News Update :

αεκ Κουκλιών - ΑΕΚ Λάρνακας: Ανάλυση Παιχνιδιού

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο φίλος του Blog, Σταύρος Κομοτηνή, σχολιάζει...

Να σας πω και εγώ την δική μου άποψη για το ψεσινό παιχνίδι. Καταρχήν, θεωρώ πολύ ατυχές το σχόλιο του Blog αμέσως με την λήξη του παιχνιδιού για αλλαγή προπονητή και όλα τα συναφή. Ξέρετε πόσο εκτιμώ το blog και την ευκαιρία που δίνετε σε όλους μας να εκφραστούμε αλλά κάποιες φορές θα πρέπει να σκέφτεστε πιο ήρεμα και όχι πάνω στην ένταση της στιγμής.

Θα αναφερθώ σε 3 αρνητικά στοιχεία της ομάδας και 1 θετικό όπως τα είδα εγώ στο παιχνίδι.

Πρώτο αρνητικό η παρουσία του Σκοπελίτη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλο το παιχνίδι το είχαμε στην θέση του αμυντικού χαφ. Είχα από την αρχή της χρονιάς τους ενδοιασμούς μου σε περίπτωση που ο Ελευθερόπουλος θα επέλεγε τον παρόν σύστημα, αν ο Σκοπελίτης θα μπορούσε να ανταποκριθεί. Δυστυχώς δεν μπορεί. Δεν έχει την πρώτη πάσα, δεν είναι καθόλου ήρεμος με την μπάλα στα πόδια και συνεχώς χανόταν πίσω από τους μέσους της Άεκ Κουκλιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναγκάζονται Μουρίγιο-Καταλά να κάνουν παιχνίδι. Αυτό οδήγησε σε μακρινές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση σε πολλές περιπτώσεις αφού αν δεν έπαιρναν την μπάλα ο Τομάς ή ο Κάστρο δεν είχαν άλλη επιλογή. Η ομάδα έχει ανάγκη από ένα αμυντικό χαφ για αλλαγή του Γκρέγκορ τύπου Λίνσεν δηλαδή να ξέρει μπάλα και να παίρνει πάντα την πρώτη πάσα από την άμυνα. Ελπίζω στην συνέχεια να ανέβει κατακόρυφα ο Σκοπελίτης, αφού για ακόμα 3 παιχνίδια θα είναι απών ο Γκρέγκορ και άλλη λύση δεν υπάρχει.

Δεύτερο αρνητικό η παρουσία του Κάστρο. Πραγματικά ήταν ο χειρότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα. Όχι μόνο της ομάδας μας αλλά του αγώνα. Πολύ κακό πρώτο κοντρόλ της μπάλας, δεν μπόρεσε να περάσει καμία κάθετη στους επιθετικούς μας και όλες οι τελικές του προσπάθειες ήταν άστοχες. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του και ελπίζω να συνέλθει σύντομα.

Τρίτο αρνητικό η παρουσία των ακραίων αμυντικών μας στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Ο Λόπες στο 1-0 απλά δεν υπάρχει και ο Μαγκρελασβίλι στο 2-1 απλά παρακολουθεί να κάνει πέναλτυ ο Καταλά( τραγικό πέναλτυ για τόσο έμπειρο ποδοσφαιριστή). Δεν βοήθησαν ούτε επιθετικά και γενικά ήταν σε πολύ κακό βράδυ. Ιδιαίτερα ο Μαγκρελασβίλι ήταν πολύ νωχελικός, δεν έτρεξε καθόλου και δεν βοήθησε σε κανένα σημείο ούτε τον Μιχαλόπουλο ούτε τον Μόνχε.

Το μόνο θετικό του ψεσινού παιχνιδιού ήταν η παρουσία του Κούλλη Παύλου κατά κύριο λόγο και του Τομάς κατά δεύτερο. Ο Κούλλης ήταν εξαιρετικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με συνεχή τρεξίματα, πάρα πολύ πάθος και εξαιρετικά στημένα. Έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή του αντιπάλου 10 φορές με τους επιθετικούς μας να μην εκμεταλλεύονται καμία προσπάθεια του Κούλλη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί η ομάδα τον έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Από την άλλη ο Τομάς έδειξε πόσο πολύ τον στερηθήκαμε πέρσι από τον άξονα της ομάδας. Εκεί είναι η θέση του και αν ο Ελευθερόπουλος τον βάλει σε κάποια παιχνίδια και μόνο του πίσω από τον επιθετικό θα κάνει πολύ μεγάλα παιχνίδια. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μπήκε πολύ θετικά στην χρονιά.
 
