News Update :

ΑΕΚ - ομόνοια: 2-1: ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η ομαδάρα μας μπήκε με το δεξί στους αγώνες των play off! Με μία μέτρια αλλά ιδιαίτερα παθιασμένη εμφάνιση, κάναμε ποδαρικό με το δεξί στους 10 τελευταίους αγώνες που έχουμε για το πρωτάθλημα. Σε ένα τόσο δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να φέρει τούμπα τον αγώνα και γυρίσαμε παιχνίδι για 3η φορά την φετινή χρονιά μετά τα παιχνίδια με Αγία Νάπα και Δόξα. Στο παιχνίδι της Κυριακής έλαμψαν με τη παρουσία τους οι Ορτίθ, Σκοπελίτης, το αμυντικό μας δίδυμο Μουρίγιο- Καταλά και ατός ο παικταράς που παίζει στην κορυφή της επίθεσης με το επίθετο Μυτίδης. Αυτός ο παικταράς, ξεκίνησε βασικός σε 4 παιχνίδια φέτος ήτοι με Οθέλλο, Σαλαμίνα, Δόξα κα Ομόνοια και σε όλα βρήκε το δρόμο προς τ δίκτυα. Αυτό λέει πολλά για την αξία του και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τόσο καλό κύπριο επιθετικό στην ομάδα μα. Από εκεί και πέρα, στα αρνητικά του αγώνα η πολύ κακή εμφάνιση για ακόμα μία αγωνιστική του Μοντέϊρο, η μέτρια έως κακή παρουσία του Λαρένα και η κακή παρουσία του άντε στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας ο οποίος είναι η 3η θέση και η κατάκτηση του κυπέλου. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και όλα θα έρθουν σιγά σιγά. Ομδάρα έχουμε, οι συγκυρίες μας ευνοούν κα ο κόσμος έχει επιστρέψει στο γήπεδο. Αναμένω μεγάλη εξόρμηση των οπαδών μας στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό το ερχόμενο Σάββατο 14/03/2015 και ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ αι επιβάλλεται να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να βρεθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας σε αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Βάντερ αριστερά και Μοντέϊρο δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στη πλευρά του Βάντερ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μυτίδης υποδείχθηκε σωστά σε θέση off side μετά από πάσα του Βάντερ και ενώ έφευγε μόνος από τον χώρο του κέντρου απέναντι στον Γιωργαλλίδη. Στο 4ο λεπτό ο Βάντερ ζήτησε πέναλτι σε μία φάση που μάλλον κάνει θέατρο ο ποδοσφαιριστής μας και ευτυχώς που δεν δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα από ον διαιτητή του αγώνος. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ράμος έφυγε από αριστερά όπως επιτίθετο η Ομόνοια βγάζοντας την σέντρα ε το δεξί και τον Τόνιο να αποκρούει δύσκολα μπροστά από τον Γκαρσία. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να αναπτυχθούν γρήγορα και η επόμενη καλή φάση δημιουργήθηκε από αριστερά με τον Μοντέϊρο να βγάζε την σέντρα με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού και τον Γιωργαλλίδη να αποκρούει πολύ δύσκολα την μπάλα. Στην αντεπίθεση, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά από το αμυντικό μας δίδυμο, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τόνιο. Στο 20ο λεπτό, ο Ράμος έφυγε από αριστερά με 3 συμποδοσαιριστές του να είναι ελεύθεροι στα δεξιά του, έδωσε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Κίρμ ο οποίος αφού προσποιήθηκε σον Μουρίγιο έκανε το πλασέ με τον επερχόμενο Καταλά να διώχνει σε κόρνερ. Στο 29ο λεπτό, ο Τομάς έκανε την λάθος πάσα στο κέντρο με την μπάλα να φτάνει στον Γκαρσία έξω από την περιοχή μας με τον Μουρίγιο να βάζει πίεση στον αντίπαλο επιθετικό και τν διαιτητή του αγώνος να σφυρίζει πολύ εύκολα το φάουλ μόλις έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας