News Update :

ΑΕΚ - ομόνοια: 0-0 (1ος ημιτελικός κυπέλου): ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Σε ακόμα ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, η ισοπαλία έκανε την εμφάνιση της για 1η φορά φέτος. Το γεγονός ότι κρατήσαμε το 0 στην άμυνα είναι πολύ θετικό και μας δίνει το δικαίωμα στον επαναληπτικό να προκριθούμε στον τελικό ακόμα και με ισοπαλία με γκολ. Από την άλλη όμως δείξαμε για ακόμα μία φορά ότι δεν μπορούμε αυτή την χρονική στιγμή να κάνουμε κάτι περισσότερο σε θέμα απόδοσης από αυτό που κάνουμε τα τελευταία 5 παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούν και τα δίνουν όλα αλλά δεν φαίνεται να μπορούν να αποδώσουν το γνωστό τους παιχνίδι. Στα θετικά του παιχνιδιού η εξαιρετική εμφάνιση για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι του Λαμπάν ενώ πολύ καλός μετά από αρκετό καιρό ήταν και ο Καταλά. Συνέχεια στα καλά παιχνίδια και από τον Ηλία Χαραλάμπους ενώ ο Τομάς έδειξε διάθεση για ακόμα ένα παιχνίδι και έτρεξε πάρα πολύ χωρίς όμως ουσία στην τελική προσπάθεια. Οι υπόλοιποι κινήθηκαν για ακόμα μία φορά στην μετριότητα με τους Ορτίθ- Τρισκόφσκι να κάνουν πολύ κακό παιχνίδι επιθετικά, ιδιαίτερα ο σκοπιανός. Θα μπορούσε και έπρεπε, κατά την δική μου άποψη, να τον αντικαταστήσει με έναν εκ των Κυπριανού- Χατζηγιαννακού στο τελευταίο 15λεπτο, δίνοντας φρεσκάδα στο δεξί μας άκρο το οποίο πραγματικά δεν υπήρχε. Τέλος, ο Ρόσα βοήθησε πάρα πολύ δίπλα από τον Τομάς και έδειξε ότι έχει την θέση. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Μπόλιεβιτς αφού η αντικατάσταση του ήταν αναγκαστική και όχι για λόγους τακτικής αλλά ο Ρόσα έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικά. Καλό κράτημα της μπάλας, καλή μεταβίβαση και αρκετά καλές άμυνες. Είναι η ευκαιρία του να κτίσει σε αυτό το καλό 45λεπτο του.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Λαμπάν με τους Τομάς-Μπόλιεβιτς μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Τρισκόφσκι δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

  • Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλό το πρώτο 25λεπτο, με πάρα πολλά λάθη από τους 2 ποδοσφαιριστές και χωρίς καμία μα καμία αξιοσημείωτη φάση. Στο 26ο λεπτό ο Χαραλάμπους έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Εγγλέζου με ψηλοκρεμμαστή κεφαλιά ανάγκασε τον Γιωργαλλίδη σε μία πολύ δύσκολη απόκρουση
  • Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Καταλά για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου ενώ η Ομόνοια απάντησε στην ευκαιρία της ομάδας μας στο 31ο λεπτό με τον Σιέρινταν να σεντράρει από αριστερά και ο Σκέμπρι με το στήθος να στέλνει την μπάλα απελπιστικά έξω.
  • Στο 33ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Φλορέσκου ενώ στο 39ο λεπτό δέχθηκε επίσης κίτρινη κάρτα ο Ασίς. Τελευταία σημαντική φάση στο 1ο μέρος στο 45+2, με τον Φλορέσκου να εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή μας και τον Τόνιο να διώχνει με γροθιές πάνω στον Σιέρινταν ο οποίος με την σειρά του έστειλε την μπάλα απελπιστικά έξω.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε λίγο πιο ζωντανά και με 1 αλλαγή για την ομάδα μας τον Ρόσα στην θέση του Μπόλιεβιτς.. Στο 52ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Καρλίτος ενώ στο 56ο λεπτό είχαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ομάδα μας με τον Μουρίγιο να επιχειρεί κάθετη πάσα στον Μυτίδη ο οποίος από πλάγια αριστερά όπως επιτιθέμεθα να βγάζει την σέντρα στο 2ο δοκάρι και τον Τρισκόφσκι να πλασάρει πάνω στον Γιωργαλλίδη ενώ στην εξέλιξη της φάσης κερδίσαμε κόρνερ.
  • Ως εκεί ήταν όμως αφού μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε καμία καλή τελική φάση πέραν ενός σουτ του Τρισκόφσκι στο 85ο λεπτό.
  • Στο 54ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Ορτίθ ενώ στο 58ο λεπτό ο Άλβες αντικατέστησε τον Μυτίδη. Στο 60ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Ηλίας Χαραλάμπους ενώ στο 70ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Ρόσα για την ομάδα μας.
  • Στο 75ο λεπτό ο Κιρμ πήρε την θέση του Ράμος και στο 80ο λεπτό ο Μπεμπέ την θέση του Ασις.


Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει φέτος. Τίποτα σημαντικό και τίποτα που να κρατάει σε αγωνία τους θεατές του παιχνιδιού. Οι 2 ομάδες έπαιξαν για το 0 παθητικό και δεν ρίσκαραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η απουσία του Λαρένα φωνάζει πολύ μέσα στην ομάδα μας ενώ και η απουσία του Τέτε στέρησε ταχύτητα και δημιουργία από το αριστερό άκρο της επίθεσης αφού ο Νικόλας δεν τα πήγε καλά. Γενικά όμως δεν είναι ζήτημα ενός ή δύο παικτών αλλά όλης της ομάδας το γεγονός ότι δεν παίζουμε καλά. Δεν υπάρχει φρεσκάδα, δεν υπάρχει δημιουργία και απλά τρέχουμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίζουμε 2ες μπάλες. Πρέπει να βρεθεί το γιατρικό για να διορθωθούν τα προβλήματα που φαίνεται ότι υπάρχουν και να προσπαθήσουμε να κτίσουμε για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία και ελπίζω αυτό να γίνει και με καθαρό σκορ. Χρειαζόμαστε μία καλή νίκη επί ενός αντιπάλου ούτως ώστε να τονωθεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας και να αποκτήσει η ομάδα ψυχολογία για την συνέχεια. Το παιχνίδι είναι ορισμένο για την Κυριακή η ώρα 18:00 και εύχομαι να βρίσκονται στο γήπεδο αρκετοί οπαδοί της ομάδας για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην νίκη. Ας μην ξεχνάμε ότι η Σαλαμίνα είναι ο κακός μας δαίμονας και φέτος και θα πρέπει επιτέλους να σημειώσουμε μία νίκη πάνω της.

Τέλος, επειδή διαβάζω και εγώ της ανησυχίες και τις απόψεις των συνοπαδών μου θα ήθελα να σημειώσω κάποια πράγματα. Η ΑΕΚΑΡΑ μεγαλώνει σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια. Έχει καθιερωθεί ως πρωταγωνίστρια στο κυπριακό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο ανεβαίνει και πιο ψηλά. Επίσης, ο πρόεδρος μας, μας έχει χαρίσει ένα γήπεδο το οποίο όλοι ονειρευόμασταν τόσα χρόνια και από τον Ιούνιο θα μπορούμε να το απολαμβάνουμε. Ένα γήπεδο στολίδι για ολόκληρη την Κύπρο, πόσο δε για την ομάδα μας και την πόλη μας. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην ασκούμε κριτική στον προπονητή ή στην ομάδα ή σε οποιονδήποτε απαρτίζει την ομάδα για κινήσεις ή καταστάσεις οι οποίες κατά την άποψη μας δεν είναι σωστές. Η καλόπιστη κριτική πάντοτε επιφέρει καλά αποτελέσματα και η κριτική που ασκείται στην ομάδα για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις είναι και σωστή και στα πλαίσια της καλόπιστης κριτικής. Δέχομαι ότι όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν εμμονές. Ούτως ή άλλως και αυτοί έχουν τα δικά τους θέματα. Ο προπονητής μας όμως, έχει δείξει τα τελευταία 2 χρόνια ότι δεν πιστεύει όλο το έμψυχο υλικό του και ιδιαίτερα τους κύπριους. Αυτό είναι πασιφανές και δεν μπορεί κάποιος να το αντιπαραβάλλει. Η εμμονή αυτή έχει στοιχίσει και πέρσι και φαίνεται να στοιχίζει και φέτος. Θα αναφέρω 2 παραδείγματα μόνο. 1ο παράδειγμα η περσινή χρονιά και ο ερχομός του Μοντέϊρο στην ομάδα. Ο Νικόλας Εγγλέζου πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα και μαζί με τον Βάντερ είναι οι καλύτεροι εξτρεμ του πρωταθλήματος. Έρχεται ο Μοντέϊρο και ο Εγγλέζου βλέπει 11άδα με τα κυάλια. Αποτέλεσμα να χάσουμε και το πρωτάθλημα στο τέλος με την προσφορά του Μοντέϊρο να είναι μηδαμινή. 2ο παράδειγμα η φετινή χρονιά. Ο Ηλίας Χαραλάμπους προέρχεται από ενα εξαιρετικό πρωτάθλημα και εν τέλει γίνεται βασικός λόγω υποχρεωτικής απουσίας του Μαρτσίνιακ και δείχνει πόσο μεγάλη ανάγκη τον έχει η ομάδα.

