News Update :

ΑΕΚ - αελ (κύπελλο): 2-2: ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η ομάδα μας, στο πιο κρίσιμο για μένα παιχνίδι της χρονιάς, δεν έπιασε καλή απόδοση με αποτέλεσμα να φύγουμε από το γήπεδο με το κακό 2-2. Απέναντι σε μία ομάδα η οποία ποιοτικά είναι κατώτερη από την δική μας, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα και πάμε στον επαναληπτικό της Λεμεσού με την πλάτη στον τοίχο. Προσωπικά πιστεύω ότι οι πιθανότητες για πρόκριση εξακολουθούν να είναι μοιρασμένες αφού η ομάδα μας είναι αρκετά καλύτερη από την Αέλ. Εκεί που υστερούμε απέναντι στην Αέλ είναι οι προσωπικές μονομαχίες. Πραγματικά, πολύ σκληρή ομάδα που παίζει όμως και με αρκετό πάθος κάτι που τις επιτρέπει να ανανεώνει επιθέσεις ή να κλέβει την μπάλα και να βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση. Από την άλλη όμως δεν πρέπει αυτή η ισοπαλία να μας πάρει από κάτω και δεν νοείται να αρχίσουμε τους αφορισμούς. Οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν το παιχνίδι και τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθεια μας να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και να σκοράρουμε το πολύτιμο 3ο γκολ, δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 89ο λεπτό μετά από αδράνεια ολόκληρης της αμυντικής μας γραμμής. Θεωρώ επίσης ότι η αλλαγή του Σκοπελίτη με τον Μπόλιεβιτς ξεγύμνωσε την ομάδα στον άξονα αν και το σκεπτικό της αλλαγής ήταν ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα και η κατοχή της μπάλας. Εντούτοις είδαμε την ομάδα να χάνει από την ισορροπία της, η οποία την συγκεκριμένα στιγμή της αλλαγής ήταν εξαιρετική, ως επίσης δεν φρεσκαρίστηκαν τα άκρα της επίθεσης μας τα οποία φάνταζαν και φαίνονταν πολύ κουρασμένα. Ο προπονητής μας όμως δείχνει ότι έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και δεν μένει αδρανής από τον πάγκο και αυτό θεωρώ ότι είναι στα συν του παρά τα όποια λάθη τα οποία τυχόν να κάνει. Πάμε τώρα στο παιχνίδι.


Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ-Μουρίγιο-Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου μοναδικό αμυντικό χάφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα – Τομάς να αγωνίζονται μπροστά του. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Βάντερ με τον Μοντέϊρο στα αριστερά και τον Μυτίδη μοναδικό προωθημένο.

