News Update :

Απολογισμός

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013


Η φετινή χρονιά αποτελεί παρελθόν. Στο τέλος η ομάδα μας βρέθηκε εκτός στόχων. Μία μέχρι πρότινος μέλλουσα θριαμβευτική χρονιά μας βρήκε με άδεια χέρια και πληγωμένο εγωισμό.

Πολλοί λόγοι στέρησαν την... εξιλέωση του προσωπικού της ΑΕΚ καθώς στο 'finish line' φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων.

Κακές εμφανίσεις, τραντάγματα στο εσωτερικό, ανοχή, έλλειψη πίστης και αφοσίωσης στις δυνατότητες της ομάδας, σφυρίγματα, ψίθυροι και κακές συγκυρίες είναι μερικοί από τους λόγους που απώθησαν την ομάδα από την πραγμάτωση των στόχων της.

Παρόλα αυτά πιστεύω πως το γεγονός ότι αισθανόμαστε πίκρα και ανικανοποίηση, μαρτυράει πως γινόμαστε όλο και πιο απαιτητικοί από την ομάδα συνεπώς ανεβαίνουμε επίπεδο.

Σαφώς και υπήρξαν ορισμένες δυσλειτουργίες που δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το επιπλέον βήμα. Εκεί που όλα έδειχναν πως αποκτούσαμε σταθερότητα, σκάει μία ήττα και μια ισοπαλία για να ταράξει τα νερά. Η έλλειψη δυναμικότητας από την διοίκηση για θέματα αντιμετώπισης από ΜΜΕ και διαιτητές. Ναι, συμφωνούμε με την ανωτερότητα, τον επαγγελματισμό, αλλά όχι και να γινόμαστε περίγελα. Η διοίκηση επέδειξε γιγαντιαία ανοχή γεγονός που ίσως επέφερε αρνητικά αποτελέσματα δείχνοντας έτσι έλλειψη δυναμικής και ανικανότητα αντίδρασης. Ο εγωισμός του κόσμου ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) . Μήπως γινόμαστε κομματάκι παράλογοι και παράφορα απαιτητικοί, και δεν στηρίζουμε την ομάδα μας όπως χρειάζεται; Είναι λυπηρό μία τόσο όμορφη και δυνατή ομάδα να ελκύει φιλάθλους με το σταγονόμετρο. ( εδώ μπαίνει και το γηπεδικό ) . Πιστεύω πως ένα γηπεδάκι σαν της Σαλαμίνας με μία επιπλέον κερκίδα θα ήταν απόλυτα βολικό και θα προσέδιδε άλλη όψη στην δυναμικότητα της ομάδας. Επίσης ο αντιεπαγγελματισμός στον τρόπο χειρισμού της μεταγραφής του Μπεν Σιμόν. Δεν ξέρω αν πρόκειται για πολιτική χαμηλών τόνων, όμως σίγουρα η παραχώρησή του πρέπει να αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία μας. Η απουσία του στα 2 τελευταία ματς ήταν αισθητή, έδινε την εντύπωση πως τα είχε παρατήσει και σκεφτόταν τον νέο του σταθμό. Στην θέση του θα έβγαινα για να εμψυχώσω παίχτες και κόσμο.

Καιρός είναι να κινητοποιηθούμε και να συσσωρευτούμε αδέλφια, να ορθώσουμε το οπαδικό μας ανάστημα και να δώσουμε ώθηση στην ομάδα. Ανασύνταξη εδώ και τώρα, για να δείξουμε την δυναμική μας. 

Η πίκρα και η απογοήτευση είναι έκδηλη σε όλους μας. Το ζήτημα είναι να στηρίξουμε τον σύλλογο και να σπρώξουμε την ομάδα μας για να κάνει το έξτρα βήμα την επόμενη σεζόν. 

Περιμένουμε μία πιο δυναμική παρουσία της διοίκησης, ένα σύνολο που παρά το μειωμένο μπάτζετ να είναι αξιόμαχο και πρωταγωνιστικό και ευελπιστούμε πιο ευχάριστες μέρες.

Είναι δύσκολο χωρίς Ευρώπη να περιμένουμε τον Σεπτέμβρη για να ξαναδούμε την μεγάλη μας αγάπη, αλλά όταν γίνει αυτό, ας φροντίσουμε να είμαστε όλοι εκεί.

Γράφει ο Θ.Φ.



Share this Article on :

51 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Γλαύκος είπε...

Πιστεύω ότι οι δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος η ΑΕΛ και η ΑΕΚ έμειναν εκτός Ευρώπης, κυρίως από 'λάθη' άλλων. Οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στον φίλαθλο λαό, όταν δουν τα αποτελέσματα των αντιπροσώπων μας στην Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Εάν επροσέξετε πριν από κάθε καθοριστικό παιγνίδι, την περασμένη αγωνιστική χρονιά, αναπτυσσόταν εντονότατα και κάποια σοβαρή ψιθυρολογία¨, είτε για τον προπονητή, είτε για τον πρόεδρο. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Τα νήματα κινόντουσαν αθόρυβα από "κάποιους" μέσω πολλών "παπαγάλων".

