News Update :

AEK-αελ: 1-2: After Match

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!!!

Αυτό έγινε σήμερα στο βουβό ΓΣΖ. Το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα χειρούργησε τον ασθενή με ιδιαίτερη επιτυχία! Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που είχαν στην διάθεση τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Ένα γκολ το οποίο ποτέ δεν έπρεπε να μετρήσει, ένα καθαρό πέναλτυ μπροστά στα μάτια του διαιτητή το οποίο ακόμα και ο Πλουτής Αβραάμ θα σφύριζε δεν δόθηκε, δύο φορές κόκκινη στον έγχρωμο Μπρους Λι της Αέλ επ’ ονόματι Οχένε που ποτέ δεν βγήκε. Τι άλλο να ζητήσουμε εμείς οι οπαδοί της Άεκ? Όλα μας τα έχετε κάνει κύριοι. Συνεχίζετε το έργο σας χωρίς να λογαριάζετε κανέναν. Δυστυχώς, όλοι εμείς οι οπαδοί της Άεκ Λάρνακας, που ζούμε και αναπνέουμε για αυτήν την ομάδα, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε την δυνατότητα για το βήμα παραπάνω εκτός αν γίνουμε μέρος του σάπιου συστήματος της κοπ και της διαιτησίας. Προσωπικά προτιμώ να υποστηρίζω μίαν ομάδα που προσπαθεί να παίρνει τα αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στο παρασκήνιο και για αυτό τον λόγο είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ!! Την Τετάρτη, στον αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας, ότι και να κάνετε κύριοι δεν θα σας περάσει. Η ομάδα μας θα σας κερδίσει όλους γιατί έχουμε ψυχή, έχουμε δυνάμεις και όλα αυτά που μας κάνατε μέχρι σήμερα μας έχουν πεισμώσει ακόμα πιο πολύ. Όλοι δίπλα στην ομάδα την Τετάρτη για την νίκη- πρόκριση!!