Η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά και προσπάθησε να μεταφέρει την μπάλα στα τετράγωνα του αντιπάλου. Ενάντια όμως στην εξέλιξη του παιχνιδιού η Αέλ δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό με τον Καλό μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σέμα να βρίσκεται φάτσα με τον Νέγκρι, με τον βραζιλιάνο τερματοφύλακα μας να τον σταματάει την τελευταία στιγμή. Η ομάδα μας κρατούσε μπάλα χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες ενώ στο 16ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι στον Μεντί για δυνατό φάουλ πάνω στον Μοντέϊρο. Ο χρόνος κυλούσε και η Αέλ ισοζύγισε κάπως το παιχνίδι. Στο 32ο λεπτό ο Λαρένα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έφτασε έξω από την περιοχή της Αέλ και με ένα δεξί δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στα πόδια του Μεντί και στην συνέχεια στα δίκτυα της Αέλ γράφοντας το 1-0 για την ομάδα μας. Η Αέλ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα με τον Μπεμπέ στο 35ο λεπτό να πιάνει το δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή μας και να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι. Στο 38ο λεπτό ο Μυτίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ορτίθ από δεξιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φεγκρούς ενώ στο 46ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από εξαιρετική σέντρα του Σκοπελίτη αδράνησε και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς της Αέλ να διώξουν την μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η Αέλ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Σέμα μετά από εξαιρετική μπαλιά από τον Καλό από αριστερά όπως επιτίθετο η Αέλ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νέγκρι ο οποίος άγγιξε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει σε κόρνερ. Η ψυχολογία πλέον βρισκόταν με το μέρος της ομάδας της Λεμεσού, με τον Μοντέϊρο όμως στο 50ο λεπτό να σεντράρει συρτά στην περιοχή της Αέλ και τον Μυτίδη να μην προλαβαίνει να μπεί στην πορεία της μπάλας η οποία πέρασε παράλληλα από την εστία του Φεγκρούς. Η απάντηση της Αέλ ήταν άμεση με τον Οχένε στο 52ο λεπτό να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα του Νέγκρι με τον βοηθό διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ λανθασμένα ως off side. Στο 55ο λεπτό ο Βάντερ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από δεξιά όπως επιτίθετο η ομάδα μας με την μπάλα αφού έσκασε στο έδαφος να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φεγκρούς. Στο 57ο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Κάντε να περνάει στην θέση του Μυτίδη ενώ στο 59ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα για τον Τομάς. Στο 61ο λεπτό, ο προπονητής μας αναγκάστηκε να προχωρήσει στην 2η του αλλαγή με τον Μασάνα να παίρνει την θέση του τραυματία Μουρίγιο, ενώ ο Ελευθερίου στο 63ο λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ από δεξιά με το αριστερό έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Η απάντηση της ομάδας μας όμως ήταν με γκολ του Κάντε στο 65ο λεπτό, με τον επιθετικό μας να τελειώνει ιδανικά με καρφωτή κεφαλιά την εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Ορτίθ από δεξιά. Στο 70ο λεπτό είχαμε την 3η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μπόλιεβιτς να παίρνει την θέση του Σκοπελίτη ενώ στο ίδιο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή ο Καλό της Αέλ. Στο 72ο λεπτό, ο πολύ καλός Ελευθερίου με πολύ δυνατό σουτ ανάγκασε τον Νέγκρι σε εξαιρετική επέμβαση σε κόρνερ ενώ στο 75ο λεπτό, ο Κάντε μετά από πάσα του Τομάς έκανε το σούτ μέσα από την περιοχή της Αέλ με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυνομένων και να περνάει σε κόρνερ. Στο 77ο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την Αέλ με τον Εντμάρ να παίρνει την θέση του Οχένε ενώ στο 81ο λεπτό ο Ορτίθ έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Μεντί να διώχνει σε κόρνερ με το κεφάλι μπροστά από τον Τομάς. Στο 83ο λεπτό ο Εντμάρ επιχείρησε την σέντρα από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή μας με τον Μασάνα να σταματάει την μπάλα με το χέρι και τον διαιτητή του αγώνος να μην σφυρίζει πέναλτι. Στην φάση αυτή ο Τράττος θεώρησε ακούσιο το χέρι του Μασάνα αν και κατά την δική μου άποψη θα έπρεπε να σφυρίξει το πέναλτι. Η φάση αυτή είναι πανομοιότυπη με το πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ μας στην Λεμεσό με τον Απόλλωνα σε χέρι του Λόπεζ μετά από σουτ του Μπόλιεβιτς. Στο 87ο λεπτό ο Σταύρου πήρε την θέση του Καλό και στο 89ο λεπτό ο Σέμα μετά από πάσα πάρε-βάλε από τον Σαρδινέρο πέτυχε το 2-2 για την Αέλ οδηγώντας τις 2 ομάδες στον επαναληπτικό του Τσιρείου με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Τίποτα δεν τελείωσε και όλα τώρα αρχίζουν. Η εβδομάδα από 18 Απριλίου μέχρ και 24 Απριλίου, είναι βδομάδα φωτιά για την ομάδα μας. Παίζουμε κατά σειρά Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος, Αέλ στο Τσίρειο και Ομόνοια στο ΓΣΠ. Το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες αλλά θεωρώ ότι ο επαναληπτικός της Λεμεσού είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα μας μπορεί για την πρόκριση φτάνει να είναι συγκεντρωμένη και να πατήσει τον αντίπαλο με το γνωστό της παιχνίδι. Σίγουρα δεν φθάσαμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και σίγουρα έγιναν κάποια λάθη της διαιτησίας τα οποία ίσως να μας βοήθησαν στην τελική. Έγιναν όμως και λάθη εναντίον της ομάδας στο παιχνίδι και όλος αυτός ο ντόρος από την Αέλ δεν είναι δικαιολογημένος κατά την δική μου άποψη. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ο Λαρένα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με τον Μοντέϊρο στο πρώτο ημίχρονο να τον ακολουθεί κατά πόδας. Επίσης ο Σκοπελίτης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι ενώ Βάντερ και Τομάς έμειναν πίσω από τα γνωστά στάνταρ απόδοσης που πιάνουν. Ο Ορτίθ είχε πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι αλλά και κακή αμυντική συμπεριφορά σε πολλές φάσεις και δεν είναι τυχαίο ότι και τα 2 γκολ της Αέλ ξεκίνησαν από το δεξί μας άκρο, αν και ο Βάντερ στο 2ο μέρος δεν βοήθησε καθόλου μεσοαμυντικά. Ελπίζω και εύχομαι ο Μουρίγιο να μην έχει κάτι σοβαρό γιατί όπως είπα πάρα πολλές φορές δεν έχουμε άλλη αξιόπιστη λύση στην γραμμή αυτή. Πάμε τώρα στο Αντώνης Παπαδόπουλος χωρίς Ορτίθ και Βάντερ για να πάρουμε ακόμα ένα 3ποντο στην ξέφρενη πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΝΕΓΚΡΙ: Έκανε αρκετά καλή εμφάνιση ο τερματοφύλακας μας ο οποίος δεν ευθύνεται για τα 2 γκολ που δέχθηκε αφού τον εκτέλεσαν από πολύ κοντά. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ ενώ στο 2ο μέρος όποτε χρειάστηκε επενέβη σωστά. Στο 1ο γκολ της Αέλ άγγιξε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την διώξει σε κόρνερ ενώ στο ακυρωθέν γκολ της Αέλ τον εκτέλεσε ο Οχένε από πολύ κοντά. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο ο Νέγκρι και θεωρώ ότι η εμφάνιση του ήταν αρκετά καλή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΟΡΤΙΘ: Επιθετικά έκανε τρομερό παιχνίδι και είχε και την ασιστ στον Κάντε για το 2-1. Δημιούργησε πολλές φάσεις και βοήθησε αρκετά τον Βάντερ. Στο πρώτο μέρος έπαιξε και καλή άμυνα. Στο 2ο μέρος δεχθήκαμε 2 γκολ από την πλευρά του με τον ίδιο να καλύπτει τους αντιπάλους και στα 2 γκολ όταν η ομάδα προσπάθησε να παίξει το off side. Δεν ήταν κακός αλλά έχει ευθύνη και συμμετοχή και στα 2 γκολ που δεχθήκαμε και για την κλάση του θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Θα ξεκουραστεί με Ανόρθωση και θα επανέλθει δριμύτερος στον επαναληπτικό της Λεμεσού.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Έκανε τρομερό παιχνίδι μέχρι και την στιγμή του 1-1 της Αέλ. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με επιθετικό της ομάδας της Λεμεσού και από το σημείο εκείνο και μετά δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Έμεινε στο παιχνίδι ακόμα 15 λεπτά και έγινε αλλαγή με τον Μασάνα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μαζί με τον Καταλά κάνουν εξαιρετικά παιχνίδια. Ελπίζω να μην έχει κάτι το σοβαρό και να επανέλθει άμεσα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΤΑΛΑ: Σταθερά καλός στο παιχνίδι με κακή άνοδο όμως στην φάση του ακυρωθέν γκολ της Αέλ αφού αυτός καλύπτει τον Οχένε. Είχε γενικά αργές επιστροφές όταν ανέβαινε αν και σίγουρα δεν φημίζεται για την ταχύτητα του. Δεν πήρε πολύ την μπάλα στα πόδια του για να οργανώσει παιχνίδι αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τα πήγε καλά. Μπορεί και καλύτερα όμως και ο αρχηγός μας θα είναι καλύτερος στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στο πρώτο μέρος είχε πάρα πολλά προβλήματα από τα ανεβάσματα των ποδοσφαιριστών της Αέλ. Μετά το 30ο λεπτό ισοζύγισε κάπως και στο 2ο μέρος ήταν αρκετά καλύτερος. Δεν είχε όμως τα γνωστά καλά ανεβάσματα και σίγουρα από την πλευρά του δεν είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την Αέλ με εξαίρεση 2 μακρινά σουτ του Ελευθερίου. Παίζει ανελλιπώς ο Ηλίας και προσφέρεται η διακοπή για να γεμίσει μπαταρίες για την δύσκολη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Έκανε αθόρυβο παιχνίδι και καθάρισε πολλές υποψίες φάσεων από πλευράς Αέλ. Έτρεξε πολύ όπως πάντα και κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Η αποχώρηση του από το γήπεδο στο 70ο λεπτό ξεγύμνωσε ανασταλτικά τον άξονα της ομάδας μας και θεωρώ ότι θα έπρεπε να μείνει ως το τέλος. Πάντα καλός και πολύ συγκεντρωμένος στα παιχνίδια του ο Σκοπελίτης. Δεν θυμάμαι πότε έκανε κακή εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας από το 1ο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Παρά τις κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις, το παιχνίδι περνούσε συνεχώς από τα πόδια του και με δική του εξαιρετική ενέργεια πετύχαμε το 1-0. Ήταν σταθερά καλός και ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του γιατί τον έχουμε μεγάλη ανάγκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Έτρεξε πολύ και πάλεψε στο γήπεδο αλλά έμεινε πίσω από προηγούμενες πολύ καλές εμφανίσεις. Δεν πέρασε σχεδόν καμία κάθετη πάσα και οι προσπάθειες του ήταν ημιτελείς με εξαίρεση την καλή πάσα στον Κάντε στο 75ο λεπτό. Η δική του κακή απόδοση επηρέασε και την επιθετική λειτουργία της ομάδας αφού είναι χιλιοειπωμένο ότι από τα πόδια του παιρνούν σχεδόν πάντοτε οι επιθετικές ενέργειες της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΒΑΝΤΕΡ: Μέτριο παιχνίδι από τον Βάντερ. Είχε κάποιες αναλαμπές μέσα στο παιχνίδι όπως η πάσα στον Ορτίθ πριν την σέντρα για το 2-1 και κάποια κερδισμένα φάουλ με επελάσεις αλλά από το 60ο λεπτό και μετά δεν βοηθούσε καθόλου αμυντικά τον Ορτίθ. Ειδικά στο 2ο μέρος η Αέλ μετέφερε τις πλείστες επιθετικές τις ενέργειες στην αριστερή της πλευρά αφού ο Ορτίθ δεν είχε βοήθειες από τον Βάντερ ο οποίος κατά την δική μου άποψη θα έπρεπε να είναι η 3η αλλαγή. Θα έχει την ευκαιρία να αποθεραπευτεί πλήρως κατά την διακοπή και θα επιστρέψει στον επαναληπτικό της Λεμεσού!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, με πολύ καλά τρεξίματα και θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο τακτικά 45λεπτο του στην ομάδα μας. Δεν δημιούργησε την πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά ήταν πολύ θετικός. Στο 2ο μέρος ξεκίνησε αρκετά καλά αλλά μετά το 60ο λεπτό ήταν αρκετά ανούσιος και δεν δημιούργησε την μεγάλη φάση για την ομάδα μας. Όλοι περιμένουμε αρκετά από τον Μοντέϊρο αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη πολλών συνοπαδών μου για αδιαφορία του Μοντέϊρο. Πάλεψε το παιχνίδι μέχρι και το τέλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Κακό παιχνίδι από τον παικταρά μας. Δεν ήταν συγκεντρωμένος και στις 2 φάσεις που του παρουσιαστήκαν είχε πολύ κακά τελειώματα. Είναι λογικό να έχει ένα κακό παιχνίδι και αυτός και ίσως αυτά τα παιχνίδια που πάνε στην δύναμη να μην τον βολεύουν και ιδιαίτερα. Θα επανέλθει στα γκολ όμως με την Ανόρθωση!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΝΤΕ: Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι από το 57ο λεπτό που μπήκε στο γήπεδο και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με καρφωτή κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Δεν είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια αλλά είναι πολύ δυνατό παιδί και μπορεί να κερδίσει πολλές μονομαχίες. Αυτού του είδους τα παιχνίδια του πάνε πολύ και ίσως στον επαναληπτικό της Λεμεσού να πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι. Βοήθησε αρκετά από την είσοδο του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΣΑΝΑ:  Πέρασε στο γήπεδο στο 61ο λεπτό στην θέση του τραυματία Μουρίγιο. Είχε κάποιες σωστές αναχαιτίσεις αντιπάλων είχε όμως και την φάση του πέναλτι που συμπεριφέρθηκε σαν πρωτάρης. Στην φάση του 2-2 κάνει και αυτός λάθος άμυνα με αποτέλεσμα να βγούν στην πλάτη του 2 ποδοσφαιριστές της Αέλ. Δεν είναι Μουρίγιο ούτε έχει την ποιότητα των άλλων 2 αμυντικών μας. Αυτόν έχουμε όμως και με αυτόν θα πορευτούμε μέχρι τέλους. Ελπίζω να φανεί αντάξιος αντικαταστάτης του Μουρίγιο αν μείνει έξω ο τελευταίος για κάποιο χρονικό διάστημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ:  Δεν βοήθησε καθόλου και έκανε από τα πιο κακά του παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας μας. Μεταβίβασε σωστά την μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις αλλά ανασταλτικά ήταν κάκιστος με αποτέλεσμα να φεύγουν εύκολα στην αντεπίθεση οι αντιπάλοι μας. Δεν πρόσφερε στην ομάδα την σιγουριά που θα ήθελε ο Κρίνστιανσεν με την μπάλα στα πόδια. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του Μαυροβούνιου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας πιστός στην τακτική του κατέβασε την ομάδα στο γήπεδο με μόνη αλλαγή τον Νέγκρι. Κράτησε τους ίδιους υπόλοιπους 10 όπως στο παιχνίδι με το Αποέλ.

