News Update :

After match: Άρης-ΑΕΚ 0-3

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ


Η ομάδα μας μετά από μία μέτρια προς καλή εμφάνιση κατάφερε να αποδράσει από το φιλόξενο Τσίρειο με τους 3 βαθμούς της νίκης. Ήταν μία νίκη πολύ σημαντική και η οποία προσδίδει την απαιτούμενη ηρεμία σε όλη την οικογένεια της Άεκ. Το πρόβλημα στον αμυντικό μηχανισμό της ομάδας έκανε ξανά την εμφάνιση του όμως αυτή την φορά κάναμε κάποιες από τις πολλές ευκαιρίες μας γκολ με αποτέλεσμα να πάρουμε το τρίποντο που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πρέπει σιγά σιγά να ανεβάζει απόδοση και να σταθεροποιήσει επιτέλους τα καλά της διαστήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μαραγκό- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Τομάς-Λουσέρο να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικά χαφ. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Κάστρο στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Άρη με τον Ντίνα στο 3ο λεπτό από καλή θέση να κάνει το σούτ το οποίο έφυγε πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Νέγκρι. Στο 5ο λεπτό, μετά από λάθος απομάκρυνση των ποδοσφαιριστών του Άρη και αφού η μπάλα κτύπησε στον Κάστρο, ο Μυτίδης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Κόβατς με τον Κέρκεζ να τον ανατρέπει και να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Ήταν μία φάση στην οποία ο διαιτητής θα μπορούσε να αποβάλει τον αμυντικό του Άρη. Ο Παύλου από τα 11 βήματα δεν λάθεψε και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας. Στο 11ο λεπτό ο Άρης δημιούργησε μία ακόμα καλή ευκαιρία για γκολ με τον Ντίνα μετά από σέντρα του Λόπεζ να πιάνει την κεφαλιά η οποία δεν ανησύχησε τον Νέγκρι. Στο 22ο λεπτό ο Οκόγιε έφυγε μόνος προς την εστία μας πίσω από το χώρο του κέντρου με τον βοηθό διαιτητή να τον σταματά λανθασμένα για off side, με τον Μυτίδη στο 30ο λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια να αναγκάζει τον Κόβατς να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Ο Τομάς στο 33ο λεπτό μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Παύλου, βρέθηκε δεξιά στην περιοχή του Άρη με τον Οκόγιε να τον ανατρέπει κάτι όμως που δεν είδε ο διαιτητής του αγώνος κ. Χριστοδούλου με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Στο 35ο λεπτό ο Μαραγκός δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος για σκληρό μαρκάρισμα έξω από την περιοχή μας, με την ομάδα μας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να κρατά εύκολα το υπέρ της προβάδισμα. 



Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Άρης μπήκε δυνατά στο γήπεδο με την ομάδα μας όμως να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Στο 52ο λεπτό ο Παύλου με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μυτίδη ο οποίος με την σειρά του έκανε το χλιαρό σουτ προς την εστία του Κόβατς με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια και στην επαναφορά ο Κάστρο έκανε το πλασέ με τον Αριστείδου να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κόβατς απόκρουσε πολύ δύσκολα το δυνατό σουτ του Παύλου. Στο 54ο λεπτό ο Οκόγιε έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με τον Νέγκρι να αποκρούει με το ένα χέρι προ της γραμμής τέρματος και να κρατάει το μηδεν για την ομάδα μας. Στο 59ο λεπτό ο Παύλου έκανε το φάουλ από δεξιά με τον Γκράσι να πιάνει την κεφαλιά προς τα πίσω και τον Κόβατς να στέλνει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ. Στο 61ο λεπτό ο προπονητής μας απόσυρε τον Λουσέρο από το γήπεδο περνώντας στην θέση του τον Βαν Ντάϊκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μυτίδης μετά από φάουλ του Κάστρο έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα του Κόβατς για να κάνει το 0-2. Από τον τηλεοπτικό φακό φαίνεται να κάνει επιθετικό φάουλ ο Μυτίδης πριν να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 65ο λεπτό, ο Τομάς έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έφθασε έξω από την περιοχή του Άρη δίνοντας την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Μυτίδη με τον τελευταίο να του δίνει εξαιρετική ασίστ την οποία αξιοποίησε ο Ισπανός στο έπακρο στέλνοντας την μπάλα για 3η φορά στα δίκτυα του Κόβατς. Στο 72ο λεπτό ο Τομάς βγήκε εκτός και στην θέση του πέρασε ο Μπαγκούρακαι στο 78ο λεπτό ο Μιχαλόπουλος πήρε την θέση του Παύλου. Ο Καταλά γύρω στο 78ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Οκόγιε. Μέχρι το τέλος του αγώνα είχαμε ακόμα 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαγκρελασβίλι και Μιχαλόπουλο να μην μπορούν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας μας.