μας. Ο Λεάντρο στο 31ολεπό εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τόνιο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γράφοντας το 0-1 για την Ομόνοια. Στο 36ο λεπτό, ο Μυτίδης πέρασε 2 αντιπάλους στον χώρο του κέντρου και επιτέθηκε κατά μέτωπο στην εστία της Ομόνοιας με τον επερχόμενο Γκουγιόν με ένα εγκληματικό τάκλιν να τον ρίχνει κάτω, με τον διαιτητή όμως να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί αφού η μπάλα έφθασε στον Μοντέϊρο που βρέθηκε απέναντι από τον Γιωργαλλίδη και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Στην φάση αυτή ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας θα έπρεπε να αποβληθεί αλλά ο διαιτητής του αγώνος του έδειξε όνο την κίτρινη κάρτα. Στο 41ο λεπτό, ο Κίρμ πήρε από τον λαιμό τον Ορτίθ μπροστά απ τον βοηθό διαιτητή και δεν πήρε ούτε καν την κίτρινη κάρτα. Ήταν μία καραμπινάτη κόκκινη κάρτα, η 2η που θα έπρεπε να δοθεί την Ομόνοια στο παιχνίδι. Εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι θα πάμε στα αποδυτήρια με το 0-1, ο Βάντερ στο 44ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Χαραλάμπους να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και την μπάλα να φθάνει στον Μουρίγιο ο οποίος από κοντά πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Γιωργαλλίδη κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 1-1 το οποίο ήταν αι σκορ ημιχρόνου.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τις 2 ομάδες να μην προχωρούν σε κάποια αλλαγή. Η πρώτη φάση του 2ου ημιχρόνου ήταν το γκολ της ομάδας μας. Στο 47ο λεπτό ο Ορτίθ έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Μυτίδη να σταματάει υπέροχα την μπάλα και με ένα κεραυνό να την στέλνει στα δίκτυα του Γιωργαλλίδη γράφοντας το 2-1! Στην φάση αυτή ο Μυτίδης ήταν σ θέση off side, αλλά ήταν πολύ δύσκολη φάση γα τον βοηθό αφού βρισκόταν οριακά μπροστά από τον αμυντικό. Η Ομόνοια προσπάθησε α αντιδράσει και στο 54ο λεπτό ο Ράμος έφυγε μόνος από δεξιά όπως επιτίθετο η Ομόνοια καταδιωκόμενος από τον Μουρίγιο, πέρασε την μπαλιά στην περιοχή μας με τον Γκαρσία να υποδέχεται την μπάλα και να πλασάρει πάνω στον Τόνιο. Στο 58ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίνηση του Καϊάφα με τον Σκέμπρι α παίρνει την θέση του Ράμος και στο 60ο λεπτό είχαμε την απάντηση από τον προπονητή μας με τον Μπόλιεβιτς να παίρνει την θέση του Λαρένα. Στο 62ο λεπτό ο Βάντερ έφυγε από αριστερά μόνος με 2 αμυντικούς της Ομόνοιας και πέρασε εκπληκτική ασιστ στον επερχόμενο Ορτίθ ο οποίος πλάσαρε δυνατά άνω στον Γιωργαλλίδη. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πολύ κακό και νευρικό με αποτέλεσμα στο 69ο λεπτό ο Τομάς να δέχεται την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ρουσιάς πήρε την θέση το Ασίς. Στο 72ο λεπτό ο Μυτίδης πέρασε εκτός και στην θέση του μπήκε ο Κάντε ενώ στο 74ο λεπτό ο Μάριος Δημητρίου πήρε την θέση ου Κίρμ, στην ύστατη προσπάθεια της Ομόνοιας να ισοφαρίσει. Στο 77ο λεπτό ο Σκοπελίτης πήρε την 2η του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα με τον Δημητρίου να εκτελεί το φάουλ και ο Λεάντρο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Τόνιο. Στο 79ο λεπτό ο Γκουγιόν με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Τόνιο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάντερ άφησε την θέση του στον Εγγλέζου. Μέχρι και το τέλος του αγώνα μοναδικό αξιοσημείωτο η 3η κίτρινη κάρτα του Κάντε στο πρωτάθλημα στο 90ο λεπτό.

