News Update :

ΑΕΚ - απόλλωνας: 3-1: ΝΙΚΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ!!

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Δανείστηκα μία λέξη που χρησιμοποίησε ο προπονητής μας στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από το σημερινό παιχνίδι για να χαρακτηρίσω την σημερινή μας νίκη. Σύμφωνα με τον Κρίνστιανσεν θα πηγαίναμε για την έκπληξη σήμερα κάτι που τελικά καταφέραμε. Ο 4ος στην βαθμολογία πριν από τον σημερινό αγώνα νίκησε τον 2ο κάτι που υποδηλώνει έκπληξη. Δυστυχώς με αυτές τις δηλώσεις και με αυτή την νοοτροπία η ΑΕΚ μας δεν μεγαλώνει. Επίσης, απέδειξε ο ίδιος ο προπονητής μας στον εαυτό του ότι ο ίδιος μειώνει και αδικεί την ομάδα του με τις ενίοτε τραγικές επιλογές του και τις εμμονές που έχει με κάποιους ποδοσφαιριστές. Όπως προέβλεψα στην τελευταία ανάλυση που έκανα, την θέση του Μασάνα πήρε ο Λαρένα (δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που περίμενε το αντίθετο). Με μία απλή αλλαγή και την μετατόπιση του Μπόλιεβιτς σε ρόλο αμυντικού μέσου η ομάδα δούλευε ρολόϊ στο γήπεδο. Στο περασμένο παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει κάτι παρόμοιο; Από ότι φαίνεται δεν μπορούσε να γίνει. Για να μην λέτε ότι μεμψιμοιρώ και ότι προσπαθώ να στρέψω την σκέψη μας αλλού, αυτό που θέλω να πω με όλα αυτά που αναφέρω είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το χειρότερο σε θέμα ποιότητας των τελευταίων 15 χρόνων και ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ!! Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το γράψω, πώς αλλιώς να το αναφέρω. Φέτος είναι η ευκαιρία μας ακόμα και χωρίς μεταγραφή τον Ιανουάριο. Φτάνει ο προπονητής μας να καταλάβει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί όλους τους ποδoσφαιριστές του σωστά και να μην έχει αυτές τις εμμονές που καταστρέφουν ότι με κόπο χτίζει ο ίδιος από την αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ-Μουρίγιο-Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου μοναδικό αμυντικό χάφ ο Μπόλιεβιτς με τος Λαρένα – Τομάς να αγωνίζονται μπροστά του. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο μάγος Βάντερ με τον Εγγλέζου στα αριστερά και τον Κολαούτι μοναδικό προωθημένο.

Με την έναρξη του αγώνα δείξαμε τις προθέσεις μας. Κρατήσαμε μπάλα και βάλαμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βάντερ έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα με τον Βασιλείου να τον ανατρέπει καθαρά και με τα δύο πόδια με τον διαιτητή του αγώνος όμως να μην δίνει το πεντακάθαρο πέναλτι. Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε και συνέχισε να επιτίθεται με μανία και στο 9ο λεπτό ο Καταλά μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του παικταρά Βάντερ, με κεφαλιά από κοντά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάλε γράφοντας μέσα σε αποθέωση το 1-0. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με την ομάδα μας να το ελέγχει εύκολα. Στο 18ο λεπτό ο Μεριέμ με ένα μακρινό σουτ δεν ανησύχησε τον Τόνιο και αφού στο 32ο λεπτό ο Σαγκόϊ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο, στο αμέσως επόμενο λεπτό Βάντερ και Λαρένα συνεργάστηκαν με τον τελευταίο, αφού προσποιήθηκε στον Γκουγιόν, με εξαιρετικό σουτ να καρφώνει την μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Βάλε και να κάνει το 2-0. Στο 37ο λεπτό ο Λαρένα δέχθηκε την δεύτερη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα και ο Μουρίγιο στο 39ο λεπτό την Τρίτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ένα πολύ καλό σουτ από τα 30 μέτρα του Μπόλιεβιτς που πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάλε.