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ λαθοι εγιναν πολλα και από ολους. Δεν ήταν τυχαίο οτι στα 2 πιο κρισιμα παιχνιδια παίζαμε χωρίς τον προπονητή μας αλλά και αυτος έδειχνε να ήταν αλλού τελευταία!!! Η ανοχή του προέδρου μας με την διαιτησία ήταν πολύ μεγάλη!! Επίσης κύριε πρόδρε όταν θέλεις συσπείρωση όλου του κόσμου μας δεν πας στον Κίμωνα Ξυλοτύμπου και στα Εθνικόφρονα σωματεία Κιτίου πας κάπου ουδέτερα!

Ανώνυμος είπε...

Εν μαραζώνω... Έννα φύει ώστα μέσα του πρώτου γύρου...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μπορεί να φύγει στα μέσα του πρώτου γύρου σκεφτήτε την βαθμολογική θέση που θα είναι η ΑΕΚ μας, τις αποζημειώσεις που θα ζητήσει αυτός και το τημ του κτλ.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

Ο κυβος ερριφθη.Ο Ελευθεροπουλος φευγει στα μεσα του πρωτου γυρου οταν θα ημαστε 6η ή 7η στην βαθμολογια και ζητα 100000 αποζημιωση γι αυτον και το τιμ του.Είμαστε οι χειροτεροι οπαδοι.Οι σωστοι φιλαθλοι της ομαδας στηριζουν τον εκαστοτε προπονητη και τον κρινουν αφου δουν την αξια του και το εργο που δειχνει,οποιος και αν ειναι προπονητης.Στηριξτε τηγ ομαδα οικονομικα ο καθενας στο μετρο των δυνατοτητων τουτ τζιαι αφηστε τισ ξινιλλες στην παντα.

Ανώνυμος είπε...

I MIZERIA STO MEGALEIO TIS.EN EXOUME IPOTHESI SAN OPADOI.TI NA POUN KAI OI ALLOI ME KASSIANO STO TIMONI...

Ανώνυμος είπε...

e kala re pedkia efkalete ton axristo prin to doume?i mizeria se olo to megalio.je gia ton kanen etsi elalousame.je pio na piame ton kisonergi?

ΓΡΥΛΛΙΑΣ είπε...

ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΡΙΣΚΟ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΠΑΣΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ. ΕΚΕΙΣΑΜΕΝ ΤΟ ΝΕΓΚΡΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΑΤΣΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΑΣΟΥΜΕΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΜΗΤΗ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΙΝΑ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....GAME IS OVER ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ... ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.700000 ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 2 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..Ο ΕΛΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ??ΟΘΛΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΘΑ ΠΕΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΠΙΟ ΠΙΣΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ.ΕΙΝΑΙ Ι ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΙΟΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΟΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.ΓΙΑΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ωρίσουν όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Τσάντο, με τον Ισπανό επιθετικό να είναι με το ενάμιση πόδι στην έξοδο. ΑΕΚ και ποδοσφαιριστής τα βρήκαν και όλα δείχνουν ότι ο Τσάντο θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του, αν και δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Ο Τσάντο σκόραρε 9 γκολ σε 16 συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΚ και πλέον η ομάδα της Λάρνακας θα πρέπει να κοιτάξει άμεσα για επιθετικούς. Θυμίζουμε ότι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ούτε και ο Πιντάδο.

ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ... ΕΤΣΙ ΤΖΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΖΕΙ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ.... ΕΝΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

i pithani e3odos chando den me stenaxori... ok itan ena kalos epithetikos...

gia mena i pektes pou den prepi na figoun ine i pio kato (me sira protimisis):
Pektes klidia:
Gregor van daik
Katala
Jason

Pektes kormos
Machi
Mourigio
Seran
Thomas
Mertakas







Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥΝ.... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΟΝΜΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΟΛΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΛΑΛΑΕΙ....
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ... ΒΛΕΠΕ ΧΟΦΛΑΝΤ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΖΗΤΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΑΤΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

EN SE ERWTISE KANENAS RE ANORTHOSIATI ALLOTHRISKE

Ανώνυμος είπε...

Οι παίκτες όλων των ομάδων εδέχθηκαν μειώσεις απολαβών τους. Οι δικοί μας ακόμη σκέφτονται...

Ανώνυμος είπε...

υπομονή και θα ανακοινωθούν μαζέμενες οι μεταγραφές!!!!

Ανώνυμος είπε...

εν και περίμενα κάτι διαφορετικό, πάντα έτσι είμαστε. δεν ξέρει κανένας τί θα κάμουμε φέτος, δαμέ ακόμα εν ξέρουμε το ρόστερ αλλά κάποιοι εφκάλαν συμπέρασμα ότι θα πατώσουμε. και το πιο γελοίο απ όλα, να παίζει και ο μάνατζερ του κούλλη παιχνίδια, θέλουν τον μίσιμου 2 ομάδες που ελλάδα και μια που ευρώπη. οι μόνες ομάδες ελλάδα που έχουν λεφτά για να κλείσουν παίκτη με συμβόλαιο εν ο ολυμπιακός και ο παοκ, να πιστέψω ότι εν τούτες που τον θέλουν? να κλείσει το ρόστερ, να δούμε την ομάδα σε κανένα φιλικό, και μετά φκάλουμε συμπέρασμα. δεν γίνεται χωρίς να δει κανένας τίποτε να φκάλλουμε συμπέρασμα ότι θα γίνει το ένα ή θα γίνει το άλλο. κι εγώ χωρίς να δω το παραμικρό λαλώ σας ότι θα πιάμε το νταμπλ φέτος,τί παραπάνω είδατε εσείς και ξέρετε? εκτός κι αν έχετε την έκτη αίσθηση...