Μυτίδης και Παύλου, οι πιο φορμαρισμένοι Κύπριοι παίκτες!


Η ουσία είναι οι 3 βαθμοί. Η ομάδα μας έπαιξε όσο χρειάστηκε και αν λάβουμε υπόψη την μεγάλη πίεση που υπήρχε για την νίκη και την κακή ψυχολογία που είχε η ομάδα μας τότε το αποτέλεσμα είναι θετικότατο. Καταφέραμε να πετύχουμε για πρώτη φορά φέτος 3 γκολ και για 2ο μόλις παιχνίδι δεν παραβιάστηκε η εστία της ομάδας μας. Με πολλή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας είμαι κάτι περισσότερο από σίγουρος ότι η ομάδα μας θα ανέβει στην συνέχεια. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 17:00 στο ΓΣΖ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο μέχρι το επόμενο. Πρέπει όλοι να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας και να δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας για να πετύχουν 2η συνεχόμενη νίκη. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. 


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ


ΝΕΓΚΡΙ: Όποτε χρειάστηκε ήταν θετικότατος. Για πρώτη φορά φέτος ήταν αλάνθαστος τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και στις αποκρούσεις του. Στην φάση του 53ου λεπτού πραγματοποίησε πολύ μεγάλη απόκρουσε με το ένα χέρι και αποσόβησε σίγουρο γκολ του αντιπάλου. Όταν είναι συγκεντρωμένος και με καλή ψυχολογία είναι εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΕΡΤΑΚΑΣ: Σε γενικές γραμμές ήταν καλός με κάποια λάθη όμως στις μεταβιβάσεις. Στο πρώτο μέρος είχε μία πολύ κακή παράλληλη πάσα την οποία ευτυχώς για την ομάδα μας δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι αντίπαλοι επιθετικοί. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο και να βελτιώσει λίγο περισσότερο το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Έχει κερδίσει την θέση του βασικού με το σπαθί του και είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι όλοι συμφωνείτε πως το αξίζει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Στην αρχή ήταν λίγο νευρικός. Ίσως να ήταν επηρεασμένος από το προηγούμενο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν καλύτερος και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απόφυγε για ακόμα ένα παιχνίδι την κίτρινη κάρτα φτάνοντας τις 2 στο πρωτάθλημα. Έχει καλά στοιχεία και μέσα από τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος και θα ανεβάζει απόδοση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Αλάνθαστος ο αρχηγός με εξαίρεση την ηλίθια κίτρινη κάρτα που δέχεται. Δεν δικαιολογείται ενώ το σκορ βρίσκεται στο 0-3 να ψάχνει την κίτρινη κάρτα. Του χαρίστηκε ο διαιτητής μία φορά όμως στην 2η δεν άφησε άλλη επιλογή στον διαιτητή του αγώνος. Συμπλήρωσε και αυτός 2 κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συνέχεια. Όσον αφορά το παιχνίδι όπως είπα και στην αρχή ήταν εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και όσες φορές ανέβηκε δημιούργησε φάση. Επιθετικά είναι μπορώ να πω καλύτερου επιπέδου και από τον μεγάλο Τιμ Ντε Κλερ. Μπαίνει στην περιοχή χωρίς φόβο, δημιουργεί, είναι πολύ γρήγορος και μπορεί επίσης να εκτελέσει. Πολύ καλός ο Ισραηλίτης και ελπίζω να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα μέχρι το τέλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Καλή εμφάνιση από τον Σκοπελίτη με το συνεχές τρέξιμο και το ασίγαστο πάθος. Δίνει μεγάλη δυναμική στον άξονα της ομάδας και έχει καταφέρει να κερδίσει όλους τους οπαδούς της ομάδας μας. Του ασκήσαμε έντονη κριτική στην αρχή και εγώ προσωπικά είμαι ένας από εκείνους που δεν αντιμετώπισαν θετικά την επιστροφή του στην ομάδα μας. Ο ίδιος φροντίζει να δίνει τις δικές του απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο κάθε βδομάδα. Μόνο και μόνο που κέρδισε την φανέλα του βασικού από τον τεράστιο Γκρέγκορ Βαν Ντάϊκ τα λέει όλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Μεγάλη εμφάνιση από τον Τομάς από την αρχή μέχρι την ώρα της αλλαγής του. Είναι ένα μηχανάκι στον αγωνιστικό χώρο που κάνει πάρα πολλές δουλειές και βοηθώντας τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου και εξαιρετική συνεργασία με τον Μυτίδη. Επίσης δικαιούταν ένα πέναλτυ και θα έπρεπε ο διαιτητής να αποβάλει τον Λόπεζ του Άρη για σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στον ισπανό μεσοεπιθετικό μας. Ελπίζουμε να συνεχίσει σε τέτοιες αποδόσεις και να σταθεροποιήσει επιτέλους την απόδοση του γιατί είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Έκανε ένα καλό πρώτο μέρος με αρκετά καλές επιθετικές προσπάθειες. Πέρασε κάποιες εξαιρετικές κάθετες στους επιθετικούς μας οι οποίοι δεν τις αξιοποίησαν. Ανασταλτικά είχε κάποια λάθη και