News Update :

απόλλωνας - ΑΕΚ: 0-0: ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι ποιοτικά οι 2 ομάδες έφυγαν από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα μας βρέθηκε για λίγο στην κορυφή με 27 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στην 4η θέση με 23 βαθμούς. Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο και μέχρι τον τραυματισμό του Μπόλιεβιτς, η ομάδα μας έκανε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο Τόνιο, ο οποίος με τις εξαιρετικές του αποκρούσεις κράτησε τον βαθμό για την ομάδα μας. Το κέντρο μας δεν δούλεψε καθόλου με τον Λαμπάν να είναι επιεικώς τραγικός ενώ ο Τομάς κλείστηκε πάρα πολύ καλά και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Μπόλιεβιτς, ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά, επηρεάστηκε στην συνέχεια από το κτύπημα που δέκτηκε και παρόλο το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος της 3άδας του άξονα δεν μπόρεσε να ανεβάσει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ανύπαρκτος στον αγωνιστικό χώρο ο Μοντέϊρο, ενώ σε κακή βραδιά βρέθηκαν Μαρτσίνιακ- Ορτίθ. Είχαν τα καλά τους διαστήματα στο παιχνίδι οι 2 κεντρικοί μας αμυντικοί χωρίς όμως να είναι σταθεροί και να δείχνουν για ακόμα μία φορά έλλειψη καλής συνεννόησης με τον τερματοφύλακα μας. Ο Άλβες δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου για να γίνει απειλητικός ενώ ο Εγγλέζου σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι ο 1ος που θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με τέτοιο τραγικό Μοντέϊρο.


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Σεράν- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Λαμπάν με τους Μπόλιεβιτς-Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Μοντέϊρο δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Η 1η καλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 4ο λεπτό με τον Τομάς να πασάρει στον Εγγλέζου μέσα στην μικρή περιοχή με τον ποδοσφαιριστή μας να πλασάρει με το αριστερό μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάλε.
  • Στο 9ο λεπτό είχαμε την 1η καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Βασιλείου να σεντράρει από αριστερά και τον Γκιέ με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω στον Τόνιο.
  • Στο 16ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Ορτίθ για φάουλ πλάγια αριστερά όπως επιτίθετο ο Απόλλωνας με τον Ντα Σίλβα να το εκτελεί απευθείας και τον Τόνιο να απομακρύνει δύσκολα με γροθιές.
  • Στο 30ο λεπτό σημειώθηκε η επόμενη καλή ευκαιρία με τον Στογιάνοβιτς μετά από κακό διώξιμο του Καταλά με το κεφάλι, να πιάνει ένα δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα και να στέλνει την μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στο 33ο λεπτό δέχθηκε σωστά την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ο Μαρτσίνιακ ενώ στην ίδια φάση δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Βάλε για διαμαρτυρίες.
  • Στο 35ο λεπτό ο Ντα Σίλβα με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε μόνο τον Βασιλείου από πλάγια αριστερά απέναντι στον Τόνιο με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του ακραίου μεσοεπιθετικού του Απόλλωνα.
  • Στο 37ο λεπτό ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Μέζγκα στα όρια της μεγάλης περιοχής μετά από πίεση του Μαρτσίνιακ με τον διαιτητή του αγώνος να δείχνει παίζεται. Δεν θεωρώ ότι υπήρξε πέναλτι και εν πάσει περιπτώσει αν υπήρχε παράβαση ήταν έξω από την περιοχή. Ο Μαρτσίνιακ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός γιατί δεν υπήρχε πιθανότητα να φθάσει την μπάλα ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και έπαιξε κάπως επικίνδυνα.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τον προπονητή του Απόλλωνα να αφήνει στον πάγκο τον τραυματία Γκιέ και να περνάει στην θέση του τον Κολοκούδια.
  • Στο 49ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς μετά από εξαιρετικό στρώσιμο της μπάλας από τον Άλβες με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Βάλε ενώ στο 50ο λεπτό ο Καταλά δέχθηκε σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα για φάουλ πλάγια αριστερά όπως αμυνόταν η ομάδα μας.
