News Update :

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τεράστιας ψυχολογικής σημασίας η σημερινή μας νίκη. Πραγματικά το χρειαζόμασταν όσο τίποτα άλλο το σημερινό 3ποντο και έστω και με την ψυχή στο στόμα τα καταφέραμε. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και υποφερτό 2ο μέρος από την ομάδα μας. Τα προβλήματα όμως δεν κρύβονται κάτω από το χαλί με μία νίκη επί ενός αντιπάλου που θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα χάνεται στο γήπεδο, δεν υπάρχει λύση στο πρέσιγκ που βάζουν οι αντίπαλοι στον Σκοπελίτη και γενικά δεν υπάρχει 2ο πλάνο όταν τίποτα δεν πάει καλά. Ευτυχώς είχαμε και σήμερα τον Κούλλη Παύλου σε μεγάλη βραδιά και χωρίς υπερβολή μας οδήγησε στην νίκη. Χρειάζεται πολλή δουλειά και άμεση βελτίωση ούτως ώστε μέχρι την έλευση του ακρογωνιαίου λίθου αυτής της ομάδας που ονομάζεται Γρέγκoρ Βαν Ντάϊκ να μην έχουμε άλλες απώλειες.

Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με το αγαπημένο του 4-1-2-3 με τον Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Λόπεζ-Μουρίγιο-Καταλά-Μαγκρελασβίλι. Στο χώρο του κέντρου ως αμυντικός μέσος ο Σκοπελίτης με τους Τομάς-Λουσέρο μπροστά του. Δεξί εξτρέμ αγωνίστηκε ο Κούλλης με αριστερό εξτρέμ τον Ιβάνκο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Τομάς με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Κούλλη μόνο με το Κουντούλ με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ του ποδοσφαιριστή μας. Στο 5ο λεπτό ο Λουσέρο επιχείρησε μακρινό άστοχο σούτ και στο 9ο λεπτό ο Ιβάνκο από καλή θέση πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Εθνικού Άχνας. Παρά το πολύ καλό πρώτο 10λεπτο της ομάδας μας, η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή. Στο 14ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αουρέλιο, ο Τσιντί μόνος στην μικρή περιοχή της ομάδας μας έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλή μεσοαμυντική λειτουργία του Εθνικού Άχνας και γενικά υστερούσαμε στην τελική πάσα. Μέσα σε όλα αυτά στο 33ο λεπτό ο Αουρέλιο έκανε την σέντρα και ο Λίλιου μόνος και ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή της ομάδας μας με προβολή έκανε το 0-1 για τον Εθνικό. Κάπου εκεί προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε έχοντας μία πολύ καλή προσπάθεια με τον Ιβάνκο από αριστερά να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να γυρίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτυ με τον Λουσέρο να μην μπορεί να την στείλει στα δίκτυα. Στο 42ο λεπτό ο Εθνικός έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Καταλά να κάνει το λάθος και τον Τσιντί να κλέβει την μπάλα να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Νέγκρι με τον τερματοφύλακα μας να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα. Αν δεχόμασταν το 0-2 σε εκείνο το σημείο δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Στο 2ο μέρος, η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε να ισοφαρίσει άμεσα. Στο 47ο λεπτό ο Μυτίδης έκανε το φοβερό αριστερό σούτ με τον Κουντούλ να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Η ομάδα κρατούσε την μπάλα και προσπαθούσε να επιτεθεί ορθόδοξα στο γήπεδο χωρίς όμως οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν καθαρό μυαλό. Στο 62ο λεπτό ο Κούλλης Παύλου με εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα δεξιά πέρασε την μπάλα στο Μυτίδη ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε στο ένας με έναν τον Ταλ βγαίνοντας από πλάγια δεξιά φάτσα με τον Κουντούλ επιλέγοντας όμως αντί να τελειώσει ο ίδιος την φάση να πασάρει την μπάλα στον επερχόμενο Λουσέρο δίνοντας την δυνατότητα στον τερματοφύλακα του Εθνικού να αποκρούσει την μπάλα. Μέσα σε όλα αυτά στο 66ο λεπτό, ο Ιβάνκο μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Εθνικού και αφού στρώθηκε μπροστά στον Κούλλη αυτός την έστειλε με ωραίο πλασέ στα δίκτυα του Κουντούλ. Δύο λεπτά αργότερα, στο 68ο λεπτό, ο Κούλλης πέρασε φοβερή κάθετη μπαλιά στον Μυτίδη ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Κουντούλ χωρίς να αστοχήσει αυτή την φορά κάνοντας το 2-1 μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς μας. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Στο 72ο λεπτό ο προπονητής μας πέρασε στο γήπεδο τον Εγγλέζου στην θέση του Ιβάνκο και στο 84ο λεπτό πέρασε τον Μαραγκό στο γήπεδο στην θέση του Μυτίδη στέλνοντας τον δίπλα στον Σκοπελίτη και περνώντας τον Κούλλη στην κορυφή της επίθεσης. Στο 88ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι έβγαλε την σέντρα με τον Τομάς να πιάνει αδύναμη κεφαλιά η οποία δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 92ο λεπτό πέρασε στο γήπεδο ο Μιχαλόπουλος στην θέση του Κούλλη και το παιχνίδι έληξε χωρίς άλλη φάση.

