News Update :

ΑΕΚ - σαλαμίνα: 2-0: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στον Οθέλλο η ομάδα μας έπρεπε πάση θυσία να νικήσει την Σαλαμίνα στο σημερινό παιχνίδι και να προσθέσει τους 3 πολύτιμους βαθμούς στον μέχρι σήμερα απολογισμό της. Οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν κατά γράμμα την τακτική του προπονητή μας και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μία άκρως επαγγελματική νίκη μετά από μία μέτρια εμφάνιση. Είναι γενικά παραδεκτό ότι μέχρι σήμερα η ομάδα μας έχει παίξει αρκετά καλύτερα από τους αντιπάλους της σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος. Οι καλές εμφανίσεις όμως δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν συνοδεύονται με τα ανάλογα αποτελέσματα και στην τελική αυτό έχει σημασία. Ο προπονητής μας έκανε 3 αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα βάζοντας τον Τόνιο στο τέρμα στην θέση του Νέγκρι, τον Χαραλάμπους στην θέση του Γκρίν και τον Μασάνα στην θέση του Μουρίγιο διατηρώντας τους υπόλοιπους στην αρχική 11άδα. Όπως είπα και πιο πάνω παρά την μέτρια εμφάνιση, η ομάδα μας κτύπησε σε καίρια σημεία και δεν άφησε την αντίπαλο μας, μία ομολογουμένως πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, να πιστέψει ότι μπορεί να αποδράσει από το ΓΣΖ με βαθμολογικό όφελος.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα στο γήπεδο με σχηματισμό 4-1-2-2-1 με τον Τόνιο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ- Μασάνα- Καταλά-Χαραλάμπους να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μόνος καθαρός ανασταλτικός μέσος στο χώρο του κέντρου ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς να κινούνται λίγο πιο μπροστά του. Στα δύο άκρα της επιθετικής μας γραμμής τοποθετήθηκαν ο μεν Βάντερ δεξιά και ο Εγγλέζου αριστερά με τον Μυτίδη να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας μας.


Σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολύ λίγες φάσεις και πολύ κακό ρυθμό η Σαλαμίνα δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό με τον Πεδρίτο να περνάει όποιο βρίσκει μπροστά του από δεξιά και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Τόνιο να αναγκάζει τον τερματοφύλακα μας σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Η ομάδα μας απείλησε για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό με τον Εγγλέζου να δίνει στον Χαραλάμπους από αριστερά με τον τελευταίο να επιχειρεί την σέντρα στην περιοχή της Σαλαμίνας με τελικό αποδέκτη τον Λαρένα ο οποίος με την σειρά του γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι βρίσκοντας το κεφάλι του Μυτίδη που με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Στράους κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 1-0 για την ομάδα μας. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να οργανωθεί σωστά και η Σαλαμίνα είχε τον έλεγχο του αγώνα με τον Τσιντί στο 20ο λεπτό από πολύ κοντά να πλασάρει πάνω στον Τονιο, φάση η οποία και η τελευταία αξιοσημείωτη στο πρώτο ημίχρονο. Στο 38ο λεπτό ο Μασάνα δέχθηκε την 5η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και στο 42ο λεπτό ο Εγγλέζου την 3η κίτρινη του κάρτα με τον διαιτητή του αγώνα να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Κολαούτι πέρασε στην θέση του Μυτίδη και στο 46ο λεπτό ο πολύ καλός Πεδρίτο από δεξιά πέρασε την μπάλα στον επερχόμενο Τσιντί που ο οποίος από πολύ κοντά πλάσαρε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο. Στο 48ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά με τον Μασάνα να πιάνει μία εξαιρετική κεφαλιά και τον Στράους να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στο 54ο λεπτό ο Τσιντί με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον πολύ σταθερό Τόνιο να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 60ο λεπτό ο Βάντερ με τρομερή ατομική ενέργεια από δεξιά, πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του και τελείωσε την φάση με ένα εξαιρετικό σουτ το οποίο πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Στράους. Η ομάδα μας ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα προσέχοντας τα νώτα της και αφού ο Μπόλιεβιτς δέχθηκε και αυτός την 3η κίτρινη του κάρτα στο 69ο λεπτό, ο Εγγλέζου στο 73ο λεπτό άφησε την θέση του στον Παύλου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάντερ ελίχθηκε από δεξιά φέρνοντας την μπάλα στο αριστερό του πόδι και με ένα εξαιρετικό πλασέ ανάγκασε τον Στράους σε ασταθή απόκρουση με την μπάλα να φτάνει στον επερχόμενο Τομάς που από κοντά δεν λάθεψε κάνοντας το 2-0 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο 77ο λεπτό ο Τομάς πέρασε εκτός και στην θέση του μπήκε ο Σκοπελίτης με σαφή σκοπό να κλείσουν οι χώροι μπροστά από την περιοχή μας. Στο 85ο λεπτό ο Βιλέλα με ωραία κίνηση και σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε πολύ δύσκολη απόκρουση με τον Παύλου στην αντεπίθεση να μην μπορεί να νικήσει τον Στράους μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια που ξεκίνησε πίσω από τον χώρο του κέντρου. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνοκαι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασε την συγκέντρωση του.

