News Update :

Παραλίμνι - ΑΕΚ: 0-1: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Περάσαμε και από το Παραλίμνι κερδίζοντας την φιλότιμη Ένωση Νέων Παραλιμνίου με το στενό 0-1. Δεν κάναμε και την καλύτερη μας εμφάνιση αλλά καταφέραμε να φύγουμε με το πολύτιμο 3ποντο σημειώνοντας την 7η νίκη απέναντι στην Ένωση στα τελευταία 8 παιχνίδια που είχαμε εναντίον τους. Το γρήγορο γκολ του παικταρά Άλβες αποσυντόνισε περισσότερο αντί να βοηθήσει την ομάδα. Για ολόκληρο το 1ο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό ενώ ιδιαίτερη ο Μοντέϊρο ήταν τελείως εκτός παιχνιδιού. Πολύ μέτριο παιχνίδι έκανε και η 3άδα του κέντρου στο 1ο μέρος με αποτέλεσμα να δεχθεί μεγάλη πίεση η αμυντική μας γραμμή με τους Καταλά-Νίνου να σταματούν συνεχώς επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων. Στο 2ο μέρος η ομάδα ανέβηκε και ιδιαίτερα μετά το 63ο λεπτό και την είσοδο του Λαμπάν έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε η Ένωση καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Επιβάλλεται να ανεβάσουμε απόδοση στα επόμενα παιχνίδια γιατί με τέτοιες εμφανίσεις θα γίνει η ζημία. Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρώ ότι είναι το παιχνίδι που έπεται απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε και που αυτή την στιγμή χρειάζεται επειγόντως βαθμούς. Χωρίς τους Μπόλιεβιτς-Τομάς θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε την λεμεσιανή ομάδα η οποία είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στο ΓΣΖ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Νίνου- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς μπροστά του και τους Μοντέϊρο δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Μόλις στο 2ο λεπτό ο Άλβες έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εξαιρετική συνεργασία Μοντέϊρο-Λαρένα και Τομάς και μέσα από την μικρή περιοχή δεν λάθεψε γράφοντας το 0-1 για την ομάδα μας.
  • Με την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Σβόγιτς βρέθηκε απέναντι από τον Τόνιο αλλά υπό την πίεση του Ορτίθ έστειλε την μπάλα πάνω στον Τόνιο.
  • Στο 11ο λεπτό ο Βαν Ράσμπεκ πέρασε την κάθετη πάσα προς τον Μπούντιμιρ με τον βοηθό διαιτητή να υψώνει το σημαιάκι του. Ο Μπούντιμιρ καλυπτόταν οριακά στην φάση αυτή από τον Μαρτσίνιακ.
  • Στο 16ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Βαν Ράσμπεκ της Ένωσης ενώ στο 24ο λεπτό και πάλι ο Μπούντιμιρ υποδείχθηκε σε θέση off side μετά από κάθετη πάσα από πλάγια δεξιά από τον Φροξυλιά.
  • Στο 30ο λεπτό μετά από συνεργασία Τομάς-Τέτε ο τελευταίος σέντραρε στην μικρή περιοχή με τον Τομάς να επιχειρεί να σκοράρει με γυριστό στέλνοντας την μπάλα έξω.
  • Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Φροξυλιάς με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο ενώ στο 32ο λεπτό ο Ορτίθ με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Άλβες με τον βοηθό διαιτητή λανθασμένα να σημειώνει σε θέση off side τον επιθετικό μας ο οποίος έφευγε μόνος απέναντι από τον Κωνσταντίνου.