Ανώνυμος είπε...

re pedkia akousa kati gia niko karampela enixero an en alithkia en pou ellada pou to akousa.epidi en ton ida potte en kalos pextis?an to dkiavaso pou efimerida i sto internet stes epomenes meres simeni en alithkia je ena sas po je tous epomenous 2.

Ανώνυμος είπε...

GREGOR VAN DAJK STAY IN AEK. YOU ARE A TRUE CAPTAIN AND A TRUE GEM IN THE FAMILY OF AEK. YOU ARE THE BEST PLAYER THAT HAS EVER PLAYED IN AEK. WE HAVE YOU IN OUR HEARTS.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση που δεν παρεβρέθηκε στις 2 συναντήσεις που κάμνει ο Παντελή για να βοηθηθούν δήθεν τα σωματεία. τούτοι οι άνθρωποι αντί να εν χωσμένοι μες τις τρύπες φκαίνουν και αναλαμβάνουν και πρωτοβουλίες για να 'προσφέρουν' στο άθλημα. Μπράβο και πάλι. Κάτι τελευταίο, ανακοινώστε την ανανέωση του Γκρέκορ και την ίδια ώρα θα φκάλω το διαρκείας μου με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

να σας πω κάτι, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι μεταγραφές ούτε τπτ. συγχαρητήρια στη διοίκηση που έφκαλε ανακοίνωση για τις επιτυχίες των αθλητών μας στους μεσογειακούς, η μοναδική που το έπραξε, οι υπόλοιποι απλά θ ακολουθήσουν. πάρτε το χαπάρι, δείχνουμε το δρόμο πλέον τα τελευταία χρόνια για πάρα πολλούς τομείς, από το πώς κάνουμε τις μεταγραφές, πώς διοικείται η ομάδα, πώς συμπεριφερόμαστε. ας ακολουθήσουμε κι εμείς σαν οπαδοί τούντης ωραίας ομάδας που διδάσκει πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Και πάλι μπράβο, γράψτε κάτι για τούτα ούλλα, αξίζει.στις δύσκολες εποχές που ζούμε κρατούμε τη σημαία ψηλά, και με πράξεις φωνάζουμε ότι είμαστε άνθρωποι, και όχι ζώα και αρνιά. Μπορεί να φαντάζει υπερβολική σε κάποιους η αντίδρασή μου, αλλά έτσι νιώθω. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ! αναρτήστε το μήνυμα μου σας παρακαλώ και στο φέισμπουκ σας, πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα εκφράζει πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

AEK

Α’ στολή
Φανέλα: Κίτρινη με μαύρη ρίγα
Παντελονάκι: Μαύρο
Κάλτσες: Μαύρες

Β’ στολή
Φανέλα: Λευκή με πράσινη ρίγα
Παντελονάκι: Λευκό
Κάλτσες: Λευκές

Ανώνυμος είπε...

σας έγραψα για το ότι δώσαμε συγχαρητήρια και οι υπόλοιποι θ ακολουθήσουν. η ανόρθωση έβγαλε ανακοίνωση πριν λίγο, αλλά γιατί νομίζετε, για να ευχαριστήσει μόνο την αθλήτρια του ΓΣΕ!!! οι άλλοι δηλάδη αθλητές τί είναι για τους ανορθωσιάτες? αυτά που σας έλεγα για διαφορά επιπέδου και ανθρώπων!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕ Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΝΙ ΠΙΟΝ. ΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΕΦΥΓΕ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΨΑΡΕΜΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ €1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΧΑΠΑΡΟ. ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

εν να φκει κάποιος να μας πει γιατί αποδεσμεύτηκε ο τζέισον? πώς γίνεται να ανακοινώνεται μέσα σε χρόνο ρεκόρ στην ανόρθωση? πείτε μας την αλήθεια! μέρα παρουσίασης των διαρκείας και αντί να ανακοινώνεται κανένας παίχτης να βράσει ο κόσμος κάμνουν το αδιανόητο. εξενέρωσα κι εγώ που δεν χάνω ματς όπου κι αν παίζει η ΑΕΚ. χρωστάτε μας μια απάντηση και την αλήθεια για ό,τι έγινε... πείτε μας ότι θέλετε να το κλείσετε και κανεί... ό,τι καλύτερο είχαμε και αντί να τον πουλήσουμε, αποδεσμεύσαν τον! ποιός επήρε την απόφαση να φκει μπροστά να μας το πει κατάμουτρα!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ο JASON




ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζεισον στην ανορθωση. Δεν μπορουμε να κρατησουμε ενα παικτη. μαλιστα αυτο εγινε την ημερα που ανακοινωσαν τα διαρκειας εαν ειναι δυνατο.
Φερνουμε ενα προπονητη που δεν εχει διπλωμα, ακομα ψαχνουμε αυτον που θα εχει to pro, φευγουν οι καλοι παικτες ενας ενας αφου δεν αποδεχονται μειωσεις, 2 εβδομσες πριν την προετοιμασια μς μολις μια μεταγραφη με το μισο ροστερ συμπληρωμενο.