  • Στο 53ο λεπτό ο Μαρτσίνιακ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπόλιεβιτς και μελέ μέσα στην περιοχή, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάλε ενώ στο 54ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Λαμπάν για επικίνδυνο παίξιμο.
  • Στο 55ο λεπτό ο Στογιάνοβιτς του Απόλλωνα έπεσε μόνος μέσα στην περιοχή προσπαθώντας να εκμαιεύσει το πέναλτι με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί και τον Σεράν Πόλο να κτυπάει στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής μας, για καλή του τύχη, δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος ενώ επειδή το παιχνίδι εξελίχθηκε και σταμάτησε για φάουλ του Εγγλέζου σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα δεν σφυρίκτηκε πέναλτι εναντίον της ομάδας μας. Ο Εγγλέζου δέχθηκε και αυτός σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα. Θα έπρεπε όμως να κιτρινιστεί και ο Στογιάνοβιτς κάτι το οποίο δεν έγινε.
  • Στο 60ο λεπτό είχαμε την 1η αλλαγή από τον προπονητή μας με τον Τέτε να παίρνει την θέση του Εγγλέζου ενώ στο 67ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή με τον Κάντε να παίρνει την θέση του Άλβες.
  • Στο 71ο λεπτό ο Τέτε με σέντρα σουτ ανάγκασε τον Βάλε σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ενώ με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μπόλιεβιτς και κεφαλιά του Μαρτσίνιακ ο Κάντε δεν πρόλαβε τον Βάλε για να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα με το κεφάλι.   
  • Στο 73ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Φρέϊρε του Απόλλωνα ενώ στο 77ο λεπτό είχαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μέζγκα μετά από εξαιρετική ασιστ του Κολοκούδια να κάνει το πλασέ με τον Τόνιο να αποκρούει εκπλητικά σε κόρνερ.
  • Στο 84ο λεπτό δέχθηκε σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ο Μοντέϊρο ενώ στο 85ο λεπτό ο Πίττας πήρε την θέση του Μέζγκα και στο 87ο λεπτό ο Μιντίκκης πήρε την θέση του Μοντέϊρο πηγαίνοντας στο δεξί άκρο της άμυνας και με τον Ορτίθ να πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης.
  • Στο 90ο λεπτό δέχθηκε σωστά την 2η κίτρινη κάρτα και κατ’ επέκταση κόκκινη ο Λαμπάν ενώ στο ίδιο χρονικό σημείο ο Γκουγιόν πληρε την θέση του Στογιάνοβιτς με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς άλλη φάση.  


Όπως είπα και στον πρόλογο μου ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος ο οποίος ήταν πολύ καλά στημένος σε σχέση με το μεσοαμυντικό κομμάτι ενώ και ο διαιτητής του αγώνος δεν κιτρίνισε το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Ο διαιτητής έδειξε σωστά όλες τις κίτρινες κάρτες στην ομάδα μας. Καμία κίτρινη κάρτα δεν ήταν λανθασμένη. Αυτό που δεν έκανε ο διαιτητής του αγώνος είναι να τιμωρήσει για τα ίδια ακριβώς φάουλ και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να συνεχίσουν μέχρι το τέλος να αγωνίζονται σκληρά. Είναι τουλάχιστον αστείο να έβγαλε το παιχνίδι ο Σακέτι χωρίς κάρτα όταν έκανε το λιγότερο 4 φάουλ για κίτρινη. Δεν στεκόμαστε όμως στην διαιτησία και πάμε σε ότι αφορά την ομάδα μας. Ο Μοντέϊρο θύμισε τον περσινό Μοντέϊρο. Άνευρος, χωρίς πάθος στο παιχνίδι του και πολύ αρνητικός. Αυτός θα έπρεπε να αποχωρήσει πρώτος από το γήπεδο και κανείς άλλος. Όσον αφορά τον Λαμπάν, παρά το γεγονός ότι έχω πολύ καλή άποψη για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, θεωρώ ότι δεν προσφέρει ούτε στο 50% αυτού που μπορεί. Πολύ αργός στις μεταβιβάσεις του, πολύ κακά μαρκαρίσματα και έλλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να οργανωθεί σωστά. Οι κίτρινες που δέχεται είναι όλες σωστές και δεν ξέρω πόσα ακόμα παιχνίδια θα χάσει για τιμωρίες. Με τον Μπόλιεβιτς ως μοναδικό 6άρι η ομάδα λειτουργεί καλύτερα και ακόμα απορώ γιατί δεν έγινε μία διορθωτική κίνηση από τον προπονητή μας με την έξοδο του αρνητικού Λαμπάν και την είσοδο του Λαρένα στο γήπεδο.