Όπως είπα και στον πρόλογο μου πρόκειται για μία άκρως επαγγελματική νίκη που στηρίχτηκε στην ευστοχία των ποδοσφαιριστών μας και την στοχοπροσήλωση τους στην σωστή αμυντική λειτουργία. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη κατά την διάρκεια του αγώνα και σίγουρα η εμφάνιση δεν ήταν και η καλύτερη αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι 3 βαθμοί της νίκης και το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόνοι στην 3η θέση της βαθμολογίας με την δυνατότητα να μείνουμε εκεί μέχρι τέλους του πρώτου γύρου. Η ομάδα μας μπορεί για μεγάλα πράγματα φέτος, λαμβανομένου υπόψη και του επιπέδου των υπολοίπων ομάδων, απλώς θα πρέπει να αποκτήσει ουσία στο παιχνίδι της. Σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα με τους Μπόλιεβιτς,Βάντερ, Ορτίθ και Τόνιο να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Πάρα πολύ καλός στον αέρα και πολύ σταθερός. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι από την μέρα που ήρθε στην ομάδα μας και έδειξε ότι μπορεί ο προπονητής να στηρίζεται πάνω του. Πρόκειται για πανύψηλο τερματοφύλακα με ιδιαίτερη ικανότητα στον αέρα κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό για μας λαμβανομένου υπόψη και της τεράστιας αδυναμίας του Νέγκρι στον αέρα. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και καθάρισε πολλές στημένες φάσεις των αντιπάλων στον αέρα. Θα βάλει μεγάλη πίεση στον Νέγκρι και αυτό μόνο καλά αποτελέσματα θα επιφέρει στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω ακόμα μία φορά. Πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που φέραμε το φετινό καλοκαίρι. Τρομερός στα αμυντικά του καθήκοντα και όποτε ανεβαίνει είναι κίνδυνος-θάνατος για τους αντιπάλους. Για να τον ντριμπλάρεις πρέπει να φτύσεις αίμα και είναι ξεκάθαρο ότι σφύζει από ποιότητα. Σήμερα έσβησε τον Εζέ ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής πολύ σημαντικός για την Σαλαμίνα και κράτησε εξαιρετικά την θέση του έχοντας βοήθειες από τον παικταρά Βάντερ. Μακάρι να είναι καλά στην υγεία του και όσο περνάει ο καιρός θα δίνει περισσότερα στην ομάδα. Είναι μεγάλη η κλάση του για τα δεδομένα της κύπρου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΜΑΣΑΝΑ: Για ακόμα μία φορά έκανε καλό παιχνίδι με ταχύτητα, καθαρό μυαλό και καίριες επεμβάσεις. Δυστυχώς δέχθηκε ακόμα μία κίτρινη κάρτα και έφθασε τις 5 στο πρωτάθλημα αλλά φαίνεται ότι αυτήν την στιγμή είναι καλύτερος από τον Μουρίγιο και η θέση του ανήκει. Είχε μία εξαιρετική κεφαλιά στο 48ο λεπτό που απόκρουσε με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας και παρά τα κάποια μικρολαθάκια που έκανε ήταν πολύ καλός για ακόμα μία φορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις με κάποιες εξ αυτών να δίνουν την ευκαιρία στον ταχύτατο Πεδρίτο να δημιουργήσει πανικό στην αμυντική μας γραμμή. Στο πρώτο μέρος έπαιρνε την μπάλα συνεχώς και προσπαθούσε με μακρινές διαγώνιες μπαλιές να βρει τους συμπαίκτες του χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Στο 2ο μέρος ανέβασε την απόδοση του και ηρέμησε το παιχνίδι του. Δεν είναι ο Καταλά που ξέραμε και θεωρώ ότι η απόδοση του δεν είναι καλή στα πλείστα παιχνίδια φέτος. Έκανε μερικά εξαιρετικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το