News Update :

ΑΕΚ - ανόρθωση: 1-0: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ!!

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερα Σαββατοκυρίακο για τους οπαδούς της ομαδάρας μας. Αρχικά το Σάββατο, η τεράστια μπασκετική ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στον τελικό κυπέλου απέναντι στον Αποέλ. Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά αυτοκτονήσαμε, ο Αποέλ φάνηκε πιο τυχερός και κατέκτησε το κύπελο. Δυστυχώς, οι καλαθοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό στο τέλος του παιχνιδιού και έτσι ο Αποέλ κατάφερε να νικήσει. Δεν έχουμε όμως καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα επανέλθει άμεσα και στο αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τους Γερμανούς θα μας χαρίσει ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση. Έχουμε πραγματικά ομαδάρα και οι καλαθοσφαιριστές μας έχουν δείξει επανειλημμένως ότι έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα. Το φετινό πρωτάθλημα πάντως, μόνο αν αυτοκτονήσει η ομάδα μας θα το χάσει. Τεράστια όμαδα όπως και να έχει και πραγματικά αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Την Κυριακή τώρα, επιβληθήκαμε για ακόμα μία φορά της Ανόρθωσης με το στενό αλλά πολύτιμο 1-0. Η ομάδα πέραν του πρώτου 20λεπτου επέλεξε να δώσει την μπάλα στον αντίπαλο και να την περιμένει στο δικό της μισό. Ήταν όντως μία τακτική που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά από τον Κρίνστιανσεν και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους μας. Από την άλλη όμως δεν κινδυνέψαμε καθόλου από έναν μέτριο αντίπαλο που πέραν την κατοχής της μπάλας δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο σοβαρό σε 90 λεπτά παιχνιδιού. Καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λαρένα ο οποίος έχει πάρει μπρος και δεν σταματάει με τίποτα. Τρομερό κράτημα της μπάλας, καλή οργάνωση του παιχνιδιού και πολύ καλές αναχαιτίσεις των αντιπάλων. Για ακόμα μία φορά έδειξε την τεράστια του κλάση. Πολύ καλοί όλοι οι ακραίοι ποδοσφαιριστές μας με τους Τρισκόφσκι-Εγγλέζου να βοηθούν πάρα πολύ ανασταλτικά. Ο Τόνιο όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών ενώ ο Μοϊσοφ έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι πολύ ποιοτικός αμυντικός. Ο Μπόλιεβιτς συνέχισε τα αθόρυβα παιχνίδια του και τις μεγάλες εμφανίσεις που συνήθως κάνει ενώ ο Ρόσα έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο για να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας. Για τις αλλαγές θα κάνω αναφορά στον κάθε ένα προσωπικά στην ανάλυση των ποδοσφαιριστών γιατί θεωρώ ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να κρατήσουμε το υπερ μας προβάδιμα.

Άφησα πίσω τον Λαμπάν. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Γαλλοκύπριο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Παρακολουθώ την Άεκ από την 1η μέρα ίδρυση της και είναι η 1η φορά που τα βάζω στο γήπεδο με ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Το έχω μετανιώσει; Όχι φίλοι συναγωνιστές δεν το έχω μετανιώσει! Ο Λαμπάν θα έπρεπε ενώ έβγαινε από το γήπεδο, να σκύψει το κεφάλι του και να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του τους οποίους άφησε να μάχονται με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά. Τι ήταν αυτές οι κίτρινες κάρτες ρε μεγάλε; Αυτά τα φάουλ τα οποία κάνει όποτε αγωνίζεται ο Λαμπάν είναι ηλίθια και εκτός ποδοσφαιρικής λογικής. Η 1η κίτρινη κάρτα έρχεται για φάουλ σχεδόν κοντά στην γωνία του κόρνερ στην περιοχή της Ανόρθωσης ενώ η 2η κίτρινη κάρτα έρχεται και πάλι σωστά από τον διαιτητή για ένα φάουλ που δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει. Το οξύμωρο είναι ότι είχε και παράπονο από την διαιτησία αλλά υπήρχαν και οπαδοί μας που τον χειροκρότησαν θερμά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο αλλά αν χάναμε βαθμό ή βαθμούς στο παιχνίδι της Κυριακής αυτός θα ήταν ο αποκλειστικά υπεύθυνος. Κόουτς, δικαιούσε να έχεις παράπονο από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και τις αποβολές αλλά όχι από αυτήν της Κυριακής. Μοναδικό παράπονο σου θα έπρεπε να ήταν προς τον ποδοσφαιριστή μας ο οποίος φέρθηκε για ακόμα μία φορά φέτος σαν πρωτάρης. Σε 16 παιχνίδια συμμετοχής και συνολικά 805 λεπτά δέχθηκε 8 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων οι 4 αφορούν κόκκινη κάρτα. Τι άλλο να γράψω.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μοϊσόφ- Λαμπάν-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Ρόσα-Λαρένα μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Τρισκόφσκι δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Στο 2ο λεπτό ο Εγγλέζου με σουτ στην κίνηση από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα πάνω στον Κόπριβετς.
