News Update :

ερμής - ΑΕΚ: 0-4: ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Μία Άεκ από άλλο πλανήτη σκόρπισε στους 4 ανέμους την ομάδα του Ερμή. Οι ποδοσφαιριστές μας κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους. Με έναν Μοντέΐρο χάρμα οφθαλμών στο ντεμπούτο του, με τους Μουρίγιο-Σκοπελίτη να μην έχουν ούτε ένα λάθος για 90 λεπτά, με τον Τομάς να δίνει απαντήσεις στον ίδιο του τον εαυτό με μία εξαιρετική εμφάνιση και με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να ακολουθούν από κοντά πήραμε μία τεράστιας σημασίας νίκης. Με την νίκη μας αυτή ανεβήκαμε στους 28 βαθμούς και την 3η θέση, ισόβαθμοι με την ομάδα της Ομόνοιας. Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα της ομάδας είναι πολύ βατό και είναι στα χέρια μας να πάμε στα παιχνίδια των play off με σημαντική απόσταση από τους αντιπάλους μας. Αυτή η Άεκ μπορεί για την 3η θέση πολύ εύκολα. Επιβάλλεται να κάνουμε και ειδική μνεία στον προπονητή μας ο οποίος στο παιχνίδι αυτό ήταν αψεγάδιαστος, με σωστές κινήσεις από τον πάγκο και παρουσιάζοντας μία ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να πείστηκε και ο ίδιος ότι ο Σκοπελίτης είναι ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής σε αυτή την ομάδα και από εδώ και πέρα να τον αξιοποιήσει καλύτερα. Πάμε τώρα στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος για να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλου. Την πιστεύω πολύ την ομάδα μας φέτος και για αυτό έχω πολλές απαιτήσεις. Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με τις ήττες και σαν μεγάλη ομάδα που θέλουμε να είμαστε θα πρέπει να κοιτάμε μόνο προς τα πάνω.


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Μοντέΐρο αριστερά και Βάντερ δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Με την έναρξη του αγώνα ελέγξαμε τον ρυθμό και κερδίσαμε τον χώρο του κέντρου. Με έναν παθιασμένο Σκοπελίτη να βρίσκεται παντού και να κόβει τα πάντα, δόθηκε η ευκαιρία στους Τομάς-Λαρένα να οργανώσουν τέλεια το παιχνίδι της ομάδας. Στο 10ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Τομάς, μετά από πάσα του Μοντέΐρο, να κάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπογκαντίνοφ. Στο 11ο λεπτό όμως, ο Σκοπελίτης κέρδισε τις μάχες στο χώρο του κέντρου και έδωσε την μπάλα στον Μοντέΐρο, με τον τελευταίο να παίζει το ένα-δύο με τον Κολαούτι και να βρίσκεται φάτσα με τον Μπογκαντίνοφ τον οποίο ντρίμπλαρε έξοχα και ενώ υπήρχαν δύο αμυντικοί του Ερμή στην γραμμή του τέρματος με εξαιρετικό σουτ με την μύτη του ποδιού την έστειλε ψηλά στον ουρανό των δικτύων γράφοντας μέσα σε πραγματική αποθέωση το 0-1 για την ομάδα μας. Ο Ερμής προσπάθησε να απαντήσει και στο 15ο λεπτό ο Μπεμπά με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Τόνιο σε δύσκολη απόκρουση με τον Αντόρνο στην επαναφορά της μπάλας από θέση off side να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας μας. Ο Ντε Πίνα στο 20ο λεπτό δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για φάουλ πάνω στον Τόνιο και στο 22ο λεπτό ο Ονίλο με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε δύσκολη αλλά σταθερή απόκρουση. Η απάντηση της ομάδας μας ήρθε στο 32ο λεπτό με τον Βάντερ να βγάζει μακρινή μπαλιά προς το μέρος του Μοντέΐρο ο οποίος έφυγε μόνος από πλάγια δεξιά φάτσα με τον Μπογκαντίνοφ και με ένα εξαιρετικό σουτ με το στήθος του ποδιού έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Ερμή κάνοντας το 0-2 για την ομάδα μας. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο ελέγξαμε απόλυτα, μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν η κίτρινη κάρτα στο 37ο λεπτό στον Μπεμπά για δυνατό φάουλ που έκανε στον Τομάς στο χώρο του κέντρου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παπαβασιλείου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ταραλίδη στην θέση του Τούρκο και όλοι περιμέναμε να δούμε την αντίδραση της ομάδας του Ερμή. Στο 51ο λεπτό ο Ιμπραΐμι μπήκε στην περιοχή μας από δεξιά όπως επιτίθετο ο Ερμής και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε την μπάλα στον Τσίνα που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση και στο 54ο λεπτό ο Κολαούτι μετά από μπαλιά του Βάντερ έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό του Ερμή και να πηγαίνει σε κόρνερ. Στο 55ο λεπτό ο Μοράν πήρε την θέση του Μπεμπά και στο 56ο λεπτό, μετά από φάουλ του Μουρίγιο και απόκρουση του Ουόν, η μπάλα στρώθηκε στον Λαρένα έξω από την περιοχή που με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπογκαντίνοφ. Η ομάδα κέρδισε το χώρο του κέντρου και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 60ο λεπτό Λαρένα – Τομάς – Μοντέΐρο άλλαξαν την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον πορτογαλό ακραίο επιθετικό μας που με ένα δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μπογκαντίνοφ σε πολύ μεγάλη απόκρουση. Αφού στο 62ο λεπτό ο Παπαθανασίου πήρε την θέση του Ατόρνο, στο 67ο λεπτό ο προπονητής μας προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή βγάζοντας από το γήπεδο τον Μοντέΐρο και περνώντας στην θέση του τον Κυπριανού. Στο 70ο λεπτό ο Τομάς έστρωσε στον Βάντερ και αυτός με ένα εξαιρετικό αριστερό κεραυνό κάρφωσε την μπάλα στην δεξιά κάτω γωνία του Μπογκαντίνοφ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας μας κάνοντας το 0-3. Η ομάδα μας όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 72ο λεπτό μετά από συνεργασία Χαραλάμπους-Τομάς, η μπάλα έφτασε στον Λαρένα ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-4!! Στο 75ο λεπτό ο Ιμπραΐμι με κτύπημα φάουλ ανάγκασε τον Τόνιο σε δύσκολη απόκρουση στην δεξιά του γωνία και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ποδοσφαιριστής του Ερμή δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος. Στο ίδιο λεπτό ο Παύλου πέρασε στην θέση του Κολαούτι και πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης. Στο 79ο λεπτό, ο Μουρίγιο πήρε την μπάλα από την άμυνα της ομάδας μας και αφού έφθασε έξω από την περιοχή του Ερμή έδωσε στον Παύλου που με ένα δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπογκαντίνοφ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τομάς άφησε την θέση του στον Φροξυλιά και η ομάδα μας από εκεί και πέρα κράτησε την μπάλα και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Μοναδική αξιοσημείωτη φάση μέχρι και το τέλος ήταν αυτή στο 89ο λεπτό με τις δύο αλλαγές μας, Κυπριανού και Φροξυλιά, να αλλάζουν την μπάλα και ο τελευταίος με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μπογκαντίνοφ σε δύσκολη απόκρουση. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Για ακόμα μια φορά η ομάδα μας έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει. Χωρίς Κάντε – Μυτίδη που είναι τραυματίες και χωρίς τους τιμωρημένους Εγγλέζου-Μπόλιεβιτς οι οποίοι είναι βασικότατα στελέχη αυτής της ομάδας, αποδείξαμε για ακόμα μία φορά ότι μπορούμε για πολλά πράγματα. Ο στόχος της Άεκ φέτος πρέπει να είναι η 3άδα και η κατάκτηση του κυπέλου. Οι δυνατότητες μας φθάνουν ως εκεί. Φτάνει από εδώ και πέρα, αυτή φυσικά είναι η ευχή μας πάντα μετά από παιχνιδάρες που κάνει η ομάδα, να γίνει σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού και να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε ένα καλό σημείο. Αυτό που μετράει τις περισσότερες φορές είναι το πάθος που βγάζουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Δεν νοείται αυτός ο Μουρίγιο που είδαμε όλοι σήμερα να κάνει ξανά παιχνίδι όπως αυτό με την Ομόνοια. Δεν γίνεται ο Σκοπελίτης να μένει στον πάγκο για να παίξει ο Μασάνα κόφτης και δεν γίνεται να είναι υγιής ο Χαραλάμπους και να αγωνίζεται άλλος ως αριστερός μπακ. Ασκούμε πάντοτε καλόπιστη κριτική γιατί μόνο τότε θα πάμε μπροστά ως ομάδα. Αν δεν πηγαίνουμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι και δεν κατεβαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση δεν θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Ο Αεκτζής ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και μπρος θα βλέπουμε το ίδιο παθιασμένες εμφανίσεις.