News Update :

AEK-ομόνοια: 0-0: After Match

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στην Ομόνοια. Οι δύο ομάδες, σε ένα τραγικό ποιοτικά παιχνίδι, πήραν όσα έδωσαν με αποτέλεσμα να μείνουν αμφότερες στο μηδέν. Η ομάδα μας σαφώς επηρεασμένη από τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης και χωρίς τον Τομάς στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες αλλά ούτε και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα. Δυστυχώς στον σημερινό αγώνα είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, πρώτα αυτός του Μέρτακκα και έπειτα του Νέγκρι. Ας ελπίσουμε ότι οι τραυματισμοί των δύο ποδοσφαιριστών μας δεν είναι σοβαροί και ότι θα τους έχουμε σύντομα πίσω. Απ’ ότι φαίνεται πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Νέγκρι και θα δούμε στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα για πρώτη φορά τον Εσκαλόνα να υπερασπίζεται το τέρμα της ομάδας μας. Προσωπική μου άποψη είναι ότι και το τρίποντο να παίρναμε σήμερα ο μεγάλος μας στόχος και πιο εφικτός είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε έτοιμοι στο κύπελλο.


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μουρίγιο- Καταλά- Μεγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικά χαφ οι Σκοπελίτης- Ζαϊντ με τον Κάστρο μπροστά τους σε ελεύθερο. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Ιβάνκο με τον Μάτσι στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Οι 2 ομάδες μπήκαν χωρίς ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ αργός. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε την καλή τελική πάσα στις επιθετικές τις προσπάθειες με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Μόλις στο 3ο λεπτό από γύρισμα του Μουρίγιο στον Νέγκρι ο τερματοφύλακας μας δεν έκανε το κοντρόλ και την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα περάσει την γραμμή τέρματος κατάφερε να την στείλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Με το πέρας του μισαώρου καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε έστω μία φάση η οποία θα ήταν άξια αναφοράς. Στο 34ο λεπτό ο Κάστρο έπεσε μέσα στην περιοχή της Ομόνοιας μετά από μαρκάρισμα του Σερφά με τον διαιτητή να τον τιμωρά για θέατρο και να του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Από την τηλεόραση φαίνεται να υπάρχει επαφή του Σερφά με τον Κάστρο όμως ο ποδοσφαιριστής μας πέφτει θεαματικά κάτι που ίσως να ξεγέλασε τον διαιτητή του αγώνος. Σίγουρα όμως μπορούσε να αποφύγει την κίτρινη κάρτα ο διαιτητής. Στο 37ο λεπτό ο Σκοπελίτης με ένα κεραυνό από τα 25 μέτρα ανάγκασε τον Μορέϊρα να στείλει την μπάλα σε κόρνερ και στο 41ο λεπτό ο Εφραίμ από καθαρή θέση off side βρέθηκε μόνος απέναντι στον Νέγκρι με τον Καταλά να αποκρούει με αυτοθυσία το πλασέ του πέφτοντας στα πόδια του. Στο 43ο λεπτό ο Σερτζίνιο με ένα καλό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι και με αυτή τη φάση τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τον Λόπεζ να παίρνει την θέση του τραυματία Μέρτακα και τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο αργό ρυθμό. Στο 55ο λεπτό ο Μαρκάσα πάσαρε στον Κυριάκου ο οποίος υπό την πίεση του Μεγκρελασβίλι έκανε το δυνατό σουτ με τον Νέγκρι να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα του σε κόρνερ. Στο 58ο λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Μάτσι ο Μυτίδης κατέβασε με το στήθος μέσα στην μικρή περιοχή της Ομόνοιας και με το αριστερό προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με τον Σερφά να τον σταματάει την τελευταία στιγμή. Στο 60ο λεπτό ο Λόπεζ με φοβερό σπρίντ μετά από εξαιρετική πάσα του Σκοπελίτη γύρισε την μπάλα από δεξιά στο χώρο του πέναλτι με τους Μυτίδη-Μάτσι να μην μπορούν να την στείλουν στα δίκτυα του Μορέϊρα. Στο 62ο λεπτό ο Παύλου πήρε την θέση του Ιβάνκο και ο Νέγκρι στο 65ο λεπτό έδιωξε την μπάλα μετά από πολύ καλό σουτ του Εφραίμ. Στο 70ο λεπτό ο Πλατινί αντικατέστησε τον Εφραίμ και στο 74ο λεπτό ο Καταλά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για δυνατό φάουλ πάνω στον Σερτζίνιο που θα μπορούσε να ήταν και κόκκινη κάρτα. Απρόσεκτο παίξιμο από τον Καταλά ο οποίος συμπλήρωσε 8 κίτρινες κάρτες και δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι με την Σαλαμίνα.Στο 75ο λεπτό ο Αλίπιο πήρε την θέση του Φερνάντεζ και στο 76ο λεπτό ο Εγγλέζου την θέση του Κάστρο. Στο 83ο λεπτό ο Εγγλέζου με ένα απρόσεκτο παίξιμο έστησε την Ομόνοια έξω από την περιοχή μας και δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Στο 85ο λεπτό ο Ρουσιάς πήρε την θέση του Γκιγκίεβιτς και στο 86ο λεπτό ο Νέγκρι μετά από εκτέλεση ελεύθερου μέσα από την περιοχή μας τραυματίστηκε με το παιχνίδι να διακόπτεται για 4 λεπτά. Την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ζαϊντ και μέχρι την λήξη του αγώνα καμία αξιοσημείωτη φάση δεν δημιουργήθηκε.