Η ομάδα μας προσπάθησε πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο έστω και αν η απόδοση της δε κυμάνθηκε σε επίπεδα προηγούμενων αγώνων. Εντούτοις το πάθος και η θέληση ξεχείλιζαν με αποτέλεσμα να έρθει το θετικότατο αποτέλεσμα. Δείχνουμε κάθε φορά μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε ποιοτική ομάδα και έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Το ένα παιχνίδι είναι ο Τομάς, το άλλο ο Βάντερ, το άλλο ο Λαρένα, ο Μυτίδης και ούτω καθεξής. Αυτό λέει πολλά για την φετινή ΑΕΚ και ο στόχος της 3ηςθέσης είναι εφικτός. Μπορούμε για πολύ καλύτερα στην συνέχεια φτάνει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι και οι οπαδοί μας να επιστρέψουν δυναμικά στα γήπεδα όπως φαίνεται ότι έχουν κάνει από το παιχνίδι της Κυριακής. Πάμε τώρα στην Λεμεσό για ακόμα ένα μεγάλο διπλό που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Εκεί πρέπει να βλέπομε και όχι πίσω μας. ΑΕΚΑΡΑ!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Με εξαίρεση μία κακή απομάκρυνση της μπάλας στο 2ο μέρος, τα πήγε αρκετά καλό ο τερματοφύλακας μας. Σε μία πολύ δύσκολη φάση στο 53ο λεπτό απόκρουσε σωτήρια το πλασέ του Γκαρσία και όσες φορές χρειάστηκε ήταν σταθερότατος. Αρκετά καλός τερματοφύλακας ο Τόνιο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του την πολύ καλή έξοδο. Σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά αν και η Ομόνοια δεν είχε καλές τελικές προσπάθειες προς την εστία μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Εξαιρετικό παιχνίδι. Έπαιξε την πλευρά του πολύ καλά και είχε εξαιρετικά μαρκαρίσματα σε όλο το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι δεν βοηθήθηκε σχεδόν καθόλου από τον πολύ κακό Μοντέϊρο, τα έβγαλε πέρα μόνος του πολύ εύκολα. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και χρεώνεται την εξαιρετική ασιστ στον Μυτίδη για το 2-1 ως επίσης θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ και αυτός στην φάση του 62ου λεπτού. Μπορούσε και θα έπρεπε να κερδίσει την αποβολή του Κιρμ για τ κράτημα από το λαιμό στο πρώτο μέρος. Συμπερασματικά είχε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στην φετινή σαιζόν!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τρομερό παιχνίδι. Πραγματικά δεν έχασε μονομαχία και βρισκόταν παντού. έτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας μας το οποίο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Στο φάουλ που χρεώνεται στο 0-1, δεν θεωρώ ότι η επαφή του με ον Γκαρσία ήταν ικανή να ρίξει στο έδαφος τον επιθετικό των πρασίνων και τον αδίκησε ο διαιτητής. Πέραν αυτού όμως ήταν αλάνθαστος και σου έδινε την εντύπωση ότι τίποτα δεν μπορούσε να περάσει από αυτόν. Μ τέτοιο Μουρίγιο από εδώ και πέρα πολύ δύσκολα θα δεχόμαστε γκολ. Μακάρια να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ: Πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και από τον αρχηγό της ομάδας. Με περίσσιο πάθος και δυναμισμό κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες από τους επιθετικούς της Ομόνοιας και ξεκίνησε από την άμυνα μας πολλές επιθέσεις. Σπουδαίος αμυντικός ο οποίος παίζει με μυαλό. Καταλά και Μουρίγιο, στην καλή τους μέρα, είναι πραγματικά απολαυστικοί. Σε αυτούς τους 2 οφείλουμε το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε την μεγάλη φάση από την Ομόνοια, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σε γενικές γραμμές δεν έκανε και από τα καλύτερα του παιχνίδια. Πάλεψε όμως πάρα πολύ στο γήπεδο και είχε συμμετοχή και στο 1-1 αφού αυτός κερδίζει την πρώτη κεφαλιά μετά το κόρνερ του Βάντερ. Προσπάθησε να ανέβει την πλευρά του, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, αλλά δεν του βγήκε πού το παιχνίδι. Δεν έχουμε όμως κανένα παράπονο από τον Ηλία γιατί τιμάει και με το παραπάνω το ψωμί που τρώει από την ομάδα ας. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δριμύτερος στον αγώνα της Λεμεσού!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιάνναρο, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που ο υπόλοιποι 2 του άξονα δεν ήταν σε καλή μέρα. Έτρεξε παντού και έσβησε τον Ασίς, ο οποίος στο παιχνίδι του ΓΣΖ στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος, έκανε και την πιο μεγάλη ζημία. Στο 2ο μέρος, ιδιαίτερα μετά το 75ο λεπτό, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και βρισκόταν πάντα πρώτος στην μπάλα. Χαίρεσαι να τον βλέπεις να αγωνίζεται. Ανανεώστε τον χθες! Δέχθηκε την 2η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα, δείγμα του καθαρού παιχνιδιού του στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Πολύ κακή εμφάνιση από τον Ισπανό. Δεν του έβγαινε τίποτα όπως ούτε και στο παιχνίδι με την Δόξα. Κάνει την κοιλιά του αυτό το διάστημα και είναι κάπως λογικό αν σκεφτούμε το πόσο καλά παιχνίδια μας κανει σταθερά το τελευταίο διάστημα. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και πολύ έμπειρος και θα επανέλθει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό και ελλείψει του Τομάς θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο και αναμένουμε να βρεθεί σε καλή κατάσταση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΟΜΑΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον Τομάς με πολλά λάθη στο 1ο μέρος και βελτιωμένο παιχνίδι στο 2ο. Είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την ανάπτυξη της ομάδας από τον άξονα και ενώ αυτός δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση η ομάδα δεν αναπτυσσόταν σωστά. Έχω παρατηρήσει ότι διαμαρτύρεται συνεχώς και δεν μπαίνει δυνατά στις φάσεις κάτι που στοιχίζει στον ίδιο και στην ομάδα και θα πρέπει να το προσέξει λίγο. Κέρδισε όμως σημαντικά φάουλ όποτε χρειάστηκε και δυστυχώς δέχθηκε σωστά την 4η κίτρινη το κάρτα και δεν θα τον έχει ο προπονητής μας στην διάθεση του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΒΑΝΤΕΡ: Έκανε γενικά καλό παιχνίδι ο Βάντερ αν και θα μπορούσε να είναι πιο ομαδικός. Μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο 20λεπτο και ύστερα χάθηκε λίγο. Επανήλθε στο τελευταίο 5λπετο εκτελώντας και το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 1-1. Στην φάση του 62ου λεπτού απλώνει ωραία την ομάδα στην αντεπίθεση και περνάει εξαιρετική ασιστ στον Ορτίθ ο οποίος δεν την εκμεταλλεύτηκε. Αποχώρησε τραυματίας στο 80ο λεπτό και στην θέση του πέρασε ο Εγγλέζου. Η εμφάνιση του κρίνεται θετικότατη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα απ τον πορτογάλο. Με εξαίρεση κάποιες εξάρεις μέσα στο παιχνίδι και την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 37ο λεπτό ήταν απών από το γήπεδο. Δεν βοηθάει την ομάδα όσο θα έπρεπε και δεν δίνει ούτε πολλές βοήθειες στον Ορτίθ. Μπορεί για περισσότερα και όλοι ο ξέρουμε και θα πρέπει να βρει τρόπο ο Κρίνστιανσεν να τον ανεβάσει. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν στην θέση του Μοντέϊρο. Αναμένω πολύ περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Ακόμα μία διαστημική εμφάνιση από τον μαέστρο της επιθετικής μας γραμμής. Εκτελεί τρομερά την φάση του 47ου λεπτού, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν σε τρομερή κατάσταση το βράδυ της Κυριακής και δείχνει τι έχει ζεσταθεί για τα καλά. Θα πετύχει αι άλλα γκολ στην συνέχεια γιατί το παιδί αυτό το έχει το γκολ όσο και αν δεν τον πιστεύουν πολλοί οπαδοί μας. Σε όλο το παιχνίδι πάλεψε με δύο δυνατούς αμυντικούς κι κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες. Κέρδισε φάουλ, κίτρινη κάρτα από τον Γκουγιόν κι αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς μας στο 72ο λεπτό. Περιμένω γκολ και στην Λεμεσό Νέστορα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Μπήκε στο 60ο λεπτό στην θέση ου Λαρένα και βοήθησε πολύ τον Σκοπελίτη στην αναχαίτιση των αντιπάλων. Δείχνει να βρίσκεται λίγο εκτός ρυθμού αλλά θα επανέλθει και αυτός στην 11άδα σιγά σιγά γιατί τα παιχνίδια που έπονται θα αναγκάσουν τον προπονητή μας να αλλάξει πρόσωπα στη ομάδα. Ο Μπόλιεβιτς είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και είναι πολυτέλεια να τον έχουμε στον πάγκο. Στο επόμενο παιχνίδι θα πάρει θέση στην 11άδα ελλείψει του Τομάς αι ελπίζω να σκοράρει ξανά όπως έκανε κα στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΝΤΕ: Μπήκε και δεν ακούμπησε ο Κάντε. Πέρασε στο γήπεδο στο 72ο λεπτό και έχασε όλες τις μονομαχίες από τους αντίπαλους αμυντικούς. Είμαι πολύ σκληρός μαζί του γιατί προσωπικά τον πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να εξελιχθεί αρκετά μέσα από την ομάδα μας αλλά δεν βλέπω να αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Πολύ κακός συγχρονισμός με την μπάλα, κακά κρατήματα της μπάλας και ένα πολύ σκληρό φάουλ που του απέφερε την κίτρινη κάρτα. Με την έξοδο του Μυτίδη χάσαμε τελείως την δυναμική μας στην κορυφή της επίθεσης αφού ο Κάντε δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Πρέπει να ανέβει άμεσα γιατί η ομάδα τους χρειάζεται όλους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μπήκε στο 80ο λεπτό και πέρασε σο αριστερό άκρο της επίθεσης στην θέση του Βάντερ. Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω και βοήθησε αμυντικά τον Ηλία. Ο ποδοσφαιριστής αυτός πρέπει να αρχίζει α παιχνίδια και το πρέπει το λέω γιατί το κέρδισε ο ίδιος με τις εμφανίσεις του. Θα πρέπει να είναι όμως προσεκτικός στα μαρκαρίσματα του γιατί του χαρίστηκε ο διαιτητής σε σκληρό φάουλ που έκανε στον Λομπανίτζε. Σε γενικές γραμμές βοήθησε η είσοδος του στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Κρίνστιανσεν δεν άλλαξε πολλά στην ομάδα μας όσον αφορά τα πρόσωπα στην 11άδα με εξαίρεση την είσοδο του Μουρίγιο στην θέση του Μασάνα.
