απόκρουση κράτησε το 0 για την ομάδα μας. Πάρα πολύ καλός και στις εξόδους του ο Τόνιο που έδειξε ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας και από τα χέρια του μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα. Λογικά την Τετάρτη δεν θα αγωνιστεί και θα δούμε τον Σορόα κάτω από τα δοκάρια. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα και θα πρέπει να είναι προσεκτικός στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΟΡΤΙΘ: Ακόμη ένα μέτριο παιχνίδι από τον ισπανό παικταρά. Μπορεί να μην συνάντησε τεράστιες δυσκολίες από τα δεξιά, αλλά δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι. Είναι μονίμως κάτω εδώ και αρκετές αγωνιστικές και δεν τον βλέπω να ανεβαίνει. Είχε μία εξαιρετική προσπάθεια στο 68ο λεπτό η οποία όμως δεν κατέληξε σε γκολ και από την πλευρά του ξεκίνησε η πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια στο 90+2. Πρέπει να ανεβάσει απόδοση γιατί δεν είναι Ορτίθ αυτό που βλέπουμε.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τεράστια εμφάνιση από τον Ισπανό. Μπήκε μέσα και έπαιξε και για τον Καταλά στο 1ο μέρος. Πέραν της κακής άμυνας στην φάση του 45ου λεπτού πάνω στον Σκέμπρι, ήταν εξαιρετικός και καθάρισε τα πάντα μέσα και έξω από την περιοχή του Τόνιο. Ήταν επίσης αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια ενώ η απόκρουση προ του Σκέμπρι στο 64ο λεπτό ήταν όλα τα λεφτά. Μεγάλη επιστροφή για την ομάδα και περιμένω να τον δω μαζί με τον Μοϊσοφ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μέχρι και το 60ο λεπτό δεν πατούσε καλά. Υπέπεσε σε ένα τεράστιο λάθος στο 1ο μέρος το οποίο ευτυχώς δεν κατέληξε σε γκολ. Δεν δείχνει να είναι στα καλύτερα του αλλά από το 60ο λεπτό και μετά έπαιξε ως αρχηγός της ομάδας. Πάθος, δύναμη και καταλυτικές παρεμβάσεις. Δεν είναι ο γνωστός Καταλά και φαίνεται αρκετά κουρασμένος. Ίσως να πρέπει να μείνει και λίγο στον πάγκο να δούμε το δίδυμο Μοϊσοφ-Μουρίγιο. Δεν τον μειώνω ούτε πιστεύω ξαφνικά ότι δεν αξίζει αλλά βλέπω να επανέρχεται. Ελπίζω να το κάνει άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αν δούμε τις φάσεις του παιχνιδιού, φαίνεται να ξεκινούν αρκετές εκ των φάσεων της Ομόνοιας από την πλευρά του. Οι φάσεις αυτές όμως, ιδιαίτερα στο 1ο μέρος, ξεκινούν από τον Ράμος τον οποίο δεν παίζει σωστή άμυνα ο Τέτε. Ο Χαραλάμπους τα έδωσε όλα και προσπάθησε πάρα πολύ στο γήπεδο. Ιδιαίτερα σε κάποιες φάσεις που η ομάδα χρειαζόταν ανάσες, ο ίδιος κράτησε την μπάλα σωστά και ανέβηκε την γραμμή δίνοντας βοήθειες είτε στον Τέτε είτε στον Εγγλέζου. Για μένα είναι από τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές φέτος. Σταθερότατος και κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος. Ίσως ξεκουραστεί την Τετάρτη αλλά πραγματικά είναι εξαιρετικός! 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΜΠΑΝ: Τεράστια παιχνίδι από τον Λαμπάν! Αυτός είναι ο Λαμπάν που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Κράτησε άψογα τον χώρο ευθύνης του και ανέκοψε πάρα πολλές επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων. Επίσης προσπάθησε να δημιουργήσει από τον άξονα με την 1η καλή πάσα. Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα και γενικά δεν τον θυμάμαι να έχει κάνει ούτε ένα φάουλ μέσα στο παιχνίδι!! Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθεί κάρτες ο Λαμπάν λαμβανομένου υπόψη ότι δεν θά έχουμε τον Λαρένα για τα επόμενα 5 παιχνίδια. Μακάρι να σταθεροποιηθεί σε υψηλές αποδόσεις γιατί είναι υπερπολύτιμος αυτή την στιγμή!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Έπαιξε λίγο πιο μπροστά από τον Λαμπάν και δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι. Δεν κράτησε μπάλα ενώ δεν πέρασε και σωστές πάσες όταν χρειάστηκε. Θα πρέπει να συνηθίσει τον νέο του ρόλο και θα πρέπει να ανεβάσει στροφές μεσοεπιθετικά. Είναι παικταράς και τον πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει την διαφορά στην συνέχεια!