News Update :

ΑΕΚ - ΕΝΠ: 2-1: ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ούτε η Ένωση τα κατάφερε να σταματήσει την ομαδάρα μας. Απέναντι σε μία πολύ ισορροπημένη και σφριγηλή ομάδα, καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό και αφού αγχωθήκαμε για λίγο στο φινάλε, πήραμε την νίκη με 2-1. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ ανώτερη από το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη με παίκτες που μπήκαν στην 11άδα να βοηθούν πολύ στην βελτίωση της εμφάνισης. Πρώτος και καλύτερος ο παικταράς Εγγλέζου που απόδειξε κατά την προσωπική μου άποψη ότι μπορεί να είναι ο βασικός αριστερός εξτρεμ της ομάδας. Πολλά τρεξίματα, συνεχής βοήθειες στον Μαρτσίνιακ, 1 γκολ και συμμετοχή σε όλες τις καλές φάσεις της ομάδας. Πέραν του Εγγλέζου, ο Μοντέϊρο έκανε επιτέλους μία εμφάνιση αντάξια των πραγματικών του δυνατοτήτων. Φρέσκος, με πάθος και θέληση στο παιχνίδι του, έκανε την διαφορά από το δεξί άκρο της επίθεσης και ήταν ένας διαρκής κίνδυνος-θάνατος. Πέτυχε ένα γκολ το οποίο λανθασμένα δεν μέτρησε και σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικός. Πολύ καλά τα πήγε και ο Άλβες με 3 ασιστ στο ενεργητικό του και πολύ καλά κρατήματα της μπάλας. Δεν είναι όμως ακόμα στο επίπεδο που όλοι τον θέλουμε αν και θεωρώ ότι είναι ποδοσφαιριστής ρυθμού και παιχνιδιών. Η Αεκάρα πάει για μεγάλα πράγματα φέτος και νομίζω ότι οι μόνοι που δεν το πιστεύουν ακόμη είναι ο κόσμος μας. Καταλαβαίνω τις υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν, τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και όλα τα σχετικά αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται να μην παίρνουμε πάνω από 2000 κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι κρίμα για την ίδια την πόλη μας η οποία αυτή την στιγμή έχει ως μοναδικό εκπρόσωπο την Αεκάρα μας. Πιστέψετε και αγαπήστε λίγο αυτή την ομάδα. Τίποτα άλλο.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ-Σεράν-Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου μοναδικό αμυντικό χάφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα – Τομάς να αγωνίζονται μπροστά του. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μοντέϊρο με τον Εγγλέζου στα αριστερά και τον Άλβες μοναδικό προωθημένο.