Στο 1ο μέρος η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να σκοράρει γρήγορα αλλά η Αέλ ήταν αυτή που δημιούργησε τις πρώτες καλές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές μας σύγκλιναν πολύ προς τον άξονα του κέντρου όταν αμυνόμασταν και σε φάση επίθεσης παίξαμε πολύ από την δεξιά πλευρά και τους Ορτίθ-Βάντερ χωρίς όμως πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος η Αέλ ευτύχησε να σκοράρει γρήγορα αλλάζοντας και τα πλάνα του προπονητή μας. Με την αλλαγή Μυτίδη-Κάντε έδωσε φρεσκάδα και δύναμη στην επίθεση μας ενώ η αναγκαστική αλλαγή του Μουρίγιο με τον Μασάνα του στέρησε την δυνατότητα για μία ακόμα κίνηση που ίσως θα είχε στο μυαλό του. Η ομάδα κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με την τρομερή κεφαλιά του Κάντε και τότε ο προπονητής μας αποφάσισε να αποσύρει τον Σκοπελίτη και να περάσει στο γήπεδο τον Μπόλιεβιτς με σαφή στόχο να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και αν τα καταφέρει να σκοράρει ακόμα ένα γκολ. Η αλλαγή αυτή όμως χάλασε τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα και δεν βοήθησε καθόλου αφού την συγκεκριμένη στιγμή είχαμε πρόβλημα στα 2 άκρα της επίθεσης και εκεί θα έπρεπε να γίνει η 3η αλλαγή με τον Εγγλέζου να παίρνει την θέση είτε του Βάντερ είτε του Μοντέϊρο. Δυστυχώς δεχθήκαμε το 2-2 και τώρα πάμε στην Λεμεσό μόνο για την νίκη.