Όπως είπα και στον πρόλογο μου ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην δίνουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Οι δύο οργανωτές των ομάδων Κάστρο και Φερνάντεζ δεν βοήθησαν καθόλου στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν καλές τελικές πάσες στους επιθετικούς. Η ομάδα μας έχει μείνει πολύ πίσω από τον στόχο της εξάδας και μόνο με 7 νίκες στα 7 παιχνίδια που έχουν απομείνει θα έχει κάποιες πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση. Σίγουρα είναι κάτι αδύνατο ελλείψει και πολλών ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο. Ας ελπίσουμε οι τραυματίες να επιστρέψουν γρήγορα και στα παιχνίδια του κυπέλλου να είναι όλοι πανέτοιμοι.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Όποτε χρειάστηκε ήταν θετικότατος. Διόρθωσε το λάθος του στην πρώτη φάση του αγώνα στο 3ο λεπτό και έκτοτε ήταν σταθερότατος. Πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση του. Ελπίζω να μην τον στερηθούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί είναι υπερπολύτιμος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

MΕΡΤΑΚΚΑΣ: Προσπάθησε για 45 λεπτά να βοηθήσει επιθετικά τον Ιβάνκο χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία. Αμυντικά στάθηκε σωστά και δεν άφησε να δημιουργηθούν φάσεις από την πλευρά του. Είχε ένα άσχημο κτύπημα στον ώμο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Ελπίζω να μην έχει ούτε αυτός κάτι σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα πίσω γερός και δυνατός. Πάντως η βελτίωση του τον τελευταίο χρόνο είναι αλματώδης και προσφέρει πολλές λύσεις στον προπονητή μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ο καλύτερο όλων στον αγωνιστικό χώρο, αλάνθαστος και με καθαρό μυαλό. Είχε φοβερά μαρκαρίσματα τόσο πάνω στον Εφραίμ όσο και πάνω στον Γκιγκίεβιτς. Μαζί με τον Τομάς και τον Σκοπελίτη τα τελευταία παιχνίδια είναι οι πιο σταθεροί και φορμαρισμένοι μας ποδοσφαιριστές. Διόρθωσε και τον Καταλά σε κάποιες φάσεις και διανύει την καλύτερη του περίοδο φέτος στην ομάδα. Πολύ μεγάλο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Είχε ένα φοβερό κόψιμο πάνω στον Εφραίμ. Στην συγκεκριμένη φάση λειτούργησε ως τερματοφύλακας και με το κορμί του σταμάτησε την πορεία της μπάλας η οποία κατευθυνόταν στα δίκτυα της ομάδας μας. Στο 2o μέρος είχε κάποιες λάθος μπαλιές και το πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Σερτζίνιο το οποίο θα μπορούσε να φέρει την αποβολή του. Δέχθηκε την 8η κίτρινη κάρτα και θα τον στερηθούμε στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Περιμένω περισσότερα στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΕΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Μέτριο παιχνίδι από τον αριστερό μας μπακ. Είχε κάποια καλά ανεβάσματα αλλά χωρίς ουσιαστικά τελειώματα. Προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μάτσι αλλά δεν έβγαλαν την μεγάλη φάση από την πλευρά τους. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Έτρεξε για ακόμα ένα παιχνίδι πολλά χιλιόμετρα και έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Πάει σερί σε όλα τα παιχνίδια και θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του ούτως ώστε να τον έχουμε φρέσκο στα παιχνίδια του κυπέλλου. Είναι η αρχή της ομάδας μας στον μεσοαμυντικό χώρο και θα πρέπει η τεχνική μας ηγεσία να τον προστατέψει. Για ακόμα μία φορά πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΖΑΪΝΤ: Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Πολλά τρεξίματα και σωστές τοποθετήσεις. Ανέκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων και με την πρώτη καλή πάσα που διαθέτει άνοιξε το παιχνίδι δεξιά και αριστερά. Θα βοηθήσει και αυτός πάρα πολύ συνέχεια και εκ πρώτης φαίνεται να είναι και αυτός μία πετυχημένη και ουσιαστική μεταγραφή. Το τελευταίο 7λεπτο αγωνίστηκε τερματοφύλακας χωρίς να δεχθεί καμία φάση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΣΤΡΟ: Αρνητικός για ακόμα ένα παιχνίδι. Δυστυχώς και αυτός όπως και ο Μέρσιο πέρσι, ενώ ήρθαν στην ομάδα μας μετά από εξαιρετικές χρονιές που έκαναν στον Ολυμπιακό δεν πρόσφεραν τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο αρνητικός και γιατί δεν μπαίνει ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Σε πολλές φάσεις είχε την ευκαιρία να βγάλει μόνο τον Μυτίδη με μία καλή τελική πάσα χωρίς όμως σε καμία φάση να τα καταφέρει. Μπορούσε να κερδίσει πέναλτυ στην φάση του 34ου λεπτού, η πτώση του όμως ήταν λίγο θεατρινίστικη. Δυστυχώς δεν βοηθάει καθόλου και όταν λείπει ο Τομάς έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην τελική πάσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΙΒΑΝΚΟ: Έτρεξε και βοήθησε και αμυντικά. Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και αυτό φάνηκε. Έχει ταχύτητα αλλά νομίζω στερείται καθαρού μυαλού. Δεν είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και δεν βλέπει στον κενό χώρο. Τον χρειαζόμαστε όμως και αυτόν ενόψει της δύσκολης συνέχειας και είναι πολύ σωστός ο προπονητής μας που τον έριξε στον αγώνα από την αρχή σήμερα. Θα πρέπει όλοι να είναι ζεστοί γιατί η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΤΣΙ: Σίγουρα το καλύτερο του παιχνίδι από την ημέρα επιστροφής του. Είχε καλά τρεξίματα και καλές ενέργειες ιδιαίτερα στα πρώτα 70 λεπτά του παιχνιδιού. Στο τελευταίο 20λεπτο έμεινε από δυνάμεις και δεν είχε καθαρό μυαλό. Παίρνει παιχνίδια όμως και όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκει τα πατήματα του. Ο καλός Μάτσι είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα μας. Πιστεύω πλησιάζει ο καιρός για να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση και να επιστρέψει ολοκληρωτικά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Έδωσε πάρα πολλές μάχες χωρίς ιδιαίτερες βοήθειες. Ο Κάστρο ήταν πολύ μακριά του και οι ακραίοι εξτρεμ δεν έτρεχαν για να πάρουν την πρώτη πάσα από τον Μυτίδη. Τα έδωσε όλα αλλά ήταν ακίνδυνος τόσο μακριά από την περιοχή του αντιπάλου. Σε μία πολύ ευκαιρία που του παρουσιάστηκε τον σταμάτησε την τελευταία στιγμή ο Σερφά. Είχε καλή απόδοση σήμερα αλλά χωρίς καλή τελική πάσα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και να σκοράρει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΟΠΕΖ: Πολύ καλός σε όλο το 45λεπτο που αγωνίστηκε. Είχε πολύ καλές επιθετικές προσπάθειες και έτρεξε πάρα πολύ. Θα είναι βασικός και την Τετάρτη στο Αμμόχωστος και περιμένω πολλά από αυτόν μέχρι και το τέλος. Εχει την εμπειρία για να ανταπεξέλθει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Δεν βοήθησε ιδιαίτερα και γενικά δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα. Προσπάθησε όμως αρκετά να κρατήσει μπάλα και πήρε κάποια σημαντικά φάουλ στο παιχνίδι. Χρειαζόταν και αυτός λίγη ξεκούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Για ακόμα ένα παιχνίδι μπήκε στο γήπεδο και πήρε κίτρινη κάρτα για άτσαλο φάουλ. Δεν είναι προσεκτικός και αυτό στοιχίζει τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα μας. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής το έχω πει πολλές φορές αλλά θα πρέπει να παίζει περισσότερο με το μυαλό του παρά με το πάθος που βγάζει στο γήπεδο. Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Θα τον στερηθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Το τεχνικό μας επιτελείο κατέβασε την ομάδα με κάποιες αλλαγές αφού πήραν φανέλα βασικού οι Ιβάνκο, Καταλά και Κάστρο με τον Τομάς να μένει εκτός ομάδας λόγω τιμωρίας και τους Παύλου- Γκριν να μένουν στον πάγκο. Ο Κάστρο δεν δικαίωσε για ακόμα μία φορά τον προπονητή του και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βοήθησε. Η ομάδα κράτησε σωστά στην άμυνα αλλά στην μεσοεπιθετική γραμμή υστέρησε και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουμε ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Σίγουρα η μεγάλη προσπάθεια της Τετάρτης έπαιξε ρόλο και η κούραση ήταν εμφανής αλλά οι γραμμές μας είχαν μεγάλες αποστάσεις ιδιαίτερα το κέντρο από την επίθεση. Ο Μυτίδης ήταν αποκομμένος από την τριάδα που αγωνιζόταν πίσω του με αποτέλεσμα να χάνουμε συνεχώς τις πρώτες μπαλιές που κέρδιζε ο Μυτίδης. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός για να είναι φρέσκια η ομάδα στο κύπελλο. Ο Πιντάδο θα πρέπει να μπει σιγά σιγά στην ομάδα και ο Μέρτακκας να προστατευτεί. Έχω εμπιστοσύνη στο τεχνικό μας επιτελείο και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