  • Στο 4ο λεπτό ο Λαμπάν με 40άρα μπαλιά βρήκε τον Τρισκόφσκι ο οποίος με το κεφάλι έβγαλε σε θέση βολής τον Άλβες με τον τελευταίο να ντριμπλάρει και τον Κόπριβετς και να πλασάρει πάνω στον Λαϊφη ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
  • Στο 11ο λεπτό ο Λαμπάν δέχθηκε την 1η ηλίθια κίτρινη κάρτα στο σημείο σχεδόν του κόρνερ στην άμυνα της Ανόρθωσης για σκληρό φάουλ στον Κάλβο.
  • Στο 13ο λεπτό και πάλι ο Λαμπάν με μακρινή μπαλιά βρήκε το κεφάλι του Λαρένα ο οποίος προσπάθησε να στρώσει την μπάλα στον Άλβες με τον Βίκτορ να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
  • Στο 16ο λεπτό ο Εγγλέζου κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής και κίτρινη κάρτα στον Βίκτορ με τον Τρισκόφσκι να το εκτελεί και με την βοήθεια της κόντρας που έγινε να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και να γράψει το 1-0 για την ομάδα μας.
  • Στο 21ο λεπτό ο Σβέχλεν προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά με τον Τόνιο να αποκρούει σταθερά ενώ στο 25ο λεπτό ο Τρισκόφσκι δέχθηκε κίτρινη κάρτα και με την εκτέλεση του φάουλ ο Μαρτίνες με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε ακόμα μία καλή απόκρουση.
  • Μέχρι και το τέλος του 1ου ημιχρόνου είχαμε ακόμα 1 κίτρινη κάρτα στον Κάλβο της Ανόρθωσης και καμία άλλη μεγάλη φάση.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε όπως έκλεισε το 1ο μέρος με την Ανόρθωση να κρατάει την μπάλα και την ομάδα μας να κλείνει τους χώρους γύρω από τα τετράγωνα του Τόνιο.
  • Στο 55ο λεπτό είχαμε την 1η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μοισόφ να δίνει την θέση του στον Μουρίγιο ενώ στο 64ο λεπτό ο Ρόσα έδωσε την θέση του στον Νίνου με τον Λαμπάν να παίρνει θέση πλέον δίπλα στον Μπόλιεβιτς στον άξονα.
  • Στο 69ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μουρίγιο από εκτέλεση κόρνερ, ο Άλβες βρέθηκε σε θέση βολής αλλά επιχείρησε ένα άψυχο πλασέ που δεν ανησύχησε τον Κόπριβετς.
  • Στο 70ο λεπτό ο Λαμπάν σωστά αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα και κατά συνέπεια κόκκινη και άφησε την ομάδα μας με 10 ποδοσφαιριστές.
  • Στο 74ο λεπτό είχαμε διπλή αλλαγή για την Ανόρθωση με τους Αβραάμ και Κουλούρη να παίρνουν τις θέσεις των Ορλάντι και Βίκτορ και στο 75ο λεπτό ο Αβραάμ από καλή θέση σούταρε πάνω στον Τόνιο ο οποίος απόκρουσε την μπάλα.
