News Update :

ΑΕΚ - οθέλλος: 2-2: ΟΔΥΝΗΡΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε στο παιχνίδι με την Αέλ. Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να μπούμε στο γήπεδο και να το καθαρίσουμε καταφέραμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένας ψυχωμένος και πολύ καλός τακτικά Οθέλλος απέσπασε δίκαια και με το σπαθί του τον βαθμό της ισοπαλίας. Όταν προηγείσαι από το 5ο λεπτό και δεν μπορείς να κρατήσεις το υπέρ σου προβάδισμα τότε είσαι άξιος της τύχης σου. Η άμυνα μας χωρίς τον Καταλά στην 11άδα είχε τρομερά προβλήματα. Ο Μασάνα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ρόλο αριστερού κεντρικού αμυντικού και σίγουρα όταν δεν αγωνίζεται ο αρχηγός υπάρχει ανισορροπία στον αμυντικό ας χώρο. Ο Μοντέϊρο από το 50ο λεπτό και μετά δεν πατούσε καλά και σε κανένα σημείο εν γύριζε πίσω να βοηθήσει τον Ορτίθ με αποτέλεσμα ο Οθέλλος να κάνει όλες τις επιθέσεις του στο 2ο μέρος από την αριστερή του πλευρά με τον Τιάγο και τον Γκριγκαλασβίλι να έρχεται συνεχώς για βοήθειες. Όλη η ομάδα βρέθηκε σε κακή μέρα και δυστυχώ δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το υπερ μας προβάδισμα. Ότι δώσαμε πήραμε τελικά και ελπίζω στο παιχνίδι κυπέλου την Τετάρτη να παρουσιαστούμε μελετημένοι και πιο έτοιμοι.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Μασάνα-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Μοντέϊρο δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με τον Μοντέϊρο μόλις στο 5ο λεπτό να πετυχαίνει το 1-0 όταν μετά από σέντρα του Χαραλάμπους από αριστερά και άστοχη έξοδο το Ρόϊν με μονοκόμματο ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Οθέλλου. Στο 6 λεπτό ο Κολαούτι από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ρόϊν και κάπου εκεί ο Οθέλλος ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία μας. Στο 14ο λεπτό ο Χατζηγιαννακού με εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά όπως επιτίθετο ο Οθέλλος έκανε την σέντρα στην περιοχή μας με τον Βέρα να εκμεταλλεύεται την κακή άμυνα και το γλίστρημα του Μουρίγιο και με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας και να γράφει το 1-1. Η απάντηση μας ήταν άμεση με τον Λαρένα στο επόμενο λεπτό με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ από τα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής να καρφώνει την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Ρόϊν και να δίνε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας με 2-1. Στο 18ο λεπτό ο Ευθυμίου του Οθέλλου δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος και η επόμενη καλή ευκαιρία γράφτηκε στο 32ο λεπτό με τον Τιάγο να κάνει την κεφαλιά από πολύ κοντά και τον Τόνιο να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου καμία εκ των δύο ομάδων δεν δημιούργησε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, δώσαμε την μπάλα στον Οθέλλο και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους στην αντεπίθεση. Παρά την τακτική μας αυτή, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκε στον Οθέλλο με τον Βέρα να κάνει το πλασέ από το ύψος της περιοχής στο 53ο λεπτό και την μπάλα να περνάει μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλό και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου. Η δεξιά μας πλευρά επίσης, με έναν Μοντέϊρο να κάνει πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο όπως και στην Λεμεσό με την Αέλ, είχε πολλά προβλήματα με τον Ορτίθ να βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με Τιάγο και Γκριγκαλασβίλι που έβγαιναν πάνω του. Στο 57ο λεπτό ο Κολαούτι πέρασε εκτός και την θέση του πήρε ο Κάντε. Στο 62ο λεπτό ο Μασάνα δέχθηκε την κίτρινη κάρα από τον διαιτητή του αγώνος και στο 68ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέτρεψε το Τιάγο μέσα στην περιοχή μας και έδωσε το δικαίωμα στον Κμαλάντζε από τα 11 βήματα α στείλει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδα μας και να γράψει το 2-2. Ο Τιάγο στην φάση αυτή ήταν σε θέση Off side αλλά πρόκειται για δύσκολη και πολύ γρήγορο φάση για τον βοηθό διαιτητή και ας μην ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εκεί που περιμέναμε αντίδραση από την ομάδα μας έλειπε το καθαρό μυαλό. το 73ο λεπτό ο Εγγλέζου με σουτ στην κίνηση από τα αριστερά έστειλε την μπάλα πάνω το Ρόϊν και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο προπονητής μας απέσυρε τον αρνητικό Μοντέϊρο και πέρασε στην θέση του τον Κυπριανού. Στο 79ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτου του Οθέλλου και στο 84ο λεπτό ο προπονητής μας έκανε την τελευταία του αλλαγή με τον Μυτίδη να περνάει στην θέση του Τομάς και το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-4-2. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν φτιάξαμε καμία ευκαιρία και απλώς στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από κτύπημα φάουλ του Λαρένα ο Μουρίγιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρόϊν.


