News Update :

ΑΕΚ - αελ: 0-2: ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Είναι καλά γνωστό ότι όλοι περιμένουν στην γωνία για να νικήσουν την καλύτερη ομάδα του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας δεν έγινε κακή ομάδα μετά από μία ήττα και οι ποδοσφαιριστές μας δεν έγιναν άχρηστοι μετά από ένα παιχνίδι. Για αυτό θα ζητήσω από τον κόσμο της ομάδας να μην προχωρεί σε αχρείαστους και υπερβολικούς χαρακτηρισμούς για τους ποδοσφαιριστές μας αφού λάβουν υπόψη ότι για αυτή την εξαιρετική πορεία ΑΥΤΟΙ έχουν πρωτίστως την ευθύνη. Κριτική πρέπει να γίνει και θα γίνει αλλά πάντα μέσα σε σωστά πλαίσια. Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι αγωνίστηκαν από το 27ο λεπτό με ποδοσφαιριστή λιγότερο και σε κανένα σημείο δεν άφησαν τον αντίπαλο να επιβληθεί στον αγώνα. Λίγο η ατυχία και λίγοι κάποιες κακές στιγμές στον αγώνα έφεραν την ήττα. Δεν είναι φίλοι συναγωνιστές τίποτα περισσότερο από μία ήττα και η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσει άμεσα από το επόμενο παιχνίδι στο Αμμόχωστος την Κυριακή 24/01 και ώρα 18:00 με αντίπαλο την Σαλαμίνα. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεχόμαστε συνεχώς κίτρινες κάρτες και πολλές φορές χωρίς κανένα λόγο. Ο Ορτίθ δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα για κοκορομαχία με τον Αϊρόσα και δεν παίζει με Σαλαμίνα. Ελλείψει και του τραυματία Μιντίκκη ο προπονητής μας θα ανακατέψει την τράπουλα για να βρει την καλύτερη λύση.


Πριν πάω στην ανάλυση του παιχνιδιού, οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην καλαθοσφαιρική Άεκ η οποία με 8 καλαθοσφαιριστές στον πάγκο εκ των οποίων ο 1 τραυματίας, κατάφερε να αποδράσει με ένα τεράστιο διπλό από το Λευκόθεο απέναντι στο Αποέλ. Πραγματικά μιλάμε για μία ομάδα με πολλά καρύδια και έναν προπονητή ο οποίος ξέρει πώς να παίρνει νίκες. Μετά τις Βαρέζε και Τσμόκι Μίνσκ υποτάξαμε και το Αποέλ και την Τετάρτη 20/01 και ώρα 19:00 αγωνιζόμαστε με την αυστριακή Γκούσιγκ παίζει τα ρέστα της για την μεγάλη πρόκριση στον επόμενο γύρο. Επιβάλλεται να δώσουμε όλοι το παρών μας στο Κίτιον και να σπρώξουμε την αποδεκατισμένη θα έλεγα ομάδα μας στην νίκη. Χωρίς τον κόσμο τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί και τώρα είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε σαν οπαδοί ότι φέτος θα κάνουμε την διαφορά.