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Αψεγάδιαστος σε όλο το 90λεπτό με μόνο κάποιες κακές μεταβιβάσεις με τα πόδια. Στον αέρα είναι απλά απολαυστικός και όποτε χρειάστηκε σε μακρινά σουτ των αντιπάλων ήταν σταθερότατος. Κατευθύνει πολύ καλά την άμυνα μας και θεωρώ ότι δικαίως θεωρείται πλέον ο νούμερο 1 τερματοφύλακας μας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Γράφουμε για αυτό τον παικταρά από την αρχή της χρονιάς. Παίζει σταθερά καλά, βοηθάει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δεν βγαίνει από την 11άδα ούτε με αίτηση και φροντίζει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύει την μεγάλη του κλάση. Έσβησε όποιον ποδοσφαιριστή βγήκε πάνω του και βοήθησε αρκετές φορές στα ανεβάσματα της ομάδας. Πολύ καλός και αυτός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Έκανε το τέλειο παιχνίδι. Δεν έκανε κανένα λάθος για 90 λεπτά και η καλύτερη του στιγμή στον αγώνα, δείγμα και της εξαιρετικής βραδιάς στην οποία βρέθηκε, η φάση του 79ου λεπτού που πήρε την μπάλα από την άμυνα και έφθασε μέχρι την περιοχή του αντιπάλου περνώντας όποιο βρήκε μπροστά του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιάζει τέτοια αστάθεια στην απόδοση του. Όταν κάτι δεν του πάει καλά στην αρχή τον παίρνει από κάτω και δεν προσφέρει όσα πρέπει στην ομάδα. Σήμερα δεν έχασε μονομαχία ούτε στον αέρα ούτε στο έδαφος. Με τέτοιο Μουρίγιο πολύ απλά δεν δέχεσαι γκολ. Άριστος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ: Ήρεμο και μεστό παιχνίδι. Ο Καταλά έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ούτε αυτός έκανε οποιοδήποτε λάθος. Δεν πήρε τόσες πρωτοβουλίες όσο ο Μουρίγιο αλλά και αυτός ήταν εξαιρετικός. Με το αμυντικό δίδυμο της ομάδας να βρίσκεται απέναντι στον 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος και να τον εξαφανίζουν από το γήπεδο τότε ναί έκαναν μεγάλο παιχνίδι. Παίζει ανελλιπώς και αυτός και ελπίζω να αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς μέχρι και το τέλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Επανήλθε στην 11αδα μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια και έδειξε ξανά γιατί δεν πρέπει να μένει εκτός όταν είναι καλά. Συμμετείχε σε πολλά ανεβάσματα της ομάδας και αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα. Συμμετείχε στο 0-4 αφού αυτός δίνει την κάθετη πάσα στον Τομάς πριν ο τελευταίος την γυρίσει στον Λαρένα. Η εμπειρία του είναι μεγάλο όπλο για τον Ηλία και φροντίζει μέσα από τις εμφανίσεις του να την χρησιμοποιεί υπέρ της ομάδας. Είναι υπερπολύτιμος και του εύχομαι από καρδιάς να μείνει μακριά από άλλους τραυματισμούς και να μπορέσει να βοηθήσει μέχρι τέλους γιατί αξιόπιστη λύση από πίσω δεν υπάρχει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΚΟΛΕΛΙΤΗΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! Δεν ήθελα να τελειώσει το παιχνίδι για να τον απολαύσω περισσότερο!! COACH WHERE IS SKOPELITIS??? EVERYWHERE!!! Αυτή είναι η απάντηση για αυτόν τον παικταρά ο οποίος αγνοήθηκε για τόσες αγωνιστικές από την τεχνική μας ηγεσία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει από εδώ και πέρα να αξιοποιηθεί ο Γιάννης. Τα κάνει όλα αυτός ο ποδοσφαιριστής, κόβει, μοιράζει παιχνίδι, παλεύει μέχρι τελικής πτώσης και γενικά σου δίνει την εντύπωση ότι θα βρίσκεται στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να ανακόψει τον αντίπαλο. Η απάντηση του στον παραγκωνισμό του είναι οι εμφανίσεις του όταν μπαίνει στο γήπεδο. Ο Σκοπελίτης έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, με το πάθος και τις τεράστιες εμφανίσεις του σαν αυτή του ψεσινού παιχνιδιού. Σε ευχαριστούμε Γιάνναρε που τιμάς την φανέλα της ομάδας μας!