  • Μόλις στα 40 δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Μοντέϊρο έκλεψε την μπάλα η οποία έφτασε στον Άλβες με τον επιθετικό μας να βρίσκει ωραία τον Τομάς μέσα στην περιοχή και τον τελευταίο να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Εγγλέζου ο οποίος δεν λάθεψε από πολύ κοντά γράφοντας το 1-0.
  • Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 4ο λεπτό ο Καταλά βρήκε τον Τομάς με κάθετη από την άμυνα, με τον Ισπανό να βρίσκει τον Άλβες αριστερά μέσα στην περιοχή του Παραλιμνίου, με τον επιθετικό μας να σεντράρει στην μικρή περιοχή πάνω στο κεφάλι του Τομάς με τον Αμπάρη να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση από τα 3 μέτρα σε κόρνερ!
  • Με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μπόλιεβιτς, ο Μαρτσίνιακ με κεφαλιά δεν ανησύχησε τον Αμπάρη.
  • Στο 11ο λεπτό, ο Λαρένα έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Άλβες να κατεβάζει με τακουνάκι στον Ορτίθ ο οποίος με ένα δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη και έξω.
  • Η ομάδα μας έλεγχε το παιχνίδι και η πρώτη καλή ευκαιρία για την Ένωση ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Τόνιο να προλαβαίνει τον Μπούντιμιρ στην έξοδο και να διώχνει τον κίνδυνο.
  • Στο 35ο λεπτό, είχαμε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Σβόγιτς της Ένωσης, ενώ στο 37ο και 38ο λεπτό δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι Τομάς και Μπάουμαν αντίστοιχα.
  • Στο 40ο λεπτό ένα καλό σουτ του Φροξυλιά απόκρουσε δύσκολα ο Τόνιο ενώ στο 41ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς με ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα ανάγκασε τον Αμπάρη σε δύσκολη απόκρουση.
  • Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 47ο λεπτό, ο Τομάς βρήκε τον Εγγλέζου από αριστερά με τον τελευταίο να επιχειρεί ένα ξερό συρτό σουτ το οποίο απόκρουσε πολύ δύσκολα ο Αμπάρης.
  • Το 2ο μέρος, ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα μας το οποίο δεν μέτρησε, με τον Μοντέϊρο να αλλάζει την μπάλα με τον Εγγλέζου και να πλασάρει εύστοχα προς την αντίπαλη εστία, με τον Μέγκαχεντ να διώχνει την μπάλα μέσα από την γραμμή τέρματος χωρίς όμως ο βοηθός διαιτητής να βλέπει το καθαρό γκολ.
  • Στο 51ο λεπτό ο Εγγλέζου έβγαλε εξαιρετική σέντρα από αριστερά προς τον Άλβες με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα έξω από εξαιρετική θέση, αν και ο βοηθός διαιτητής σήκωσε τη σημαιούλα του για off side.
  • Στο 57ο λεπτό και πάλι ο Εγγλέζου ντρίμπλαρε εξαιρετικά από αριστερά και γύρισε την μπάλα στο Σεράν, με τον αμυντικό μας να επιχειρεί μία δυνατή φαλτσαριστή σέντρα πάνω στο κεφάλι του Μαρτσίνιακ με τον τελευταίο να καρφώνει την μπάλα στα δίκτυα του Αμπάρη και να γράφει το 2-0.
  • Στο ίδιο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Τετέ να παίρνει την θέση του Εγγλέζου ενώ στο 64ο λεπτό είχαμε 2 αλλαγές για την Ένωση με τους Ντίξον και Κουμή να παίρνουν τις θέσεις των Φροξυλιά και Μπασόφ.
  • Στο 65ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Λαμπάν να παίρνει την θέση του Λαρένα και να πηγαίνει στην θέση του Μπόλιεβιτς με τον Μαυροβούνιο να προωθείται πιο μπροστά ενώ στο 70ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Σίλβα.
  • Στο 73ο λεπτό είχαμε την τελευταία αλλαγή για την Ένωση με τον Βαν Ράσμπεκ να παίρνει την θέση του Τσιακλή ενώ στο 77ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα στον Λαμπάν.
  • Στο 79ο λεπτό είχαμε την 3η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μυτίδη να παίρνει την θέση του Άλβες, στο 85ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Μαρτσίνιακ ενώ στο 86ο λεπτό είχαμε την μείωση του σκορ από την Ένωση με τον Σβόγιτς σε 2-1.
  • Στο 89ο λεπτό ο Μυτίδης μετά από πάσα του Τετέ, με ένα δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη ενώ στο 92ο λεπτό και πάλι ο Μυτίδης μετά από πάσα του Τετέ με ένα δυνατό δεξί σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αμπάρη. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού.


Όπως είπα και στον πρόλογο μου, η ομάδα μας πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η Ένωση προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της και ουδέποτε παράτησε τον αγώνα. Σίγουρα, αν μετρούσε το κανονικό γκολ του Μοντέϊρο, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα άγχους αφού δεν θα υπήρχε και επιστροφή για την αντίπαλο μας. Η εξαιρετική εμφάνιση των 2 ακραίων επιθετικών μας, οι συνεχιζόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπόλιεβιτς και η εκτελεστική ικανότητα με το κεφάλι του Μαρτσίνιακ έδωσαν το 3ποντο στην ομάδα μας.