Επανέρχομαι τώρα στο παιχνίδι του Σαββάτου και όσον αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Νίνου- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Λαμπάν με τους Λαρένα-Μοντέϊρο μπροστά του και τους Εγγλέζου δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς αφού μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από εκτέλεσε φάουλ από τον Ντεγκρά, κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Καταλά και λανθασμένη απομάκρυνση από τον Νίνου ο Σαρδινέρο βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ το οποίο κόντραρε στον Ορτίθ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τόνιο.
  • Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει με το γνωστό παιχνίδι της από πίσω αλλά η διπλη άμυνα ζώνης της Αέλ και το κακό επιθετικά παιχνίδι από Λαρένα-Μοντέϊρο δεν επέτρεπε στην ομάδα να δημιουργήσει ευκαιρίες.
  • Στο 18ο λεπτό είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ομάδα μας με τον Εγγλέζου να εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και τον Καταλά να κερδίζει την κεφαλιά μετά από άστοχη έξοδο του Ντεγκρά και την μπάλα να περνάει παράλληλα από την γραμμή τέρματος και να φεύγει άουτ.
  • Στο 20ο λεπτό ο Λαρένα με εξαιρετική διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Εγγλέζου έξω δεξιά με τον τελευταίο να ντριμπλάρει εκπληκτικά τον προσωπικό του αντίπαλο και να μπαίνει στην περιοχή με την πάσα του όμως να ανακόπτεται από τον Σουάρες.  
  • Στο 25ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Κουταντέρ της Αέλ ενώ στο 27ο λεπτό έγινε και η φάση που έμελλε να κρίνει τον αγώνα όταν μετά από λάθος του Λαμπάν και τυχαίο διώξιμο από αμυνόμενο της Αέλ, ο Πιέχ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Καταλά να τον ρίχνει κάτω στο κέντρο του γηπέδου και τον διαιτητή του αγώνος να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα χωρίς κανένα δισταγμό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ήταν πολύ αυστηρή η κάρτα λαμβανομένου υπόψη της απόστασης που είχε να διανύσει ο επιθετικός της Αέλ. Θα μπορούσε να δείξει κίτρινη κάρτα ο διαιτητής.
  • Η κόκκινη στον Καταλά έφερε τον Λαμπάν στο κέντρο της άμυνας και τον Μοντέϊρο λίγο πιο πίσω στον άξονα. Στο 30ο λεπτό είχαμε από μία κίτρινη κάρτα σε Αϊρόσα και Ορτίθ για διαπληκτισμό ενώ στο 31ο λεπτό ο Νίνου με πολύ ωραίο σουτ από δεξιά ανάγκασε τον Ντεγκρά σε δύσκολη απόκρουση.
  • Τελευταία καλή φάση στο 1ο μέρος ένα καλό σουτ του Οχενέ το οποίο δεν ανησύχησε τον Τόνιο.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να σκοράρει άμεσα και αφού στο 50ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Οχένε, στο 51ο λεπτό ο Ορτίθ βρήκε τον Εγγλέζου από δεξιά μέσα στην περιοχή της Αέλ με τον τελευταίο να γυρίζει την μπάλα στον επερχόμενο Άλβες με τον επιθετικό μας να κάνει πολύ κακό τελείωμα. Τεράστια ευκαιρία για ισοφάριση.
  • Στο 55ο λεπτό ο Εγγλέζου και πάλι έστρωσε στον Μοντέϊρο με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλά άουτ αφού πιέστηκε από αντίπαλο αμυντικό. Στο ίδιο λεπτό ο Μιντίκκης πήρε την θέση του Νίνου με τον σχηματισμό να αλλάζει σε 3-5-1 αφού ο Ορτίθ ήρθε πιο ψηλά και στον άξονα πέρασε ο Τέτε δίπλα από τον Λαρένα.
  • Στο 58ο λεπτό ο Φέλτσερ πήρε την θέση του τραυματία Πιέχ ενώ στο 63ο λεπτό ο Εγγλέζου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Ντεγκρά σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.  
  • Στο 66ο λεπτό ο Εγγλέζου διεκδίκησε την μπάλα με τον Αϊρόσα σε μία πολύ δύσκολη φάση με τον ποδοσφαιριστή μας να ζητά πέναλτι και τον διαιτητή να δείχνει παίζεται. Πολύ δύσκολη φάση αφού ψηλά υπάρχει καθαρή παράβαση αλλά παίζει και μπάλα ο αμυντικός της Αέλ.
  • Στο 71ο λεπτό ο Οχένε με εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε μεγάλη απόκρουση ενώ στο επόμενο λεπτό ο τραυματίας Τέτε άφησε την θέση του στον Μυτίδη με τον κύπριο επιθετικό να παίρνει θέση δίπλα στον Άλβες.
  • Στο 75ο λεπτό όμως έγινε και η φάση που τελείωσε τον αγώνα. Ο Μέσκα έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Φέλτσερ με κεφαλιά να σκοράρει ανάμεσα σε Λαμπάν-Μιντίκκη. Ο Μιντίκκης στην φάση αυτή κάνει τραγική άμυνα και στην ουσία επιτρέπει στον επιθετικό της Αέλ να σκοράρει ένα πανεύκολο γκολ. Όλη η άμυνα φέρει ευθύνη αλλά ο Μιντίκκης έχει την περισσότερη. Ο ποδοσφαιριστής μας τραυματίστηκε και έγινε αμέσως αλλαγή με τον Κυπριανού.
  • Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν το ψυχικό κουράγιο και τις σωματικές δυνάμεις να επιστρέψουν στο παιχνίδι και στο 83ο λεπτό ο Μέσκα με πολύ δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε τεράστια απόκρουση σε κόρνερ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Οχένε άφησε την θέση του στον Στεπανόφσκι.
  • Στο 89ο λεπτό ο Σαρνιδέρο άφησε την θέση του στον Σταύρου και στο 90+3 ο Μέσκα και πάλι με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τόνιο.