Κυριοι της δοικησης δεν εχεται υποθεση κλειστε το εαν δεν μπορειτε. Ο κοσμος τηςς aek δεν θελει να βλεπει φετος το μπουρδελλο σας.

Αντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Παίκτες που βάδισαν μαζί με την ΑΕΚ στην ανοδική της πορεία, την έχουν πουλήσει. Αυτοί που ήταν απών στους τελευταίους αγώνες της ΑΕΚ και που δεν πρόσφεραν τίποτε (στα μάτς κλειδιά) για να βγει η ΑΕΚ Ευρώπη έχουν ήδη αποχωρήσει. Αυτοί είναι ψυχροί 'επαγγλεματίες' που μόνο τα λεφτά έχουν στο μυαλό. Απών στους τελεταίους αγώνες της ΑΕΚ ήταν και Σιμόν. Το θέμα δεν είναι πάντα ποιός φεύγει αλλάς ποιός έρχεται. Ακόμη δεν είδαμε κανένα. Ο Ελε ίσως να μπορέσει να κάνει κάτι ίσως και όχι. Εάν Οχι τότε σ'υατόν δε στοιχίζει τίποτε αφού θα φύγει νύχτα. Το είδαμε ξανά το έργο με τους Έλληνες προπονητές να φεύγουν μόλις τα βρουν σκούρα. Οι παίχτες της ΑΕΚ είχαν καθυστερημένους μισθούς μόνο τους τελευταίους μήνες. Εκεί που επέλεξαν να πάνε θα πάρουν τα λεφτά που τους έταξαν? Ο ΤζέΙσον έκανε λάθος κίνηση. Το πρόβλημα θα έχουν οι ομάδες όταν θα πρέπει κάθε μήνα να έχουν εξοφλημένο το προσωπικό τους. Ποιός θα γελάσει τελευταίος?? Ας φύγουν όσοι θέλουν. Είναι καλύτερα να μη μπορείς να τους πληρώσεις?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ψυχραιμία.
Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη διοίκηση αλλά μας απέδειξε ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε.
Καλύτερα να φύγουν κάποιοι παίχτες παρά να κλείσει το σωματείο.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα επιβιωσουν μόνο όσοι θα πάρουν δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις.
Ας σκέφτομαι ο καθένας πόσο οικονομικά προσφέραμε στην ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

einai aparadextoi oi podosferistes mas ti stigmi pou se alles omades dexontai tis meiwseis se mas emathan sta polla..epilogi tous kai dikeoma tous na min meinoun stin omada mas me meiwmenes apolaves...telika dixnoun oloi tin agapi tous giauto to swmateio pou tous plirwnne stin wra tous..estw kai me kapies diskolies..

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που δεν θελετε να βλεπετε το μπουρδέλο της ΑΕΚ του χρόνου να μην έρχεστε!Πολύ απλά είστε εσείς οι ιδιοι που μόνο σε εποχές τύπυ 'Κρόιφ' έρχεστε στο γήπεδο και όταν η ομάδα πάει πολύ καλά!

Εδώ στα δύσκολα θα φανούν οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ οπαδοί και οι αληθινοί Αεκτζήδες!!

Αλλωστε φίλε 11'23 αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη διοίκηση με τα συγκεκριμένα άτομα ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ
Σταματάτε να κλαίτε για τον Jason και κάντε λίγη υπομονή και αφ' οτου στελεχωθεί η ομάδα και έχουμε έτοιμη ομ΄δα κάντε την κριτική σας.

Εγώ πάντως θα είμαι δίπλα στην ομάδα μου ανεξάρτηα με το τι΄παίχτες θα φέρουμε και εννοειται θα πάρω διαρκείας.

Εδω είμουνα μαζί της οταν ήταν 2η κατηγορία, δεν θα είμαι τώρα???

Ανώνυμος είπε...

ESY POU ME ME APOKALESS ANORTHOSIATI TZAI ALLOTHRISKO, TORA THA TO EKLISES POU EFIEN O JASON GIA ANORTHOSI. OUTE 1 EVRO DEN THA EXOUN APO MENA FETOS, AXRISTOI TIS SIMERINIS DIOIKISIS PIASTETO TO KALAMAROUI SAS TZAI KLISTETO TZAI KANEI. ASZOLITHETE ME TA RALLY TZAI KAMETE MOUSEIA NA PERIPEZOUMASTE, AXAPAROI. OPOU SAS VRISKO ENNA SAS FTINOUMEN....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιθκιά τι είναι και αυτό που ακούσαμε χτές.
ο Jason σκουλίκη!!!
ηταν γερη σφαλιαρα για μας τους γνησιους αεκτζιδες που περιμεναμε να ακουσουμε κατι ευχαριστο απο την ανακοινωση των εισητηριων διαρκειας και αντι αυτου μας προσφεραν αυτη την αποδεσμευση και την ανακοινωση του παιχτη αργοτερα απο τα σκουλικια,κανονηκο πισωγυρισμα,ενα βημα μπροστα και δεκα πισω,ο θεος να μας βοηθησει να στησουμε μια ανταγωνιστηκη ομαδα που να την χαιρομαστε εμεις που αγαπουμε οσο τιποτε αυτο το σωματειο.