Παίδες, στηρίξετε την ομάδα και μην μηδενίζετε τα πάντα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και μία κακή αρχή που μας πίκρανε όλους. Η ομάδα έχει έξω 5 ποδοσφαιριστές βασικότατους και σιγά σιγά επιστρέφουν. Ο Λουσέρο θα βρίσκεσαι στην βασική 11άδα στο επόμενο παιχνίδι και από την 3η αγωνιστική θα έχουμε και τον μεγάλο Γκόργκα. Με την επιστροφή και του Γκρέγκορ όλα θα είναι διαφορετικά. Μην προτρέχετε και πρωτίστως μην απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει τακτική, είναι δουλεμένη και αυτό θα βγει στο γήπεδο.

Σταύρος Κομοτηνή 
Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

o kastro xtipise tin ora tou pexnithiou kai giafto egine anakastiki allagi sto imixrono.

Ανώνυμος είπε...

κανένας δεν ήταν κορυφαίος από τη στιγμή που χάσαμε. και γράφω το γιατί κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι με το να είναι κορυφαίοι και όχι να κερδίζει η ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω στα περισσότερα που έγραψε ο φίλος αλλά στο θέμα του αμυντικού μέσου έχω να προσθέσω ότι το σύστημα με ένα αμυντικό μέσο δεν βγαίνει με τίποτα. Ο σκοπελίτης είναι ο παίχτης σκυλί που θα μαρκάρει και θα πλαισιώσει τον βαν νταικ ο οποίος θα μπορεί να κάνει το παιχνίδι της ομάδας. Τα προηγούμενα χρόνια παίζαμε παντα με 2 αμυντικούς χαφ και στα ντερμπυ με 3. Ελπίζω ο Ελευθερόπουλος να φέρει τα μίλια του και να μεν πάει να παίξει με καμμιά σοβαρή ομάδα με αυτό το σύστημα γιατί θα ξεφτιλιστούμε. Τον σκοπελίτη αφήστε τον ήσυχο.

Ανώνυμος είπε...

ναι αφήστε ήσυχο τον τσάβι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου... αποθεώστε τον στο επόμενο ματς, και περιμένουμε να δηλώσει ότι επέστρεψε και σπίτι του. όσο και να δείχνεις τον Κίμωνα στην καρδιά γιαννάκη δε θα γίνεις αρεστός ποτέ, απλά μεν κάμνεις τίποτε, μεν λαλείς τίποτε αν θέλεις να περάσεις απαρατήρητος. γιατί όσο μας θυμίζεις ότι βρίσκεσαι στην ΑΕΚ, κάποια στιγμή θα σου θυμίσουμε κι εμείς που ήσουν!

Ανώνυμος είπε...

me ta diarkeias ti ginetai? enna kamoun tpt kalliteres times?

Ανώνυμος είπε...

Oι τιμές των διαρκείας ήταν αρκετά μειωμένες και ελκυστικές φέτος! Εκείνοι που πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα πήραν.

Ανώνυμος είπε...

επιάσαμε διαρκείας, και τί πήραμε ως αντάλλαγμα? στο σάιτ το επίσημο δε ενημερώθηκε ακόμα τίποτε, δε γράφουν στην επίσημη σελίδα στο φέισμπουκ και το αποκορύφωμα, εξεκίνησε το πρωτάθλημα και ακόμα στην μπουτίκ εν ήρταν οι επίσημες φανέλες και δεν έχουν ιδέα πότε θα έρτουν. είχε να έρτουν την περασμένη εφτομάδα, επήα, εν εφέραν, είπαν μου τούτη. επήα τούτη, είπαν μου σε 15 μέρες. εντάξει αν πάω και τρίτη θα είμαι τέλια βλάκας γι αυτό θέλουν ας φέρουν θέλουν ας μεν φέρουν, ερασιτέχνες. μιλούμε για οργάνωση, οι αστεία.

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλια τέλος, τραυματίστηκε και ο Μόνχε. Έκοψε τους χιαστούς του και χάνει την χρονιά. Έλεος πλέον, εν ομάδα που έχουμε ή Νοσοκομείο. Έτσι όπως είμαστε θα παίζουμε με τα δεύτερα.

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.....

Ανώνυμος είπε...