  • Στο 33ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ο Φροξυλιάς ενώ στο 34ο λεπτό ο Βαν Ράσμπεκ και πάλι πέρασε την κάθετη πάσα από τον άξονα προς τον Παπαδόπουλο με τον τελευταίο να σημειώνεται σωστά σε θέση off side αυτή την φορά.
  • Στο 36ο λεπτό ο Τομάς δέχθηκε την 6η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ενώ στο 42ο λεπτό μετά από σέντρα του Ορτίθ από δεξιά και κατέβασμα της μπάλας από τον Άλβες, ο Μοντέϊρο βρέθηκε σε θέση βολής και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση στο 49ο λεπτό με τον Μπάουμαν να επιχειρεί ένα πολύ δυνατό σουτ και τον Τόνιο να αποκρούει δύσκολα με 2η προσπάθεια.
  • Στο 51ο λεπτό ο Μπούντιμιρ μόνος απέναντι στον Τόνιο δεν μπόρεσε να πλασάρει ενώ στο 54ο λεπτό ο Ορτίθ με σέντρα από δεξιά βρήκε τον Τέτε μέσα στην μικρή περιοχή με τον τελευταίο να πλασάρει πάνω στον Κωνσταντίνου και να χάνει τεράστια ευκαιρία για να σκοτώσει τον αγώνα.
  • Στο 55ο λεπτό είχαμε από 1 κίτρινη κάρτα σε Μπούντιμιρ και Μαρτσίνιακ για διαπληκτισμούς με τον πολωνό να φθάνει τις 5 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.
  • Στο 57ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπόλιεβιτς να δεχθεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία φθάνοντας και αυτός της 6 και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην Αέλ.
  • Στο 61ο λεπτό είχαμε την φάση του αγώνα με τον Φροξυλιά να εκτελεί φάουλ και τον Τομάς να σταματά την μπάλα με το χέρι. Αντί να δοθεί φάουλ και 2η κίτρινη στον Τομάς, την κίτρινη κάρτα την δέχθηκε ο Άλβες φθάνοντας και αυτός τις 3 στο πρωτάθλημα. Μεγάλο λάθος από τον διαιτητή του αγώνος. Στην νέα εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στο 63ο λεπτό είχαμε την 1η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Λαμπάν να παίρνει την θέση του Μοντέϊρο και να παίρνει θέση στον άξονα δίπλα από τον Μπόλιεβιτς με τον Λαρένα να πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης.
  • Στο 65ο λεπτό ο Τέτε με πολύ ωραία προσπάθεια και ασιστ έβγαλε τον Άλβες φάτσα με τον τερματοφύλακα της Ένωσης με τον τελευταίο να πέφτει στα πόδια του και να διώχνει σε κόρνερ.
  • Στο 68ο λεπτό ο Παπαδόπουλος βρέθηκε φάτσα με τον Τόνιο μετά από ωραία κάθετη του Σβόγιτς με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει σταθερά για ακόμα μία φορά στο παιχνίδι! Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε και η 1η αλλαγή για την Ένωση με τον Άντιτς να παίρνει την θέση του Φροξυλιά.
  • Στο 72ο λεπτό είχαμε ακόμα μία κίτρινη κάρτα στον Μπάουμαν αυτή την φορά ενώ στο 77ο λεπτό ο Φροξυλιάς άφησε την θέση του στον Βούκσεβιτς.
  • Στο 78ο λεπτό ο Λαρένα με εξαιρετική προσπάθεια σούταρε με το αριστερό πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντίνου ενώ στο 79ο λεπτό ο Άλβες άφησε την θέση του στον Μυτίδη.
  • Στο 87ο λεπτό ο Μιντίκκης πήρε την θέση του Τέτε ενώ στο 89ο λεπτό ο Γιωρκάτζιης την θέση του Σβόγιτς. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε οτιδήποτε άλλο αξιοσημείωτο.