Ο Απόλλωνας με την έναρξη του δευτέρου μέρους έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Ρομπέρ να περνάει στην θέση του Χαραλάμπους. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 46ο λεπτό ο Σαγκόϊ έκανε την κεφαλιά με τους αμυντικούς της ομάδας μας να διώχνουν προ της τελικής γραμμής τέρματος με τον Τόνιο να είναι εξουδετερωμένος. Αφού ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την πίεση που έβαλε με γκολ, η ομάδα μας με εξαιρετική ανάπτυξη στο 55ο λεπτό και ειδικότερα με τον Τομάς να περνάει κάθετη πάσα στον Λαρένα, αυτός με τη μία έδωσε στον Κολαούτι με τον τελευταίο να δίνει πάσα λουκούμι στον Εγγλέζου που με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 3-0 και σκότωσε τις όποιες ελπίδες του Απόλλωνα να επιστρέψει στον αγώνα. Στο 61ο λεπτό ο Λαρένα πέρασε εκτός με τον Σκοπελίτη να περνάει στο γήπεδο και να παίρνει θέση δίπλα στον Μπόλιεβιτς με τον σχηματισμό να μετατρέπεται σε 4-2-3-1. Στο ίδιο χρονικό σημείο οι Παπουλλής και Ρέζεκ πέρασαν στο γήπεδο στις θέσεις των Μεριέμ και Γκιέ με σαφή σκοπό να φρεσκαριστεί η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα. Στο 64ο λεπτό ο Εγγλέζου με φοβερή ατομική προσπάθεια από αριστερά σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τομάς που από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάλε. Στο 70ο λεπτό ο Βάντερ άφησε την θέση του στον Κυπριανού και στο 73ο λεπτό ο Κυπριανού με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή μπαλιά έβγαλε τον Εγγλέζου σε θέση βολής με τον τελευταίο να πιάνει ένα πολύ δυνατό βολέ που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βάλε. Στο 75ο λεπτό ο Παπουλλής με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε πολύ δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ με την εκτέλεσε του οποίου, ο Αντράντε από κοντά έκανε το 3-1. Στο 77ο λεπτό ο Εγγλέζου δέχθηκε την τρίτη κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και στο 81ο λεπτό άφησε την θέση του στον Κούλλη Παύλου. Τελευταία καλή προσπάθεια του Απόλλωνα στον αγώνα ήταν ένα δυνατό σουτ του Παπουλλή από πλάγια δεξιά με τον Τόνιο να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Μέχρι και το τέλος του αγώνα η ομάδα μας κράτησε μπάλα και πήρε μία σπουδαία νίκη που της δίνει την σωστή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς απόδοσης της ομάδα μας, ο Εγγλέζου ξεχώρισε ιδιαίτερα κάνοντας ένα εξαιρετικό 80λεπτο με συνεχές τρέξιμο και με ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ. Από κοντά η τριάδα του κέντρου με τον Μπόλιεβιτς να ξεχωρίζει και με έναν Ορτίθ να είναι για ακόμα ένα παιχνίδι απολαυστικός. Ουδείς υστέρησε και όλη η ομάδα κινήθηκε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Την επόμενη Δευτέρα 15/12 και ώρα 19:00 αγωνιζόμαστε με το Αποέλ στην Λευκωσία. Είναι η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε για το βήμα παραπάνω και ο μοναδικός μας στόχος είναι οι 3 βαθμοί της νίκης. Μπορούμε για το τρίποντο στον επόμενο αγώνα που θα δώσει σε όλους μας την ώθηση που χρειαζόμαστε.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Πολύ καλός σε όλο τον αγώνα χωρίς να φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών με εξαιρετικές αποκρούσεις στα σουτ του Παπουλή στο 75ο λεπτό και 86ο λεπτό αντίστοιχα. Από δική του κακή απομάκρυνση της μπάλας ξεκίνησε το 3-0 στο 55ο λεπτό. Στον αέρα δείχνει να είναι αρκετά καλός και δεν φοβάται να βγει μπροστά από την γραμμή τέρματος του κάτι που είναι και η αδυναμία του εξίσου καλού Νέγκρι ο οποίος έχασε την θέση του από τον Τόνιο στα τελευταία παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς γιατί θα χρειαστεί ιδιαίτερα στην δύσκολη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Ασταμάτητος από δεξιά έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι βοηθώντας και επιθετικά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο τον Βάντερ. Τρομερά αθλητικός, με πολλά τρεξίματα και τσαμπουκά στο παιχνίδι του εξαφάνισε τον «πολύ» Σαγκόϊ μη αφήνοντας τον να φανεί σε σχεδόν καμία φάση μέσα στο παιχνίδι. Είμαι περίεργος να τον δω και ως εξτρέμ σε κάποια παιχνίδια γιατί νομίζω ότι θα είναι ακόμα καλύτερος. Είναι πολύ ποιοτικός και έχω βαρεθεί να γράφω ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας στην φετινή περίοδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Μετά από πάρα πολύ καιρό έκανε ένα εξαιρετικά ώριμο παιχνίδι, συγκεντρωμένο, χωρίς κανένα λάθος. Έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και μαζί με τον Καταλά έσβησαν τον Γκιέ. Όποτε