Δεν πρέπει να στήσουμε στον τοίχο τον προπονητή μας. Όπως έχω πει και πιο πάνω έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και προσπαθεί από τον πάγκο να αλλάξει πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Εγώ έτσι θέλω τον προπονητή της ομάδας μου και ας κάνει τα λάθη του. Πιστώνεται και στον ίδιο η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα για την νίκη πρόκριση στον επαναληπτικό!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10





Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα εβγαλε πολυ κουραση στο παιγνιδι. Δεν ειμαστε Μπαρσελονα να κερδιζουμε στο ρελαντι. Η ΑΕΛ ξεκουραστη εβγαλε πολυ ενεργεια.
Δεν συμφωνω για Μοντειρο. Ο ανθρωπος δεν μπορει να παιξει εναντιον της ΑΕΛ. Τον γιουχαραν 4000 και τα εχασε και στο Τσιριο θα τον περιμενουν 8000. Πρεπει ο προπονητης να προστατεψει και αυτον και την ομαδα. Ο Εγγλεζου θα κανει πιο καλη δουλια. Αν ο Μουριγιο δεν επανελθη στοπερ πρεπει να παει ο Χαραλαμπους. Με Μασσανα κινδυνευουμε συνεχεια. Επαιξε 20 λεπτα και εδωδε 1 γκολ και 1 πεναλτη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ.... ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΥΡΙΓΙΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ. ΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή ανώνυμε Σταύρος Κομοτηνή,