Από την κόλαση βρεθήκαμε στον παράδεισο απόψε. Όπως είπα και στην εισαγωγή μου, δεν μπορούμε να κρύψουμε τα προβλήματα μας πίσω από μία νίκη. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Από την άλλη όμως αυτούς έχουμε και με αυτούς πορευόμαστε. Θα πρέπει ο προπονητής μας να βρεί τις λύσεις ούτως ώστε να μην είμαστε τόσο προβλεπτοί και στην ουσία να αλλάξει κάτι στο χώρο του κέντρου του γηπέδου. Ο Σκοπελίτης εκτίθεται από τον προπονητή μας. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και ελπίζω μέχρι να έρθει ο Βαν Ντάϊκ να πάρουμε ακόμα 3 βαθμούς τουλάχιστον γιατί με την έλευση του μοναδικού ηγέτη αυτής της ομάδας όλα θα αλλάξουν.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Η απόκρουση του στο 42ο λεπτό είναι όλα τα λεφτά. Είναι εξαιρετικός στα τετ α τετ και το έδειξε και σήμερα. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχεται και σε γενικές γραμμές δεν αναγκάστηκε να επέμβει σε άλλες φάσεις. Λίγο πριν το τέλος βγήκε σωστά και αποσόβησε σίγουρο κίνδυνο μπροστά από τον Αμεσάν του Εθνικού Άχνας. Είναι καλός τερματοφύλακας, με τα καλά του και τα κακά του. Μακάρι να βελτιωθεί και στον αέρα γιατί στην συνέχεια θα τον χρειαστούμε ακόμη περισσότερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΟΠΕΖ: Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Δεχόμαστε γκολ από την πλευρά του σε ακόμα ένα παιχνίδι. Αμυντικά δείχνει να έχει προβλήματα αλλά επιθετικά δίνει πολλές λύσεις. Έχει καλή σέντρα και πολύ καλές προωθήσεις αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο Λόπεζ που όλοι θαυμάσαμε τα τελευταία χρόνια στα κυπριακά γήπεδα. Χρειάζεται να δώσει περισσότερα στο γήπεδο και σίγουρα να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον αρχηγό μας. Κακές πάσες, κακά μαρκαρίσματα και έχασε την μπάλα στο 42ο λεπτό στην πολύ μεγάλη ευκαιρία του Τσιντί. Δεν άρχισε καλά ο Καταλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι ξέρουμε τις δυνατότητες του και πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει την απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4.5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Μουρίγιο. Αν και φέρει ευθύνη στο δοκάρι του Εθνικού αφού έχασε τον Τσιντί και φέρει ευθύνη και στο 0-1 αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο Μαγκρελασβίλι έχασαν τον Λίλιου, εντούτοις έτρεξε πάρα πολύ και διόρθωσε και τα πολλά λάθη του Καταλά. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια. Δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα σε 2 αγωνιστικές και είναι κάτι που πρέπει να προσέξει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Άτονος και άνευρος ποδοσφαιριστής. Σου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει όρεξη να τρέξει, ούτε να μαρκάρει, ούτε του καίγεται καρφί. Δεν γνωρίζω ποιό είναι το πρόβλημα ούτε ξέρω αν λόγω του Γιομ Κιπούρ ήταν αδύνατος και δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες δυνάμεις. Επιβάλλεται όμως να βάλει δύναμη, πάθος και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι του και να σταματήσει αυτή την χαλαρότητα που δείχνει. Δεν είναι Ντε Κλερ ούτε όμως και ο Ζιλέ με ότι αυτό συνεπάγεται. Πολύ κακή τοποθέτηση στο 0-1. Περιμένω πολύ περισσότερα από αυτόν τον ποδοσφαιριστή και ελπίζω στην συνέχεια να ανεβάσει την απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Δεν θα τον κρίνω αυστηρά. Το έχω πει και πιο πάνω ότι τον εκθέτει ο προπονητής του. Είναι ευθύνη του Ελευθερόπουλου να βοηθήσει τον Σκοπελίτη για να μπορέσει ο Σκοπελίτης να βοηθήσει την ομάδα. Ο Σκοπελίτης είναι σκυλί, τρέχει παντού και τα δίνει όλα για την ομάδα. Την πάσα όμως ότι και να πούμε ότι και να κάνουμε στα 36 του χρόνια δεν θα την αποκτήσει. Είναι φως φανάρι ότι κρύβεται πίσω από τους αντιπάλους για να μην αναγκαστεί να κάνει παιχνίδι. Είναι κρίμα για την ομάδα να μην έχει άλλο πλάνο ελλείψει άλλων επιλογών στην συγκεκριμένη θέση. Προσπάθησε όσο μπορούσε και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Ιδιαίτερα μετά το 2-1 σταμάτησε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και έχει καλή πάσα. Εντούτοις στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακός προσπαθώντας περισσότερο στο 2ο και ανεβάζοντας πολύ την απόδοση του από το 60ο λεπτό και έπειτα. Θα βελτιώνεται συνεχώς και θα πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης του σε 2-3 παιχνίδια. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα το δείξει στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΤΟΜΑΣ: Προσπάθησε πολύ να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Στο πρώτο μέρος δεν ζήτησε και δεν πήρε πολύ την μπάλα. Έχει την κάθετη πάσα και μπορεί να δημιουργήσει από τον άξονα. Θα πρέπει όμως και ο ίδιος να έρχεται πιο κοντά στον Σκοπελίτη για να παίρνει την μπάλα. Περιμένω πολύ περισσότερα από τον Τομάς στα επόμενα παιχνίδια και ιδιαίτερα στο παιχνίδι με το Αποέλ που έπεται ο ρόλος του θα είναι κομβικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΙΒΑΝΚΟ: Είναι ταχύτατος, καλός στο ένας με έναν αλλά από ουσία μηδέν. Είχε συμμετοχή στο 1-1 αλλά σε γενικές γραμμές κινήθηκε στην μετριότητα. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι νεαρός και αποκτήθηκε ως 4η επιλογή για τα άκρα. Μετά τους τραυματισμούς τον είδαμε στην 11άδα. Χρειάζεται και αυτός το χρόνο του αφού πρώτη φορά βγαίνει εκτός της πατρίδας του και μέσα από τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Πολλές προσπάθειες, ζήτησε και πήρε την μπάλα πολλές φορές και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Η μπαλιά του στο 2-1 είναι καταπληκτική και είναι ευχής έργον που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ο Κούλλης. Με όλες αυτές τις ατυχίες που μας έχουν χτυπήσει τον έχουμε τεράστια ανάγκη. Στο παιχνίδι με το Αποέλ τα στημένα του θα είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα ένεκα και της πρώτης παρουσίας του Πιντάδο σε παιχνίδι την φετινή χρονιά. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Υπάρχει μια συνεχής μουρμούρα στην κερκίδα για τον Νέστορα. Είναι αδύνατος, δεν έχει finish, δεν μπορεί να κερδίσει κεφαλιές, άχρηστο τον ανεβάζουν άχρηστο τον κατεβάζουν. Στο σημερινό παιχνίδι έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Κράτησε όσο μπορούσε την μπάλα, πήρε φάουλ, είχε καλά τελειώματα με εξαίρεση την φάση του 62ου λεπτού και πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα με εξαιρετικό τελείωμα. Γιατί δεν δίνουμε την ευκαιρία εμείς οι οπαδοί σε ένα δικό μας παιδί να δείξει την αξία του; Γιατί δεν έχουμε υπομονή και το μόνο που ξέρουμε είναι να τον στήνουμε στο τοίχο; Αυτό εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Χωρίς συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του δεν μπορεί να αποκτήσει ρυθμό. Θα πρέπει να τον πιστέψει ο Ελευθερόπουλος γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής θα προσφέρει πολλά στην ομάδα μας όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια. Ναι δεν είναι Πιντάδο. Αλλά αν με ρωτάτε εμένα κανένας δεν θα είναι Πιντάδο στην Άεκ μας. Ο Πιντάδο είναι τεράστιος επιθετικός που ήρθε στην Άεκ για να κλείσει την καριέρα του. Ο Μυτίδης είναι 21 χρονών και τώρα αρχίζει την καριέρα του. Δώστε του χρόνο και πιστέψτε τον. Μόνο με την στήριξη μας θα ανέβει επίπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Βοήθησε επιθετικά και κράτησε πολύ σωστά την μπάλα. Μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρη την αριστερή γραμμή και είναι μία εξαιρετική λύση στα χέρια του προπονητή μας. Θα πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του και θα τις έχει μέσα στην χρονιά. Πολύ θετική παρουσία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Έπαιξε λίγο για να κριθεί όμως βοήθησε τον Σκοπελίτη και τον απελευθέρωσε. Κέρδισε κάποιες πρώτες μπαλιές και έδειξε ήρεμος στις αντιδράσεις του. Θα πάρει και αυτός περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο πελαγοδρομούσε. Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά ούτε και να αντιδράσουμε μετά το 0-1. Στο 2ο μέρος δεν άλλαξε απολύτως τίποτα απλώς ανέβηκε η διάθεση των ποδοσφαιριστών μας κάτι που σίγουρα του πιστώνεται. Από εκεί και πέρα δείχνουμε σαν ομάδα να έχουμε πρόβλημα στα στημένα των αντιπάλων όσον αφορά την φάση άμυνας. Οι ποδοσφαιριστές μας χάνουν τους αντιπάλους τους ιδιαίτερα εύκολα και είναι ένας τομέας που θα πρέπει να δουλέψει ο προπονητής μας. Επίσης η όλη αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι καλή και οι επιστροφές πολύ αργές. Αρέσκεται σε επιθετικό παιχνίδι αλλά θα πρέπει να βρει τις ισορροπιές στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό θα θέλουμε πάνω από 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει 2ο πλάνο και αυτό είναι πολύ κακό για την ομάδα. Μας διαβάζουν εύκολα οι αντιπάλοι και δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το σημερινό παιχνίδι το κέρδισε ο Παύλου και όχι ο προπονητής. Αυτό πρέπει να τον προβληματίσει. Περιμένω την αντίδραση του Ελευθερόπουλου γιατί δεν νομίζω να μην τα καταλαβαίνει όλα αυτά και ο ίδιος. Σίγουρα έχει πολλές απώλειες και θα θέλει το χρόνο του να βγάλει στο γήπεδο η ομάδα όσα ο ίδιος θέλει. Ελπίζω και εύχομαι αυτό να γίνει σύντομα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