Δεν θα αναφέρω κάτι άλλο ούτε σκοπό έχω να δημιουργήσω πρόβλημα. Αντιθέτως παραθέτω γεγονότα που υποστηρίζουν αυτά που λέω. Μπορώ να γράψω και άλλα πολλά απλώς για να καταδείξω ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα. Δεν γίνεται ρε παιδιά να παίζει το Αποέλ με τον Αντωνιάδη και τον Αρτυματά και να είναι μπροστά 4 πόντους και εμείς να λέμε ότι δεν κάνουν οι κύπριοι μας και δεν έχουμε λύσεις. Οι λύσεις βρίσκονται στην άκρη του πάγκου και δεν παίρνουν ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν. Ιδιαίτερα ο Κυπριανού, κατά την δική μου άποψη, είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής σε ολόκληρο το κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία 2 χρόνια. Ο πιο αδικημένος. Ελπίζω μέχρι και το τέλος της χρονιάς να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί και τιμωρίες γιατί ο χαρακτήρας δεν αλλάζει και ο προπονητής μας έχει δείξει περίτρανα ότι δεν εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μακάρι να δικαιωθεί και να κατακτήσουμε τρόπαιο στο τέλος της χρονιάς. Όλοι αυτό ζητάμε και αυτό επιθυμούμε και θα είμαστε δίπλα στον προπονητή μας και στους ποδοσφαιριστές μας μέχρι το τέλος. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Με εξαίρεση το φάουλ του Φλορέσκου στο 45+2 δεν χρειάστηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πολύ κακή επιθετικά η Ομόνοια ενώ Μουρίγιο- Καταλά τα πήγαν πάρα πολύ καλά στα μαρκαρίσματα μη αφήνοντας Σκέμπρι και Σιέρινταν να φανούν απειλητικοί. Είναι καλός τερματοφύλακας ο Τόνιο και κάνει την διαφορά για την ομάδα μας σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Πάλι εκτός τόπου και χρόνου και καμία συνεργασία με Τρισκόφσκι. Συνεχόμενα κακά παιχνίδια και δεν ξέρω πότε θα ανέβει ο ισπανός. Δεν μπορούσε να παίξει σωστά με τον Τρισκόφσκι ενώ και αμυντικά ήταν ιδιαίτερα ευάλωτος με τον Σιέρινταν. Δεν είναι οι δυνατότητες του αυτό που βλέπουμε και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στην συνέχεια για να ανέβει. Δεν γίνεται να ξέχασε την μπάλα μέσα σε 1 μήνα.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Αλάνθαστος στα μαρκαρίσματα του, πολύ μέτριος όμως στις μεταβιβάσεις με αρκετά λάθη τα οποία δεν στοίχησαν. Μπορούσε για πολύ καλύτερα με την μπάλα στα πόδια αλλά κρατάω τα εξαιρετικά του μαρκαρίσματα για ακόμα ένα παιχνίδι. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την άμυνα της ομάδας και η επιστροφή του έχει κλείσει αρκετούς χώρους γύρω από την εστία του Τόνιο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Ελπιδοφόρα εμφάνιση για την συνέχει από τον αρχηγό. Αποφασιστικός μέσα στο παιχνίδι, ανέκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων και προσπάθησε να ξεκινήσει επιθέσεις από την άμυνα. Δεν κάνει καλή χρονιά και όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Αλλά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι ηγέτης και ο αρχηγός αυτής της ομάδας. Αυτός πρέπει πρώτα να κάνει την αυτοκριτική του και να ανεβάσει στροφές σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε. Με το ανέβει ο ίδιος είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει και ολόκληρη η ομάδα. Πάμε αρχηγέ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ακόμα ένα μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι από τον παικταρά. Έπαιξε πολύ σωστά την θέση του και πέραν κάποιων προβλημάτων με την ταχύτητα του Καρλίτος δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα. Βοήθησε τον Εγγλέζου όποτε μπορούσε και είχε συμμετοχή στην φάση του 25ου λεπτού με την σέντρα στο κεφάλι του κύπριου εξτρεμ μας. Μεγάλη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας και δείχνει πόσο σημαντικός είναι.