Όσον αφορά τον αγώνα, ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Λόπεζ-Μουρίγιο- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικά χαφ οι Σκοπελίτης-Γκρίν με τον Κάστρο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Μυτίδης με τον Παύλου στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιντάδο.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι. Αν και η πρώτη υποψία ευκαιρίας σημειώθηκε από την ομάδα μας με τον Πιντάδο στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα του Μυτίδη από δεξιά με προβολή έστειλε την μπάλα έξω, εντούτοις η Αέλ πατούσε καλύτερα και από την δεξιά της πτέρυγα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη. Στο 7ο λεπτό ο Εντμάρ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μοντέϊρο από κοντά και αφού βγήκε στην πλάτη του Μεγκρελασβίλι έστειλε με πλασέ στην κίνηση την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι. Η Αέλ συνέχιζε να είναι καλύτερη και αφού κέρδισε ολοκληρωτικά τον χώρο του κέντρου δημιούργησε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Καλουντζέροβιτς στο 10ο λεπτό να παίρνει την κεφαλιά η οποία όμως πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Στο 15ο λεπτό ο Πιντάδο έκανε ένα καλό σουτ το οποίο όμως απόκρουσε εύκολα ο Φεγκρούς και στο 16ο λεπτό ο Οχένε άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Μοντέϊρο από τα δεξιά όπως επιτίθετο η ομάδα της Λεμεσού και ο τελευταίος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Οριόλ στο δεύτερο δοκάρι με τον τελευταίο να κάνει τον πλασέ και τον Νέγκρι να πραγματοποιεί πολύ μεγάλη απόκρουση αποκρούοντας την μπάλα προ της τελικής γραμμής του τέρματος. Ο βοηθός διαιτητής όμως χωρίς κανένα δισταγμό έδειξε γκολ με την Αέλ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με 0-1. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 18ο λεπτό ο Γκριν αδράνησε και ενώ μπορούσε να περάσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Κούλλη Παύλου, έκανε το αδύναμο πλασέ που απόκρουσε εύκολα ο Φεγκρούς. Κάπου εκεί η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έλεγξε πλήρως το παιχνίδι. Στο 23ο λεπτό ο Λόπεζ έκανε μία εξαιρετική μπαλιά από τα δεξιά και ο Πιντάδο μόνος και αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή της Αέλ έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά έξω. Στο 33ο λεπτό ο Ντεντέ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για ένα από τα σκληρά του μαρκαρίσματα στο παιχνίδι και η ομάδα μας συνέχιζε να προσπαθεί να επιτεθεί από τα πλάγια με τον Κούλλη Παύλου να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Στο 35ο λεπτό ο Παύλου εκτέλεσε άστοχα ένα φάουλ για την ομάδα μας σε καλό σημείο και στο 41ο λεπτό ο Μπεμπέ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου με το οποίο σταμάτησε υποσχόμενη επιθετική προσπάθεια της ομάδας μας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε οποιαδήποτε άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μεγκρελασβίλι έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά με τον Πιντάδο όμως να μην προλαβαίνει την μπάλα. Στην προσπάθεια του αυτή φάνηκε να τραυματίζεται ο επιθετικός μας με τον Μάτσι στο 49ο λεπτό να τον αντικαθιστά. Ο Μυτίδης πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και ο Μάτσι πήγε στο αριστερό άκρο της επίθεσης μας. Στο 52ο λεπτό ο Μουρίγιο ανατρέπεται από τον Καλουντζέροβιτς μέσα στην περιοχή της Αέλ με τον διαιτητή του αγώνος να κλείνει τα μάτια και στην εξέλιξη της φάσης η Αέλ με υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 0-2 με τον Μοντέϊρο να δίνει έτοιμο γκολ στον Οριόλ ο οποίος από πολύ κοντά δεν αστόχησε. Πέραν του καθαρότατου πέναλτυ που δικαιούμασταν πριν από το γκολ της Αέλ, πρέπει να σημειωθεί και η πολύ κακή αντίδραση της ομάδας μας στην αντεπίθεση της ομάδας της Λεμεσού με τους κεντρώους μας να μην επιστρέφουν γρήγορα και να βγαίνουν δύο εναντίον δύο στην επίθεση. Όλη η ομάδα φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο προπονητής μας στο 55ο λεπτό πέρασε στον αγώνα τον Τομάς στην θέση