στο 2ο μέρος δεν μπήκε καλά στο γήπεδο. Έγινε αλλαγή στο 60ο λεπτό για να περάσει ο Βαν Ντάϊκ ούτως ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας για φέτος χωρίς αμφιβολία και με ένα μέτριο παιχνίδι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Επανήλθε στις πολύ καλές εμφανίσεις. Πέτυχε το 0-1 από το σημείο του πέναλτυ και όποτε έπαιρνε την μπάλα δημιουργούσε κινδύνους. Είναι η χρονιά του φέτος και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε βδομάδα στο γήπεδο. Είναι σημαντικός για τον επιθετικό μηχανισμό της ομάδας και ο ίδιος φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στα θέλω του προπονητή του. Μακάρι να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση του στη συνέχεια και να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ τα οποία θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση του και θα δώσουν και σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΣΤΡΟ: Καλή εμφάνιση από τον Κάστρο. Αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι εξτρεμ και δεν έχει την θέση εντούτοις προσπάθησε πολύ περισσότερο από περασμένους αγώνες και συμμετείχε και στα 2 πρώτα γκολ της ομάδας μας. Χρειάζεται 2-3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Ο καλύτερος όλων! Πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον παικταρά μας που αποδεικνύει παιχνίδι με παιχνίδι ότι το μέλλον του ανήκει. Μπορεί να τραβήξει το κουπί της επιθετικής γραμμής της ομάδας χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι γρήγορος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και καλός κεφαλοσφαιριστής. Μας δικαιώνει που λέγαμε ότι μόνο μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορέσει να κάνει το μπαμ στην καριέρα του. Ο Νέστορας αυτό κάνει την συγκεκριμένη στιγμή. Θα έρθουν πολύ περισσότερα γκολ στην συνέχεια και είμαι σίγουρος ότι ο Ελε δεν θα τον βγάλει από την 11άδα για κανέναν. Μπράβο Νέστορα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΒΑΝ ΝΤΑΪΚ: Μπήκε στο 61ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 0-2. Βοήθησε με την εμπειρία του και την άριστη τεχνική του κατάρτιση να ηρεμίσει η ομάδα και να κυκλοφορίσει σωστά η μπάλα. Δείχνει ότι δεν είναι τόσο φρέσκος όσο θα έπρεπε αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έμεινε εκτός ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας και δεν είναι πολύ μακριά η μέρα που θα επανέλθει στην 11άδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΜΠΑΓΚΟΥΡΑ: Πολύ βαρετός και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Εμένα που θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Ο Ελέ του δίνει την ευκαιρία να ενταχθεί στην ομάδα αλλά δεν νομίζω να μπορεί. Δεν έκανε κάτι το ουσιαστικό στο γήπεδο όση ώρα αγωνίστηκε και πραγματικά είναι κρίμα γιατί ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής στα 23 του αγωνίζεται σαν παλαίμαχος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε με όρεξη και πάθος στο γήπεδο και δημιούργησε και μία πολύ καλή ευκαιρία στο 90ο λεπτό. Είναι ακραίος επιθετικός και σε αυτή τη θέση μπορεί να δώσει λύσεις. Χωρίς παιχνίδια στα πόδια του δεν μπορεί να κάνει την διαφορά και θα πρέπει σιγά σιγά να τον ενεργοποιήσει ο προπονητής μας. Έχει πολύ καλά στοιχεία και σε μία τόσο μεγάλη χρονιά είναι και αυτός απαραίτητος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Με συνταγή των πρώτων αγωνιστικών κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη. Τακτικά η ομάδα είναι αρκετά καλή και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι ίσως μαζί με την Ομόνοια να είναι οι καλύτερες στην Κύπρο. Ο αμυντικός μηχανισμός ολόκληρης της ομάδας όμως πάσχει και δεν βλέπω βελτίωση σε μεγάλο βαθμό. Τα γυρίσματα των επιθετικών μας είναι αργά και οι αλληλοκαλύψεις ιδιαίτερα από το 60ο λεπτό και μετά χάνονται. Με το σύστημα που αγωνιζόμαστε χρειάζεται συνεχές τρέξιμο από ολους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε όλο το γήπεδο. Η νίκη αυτή δίνει την ψυχολογία και την ώθηση στην ομάδα μας για να μπορέσει να νικήσει και τον Ερμή την επόμενη Κυριακή. Του έχουμε εμπιστοσύνη, τον στηρίζουμε και αναμένουμε να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη για μια νέα νίκη!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε καλή η ανάλυση αλλά έχεις ξεχάσει κάτι. βαθμολογία των gaurdians, που βασικά χρόνο με χρόνο διαλύονται. Φέτος πραγματικά δεν υπάρχουν στις κερκίδες, απλά ερχονται και κάθουντε και παρακολουθούν.Πραγματικά σε όλη αυτή τη ανάλυση θα έπρεπε να έχει και μια βαθμολογία gaurdians : 0/10. Γιατι πραγματικά φέτος απλά δεν υπάρχουν