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΜΠΑΝ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι. Είναι ξεκούραστος και έχει αρκετές δυνάμεις που του επιτρέπουν να παίζει σωστά και με καθαρό μυαλό. Δεν πέρασε πάσα από τους αντιπάλους στον άξονα ενώ προσπάθησε να δημιουργήσει για την ομάδα χωρίς μεγάλη επιτυχία. Έπαιξε οριζόντια στον άξονα κλείνοντας όλους τους χώρους και δεν ανέβηκε πολύ στην επίθεση. Τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα δηλώνει παρών και είναι πολύ θετικό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Πολύ κακό 45λεπτο από τον μαυροβούνιο ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με μικροπρόβλημα τραυματισμού. Δεν βρίσκει ρυθμό ως αντι- Λαρένα και φαίνεται να μην μπορεί να αποδόσει καλά στην θέση αυτή. Ίσως η μετατόπιση του δίπλα στον Λαμπάν να βοηθήσει και όχι να παίζει μπροστά του. Φυσικά αυτά είναι καθαρά θέμα προπονητή και αυτός ξέρει καλύτερα. Ελπίζω να ανεβάσει απόδοση και να βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι γιατί η απουσία του Λαρένα είναι αισθητή τα τελευταία 2 παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΤΟΜΑΣ: Σε ακόμα ένα παιχνίδι έτρεξε παντού και βοήθησε πάρα πολύ στα μαρκαρίσματα. Στην επίθεση όμως πάλι δεν του βγήκε τίποτα και σε γενικές γραμμές δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να τον ανεβάσει το τεχνικό τημ. Ίσως να χρειάζεται και κάποια αλλαγή στην τακτική για να ανέβει ο ισπανός και μιλώ πάντοτε μεσοεπιθετικά γιατί στο αμυντικό κομμάτι είναι εξαιρετικός. Δεν είναι εκεί όμως που τον χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα αφού με την απουσία του Λαρένα έχει επωμιστεί τεράστιο βάρος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ίσως ένα γκολ να αλλάξει την ψυχολογία του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Νικόλας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα. Κλείστηκε πολύ καλά από τον Καρλίτος και είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του και θα πρέπει στα παιχνίδια που ξεκινά να κάνει την διαφορά. Είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 25ο λεπτό αλλά ως εκεί. Δεν είχε συμμετοχή σε οποιαδήποτε άλλη καλή επιθετική ενέργεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Πάρα πολύ κακός ο σκοπιανός. Στην Λευκωσία τον χαρακτήρισα μέτριο, στο ΓΣΖ όμως ήταν πραγματικά πολύ κακός. Θεωρώ επίσης ότι τον έσβησε ο Μαρκάσα. Στο 56ο λεπτό είχε συμμετοχή στην μεγάλη φάση της ομάδας μας μετά την σέντρα του Μυτίδη αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Είναι ποιοτικός και μπορεί με μία κίνηση του να σκοράρει αλλά δεν γίνεται να βγάζει 90λεπτο με τέτοια εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10
ΜΥΤΙΔΗΣ: Δεν μου άρεσε και δεν βοήθησε στο παιχνίδι. Πέραν της φάσης του 56ου λεπτού δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και είχε αρκετά κακά κοντρόλ της μπάλας. Θα πρέπει να ανέβει και να βρει ψυχολογία γιατί τον έχουμε ανάγκη. Στο 49ο λεπτό δέχθηκε μία εξαιρετική μπαλιά από τον Ορτίθ στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας και δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα μπροστά από τον Γιωργαλλίδη. Θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση δεν γίνεται έτσι με τον Νέστορα. Είναι πολύ μεγάλες οι δυνατότητες του, τον πιστεύω πολύ και θα πρέπει να βοηθήσει άμεσα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΡΟΣΑ: Μπήκε αλλαγή στο 45ο λεπτό και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Έπαιξε δίπλα στον Τομάς και πήρε πολλές πρωτοβουλίες ενώ κράτησε και σωστά την μπάλα όποτε χρειάστηκε. Έδειξε ότι έχει την θέση του επιθετικογενή χαφ και ίσως θα πρέπει να του δώσει κάποιες ευκαιρίες ο κόουτς εν τη απουσία Λαρένα. Πάρα πολύ καλός, γρήγορος και με καλό κράτημα της μπάλας. Πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση από τον νεαρό βραζιλιάνο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΛΒΕΣ:  Δεν βοήθησε ούτε αυτός στο επιθετικό κομμάτι. Δεν έβαλε πίεση στα αντίπαλα μπακ και έμεινε πολύ πίσω από την εμφάνιση του στην Λευκωσία. Μπορούσε για καλύτερες τοποθετήσεις και καλύτερες κινήσεις στα αντίπαλα τετράγωνα. Είναι μεγάλο σέντερ φορ όμως και ότι και να πούμε είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει άμεσα στα γκολ.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής δεν έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Λευκωσίας. Κατέβασε στην θέση του τραυματία Τέτε τον Εγγλέζου και στην επίθεση άλλαξε τον Άλβες με τον Μυτίδη.