κάποιος να μου πει, σας παρακαλώ, αν ξέρει, πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδα. εκτός κι αν δεν έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

ο θεος να βαλει το χερι του κοπελια....
οργανωση ...μηδεν
προετοιμασια απο οτι φαινεται του ...π..τσου...
αρεσκει μου που οι ....διοικουντες εχουν παντα παραπονο που τον κοσμο......
καθε περσι τζιαι καλυτερα.....
long live the ....coach.......

Ανώνυμος είπε...

kopelia makari na swthoume fetos. jai oloi eseis pou laleite pws en eimaste aekjies epidi leme ta pramata me to onoma tous... mallon eseis eisaste polla afeleis jai me polla xamila tous stoxous sas. an sas areskei na eshete mia omadoula pou poula paixnidia jai kamnei thkio vimata mprosta jai tria pisw sinexizetai na ta balletai me tous opadous jai oi me ti dioikisi pou fetos edialise mas. en tixaio pou fetos enekatwthike o thomas energa jai i omada paei tou kwlou? posa paixnithkia enna poulisoume fetos gia na swthoume oikonomika???

Ανώνυμος είπε...

echi dikio o filos gia thoma den to ehi se tipote na mas kseftilisi as thimithoyme tin petaktikva.as tolmisoyn na kanoyn ta idia fetos tha ehoyme agria skinika,riksame kai gefires me kiki filipoy kai tin plirose o simof. .

Ανώνυμος είπε...

o giannakis itan ekptosi stin aksioprepia mas poy irthe kai ekptosi stin piotita tis omadas poy agonizete ,ntropi se aftoys p toy epetrepsan na ksanaforesi tin fanella me ton athineo stratigo,ton klisan tris meres meta to thema jaison kai tin dilosi oti stin aek tha pezoyn osi sevonte ton kimona .an den sevese esi ton eafto soy den tha se sevasti pote kanis .ante kseftiles

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον τραυματισμό του Μόνχε, η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα της ΑΕΛ για τον Έμπο, του Απόλλωνα για τον Σταύρου και του ΑΠΟΕΛ για τον Πιέρο Σωτηρίου, όμως καμία περίπτωση δεν προχώρησε.

και ο προγραμματισμός συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ . ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥ ΜΕ (-20)

1965/ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

να σας πω και κάτι, στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα ελπίζω να μεν γελαστεί κανένας να κάμει όλε! εκαλαμάθαμε τους να δέρνουμε όποιον να ναι και να πανηγυρίζουμε, όλε θα κάμουμε μόνο με τίτλο!

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 1:52 μόνο με καποιο τίτλο έχι όλε,ότι παίρνουν θα δινουν οι παίχτες απο εδω και πέρα!!Εμείς όμως πρέπει επιτέλους να γίνουμε οπαδοί της Αεκ και όχι καναπεδάκηδες!!!Σε κάθε παιχνίδί ΦΩΝΗ μεχρι το τελος...ας γίνει η αρχή με τον Εθνικό

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Π.Χ JEISON ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.ΕΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΙΑΣ.

1965/ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Με θλάση στον τετρακέφαλο επέστρεψε ο Μουσταφά Μπανγκούρα από την Σιέρα Λεόνε. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και χάνει τουλάχιστον τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Από βδομάδας θα επανεξεταστεί για να διαφανεί πότε θα μπορέσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Λάρνακας. Όπως φαίνεται η κακοδαιμονία δεν έχει τελειωμό για την ομάδα της ΑΕΚ η οποία βλέπει άλλο ένα ποδοσφαιριστή της να βγαίνει νοκ-άουτ.

ΡΕ ΕΚΑΜΑΣΙΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ Η ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

re ma mpenoumen mesto ittttttttternet na doume kanan neon gia tin omada mas kai apolitos tpt. en mathenoume tpt apolitos gia tin omada mas olan. oute damesa, oute stin episimi oute aekition. ekklisia olan ekklisia

Ανώνυμος είπε...

ΙΝΤΑ ΞΕΡΩ ,,,,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝ ΘΑ ΚΑΜΟΥΝ ΟΥΤΕ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, θα χάσουμε σίγουρα από τον Εθνικό με όλες αυτές τις απουσίες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελλαδίτης μέσος αισθάνθηκε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής. Το πρόβλημα δεν δείχνει σοβαρό και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι καθησυχαστικοί, τονίζοντας πως ο αρχηγός της ομάδας έμεινε προληπτικά εκτός του κανονικού προγράμματος.

πόσα να αντέξουμε? ο αρχηγός της ομάδας μίσιμου... εφκάλαμε νάμι!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.