27 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο φίλε πολλά καλή ανάλυση αν και διαφωνώ σε κάποια σημεία. με τον σκοπελίτη αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το βλέπει κανένας. γιατί τόση επιμονή με το συγκεκριμένο πλάνο όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές για να εφαρμόσουν το σύστημα? ας κάμει μια 'αλχημεία' μέχρι να επιστρέψει ο φαν ντάικ, αλλά και πάλε, στο συγκεκριμένο σύστημα και ειδικότερα σε τούντη θέση, εν να υπάρξουν απουσίες που κάρτες για μαρκαρίσματα, τυχόν τραυματισμούς, εν να τη φκάλουμε τη χρονιά με 2 ποδοσφαιριστές να καλύπτουν την συγκεκριμένη θέση? το ίδιο συμβαίνει και με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 5 ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

Ανώνυμος είπε...

PIGA NA AGORASO TO SIZON TIKET MOY PROXTES APO TIN MPOYTIK......KAI TI VLEPO?????MIA AFISA TERASTIA ME TON GONZALO NA PANIGIRIZI.......MOU PERASE I SKEPSI NA MIN AGORASO TO SIZON ALLA TELIKA TO AGORASA.......H AFISA AYTI EPREPE NE MIN ITAN EKEI....EXOYME TOSOUS PEXTES NA BALOYME GIA AFISA....ESIS TI LETE??
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

I boutique mas e g t panairka re pethkia...1o episimo paixnidi ths xronias entos edras kai to savato ine mexri tis 1'30 anixto...reziliki akoma oi nees epetiakes ena ertun akoma!!