του Κάστρο και στο επόμενο λεπτό ο Φουάντ αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή της Αέλ με τον Καλουντζέροβιτς να περνάει εκτός. Στο 57ο λεπτό ο Οχένε με ένα εγκληματικό τάκλιν σώριασε τον Τομάς με τον διαιτητή να του χαρίζετε δείχνοντας του κίτρινη κάρτα. Στο 62ο λεπτό ο Ζαϊντ πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Σκοπελίτη με την ομάδα μας να συνεχίζει να πιέζει και στο 63ο λεπτό ο Τομάς κέρδισε το καθαρό πέναλτυ από τον Οχένε ο οποίος ούτε μπάλα βρήκε ούτε προσπάθεια για να αποφύγει τον ποδοσφαιριστή μας έκανε, σε μία φάση που θα έπρεπε να δεχθεί την 2η κίτρινη κάρτα. Ο Παύλου δεν αστόχησε και έκανε το 1-2. Στο 68ο λεπτό ο Ταρζίνιο πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Οριόλ και στο 74ο λεπτό ο Παύλου κέρδισε το φάουλ και την κίτρινη κάρτα από τον Εντμάρ. Ένα φάουλ το οποίο ποτέ δεν έγινε και που δείχνει την προσπάθεια των διαιητών να κρύψουν τα λάθη τους. Ο Παύλου εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ με τον Φεγκρούς να διώχνει σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό ο Γκρίν δέχθηκε σωστά την κίτρινη κάρτα με την ομάδα να πιέζει όλο και περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 84ο λεπτό ο Θεοφίλου πέρασε στην θέση του Μπεμπέ με την ομάδα μας να μην μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η κίτρινη κάρτα στον Τομάς στις καθυστερήσεις με την οποία συμπλήρωσε τέσσερις και δεν παίζει στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Η ομάδα σήμερα δεν έκανε την πολύ καλή εμφάνιση ήταν όμως, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, καλύτερη από την αντίπαλο της. Αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσα η ομάδα μας θα έφευγε από το γήπεδο με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια. Μας χειρούργησαν κανονικά και τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Όλη η χρονιά παίζετε την Τετάρτη η ώρα 15:00 στο ΓΣΖ. Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας επιβάλλεται να τα δώσουν όλα και να περάσουν στον επόμενο γύρο. Μπορούν και έχουν τις δυνατότητες να το κάνουν. Έστω και χωρίς τον αρχηγό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε. Στο πρώτο γκολ πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση και η μπάλα ποτέ δεν πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος. Στο δεύτερο γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι και δεν υπάρχει κάποια άλλη φάση που να αναγκάστηκε να επέμβει. Ήταν θετικότατος και με την μπάλα στα πόδια όποτε χρειάστηκε πάσαρε σωστά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΛΟΠΕΖ: Στην φάση του 0-1 χάνει τον αντίπαλο του. Δεν ήταν συγκεντρωμένος με αποτέλεσμα ο Οριόλ να βγεί στην πλάτη του και να πετύχει το 0-1. Στο δεύτερο γκολ βρέθηκε μαζί με τον Μεγκρελασβίλι δύο εναντίον δύο με τον ίδιο να βγάζει καλή και σωστή άμυνα δίχως όμως να μπορεί ο Μεγκρελασβίλι να τον καλύψει γρήγορα. Είχε κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες αλλά μπορούσε και πολύ καλύτερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Το πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήταν καλός και δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Φέρει και αυτός ευθύνη στο 0-1 και θα έπρεπε να ήταν πιο ήρεμος στις μεταβιβάσεις του. Μετά το μισάωρο ανέβηκε ιδιαίτερα και δικαιούταν ένα πεντακάθαρο πέναλτυ στην φάση του 52ου λεπτού. Στο 2ο ημίχρονο έκανε αρχηγική εμφάνιση και καθάρισε τα πάντα. Περιμένω περισσότερα από αυτόν στο παιχνίδι με την Ανόρθωση την Τετάρτη με δεδομένη και την απουσία του Καταλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα. Στο 2ο μέρος ανέβηκε και προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά με τις πρώτες πάσες από την άμυνα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο πέρασε στην επίθεση δίχως όμως να μπορέσει να βοηθήσει. Δυστυχώς δεν θα τον έχουμε την Τετάρτη και ελπίζω η απώλεια του να μην είναι καθοριστική. Σε γενικές γραμμές έκανε μέτριο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΕΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Το πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπορούσε να σταματήσει κάνενα από την πλευρά του. Μπροστά του έπαιξε ο Παύλου με σκοπό να τον βοηθήσει αμυντικά αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τον Μοντέϊρο. Δεχθήκαμε το 0-1 από την πλευρά του και στο 0-2 δεν μπόρεσε να καλύψει τον χώρο μετά την πολύ καλή άμυνα που έβγαλε ο Λόπεζ. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές επιθετικά είναι εξαιρετικός, αμυντικά όμως έχει προβλήματα. Μπορούσε να περάσει και καλύτερες μπαλιές στους επιθετικούς μας στις φάσεις που δημιούργησε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Προσπάθησε και έτρεξε πάρα πολύ εντούτοις δεν έκανε καλό παιχνίδι. Έμεινε πίσω από προηγούμενες εμφανίσεις του και ήταν και ένας από τους λόγους που χάσαμε τον χώρο του κέντρου στο πρώτο εικοσάλεπτο. Προσπάθησε στην συνέχεια να καλύψει τους χώρους και ανέβασε την απόδοση του. Σωστά έγινε αλλαγή στο 62ο λεπτό για να ξεκουραστεί για το παιχνίδι της Τετάρτης αλλά και γιατί θέλαμε φρέσκα πόδια σε εκείνο το σημείο στο χώρο του κέντρου. Την Τετάρτη είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μεγάλο παιχνίδι γιατί ο Σκοπελίτης ζει για έτσι μεγάλα παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΓΚΡΙΝ: Θεωρώ ότι μαζί με τον Παύλου ήταν οι καλύτεροι της ομάδας μας. Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και έτρεξε πολύ μεσα στο γήπεδο. Πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να δημιουργήσει καλές φάσεις για την ομάδα μας από τον άξονα. Είναι λίρα εκατό ο Γκρίν και όσο παίρνει παιχνίδια θα βοηθάει ακόμη περισσότερο. Πάντως δείχνει να διψάει για ποδόσφαιρο και εκεί πρέπει να ποντάρει η τεχνική μας ηγεσία. Δεν γνωρίζω αν θα μεταφερθεί στην άμυνα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ή αν θα παίξει ο Μέρτακκας αμυντικός αλλά θεωρώ ότι έχει πολλά να δώσει στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΑΣΤΡΟ: Πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν θυμάμαι καν κάποια ενέργεια του στον αγωνιστικό χώρο. Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια του τεχνικού μας επιτελείου να τον κρατήσει ζεστό και την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι στην ομάδα για να τον ανεβάσουν αλλά ο ίδιος δεν ανταποκρίνεται. Δεν βοηθάει ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Δεν πέρασε μία καλή κάθετη πάσα στον Πιντάδο, δεν δημιούργησε και ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε το κέντρο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δυστυχώς δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα μας μέχρι και σήμερα. Κρίμα γιατί έχει εξαιρετικά στοιχεία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Ο καλύτερος όλων. Μόχθησε πολύ στο γήπεδο και ότι καλό δημιουργούσαμε αυτός το ξεκινούσε. Έβαλε το γκολ, κέρδισε κάρτες από τους αντιπάλους και ήταν πολύ επικίνδυνος. Βοήθησε όσο μπορούσε αμυντικά και από την πλευρά του βγάλαμε πολλές προσπάθειες. Ήταν πολύ μεστή και σοβαρή η εμφάνιση του και ελπίζω να σταθεροποιηθεί σε έτσι σοβαρές εμφανίσεις μέχρι και το τέλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Με εξαίρεση την μπαλιά στον Πιντάδο στο 4ο λεπτό δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα. Το χειρότερο του φετινό παιχνίδι, χωρίς νεύρο και χωρίς τσαμπουκά. Σε κανένα σημείο δεν βοήθησε και αν δεν τραυματιζόταν ο Πιντάδο θα έπρεπε να είναι η πρώτη αλλαγή. Χαρακτηριστικό του κακού παιχνιδιού που έκανε ήταν μία εξαιρετική κάθετη πάσα του Τομάς γύρω στο 75ο λεπτό που δεν μπόρεσε καν να κοντρολάρει σωστά την μπάλα. Πολύ κακή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον Πιντάδο. Ήταν μέσα στις φάσεις και τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα αλλά τα τελειώματα του δεν ήταν καθόλου καλά. Δυστυχώς τραυματίστηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που μιλούν για τράβηγμα δεν θα τον έχουμε στο παιχνίδι της Τετάρτης. Μπορούσε και μπορεί για πολύ περισσότερα ο Πιντάδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3.5/10