19 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

6 sto mitidi re stavro? ma sobaromiloume? o anthrwpos oute gia tin alki den kamnei. emeiname me 10 jai o tipos eperpatan mes to gipedo. en kserw ti meso exei k paizei alla en llios. epien to paramithi pws thelei efkairies. estixise mas bathmous k tin eisodo mas stin tetrada. o chando koutsos i o mrdakovic tha evallan ta triplasia tou goal. anapiros gmt

ΛΟΥΙΤΖΙ είπε...

12:58 κατεβα εσυ προπονηση να παιζεις.η βαθμολογια του Μυτιδη επειραξεν σε γμτ.Ο Μυτιδης οσον ξερει παιζει.Αν δεν το προσεξες ειναι ο μονος επιθετικος στην ομαδα.εν εχει αλλο.παρα να πετας μπαρουφες που το στομα σου μιλα με επιχειρηματα και πες μας ποιον θα κατεβαζες εχτες κορυφη.Μπορει ναν χασογκολης αλλα εν εχει αλλο.οταν το καταλαβετε καλως.Για τον Σκοπελιτη με μιλια με λαλια κανενας σας.οταν ανακοινωθηκε η μεταγραφη του ουλλοι επαουριζετε οτι εν θα ξαναερτεται γηπεδο τζιαι εξιτιμαζετε τωρα που τα δια ουλλα μες το γηπεδο τζιαι εν ο καλυτερος μας παικτης μουγγα.Για τον Ιβανκο φιλε Σταυρο μακαρι να επαιρνε ευκαιριες απο την αρχη.ειναι νεαρος ξερει και διψαει για μπαλα.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα...Κλώτσησε την ευκαιρεία για Ευρώπη η πενταμελής. Χωρίς μεταγραφή επιθετικού το πουλί επέτασε...

Ανώνυμος είπε...