Στην τακτική του παιχνιδιού, η ομάδα δούλεψε πολύ στον άξονα σε σχέση με την αναχαίτιση του Ασίς και επιθετικά μεταφέραμε το παιχνίδι μας στην πλευρά του Βάντερ. Δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά η ομάδα έδειξε αντανακλαστικά και αντέδρασε γρήγορα ισοφαρίζοντας πριν το τέλος του ημιχρόνου από στημένη φάση.

Στο 2ο μέρος, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα με τον Μυτίδη και ο Καϊάφας απάντησε στο γκολ μας με την είσοδο του Σκέμπρι την θέση του Ράμος. Η απάντηση του προπονητή μας ήταν άμεση με την είσοδο του Μπόλιεβιτς στο 60ο λεπτό στην θέση του Λαρένα, κίνηση που δυνάμωσε τον άξονα της ομάδας ας μεσοαμυντικά. Ο Καϊάφας βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί, πέρασε στο γήπεδο τον Ρουσιά στην θέση του Ασίς και έβαλε τον νεαρό κύπριο επιθετικό δίπλα στον Γκαρσία στο 69ο λεπτό. Ο προπονητής μας απάντησε με την είσοδο του Κάντε στην θέση του κουρασμένου Μυτίδη με σαφή σκοπό να αναζωογονήσει την επιθετική μας γραμμή και να κρατά απασχολημένους τους αμυντικούς της Ομόνοιας. Στο 74ο λεπτό ο Καϊάφας προχώρησε στην τελευταία του αλλαγή με την είσοδο του Δημητρίου στην θέση του Κίρμ με τον προπονητή μας να προχωρεί σε αναγκαστική αλλαγή στο 80ο λεπτό με τον Εγγλέζου να παίρνει την θέση του τραυματία Βάντερ. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα αντέδρασε σωστά στην πίεση του αντιπάλου και κατάφερε να κρατήσει μακριά τους επιθετικός της Ομόνοιας.

Ο προπονητής μας παίρνει θετικό πρόσημο ια την διαχείριση του παιχνιδιού της Κυριακής έστω και αν η ομάδα δεν έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Προσωπικά θέλω να δω κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή στη θέση του Μοντέϊρο ο οποίος δεν πάει καλά και πιστεύω ότι αν δεν τραυματιζόταν ο Βάντερ αυτός θα ήταν η 3η αλλαγή. Έχει ποδοσφαιριστές στον πάγκο που θα τους χρειαστεί στην συνέχεια και έχει την πολυτέλεια να έχει στο ρόστερ του εξαιρετικούς κύπριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Το βάθος στο φετινό ρόστερ της ομάδας το δίνουν οι κύπριοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ενεργοποιηθεί από τον Κρίστιανσεν στην αρχή της χρονιάς αλλά δεν βλέπω να παίρνουν ευκαιρίες το τελευταίο διάστημα με εξαίρεση τους Εγγλέζου-Μυτίδη-Χαραλάμπους. Επαναλαμβάνω για ακόμα μία φορά όμως ότι θα χρειαστούν όλοι και θα ρέπει να είναι έτοιμοι να κάνουν την διαφορά στην δύσκολη συνέχεια. Μπράβο στον προπονητή μας και το τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού με την Ομόνοια. Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή δουλειά και στο παιχνίδι της Λεμεσού το επόμενο Σάββατο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΜΕ ΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον κοσμο αυτη η παρουσια του κοσμου δειχνη οτι η ΑΕΚ δεν εχει να ζηλεψη καμια απολυτως αλλη ομαδα στην κυπρο ειμαστε πλεον απο τισ μεγαλυτερεσ ομαδες στην κυπρο
(ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ-ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΗΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ) ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.