Η ομάδα μας κράτησε την μπάλα στο 1ο μέρος αλλά δεν υπήρχε σωστή τελική πάσα με αποτέλεσμα να κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα άκρα αλλά δεν τα καταφέραμε και πέραν της φάσης του Εγγλέζου στο 25ο λεπτό δεν δημιουργήσαμε τίποτα άλλο. Αμυντικά τα πήγαμε αρκετά καλά λόγω και της εξαιρετικής παρουσίας του Λαμπάν ο οποίος παίζοντας μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς μας καθάρισε τα πάντα.

Στο 2ο μέρος είχαμε αναγκαστική αλλαγή του Μπόλιεβιτς με τον Ρόσα η οποία όμως βοήθησε πάρα πολύ! Ο Ρόσα μπήκε ορεξάτος και έδωσε ώθηση στην επιθετική γραμμή της ομάδας για ένα 15λεπτο αλλά ως εκεί. Στο 58ο λεπτό ο Άλβες πήρε την θέση του Μυτίδη και 3η αλλαγή δεν έγινε ποτέ, παρά το γεγονός ότι τόσο ο Εγγλέζου όσο και ο Τρισκόφσκι δεν έκαναν καλό παιχνίδι και υπήρχαν οι Χατζηγιαννακού και Κυπριανού στον πάγκο.

Το τελικό 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα και επιτρέπει στην ομάδα μας να περάσει στον τελικό και με ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ στον επαναληπτικό. Από την άλλη όμως θεωρώ ότι μπορούσε να κάνει και την 3η του αλλαγή και να φρεσκάρει τα άκρα του με σαφή σκοπό το γκολ. Δυστυχώς όμως αυτό λέμε εδώ και πολύ καιρό και δεν αλλάζει κάτι επομένως δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε. Το παιχνίδι με την Σαλαμίνα το Σάββατο πρέπει να κερδιθεί πάση θυσία και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η επιστροφή Τέτε θα τον βοηθήσει και ελπίζω να διαβάσει καλά τον αντίπαλο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10






Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.