  • Στο ίδιο λεπτό ο Μυτίδης πέρασε στην θέση του Άλβες και στο σημείο αυτό κλειδώσαμε και την επικράτηση μας με τον Μυτίδη να κάνει φοβερό παιχνίδι.
  • Στο 82ο λεπτό ο τεράστιος Τόνιο καθάρισε την πιο μεγάλη ευκαιρία της Ανόρθωσης όταν προ του Ντλοβού που θα έβγαινε μόνος μπλόκαρε την μπάλα.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα είχαμε ακόμα μια αλλαγή για την Ανόρθωση με τον Μακρή να παίρνει την θέση του Κάλβο και 2 κίτρινες κάρτες σε Σβέχλεν και Κουλούρη.

Η νίκη μας ήταν αγχωτική αλλά ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Η Ανόρθωση κρατούσε την μπάλα αλλά ήταν εγκλωβισμένη στην τακτική της ομάδας μας και δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Φυσικά έχω πει πολλάκις ότι δεν είναι ποιοτική ομάδα και όταν δεν πάρει το παιχνίδι πάνω του ο Μαρτίνες δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής να κάνει την διαφορά. Εγκλωβισμένος στα άκρα ο Μαρτίνες εγκλωβισμένη και η Ανόρθωση στο γήπεδο. Ως εκ τούτου ο προπονητής μας παίρνει άριστα για το στήσιμο της ομάδας αφού φαίνεται ότι μελέτησε πολύ καλά τον αντίπαλο και δεν δίστασε να θυσιάσει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού για να κλείσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Η επιστροφή του καλύτερου αμυντικού στο κυπριακό πρωτάθλήμα κατά την δική μου προσωπική άποψη, είναι και η καλύτερη είδηση από το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Μουρίγιο είναι εδώ και ελπίζω τώρα που θα αρχίζουν τα μεγάλα παιχνίδια να έχει την υγεία του και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας. Από την άλλη ο Μυτίδης έκανε τεράστιο παιχνίδι, με εξαιρετικό κράτημα της μπάλας και πολλά κερδισμένα φάουλ. Επιτέλους επανήλθε ο κύπριος παικταράς και ας είναι η αρχή για πολύ μεγάλα παιχνίδια. Θα είναι σίγουρα βασικός την Τετάρτη και τον βλέπω να σκοράρει.

Έχουμε μπροστά μας τώρα το παιχνίδι με την Ανόρθωση και πάλι για το κύπελο την Τετάρτη και ώρα 16:00. Σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και να πάμε στο Παπαδόπουλος για ακόμα μία νίκη απέναντι στους αντιπάλους μας. Προσφέρεται το παιχνίδι για να ξεκινήσει ο Μουρίγιο και να παίξει από την αρχή ο Μυτίδης. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και μία σοβαρή Άεκ με τις επιστροφές των Καταλά- Τομάς-Τέτε μπορεί για ακόμα μία μεγάλη νίκη και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Αλάνθαστος με μία μεγάλη επέμβαση στην φάση του 82ου λεπτού όπου λειτούργησε σαν λίμπερο και πρόλαβε τον Ντλοβού. Στην καλή του μέρα δεν αφήνει τίποτα στην περιοχή του και ειδικά στον αέρα είναι αρκετά καλός. Πολύ καλός τερματοφύλακας και ας μην ξεχνάμε ότι προερχόταν από 1 παιχνίδι που έκανε μεγάλο λάθος. Πολύ καλός ο Τόνιο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΟΡΤΙΘ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον ισπανό ιδιαίτερα ανασταλτικά. Συνεργάστηκε άψογα με τον Τρισκόφσκι και έκλεισε όλους τους χώρους από την πλευρά του προς την εστία μας. Έχω βαρεθεί να γράφω ότι είναι υπερβολικά ποιοτικός για Κύπρο. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Κρίμα που δεν τον έχουμε στην ομάδα δίδυμο με τον τεράστιο Τιμ Ντε Κλερ. Σκεφτείται τα 2 άκρα μας με αυτούς τους 2.