Ανώνυμος είπε...

για τον Νέγκρι φίλε Σταύρο να προσθέσουμε ότι παρουσιάστηκε βελτιωμένος στις εξόδους του. δεν ήταν καρφωμένος κάτω από την εστία του και όταν έπρεπε βγήκε και ήταν συγχρονισμένος με τη φάση ώστε να μαζέψει τη μπάλα. αν συνεχίσει να βελτιώνεται και στο συγκεκριμένο τομέα θα μιλάμε για μεγάλη κλάση τερματοφύλακα.

Ανώνυμος είπε...

όντως οι οργανωμένοι είναι απόντες. για τα εκτός να πω ότι μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να έρτουν, αλλά στα εντός δε κάνουν αισθητή τη παρουσία τους. κάποτε υπήρχε παλμός που τους οργανωμένους.

Ανώνυμος είπε...

θέλουμε γήπεδο, ας μπει η διοίκηση μπροστά να πετύχουμε το όνειρό μας. Θέλουμε γήπεδο, θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε, βάλτε μπροστά το όνειρό μας!

Ανώνυμος είπε...

καιρός να πάρουν χαπάρι στην ομάδα ότι όταν βλέπουν αντίπαλο ποδοσφαιριστή κάτω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να παίζουν. Εχτές στο champions league εμπήκαν 2 γκολ και η ομάδα που έφαε το γκολ εν εδιαμαρτυρήθηκε. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ έχει την ευθύνη να το διακόπτει... ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΣ οι περισσότεροι που τζυλιούνται στο χορτάρι. και την Κυριακή η ομάδα πρέπει να μασά σίδερα για να τελειώνει και το παραμύθι με τον Ερμή. ΑΕΚ είμαστε για ποιό τοπικό ντέρμπι μιλούν ούλλοι?

Ανώνυμος είπε...

swstos o 5:32, tin kirikaki kai pleon i omada ofili n katatheti psixi mesa sto gipedo.Kai enoite den iparxi auto to thema me tis kathisterisis afu peripezun mas.
Oso gia ton kosmo t logia einai peritta,emeis o 1000-1500 n sinexisume n imaste konta stin omada!

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ ευθύνες για την υπόθεση Παουλίστα. Το άτομο που χειρίστηκε το συμβόλαιο του να παραιτηθεί ή να απολυθεί πάραυτα. 88000 ! για όνομα του Θεού !

Ανώνυμος είπε...

Πλην έξι στην Αλκή, διορία σε Άχνα και ΑΕΚ
http://sentragoal.philenews.com/article.asp?catid=19168&subid=2&pubid=129546773

Skeftite na men epienamen omilous tote ! Malon en tha ipirxamen simera ! TRAGIKO !

Ανώνυμος είπε...

To thema oso afora ta kritiria ine ipo elexo apo tin dioikisi!den iparxi kindynos gia afairesi vathmwn!Emeis san opadoi omws, exoume MEGALI IPOXREWSI aurio n pame mazika GSZ gia thn MAXH THS XRONIAS!

FARAO είπε...

poia maxh tis xronias re fole les esi?pame dinata gia niki oxi gia maxi tis xronias.exei akoma dromo.oso gia ton paoulista file inta efthines zitoume.tetoia ora teroia logia.ta 88000 epetisan.pote xana tetoia egklimatika lathi

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ

1. Τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας. Αλήθεια πιον επροσλάβαμε για να σκοράρει λετε
2. Την παραμονή του Μπακούρα στην ομάδα και δή στην εντεκάδα !
3. Το φετεινό στρατηγηκό πλάνο της ομάδας. " Χαμηλώνω τον προυπολογισμό της ομάδας με στόχο να επιπλεύσουμε οικονομικά" με αποτάλεσμα να βουλιάξουμε και αγωνιστικά και οικονομικά !!


Κιτρινοπράσινος κεραυνός

Υ.Σ. Το μόνο πράγμα που επιδοκιμάζω είναι την τεράστια υπομονή των οπαδών μας σε όλα τα επίπεδα !!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.