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ποιότητα!! Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει αυτόν τον παικταρά. Αγγίζει την μπάλα και την στέλνει εκεί που θέλει. Ηρεμεί το παιχνίδι όταν πρέπει και δίνει ταχύτητα στην μπάλα όταν αυτός θέλει. Μαρκάρει σωστά και κλείνει χώρους και όταν βρεθεί σε κατάλληλη θέση εκτελεί. Ο Λαρένα είναι μία εξαιρετική μεταγραφή του Ρόκα που τον δικαιώνει απόλυτα. Ήρθε την τελευταία στιγμή στην ομάδα αλλά δείχνει τώρα που έχει προσαρμοστεί ότι μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται. Πάρα πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Επιτέλους ο Τομάς που όλοι ξέρουμε. Επανήλθε σε ψηλές πτήσεις την κατάλληλη στιγμή και είχε στο ενεργητικό του 2 ασιστ και μία καλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό του αγώνα. Μαζί με τους Λαρένα-Σκοπελίτη έτρεξαν πολύ στο γήπεδο και η δική τους απόδοση έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Μακάρι να παραμείνει σε αυτούς τους ρυθμούς γιατί όπως έχω πει τόσες και τόσες φορές η επιθετική δημιουργία της ομάδας περνάει πάντα από τα πόδια του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝΤΕΡ: Δεν ήταν από τα καλύτερα του παιχνίδια αλλά την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Έβγαλε την ασιστ στον Μοντέΐρο για το 0-2 και πέτυχε ο ίδιος το 0-3 που τέλειωσε και το παιχνίδι. Το γκολ που πετυχαίνει είναι εξαιρετικό δείγμα της μεγάλης του κλάσης. Με τον Βάντερ από την μια και τον Μοντέΐρο από την άλλη κερδίζουμε τόσο σε ταχύτητα όσο και στο θέμα γκολ. Είναι παικταράς, ένας μάγος της μπάλας και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον πορτογάλο μεσοεπιθετικό μας! Πέτυχε 2 γκολ, με το πρώτο να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, και έδειξε με το καλημέρα ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Φάνηκε ότι βρίσκεται εκτός ρυθμού αφού δεν μπορούσε να διατηρηθεί σε συνεχές ψηλό ρυθμό και κουράστηκε γρήγορα. Αλλά πραγματικά όποτε έπαιρνε την μπάλα έδειχνε την ποιότητα του. Θα θέλει λίγα παιχνίδια για να μπει στο ρυθμό και να αποδώσει στο 100 της 100 των δυνατοτήτων του. Είναι φοβερός ποδοσφαιριστής και φρόντισε να μας δείξει από την πρώτη του παρουσία ότι έχει το γκολ. Καλωσόρισες Μοντέΐρο και σου εύχομαι να πετύχεις πολλά γκολ ακόμη με την φανέλα της ομάδας μας!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Όταν φθάνει η μπάλα στα πόδια του είσαι σίγουρος ότι μετά θα πάει σωστά σε δικό μας ποδοσφαιριστή. Είναι τρομερός με πλάτη προς το τέρμα, με τρομερή υποδοχή της μπάλας και εξαιρετική πρώτη πάσα. Χαίρεσαι να τον βλέπεις να υποδέχεται την μπάλα και να την δίνει σε συμπαίκτη του. Είχε μία ασιστ στο παιχνίδι στον Μοντέΐρο στο 0-1 και μπορούσε να πετύχει και γκολ σην φάση του 54ου λεπτού. Σωστά έγινε αλλαγή για να προφυλαχθεί από τον προπονητή μας για το παιχνίδι της Τετάρτης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Πέρασε στο γήπεδο στο 67ο λεπτό στην θέση του Μοντέΐρο και βοήθησε πολύ την ομάδα. Είναι πολύ ταχύς και χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό στο παιχνίδι του. Με τον ενθουσιασμό του και τις πολλές δυνάμεις που είχε βοήθησε τον Ηλία Χαραλάμπους αμυντικά και ανέβασε την ομάδα σωστά στην επίθεση. Συμμετείχε στο 0-4 και είχε και μία πολύ καλή πάσα στον Φροξυλιά στην φάση του 89ου λεπτού. Το μέλλον του ανήκει και στην συνέχεια θα τον χρειαστούμε και ως δεξί μπακ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στην θέση του Κολαούτι στο 75ο λεπτό και πέρασε στην κορυφή της επίθεσης. Προσπάθησε και έτρεξε πολύ. Ήθελε το γκολ αλλά δεν ευτύχησε να το πετύχει. Ήταν μέσα σε όλες τις καλές προσπάθειες της ομάδας μας