News Update :

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εύκολη και επαγγελματική νίκη επί ενός αδύνατου αντιπάλου. Η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στο παιχνίδι της Κυριακής και επιβλήθηκε άνετα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 2-0. Το συγκεκριμένο τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό και σίγουρα δίνει την απαραίτητη ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα για τα δύο πολύ μεγάλα εκτός έδρας ντέρμπυ με Αέλ και Ομόνοια. Το σημαντικότερο σημείο όμως είναι ότι η ομάδα δείχνει να αποκτά έναν καλό ρυθμό και μία δυναμική που όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει.

Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Μέρτακκα-Μαραγκό-Καταλά-Μαγκρελασβίλι. Στο χώρο του κέντρου ο Σκοπελίτης ως μοναδικό αμυντικό χαδ με τους Τομάς-Λουσέρο να αγωνίζονται ως εσωτερικά χαφ μπροστά του. Δεξί εξτρέμ ο Παύλου με αριστερό εξτρέμ τον Κάστρο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.


Μόλις στο 1ο λεπτό ο Παύλου έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή με τους αμυντικούς της ΕΝΠ να διώχνουν στα τυφλά με τον επερχόμενο Λουσέρο να τελειώνει την φάση με ένα άστοχο πλασέ. Η ομάδα μας γυρόφερνε στα καρέ του αντιπάλου και στο 9ο λεπτό ο Μέρτακκας κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτυ μετά από μαρκάρισμα του Κουμάση με τον Παύλου από τα 11 βήματα να μην αστοχεί και να βάζει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 1-0. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα και έλεγχε τον αγώνα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία. Στο 36ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι άλλαξε υπέροχα την μπάλα με τον Κάστρο και από πλάγια θέση αριστερά με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ κάρφωσε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Μάστρου κάνοντας μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς μας το 2-0. Στο 40ο λεπτό ο Μυτίδης μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κάστρο από καλή θέση έκανε το σουτ το οποίο πέρασε έξω και στο 45ο λεπτό ο Κάστρο μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Τομάς έστειλε την μπάλα με σουτ μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάστρου.

Στο 2ο μέρος η ομάδα δεν μπήκε καλά στο γήπεδο και το Παραλίμνι κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 51ο λεπτό ο Ανγκούλο με ωραία εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Νέγκρι σε δύσκολη επέμβαση και 2 λεπτά αργότερα στο 53ο λεπτό μετά από λάθος του Τομάς ο Κατσιάνα βρέθηκε φάτσα με τον Νέγκρι από πλάγια αριστερά χωρίς όμως να μπορεί να νικήσει τον εξαιρετικό τερματοφύλακα μας. Στο 57ο λεπτό ο Σκοπελίτης μετά από εξαιρετική ασίστ του Μυτίδη έστειλε με πολύ δυνατό σουτ την μπάλα μόλις έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάστρου. Στο 64ο λεπτό ο Κάστρο άφησε την θέση του στον Ιβάνκο και ο Παύλου στο 69ο λεπτό δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά μία ωραία συνεργασία που είχε με τον νεαρό ουκρανό επιθετικό της ομάδας μας. Στο 77ο λεπτό ο Μυτίδης άφησε την θέση του στον Πιντάδο και στο 84ο λεπτό ο Μεγκρελασβίλι πέρασε εκτός με τον Εγγλέζου να περνά στην θέση του. Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στην ομάδα μας με τον Παύλου στο 87ο λεπτλο από δεξιά να μπαίνει ωραία στην περιοχή και με πολύ όμορφο αριστερό σουτ να στέλνει την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάστρου

Το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε μια πλήρως επαγγελματική νίκη που όπως αναφέραμε και προηγουμένως την στέλνει στο μεγάλο παιχνίδι με την Αέλ με πολύ καλή ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επιστρέφει ο Βαν Ντάϊκ σε ένα τόσο σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος και από ότι φαίνεται σίγα σιγά θα μπει και ο Ρέϋνα στις προπονήσεις της ομάδας. Όταν θα γεμίσει η ομάδα σιγά σιγά θα μπορέσουμε να δείξουμε και τις πραγματικές μας ικανότητες.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Εξαιρετικός. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος και με την μπάλα στα πόδια είναι με μία λέξη απολαυστικός. Είναι τόση μεγάλη η ασφάλεια που προσφέρει στους συμπαίκτες του με την μπάλα στα πόδια που του επιστρέφουν την μπάλα από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου χωρίς φόβο για τη συνέχεια. Στο 53ο λεπτό πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα και όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών. Χρειαζόταν μία τόσο καλή εμφάνιση ενόψει και των δύσκολων αγώνων που πλησιάζουν στους οποίους και θα τον χρειαστούμε περισσότερο. Μπράβο Άλεξ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

MΕΡΤΑΚΚΑΣ: Δεν βγαίνει από την 11άδα αυτός ο παικταράς. Τα δίνει όλα και με το παραπάνω. Είναι πολύ γρήγορο μπακ και έχει βελτιώσει πολύ τις ικανότητες του στο επιθετικό κομμάτι. Με τον τρόπο που παίζει και την ορμή που έχει μέσα στο γήπεδο παρασύρει και τους συμπαίκτες του. Αμυντικά είναι εξαιρετικός και θεωρώ ότι είναι ο βασικός μας δεξιός μπακ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και σε λίγο καιρό προβλέπω ότι θα γίνει ο αρχηγός της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα για να τον γνωρίσουμε και εμείς οι οπαδοί λίγο περισσότερο έδειξε όμως να κατέχει την θέση. Είναι γρήγορος και ξέρει μπάλα. Έχει πολύ καλή πρώτη πάσα και είναι ιδιαίτερα μαχητικός. Προσπάθησε και κέρδισε πολλές κεφαλιές από τον Σμετάνα, έναν επιθετικό ύψους 1.98, δείχνοντας ότι έχει τα κότσια να ανταπεξέλθει. Έβγαλε το παιχνίδι άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα και δείχνει ότι είναι αξιόπιστη λύση στα χέρια του προπονητή μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Καλό παιχνίδι από τον αρχηγό μας αν και δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Κατέβασε την μπάλα όποτε χρειάστηκε και βγήκε κερδισμένος σε όλες τις μονομαχίες με τους αντιπάλους επιθετικούς. Σιγά σιγά θα βρει τον χαμένο του εαυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτάσει τα περσινά επίπεδα απόδοσης. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, είναι ηγέτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα ο προπονητής μας περιμένει περισσότερα από αυτόν. Έδεσε καλά με τον Μαραγκό και είχαν μία πολύ καλή συνεργασία στα μετόπισθεν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Φοβερό παιχνίδι από τον αριστερό ακραίο μπακ της ομάδας μας. Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και οι κατεβασιές του ήταν κίνδυνος θάνατος για την άμυνα της Ένωσης. Έχει την θέση, είναι γρήγορος και επιθετικά δείχνει να μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Είναι νωχελικός φυσικά σε πολλά σημεία του παιχνιδιού αλλά αυτός είναι ο Μαγκρελασβίλι. Συνεχίζει το σερί καλών εμφανίσεων. Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να πάει ακόμα καλύτερα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ουσιαστικός και αθόρυβος. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και δεν άφησε κανένα αντίπαλο να τον περάσει. Είναι σκυλί μέσα στο γήπεδο και προσφέρει την δύναμη και την αυταπάρνηση στην ομάδα. Έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδια και φαίνεται ότι από το επόμενο παιχνίδι θα βάλει ευχάριστους πονοκεφάλους στον προπονητή μας για το πώς θα παίζει και με ποιούς θα παίζει με την δεδομένη επιστροφή του φυσικού ηγέτη αυτής της ομάδας Γκρέγκορ Βαν Ντάϊκ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΟΜΑΣ: Κάνει πολύ σπουδαία δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ιδιαίτερα στο οργανωτικό κομμάτι με την εξαιρετική πρώτη πάσα που διαθέτει ανεβάζει σωστά την ομάδα. Προσπαθεί πολύ και τρέχει πάρα πολύ και επειδή η μπάλα περνάει συνεχώς από τα πόδια του φαίνεται να κάνει και αρκετά λάθη. Σίγουρα στην φάση του 53ου λεπτού κάνει λανθασμένη παράλληλη πάσα την οποία