Η αλήθεια είναι ότι νικήσαμε πολύ δύσκολα το παιχνίδι. Περίμενα πιο καλή εμφάνιση από την ομάδα και πιο καλή διαχείριση του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι ο Κρίνστιανσεν δεν έμεινε ευχαριστημένος και θα έχει πολλά να διορθώσει μέσα στην εβδομάδα. Χρονικά προέχει το παιχνίδι με την Ερήμη για τον επαναληπτικό του 5-0 όπου θα δοθεί εκ νέου χρόνος στις ρεζέρβες για να πάρουν λεπτά στα πόδια τους. Κρίσιμο όμως είναι το παιχνίδι του Σαββάτου 16/01 και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα κατέβουμε χωρίς Μπόλιεβιτς-Τομάς κάτι που βάζει μεγάλες δυσκολίες στον προπονητή μας. Πρόκειται για 2 ποδοσφαιριστές υπερπολύτιμους για την ομάδα αλλά πιστεύω ότι έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους αναπληρώσουν.

Η κίνηση του προπονητή στο παιχνίδι με την Ένωση να περάσει τον Λαμπάν στον άξονα και να φέρει τον Λαρένα δεξιά απέδωσε πλήρως. Ο Λαρένα από το 65ο λεπτό και μετά ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου ενώ ο Λαμπάν με την εμπειρία του και την ποιότητα του έκλεισε όλους τους διαδρόμους στον άξονα και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την Αέλ η παρουσία του θα είναι καταλυτική και περιμένω να τον δω πανέτοιμο σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Εξαιρετικός σε όλον τον αγώνα. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι με αυτόν στο τέρμα όλη η ομάδα μπορεί να νιώθει ασφάλεια. Στις 2 σημαντικές στιγμές των αντιπάλων δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του και με τέτοιο Τόνιο κάτω από τα δοκάρια προχωρούμε για την κατάκτηση του τίτλου!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Στο 1ο μέρος είχε κάποια προβλήματα αμυντικά για τον λόγο ότι δεν τον βοηθούσε καθόλου ο Μοντέϊρο. Επιθετικά ήταν ξανά καλός και στο 2ο μέρος ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του. Επιθετικά βοήθησε πάρα πολύ για ακόμα ένα παιχνίδι αλλά θα πρέπει να είναι λίγο περισσότερο συγκεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως και να το δούμε.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΝΙΝΟΥ: Στο 1ο μέρος πέραν μίας λανθασμένης πάσας στον άξονα ήταν εξαιρετικός. Έκοψε τα πάντα και έπαιξε πολύ σωστά το off side. Μαζί με τον Καταλά ήταν απροσπέλαστοι και παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχθηκαν αντέδρασαν πολύ σωστά. Στο 2ο μέρος συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό αλλά υπέπεσε σε ακόμα 2 λάθη με την μπάλα στα πόδια τα οποία ευτυχώς δεν στοίχησαν. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και το έχω γράψει πολλάκις. Μοναδικό πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ανεβαίνει πολύ ψηλά με την μπάλα κλείνοντας τους χώρους και με αυτόν τον τρόπο κάνει λάθη. Θα βελτιωθεί όμως μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ήδη αρκετά βελτιωμένος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Στο 1ο μέρος όπως είπα και για τον Νίνου ήταν πολύ θετικός στα μαρκαρίσματα του. Είχε και αυτός κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Στο 2ο μέρος προσπάθησε και ο Καταλά να βοηθήσει την ομάδα αλλά είχε κάποιες στιγμές αδράνειας που ευτυχώς δεν στοίχησαν. Θεωρώ ότι στην ολότητα του παιχνιδιού η παρουσία του ήταν θετικότατη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Τρέχει συνέχεια στο γήπεδο και δίνει πάρα πολλές βοήθειες στον Τέτε. Αμυντικά είναι εξαιρετικός με πολύ καλά μαρκαρίσματα και σωστές απομακρύνσεις με το κεφάλι. Στο επιθετικό κομμάτι όμως μας τα χαλάει. Κάνει 40 κούρσες το παιχνίδι στην πλάτη του Τέτε και δεν βρίσκει με σέντρα ποτέ επιθετικό! Είναι απίστευτο. Όλες οι σέντρες του είναι στην τύχη με αποτέλεσμα να μην τελειώνει σωστά η φάση. Αν το δουλέψει και αυτό δεν θα έχει ούτε ένα ψεγάδι. Αδικαιολόγητη η κίτρινη που δέχθηκε που τον φέρνει στο όριο εκ νέου με 5 κίτρινες κάρτες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Στο 1ο μέρος δεν ήταν καλός και ήταν ένας από τους πολύ σημαντικούς λόγους που δεν αναπτυσσόταν καλά η ομάδα. Είχε τεράστια τρύπα στον άξονα και δεν αμύνθηκε σωστά. Στο 2ο μέρος και μετά το 63ο λεπτό και την είσοδο του Λαμπάν ανέβηκε πάρα πολύ και βοήθησε και αυτός να κρατήσουμε το υπερ μας σκορ. Δέχθηκε αδικαιολόγητα και αυτός την 6η κίτρινη του κάρτα και δεν θα τον έχουμε στην αποστολή στο παιχνίδι με την Αέλ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Προσπάθησε στο 1ο μέρος περισσότερο από όλους στον άξονα. Δεν του βγήκαν οι προσπάθειες αλλά έτρεξε πάρα πολύ. Στο 2ο μέρος ήταν εκπληκτικός και από την ώρα που πέρασε στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν απολαυστικός. Δεν έχανε την μπάλα και οι μπαλιές του ήταν κίνδυνος- θάνατος. Επίσης προσπάθησε να εκτελέσει και να πετύχει γκολ αλλά στις 2 ευκαιρίες που είχε δεν σημάδεψε σωστά. Η απόδοση του στο παιχνίδι με την Αέλ θα είναι καταλυτική για το τελικό αποτέλεσμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν έκανε ξανά καλό παιχνίδι ο ισπανός. Μπορεί να πέρασε την ασιστ στο γκολ του Άλβες αλλά μέχρι την είσοδο του Λαμπάν δεν βοήθησε καθόλου. Δέχθηκε σωστά την 6η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να σοβαρεφτεί στο θέμα αυτό. Ναι δέχεται σκληρά μαρκαρίσματα αλλά δεν δικαιολογείται να δέχεται τόσο αστείες κίτρινες κάρτες. Ήταν τυχερός επίσης που δεν δέχθηκε 2η κίτρινη σε μια στιγμή που μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί έκανε χέρι. Όπως και να έχει θα τον στερηθούμε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και τον περιμένω να επιστρέψει δριμύτερος με την Σαλαμίνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Μπαίνει στην 11άδα και λέμε όλοι να η ευκαιρία του να βοηθήσει και να δείξει πόσο πολύ θέλει να παίζει για την ομάδα μας. Δυστυχώς όμως ο Μοντέϊρο παίζει στο ίδιο μοτίβο. Νωχελικός, χωρίς πάθος και χωρίς βοήθειες στον Ορτίθ. Είχε 1 εξαιρετική ευκαιρία στο 1ο μέρος την οποία τελείωσε πολύ ωραία αλλά άστοχα και από εκεί και πέρα ωσεί παρών. Με εκνευρίζει ο τρόπος που αγωνίζεται που δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ενώ οι υπόλοιποι σκίζονται στο γήπεδο αυτός είναι πολύ χαλαρός. Δεν ξέρω τι σκέφτονται μέσα στην ομάδα αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Αν θα αγωνιστεί βασικός με Αέλ πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του. Πολύ σωστά έγινε αλλαγή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΤΕΤΕ: Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Δεν κρατιέται με τίποτα και βρήκε εξαιρετικό ρυθμό. Πολύ επικίνδυνος και μέσα σε όλες τις φάσεις. Προσπάθησε εις διπλούν να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε και θεωρώ ότι το ανέβασμα στην απόδοση του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στα τελευταία παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί τον έχουμε τεράστια ανάγκη όπως αγωνίζεται τώρα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Την δουλειά του την έκανε ξανά. Πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ και για ακόμα μία φορά μας έδειξε πόσο εύκολο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Δεν σταματάει πουθενά και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει να σκοράρει κάθε αγωνιστική!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΜΠΑΝ: Πέρασε στο γήπεδο στο 63ο λεπτό στην θέση του Μοντέϊρο και πήρε θέση στον άξονα δίπλα στον Μπόλιεβιτς. Σουλούπωσε τον άξονα και βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας. Πολύ καλή εμφάνιση από τον γαλλοκύπριο και εύχομαι να είναι η αρχή για τεράστιες εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ:  Πέρασε στην θέση του Άλβες στο 79ο λεπτό και βοήθησε και αυτός στο να κρατήσουμε το 0-1. Έβαλε πίεση στα αντίπαλα σέντερ μπακ και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Δεν του παρουσιάστηκε κάτι καλό όμως. Επίσης, όλη αυτή η φασαρία γύρω από το όνομα του θα πρέπει να σταματήσει. Πρέπει και ο ίδιος να συγκεντρωθεί στην ομάδα και όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ:  Έπαιξε ελάχιστα για να κριθεί. Πάντως στο παιχνίδι με την Ερήμη για το κύπελλο ήταν ο καλύτερος του γηπέδου μαζί με τον Κυπριανού. Μακάρι να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση γιατί θα χρειαστεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με 1 αλλαγή και αυτή υποχρεωτική με τον Μοντέϊρο να παίρνει την θέση του Εγγλέζου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με γκολ από τα αποδυτήρια. Δυστυχώς αντί να μας δώσει φτερά νομίζω περισσότερο μας αποσυντόνισε. Ο άξονας μας δεν δούλεψε καθόλου καλά ενώ το δεξί μας άκρο δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά ένεκα της κακής απόδοσης του Μοντέϊρο. Ευτυχώς πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο 2ο μέρος και μέχρι το 63ο λεπτό, το Παραλίμνι έλεγχε το παιχνίδι και είχε γίνει αρκετά επικίνδυνο. Η είσοδος του Λαμπάν άλλαξε τα πάντα στον αγώνα και η μετατόπιση του Λαρένα στο δεξί άκρο της επίθεσης βοήθησε πολύ τον Ορτίθ. Στο 79ο λεπτό έγινε αλλαγή επιθετικού για φρεσκάρισμα ενώ η τελευταία αλλαγή με την έξοδα του Τέτε και την είσοδο του Μιντίκκη βοήθησε την ομάδα να δουλέψει καλύτερα μεσοαμυντικά.