ΜΑΑΤΣΙ: Πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν φαίνεται να είναι έτοιμος ακόμη και δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα. Δεν πήρε καμία προσπάθεια πάνω του και μάλλον χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να επανέλθει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΤΟΜΑΣ: Μεγάλος ποδοσφαιριστής και ότι καλύτερο έχουμε στην ομάδα μας αυτή την στιγμή από την μέση και μπροστά. Κέρδισε το πέναλτυ και πέρασε πολύ καλές πάσες στους επιθετικούς μας. Ίσως να ήθελε να τον ξεκουράσει ο προπονητής μας και να τον έχει φρέσκο για το παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι πάντως σε εξαιρετική κατάσταση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΖΑΪΝΤ: Προσπάθησε και έτρεξε μέσα στο γήπεδο. Έδωσε μάχες αλλά φάνηκε λίγο βαρύς. Θα πάρει παιχνίδια στην συνέχεια και είναι σημαντικό να ανεβάζει απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα. Μαζί με τον Γκρίν κέρδισαν τον χώρο του κέντρου και ανανέωναν τις επιθέσεις της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας προσπάθησε να παίξει από τα άκρα σήμερα. Το πρώτο εικοσάλεπτο η Αέλ κέρδισε τον χώρο του κέντρου και παρά το γεγονός ότι ο Αϊρόσα, ο οποίος είναι παίκτης-κλειδί για τους Λεμεσιανούς, δεν αγωνιζόταν επιτίθετο συνεχώς από τα δεξιά με τον Μεγκρελασβίλι να μην μπορεί να ανακόψει τον Μοντέϊρο. Από την δική μας πλευρά, ενώ έπαιζε εξ ανάγκης αριστερό μπακ ο Εντμάρ, δεν πιέσαμε από την δεξιά μας πλευρά και προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις από αριστερά κάτι που δεν μας βγήκε. Ο Κάστρο δεν δικαίωσε τον προπονητή μας σε κανένα σημείο του αγώνα και θα μπορούσε να τον αποσύρει από το ημίχρονο. Δεν τα πήγε καλά το τεχνικό μας επιτελείο σήμερα αν και η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Θα μπορούσε να διαβάσει καλύτερα τον αντίπαλο και όσο και αν μας αδίκησε η διαιτησία μπορούσαμε για περισσότερα πράγματα. Δεν κατακρίνη τον προπονητή μας όμως σε κανένα σημείο. Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι την Τετάρτη η ομάδα μας θα παίξει παθιασμένα για την νίκη- πρόκριση και το τενχικό μας επιτελείο θα διαβάσει τον αντίπαλο άριστα. Είναι στα πόδια μας η πρόκριση και έχουμε έναν προβάδισμα ένεκα του εκτός έδρας γκολ. Αν παίξουμε με υπομονή και με σωστή τακτική δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όλοι κοντά στην ομάδα την Τετάρτη!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