παιχνίδι στην Λευκωσία με την Ομόνοια αλλά σε γενικές γραμμές δεν θεωρώ ότι κάνει καλή χρονιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Επανήλθε από τον τραυματισμό του μετά από αρκετό καιρό και το παιχνίδι με το Αποέλ στο ΓΣΖ. Προσπάθησε πάρα πολύ στο γήπεδο με πολλά τρεξίματα και καλά μαρκαρίσματα. Αντιμετώπισε δυσκολίες σε κάποιες περιπτώσεις από τον πολύ καλό Πεδρίτο αλλά είχε πολλές βοήθειες ανασταλτικά από τον Εγγλέζου. Στο 1-0 το γκολ ξεκινάει από δική του σέντρα στην περιοχή του αντιπάλου και σε πολλές περιπτώσεις αναχαίτισε σωστά τους αντιπάλους. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και από το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμα καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Πάρα πολύ καλός ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο που το κέντρο μας δεν πήγαινε ιδιαίτερα καλά. Έτρεξε πολύ και είχε πολύ καλά μαρκαρίσματα σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που ο αντίπαλος θα γινόταν επικίνδυνος. Μεστό παιχνίδι, πολύ γρήγορη πρώτη πάσα και πάρα πολλά τρεξίματα. Από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια σε μία θέση που φαίνεται να καθιερώνεται από τον προπονητή του. Κάνει αθόρυβη δουλειά στο γήπεδο και σήμερα είχε επιτέλους και καλά στημένα που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Δέχθηκε την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Αθόρυβη δουλειά σε όλο τον αγώνα. Είναι ποδοσφαιριστής προπονητή, δηλαδή κάνει όσα θέλει ένας προπονητής να κάνει στο γήπεδο. Τρέχει, μαρκάρει, κρατάει μπάλα και περνάει σωστά την πρώτη πάσα στους συμπαίκτες του. Δεν θα κάνει ποτέ το εξεζητημένο και σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται ότι δεν βοηθάει αλλά η δουλειά του στο γήπεδο είναι ιδιαίτερα αθόρυβη. Πιστεύω ότι μπορεί για πολύ περισσότερα και ότι θα πρέπει σε κάποια φάση να ελευθερωθεί στο γήπεδο γιατί δείχνει ότι κατέχει καντάρια μπάλας. Είχε πολλές καλές στιγμές στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο 2ο μέρος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Στο πρώτο μέρος δεν βλεπόταν με κακό συγχρονισμό και χωρίς να παίρνει πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του. Στο 2ο μέρος ανέβασε κακατόρυφα την απόδοση του και πέτυχε το 2-0 που τελείωσε τον αγώνα λίγο πριν περάσει εκτός γηπέδου. Για τον μεσοεπιθετικό μηχανισμό της ομάδας είναι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής. Κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για αυτόν ποτέ είναι ότι αδιαφορεί και ότι δεν προσπαθεί. Ακόμη και στο πρώτο μέρος που δεν ήταν καλός έτρεχε και μάρκαρε συνεχώς χωρίς να σταματήσει. Θα επανέλθει σύντομα σε σταθερά καλή απόδοση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΒΑΝΤΕΡ: Το πιο ολοκληρωμένο του παιχνίδι. Κράτησε σωστά την θέση του δίνοντας πολλές βοήθειες στον Ορτίθ και όποτε πήρε την μπάλα στα πόδια του δημιούργησε καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 2-0 συμμετείχε ενεργά με την εξαιρετική του ατομική προσπάθεια και έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι στο 1 με 1 είναι ασταμάτητος. Έχει πάρα πολλά να δώσει στην ομάδα και θα έρθουν και τα γκολ σιγά σι΄γα. Πολύ καλός ο βραζιλιάνος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε ότι του ζήτησε ο προπονητής του. Πολύ καλός μεσοεπιθετικά και βοήθησε πάρα πολλές φορές τον Χαραλάμπους στην αναχαίτιση του Πεδρίτο. Έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο και δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα φθάνοντας τις 3 στο πρωτάθλημα. Είναι σταθερά καλός και δικαίως βρίσκετε στην 11άδα της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Πέτυχε το γκολ του στην μοναδική φάση που του παρουσιάστηκε με εξαιρετική κεφαλιά. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν φάνηκε γιατί δεν πήρε και μπάλες από τους κεντρώους μας αλλά σε γενικές γραμμές προσπάθησε πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τον Κολαούτι με το γκολ του να ανοίγει τον δρόμο για τους 3 βαθμούς της νίκης. Μπράβο Νέστορα!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Μπήκε στην θέση του Μυτίδη με την έναρξη του 2ου μέρους και προσπάθησε να κρατήσει σωστά την μπάλα σε πολλές περιπτώσεις. Ούτε ο Κολαούτι βρέθηκε σε θέση βολής σε καμία φάση αλλά κράτησε πολλές φορές την μπάλα σπάζοντας την δεξιά και αριστερά στους ακραίους μας. Είναι μεγάλος επιθετικός και σιγά σιγά θα επανέλθει και στο σκοράρισμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στο 73ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και έδωσε φρεσκάδα και ζωντάνια στην αριστερή μας γραμμή. Είχε μία τρομερή επέλαση στο 84ο λεπτό που δεν είχε ευτυχή κατάληξη αλλά αυτό που ήθελε ο προπονητής το έδωσε το γήπεδο. Θα πάρει και ο Κούλλης τις ευκαιρίες του και θα πρέπει να είναι έτοιμος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Μπήκε στην θέση του Τομάς στο 77ο λεπτό και έκλεισε τους διαδρόμους μπροστά από την εστία μας. Ο Σκοπελίτης είναι απαραίτητος σε αυτή την ομάδα και ιδιαίτερα σε βραδιές που οι κεντρώοι μας δεν πάνε καλά, καλό θα ήταν να τον ρίχνει πιο γρήγορα στην αγώνα ο προπονητής μας. Δεν σταμάτησε να τρέχει και να βρίσκεται παντού από την ώρα που μπήκε θυμίζοντας σε όλους μας ότι έχει πολλά να δώσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας προερχόταν από ένα κακό κοουτσάρισμα με τον Οθέλλο και όλοι περιμέναμε την αντίδραση του. Άλλαξε 3 ποδοσφαιριστές με την αλλαγή τερματοφύλακα να κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση κάτι όμως που τον δικαίωσε στο τέλος. Ο Τόνιο ήταν ιδιαίτερα σταθερός και στον αέρα καθάρισε όλες τις φάσεις. Οι ακραίοι επιθετικοί μας είχαν εντολές να κλείνουν κοντά στους ακραίους μπακ μας ούτως ώστε να μην μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι οι Εζέ και Πεδρίτο αφού αυτοί οι 2 είναι και τα δυνατά όπλα της Σαλαμίνας. Η τακτική του πέτυχε, με τους Βάντερ και Εγγλέζου να κάνουν ιδιαίτερα καλό παιχνίδι ανασταλτικά και με εξαίρεση τον Πεδρίτο σε κάποιες φάσεις να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Δεν άργησε να αντιδράσει από τον πάγκο σήμερα βάζοντας τον Κολαούτι στο ημίχρονο στην θέση του Μυτίδη και οι επόμενες δύο αλλαγές του φρέσκαραν την ομάδα. Τα πήγε πολύ καλά σήμερα ο Κρίνστιανσεν έστω και αν η ομάδα δεν έφθασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Σημασία έχει η νίκη και οι 3 βαθμοί. Πάμε τώρα στο Δασάκι για ακόμα ένα τρίποντο και περιμένω να δω καλύτερη απόδοση από την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10



Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Καραγιαννης είπε...

Καιρος ηταν να παρουμε και μεις μια νικη χωρις να παιξαμε σπουδαια (καλυτεροι απο τον αντιπαλο ειμασταν) καποιοι μας νικησαν και ας ηταν δεκα φορες χειροτεροι μας, καποιοι (μεγαλοι) επαιζαν για την ισοπαλια, και καποιοι τα καταφεραν, τυχη δεν ειχαμε σχεδον καθολου σε κανενα παιχνιδι, γιατι αν ειχαμε τουλαχιστον στις τρεις μας ισοπαλιες θα παιρναμε τη νικη και θα φιγουραραμε στα ψηλα, ενα θετικο που βλεπω φετος ειναι να μην μας κυνηγα η Διαιτησια, το λογο τον ξερουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή,

Εκ παραδρομής αναφέρω στο κείμενο ότι οι Εγγλέζου και Μπόλιεβιτς έφθασαν τις 3 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα. Τόσο ο Εγγλέζου όσο και ο Μπόλιεβιτς έχουν δεχθεί 2 κίτρινες κάρτες και δεν κινδυνεύουν στην επόμενη κάρτα να μείνουν εκτός για μία αγωνιστική.

Ανώνυμος είπε...

Απλα διαβαστε την αντιμετωπιση καποιων υποτιθεμενων δημοσιογραφων ως προς το προσωπο και την ιστορια της ομαδας μας.....Δειτε τις τελευταιες 3 γραμμες του κειμενου!
http://www.balla.com.cy/podosfero/kypros/a-katigoria/401271-aek-fetos-einai-alliws-ta-pragmata

Ανώνυμος είπε...

Oi organomenou tou apolon tha pigenoun gipedo kairos na epistrepsoun oi dikimas tora pou tous xriazete i omada
AEK

Ανώνυμος είπε...

Ατε παρετατε μας. Θελετε κοσμο, αλλα που ειναι η ομαδα. Παντα οταν πρεπει να κανει το βημα παραπανω, πισωγυριζει. Παρετα μας και εσυ ρε 2:21 που βιαστηκες να βγαλεις την γλωσσα σου περιπατο. Παρετατε μας ρε εθελοτυφλουντες. ΠΑ-ΡΕ-ΤΑ-ΤΕ-ΜΑΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σημερα επρεπε να μπουν στο γηπεδο με το βλεμμα τησ τιγρη τα κακομαθημενα μασ και να μην αφησουν τον εθνικο να σκεφτη ουτε στο πισω μεροσ του μυαλου του το χ. τα παλαβα μασ ομωσ αντι αυτου εχασαν απο μια ομαδουλλα τησ σειρασ,το ξαναλεω γιατι εγω απο τη λεμεσο ερχομαι να δω τουσ μαλαφφαππεσ και εχω σχηματιση την αποψη οτι ειμαστε λουζερσ δεν παμε πουθενα με ετσι νοοτροπιεσ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ,νικη πανω σε δοξα απολλων και αποελ για να ασχοληθω ξανα μαζι σασ ,καληνυχτα χαμενα κορμια

Ανώνυμος είπε...

XREIAZOMASTE 2-3 NEES METAGRAFES TON GENARH. EN EXOYME AMYNA

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΡΕΠΑΝΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΤΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ Η ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΠΙΑΣΕ ΒΕΡΚΑ ΤΖΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.