εκμεταλλεύονται οι επιθετικοί του Παραλιμνίου και βγάζουν μεγάλη φάση. Σε γενικές γραμμές όμως κινείται σε καλά επίπεδα και δεν είναι τυχαίο που δεν βγαίνει από την ομάδα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Είναι πραγματικά αρτίστας. Με την μπάλα στα πόδια νομίζεις ότι δεν την χάνει με καμία δύναμη. Προσωπικά είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής με εξαιρετικές κινήσεις, φαντασία στο παιχνίδι του και απίστευτα καλό κοντρόλ της μπάλας. Από το επόμενο παιχνίδι με τον Βαν Ντάϊκ πίσω του και την ασφάλεια που θα του προσφέρει ο Γκρέγκορ τον βλέπω να κάνει μεγάλο παιχνίδι και να παίρνει την ομάδα στους ώμους του. Μεγάλος μπαλαδόρος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΠΑΥΛΟΥ: Όλες σχεδόν οι φάσεις της ομάδας μας πέρασαν από τα πόδια του. Συνεχίζει τις πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις. Το έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι φέτος είναι η χρονιά του. Στα παιχνίδια που έπονται καλείται να δείξει χαρακτήρα και να δώσει τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Κούλλης θα τα δώσει όλα και θα βάλει και άλλα πολλά γκολ στον φετινό μαραθώνιο. Εξαιρετικό κτύπημα πέναλτυ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΑΣΤΡΟ: Πολύ καλή δουλειά από τον Κάστρο. Θεωρώ ότι δεν είναι εξτρέμ και παίζει κατά συνθήκη σε αυτή την θέση. Είναι όμως τόσο ποιοτικός που βγάζει με ευκολία τις ανάγκες της ομάδας σε θέση ακραίου επιθετικού. Αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα του και να θυμίζει τον Κάστρο που έπαιζει στον Ολυμπιακό. Εξαιρετική η συνεργασία με τον Μαγκρελασβίλι στο 2-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Καλή υποδοχή της μπάλας και πολύ τρέξιμο. Έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλιά και δικαίως παίρνει την φανέλα βασικού στο σπίτι του. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι λόγω και της φύσης του αγώνα να μείνει στον πάγκο αλλά σε γενικές γραμμές ο Νέστορας τα πάει πολύ καλά. Βοήθησε πάρα πολύ στην ανάπτυξη και στο κράτημα της μπάλας. Του έλειψε η καλή τελικά πάσα για να μπορέσει να σκοράρει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΙΒΑΝΚΟ: Έπαιξε για ένα 25λεπτο και προσπάθησε να βοηθήσει. Είχε συμμετοχή σε μία πολύ καλή φάση του Παύλου και έτρεξε πολύ. Έχει καλά στοιχεία, παίζει πολύ σωστά με την μπάλα στα πόδια και έχει το μέλλον μπροστά του για να ανελιχθεί και να δείξει ακόμα περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Έτρεξε, πάλεψε, κατέθεσε το γνωστό του πάθος αλλά δεν βγήκε κάποια ευκαιρία για να την κάνει γκολ. Χρειάζεται ρυθμό και παιχνίδια ο Γκόργκα και ίσως στο επόμενο παιχνίδι με μια ομάδα πολύ δυνατή να χρειαστεί από την αρχή. Δεν περιμένουμε 10 λεπτά σε ένα εύκολο παιχνίδι για να τον κρίνουμε. Ο Πιντάδο είναι killer και εκεί που θα χρειαστεί θα δηλώσει παρών!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί. Έχει καλά στοιχεία και στην πορεία του πρωταθλήματος θα χρειαστεί σίγουρα. Είναι η αλλαγή του Μαγκρελασβίλι και σε κάποια φάση είναι δεδομένο ότι θα τον καλέσει ο προπονητής να πάρει φανέλα βασικού. Έχει τις ικανότητες έχει και τα κότσια ο νεαρός. Περιμένουμε να τον απολαύσουμε περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Σημαδιακός αγώνας για τον Ελέ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σαιζόν που μπορούσε να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Έστησε την ομάδα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και διάβασε καλά τον αντίπαλο. Σίγουρα ο αντίπαλος δεν ήταν κανένα μεγαθήριο ούτε όμως και μία αμελητέα ποσότητα. Βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ από ένα ανύπαρκτο πέναλτυ αλλά ο τρόπος που κυλούσε το παιχνίδι δεν νομίζω να οδηγούσε σε κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Έχει αλλάξει τον τρόπο κυκλοφορίας της μπάλας στο γήπεδο φέρνοντας τον Σκοπελίτη κατά πρώτο λόγο και τους Λουσέρο-Τομάς κατά δεύτερο πιο κοντά στην αμυντική μας γραμμή. Ήταν ένα πρόβλημα που είχαμε στις 2 πρώτες αγωνιστικές και φαίνεται ότι το δουλεύει πολύ. Την επόμενη αγωνιστική θα έχει και τον τεράστο Γκρέγκο Φαν Ντάϊκ στην φαρέτρα του και είμαστε όλοι περίεργοι τι εικόνα θα παρουσιάσει η ομάδα μας. Δείχνει ότι δουλεύει πολύ και κατέχει την θέση. Ελπίζω να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και να οδηγήσει την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