YNWA-ΑΕΚΑΡΑ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

feri megali efthini i diikisi sto thema jeison giati je aglia na pienen eprepe i omada apo tin aglia na mas apozimiosi.opos eprepe je me ton simon.tora o jason efanike polla skatanthropos ichan mas ti stimeni me ta skoulikia.alla na xeri oti en sti larnaca pou zi ke tha mas vriski panta mprosta tou.i diikisi michailidi ine petichimeni ta teleftea 3 xronia lathi oli kanoun ta lathi ine polla liga mprosta apo ta kala pou ekanan

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΡΑΚΎΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ. ΔΥΑΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΦΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πανηγύρι, αυτό είμαστε. Δώσαμε ένα από τους καλύτερους μας παίκτες στο μεγαλύτερο μας εχθρό.

Ανώνυμος είπε...

Απαιτούμε και δικαιούμαστε σαφών, πεντακάθαρων εξηγήσεων από τη Διοίκηση η οποία κρύπτει. Γιατί άραγε? Γιατί δεν πήραμε λεφτά? Γιατί δώσαμε τον Jason βρε παιδιά εν πάση περιπτώσει, περιμένοντας τον μάλιστα τόσο καιρό να αποθεραπευτεί? Μα τι γίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά η αντίδραση σας είναι απόλυτα φυσιολογική.Κανένας. δεν θέλει παίκτες σαν τον Τζεισον να πηγαίνουν σε άλλες ομάδες.
Οι διοικήσεις όμως είναι εκεί για να παίρνουν αποφάσεις με.βάση τη.λογική και την οικονομική τους δύναμη.
Παίχτες υπάρχουν χιλιάδες φτάνει να εχουμε ένα καλό σκαουτινγ.
Ίσως αυτό που μας πλήγωσε σήμερα να είναι η σωτηρία μας αύριο.
Πρώτα και πάνω από όλα είναι να εχουμε σωστά οικονομικά.
Τα οικονομικά τοΥ τόπου μας είναι δύσκολα και ίσως γίνουν δυσκολότερα.
Ελπίζω ο Κροιφ να μας βοηθήσει.....αλλά πάνω από όλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να βοηθήσουμε το σύμβούλιο και κατ'επέκταση την ομάδα μας αγοράζοντας διάρκειας.
Κανένας ποδοσφαιριστης δεν είναι πάνω από την ομάδα.
Όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε....

Ανώνυμος είπε...

Το λοιπόν, είπα να περιμένω να δω τι άλλο θα γράψουμε εδω μέσα οι δήθεν "οπαδοι"΄και πολλές φορές έρκετε μου να φακκώ την ξέρη μου πας τον τοιχο με τούτα που διαβάσω!!!

ΕΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ; Με το παραμικρό, ο ένας ΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ο άλλος εν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο, ο άλλος το ζαβρόν και πάει λέγοντας....με έτσι οπαδούς και έτσι νοοτροπία πως θα πάμε μπροστά...

Να αρχίσω με τον προπονητή: Ο άνθρωπος αν δεν είχε τον Πανιώνιο, θα χτυπούσε πρωτάθλημα. Αλλά αντι να δείτε το δάσος, βλέπετε το δέντρο...έτσι μυαλά κουβαλάτε. Και πως δεν έχει δίπλωμα τι έγινε;;;άμα τον Πανιώνιο έκαμεν τον και πετούσε μες το γήπεδο και παρατήθηκε γιατί οι παίχτες έχασαν την πειθαρχεία τους. Τούτο δεν σας λέει τίποτε;;; Το γεγονός ότι έφτιαξε μια ομάδα με νέους, δυνατή με γλήγορο ποδόσφαιρο ούτε τούτε σας λέει τίποτε;;; Ούτε το γεγονός ότι τερμάτησε η ομάδα πρώτη στον πρώτο γύρο σας λέει τίποτε;;;; Και εγω λέω, καλά τα σκουλίκια που έχουν τον Κασιανό τι να πουν;;; Τον Κασιανό που έχουν, όχι κανένα σπουδαίο όνομα, ένα μέτριο προς κακό προπονητή που όλοι ξέρουμε τες δυνατότητες του.

Να πούμε και για τον Δημητρίου τωρα: Να πάει στο καλό, τελικά ήταν και αυτός ένας μισθοφόρος, που το μόνο που τον έκοφτε ήταν τα λεφτά. Τίποτε παραπάνω και μάλιστα διάλεξε να πάει στην Ανόρθωση! Να πας Τζείσον, να δούμε αν θα πληρωθείς, που μια ομάδα που χρωστά σχεδόν 13 εκατομμύρια, να δούμε τελικά πόσα θα πιάσεις...δυστυχώς αντί να σκέφτεστε, ανοίγετε το στόμα σας και ότι σας καπνίσει λέτε...επήγε στην Ανόρθωση, με προπονητή έναν αχάπαρο και σε ομάδα ππατισμένη σαν τους Κινέζους! ΕΝ ΤΟΥΝΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ Ο ΤΖΕΙΣΟΝ;;; αν είναι αυτή στο καλό να πάει, αλλά να ξέρει ότι έκαμε εχθρούς, τους οπαδούς που τον στήριξαν και τον αγάπησαν, γιατί τελικά ήταν ένας πουλημένος προδότης με γνώμονα τα λεφτά!