Το ξέρει πολύ καλά ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και κακά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα ψάξει να βρει τις λύσεις αν και στο παιχνίδι με την Αέλ θα έχει πολύ σημαντικές απουσίες. Επίσης ένα θέμα που πρέπει να δει είναι οι πολλές κάρτες που δέχονται οι ποδοσφαιριστές μας. Πολλές από αυτές είναι αδικαιολόγητες και θα πρέπει να τους γίνει μία επίπληξη. Δεν γίνεται να δεχόμαστε κάρτες για διαμαρτυρίες. Είναι αδιανόητο. Με όλα αυτά έχουμε φτάσει στην 18η αγωνιστική με τους Άλβες, Καταλά, Λαμπάν, Μαρτσίνιακ, Μοντέϊρο, Νίνου, Ορτίθ και Τέτε να βρίσκονται στο όριο. Πρέπει οι ίδιοι να προστατέψουν την ομάδα. Είδωμεν!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι έπρεπε να δώσουμε τον Μοντέιρο και όχι τον Κάντε

Unknown είπε...

Simfono pliros me tin analisi tou agona. Apla merika sxolia kata tin tapini mou apopsi panta. O monteiro ine proklitika adiaforos ke pistevo tha eprepe an itan dinaton na apodesmefti ke na antikatastathi. O Tomas ine o pextis mou alla kati prepi na gini me tis ilithies kitrines pou dexete giati oso ke an dexete sklira markarismata pou tis perissoteres fores den timorounte ine panta eknevrismenos ke i 2 teleftees tou kitrines itan epiikos aparadextes. O Martsiniak prepi epigontos na katsi ston pagko ke na peksi epitelous o Ilias o opios ke kalitera pezi to overlap me ton aristero extreme alla ke kaliteri sentra exi. Ke na min ksexname oti i moni mas pextes pou exoun embiria protathlitismou ine o Ilias ke o Lamban ke afto ine kati pou prepi na ekmetalleftoume.
Kata t' alla fetos an mas afisoun ke an imaste sovari mexri telous ine i xronia mas. Kato to kefali, tapina opos panta ke liga logia

Unknown είπε...

ΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΤΙΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ.

ΕΛΠΙΖΩ Ο Κ. ΡΟΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΧΕΡΕΙ.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΗ ΝΑ ΠΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..Ο ΡΟΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝΕ..ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ..Ο ΡΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Ο ΜΟΝΤΕΙΡΟ ΦΙΛΕ Christos Panayiotou ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΕΛ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στο γηπεδο πανε παντα οι ιδιοι. Δηλαδη οι μεσατζιδες, οι βολεμενοι και οι γλυφτες. Επιασαν ολα τα καλα ποστα της κοινωνιας με δολιο τροπο, χωρις να καταλαβουν ακομα τι θα πει οικονομικη κριση, και καποιοι ειναι με την εντυπωση οτι ολος ο κοσμος μπορει να ακολουθησει την ομαδα οπως κανουν αυτοι οι γλυφτες. Αν ειναι ποτε δυνατον!