χρειάστηκε έπαιξε σωστά την πρώτη πάσα από την άμυνα στο κέντρο και σε γενικές γραμμές έκανε ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Ελπίζω να φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή γιατί ένας καλός Μουρίγιο σημαίνει αυτόματα και μία πολύ καλή αμυντική γραμμή. Δυστυχώς δέχθηκε την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Επιτέλους ένα συνεχόμενο καλό παιχνίδι από τον Καταλά. Πέτυχε το 1-0 στο 9ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά και σε όλο το παιχνίδι ήταν αλάνθαστος. Έβγαλε πάθος στο παιχνίδι του μετά από καιρό και απέναντι στην καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος έδειξε ότι παραμένει ένας εξαιρετικός αμυντικός. Του λείπει η σταθερότητα και η όρεξη στο φετινό πρωτάθλημα και εύχομαι από καρδιάς το σημερινό παιχνίδι να είναι η αρχή για μία εξαιρετική συνέχεια από τον αρχηγό μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όσα ανέφερα για τον Ορτίθ ισχύουν και για τον Ηλία. Με εξαιρετική συνεργασία με τον Εγγλέζου δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από την πλευρά του με εξαίρεση το τελευταίο 15λεπτο στο οποίο κουράστηκε ο Νικόλας και δεχόταν αρκετές επιθέσεις μόνος του. Πολύ καλά ανεβάσματα και σταθερή απόδοση σε όλο το 90λεπτο. Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον κύπριο διεθνή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Αποδίδει πολύ καλύτερα σε αυτή την θέση από ότι φάνηκε και σήμερα. Προσφέρει την πρώτη καλή πάσα στην άμυνα μας και δεν κρύβεται σε κανένα σημείο στο γήπεδο. Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά στην ανάπτυξη της ομάδας. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για την λειτουργία της ομάδας στον άξονα και αν και προερχόταν από άσχημα παιχνίδια έδειξε χαρακτήρα και έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Η καλύτερη του εμφάνιση από την μέρα που ήρθε στην Άεκ. Πολλά τρεξίματα, ένα εξαιρετικό γκολ και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα σε ένα σωστό φάουλ που έκανε για να ανακόψει επικίνδυνη επίθεση των αντιπάλων και συμμετείχε ενεργά στο 3-0. Αγωνίστηκε για 60 λεπτά και ήταν εξαιρετικός. Ελπίζω να σταθεροποιηθεί σε έτσι μεγέθους εμφανίσεις στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Επανήλθε και ο Τομάς στις καλές εμφανίσεις. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο και ζήτησε την μπάλα. Από τα πόδια του ξεκίνησε το 3-0 και προσπάθησε να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος που διαθέτουμε στον μεσοεπιθετικό χώρο, και όταν αυτός βρίσκεται σε καλή μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλή εμφάνιση ολόκληρη η ομάδα μεσοεπιθετικά. Στο παιχνίδι με το Αποέλ θα είναι ακόμα καλύτερος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝΤΕΡ: Είναι παικταράς με τα όλα του! Μπορεί να μην σκόραρε αλλά είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ της ομάδας. Φοβερή εκτέλεση κόρνερ στο 1-0 και πολύ ωραία πάσα στον Λαρένα για το 2-0. Ξέρει καντάρια μπάλα και έχει αρχίσει σιγά σιγά να προσαρμόζεται. Όταν βρει χώρο μπροστά του θα σε σκοτώσει και περιμένω να τον δω στο επόμενο παιχνίδι με το Αποέλ σε ένα μεγάλο γήπεδο που προσφέρεται στον ίδιο για μεγάλα πράγματα. Είναι απολαυστικός στο 1 με 1 και στην συνέχεια θα δώσει ακόμα περισσότερα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Σε ένα παιχνίδι που όλη η ομάδα απέδωσε καλά, ο Νικόλας ήταν ο καλύτερος. Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής τα έκανε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Τρομερή εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο 55ο λεπτό γράφοντας το 3-0 και θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα ένα γκολ στο 73ο λεπτό. Είχε επίσης μία εξαιρετική ασίστ στον Τομάς στο 64ο λεπτό που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Να ζήσεις Νικόλα, ότι καλύτερο σου εύχομαι και να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς θα γράψεις ιστορία με την φανέλα της ομάδας μας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Είναι απόλαυση να τον βλέπεις να υποδέχεται την μπάλα. Δεν την χάνει με καμία δύναμη και πάντα η πρώτη πάσα είναι σωστή. Εξαιρετικός με πλάτη προς το τέρμα εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του σωστά. Δυστυχώς δεν βρέθηκε σε θέση βολής σε κανένα σημείο στο παιχνίδι αλλά η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική. Έχει πλέον δύο συνεχόμενα 90λεπτα στο ενεργητικό του και αναμένουμε το γκολ του στο παιχνίδι με το Αποέλ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Μετά