Οι ισοπαλίες είναι μέσα στο πρόγραμμα πόσω δε όταν έρχονται σε ντέρμπι. Δεν πήγαμε καλά αλλά δεν χάσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα συμφωνήσω με αυτά που δήλωσε ο προπονητής μας ότι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ σημαντικός. Έχουμε μπροστά μας 3 παιχνίδια τα οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κερδίσουμε και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα κάνουμε. Από το παιχνίδι με τον Ερμή την ερχόμενη Δευτέρα 07/12 και ώρα 19:00, ο προπονητής μας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λαμπάν-Μαρτσίνιακ. Επιστρέφουν όμως οι Μυτίδης-Χαραλάμπους, 2 πολύ σημαντικές επιστροφές, με τον Χαραλάμπους να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Στο ότι βρίσκονται επίσης οι Καταλά, Σεράν, Εγγλέζου, Μοντέϊρο, Τέτε, Ορτίθ και ο Λαμπάν, ο οποίος μετά την επιστροφή του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί παραμένει στο όριο με 3 κάρτες.

Όσον αφορά τον κόσμο, που όλοι συνεχώς κατακρίνουν, ήταν συγκλονιστικός στο παιχνίδι του Τσιρείου. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και συνεχής στήριξη της ομάδας. Ο κόσμος της Άεκ είναι κοντά και φέτος η ποδοσφαιρική μας ομάδα πρέπει να τον ανταμείψει με την κατάκτηση ενός τροπαίου!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Αλάνθαστος από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό με 2 τρομερές αποκρούσεις που κράτησαν την ομάδα στο παιχνίδι. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι η ασυνεννοησία που εξακολουθεί να υφίσταται μεταξύ αυτού και των Σεράν-Καταλά. Δεν γίνεται να μην μιλάνε σωστά μέσα στο γήπεδο και να καθοδηγούν ο ένας τον άλλο. Πολλές φορές βλέπουμε να διώχνουν την μπάλα οι αμυντικοί μας ενώ βγαίνει πάνω σε αυτήν ο τερματοφύλακας μας και δημιουργείται κίνδυνος στα καρέ μας. Σε αυτό θα πρέπει να γίνει δουλειά από την τεχνική μας ομάδα. Κατά τα άλλα αυτός μας έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Κακό παιχνίδι από τον Ορτίθ. Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά ενώ και αμυντικά είχε πολλά προβλήματα από τον ταχύτατο Βασιλείου. Δέχθηκε σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ενώ στην πλάτη του έφυγε ο Βασιλείου στην τεράστια φάση του Απόλλωνα στο 1ο μέρος. Δεν είναι εμφάνιση επιπέδου Ορτίθ και ελπίζω από το επόμενο παιχνίδι να τον δούμε στα γνωστά ψηλά επίπεδα απόδοσης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΣΕΡΑΝ: Κέρδισε πολλές μονομαχίες και πάλεψε πολύ μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησε να οργανώσει και το παιχνίδι της ομάδας, κάποτε επιτυχημένα κάποτε όχι και τόσο καλά. Αυτό που έκανε όμως, για ακόμα μία φορά στο 56ο λεπτό, είναι αδικαιολόγητο και μόνο για την κίνηση του αυτή θα πάρει χαμηλό πρόσημο. Δεν είναι πειθαρχημένος, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την συμπεριφορά του σε κάθε παιχνίδι και αν δεν παρθούν μέτρα από την ομάδα θα μας στοιχήσει πολύ σύντομα. Ο Σεράν θα πρέπει να είναι σωστός επαγγελματίας και όχι να κάνει αυτές τις ηλιθιότητες μέσα στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν ήταν πολύ καλός ο αρχηγός σε ακόμα ένα παιχνίδι. Είχε κάποιες αβίαστες κακές απομακρύνσεις της μπάλας ενώ έχασε τον Γκιε στην 1η καλή ευκαιρία του Απόλλωνα στο παιχνίδι. Δέχθηκε σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα η οποία ήταν απότοκο της πολύ αργής του αντίδρασης. Δυστυχώς έχει τεράστιο πρόβλημα με την ταχύτητα αλλά πολλές φορές το καλύπτει με την οξυδέρκεια του και την εμπειρά του. Πρέπει να ανεβάσει απόδοση γιατί τον έχουμε τεράστια ανάγκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Λέχθηκε πριν τον αγώνα ότι είχε προσβληθεί από ίωση και ότι πολύ δύσκολα θα αγωνιζόταν. Εντούτοις μπήκε στην 11άδα, προσπάθησε πολύ αλλά δεν ήταν καλός. Πολλά λάθη, τόσο στα μαρκαρίσματα όσο και στις μεταβιβάσεις του ενώ σωστά δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί κανείς να πει όμως ότι δεν πάλεψε στο γήπεδο ενώ στα στημένα ήταν πολύ επικίνδυνος για την αντίπαλη ομάδα. Στην φάση του 37ου λεπτού έπαιξε πολύ απρόσεκτα πάνω στον Μέζγκα αλλά ευτυχώς δεν στοίχησε για την ομάδα. Μπορεί για πολύ καλύτερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΛΑΜΠΑΝ: Τραγική εμφάνιση από τον Γαλλοκύπριο. Πολύ αργός στις μεταβιβάσεις του, πολύ κακές τοποθετήσεις και πολύ σκληρά έως άστοχα μαρκαρίσματα. Δικαίως δέχθηκε 2 κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε από το γήπεδο και όσο και αν φοβόταν να τον αποσύρει ο Κρίνστιανσεν, γιατί πραγματικά φοβόταν ο προπονητής μας και θα το εξηγήσω μετά, έπρεπε να βγεί από το 70ο λεπτό από το γήπεδο. Πολύ κακός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ήταν ο καλύτερος της 3άδας του άξονα αλλά του στοίχησε το κτύπημα που δέχθηκε γρήγορα στο παιχνίδι και του άνοιξε την μύτη. Τον χάσαμε για ένα 10λεπτό περίπου κάτι που αποσυντόνισε και την ομάδα. Μετά προσπάθησε πολύ να βοηθήσει τόσο μεσοαμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά χωρίς όμως να βρεθεί στην καλύτερη του μέρα. Θα έπρεπε να έρθει στην θέση του Λαμπάν και να αντικατασταθεί ο Λαμπάν πολύ γρήγορα μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπόλιεβιτς ως μοναδικό 6άρι ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και αυτό θα φανεί από το παιχνίδι με τον Ερμή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΤΟΜΑΣ: Κλείστηκε πολύ καλά και δεν μπόρεσε να πάρει μπάλα. Προσαρμόστηκε ολόκληρη η άμυνα του Απόλλωνα πάνω του και βγήκε εκτός παιχνιδιού. Δέχθηκε πολύ σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία έμειναν ατιμώρητα με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί τελείως. Δεν έκανε καλή εμφάνιση και δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα στο γήπεδο. Από το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μέτρια εμφάνιση από τον Νικόλα. Είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία της ομάδας μας στο παιχνίδι στο 1ο μέρος την οποία σπατάλησε. Στο 2ο μέρος προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά δεν είχε ουσία στο τελείωμα του. Δέχθηκε σωστά την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ενώ έγινε αλλαγή στο 60ο λεπτό με τον Τέτε. Δεν έπρεπε να αποχωρήσει ο Εγγλέζου αλλά ο Μοντέϊρο στο σημείο εκείνο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και για έναν παράξενο λόγο έμεινε στο γήπεδο μέχρι και το 87ο λεπτό. Αρνητικότατος, χωρίς καμία καλή προσπάθεια στο παιχνίδι και χωρίς να τον νιώσει η αντίπαλη άμυνα. Πολύ λίγες βοήθειες στον Ορτίθ, πέρασε και δεν ακούμπησε με λίγα λόγια. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις φέτος και ελπίζω να ανεβάσει απόδοση άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΑΛΒΕΣ: Δεν πήρε σχεδόν καθόλου μπάλα. Το πλάνο του Απόλλωνα βγήκε και έκοψε την ομάδα μας στα 2. Προσπάθησε πάρα πολύ και σίγουρα δεν υπήρχε λόγος να γίνει αλλαγή σέντερ φορ στο παιχνίδι. Ούτε φρεσκάρισμα χρειαζόταν η ομάδα σε εκείνο το σημείο στην επίθεση ούτε κάτι άλλο. Την μπάλα πώς να την πάρουμε στην επίθεση ήταν το θέμα μας. Όπως και να έχει δεν πήρε μπάλα και δεν φάνηκε πολύ στο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΕΤΕ: Μπήκε φρέσκος στο 60ο λεπτό αλλά δεν έκανε την διαφορά. Πέραν μίας καλής σέντρας-σουτ στο 71ο λεπτό τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν έδωσε στην ομάδα το κάτι παραπάνω που γύρευε ο Κρίνστιανσεν και γενικά δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα. Πήγε και αυτός με την ροή του παιχνιδιού.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΚΑΝΤΕ:  Πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Άλβες και προσπάθησε να δώσει πνοή στην επίθεση μας. Δεν πήρε όμως πολλές μπάλες και στην μία καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ τον πρόλαβε ο Βάλε. Δεν μπορούσε να κάνει πολλά αφού η μπάλα δεν ερχόταν κοντά του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ:  Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με 3 αλλαγές. Οι Μαρτσίνιακ-Μπόλιεβιτς-Τομάς πήραν την θέση των Χαραλάμπους-Λαρένα και Τέτε, με τον Μοντέϊρο να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και τους Τομάς-Μπόλιεβιτς να παίρνουν θέση στον άξονα.

Ενώ μπήκαμε πολύ δυνατά στο γήπεδο, ο τραυματισμός του Μπόλιεβιτς για ένα 10λεπτο περίπο, αποσυντόνισε την ομάδα. Δυστυχώς παίκτες κλειδιά δεν πήγαν καλά ενώ ο Απόλλωνας αφού εξουδετέρωσε τον Τομάς, φόρτωσε τα άκρα με ποδοσφαιριστές όυτως ώστε να μην μπορούμε να πλαγιοκοπήσουμε. Ο Ντα Σίλβα κινείτο συνεχώς στο γήπεδο ως ελεύθερος και προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές να βρει τους επιθετικούς του Απόλλωνα στην πλάτη της άμυνας μας. Στην πιο μεγάλη ευκαιρία του αντιπάλου στο 1ο μέρος δήλωσε παρών ο Τόνιο και οδηγηθήκαμε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο 2ο μέρος συνεχίσαμε να μην είμαστε καλοί ενώ υπήρχε και νευρικότητα στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μας, με τους Λαμπάν-Μοντέϊρο να κάνουν πολύ κακό παιχνίδι. Εκεί που περιμέναμε κάποιων εκ των 2 να αποχωρεί, βγήκε ο Εγγλέζου και στην θέση του πέρασε ο Τέτε με την αλλαγή αυτή να επιχειρεί στην ουσία φρεσκάρισμα της αριστερής μας γραμμής. Η ομάδα συνέχισε να πελαγοδρομεί στον άξονα ενώ τα άκρα, ένεκα και της κακής μέρας που βρέθηκαν όλοι οι ακραίοι, δεν λειτουργούσαν σωστά. Στο 67ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή με τον Κάντε να παίρνει την θέση του Άλβες. Μία αλλαγή και πάλι φρεσκαρίσματος της επίθεσης όταν το πρόβλημα εξακολουθούσε να βρίσκεται στον άξονα. Το παιχνίδι συνέχιζε να πηγαίνει σε ένα ρυθμό που η ομάδα μας φαινόταν ανίκανη να αντιδράσει και η τελευταία αλλαγή έγινε στο 87ο λεπτό με τον Μιντίκκη να παίρνει την θέση του Μοντέϊρο και τον Ορτίθ να πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κατέβασε σωστά την ομάδα στο γήπεδο βάζοντας αυτούς που θα έπρεπε στην 11άδα. Στην πορεία όμως θα έπρεπε να αλλάξει