Ήττα από ήττα διαφέρει. Δεν είμαι της άποψης ότι όλα είναι παίρνω 3 βαθμούς και χάνω 3 βαθμούς. Ουσιαστικά μπορεί να είναι αυτό που μένει αλλά η προσπάθεια και ο τρόπος που χάνεις παίζει πάντα ρόλο. Η ομάδα στο παιχνίδι με την Αέλ τα έδωσε όλα και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Κανείς δεν παράτησε τον αγώνα και όσο είχαν δυνάμεις οι ποδοσφαιριστές μας πάλευαν για την ισοφάριση. Δυστυχώς οι συγκυρίες του παιχνιδιού το έφεραν έτσι ούτως ώστε να κηνυγούμε την αντίπαλο από το 2ο λεπτό. Η Αέλ δεν ξέφυγε δευτερόλεπτο από την τακτική της και παρέμεινε προσηλωμένη στην αμυντική τακτική της. Ένα στιγμιαίο τεράστιο λάθος στην άμυνα έφερε και το 0-2 που ήταν και το τελειωτικό χτύπημα.

Προσωπικά περισσότερο προβληματισμένος είμαι για τις κάρτες που δεχόμαστε σε κάθε παιχνίδι αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας. Ο Τέτε είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα ενώ ο Μιντίκκης είναι σίγουρα εκτός. Αυτό σημαίνει ότι στο δεξί άκρο θα πρέπει να βρεθεί λύση ανάγκης είτε αυτή ονομάζεται Κυπριανού είτε Νίνου είτε οποιοσδήποτε άλλος. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Καταλά. Τεράστια απώλεια ο αρχηγός τον οποίο θα στερηθούμε στα παιχνίδια με Σαλαμίνα και Άχνα αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς αυτόν. Εξακολουθώ να πιστεύω και θα το λέω ότι καλύτερη λύση για το κέντρο της άμυνας είναι ο Μαρτσίνιακ και σε ένα παιχνίδι σε μικρό γήπεδο θα είναι αρκετά πολύτιμος ιδιαίτερα στον αέρα. Επίσης θα πρέπει να ενεργοποιηθεί σιγά σιγά ο Ηλίας Χαραλάμπους. Έχω εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας επιτελείο και είμαι σίγουρος ότι από βδομάδα θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας και η πίκρα στους αντιπάλους μας θα κάνει ξανά την εμφάνιση της. Πίστη και υποστήριξη στην ομάδα μας. Τίποτα άλλο. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Πάρα πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι με καλές επεμβάσεις. Στο 0-1 η μπάλα κόντραρε και δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης ενώ στο 0-2 προδόθηκε από τους αμυντικούς του. Θα μπορούσε να κάνει έξοδο αλλά θεωρώ ότι είναι ο τελευταίος που ευθύνεται μετά από τόσο κακά μαρκαρίσματα. Πολύ καλός τερματοφύλακας και συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Στο γκολ που δεχόμαστε προσπάθησε να κλείσει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του και να πηγαίνει στο βάθος των διχτύων του Τόνιο. Προσπάθησε να επιτεθεί και όσες φορές δημιουργήσαμε ήταν και πάλι συμμέτοχος. Δέχθηκε μία αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα και έφθασε τις 6 με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Τεράστια απώλεια ο ισπανός και θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος στην συνέχεια.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΝΙΝΟΥ: Στο 0-1 φέρει και αυτός ευθύνη όπως και ο Καταλά. Κακή απομάκρυνση της μπάλας πάνω στον Σαρδινέρο που τον έφερε σε θέση βολής. Δεν βοήθησε όπως σε άλλα παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια και ήταν αρκετά νευρικός στις προσπάθειες του. Είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 1ο μέρος που απείλησε τον Ντεγκρά ενώ έγινε αλλαγή στο 55ο λεπτό για να γίνει πιο επιθετικό το σχήμα αλλά και για να προστατευτεί από τυχόν κίτρινη κάρτα που θα του στοίχιζε την συμμετοχή του με την Σαλαμίνα. Εξακολουθώ να λέω ότι σαν 3η λύση είναι