Τέλος θα ήθελα να κάνω μία αναφορά και στην διαιτησία. Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε μίλια μπροστά από όλους τους υπόλοιπους όσον αφορά την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Η διοίκηση μας συνειδητά δεν ανεβάζει τους τόνους για την διαιτησία είτε ευνοούμαστε είτε αδικούμαστε. Στο ψεσινό παιχνίδι ο διαιτητής έκανε αρκετά λάθη ενώ το ίδιο έπραξε και ο βοηθός διαιτητής. Το γκολ του Μοντέϊρο ήταν ολοκάθαρο αλλά ο βοηθός διαιτητής δεν βρισκόταν στην σωστή θέση για να το δει. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν το έδωσε. Από εκεί και πέρα ο διαιτητής είχε πολλές λάθος αποφάσεις σε σφυρίγματα φάουλ και έδωσε 1 κίτρινη κάρτα στον Τομάς την οποία μόνο ο ίδιος ανακάλυψε. Εντούτοις, είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να στεκόμαστε στην διαιτησία γιατί η ομάδα μας είναι ικανή να τους κερδίζει όλους. Στο σημείο που θα πρέπει να σταθούμε όλοι οι οπαδοί της ομάδας είναι πώς θα βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να πετύχουν αυτό που όλοι επιθυμούμε και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για την διαιτησία και όλα τα συναφή έχουμε τους υπεύθυνους μέσα στην ομάδα οι οποίοι θα πρέπει να τύχουν της στήριξης μας και της εμπιστοσύνης μας αφού έχουν δείξει από πέρσι ότι δεν αφήνουν την ομάδα αβοήθητη. Πάμε τώρα στο παιχνίδι της Λεμεσού με την Αέλ την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 19:00 για να πάρουμε ακόμα ένα 3ποντο το οποίο θα μας εδραιώσει στην 1η θέση της βαθμολογίας!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Για ακόμα μία φορά αψεγάδιαστος. Πάρα πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια αν και είχε ορισμένες λανθασμένες μεταβιβάσεις. Στον αέρα καθάρισε πολλές φάσεις και όποτε χρειάστηκε ήταν θετικότατος. Στο γκολ που δεχόμαστε δεν μπορούσε να κάνει πολλά αφού η μπάλα πήγε σε ένα σημείο που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αποκρούσει. Ο Τόνιο είναι εγγύηση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Ισπανό παιχταρά. Είχε και ένα σουτ με το αριστερό στο οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη ενώ η εμφάνιση του σε όλο το 90λεπτο ήταν θετικότατη. Συνεργάστηκε άψογα με τον Μοντέϊρο και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά. Μπορεί να ξεκινάει η φάση του γκολ από την πλευρά του αλλά θεωρώ ότι όλη η ομάδα αδράνησε στην φάση του 86ου λεπτού. Πολύ καλός ο Ορτίθ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΣΕΡΑΝ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Σεράν ενώ είχε και την ασιστ στο 2-0 με την εξαιρετική σέντρα στο κεφάλι του Μαρτσίνιακ. Καθάρισε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων ενώ ήταν και πλήρως συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Απέφυγε τα λάθη των προηγούμενων 2 αγωνιστικών και είχε καλή συνεργασία με τον Καταλά. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς γιατί είναι παίκτης κλειδί για την συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Πολύ καλό παιχνίδι, το 1ο φετινό, από τον αρχηγό μας. Πάντα πρώτος στις διεκδικήσεις με τους αντιπάλους ενώ ξεκίνησε και πολλές φάσεις από την άμυνα της ομάδας. Όπως πέρσι έτσι και φέτος δεν ξεκίνησε καλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι όσο περνάνε τα παιχνίδια θα ανεβάζει απόδοση και θα βοηθήσει και αυτός με την σειρά του την ομάδα. Πολύ καλός ο αρχηγός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ακόμα ένα εξαιρετικό γκολ με το κεφάλι. Αποδεικνύεται λίρα εκατό ο Πολωνός και βοηθάει την ομάδα με την πληθωρική του παρουσία. Στον αέρα φαντάζει ανίκητος ενώ και στα στημένα είναι κίνδυνος-θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες. Συνεργάστηκε άψογα με τον Εγγλέζου και δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην δεξιά πλευρά της άμυνας της Ένωσης. Μέχρι στιγμής είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας και εύχομαι να έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια και ακόμα περισσότερα γκολ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ακόμα μία μεστή και αψεγάδιαστη παρουσία. Πάει σε ασταμάτητες καλές παρουσίες και δείχνει να είναι πολύ καλά ψυχολογικά, κάτι που τον βοηθάει ιδιαίτερα. Παίζει την θέση του αμυντικού χαφ τέλεια και βοηθάει την ομάδα να αναπτύσσεται σωστά. Ο λόγος που δεν μπαίνει ο Λαμπάν στην 11άδα ακόμη θεωρώ ότι είναι οι εξαιρετικές παρουσίες του Μαυροβούνιου οι οποίες αναγκάζουν τον προπονητή μας να μην θέλει να αλλάξει την χημεία στον άξονα. Τα στημένα του είναι εξαιρετικά και θεωρώ ότι δεν βγαίνει από την 11άδα ούτε με αίτηση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ανέβασε απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και πάλι δεν είναι ο Λαρένα που όλοι ξέρουμε. Περιμένω το ανέβασμα στην  απόδοση του άμεσα γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Στο 2ο μέρος σταδιακά έπεφτε η απόδοση του και σωστά έγινε αλλαγή από τον Λαμπάν στο 65ο λεπτό. Ελπίζω να βρει τα πατήματα του άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΟΜΑΣ: Το πρώτο 20λεπτο ήταν εξαιρετικός και ήταν και ο λόγος που η ομάδα μας μπήκε τόσο δυνατά. Είχε την ασιστ στο 1-0 και κέρδισε πάρα πολλά φάουλ από τους αντιπάλους. Δυστυχώς, δέχθηκε άδικα κατά την δική μου άποψη την 3η κίτρινη του κάρτα σε 5 παιχνίδια και στην επόμενη κίτρινη που θα δεχθεί θα χάσει 1 αγωνιστική. Εντούτοις, είναι θετικό το ότι επανήλθε σε καλές εμφανίσεις και όταν αυτός πάει καλά τότε όλη η ομάδα βγάζει υγεία στην μεσοεπιθετική γραμμή. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και πολύ ωραία κίνηση και ασιστ στο 1-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Αυτός είναι ο Μοντέϊρο που όλοι θέλουμε να βλέπουμε! Θεωρώ ότι του έκανε καλό το ότι κάθησε στον πάγκο για 2 παιχνίδια και του έδωσε το κίνητρο να βελτιώσει την απόδοση του. Πάλεψε όλες τις φάσεις, κινήθηκε στους κενούς χώρους για να πάρει πάσες, πέτυχε 1 γκολ το οποίοι δεν μέτρησε και για πρώτη φορά από την μέρα που ήρθε στην Άεκ έδειξε πόσο πολύ γουστάρει να τα πάει καλά με την φανέλα της ομάδας μας. Αυτός ο Μοντέϊρο μπορεί και θα κάνει την διαφορά στην ομάδα μας και δεν είναι τυχαίο το χειροκρότημα που πήρε από τον κόσμο ακόμα και σε φάσεις που έκανε λάθος. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Εξαιρετικός για 57 λεπτά τα οποία αγωνίστηκε. Βοήθησε τον Μαρτσίνιακ αμυντικά ενώ πέτυχε και το 1-0 μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο. Από δική του ασιστ πέτυχε γκολ ο Μοντέϊρο το οποίο δεν μέτρησε ενώ από δική του προσπάθεια ξεκίνησε το 2-0, αφού ντρίμπλαρε εκπληκτικά αντίπαλο από αριστερά πριν δώσει την μπάλα στον Σεράν για να βγάλει την σέντρα. Ο Εγγλέζου δεν έπρεπε να βγει από το παιχνίδι και θεωρώ εντελώς άδικη και λανθασμένη την αλλαγή του στο 57ο λεπτό. Ελπίζω να τον δούμε στην 11άδα και στο παιχνίδι με την Αέλ γιατί έδειξε και χθες το βράδυ ότι μπορεί να δώσει αυτή την στιγμή πολύ περισσότερα από τον Τετέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Καλό παιχνίδι από τον Άλβες, το πρώτο του στην 11άδα. Οι πρώτες 3 καλές προσπάθειες από την ομάδα μας, συμπεριλαμβανομένου του γκολ, είχαν την δική του σφραγίδα. Φαντάζει λίγο αργός στις κινήσεις του και φαίνεται να έχει μία αδυναμία στην διεκδίκηση της πρώτης μπάλας όταν έρχεται στον αέρα από την αμυντική μας γραμμή, αλλά τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του υπερκαλύπτουν αυτή την αδυναμία. Μπορεί για πολύ περισσότερα και ακόμα δεν είδαμε τίποτα από τον Άλβες. Θέλει παιχνίδια στα πόδια του και όσο εγκλιματίζεται θα προσφέρει περισσότερα. Περιμένω το ξέσπασμα του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΕΤΕ: Πέρασε στο γήπεδο στο 57ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Ζήτησε και πήρε μπάλα και προσπάθησε με ατομικές ενέργειες να δημιουργήσει. Είχε 2 καλές πάσες στον Μυτίδη τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο επιθετικός μας και είχε ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας. Έχω πει πολλές φορές την άποψη μου για τον Τετέ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι έχει προβάδισμα ο Εγγλέζου έναντι του για την 11άδα αφού ο τελευταίος προσφέρει πολύ περισσότερα στο γήπεδο. Από την άλλη όμως ελπίζω να του κάνει καλό ο ανταγωνισμός και να ανεβάσει άμεσα την απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Δεν θεωρώ ότι έκανε καλό παιχνίδι ούτε βοήθησε όσο θα περίμενα την ομάδα. Η αλλαγή του Λαμπάν με τον Λαρένα περισσότερο αποσυντόνισε τον άξονα της ομάδας παρά τον φρέσκαρε. Ο Λαμπάν προορίζεται για αμυντικό χαφ με αποτέλεσμα όποτε περνάει στο γήπεδο να πηγαίνει πιο μπροστά ο εξαιρετικός Μπόλιεβιτς. Αυτή η κίνηση αλλάζει τις ισορροπίες και δεν φαίνεται να έχουμε καλή λειτουργία. Είναι παικταράς, όλοι ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει αλλά σε 2 συμμετοχές δεν είχε καλή απόδοση. Επίσης δέχθηκε μία αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αν και έχει την φήμη του καρτάκια. Περιμένω να μπει στην ομάδα σιγά σιγά και να δείξει το καλό του πρόσωπο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ:  Πέρασε στο γήπεδο στο 79ο λεπτό στην θέση του Άλβες και είχε 2 πολύ καλά τελειώματα εκτός στόχου. Ο Μυτίδης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και μαζί με τον Άλβες θεωρώ ότι προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα στην επιθετική μας γραμμή. Είναι από πίσω και ο Κάντε αλλά αυτοί οι 2 θεωρώ ότι υπερτερούν ιδιαίτερα σε τεχνική κατάρτιση. Μπορούσε να σκοράρει αλλά φάνηκε άτυχος. Πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αφού ο Κρίνστιανσεν έδειξε ότι κάθε αγωνιστική αλλάζει πρόσωπα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας διέκρινε τις αδυναμίες του παιχνιδιού με τον Άρη και με 3 αλλαγές άλλαξε πολλά πράγματα στην ομάδα. Άφησε εκτός 11άδας τους Μιντίκκη- Τετέ-Μυτίδη και έβαλε στις θέσεις τους Μοντέϊρο-Εγγλέζου και Άλβες. Ο Ορτίθ μετακινήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ και ο Μοντέϊρο πήρε θέση στο δεξί φτερό της επίθεσης.