άλλα πρόσωπα και να προσπαθήσει να φτιάξει την λειτουργία της ομάδας. Είπα πιο πάνω ότι φοβήθηκε να βγάλει τον Λαμπάν. Αυτό που εννοούσε είναι ότι επειδή το παιχνίδι πήγαινε στην δύναμη δεν θεωρούσε ότι μπορεί να βοηθήσει ένας soft ποδοσφαιριστής όπως είναι ο Λαρένα και για αυτό κράτησε τον σκληρό Λαμπάν στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως χάναμε συνεχώς την μπάλα και υπήρχε ένας πανικός στον άξονα. Με την έξοδο του Λαμπάν και την μετατόπιση του Μπόλιεβιτς ως μοναδικού κόφτη η ομάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα ενώ ο Λαρένα θα μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Επίσης ο Μοντέϊρο δεν γίνεται να έμεινε σε αυτό το παιχνίδι μέχρι το 87ο λεπτό. Όταν δει το παιχνίδι σε επανάληψη είμαι σίγουρος ότι θα απορήσει και ο ίδιος γιατί τον κράτησε στο γήπεδο μέχρι τότε. Τέλος, η αλλαγή του Άλβες με τον Κάντε δεν μπορούσε να αναθεωρήσει την κατάσταση. Δεν είχαμε πρόβλημα στην θέση του επιθετικού κάτι που ήταν δεδομένο και στο παιχνίδι του Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση. Ελπίζω να δει και ο ίδιος τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει ξανά. Σε αυτό το σημείο χάνει ο Κρίνστιανσεν και εύχομαι ότι αργά ή γρήγορα θα βελτιωθεί και εκεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΜΠΑΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝ ΠΑΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΚΑΜΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΜΟΝΟ. ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΕΒΡΕΙ ΠΑΙΚΤΗΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΨΗΛΟΚΡΕΜΜΑΣΤΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙΣ? ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ. Ο ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ ΕΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ο ΠΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΝΙΝΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΝΙΝΟΥ-ΜΑΡΣΙΝΙΑΚ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ....Ο ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ ΕΒΑΛΛΕ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ 10ΑΡΙ. ΤΟΝ ΜΥΤΙΔΗ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΦΚΕΝΕ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΕΞΤΡΕΜ, ΕΠΑΙΞΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΣ. Ο ΝΙΝΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΟΤΑΝ Ο ΟΡΤΙΘ ΕΝ ΚΛΩΤΣΑ ΣΑΝ ΕΧΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ???? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΝΕΚΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΚΕΝΕΙ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΥ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ?? ΕΧΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΦΚΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ, Ο ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Tha mas peite se ligo oti o Kante paizei tzai portaris.......pou einai file m o Kyprianou....ton evraze gia 30 lepta...giati den to vazei?

Ανώνυμος είπε...

Telika i epithimia tou filou na di kentriko amintiko didimo Martciniak-Ninu tha gini pragmatikotita. Elpizo na ta pane kala giati den exoume alles epiloges gia to savvato

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.