epitelous vathmologies sostes alla nomizo oti to 9 ston kouli en psilo polla, ena 7 itan kalo tou, oso yia tis ypoloipes vathmologies eise sostos. Yia ton proponiti vartou 3/10 , an den eixe skopo na pari to pexnidi tote yiati kindinepse me pintado kai skopeliti ? tora tin tetarti ti tha kani xoris epithetiko. Exigo san vali ton Ivanko kai to evreo mes to kentro kai oti gini, tha eixame omos tin tetarti kai ton pintado kai ton skopeliti.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να σχολιάσω σήμερα δύο σημαντικά πράγματα που στέρησαν από την ομάδα μας από τονα πάρει τη νίκη από μια κουρασμένη και υποδεέστερη χθες ΑΕΛ.
Ο πρώτος, έχει να κάνει με την ομάδα που κατέβασε χθες ο προπονητής. Πριν ξεκινήσει το ματς διερωτόμουν αν κατεβαίνουμε για να χάσουμε το παιγνίδι. Ξεκινήσαμε με τον Κάστρο, ο οποίος είναι κατά μακράν ο χειρότερος σε προσφορά ποδοσφαιριστής την ομάδας μας, για ένα σημαντικότατο ματς. Για ακόμα ένα παιγνίδι ξεκίνησε βασικός ο Μυτίδης και παρεμεινε αναγκαστικα όλο το 90λεπτο και πραγματικά τον έψαχνα στο γήπεδο. Ο μακράν καλύτερος τα τελευταία ματς Τομάς ήταν έξω για λόγους τακτικής όπως είπε ο Φλώρος. Μήπως εννοούσε ότι ήθελε να τον προστατεύσει για την Τετάρτη; Τότε γιατί δεν έκανε το ίδιο με Πιντάδο; Και αφού ενοχλήθηκες που σε ρώτησε ο δημοσιογράφος, απάντα σε σ’εμάς που εχουμε την ίδια ερώτηση. Γιατί; Γιατί ο Κάστρο σερνόταν μέχρι το 60’ και δεν έγινε πριν αλλαγή; Γιατι στη θέση του Μυτίδη δε δίνεις την ευκαιρία σε Μάτσι, Ιβάνκο ή ακόμα και σε Εγγλέζου στο άκρο; Πότε θα κάτσει πάγκο για να του κάνει καλό; Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο Μάτσι ή ο Ιβάνκο αν ξεκινήσουν μια φορά το ματς; Το πρώτο ημίχρονο και μέχρι την έξοδο Κάστρο, ψάχναμε παίκτη στο κέντρο να κρατήσει μπάλα και να μοιράσει παιγνίδι. Είχαμε την ευκαιρία με μια ανύπαρκτη ΑΕΛ να την κερδίσουμε και να κάνουμε την 5η και 6η ομάδα να φοβούνται.
Ο δεύτερος έχει να κάνει με το τρίο της διαιτησίας. Κύριοι της διοίκησης, η διαιτησία χθες ήταν εντεταλμένη και σκοπιμότατη. Σταματάτε να λέτε ότι δε ήταν. Ήταν μια τέλεια χειρουργική επέμβαση. Εγώ βαρέθηκα με τη συγκεκριμένη ομάδα, τα τελευταία τρία χρόνια να μας κερδίζουν με τη βοήθεια της διαιτησίας. Απλά σας θυμίζω γκολ-χέρι του Ντίξον στο κύπελλο πριν 2 χρόνια, γκολ οφσάιντ και γκολ φάουλ στον Χαιμοφ στο ίδιο ματς πέρσι, γκολ που δε πέρασε τη γραμμή και γελοία κόκκινη στον Κούλλη τον πρώτο γύρω και πολλές κάρτες σε Μπεμπεδες και Τεντέδες και λοιπούς που δεν δόθηκαν. Το παρασκήνιο είναι μπροστά μας και ελέγχεται πλήρως από ακατανόμαστους μαφιόζους που βρωμούν όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο μας. Και τα χειρότερα τα φοβάμαι την Τετάρτη με τα σκουλήκια. Βλέπετε η πρώην διοίκηση προκατέλαβε ότι ήμαστε σε άθλια οικονομική κατάσταση και ήταν θέμα επιβίωσης του σωματίου, διώξαμε όλους τους άχρηστους που μας έφεραν και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να ασελγούν πάνω μας αφού δε θεωρούν ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι φέτος.
Τα Λιμασσακια είναι βαθιά χωσμένα στο παρασκήνιο και ακολουθούν μια απίστευτη προπαγάνδα κλαψίματος, οι αποελίστες είναι πάντα στο παρασκήνιο και τα σκουλίκια μέσω του κλαμένου Αλεξάνδρου διαμαρτύρονται συνεχώς. Όσον για τον Ερμή…ουδεν σχόλιο…..
Εγώ νομίζω ότι από όλα τα πιο πάνω η ομάδα μας αδικείται παράφορα. Παίκτες που ξέρουν ποδόσφαιρο έχουμε αρκετούς. Απλά είμαστε σε μια φάση που είτε οι εντός της ομάδας είτε οι εκτός της την αδικούν με τις ενέργειες τους.
Ελπίζω να είμαστε όλοι εκεί την Τετάρτη και να στηρίξουμε την ομάδα, αφήνοντας μακριά μουρμούρες και μιζέριες για τα εισιτήρια. Η ομάδα θέλει στήριξη.

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Την Τεταρτη τολμηστε κορακια να κανετα αυτα που νομιζετε!!Ι κοσμος της Αεκ θα ειναι 'φρουρος' και δεν θα αφησει ΚΑΝΕΝΑ σε αυτο το παιχνιδι να της στερησει την προκριση με το ετσι θελω.

ΟΛΟΙ ΓΣΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Chris

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. 3 Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 6 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΥΡΑ....!

Ανώνυμος είπε...

Ματωστε την φανελλα ΕΣΕΙΣ κι ΕΜΕΙΣ θα ματωσουμε την το στομα μας με την φωνη μας!!!

ΑΕΚΑΡΑΑΑ ΚΥΠΕΕΛΛΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

με δεδομένη και την κούραση και απουσίες, θα ήθελα να δω σήμερα Νέγκρι, Μερτακκα, Μεγκρελασβίλι, Μουρίγιο, Γκριν στην άμυνα, Σκοπελίτη, Ζαϊντ, Τομάς στο κέντρο, και Εγγλέζου, Πάυλου αριστερά και δεξιά, με Μάατσι σέντερ φορ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.