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΪΣΟΦ: Πολύ καλό παιχνίδι και μυαλωμένο θα έλεγα για 55 λεπτά που αγωνίστηκε. Κτύπησε ακόμα μία φορά στο παιχνίδι στο κεφάλι και εν τέλει κτύπησε σε μία μονομαχία με τον Ντλοβού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Είναι πολύ καλή επιλογή από τον Ρόκα και δείχνει να τον δικαιώνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΜΠΑΝ: Να τα γράψω ξανά; Νομίζω δεν χρειάζεται. Τα έχω πει όλα πιο πάνω. Μου είναι αδιάφορο πώς πήγε στο παιχνίδι. Μηδέν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή και μεγάλη ψυχή. Δεν πρέπει να βγει από την 11άδα γιατί είναι σε τρομερή φόρμα. Παίζει με ιδιαίτερο πάθος και συνεργάζεται άψογα με τον εκάστοτε αριστερό εξτρεμ. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Εγγλέζου και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Ηλίας δείχνει ότι στα δύσκολα που τον χρειάζεται η ομάδα είναι εδώ!  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Έκλεισε όλους τους χώρους στον άξονα και δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να δημιουργήσουν από εκεί. Στο πρώτο 20λεπτο βοήθησε στο να δημιουργήσουμε αλλά από εκεί και πέρα αναλώθηκε στο ανασταλτικό κομμάτι. Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω αν και θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Είναι πολύ καλός όμως και βοήθησε όσο έπρεπε στο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΡΟΣΑ: Ο Ρόσα έχει εξαιρετικά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής. Καλό κράτημα, γρήγορος με και χωρίς την μπάλα και αρκετά καλά τελειώματα. Το παιχνίδι της Άεκ όμως δεν θέλει παρακράτημα και ούτε περιττές ενέργειες και θα του πάρει κάποιο χρόνο να το συνηθίσει. Ίσως του είναι πιο εύκολο να αγωνιστεί στην πτέρυγα στην ομάδα μας αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα από τα παιχνίδια θα ανεβάσει απόδοση και θα βοηθήσει και αυτός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλου του γηπέδου. Τα έκανε όλα και έδειξε πόσο ποιοτικός είναι. Κράτησε μπάλα, δημιούργησε και έτρεξε σε όλο το γήπεδο. Ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι όταν λείπει ο Τομάς μπορεί να πάρει την ομάδα στους ώμους του. Κρίμα που μεγαλώνει και δεν θα τον χαρούμε ακόμα περισσότερο στην ομάδα μας. Πραγματικά τέλειο παιχνίδι από τον ισπανό!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-0 και ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός. Μπορεί να μην δημιούργησε επιθετικά όπως άλλες φορές αλλά ακολούθησε πιστά το πλάνο του προπονητή και βοήθησε πάρα πολύ τον Ηλία. Είναι παικτούρα, τον πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι είναι παίκτης κλειδί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού και αυτομάτως τον κάνει και από τους πολυτιμότερους. Δεν δημιούργησε ούτε αυτός αλλά βοήθησε επίσης ανασταλτικά τον Ορτίθ. Σε κάποια στιγμή πέρασε 2ος επιθετικός δίπλα στον Άλβες αλλά και πάλι ήταν θετικός. Πολύ καλή μεταγραφή που αποδίδει άμεσα οφέλη στην ομάδα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΛΒΕΣ: Θεωρώ ότι έκανε από τα πιο κακά του παιχνίδια. Δικαιούται και αυτός κακά παιχνίδια αλλά δεν ήταν έτοιμος όταν έπρεπε για να βάλει την ομάδα μπροστά στο σκορ και για να καθαρίσει το παιχνίδι. Δεν κράτησε μπάλα όσες φορές ήλθε κοντά του και σωστά έγινε αλλαγή με τον Μυτίδη. Είναι παικταράς και κανείς δεν το αμφισβητεί αλλά στο παιχνίδι της Κυριακής δεν τα πήγε καλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Μόνο και μόνο η επιστροφή του λέει πολλά. Μπήκε μέσα και έκοψε όποιες φάσεις πήγαν να δημιουργηθούν. Μεγάλος αμυντικός ο οποίος ξέρει καντάρια μπάλα και αν βρει ρυθμό θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στην συνέχεια. Έχουμε επιτέλους 4 κεντρικούς αμυντικούς οι οποίοι όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Καλοσώρισε πίσω Άντερ και σου εύχομαι να είσαι υγιής!