Otan valoume vathmologies yparxoun 4 vasika pragmata pou prepi na psaxnoume se ena talento, 1. Finish , 2. Control , 3. trible, 4. Jump, ti apo afta exei to talento ? Eimastan oloi kai tha eimaste sto gipedo kai vlepoume , yia ososu exoun amfivolies as psaxoun ta DVD tis AEK me protagonisti ton epithetiko mas. TO na leei kapoios oti isos na einai psili h vathmologia tou den einai kako, isos kai tou kani kalo na prosgiothi, to an pezi apo anangki en allou papa evangelio alla kai opos deixnoun ta pragmata eite pezi , eite den pezi Goal den tha doume apo afto ton pexti , edo kai 25 agonistikes ton perimenoume. Allous pextes omos se alles thesis tous katharisame me synoptikes diadikasies, opos Kyprianou , oute ton eidame , ton dosame stin ALKI. Isos na mbori o Matsi na pexi korifi, poios xeri ? to dokimasame ? Oxi einai xekatharo pleon oti o mikros exei plates kai pezi kathe match kai tha sinexisi na pezi. To kalo pou ypograpse yia akomi 3 xronia min xasoume ton Rooney. Eleos pleon ton kritikaroume yiati den kani tin doulia pou prepi kai to xeirotero den dokimazoume kati allo me afta pou exoume, mbori na yparxei ena diamanti krimeno stin omada , opos ton mertaka pou epexe centre back otan xriastike kai ta pige mia xara.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Ακτζήδες. Αυτή είναι η ομάδα και οι παίχτες που έχουμε. Αυτοί που παίζουν τα δίνουν όλα. Ο Ιβάνκο πρέπει να πάρει ευκαιρίες για να είναι έτοιμος στο κύπελλο. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ. Θυμηθείτε τον Απόλλωνα πέρσι. Προετοιμαζόταν σχεδόν για ένα μήνα για το παιχνίδι κυπέλλου. Και τα κατάφερε. Έτσι και εμείς πρέπει να κάνουμε. Το καλό είναι ότι αυτό το έχει υπόψη της η τεχνική ηγεσία και αυτό θα πράξει. Πρέπει όμως να μην γίνουμε σάκκος του μποξ στο πρωτάθλημα. Απλά να προφυλαψτούν κάποιοι παίχτες, κάποιοι άλλοι να πάρουν ανάσες και να δοκιμαστούν κάποιοι ή κάποια πράγματα στο γήπεδο. Πχ χωρίς Τομάς δε παίζουμε κύπελλο. Ο Πιντάδο πρέπει να είναι επιλογή στο κύπελλο, όπως και ο Καταλά, ο Μέρτακκας, ο Γκρην. Ο Παύλου, ο Μουρίγιο, ο Λόπες, ο Σκοπελίτης και όλοι. Πως? Με ανάσες και προφύλαξη.

Καλή σας μέρα. Όσο για την τέταρτη μεταγραφή, καλύτερα που δεν έγινε μεταγραφή για χάρην της μεταγραφής. Είναι και το οικονομικό και μπείτε στη θέση αυτών που βάζουν το χρήμα μιας κια δεν υπάρχει αρκετό για κανένα.

Hammer

Ανώνυμος είπε...

Hammer
Και κάτι άλλο φίλοι μου. Η εξάδα μόνο οικονομική ανάσα θα έφερνε αλλά και κόπωση στο μικρό μας ρόστερ. Συμμετοχή στην εξάδα δεν εξασφαλίζει Ευρώπη. Η ΑΕΚ εαν έμπαινε εξάδα θα τερμάτιζε μάλλον στην έκτη θέση και θα έχανε και τ' αυγά και το καλάθι. Γι' αυτό η μόνη διέξοδος είναι η κατάκτιση του κυπέλλου. Μπορούμε να νικήσουμε τον Ερμή. Με λίγη τύχη στην επόμενη κήρωση μπορούμε για τον τελικό. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι στήριξη από τον κόσμο της. Από μουρμούρα έχουμε αρκετή. Πέρσι με τον Απόλλωνα πήραμε στην έδρα μας 1500 οπαδούς και ήταν σαν να παίζαμε εκτός στην Πάφο!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι έπρεπε να ανακοινώσουν πόσα εχρειάζουνταν για την τέταρτη μεταγραφή, δηλαδή του επιθετικού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΑΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΤΣΟ ΡΕΠΑΝΟΦΥΛΛΑ. ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΤΣΑΛΟΙ, ΑΝΕΥΡΟΙ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Η ΟΜΑΔΑΑΥΤΗ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΘΕΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΗΝ 5ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ 2. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΑΤΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ 100 ΑΤΟΜΑ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΜΑΤΣΙ ΜΑΤΣΟΥΚΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΧΑΠΕΡΟΣ ΚΑΣΤΡΟ, ΕΝΑΣ ΜΥΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΝΑΣ ΚΟΥΛΛΗΣ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.... ΕΡΩΤΩ ΤΗΝ 5ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ..... ΕΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ...... ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΦΑΑΜΕΝ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΑ.... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

KSERETAI TI ME 8YMONEI PERISSOTERO TO PSEMA. OTI PAME GIA EKSADA KAI OTI STOXOS TO KYPELLO KAI OLES TOUTES OI MALAKIES POU LEEI H EPITROPI KAI O FLOROS. AFOY EXOUME MONO 15 PAIXTES POS 8A BGALEIS TO PROTATHLIMA KAI TO KYPELLO. OLOI OI PAIXTES MAS EINAI FORTOMENOI ME KARTES ME POIOUS 8A PEZEIS? GIATI AFHSAN TO VAN NTAIK TZAI TO LOUSERO NA FYGEI? MISO TO PSEMA ALLA PERISSOTERO MISO TOUS PSEFTES KAI O KYRIOS GEORGIADIS KAI O KYRIOS FLOROS EINAI PSEFTES!