από καιρό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό στην θέση του πολύ καλού Λαρένα παίρνοντας θέση δίπλα στον Μπόλιεβιτς. Πάρα πολύ μαχητικός, έτρεξε και κέρδισε μονομαχίες. Έδωσε στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν την συγκεκριμένη στιγμή και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας σωστός επαγγελματίας που μπορεί να προσφέρει πολλά στην Άεκ μας ακόμη. Δεν ξόφλησε ο Γιάννης και στην συνέχεια θα το αποδείξει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Μπήκε λίγο νωθρά αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε απόδοση. Κέρδισε κάποια φάουλ από τους αντιπάλους και έβαλε αρκετά τρεξίματα στο παιχνίδι του. Είναι μία πολύ καλή λύση στα χέρια του προπονητή μας και όποτε περάσει στον αγωνιστικό χώρο προσφέρει αρκετά στην ομάδα. Θα πάρει τις ευκαιρίες του στην συνέχεια και θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στο 80ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και έκανε αυτό που έπρεπε κρατώντας μπάλα και βοηθώντας αμυντικά τον Χαραλάμπους σε σημείο που το είχε ανάγκη. Ο Κούλλης και φέτος κάνει καλή χρονιά έστω και αν δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Κρίνστιανσεν. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι Εγγλέζου και Παύλου είναι οι επιλογές που διαθέτει η ομάδα μας στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δύο παιδιά που μπορούν να καταλάβουν που βρίσκονται και ιδιαίτερα ο Κούλλης ο οποίος είναι ένας από εμάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Πιστώνεται στον προπονητή μας η πολύ καλή εμφάνιση και νίκη της ομάδας μας σήμερα. Προσωπικά, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του πριν το παιχνίδι περί έκπληξης αν νικούσαμε σήμερα που δείχνει για ακόμα μία φορά ότι ο ίδιος αδικεί την ομάδα του. Από την άλλη η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας και η πολύ καλή απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έγινε καλή δουλειά μέσα στην βδομάδα από το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα παρουσιάστηκε πανέτοιμη. Με μία αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας, με τον Λαρένα να παίρνει την θέση του τιμωρημένου Μασάνα, όλα κύλησαν ρολόϊ στον αγωνιστικό χώρο. Η αλλαγή του Λαρένα με τον Σκοπελίτη στο 60ο λεπτό έφεραν και αλλαγή στην διάταξη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο με τους Μπόλιεβιτς-Σκοπελίτη να αγωνίζονται δίπλα δίπλα και να κλείνουν τους χώρους μπροστά από την εστία του Τόνιο. Οι άλλες δύο αλλαγές με τους Κυπριανού-Κούλλη στις θέσεις των Βάντερ-Εγγλέζου έδωσαν νέο αέρα στα άκρα της ομάδας και με αυτό τον τρόπο βοηθήθηκαν τα ακραία μπακ μας μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού. Η κριτική που ασκούμε στον προπονητή μας είναι πάντοτε καλόπιστη και ελπίζουμε ο ίδιος να μαθαίνει από τα λάθη του. Σήμερα η ίδια ή ομάδα απέδειξε στον προπονητή της ότι με τις σωστές κινήσεις μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά και να προσφέρει τόσο καλό θέαμα στους οπαδούς της όσο και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Αυτό που όλοι είδαμε με την Δόξα ελπίζω να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά. Πάμε τώρα στο παιχνίδι με το Αποέλ στο ΓΣΠ για το μεγάλο διπλό και την εκτόξευση σε θέμα ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια!! ΑΕΚΑΡΑ!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Και εγω ειχα κριτικαρει τον προπονητη προηγουμενως. Ψες εκανε το τελειο! Πρωτο ημιχρονο κτυπησε απο δεξια αφου ο Σαγκοι δεν εχει επιστροφες και μεχρι να το καταλαβει ο προπονητης τους και να τα αλλαξει ημασταν 2-0 μπροστα.
Συμφωνω με τις βαθμολογιες των παικτων λυπουμαι ομως για το ποσο αδικησαν τον εαυτο τους τ προηγουμενα παιχνιδια. Για μενα ο Μουριγιο ηταν ομως 10/10 !!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω οτι ο λόγος που ο προπονητής μας αναφέρθηκε στην λέξη έκπληξη είναι για καθαρά εποικινωνιακούς και οχι υποτίμησης της αξίας της ομάδας μας.
δεν πιστεύω οτι είπε στους παίκτες μας ξερετε σήμερα αν είμαστε τυχεροί θα νικήσουμε.
Για το παιχνίδι βοήθησε το γρήγορο τέρμα και το γεγονός οτι ο αντίπαλος είναι επιθετική ομαδα. Η ΑΕΚ απέδειξε οτι με αντιπάλους που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο παίρνει καλα αποτελέσματα. Σε αντίθεση με κλειστές ομάδες που δυστηχώς φέτος χάσαμε 5 βαθμούς.
πιστεύω οτι στα επόμενα 3 παιχνίδια είναι στο χέρι μας να τα πάρουμε. Φυσικά με Αποελ ολοι γνωρίζουμε τι έχει να γίνει αν τα βρούνε σκούρα....... (παραδείγματα πολλά).