Πάω και στην διοίκηση: Ρε άχάριστοι, ποιά διοίκηση έφερεν την ΑΕΚ σε αυτή την θέση;;; Ποιά διοίκηση έβαλε την ΑΕΚ ξανά στις δυνατές ομάδες του τόπου; Ποιά διοίκηση μας πήρε στους Ομίλους; Αλλά αντί να τα σκεφτήτε αυτά, το μόνο που κάνετε είναι να κατηγοράτε και να παίζετε τους έξυπνους...ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...αντί να δείτε πως όλες οι ομάδες προσπαθούν να επιβιώσουν, με μειώσεις μισθούς και τόσα άλλα, το μόνο που κάνετε είναι να πυροβολάτε την ΑΕΚ, πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα!!!....αν δεν σας αρέσει να μην έρχεστε...εμείς οι λίγοι είμασταν δίπλα στην ομάδα όταν παίζαμε στα αλώνια τις Β κατηγορίας, αλλά και στα σαλόνια του Europa... ΄Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβετε ότι η ΑΕΚ δεν είναι ο Τζεϊσον, ο Ντα Σίλβα, ο Σιμον;;;; ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ...Για αυτό σταματάτε αυτό το τροπάριο της μιζέριας και τις κατήφιας και ΣΤΑΘΗΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΤΗ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.....

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Kimonmaniac..me kalipses pliros. Nase kala.

AEK MIA ZOI..KAI XORIS TON JASON!!!!

Stavros Larnaca

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΧΙΑΣΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ. ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΣΑΚΚΑΤΙΔΕΣ. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΦΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥ ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΙΖΑ Ο ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ. ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΜΕΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Προς τη διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας, της ομάδας ΜΑΣ.

Μόλις τέλειωσε το πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς, όλοι εμείς οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμέναμε πως και πώς να ξεκινήσει η επόμενη, για ένα και μοναδικό λόγο. Συμπληρώνονται 20 χρόνια ζωής από την ενοποίηση του Πεζοπορικού και της Ε.Π.Α., μια χρονιά που επιβάλλεται να ισχυροποιήσει την ένωση των ομάδων μας και των ανθρώπων που τις ακολουθούσαν.

Η χρονιά ξεκίνησε πάλι, όπως σχεδόν όλες, με αβεβαιότητα και πολλά ερωτήματα. Δεν γνωρίζω τις επόμενες κινήσεις σας, ούτε έχω δει οτιδήποτε για να βγάλω συμπεράσματα. Αλλά αυτό που έγινε την Παρασκευή ήταν ένα μεγάλο λάθος τόσο σε διαχείριση όσο και επικοινωνιακά. Σας συστήνω να είστε πιο προσεκτικοί σε μελλοντικά θέματα, για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι περιμένουν τα λάθη σας για να σας κτυπήσουν γιατί αρνείστε να μπείτε στο κόλπο που έφτιαξαν κάποιοι. Επίσης, θα σας παρακαλέσω, από δω και πέρα να βλέπετε όσους είναι δίπλα στην ομάδα με όποιον τρόπο μπορούν, γιατί προσωπικά κουράστηκα να έρχομαι γήπεδο και κάθε φορά να ζητάτε το λόγο που δεν ήρθαν οι υπόλοιποι. Εμείς δηλαδή δε σας γεμίζουμε το μάτι; Πλέον, είμαστε αναγκασμένοι να στερηθούμε άλλα πράγματα για να έρθουμε γήπεδο, οι περισσότεροι είμαστε άνεργοι. Εσείς έχετε και δουλειά και χρήματα , κι αν δεν γουστάρετε να προσφέρετε για να δώσετε λίγο χρώμα στην ομάδα μας και στη ζωή μας, παραιτηθείτε. Αν γουστάρετε να παίζει ο κάθε άσχετος παιχνίδια μαζί σας και να βγαίνετε χαμένοι και να μην κάνετε τίποτα, μπράβο σας.

Θα σας το ξαναπώ για να το εμπεδώσετε, φέτος όλη η ομάδα πρέπει να βγει πιο ενωμένη από ποτέ και να κάνει την καλύτερη χρονιά στη μέχρι τώρα ιστορία της. Φέτος, πρέπει να γίνει η αρχή για τις επόμενες δεκαετίες. Το τί θα κάνετε και πώς εν δικό σας θέμα, αλλά για ένα να είστε σίγουροι… ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! Εύχομαι και πάλι να έχετε συνειδητοποιήσει τί έχετε να διαχειριστείτε και να φανείτε αντάξιοι της ΑΕΚ, της Λάρνακας, της ενοποίησης, των οπαδών και των εαυτών σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας για να μην τα επαναλάβετε, και βάλτε μπρος για τη χρονιά που θα γραφτεί στην ιστορία.