Ανώνυμος είπε...

Κάπου νομίζω έχουμε συγχύσει τα πράγματα και αρχίσαμε να πυροβολούμε όλους ανεξαιρέτως και να βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι.
Ένα είναι η πενταμελής επιτροπή και η μεγάλη προσπάθεια που έκανε και κάνει για να καθαρίσει τα σκατά που έκαναν οι προηγούμενοι κύριοι και άλλο είναι το αγωνιστικό και το ρόστερ που μας έχει μείνει.
Είναι ντροπή μας να βρίζουμε και να κατηγορούμε την πενταμελή επιτροπή, η οποία από απλήρωτους παίκτες από το Οκτώβριο 2013 βρέθηκε να πληρώνει μέχρι και τον Ιανουάριο του 2014. Είναι ντροπή να σχολιάζουμε την προσπάθεια εξοικονόμησης 500χιλ ευρώ από την αποδέσμευση όλων των τουριστών που μας έφερε ο Αχαπαρόπουλος και αυτοί που τον επέλεξαν για προπονητή. Οι άνθρωποι όταν ανέλαβαν να καθαρίσουν τα σκατά που έκαναν κάποιοι, ήταν ξεκάθαροι. Πρώτα η εξυγίανση των οικονομικών και μετά η ομάδα να παρουσιαστεί αγωνιστικά ανταγωνιστική όσον μπορεί. Δεν ακουσα κανένα σας να ρωτά πως μας έφτασαν οι προηγούμενοι στην κατάσταση αυτή, γιατί απομάκρυναν το μοναδικό άνθρωπο που βοηθά την ομάδα, τον Κρουφ και γιατί παίκτες όπως τον εκνευριστικό Κάστρο, τον Μπακούρα πληρώνονταν αδρότατα για να είναι τουρίστες. Ποιος τους έφερε με τόση επιμονή; Πως ο Ιβάνκο έπαιρνε 7.500 τον μήνα και τώρα ήρθε πίσω με το 1/3 των χρημάτων…. Γιατί ενώ η ομάδα παρέπαιε τον πρώτο γύρο, ο Αχαπαρόπουλος έμενε όπως και οι τουρίστες του, και ο προϋπολογισμός μας εκτοξευόταν στα ύψη; Γιατί δεν κρατήσαμε τρεις παίκτες από τους περσινούς που έφυγαν και πήραμε 11 τουρίστες και τώρα αναγκαζόμαστε να τους διώξουμε; Τι έγινε με τον Μπεν Σιμόν και έφυγε χωρίς να πάρουμε σεντ; Ποια είναι όλη η αλήθεια στο θέμα του Τζεισον (προσωπικά δεν θέλω να τον ξαναδώ στην ομάδα); Γιατί τώρα ο Κρόυφ επανήλθε στέλλοντας μας δύο παίκτες εκ των οποίων ο ένας παίρνει μόνο 2.500 τον μήνα από εμάς (Γκριν) και ο άλλος πληρώνεται εξολοκλήρου από την πρώην ομάδα του (Ζαιντ). Πως τώρα ο Κρόυφ έχει έτοιμο τεχνικό διευθυντή για το καλοκαίρι αλλά και μεταγραφές; Εγώ δεν ξέρω προσωπικά κανέναν από τα άτομα που απαρτίζουν την πενταμελή αλλά είναι κρίμα να γίνεται όλη αυτή η άδική κριτική στα άτομα που προσπαθούν με κόπο και χρήματα να σώσουν την ομάδα. Δυστυχώς σε όλη αυτή τη μίζερη οικονομική κατάσταση που μας έφεραν τα προηγούμενα ‘λεβεντόπαιδα’ πήγε θύμα και ο μεγάλος μας Γκρεκορ, ο οποίος μας χάρισε πολλά λεφτά και μας λείπει αφάνταστα και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες στους οποίους στηριζόμαστε και που πρέπει να τους κρατήσουμε. Νέγκρι, Μουρίγιο, Καταλά, Τομάς, Σκοπελίτη, Μέρτακκα ακόμα και Γκριν, Ζαιντ. Υπάρχει και ο Κυπριανού στον οποίο πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Το δεύτερο είναι το αγωνιστικό και εδώ συμφωνώ με τα περισσότερα που λέτε. Έχω εκνευριστεί να βλέπω κάποιους παίκτες στο γήπεδο αδιάφορους, προκλητικούς ενώ κάποιοι άλλοι να παλεύουν και πληρώνουν τα λάθη άλλων. Έχω σιχαθεί να βλέπω τον ακριβοπληρωμένο Κάστρο να με κοροϊδεύει, το Μάτσι να προσπαθεί να βρει τα πόδια του και το Μυτίδη να ψάχνει το χαμένο ταλέντο του, μαζί και το γκολ. Θέλω να τους δω επιτέλους να βράζουν τον πάγκο και να δώσουν την ευκαιρία σε οποιονδήποτε άλλο στη θέση τους γιατί χειρότερα από αυτούς δεν γίνεται. Η ιστορία με το Μυτίδη με έχει κουράσει και αηδιάσει και η προκλητικότητα του Κάστρο με έχει εκνευρίσει. Ο Φλώρος είναι αδύνατος να αντεπεξέλθει σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει κάποιους σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα για να δώσει βάρος στο κύπελλο. Πρέπει και επιβάλλεται να διαχειριστεί το ρόστερ με προσοχή να πάρει κάποια ματς στο πρωτάθλημα και να ξεμπερδέψει και να δώσει τα ρέστα του στα δύο ματς κυπέλλου. Βλέποντας τα δύο ματς με την ανο, υπάρχουν ελπίδες, όπως έκανε και ο Απόλλωνας πέρσι, που οι υπόλοιπες ομάδες έπαιζαν και για την τετράδα.
Ο κόσμος πρέπει τώρα να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθεί οι οικονομική κατάσταση του σωματείου και να επανέλθει την νέα χρονιά. Ναι, η χρονιά είναι αποτυχημένη από όλες τις μεριές αλλά αυτό που θέλω να δω στο τέλος της περιόδου είναι να καθαρίσει η ομάδα οικονομικά. Όπως βλέπουμε τα προβλήματα των άλλων ομάδων είναι τραγικά και θα επιδεινωθούν επειδή απλώνουν το χέρι τους σε αυτά που δεν μπορούν να φτάσουν.
Αν θέλουμε να μάθουμε από πρώτο χέρι τα δεδομένα του σωματείου, πως φτάσαμε εδώ και τι έκανε η πενταμελής επιτροπή για να βελτιώσει την κατάσταση, αύριο είναι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου και ελπίζω ο κύριος Καραπατάκης να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν όλους μας. Άνθρωποι σαν τον κύριο Λευκαρίτη και τον Καραπατάκη, αγαπούν και προσφέρουν πολλά στην ομάδα και πρέπει να τους στηρίζουμε πάντα. Επαναλαμβάνω αυτά που συνεχώς λέει ο εκπρόσωπος τύπου στα ράδια. Πρώτα να είμαστε το Μάιο εντάξει οικονομικά για να μπορέσουμε τη νέα χρονιά να κάνουμε μια ομάδα ισχυρή. Δυστυχώς η ομάδα μπήκε σε μια περιπέτεια φέτος και πρέπει με προσοχή να αντεπεξέλθει.
Φιλικά
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