Ανώνυμος είπε...

Σταυρο σε ευχαριστούμε για την ανάλυση που κάνεις της αγαπημένης μας ΑΕΚ και συνέχισε αυτή την προσπάθεια. Γεια εμάς που ζούμε στο εξωτερικό είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις. Απλά ένα σχόλιο για Μοντεϊρο: Αν ο προπονητής τον βάλει να παίξει με ΑΕΛ, σε αυτό το παιχνίδι πρέπει επιτέλους να δείξει ο Μοντεϊρο αν θέλει να ανήκει στην ΑΕΚ, ή ακόμα το μυαλό του είναι στην ΑΕΛ....Είμαστε σε σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι οι παίχτες που θέλουν το πρωτάθλημα, θα το δειξουν στο γήπεδο....συνεχίζουμε σαν ομάδα και οπαδοί χωρίς πολλά λόγια και συνθήματα, βλέποντας μόνο το επομενο παιχνίδι που ειναι η Αελ

Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λογια αλλα η ουσια ειναι αλλη. Γραφετε για τον προεδρο της καλαθοσφαιρικης Αεκ οτι ειναι μεγαλος, οτι ειναι ηγετης, οτι ειναι ηρωας και αλλες σαχλαμαρες. Και εγω ειμαι Αεκτζης και δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο. Αλλα οταν εκφραζεστε, να βλεπετε την πραγματικοτητα. Ναι, ο ανθρωπος προσφερει στην ομαδα, αλλα μην ξεχνατε οτι αναφερεστε σε πολυελατομμυριουχα οικογενεια. Τα λεφτα ειναι που κανουν σε αυτη την περιπτωση την διαφορα και οχι κατι αλλο. Και κατι ακομα, στην ζωη μεγαλος ειναι αυτος που προσφερει στον συνανθρωπο του και στην πονεμενη κοινωνια και δεν τον ξερει κανενας. Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην σωστη τους διασταση τους.

Ανώνυμος είπε...

Αν καμια φορα η ομαδα μας παρει πρωταθλημα, και ειδικα φετος, τοτε η Κυπρος θα παψει να ειναι νησι. Ακου... η Αεκ πρωταθλητρια....Ομαδουλα της σειρας. Ενομισετε οτι εγινικαμεν η Μπαρσελονα. Καποιοι εν να πουν οτι εν ειμαι οπαδος της Αεκ. Προβλημα τους. Ομαδα που μπορει να παρει πανω απο 6000 οπαδους σαν την Αεκ, και πανε να την δουν κατα μεσο ορο 1000-1500 οπαδοι, δεν φτενε οι οπαδοι που δεν πανε γηπεδο, αλλα η διαχρονικη ΟΜΑΔΟΥΛΑ που εχουμε. Κατα τα αλλα αναστησαμε και την Αελ. Αντε ουστ, και να μας γραφετε εμας τις υπολοιπες 5000 οπαδους, που σας παρακολουθουμε να προσπαθειτε "ηρωικα" να κρατησετε την ομαδα στις ψηλες βουνοκορφες. Προσεχετε να μην πεσετε κατω αποτομα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίνου, το ξανάγραψα, και ο Μοντέιρο, και αυτό το ξανάγραψα δεν ανήκουν στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται ανάλυση, πολλοί από εμάς το σηζητούμε στην κερκίδα εδώ και καιρό. Δούριοι Ίπποι και πρωταθλητισμός δεν πηγαίνουν μαζί. Ξυπνάτε εκεί στην διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Gliftes pantou, gliftes apedo gliftes apeki, gliftes Aektzides opadi, kego san gnisios Aektzis ntrepome kai orgizome san vlepo simpolites mou na mas pernoun to psomi, epidi kapoion ikseran gia na tous mpiksi stin epihirisi (trapezes, kivernisi kai lipa). Ntropi sas na mas lete oti den pame sto gipedo kai na mas pezete ta pedia. Afieromeno stous Gliftes!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.