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΝΙΝΟΥ:  Μπήκε στην θέση του Ρόσα και πήρε θέση δίπλα στον Μουρίγιο. Έπαιξε και αυτός αρκετά καλά με ένα σημαντικό λάθος στον χώρο του άξονα το οποίο ευτυχώς δεν εκμεταλλεύτηκε η Ανόρθωση. Για 4η λύση είναι μια χαρά ποδοσφαιριστής και μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΥΤΙΔΗΣ:  Το τέλειο παιχνίδι από τον Νέστορα. Έκανε ότι ακριβώς ήθελε ο προπονητής και η ομάδα σε εκείνο το σημείο. Κράτησε μπάλα και κέρδισε πολλά φάουλ και μονομαχίες. Έδωσε ανάσες και έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά όταν θέλει. Την Τετάρτη θα πετύχει γκολ και θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει τα πάνω του. Εξαιρετικός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Αναγκαστικά η ομάδα είχε 4 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τους Χαραλάμπους-Λαμπάν-Ρόσα και Εγγλέζου να παίρνουν τις θέσεις των Μαρτσίνιακ-Καταλά-Τομάς και Τέτε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με την ομάδα μας να παίζει το παιχνίδι της για 20 λεπτά και να σκοράρει το 1-0 στο 16ο λεπτό με τον Τρισκόφσκι. Από εκεί και πέρα δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση αλλά δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου αφού η ομάδα ανασταλτικά ήταν εξαιρετική.

Στο 2ο μέρος οπισθοχωρήσαμε και άλλο αλλά και πάλι η Ανόρθωση δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο 55ο λεπτό ήρθε η 1η αναγκαστική αλλαγή με τον Μουρίγιο να παίρνει την θέση του Μοϊσοφ ενώ στο 64ο λεπτό ο Νίνου πήρε την θέση του Ρόσα και ο Λαμπάν μετατοπίστηκε στον άξονα για να βοηθήσει τον Μπόλιεβιτς στις μάχες που γίνονταν στον χώρο αυτό. Τελικά ο Λαμπάν δέχθηκε κόκκινη στο 70ο λεπτό και ο προπονητής μας άλλαξε τον Άλβες με τον Μυτίδη ούτως ώστε να έχει φρέσκα πόδια στην επίθεση αλλά και έναν επιθετικό που μπορεί να πιέσει τα αντίπαλα μπακ κάτι το οποίο έκανε με επιτυχία ο Μυτίδης. Η ομάδα μας κράτησε εύκολα το υπερ της προβάδισμα.

Καλή τακτική και σωστό διάβασμα του παιχνιδιού. Προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό που είδα αλλά αυτός ξέρει καλύτερα και στο τέλος δικαιώθηκε. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας αλλά επιλέξαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και εν τέλει τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι εξαιρετική, πάντοτε διαβασμένη και όλοι οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Το παιχνίδι της Τετάρτης μπορεί να κερδηθεί και πάλι και μία ακόμα νίκη πάνω στην Ανόρθωση θα δώσει τεράστια ψυχολογία στην ομάδα και στον κόσμο. Ο κόσμος είναι δίπλα σου κόουτς και εσύ έδειξες ότι μπορείς να οδηγήσεις την ομάδα μας στην κορυφή!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο Λαμπάν είναι επιρρεπής σε κάρτες είναι κάτι που ήταν γνωστό από τον καιρό που ήταν στην Ανο.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.