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση ο ισπανός. Έτρεξε πολύ και πάλεψε όλες τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε ούτε να δώσει στήριγμα στον Άλβες αλλά ούτε και να δημιουργήσει. Είναι συνεχώς πίσω σε απόδοση και αν δεν ανέβει άμεσα τότε δεν έχουμε ελπίδες για πρωτάθλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΕΤΕ: Ο ισπανός γίγαντας δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά την ασιστ του την έδωσε και πάλι. Δεν βοήθησε αμυντικά τον Ηλία ενώ έδειξε να έχει πρόβλημα από το 35ο λεπτό και μετά. Έχει σκάσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι όμως μέσα στις φάσεις πάντα και με την ασιστ του ήρθε το γκολ από τον Τρίσκο. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Πέραν του γκολ δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο. Βοήθησε περισσότερο από τον Τέτε αμυντικά αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα άλλο επιθετικά. Σκόραρε φυσικά ένα εξαιρετικό γκολ αλλά θα πρέπει να έχει περισσότερη διάρκεια στην απόδοση του. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και από την απόδοση του κρίνονται παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΛΒΕΣ: Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Άλβες με την φανέλα της ομάδας μας. Όποτε πήρε μπάλα ήταν κίνδυνος- θάνατος ενώ θα έπρεπε να κερδίσει και 2-3 κίτρινες κάρτες από αντίπαλους οι οποίοι πραγματικά τον σταματούσαν με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Ήταν θετικότατος αλλά δεν είχε καμία βοήθεια όπως επίσης δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου. Εξαιρετικός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μπήκε στο 55ο λεπτό στην θέση του Τέτε και αφότου πέρασαν 10 λεπτά για να βρει τα πόδια του βοήθησε και αυτός την ομάδα αμυντικά. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συνέχεια ενώ την Τετάρτη θα βρίσκεται στην 11άδα στο παιχνίδι του κυπέλου. Θα βοηθήσει ο Νικόλας γιατί είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να σκοράρει την Τετάρτη!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΡΟΣΑ:  Δεν περίμενα να βοηθήσει ιδιαίτερα αλλά έδωσε πνοή στο δεξί άκρο της επίθεσης μας. Με τα τρεξίματα του και τις βοήθειες στον Ορτίθ, κρατήσαμε το υπερ μας αποτέλεσμα. Θέλει παιχνίδια ο Ρόσα για να βρει ρυθμό και να δείξει τις ικανότητες του. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα μας.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ:  Μπήκε στο 85ο λεπτό και έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Κράτησε μπάλα και είχε και μία καλή ευκαιρία. Ο Νέστορας θα πρέπει να δουλεύει και να περιμένει τις ευκαιρίες του οι οποίες θα έρθουν. Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι δεν έρχεται στην κερκίδα να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές του. Ότι και να συμβαίνει, όπως και να νιώθει ο ίδιος αυτό είναι μεγάλο λάθος και θα πρέπει να το διορθώσει. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Σε σχέση με το παιχνίδι με το Αποέλ κατέβασε τους Λαμπάν στην θέση του Λαρένα και τον Μουρίγιο στην θέση του Νίνου.

Η τακτική του από την έναρξη του αγώνα, προνοούσε να δώσουμε μπάλα στον αντίπαλο και να κτυπήσουμε στην κόντρα. Αφού δεν δεχθήκαμε γκολ από την μεγάλη ευκαιρία του Φλορέσκου, καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Τρισκόφσκι και να προσπαθήσουμε έπειτα να κρατήσουμε το σκορ. Ο Τόνιο έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο 2ο μέρος είχαμε την 1η αναγκαστική αλλαγή με τον Εγγλέζου στην θέση του Τέτε, ενώ η ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ειδικότερα μετά την είσοδο του Μπεμπέ. Αφού ανέβασε απόδοση ο Καταλά, ισορροπήσαμε αμυντικά και στο 75ο λεπτό η αλλαγή Τρισκόφσκι-Ρόσα έδωσε πνοή στο δεξί μας άκρο. Η αλλαγή Άλβες-Μυτίδη έδωσε φρεσκάδα στην επιθετική μας γραμμή και καταφέραμε να κρατήσουμε το 3ποντο.
Θεωρώ σωστή την προσέγγιση του παιχνιδιού, αφού η ομάδα δείχνει να είναι πίσω από τις δυνατότητες της. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα πλέον και πολλοί ποδοσφαιριστές είναι ντεφορμέ. Έδωσε σωστά την μπάλα και κτύπησε στην κόντρα αλλά αν δεν ανεβάσουμε απόδοση δεν θα αντέξουμε για πολύ. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Κυριακής. Θα δούμε αλλαγές σε πρόσωπα και ελπίζω να δικαιωθεί σε όποια τακτική ακολουθήσει. Δεν είναι άσχετος ούτε έγινε ξαφνικά άχρηστος. Απλώς πρέπει να σταθεροποιηθεί σε σχέση με την διαχείριση των παιχνιδιών.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10






Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.