XRISTOS είπε...

Molis ida na ksekina o sangoy aristera iremisa giati tha ton epeze o ortiz. Theoro oti an iparxi mia omada pexton poli psilou epipedou pou agonizonte sto kipriako protathlima opos mantouka ke sangoy, sigoura o ortiz ine enas apo aftous. Oso gia ton egglezou, tes eftzes mou na shi.

Ανώνυμος είπε...

Απολαυστική νίκη για την ΑΕΚΑΡΑ μας. Το χαρήκαμε όλοι πολύ. Εκεί που υστερούμε είναι όταν μας δίνεται η ευκαιρία για το κάτι παραπάνω τα κάνουμε πατάτες. Η ομάδα πρέπει να παιζει πάντα με το ίδιο πάθος. Ας μη πετάσει κανείς στα σύνναφα. Ούτε οι παίχτες ούτε ο κόσμος. Ο Απόλλωνας δέχθηκε και από τη Σαλαμίνα 4. Άρα, θέλω την ΑΕΚΑΡΑ να νικά στο ΓΣΠ το Αποέλ για να έχουμε συνέχεια...... Υπάρχουν και άλλες ''ομάδες'' που τους 'ανακαλύπτουν' 'πέναλτι' στα 4 λεπτά καθυστέρησης της 4λεπτης καθυστέρησης!!!! Πρέπει δηλαδή να είμαστε πάντα σταθεροί και πολύ καλοί γιατί θα βρούμε μπροστά μας και το κατεστημένο.....

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε κι`αυτό σε άρθρο στο 'Protathlima'. Παίχτης του Οθέλλου, λέει, είδε να μπαίνουν αυτοκίνητα (μάλλον ένα θα είδε) 'Hummers' στο γήπεδο. Μετά έλειπαν 2 παίχτες για λίγο και στο δεύτερο ημιχρονο εν εκλωτσούσαν αυτοί οι 2.
Μήπως ξέρει κανείς ποιός έχει ή είχε Hummer την περίοδο 2008-2010?
Τσίου-Τσίου

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.