Δεν υπάρχουν δικαιολογίες μετά και από αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά σήμερα και ο Οθέλλος κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας με το σπαθί του. Οι ποδοσφαιριστές μα δεν πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο όπως έκαναν τουλάχιστον στο παιχνίδι με την Αέλ στην Λεμεσό. Με εξαίρεση τους Εγγλέζου κι Λαρένα οι οποίοι μέχρι και το τέλος ήταν αρκετά καλοί οι υπόλοιποι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Απορώ επίσης με την τεχνική μας ηγεσία που έδωσε τον Γκριν στον Οθέλλο για να κρατήσει τον Μασάνα. Δεν θα πω ξανά για τον Σίπο γιατί η άποψη μου είναι γνωστή, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόμασταν. Επίσης, ευτυχώς που μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο του Ολλανδού για να μην παίξει εναντίον μας. Δεν θα πω περισσότερα γιατί ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω και το εύχομαι για πολλοστή φορά να δικαιωθεί ο τεχνικός μας διευθυντής για τις επιλογές του. Επίσης εύχομαι να μπορέσει να βγάλει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Καταλά στην 11άδα έστω και με μέτριες εμφανίσεις. Τίποτα άλλο.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά στο γκολ. Στο 1-1 τον εκτελεί ο Βέρα ανενόχλητος και στο 2-2 τον νικάει ο Κμαλάντζε από τα 11 βήματα. Στην πολύ καλή ευκαιρία του Βέλα στο 53ο λεπτό πέφτει σωστά στην μπάλα και έχει και μία μεγάλη απόκρουση στο 32ο λεπτό στην κεφαλιά του Τιάγο. Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά ο Τόνιο. Το πρόβλημα βρισκόταν μπροστά του αφού η αμυντική μας γραμμή βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΟΡΤΙΘ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός και βοήθησε πολλές φορές τον Μοντέϊρο με τα ανεβάσματα του. Στο δεύτερο μέρος έπαιζε μόνος του με 2 και 3 αντιπάλους σε πολλές φάσεις αφού ο Μοντέϊρο δεν μπορούσε να επιστρέψει στην άμυνα. Τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές αν και στην φάση του πέναλτι δεν κάνει καλή άμυνα έστω και αν ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου βρισκόταν σε θέση off side. Είχε και πολύ καλύτερες εμφανίσεις από την αποψινή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ήταν σαφώς καλύτερος από τον Μασάνα αλλά στο 1-1 κάνει τραγική άμυνα έστω και αν γλιστράει. Έπρεπε να βρίσκεται πιο κοντά στον επιθετικό του Οθέλλου και σίγουρα φέρει ευθύνη. Επίσης στη φάση του πέναλτι δεν μπορεί να σταματήσει την κάθετη πάσα του Γκριγκαλασβίλι. Προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα στο τέλος και είχε και ία τελική προσπάθεια στο 96ο λεπτό. Θα έπρεπε κατά την άποψη μου να αγωνιστεί ως αριστερός κεντρικός αμυντικός γιατί ο Μασάνα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του πόδι κάτι που στοιχίζει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΑΣΑΝΑ: Σίγουρα έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί και δεν έχει ρυθμό. Από την άλλη όμως φαίνεται ότι δεν έχει ποιότητα και ούτε είναι ποδοσφαιριστής που εμπνέει ασφάλεια. Κάνει κακή άμυνα στο 1-1 και ένα χαζό έως γελοίο πέναλτι στο 2-2. Επίσης στο 75ο λεπτό ανατρέπει καθαρά τον Βασιλείου μέσα στην περιοχή μας με τον διαιτητή να του χαρίζεται. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα για πολύ κακό μαρκάρισμα και θα το πω ξανά απορώ τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας από τον Γκριν. Καμιά φορά δεν είναι μόνο τα ποδοσφαιρικά προσόντα που μετρούν στις επιλογές που γίνονται. Επίσης απορώ πώς γίνεται αυτός ο ποδοσφαιριστής να έχει έρθει στην ομάδα μας ως αμυντικό χαφ. Μακάρι να μεταμορφωθεί πλήρως στη συνέχεια κι να κάνει τα παιχνίδια της ζωής του. Έχει φτάσει αισίως τις 7 κίτρινες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Με διαφορά το χειρότερο του παιχνίδι στην ομάδα μας. Βγάζει την μπαλιά για το 1-0 αλλά μέχρι εκεί. Στο πρώτο μέρος δεν πατάει καθόλου καλά και κάνει πολλά λάθη. Στην φάση του 1-1 δεν βρίσκεται στην θέση του και προκαλείται ανισορροπία στην αμυντική μας γραμμή. Στο 2ο μέρος δεν έχει καλά ανεβάσματα αν και αμυντικά ήταν καλύτερος. Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Ηλίας και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο από αυτόν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Τον περίμενα στην 11άδα στον αποψινό αγώνα αλλά δεν ήταν ο γνωστός Μπόλιεβιτς. Πολύ κακές πάσες, κακό στήσιμο στο γήπεδο, πολύ νευρικός και καθόλου καλά μαρκαρίσματα. Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα σε όλο το 90λεπτο και δεν φάνηκε σε κανένα σημείο. Επηρεάστηκε από ότι φαίνεται από το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει και επιβάλλεται να ανεβάσει απόδοση από το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη για το κύπελο. Κακή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΛΑΡΕΝΑ: Προσπαθούσε να τα κάνει όλα στο γήπεδο. Πέτυχε μία γκολάρα και όποτε η μπάλα περνούσε από τα πόδια του δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Έτρεξε πάρα πολύ και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ο πιο φορμαρσμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αυτή την περίοδο. Δυστυχώς δεν είχε τις ανάλογες βοήθειες από τους Τομάς και Μπόλιεβτς με αποτέλεσμα να χάσουμε τον χώρο του κέντρου. Προσπάθησε μέχρι το τέλος και μαζί με τον Εγγλέζου ήταν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΟΜΑΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον Τομάς. Είχε κάποια καλά χρονικά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να γίνει σε καμιά φάση επικίνδυνος και δεν βοήθησε πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Έγινε αλλαγή στο 84ο λεπτό για να παίξει η ομάδα με 2 επιθετικούς για τα τελευταία λεπτά. Θα έπρεπε να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος κατά την δική μου άποψη γιατί όπως πήγαινε το παιχνίδι θα μπορούσε να δημιουργήσει σε κλειστό χώρο κάποια ευκαιρία. Εντούτοις δε παύει από το μην πήγε καλά σε ακόμα ένα παιχνίδι τον τελευταίο καιρό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Κέρδισε πάρα πολλά φάουλ από τους αντιπάλους και ήταν πάρα πολύ καλός και στα 90 λεπτά. Έτρεχε συνεχώς και βοηθούσε και αμυντικά τον Χαραλάμπους. Είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 73ο λεπτό που απόκρουσε ο Ρόϊν και δεν μπόρεσαν οι συμπαίκτες το να εκμεταλλευτούν την καλή μέρα στην οποία βρέθηκε. Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μία φορά από τον Νικόλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πέτυχε και το 1-0 για την ομάδα πολύ γρήγορα στο παιχνίδι. Προσπάθησε από δεξιά και ήταν πολύ επικίνδυνος στο πρώτο μέρος. Στο 2ο μέρος δεν μπορούσε να τρέξει! εν γνωρίζω αν έχει τραυματιστεί ή τι άλλο πήγε στραβά αλλά ήταν πολύ κάτω στο 2ο ημίχρονο και θα έπρεπε να γίνει αλλαγή πολύ πιο γρήγορα από τον προπονητή μας. Δυστυχώς η παρουσία του στο 2ο μέρος στοίχησε αμυντικά στην ομάδα όπως εξήγησα και πιο πάνω. Επιβάλλεται να βρει ρυθμό και σταθεροποιηθεί σε καλά επίπεδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Κακή εμφάνιση και από τον Αργεντίνο. Δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι και σε καμία φάση δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Σωστά έγινε αλλαγή στο 57ο λεπτό αι ίσως θα πρέπει να δοκιμάσει τον Κάντε ή τον Μυτίδη στην κορυφή της επίθεσης στο επόμενο παιχνίδι ο προπονητής μας. Τον πιστεύω πολύ τον Κολαούτι και σίγουρα θα επανέλθει απλώς αυτή την στιγμή δείχνει ντεφορμέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΚΑΝΤΕ: Μπήκε στο 57ο λεπτό στην θέση του Κολαούτι και έτρεξε πολύ στο γήπεδο. Δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια μεγάλη ευκαιρία αλλά τον ένιωσε η άμυνα του Οθέλλου. Χρειάζεται και αυτός στην ομάδα και σίγουρα στην συνέχεια θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Είχε κάποια τελειώματα τα οποία όμως δεν ανησύχησαν τον Ρόϊν. Μπορεί για πολύ περισσότερα πράγματα ο Ισπανός επιθετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Για ακόμα ένα παιχνίδι μπαίνε στο αγωνιστικό χώρο και δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα. Πολλές λάθος προσπάθειες αι καθόλου ουσία στο παιχνίδι του. Μοναδική καλή στιγμή το κερδισμένο φάουλ στο 95 λεπτό. Δεν γίνεται να μπαίνει μέσα και ν μην αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του από τα μαλλιά. Δεν τον στήνω στον τοίχο αλλά δυστυχώς και σήμερα όπως και το παιχνίδι με την Αέλ δεν βοήθησε καθόλου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Μπήκε μέσα και πάλεψε όσο μπορούσε. Πήρε θέση δίπλα στον Κάντε αλλά δεν είχε κάποια καλή τελική προσπάθεια. Δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά αλλά σίγουρα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του γιατί στην συνέχεια θα τον χρειαστούμε πολύ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Άκουσα για ακόμα μία φορά την συνέντευξη τύπου και πάλι δεν ανέλαβε την ευθύνη του αποτελέσματος. Φέρει ευθύνη και αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές του για το σημερινό αποτέλεσμα. Η ομάδα ενώ παίρνει προβάδισμα στο σκορ δεν πιέζει για να βάλει ακόμα ένα γκολ να καθαρίσει το παιχνίδι. Αυτό παρατηρείται σε όλα τα παιχνίδια και σίγουρα είναι τακτική του προπονητή. Από την άλλη η αλλαγή του Κολαούτι με τον Κάντε θεωρώ ότι ήταν σωστή αλλά θα έπρεπε να αποσύρει και τον Μοντέϊρο ο οποίος ήταν πολύ κακός στο δεύτερο μέρος. Δυστυχώς άργησε να το κάνει και για ακόμα μία φορά πέρασε στο γήπεδο τον Κυπριανού ο οποίος δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Η αλλαγή του Τομάς με τον Μυτίδη θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη αφού σε εκείνο το σημείο έπρεπε να βγει αμυντικός και ειδικότερα ο Μασάνα για να τ παίξει όλα για όλα στο γήπεδο. Σίγουρα αυτός ξέρει καλύτερα και αυτός γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Εγώ από την άλλη βλέπω ότι η διαχείριση που γίνεται κάποιες φορές είναι σωστή κάποιες άλλες είναι λάθος. Στο θέμα στελέχωσης της ομάδας έχει μείνει με 3 κεντρικούς αμυντικούς με έναν εξ αυτών να είναι το λιγότερο μέτριος και να έχει δεχθεί ήδη 7 κίτρινες κάρτες. Δεν ξέρω πώς θα βγάλουμε το υπόλοιπο της σαιζόν με ον Μασάνα αλλαγή των Καταλά-Μουρίγιο αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Χάθηκε σήμερα ακόμα μία ευκαιρία για να κλειδώσουμε την 6άδα. Πάμε τώρα στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Οθέλλο στο Παπαδόπουλος για το πρώτο βήμα πρόκρισης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