ME 16 PAIXTES POS THA PEKSIS TA YPOLOIPA 16 PAIGNIDIA POY APOMEINAN STO PROTATHLIMA SYN 2 STO KYPELLO. OI PAIXTES EKOURASTIKAN TZAE ZHTOUN KARTES GIA NA KSEKOURASTOUN. MA KALA H EPITROPI SOTHRIAS KAMNEI MESANYXTA DEN TO KATALABAINOUN OI ANTHROPOI. EGO OTAN DIOKSOUN KOSMO APO TI DOULIA KAI MOU DINOUN TON IDIO MISTHO GIA NA DOULEVO KAI GIA EKEINOUS POU FYGAN THA TA GRAPSO KAPOIA FASI STA PAPARIA MOU. OI PODOSFERISTES DEN EINAI SKLABOI REEEEEEEEE..... KANENAS DEN EINAI SKLABOS. EDIALISETE THN OMADA TZAE STO TELOS THA KINDUNEPSOUME RE AXAPAROI. DEN THA PAME DIABATHMISI LOGO OIKONOMIKOU THA PAME AGONISTIKA GIATI AFTI I OMADA DEN PROKEITAI NA DEIREI STOUS AGONES MPARAZ KAMIA OMADA. KI AN ONTOS PAME DIAVATHMISI OUE KI ALIMONO SAS KAI ESAS KAI TOUS PROHGOUMENOU TOUS ALHTES POU KAMNOU POZES META AKRIBA TA AFTOKINHTA....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα, ότι είπες πιο πάνω είναι σωστό και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πριν κατηγορούμε την 5μελή επιτροπή. Οι άνθρωποι παρέλαβαν ένα χάος και κάνουν ότι μπορούν. Αυτό που θέλουμε είνα να μας πουν ΠΟΙΟΙ φταίνε για την κατάντια την σημερινή της ομάδας. Δεν γίνετε να διαλύσαν την ομάδα κάποιοι και να φεύγουν αφήνοντας συντρίμια.