Δε σας ζητώ να γίνετε όπως τους άλλους παράγοντες που ούλλοι περιπαίζουν αλλά ούλλοι θέλουν να έχουν. Σας ζητώ να είστε πιο προσεκτικοί στο πώς διαχειρίζεστε όλα τα θέματα, γιατί όλοι περιμένουν να σας κατασπαράξουν. Και περιμένω για αρχή να μας πείτε τι έγινε με τον Σιμόν, τι έγινε με τον Τζέισον. Όταν οι ίδιοι παραδέχεστε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα πώς γίνεται να μην έχει η ομάδα έσοδα από τα περιουσιακά της στοιχεία; Πώς γίνεται ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο καλύτερος στη θέση του και γενικότερα ως παίκτης στο πρωτάθλημα να φεύγει από την ομάδα ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο, και να υπογράφει στην Ανόρθωση χωρίς η τελευταία να δίνει οικονομικό αντάλλαγμα; Με αυτό τον τρόπο θα χειρίζεστε όλα τα θέματα; Αν συμβαίνει αυτό επανειλημμένα πώς θα βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και επιτέλους να γιγαντωθεί; Και για πόσο καιρό θα επικρατήσει αυτή η οικονομική πολιτική, για να ξέρουμε κι εμείς που φταίμε για ούλλα, όχι για κανένα άλλο λόγο. Αν εμείς δεν έχουμε χρήματα για να κρατήσουμε ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι που χρωστούν παραπάνω μας, πώς στο διάολο τα καταφέρνουν ; περιμένουμε να φκείτε να μιλήσετε και να μας πείτε την αλήθεια, γιατί όπως βλέπετε τα κάνατε λίγο σκατά στο οικονομικό και επικοινωνιακό κομμάτι.

Με εκτίμηση,
ο οπαδός που φταίει για όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

1. Από πότε όταν κάνει κάποιος μια συμφωνία είναι αρκετό το "είπε μου". Εάν ο Jason ισχυρίστηκε ότι είχε συμφωνία γιατί δεν του ζητήθηκε να ΄την δείξει γραπτώς? Ή έστω το προσύμφωνο της.

2. Όταν θέλεις να μειώσεις ένα budget δεν σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δεχθούν το ίδιο ποσοστό μείωσης. Κάποιος λιγότερο σημαντικός ίσως να του ζητηθεί μείωση κατά 40% και κάποιος άλλος, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ομάδας, να του ζητηθεί μείωση κατά 10% ή ακόμα και καθόλου.

Κιτρινοπράσινος Κεραυνός

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΚΥΠΡΑΙΟΣ Ε ΣΚΟΥΛΟΥΤΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΤΖΙΗΡΙΣ Ε ΣΚΟΥΛΟΥΚΟΣ ΤΖΑΙ ΤΖΕΙΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΖΑΙ ΜΑΠΠΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΛΟΥΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

NAI RE EISAI SKOULIKI JE ALLOTHRISKOS...MOLIS IVRES EFKERIA ENA PEIS EN DIAS OUTE 1 EURO JE EN PIANEIS DEIARKEIAS.MEN PIASEIS RE...ALLA OUTE NA ERTEIS OTAN I AEK ENA PIENEI KALA NA TO PEZEIS OPADOS.JE XESTIKA POU EFIEN O JASON RE SIGA MEN TA EKLISA.ESI TA EKLISES JE FENETE SE TOUTA POU IPES.OTAN EGW EGIRIZA STA XORKA JE ETHOROUN THN AEK ESI ETHORES TIN ANORTHOSI S STO CHAMPIONS LEAGUE.SKOULIKI

Ανώνυμος είπε...

το season ticket είναι το λιγότερο που πρέπει να προσφερουμε σαν οπαδοί προς την ομάδα μας. Υπό όποιες συνθήκες. Η ΑΕΚ είμαστε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας διαβάσει την ανακοίνωση της ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του Τζέισον, μάλλον μόνο εγώ έχω εξαγριωθεί περισσότερο από πριν. Συγκεκριμένα, παρατηρείται μια προσπάθεια από μέρους της διοίκησης να ρίξει το φταίξιμο στον παίχτη, χρησιμοποιώντας κάτι ψευδοσυναισθηματισμούς του τύπου «παίχτης που δεν παίζει για το έμβλημα της ομάδας δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα» και κάτι τέτοια κουλά, που από ότι φαίνεται έχουν πείσει τους πιο συναισθηματικούς της παρέας. Ε, πείτε μου να δούμε ποιος παίχτης της τελευταίας (τουλάχιστον) δεκαετίας παίζει για τη φανέλα, ή μήπως ξεχνάμε ότι δεν έχουμε ούτε την υποδομή ούτε και την κουλτούρα για να δώσουμε ευκαιρίες σε παίχτες που βγαίνουν από τις ακαδημίες;
Η διοίκηση νομίζει ότι απευθύνεται σε ζώα, επειδή, λόγω της αγάπης μας προς την ομάδα, κάποιοι από μας δεν έχουμε λείψει στιγμή από το γήπεδο. Ολόκληρη τη σεζόν που πέρασε μας έλεγαν ότι η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα και έριχναν το φταίξιμο στους οπαδούς, που, λόγω συγκυριών, αδυνατούσαν να βρίσκονται κάθε εβδομάδα δίπλα στην ομάδα τους, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καν το στοιχειώδη επαγγελματισμό για να επωφεληθούν οικονομικά από την μετακίνηση ενός παίχτη σε άλλη ομάδα (έστω κι αν αυτή είναι η ανο). Αντί αυτού, μέσα σε διάστημα ωρών, ο παίχτης αφήνεται ελεύθερος και υπογράφει σε άλλη ομάδα χωρίς να πάρουμε ούτε σεντ, επειδή τάχα απείλησε ότι θα μας πάρει στη ΦΙΦΑ για τα χρωστούμενα, λες και αν τον πουλούσαμε δεν θα βγάζαμε τουλάχιστον τα διπλάσια.
Προσωπικά δεν με απασχολεί αν η ανο είχε συνεννοηθεί με τον Τζέισον από πριν (κάτι δηλώσεις περί «συμφωνίες κυρίων» είναι παντελώς γελοίες – εδώ έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες κι όχι «φίλους»), ή αν ο Τζέισον δήλωσε ότι θα πήγαινε σε Αγγλική ομάδα – η ουσία παραμένει: η διοίκηση έχει διαπράξει από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουν γίνει ποτέ στην ΑΕΚ, έχοντας αφήσει ελεύθερο το μεγαλύτερο της περιουσιακό στοιχείο. Και τονίζω: το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει φύγει ο Τζέισον, ούτε καν το γεγονός ότι έχει υπογράψει με την ανο, εφόσον – και μόνο εφόσον – έχουμε στα πλάνα μας κάποιο άλλο άξιο αντικαταστάτη. Η κακή διαχείριση του θέματος και το γεγονός ότι δεν επωφελήθηκε οικονομικά η ομάδα είναι το πρόβλημα.
Δεν πιστεύω ούτε και φέτος να λείπουν οι πιστοί οπαδοί από το γήπεδο. Το μόνο που θα ήθελα είναι μια ανακοίνωση της προκοπής από τη διοίκηση – που κατά τα άλλα ήταν εξαιρετική τα τελευταία χρόνια – που να εξηγεί τους ακριβείς λόγους της αποχώρησης – χαρίσματος του Τζέισον.