για καποιους θα μιλησουμε αλλη φορα.για παιχτες στυλ κυπριανου,μυτιδης,κουλλης.παρετατε μας.......αυτοι πηραν πολλες ευκαιριες και εδειξαν οτι δεν ειναι για πρωτη κατηγορια και να σταματησουν μερικοι οτι ειναι ο νεος κωνσταντινου κ.τ.λ

Ανώνυμος είπε...

Exoume megolo provlima diaxhirisis tou skor. Kai me to apoel fanike kai simera kai se alla paixnidia.
Distixhos den mporoume na kanoume auto to extra vima. To thema ine na mein meinoume piso kai apo tin tetarti thesi pou mpori na odogi stin europi.
O coach distihos einai poli astohos stis allages tou,
Sto 2-1 tha eprepe na perasei ton skopeliti stin thesi monteiro na kleidosoume to kentro. I allagi kiprianou itan kai ektes tragiki.
O egglezou einai paiktes endekadas kai aporo sto match me tin ael giati kratouse ton monteiro sto paixnidi???
Grapsame kai palia gia kentriko amintiko stin omada. simera hasame 2 vathmous gia autin tin adinamia mas.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΣΣΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΓΙΟ, ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή ανώνυμε, Σταύρος Κομοτηνή.

Έγραψα στις 11 Νοεμβρίου όσον αφορά την απόδοση του Μασάνα στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα τα πιο κάτω:

"ΜΑΣΑΝΑ: Για ακόμα μία φορά έκανε καλό παιχνίδι με ταχύτητα, καθαρό μυαλό και καίριες επεμβάσεις. Δυστυχώς δέχθηκε ακόμα μία κίτρινη κάρτα και έφθασε τις 5 στο πρωτάθλημα αλλά φαίνεται ότι αυτήν την στιγμή είναι καλύτερος από τον Μουρίγιο και η θέση του ανήκει. Είχε μία εξαιρετική κεφαλιά στο 48ο λεπτό που απόκρουσε με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας και παρά τα κάποια μικρολαθάκια που έκανε ήταν πολύ καλός για ακόμα μία φορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10 "