Απλά θα πω κάτι που έχει σχέση με τη ΑΕΚ γιατί στην Κύπρο μόνο ρουσφέτι και κουμπαριλίκκι μετρά. Ο άνθρωπος που έφερε στην Κύπρο τον Μπακούρα και Τζούλιους Γουπεϊ, ζήτησε από την ΑΕΚ να δει τους παίχτες που έφερε, όμως κανένας δεν είχε όρεξη να τους δει. Μετά από λίγα χρόνια ο ένας πήγε εξωτερικό και ο άλλος ήρθε στην ΑΕΚ, (σακκαταμένος μετά που δυστήχημα στην χώρα του. Ενώμιζεν ότι ήταν ο Σιούμαχερ στην Μόνζα!) Ήρθε στην ΑΕΚ γιατί απλά ο νέος του μάνατζερ(και παρεάς κάποιου που το συμβούλιο) ήθελε κάποια θύματα να τον πασάρη και να φκάλουν τσε που πάνω. Φυσικά πρόθυμοι βρεθήκαν, και ήταν η ΑΕΚ...να χρυσοπληρώνουν ένα σακάτη παίχτη μόνο εμείς τα καταφέραμε. Όμως να ρωτήσω κάτι: ΓΙΑΤΙ όταν ο άνθρωπος που ανάφερα πιο πανω ζητούσε από κάποιους να δουν τους παίχτες του, κανένας δεν του έδινε σημασία;;;; Απλά γιατί οι παίχτες του ήταν ΦΤΗΝΟΙ, και ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ....Παρά μόνο όταν ο Μπακούρα έκαμε όνομα μας τον φέραν και τούτο σακκάτη;;;; Αλλά δεν τον πιάναμε που ήταν 17 χρονών και έπαιρνε 900 ευρώ!!

Παίχτες υπάρχουν...και φτηνοί και ΤΑΛΕΝΤΑ (όχι σαν τον δικόν μας που έμεινε στο ταλέντο τσε την μάππα εν την βρίσκει) Το θέμα είναι να βρείς ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ άτομα, (που υπάρχουν και αποδείξαν ότι μπορούν να βρουν παίχτες φτηνούς) και να εκμεταλευτής τες οικανότητες τους ώστε η ομάδα να βγαίνει κερδισμένοι. Δυστυχώς στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ, και στην χώρα του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ η ΑΕΚ είναι ένας καθρεύτης της κοινωνίας που ζούμε. Για αυτό δεν έχω ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει δραστικά.....

Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ Η 5ΜΕΛΗΣ. ΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΗ.

ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ να μην συνεχίσει η Διοίκηση με αφορμή και την Συνέλευση σήμερα.
Πρέπει να μπουν ανθρώποι που γνωρίζουν και ποδόσφαιρο εκτός από οικονομικά.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ με τον σταυρό στο χέρι αποκαλύπτει ο Λίλλης http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=257018&-V=articles

AEKKARAS είπε...

Reeee thelete na klisoume????

ΛΟΥΙΤΖΙ είπε...

6:43 εκτος αN ζεις στον δικο σου κοσμο τα ΠΑΝΤΑ ειναι το οικονομικο.αμα δεν εχει λεφτα εν παει τιποτε σψστα.εξεχασες που ως πριν λιους μηνες ηταν να κλεισουμε.εππεσε το χρεοσ 500000.με ποιον επιχειρημα ζητας να παραιτηθει η πενταμελης..Μετα τις αποκαλυψεις Λιλλη επιβεβαιωθηκαμε για το σφαξιμο που δεχτηκε η ομαδα μας τα τελευταια χρονια.θελετε τζιαι παπα να σας πει γιατι μας εσφαξαν με την ΑΕΛ?

pampos είπε...

OΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΑΜΑΝ ΠΙΣΩ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΝ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ:¨ΑΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΡΕΤΩΤΑ ΤΖΙΑΙ ΦΕΥΚΩ.ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΑΝ ΣΑΛΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.
ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΕΝ ΕΓΛΙΤΩΝΑΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ (ΛΙΝΣΕΝ).

ΟΣΟΙ ΕΒΑΡΕΘΗΚΕΤΕ ΤΖΙΑΙ ΕΝΕΚΑΤΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΚΑΜΕΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.