Στο πρώτο μέρος, ξεκινήσαμε με γκολ από τα αποδυτήρια με τον εξαιρετικό Εγγλέζου ενώ η ομάδα μπήκε φουριόζα και μέχρι το 11ο λεπτό είχαμε 3 τελικές προσπάθειες οι οποίες από καθαρή ατυχία και ικανότητα του τερματοφύλακα της Ένωσης δεν κατέληξαν σε γκολ. Η ομάδα μας έπειτα έλεγξε το χώρο του κέντρου και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν δέχθηκε την πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον αντίπαλο ενώ είχε την τεράστια ευκαιρία με τον Εγγλέζου στο 47ο λεπτό να γράψει το 2-0.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας με τον Μοντέϊρο να σκοράρει και να ακυρώνεται άδικα το γκολ του ενώ με τις συνεχείς προσπάθειες του Εγγλέζου καταφέραμε να γράψουμε το 2-0 με την εκπληκτική κεφαλιά του Μαρτσίνιακ. Στο ίδιο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Τετέ να παίρνει την θέση του Εγγλέζου. Η αλλαγή αυτή θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη και ο Εγγλέζου δεν θα έπρεπε να βγει από την ομάδα. Αν λάβω υπόψη την εμφάνιση του Τετέ στο παιχνίδι της Λεμεσού και το γεγονός ότι έμεινε στο παιχνίδι για 90 λεπτά τότε δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η αλλαγή του Εγγλέζου στο σημείο εκείνο. Αλλαγή η ομάδα χρειαζόταν στον άξονα είτε στην κορυφή της επίθεσης για φρεσκάρισμα, όχι στα άκρα της επίθεσης. Η 2η αλλαγή έγινε στο 65ο  λεπτό με τον Λαμπάν να παίρνει την θέση του Λαρένα, χωρίς όμως η αλλαγή αυτή να βοηθάει όσο θα περίμενε ο προπονητής μας την ομάδα. Η 3η και τελευταία αλλαγή ήρθε στο 79ο λεπτό με τον Μυτίδη να παίρνει την θέση του Άλβες. Το γκολ στο 86ο λεπτό άγχωσε την ομάδα αλλά θα μπορούσαμε σε 1 από τις 2 ευκαιρίες του Μυτίδη να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Ο Κρίνστιανσεν έδειξε ότι εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του. Κάθε αγωνιστική βάζει αυτούς που πιστεύει ότι θα του προσφέρουν περισσότερα. Αυτή η τακτική που ακολουθεί κρατάσει σε εγρήγορση όλη την ομάδα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι αδίκησε τον Εγγλέζου χθες με την αλλαγή του ο οποίος δεν θα έπρεπε να βγει με τίποτα από την ομάδα.