17 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Unknown είπε...

Ola kala kai agia file Stavro ...mou aresi pou eisai aisiodoxos den vriskis to paramikro lathos se kanena..Tha itan kala na grafoume kai ta arnitika tou paixnidiou ....tis periorismenes dinatotites ton pexton mas ...filitimoi men alla.... Os episis kai ta ti kaki fisiki katastasi ...Peritto na poume oti i omada meta to 70 perpata...Dierotomai an epitrepete omada pou theli na protagonisti na perna olo to paixnidi tis apo ta podia tou Koulli pou meta to 75 den mpori na prosferi

Ανώνυμος είπε...

Επερίμενες δηλαδή Σωτήρη μου να πιέζουν όπως τους πελλούς και να πάθουμε καμια ζημιά όπως με Ρέυνα μάλλον ε??Γιατι νομίζω όλοι είδαμε πως έπαιζε το Παραλίμνι μετα το 2-0!Η ομάδα μόνο καλύτερη μπορεί να είναι σε κάθε παιχνίδι...
Υ.Γ:Μακάρι όσο μουρμουράτε να ήσασταν και τόσο εκδηλωτικοί στο γήπεδο

Ανώνυμος είπε...

i omada mas epiase mian epaggelmatiki niki pezontas sto relanti alla pale emeis vriskoume tropo na mourmouroume epidi en evalame 5ara.. a re nootropia pou exoume san opadoi.

me alla logia sotiri, esena provlimatizei se giati en evourousan meta to 70 san edernan 2 - 0? en pou tes lies fores pou edeixame oti xeroume na diaxeiristoume to score KAI PALE KAPOIOI ENNA MOURMOURISOUN!!!!!!!

o podilatis

spider 81 είπε...

ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

bossman είπε...

re ma asxoleiste me kathe vlammeno pou thelei simasia,,..touton eleipen na apantoume se kapoion SOTIRI ANTONIOU pou akousta mporei na exei to podosfairo.Oi epistrofi van ntaik einai gegonos.o reina me omonoia isos na einai etoimos opos kai o maatsi me salamina.tote i omada tha arxisei na paizei to podosfairo pou oloi theloume.kai kati allo o ELE ta paei perifima

Ανώνυμος είπε...

afti i dimokratia sas me skotwnei. oti sas grapsoun pou en sas areskei ksekinate tes eirwnies jai tous xaraktirismous. telika en polli to provlima sas!

Ανώνυμος είπε...

MATHETE RE NA AKOUTE JAI TIN ANTITHETI APOPSI!!!! ELEOS PION MAZI SAS!

FARAO είπε...