μια χαρά απλώς θα πρέπει άμεσα να μπει στην ομάδα ο Μουρίγιο. Η διαφορά των 2 είναι χαώδης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΚΑΤΑΛΑ: Κακή εμφάνιση από τον αρχηγό. Δεν μπήκε καλά στον αγώνα και η κακή του άμυνα στην 1η φάση του παιχνιδιού έφερε το 0-1 για την Αέλ. Στην συνέχεια προδόθηκε από την ταχύτητα του και αφού ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητα του τον απέβαλε από το 27ο λεπτό. Θα τον στερηθούμε από τα παιχνίδια με Σαλαμίνα και Εθνικό. Ελπίζω όταν επιστρέψει με την Ομόνοια στο ΓΣΠ να είναι πανέτοιμος για ένα μεγάλο παιχνίδι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Δεν έκανε καλή εμφάνιση. Δεν μου άρεσε γενικά σε όλο το παιχνίδι. Από τρεξίματα και προσπάθεια δεν έχουμε κανένα παράπονο αλλά επιθετικά δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Στο 0-2 μένει από δυνάμεις και επιτρέπει στον αντίπαλο εξτρεμ να βγάλει μία εύκολη σέντρα. Μπορεί για πολύ καλύτερα και θα πρέπει να ανεβάσει άμεσα την απόδοση του. Δεν είναι ο Μαρτσίνιακ που ξέρουμε αυτός που βλέπουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΛΑΜΠΑΝ: Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και ήταν ένας από τους λόγους της κακής κυκλοφορίας της μπάλας. Επίσης κάνει μία παράλληλη μπαλιά λάθος στο 27ο λεπτό βγάζοντας την Αέλ αντεπίθεση και τον Καταλά με κόκκινη κάρτα από το παιχνίδι. Μετά πέρασε ως κεντρικός αμυντικός και προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Μπορεί και πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του. Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και τώρα τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΛΑΡΕΝΑ: Κακό παιχνίδι από τον παικταρά ισπανό. Δεν κάλυψε την απουσία του Τομάς και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων ήταν κακός στην δημιουργία. Προσπάθησε πολύ αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσουμε στον άξονα. Πρέπει να σταθεροποιηθεί σε ψηλά επίπεδα απόδοσης ιδιαίτερα όταν λείπει ο Τομάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Ξεκίνησε δυνατά με πολύ καλά μαρκαρίσματα. Από εκεί και πέρα τίποτα. Είχε οδηγίες να κινείται περισσότερο μεσοαμυντικά αλλά θα έπρεπε να βοηθήσει και στην επίθεση για να σκοράρουμε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο άξονας μας. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για τον πορτογάλλο αλλά δυστυχώς δεν τον βλέπω να ανεβαίνει. Ελπίζω να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Ο καλύτερος όλων των ποδοσφαιριστών μας. Ο πιο επικίνδυνος και αυτός που δημιούργησε όλες τις ευκαιρίες της ομάδας μας. Προσπάθησε όσο είχε δυνάμεις αλλά οι συμπαίκτες του δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις που έβγαλε. Μεγάλο παιχνίδι από τον Νικόλα και δείχνει ότι έχει ωριμάσει σαν ποδοσφαιριστής. Τον περιμένω στο επόμενο παιχνίδι με την Σαλαμίνα να σκοράρει!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΤΕΤΕ: Πολύ επικίνδυνος με την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί. Δέχθηκε πάρα πολλά κτυπήματα με τα πλείστα εξ αυτών να παραμένουν ατιμώρητα. Στο 2ο μέρος δεν φάνηκε πολύ και η αλλαγή του στο 71ο λεπτό στέρησε από την ομάδα έναν καλό ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια να διασπάσουμε πολυπρόσωπη άμυνα. Ελπίζω να μην έχει κάτι σημαντικό και να τον έχει στην διάθεση του ο Κρίνστιανσεν με την Σαλαμίνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5,5/10