Όπως αντιλαμβάνεσε αν διαβάσεις ξανά το τι έγραψα εκείνη την μέρα, είπα ότι ο Μασάνα εκείνη την χρονική στιγμή ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον Μουρίγιο. Προερχόταν από 4 γεμάτα 90λεπτα και από ένα εξαιρετικό παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Μετά το παιχνίδι με την Δόξα, στο οποίο αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, φάνηκε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε σταθερά επίπεδα μέσα στην ομάδα. Ουδέποτε είπα ότι είναι καλύτερος ποδοσφαιρικά από τον Μουρίγιο και ούτε θα γίνει ποτέ. Όπως καλύτερος ποδοσφαιρικά δεν είναι ούτε από τον Γκριν που έφυγε από την ομάδα. Οι απόψεις μου και οι θέσεις μου είναι εκεί κάθε βδομάδα και επειδή έχω κατηγορηθεί ότι κρίνω και με εμπάθεια κάποιους ποδοσφαιριστές μας, τρανή απόδειξη για το ότι κρίνω στην βάση του τι βλέπω σε κάθε παιχνίδι είναι η κριτική που κάνω σε όλη την χρονιά στο Μασάνα. Εκεί που βοηθάει τον κρίνω θετικά και εκεί που δεν ανταποκρίνεται τον κρίνω αρνητικά.

Φιλικά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Φορτσα Οθελλο. Νικησες (διοτι περι νικης στην ουσια προκειτε) την ΑΕΚαρα που εγινε ΑΕΚακι. Και μετα ζητουν να πηγαινει ο κοσμος στο γηπεδο. Και μετα λενε οτι οι Αεκτζηδες υπερβαλλουν οταν επικρηνουν την ομαδα. Και μετα θελουν μας πουν να πληρωσουμε για να δουμε Τι; Τα χαλια της ομαδας. Καταλαβετε οτι ο κοσμος αποτραβηκτηκε απο το γηπεδο διοτι παντα λετε ψεματα στον κοσμο για στοχους της ομαδας και κουρουφεξαλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ξανα... ο Οθελλος μετετρεψε την Αεκαρα σε...Αεκακι. Βιντεοθεραπεια και πελλαρες. Εν εκαταφεραν ουτε μια φορα να νικησουν μιαν ομαδα ενος χωρκου στις τρεις μεταξυ τους αναμετρησεις φετος. Μπραβο και εις ανωτερα. Θελετε τζιε κοσμο ν'αρκετε στο γηπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Η Ομαδα ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της. Και σε εξαδα και μεσα στο κύπελλο.
Εκτες πραγματικά ο Οθέλλος εκανε 2 φασεις και η μια με δοση τυχης εγινε τέρμα. Αυτο που δεν καταλάβω ειναι γιατι δεν μεταφέρει το βαλτερ αριστερα. εκτεσ προσπαθουσε να συγκλινει χωρις ουσια.

Ανώνυμος είπε...

Το μονο παραπανο που πρεπει να εχουμε που την ομαδα εν οτι ακομα αγωνιζεται ο νεγκρι, εστω και στο κυπελλο. ενας απο τους χειροτερους τερματοφυλακες που ειχε τα τελευταια 5 χρονια η ομαδα (ευτυχως για τον ιδιο που ειχαμε τον Φορτιν και δικαιωματικα εν τζιεινος στην 1η θεση, κατα τα αλλα Ρομερο, Χαιμοφ, Τονιο, Εσκαλονα ολοι πολυ καλυτεροι του). προχτες 2 σουτ, το 1 εκαταπιεν το και με καμια 10αρκα λαθος μεταβιβασεις, που καταληγουν πλαγιο, οπως παντα.

κατα τα αλλα η ομαδα παραμενει εντος στοχων σε πρωταθλημα και κυπελλο και γιαυτο οφειλουμε ολοι να την στηριξουμε. Γιαυτο σημερα γηπεδο και χωρις μουρμουρητα αλλα μονο με φωνη και παθος για 90 λεπτα

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.