ποιαν αντιθετη αποψη ρε μα σοβαρομιλατε?να ανεχουμαστεν τες βλακειες του καθενου?εν αντιθετη αποψη να λαλει οτι οι παικτες μας εν περιορισμενων δυνατοτητων?εν νεν κατζιηα τουτο?να λαλει οτι που το 70 τζιαι μετα δεν τρεξαμε στο παιχνιδι?εν νεν αχαπαροσυνη τουτο?να μιλα για τον κουλλη που σχιζετε σε καθε παιχνιδι τζιαιν ο μονος που αγαπα την ΑΕΚ τζιαι νοιαζετε?ουτε respect.Εν τουτη αντιθετη αποψη ρε?Αλλα εν εσεις που ελαλουσετε οτι εν να παμε διαβαθμιση τζιαι μετα την εμφανιση τζιαι την ισοπαλια με τον ΑΠΟΕΛ εξαφανιστηκετε.Δεκτη η αντιθετη αποψη αλλα οι βλακειες που γραφονται που τον καθενα εν να σχολιαζονται αναλογα..

Ανώνυμος είπε...

na se dw re parea farao an se tapaniasei i ael jai i omonoia an tha laleis ta idia!

Ανώνυμος είπε...

an ertei i anorthwsi jai dwkei tou parapanw enna sinexisei na agapa tin AEK o koullis sou? en mouxti pou paizei? fetos evoleftike giati exasame se epipedo.
na sou thimisw pws exases 2 pontous apo ti malakia tou koulli.

spider 81 είπε...

κανει ρε κοτζιακαρες.ειδετε το ρεαλ τζιαι μπαρτσελονα τζιαι ουλλον παραπονα καμνετε.μια ζωη τα ιδια τζιαι τα ιδια...βοηθηστε την ομαδα οικονομικα οσο μπορει ο καθενας τζιαι παρετηστε τα παραπονα..δαμε ο κοσμος καιγεται δουλειες εν εχει,η οικονομια εν υπο το μηδεν,το πολιτικο συστημα απετυχεν παταγωδως,παντου σκανδαλα..η μονη υξιης ιδεα που εμεινεν εν η ομαδα μας.Παρετηστε τουντην πιππιλα με τον Κουλλη.αν δεχθει προταση καλυτερη εν να δει το συμφερον του ,σιουρα.Εν παυει ομως να αγαπα τζιαι να πονει την ομαδα που τον γεννησε.οπως τζιαι ο Νεστορας.μεν μηδενιζετε τζιαι μεν τα βαλλετε με πεθκια δικα μας.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 11:47 εν είσαι με την Αεκ?Δεν θα σε ταπανιάσει εσενα?Είμαι σχεδον σίγουρος ούλλοι εσεις που κριτικάρετε την ομάδα ήρτατε με το αποελ, ή ακόμα α θα πάτε λεμεσο?
Προς το παρον φκάλτεεε...

Ανώνυμος είπε...

poios nestoras? jinos pou opote fkei allagi enw to xeirokrotoun den xeirokrota potte pisw?

Ανώνυμος είπε...

na mas poun pou epian ta lefta tou simon k meta na theloun lefta pou tous opadous!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα γραφετε ο, τι σας ερτει; τζινος εχει καθηκον να παιζει μαππα, αν δε γουσταρεις εσυ, μεν τον χειροκροτας.

Ανώνυμος είπε...

MIWSTE TA DIARKEIAS, KAMETE EKPTWSEIS NA PIASEI O KOSMOS..

SAN EGW POU EXW OIKOGENEIA DEN SKOPEVW NA ERXOMAI STA MATCH, AN OMWS KAMETE MIA SEVASTI EKPTWSI EIMAI DIATHETIMENOS NA DWSW TA LEFTA KAI AS ERTW MIA DIO FORES STO GIPEDO

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100ΕΥΡΩ . ΔΟΥΛΕΥΟ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 7,00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟ Η ΩΡΑ 6,00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Η ΝΑ ΕΡΘΗ ΝΑ ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΗ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΒΑΣΙΛΗ .ΥΠΑΡΧΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Η ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK . TA ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ .

ΑΕΚ/1965

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.