Ανώνυμος είπε...

posa en ta season tora? ekaman kammian ekptwsi?

Ανώνυμος είπε...

APARADEKTO......AS BALOUN K TON JASON!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιθκιά επήα σήμερα μπουτίκ και μου είπαν ότι μπορεί τούντη εβδομάδα να έρτουν αλλά εν είναι σίουροι. το φταίξιμο ενεν την ομάδας, εν της εταιρείας που εν έφερε ακόμα τις παραγγελίες. υπομονή και θα έρτουν.

Ανώνυμος είπε...

mias kai o monos tropos na mathenoume lia nea gia tin omada mas en touto to blogspot, ti ginetai me ta diarkeias? posa epoulisame? en ikanopiitikos arithmos? rixte kiallo tes times na travisete kosmo

Ανώνυμος είπε...

o makrelaresvily enexy ypothesy na piay j ton mixalopoulo sherkes j papay sas

Ανώνυμος είπε...

o magkrelaresvily k o mixalopoulos den kamoun

Ανώνυμος είπε...

magkrelaresvily k mixalopoulos den kamoun

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικη ανάλυση ακόμα μια φορά φίλε να είσαστε καλά που υπάρχετε κι εσεις και έχουμε ένα σαιτ εμεις οι Αεκτζηδες να τα λέμε!!

Ο έλε πολυ πιθανον από την μεθεπόμενη αγωνιστικη να μπορεί να δινει οδηγιες.....Μακάρι

Ανώνυμος είπε...

Tην Δευτέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες...αφου έχετε όλοι εσείς τόσες μεγάλες απιτήσεις από την ομάδα στηρίξτε την κι ελάτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γήπεδο!!!
Μπορούμε την μεγάλη νίκη και όλοι μαζί ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ θα τα καταφέρουμε!!

FARAO είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΦΑΝ ΝΤΑΙΚ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΑΤΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙΜΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ. ΑΤΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

me ena amintiko meso mono i barcelona je i aek larnacas pezoun kirie eleftheropoulle.ferta milia sou giati erkounte dermpi.aman i achna ekame 4 klasikes efkeries to apoel poses enakami?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Aek ole irtha edo gia na sou pw poso poli se agapw!!!Aek gera gamwto diplo kai allazoun OLAAAAA

Ανώνυμος είπε...

ME INTA OMADAN ENA KAMOUME DIPLO RE MA E PELLANETE. ME XILIA ZORKA NA DEROUME THN ACHNA EFAAMENTES POU TO XORKO TZAI ENA DEREIS TO APOEL MES TI LEFKOSIA POU THA PEZI ME 15 PAIXTES OPOS PANTA... KSIPNATE EMPA TZAI BALOUMAS KAMIA TESSARA TZAI POSPASOUMAS POU TA TORA. TZAI ESY POU LALIS GIA MOURMOURA EISAI IKANOPOIHMENOS ME TOUTIN THN OMADA?

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ΓΣΠ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!
Να τους πελλάνουμε ούλλους με μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δουλειά σήμερα,ΜΟΝΟ ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

en kalos je o kanapes

Ανώνυμος είπε...

HMOUN STO PAIXNIDI ME TON APOEL KAI DILONO PERIFANOS POU DEN EMEINA STON KANAPE KAI APOLAYSA TIN OMADA MOU POU DEN ISTERISE APO TO APOEL DEN KRIFTIKE KAI BOROUSE KAI GIA NIKI.ME EPISTROFES FAN NTAIK MAATSI REINA TA XANALEME.GEIA SOU RE NESTORA PEKTOURA

spider 81 είπε...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ 3-4.ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ.ΟΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΛΟΥΣΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

καλή εμφάνιση αλλά η ομάδα στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και στο γήπεδο εφάνηκε. το μόνο που με προβλημάτισε εν η φυσική κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ.H KAΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ.ΕΧΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ EVER

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΧΘΕΣ ΧΑΣΑΤΕ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Υ.Γ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΕΣΤΩΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.