News Update :

ΑΕΚ - ανόρθωση: after match

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Για ακόμα μία φορά, εκεί που χρειάζονται κότσια και πάθος η ομάδα φάνηκε ανέτοιμη. Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα, για ακόμα μία φορά την φετινή χρονιά στο ΓΣΖ, κατάφεραν να αναστήσουν τους αντιπάλους. Το έχουμε κάνει ξανά με την Ανόρθωση φέτος στο 2-3, το έχουμε κάνει με την Αέλ στο 1-2, το έχουμε κάνει με την Σαλαμίνα στο 1-2, το έχουμε κάνει με το Αποέλ 2 φορές πολύ εύκολα. Πραγματικά είναι κρίμα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και για κανένα άλλον. Αυτή η ομάδα, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορεί να αλλάξει πάνω από 5 πάσες κατάφερε, επειδή περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει 2 φορές φέτος στο σπίτι της. Προσωπικά έχω απογοητευτεί αφάνταστα όπως πιστεύω και όλοι οι συναγωνιστές μου. Από την άλλη όμως έχει μείνει ακόμα μία αγωνιστική, ακόμα 90 λεπτά στα οποία θέλω να πιστεύω θα τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές μας και θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο που θα μας στείλει στην Ευρώπη.

Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ρομέρο κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Σεράν-Μουρίγιο-Καταλά-Ζιλέ. Στο χώρο του κέντρου ήταν οι Βαν Ντάϊκ-Λίνσεν-Τομάς. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Πάλιτς με αριστερό εξτρέμ τον Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τσάντο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ αργό ρυθμό και την ομάδα μας να ψάχνεται στο γήπεδο. Οι γραμμές μας είχαν μεγάλες αποστάσεις και φάνηκε ότι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Μόλις στο 6ο λεπτό και μετά από πλάγιο άουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ανόρθωσης, ο Λαμπάν διένυσε 25 μέτρα χωρίς κανένας να τον μαρκάρει και εκμεταλλευόμενος την κακή ανασταλτική λειτουργία του Ζιλέ πέρασε την μπάλα στον Λαβόρδε ο οποίος με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Ρονκάτο με τον τελευταίο να γράφει το 0-1. Τόσο ο Ζιλέ όσο και οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί Μουρίγιο-Καταλά είχαν πολύ κακή αντίδραση και η ευθύνη τους βαραίνει όλους. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει κακή απόδοση με τον Βαν Ντάϊκ να κάνει τραγικό παιχνίδι και τον Λίνσεν να δείχνει ανίκανος να τραβήξει το βάρος όλης της ομάδας. Στο 22ο λεπτό ο Ρομέρο μετά από φάουλ του Αβραάμ έστειλε την μπάλα σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο και κάπου εκεί ανέβηκε λίγο η ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να μπαίνει στο παιχνίδι και τον Βαν Ντάϊκ να ανεβάζει απόδοση. Στο 40ο λεπτό ο Ντα Σίλβα μετά από εξαιρετική ασίστ του Τομάς έστειλε με δυνατό σούτ την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαλβέρδε και στο 45ο λεπτό ο Τομάς μετά από πάσα με το κεφάλι του Σεράν έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαλβέρδε. Με αυτή την φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος ο προπονητής μας προσπάθησε να αλλάξει κάτι στην ομάδα περνώντας τους Πιντάδο και Μέρσιο στο γήπεδο στις θέσεις των Λίνσεν και Πάλιτς. Ειδικά ο Πάλιτς δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πιντάδο πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και ο Τσάντο έμεινε λίγο πιο πίσω του με τον Μέρσιο να αγωνίζεται δίπλα από τον Τομάς και μπροστά από τον Βαν Ντάϊκ. Στο 48ο λεπτό η ομάδα μας έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα. Ο Τομάς από αριστερά έβγαλε εξαιρετική σέντρα με τον Τσάντο να πλασάρει εξ επαφής πάνω στον Βαλβέρδε. Ο ρυθμός της ομάδας μας ήταν καταιγιστικός χωρίς όμως να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την μεγάλη φάση. Ο Πιντάδο κέρδιζε όλες τις μονομαχίες στον αέρα δεν είχε όμως καμία στήριξη από τους συμπαίκτες του. Μέχρι και