από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αλλά σίγουρα επιθετικός κορυφής δεν είναι. Εντούτοις είχε θετική παρουσία έστω και αν μπήκε σε ένα σημείο που το παιχνίδι είχε κριθεί. Θα χρειαστεί και αυτός στη συνέχεια και πρέπει να κρατηθεί ζεστός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ: Όποτε αγωνίζεται δείχνει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχει πολύ καλά στοιχεία με αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει να είναι το κράτημα της μπάλας. Προσομοιάζει το παιχνίδι του επιθετικά με αυτό του Τομάς και θα πρέπει ο προπονητής μας να τον ενεργοποιήσει περισσότερο. Αξίζει ευκαιριών και ιδιαίτερα σε παιχνίδια που ο Τομάς δεν είναι καλά θα μπορούσε να αγωνίζεται αυτός. Άφησε πάντως για ακόμα μία φορά καλές εντυπώσεις και είχε ένα εξαιρετικό τελείωμα στο 89ο λεπτό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα μας στον προπονητή της ομάδας τον οποίο τόσο πολύ έχουμε κρίνει τις περασμένες φορές για τις επιλογές του και τον τρόπο διαχείρισης της ομάδας. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, με σωστό στήσιμο της ομάδας, με σωστές αλλαγές και με τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται με τόσο πάθος πιστώνεται και ο ίδιος με θετικό πρόσημο. Όπως στις ήττες θα πρέπει να του καταλογίζονται ευθύνες έτσι και στις νίκες θα πρέπει να πιστώνεται με θετικό πρόσημο. Η ομάδα κατέβηκε απόλυτα έτοιμη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας σωστή τακτική και μη αφήνοντας χώρους στον αντίπαλο. Το κέντρο μας έσφυζε από ενέργεια με τον 36άρη Σκοπελίτη να τα κάνει όλα και τους Λαρένα – Τομάς να μοιράζουν παιχνίδι. Δεν αφήσαμε τους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι και κτυπήσαμε σε καίρια σημεία στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο μέρος και μετά την αρχική πίεση του Ερμή, η ομάδα ισορρόπησε ξανά και η πρώτη αλλαγή του προπονητή μας έγινε στο 67ο λεπτό με τον Κυπριανού να περνάει στην θέση του Μοντέΐρο ο οποίος είχε κουραστεί και δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο. Μετά το 0-4 πέρασε στο γήπεδο ο Παύλου στην θέση του Κολαούτι, ούτως ώστε να προφυλαχθεί ο Αργεντίνος επιθετικός μας για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα και στο 80ο λεπτό ο Τομάς άφησε την θέση του στο Φροξυλιά. Θα πρέπει να εμπιστευθεί όλο το υλικό που έχει στη διάθεση του και να βάζει να αγωνίζονται αυτούς που πρέπει. Βλέποντας σήμερα αυτόν τον Σκοπελίτη απορώ τι θα σκεφτόταν και ο ίδιος όταν έβαζε τον Μασάνα να αγωνίζεται εκεί. Επίσης θεωρώ ότι ο Φροξυλιάς αδικείται από τον χρόνο συμμετοχής του, λαμβανομένου υπόψη και της κακής κατάστασης που βρισκόταν προηγουμένως ο Τομάς. Αυτά όμως είναι θέματα δικά του και εμείς αυτό που ζητούμε είναι να σταθεροποιήσει την ομάδα σε καλά επίπεδα απόδοσης και να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Η Άεκ μας μπορεί για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος και αν δεν το πιστέψει πρώτα ο ίδιος δεν μπορούν να το πιστέψουν και οι ποδοσφαιριστές μας. Μπράβο κόουτς για το καλό παιχνίδι σήμερα!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω κάναμε ένα απο τα καλύτερα μας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο λόγος που ο Τομάς φανηκε τοσο διαφορετικός για μενα ειναι ο τρόπος που έπαιξε ο σκοπελίτης. ανάλαβε περισσοτερα μαρκαρίσματα αφήνωντας τον Τομάς πιο ελεύθερο επιθετικά. πρέπει να γίνεται ενα rotation στο κέντρο μας ετσι ώστε να ξεκουράζονται οι παίκτες και να αποδίδουν όπως σήμερα. η ομάδα ειναι πλήρες σε όλες τες γραμμές αλλα ακόμη μια μεταγραφή στην άμυνα (κεντρικό αμυντικό) πρέπει να γίνει. εχουμέ πολλά παιχνιδια ακόμη και οι δύο βασικοί μας ειναι στο όριο.
τωρα που θα έχουμε αντιπάλους με κλειστές άμυνες πρέπει να δείξει η ομάδα χαρακτήρα για να μην έχουμε απώλειες όπως στο πρώτο γύρο.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.