Δεν αναμασώ τίποτα φίλε και καλό είναι να κρατούμε ένα επίπεδο όταν γράφουμε. Έγραψα την άποψη μου για αυτό που είδα στο γήπεδο και δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαι σωστός. Τις φάσεις τις έχω δει ξανά σε επανάληψη πριν γράψω το άρθρο και κανένα φάουλ δεν υπάρχει στον Μουρίγιο φίλε ούτε off side στο γκολ της Αελ. Το πέναλτι του Μασάνα για μένα θα έπρεπε να δοθεί αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια του Τράττου να το έδινε και προς τούτο έφερα παράδειγμα το πέναλτι που είχε η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Όπως και να έχει ήταν λάθη μέσα στο παιχνίδι τα οποία είναι ανθρώπινα. Δεν υπήρχε εσκεμμένη διαιτησία και σίγουρα δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έχουμε τώρα 3 παιχνίδια στην σειρά που θα καθορίσουν κατά 70% την πορεία της ομάδας μας στην φετινή χρονιά. Όλοι δίπλα στην ομάδα!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΤΕΙΡΟ FUCK OFF, THOMAS U LOST THE PENALTY AND THEN... U HAVE NO PSYCHOLOGY, FAOUL AFTER THE 3-0 AND 6TH CARD, MASANA GO HOME, BECAUSE UR A PLAYER OF THIRD DIVISION, BOJIEVITS END OF THE YEAR MUST GO HOME AS WELL. ΚΟΥΛΛΗ ΜΟΥ ΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΓΙΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΖΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.... THE BOURDELLO TEAM MR CRISTIANSEN BECAUSE SUDENLY U HAVE NO PLAYERS BECAUSE U NEVER GIVE THE CHANCE TO ALL THE OTHER PLAYERS PLAYING NOT EVEN HE 4-0 AGAINST ERMIS, OR THE 4-0 AGAINST OTHELLOS U CREATE A TEAM FOR 14 PLAYERS. XANOYME AΠΟ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΝ Η ΕΥΡΩΠΗ....
ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΥΛΛΟΥΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ... ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ!


Ανώνυμος είπε...

Καλό σας απόγευμα συναγωνιστές,

Ποιος είναι αυτός ο (τσιάρλης) που τα μηδένισε όλα μέσα σε μια μέρα, του είπε κανένας ότι δεν είμαστε ούτε η μπάρτσα ούτε η ρεάλ αλλά η ΑΕΚ.
Κάναμε τόσα παιχνίδια καλά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και όλα ήταν μέλι γάλα και με το πρώτο στραβοπάτημα (χαμένο πέναλτι με κακή ψυχολογία και νοοτροπία συν οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών) άρχισαν τα όργανα και ο μηδενισμός των πάντων μέσα στο οικοδόμημα που λέγετε ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Ελπίζω η ομάδα να μας διαψεύσει όλους στέλνοντας μας στον τελικό την Τετάρτη έτσι απλά για να σιωπήσουν ορισμένοι κακοθελητές!!!
ΑΕΚ στα εύκολα και
ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα ρεεεεεεεεε
Από κιτρινοπράσινο Πρόδρομο

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.