ΑΛΒΕΣ: Δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά την τεράστια φάση που του έβγαλε ο Εγγλέζου αλλά πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μαρκαρίστηκε στενά από τον Σουάρες και δεν μπόρεσε να πάρει μπάλα ενώ τραβήχτηκε πολύ μακριά από την περιοχή για να πάρει μπάλα με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος. Θα επανέλθει στα γκολ άμεσα είμαι σίγουρος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Τι μαρκάρισμα ήταν αυτό Μιντίκκη μου? Μαρκάρισμα με τα μάτια ενώ ο επιθετικός είναι μπροστά σου είναι έγκλημα! Μπορεί να ήταν τραυματίας αλλά δεν δικαιολογείται. Απλά να ήταν κοντά του δεν θα επέτρεπε το 0-2. Δεν βοήθησε και έγινε άμεσα αλλαγή λόγω τραυματισμού. Περίμενα περισσότερα από τον Κωνσταντίνο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10
ΜΥΤΙΔΗΣ:  Τίποτα ο Νέστορας. Προσπάθησε αλλά δεν έβρισκε τα πόδια του. Συνεχώς βρισκόταν στο έδαφος και ένα κοντρόλ της μπάλας δεν μπορούσε να κάνει. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θα πρέπει να βρει τα πόδια του και να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όταν μπαίνει μέσα θα πρέπει να μασάει σίδερα. Σίγουρα χρειάζεται ρυθμό και παιχνίδια και προσωπικά πιστεύω ότι θα δώσει γκολ στην ομάδα αλλά όχι τόσο κακές εμφανίσεις. Ένα σταμάτημα σωστό δεν μπορούσε να κάνει. Περιμένω να τον δω σε μεγάλες αποδόσεις στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10
ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ:  Μπήκε στην θέση του Μιντίκκη όταν όλα είχαν κριθεί πλέον. Έτρεξε και προσπάθησε αλλά δεν πήρε σχεδόν καθόλου την μπάλα. Πολύ πιθανόν να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας ελλείψει άλλων λύσεων. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να κάνει το παιχνίδι της ζωής του!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με 2 αλλαγές και αυτές υποχρεωτικές με τους Λαμπάν-Εγγλέζου να παίρνουν την θέση των τιμωρημένων Τομάς-Μπόλιεβιτς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο αφού δεχθήκαμε γκολ από τα αποδυτήρια. Καπάκι ήρθε και η αποβολή και τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ σε ένα 1ο ημίχρονο που δημιουργούσαμε εύκολα φάσεις.

Στο 2ο μέρος έκανε την 1η του κίνηση στο 55ο λεπτό με την έξοδο του Νίνου και αλλαγή του σχηματισμού σε 3-5-1 με τον Ορτίθ να ανεβαίνει την γραμμή. Στην συνέχεια έκανε και 2η αλλαγή με τον Τέτε αναγκαστικά να φεύγει και τον Μυτίδη να μπαίνει στην θέση του παίζοντας πλέον με 2 επιθετικούς. Δυστυχώς η 3η αλλαγή ήταν αναγκαστική και έγινε αμέσως μετά το 0-2 με τον Κυπριανού να παίρνει την θέση του Μιντίκκη.

Δεν πήγε καλά το παιχνίδι και δεν του βγήκε τίποτα. Ίσως να έπρεπε να περάσει στο γήπεδο τον Ρόσα στην θέση του Νίνου και να αφήσει τον Ορτίθ στο δεξί άκρο της άμυνας. Με αυτόν τον τρόπο θα κέρδιζε σε ποιότητα στον άξονα και θα έδινε περισσότερη ορμή επιθετικά στην ομάδα. Δεν του βγήκε το παιχνίδι αλλά δεν έχουμε κανένα παράπονο αφού προσπάθησε να αλλάξει πράγματα. Θα βρει τις ατέλειες της ομάδας και θα τις διορθώσει και από το επόμενο παιχνίδι θα μας οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10





Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα και κάθε λεπτομέρεια μετρά. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μην δίνουμε ολόκληρη την ανατολική κερκίδα στον αντίπαλο, αλλά μόνο το ποσοστό των εισητηρίων που έχουμε υποχρέωση, βάση της προκύρυξης. Σημαντικό σημείο για το παιγνίδι της Ανόρθωσης που πλησιάζει. Βασικά να τους δώσουμε όσα εισητήρια μας έχουν δώσει αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Sostos o pextis. Opos kamnoun na tous kamnoumen. An imaste kalimeni apo ton kanonismo fisika

Ανώνυμος είπε...

Ηντα που ρε γλυφτες, μεσατζηδες, εβουλωσετε το; Επειδη λεμε την αληθκεια; Γλυφτες ρε γλυφτες της κοινωνιας.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.