apanteli είπε...

Στηρίζω και εγώ Διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Γνήσιοι Αεκτζήδες. Στηρίξτε την ομάδα σας. Ο Καθένας από το πόστο του. Γνήσιε φίλαθλε αγόρασε τα διαρκείας σου γιατί διαφορετικά εξυπηρετείς αυτους που δε συμπαθείς. Ας μπει και κάποιος στη θέση της Διοίκησης και μετά να κρίνει. Δε ξέρουμε όλα τα δεδομένα. Να τρέχεις κάθε μήνα να μαζέψεις λεφτά δεν είναι και το πιο εύκολο. Να πρέπει όμως να δώσεις €15-€20 για να στηρίξεις την ομάδα σου και να έχεις του κόσμου τις απαιτήσεις είναι πολύ δύσκολο!!!

Εάν η Διοίκηση είχε την οικονομική ευχέρεια σίγουρα θα χειριζόταν το πιο δυνατό της asset (Jason) διαφορετικά. Θα τον πλήρωνε και θα τον έστελλε να κάνει προπόνηση μόνος του μέχρι να φέρει λεφτά στο σωματείο. Έλα όμως που πρέπει να γίνει οικονομική περισυλλογή? Εάν ήταν πχ η ανό στη θέση της ΑΕΚ θα τον κρατούσε τουλάχιστο μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου δύνοντας του πολύ λίγη σημασία στην αποθεραπεία του. Βλέπε Μαραγκό που δεν τον πήρε καν προετοιμασία!

Ουδείς αντικατάστατος! Θα έρθουν καλύτεροι με λιγότερα λεφτά. Μην ανησυχείτε και προ πάντων μη πυροβολείτε την Διοίκηση της ομάδας σας. Όταν έρθουν τα κριτήρια τότε να δείτε ποιοί θα τρέχουν....... Είναι πιο επαγγελματικό και τίμιο να 'ποταβριστείς' εκεί που φθάνεις.

Σίγουρα η Δοιοίκηση θα έμαθε αρκετά από αυτό το πάθημα που θα τη βοηθήσει στη συνέχεια. Κάτι τουλάχιστο θετικό. Το άλλο είναι ότι έμαθε ποιοί είναι 'κύριοι' στις συμφωνίες 'κυρίων'!!!

Και κάτι τελευταίο. Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Αυτό θα λέν αρκετοί πρώην παίχτες της ΑΕΚ που κινύγισαν μερικά Ευρώ περισσότερα σε ομάδες που δε θα μπορούν να τους πληρώνουν, ενώ αυτοί που θα αγωνίζονται στην ΑΕΚ δε θα έχουν πρόβλημα. Και ο Πρίσο ΄πέτυχε΄μεγαλύτερο συμβόλαιο, αλλά πόσα πήρε από αυτό?? Δε μπορείς πλέον να βασιστείς σε προυπολογισμούς πιθανοτήτων. Δηλαδή έαν πάω ομίλους θα ξελασπόσω. Εάν δεν πας τι θα γίνει?

Είμαστε ηθικά ανώτεροι από κάποιες άλλες ομάδες και το έχουμε αποδείξει. Κάντε λίγη υπομονή και όταν θα δείτε την ομάδα να παίζει θα καταλάβετε. Έχει σημασία να μην χάσεις βαθμούς λόγω κρητιρίων και η ΑΕΚ δε θα χάσει.

Εμπρός λοιπόν γνήσιε οπαδέ της ΑΕΚ. Στήριξε την ομάδα σου τώρα. Η Διοίκηση νοιάζεται περισσότερο από κάθε άλλον για την ΑΕΚ γι'αυτό αφήστε την να κάνει τη δουλειά της. Εάν δεν υπήρχε η μουρμούρα και η πίεση του κόσμου ίσως η ΑΕΚ να πωλούσε τον Σιμόν τον Γεννάρη και να μήν είχε το έλλειμμα που έχει τώρα. Λέω τώρα εκ των υστέρων....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.