το 66ο λεπτό προσπαθούσαμε συνεχώς για το γκολ της ισοφάρισης. Στο λεπτό αυτό ο Ντα Σίλβα έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τροφοδότησαν τον Οκκά ο οποίος έφευγε μόνος στην αντεπίθεση με τον Καταλά να τον σταματά αντικανονικά και να δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα και κατ’ επέκταση την κόκκινη. Από το σημείο αυτό και έπειτα δεν παίχτηκε παιχνίδι. Οι διακοπές ήταν συχνές και οι ποδοσφαιριστές μας δεν έδειχναν ικανοί να γυρίσουν το παιχνίδι αν και η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ μας. Στο 84ο λεπτό ο Ιτζάκι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρομέρο και στο 90ο λεπτό ο Οκκάς με δυνατό σούτ υποχρέωσε τον Ρομέρο να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στην ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να εκτελεί στο 94ο λεπτό εξαιρετικά φάουλ έξω από την περιοχή της Ανόρθωσης με την μπάλα να περνά μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαλβέρδε.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Η ομάδα μας ήταν κατά πολύ καλύτερη από την Ανόρθωση της έλειπε όμως η ουσία και η συγκέντρωση στην τελική πάσα. Δυστυχώς πληρώνουμε τις δικές μας αδυναμίες και τίποτα άλλο. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε χωρίς τον προπονητή μας στον πάγκο. Από την άλλη όμως για ακόμα μία φορά σε μία πολύ σημαντική στιγμή στην χρονιά φανήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου. Στο παιχνίδι της χρονιάς όπως έχει καταντήσει της επόμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο ΓΣΠ θα στερηθούμε τις υπηρεσίες των Καταλά, Πάλιτς και Πιντάδο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΡΟΜΕΡΟ: Φάνηκε να μην έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του δείγμα και των λίγων παιχνιδιών που έχει στα πόδια του. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και σίγουρα στο 0-1 δεν φέρει καμία ευθύνη. Έκανε μία πολύ καλή απόκρουση στο 90ο λεπτό στο σούτ του Οκκά. Θα μπορούσε να είναι πιο ήρεμος με την μπάλα στα πόδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΣΕΡΑΝ: Με διαφορά ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής από το 1ο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Προσπάθησε πάρα πολύ και αναχαίτισε όλες τις προσπάθειες των επιθετικών της Ανόρθωσης από την πλευρά του. Τον Αβραάμ τον έσβησε από το γήπεδο και όσες φορές ανέβηκε πέρασε πολύ καλές μπαλιές στους επιθετικούς μας. Πραγματικά είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση ποδοσφαιριστής της ομάδας μαζί με τον Βαν Ντάϊκ σε όλη την χρονιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια. Ίσως να είναι και το χειρότερο του μαζί με αυτό με την Ομόνοια στο ΓΣΖ στο 0-2. Δεν ήταν καθόλου ήρεμος και δεν είχε καθόλου καλές αντιδράσεις. Στο 0-1 μαρκάρει με τα μάτια όπως και ο Μουρίγιο και δέχεται πολύ εύκολα την 2η κίτρινη κάρτα σε μία φάση που η μπάλα έφυγε πολύ μακριά. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κανείς δεν το αμφισβητεί, σήμερα όμως ήταν πολύ κακός. Δυστυχώς δεν παίζει στο επόμενο παιχνίδι λόγω της απόβολής του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4.5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Μέτριο παιχνίδι από τον αρχηγό της ομάδας. Στο 0-1 όπως είπα και πιο πάνω φέρει ευθύνη για το κακό μαρκάρισμα του Ρονκάτο. Δεν πατούσε γερά στο γήπεδο και σίγουρα δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του. Προσπάθησε περισσότερο στο 2ο μέρος όμως και πάλι δεν ξέφυγε από την μετριότητα. Στο τελευταίο παιχνίδι ελπίζουμε να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι γιατί τον έχουμε μεγάλη ανάγκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΖΙΛΕ: Μπήκε κακά στο γήπεδο και δεν πατούσε γερά. Στο 0-1 δεν μπορεί να αποκρούσε μία εύκολη πάσα η οποία πέρασε κάτω από τα πόδια του. Στη συνέχεια προσπάθησε πολύ και ανέβασε απόδοση και ιδιαίτερα στο 2ο μέρος ήταν πολύ καλός. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ντε Κλερ. Στο περασμένο παιχνίδι με το Αποέλ στο ΓΣΠ ήταν εξαιρετικός σήμερα ήταν απλά μέτριος. Αυτόν έχουμε και με αυτόν θα πορευτούμε και στο ΓΣΠ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί χειρότερο μισάωρο από τον Βαν Ντάϊκ από την ημέρα που ήρθε στην Άεκ. Ήταν με μία λέξη τραγικός. Δεν μπορούσε να κάνει μία πάσα στα 2 μέτρα και ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα δεν μπορούσε να οργανωθεί και ο κυριότερος λόγος που η Ανόρθωση έφευγε στην αντεπίθεση. Μετά το μιάσωρο ανέβασε απόδοση και στο 2ο μέρος ήταν ο γνωστός Βαν Ντάϊκ. Ο Γκρέγκορ είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας και αυτό φάνηκε και σήμερα. Δυστυχώς βρέθηκε σε κακή μέρα την πιο κρίσιμη στιγμή. Μας χρωστάει μία μεγάλη εμφάνιση στο ΓΣΠ την επόμενη αγωνιστική.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΛΙΝΣΕΝ: Προσπάθησε και δεν ήταν καθόλου κακός. Έτρεχε να καλύψει τα πάντα αλλά δεν ήταν αρκετός. Είχε καλές πρώτες πάσες και με κάποιες μακρινές μπαλιές προσπάθησε να αλλάξει παιχνίδι και να βγάλει την ομάδα ψηλά. Σίγουρα όταν ο Βαν Ντάϊκ δεν είναι σε καλή μέρα ο Λίνσεν δεν μπορεί να τραβήξει την ομάδα όλη. Θεωρώ ότι ήταν καλός για τα δεδομένα του παιχνιδιού αλλά η αλλαγή του ήταν σωστή στην προσπάθεια του Σιμόν να δώσει ταχύτητα και περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΠΑΛΙΤΣ: Ένα απόλυτο μηδενικό. Συνεχίζει τις τραγικές εμφανίσες, χωρίς τσαμπουκά, χωρίς δύναμη και χωρίς καμία συνεισφορά σε 45 λεπτά παιχνιδιού. Πέρασε και δεν ακούμπησε και απορώ πραγματικά γιατί έχει τόση μεγάλη αλλαγή στην απόδοση του από το 2ο γύρο και έπειτα. Δεν είναι αυτή η αξία αυτού του ποδοσφαιριστή. Απίστευτη αλλαγή και πολύ μα πολύ κακή απόδοση. Σωστά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΤΟΜΑΣ: Ο Τομάς από το πρώτο λεπτό πήρε πάρα πολλές πρωτοβουλίες. Προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να περάσει καλές μπαλιές στον Τσάντο. Έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που έκανε η ομάδα μας. Μπορούσε να ενεργήσει πιο γρήγορα στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και σε κάποιες άλλες ευκαιρίες που του παρουσιαστήκαν μπορούσε να τις τελειώσει ο ίδιος παρά να δώσει πάσα σε συμπαίκτη του. Εντούτοις θεωρώ ότι έκανε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές και σίγουρα διακρίθηκε για την μαχητικότητα του σε όλο το 90λεπτο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον Άλεξ. Είχε λίγες καλές πρωτοβουλίες και πολλές άστοχες επιλογές. Στην φάση της κόκκινης του Καταλά χάνει την μπάλα στο χώρο του κέντρου μετά από παρακράτημα που κάνει και ενώ έχει πάρα πολλές επιλογές. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και τα στημένα του σήμερα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά. Εντούτοις κανείς μας δεν ξεχνά το τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ο Ντα Σίλβα. Δικαιούται και αυτός ένα κακό παιχνίδι έστω και αν ήρθε την χειρότερη στιγμή. Στο ΓΣΠ θα δώσει απαντήσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΤΣΑΝΤΟ: Θεωρώ ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Δυστυχώς στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν αγωνίζεται ο Πιντάδο και πάλι θα πάμε με τον Τσάντο. Δεν μπορεί, δεν έχει την ψυχολογία και σίγουρα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής του εύκολου γκολ όπως όλοι νομίζαμε. Στην φάση του 48ου λεπτού έκανε το πλασέ το έβγαλε όμως ενστικτωδώς ο Βαλβέρδε. Από εκεί και πέρα τίποτα. Σίγουρα πίσω από τον Πιντάδο δεν μπορεί να αγωνιστεί και ούτε στο 4-4-2 φαίνειται ότι μπορεί να προσαρμοστεί. Ας ελπίσουμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς να κάνει το παιχνίδι της ζωής του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