Τώρα έχει απέναντι του την Αέλ την οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κανένα από τα 4 περσινά παιχνίδια που την αντιμετώπισε. Έφθασε η ώρα να γράψει νίκη απέναντι και στην Αέλ η οποία είναι η μόνη ομάδα την οποία δεν κέρδισε από πέρσι ο προπονητής μας! 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Σκαλιωτης είπε...

παρα πολυ καλη η ομαδα εκτες φιλε σταυρο. Μου αρεσε παρα πολυ ο Μοντειρο και ο Νικολας. Μαζι με τον Μαρσινιακ αψεγαδιαστοι. Ο Μοντειρο αν συνεχισει ετσι μας ανεβαζει επιπεδο. Τομας Μπολιεβιτς Αλβες παρα πολυ καλοι επισης

Ανώνυμος είπε...

o marsiniak einai lira ekato

Ανώνυμος είπε...

sta thetika i kali emfanisi kai tou seran

KASIOS είπε...

TON NINOU KSEXASTE TON DEN XANAPAIZEI KAI O KATALA KAI O SERAN NA MIN PEZOUN O KRISTIANSEN THA KANEI ESOTERIKES ALLAGES. DEN TON XANAEMPISTEVETAI O DANOS KAI AFTO EXEI NA KANEI ME TO PROTO MATS ME TIN BORDO.KAI ENNOO PRIN TO PAIXNIDI..KAPOIOS MILISE GIA KSESPASMA TOU ALVES KAI SIMFONO OTAN PAREI BROS DEN THA STAMATA NA FORTONEI TA DIKTIA

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.