ΜΕΡΣΙΟ: Πάρα πολύ καλός βοήθησε πάρα πολύ με την είσοδο του. Κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες και ανέβασε ψηλά την ομάδα. Μπορούσε να έχει πιο καλές τελικές πάσες εντούτοις την δουλειά του την έκανε πολύ καλά. Στο πιο κρίσιμο σημείο δείχνει να έχει αποκτήσει ψυχολογία και να σταθεροποιείται σε καλές εμφανίσεις. Θα είναι σίγουρα βασικός στο ΓΣΠ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Κέρδισε όλες τις μπαλιές στον αέρα, έδωσε μάχες, έτρεξε και δυστυχώς δεν είχε στηρίγματα. Κέρδιζε πάντα την πρώτη μπαλιά αλλά ούτε δεξιά ούτε αριστερά είχε στήριγμα. Ο προπονητής μας σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς αλλά αν αυτός ο παίκτης είναι καλά και μένει πάγκο για να παίζει ο Τσάντο εγώ πάω πάσο. Με διαφορά ο καλύτερος επιθετικός που έχουμε. Δυστυχώς δεν παίζει την τελευταία αγωνιστική και ίσως να μην τον ξαναδούμε ξανά με την φανέλα της ομάδας μας. Μεγάλε Γκόργκα σε ευχαριστούμε!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Κακές επιλογές και καμία βοήθεια σε γενικές γραμμές στην ομάδα. Μπορεί για πολύ περισσότερα από βουτιές και άστοχο κράτημα της μπάλας. Μπορούσε και το ξέρει και ίδιος να βοηθήσει πολύ περισσότερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο προπονητής μας δυστυχώς δεν βρισκόταν στον πάγκο και δεν μπορούσε να κάνει και πολλά στον ψυχολογικό τομέα ιδίως. Στο 2ο μέρος με τις αλλαγές του βοήθησε την ομάδα να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, με την αποβολή όμως του Καταλά άλλαξαν τα πλάνα του. Θα μπορούσε ίσως να περάσει στο γήπεδο τον Μπαγκούρα για το τέλος ο οποίος θα μπορούσε με την τεχνική του να δημιουργήσει κάποια φάση για τους επιθετικούς μας. Δυστυχώς ο Σιμόν σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν ετοίμασε σωστά τους ποδοσφαιριστές του ή ίσως να μην μπόρεσε ο ίδιος να τους εμπνεύσει για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι στην Λευκωσία πάλι θα βρίσκεται στην εξέδρα και θα προσπαθήσει από εκεί να οργανώσει και να κοουτσιάρει την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι του στην ομάδα, γιατί προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα μείνει, θα μας χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο και θα στείλει την Αεκάρα μας στους ομίλους του Europa.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

14 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Όσον υπάρχουν πιθανότητες για την έξοδο μας στην Ευρώπη, εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα...

Ανώνυμος είπε...

το λοιπόν, ολόκληρη τη χρονιά η διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένη με την προσέλευση του κόσμου, και δικαιολογημένα. ολόκληρη την εβδομάδα πριν το ματς, έγινε κάλεσμα, συγκεντρώσεις, για να έρθουν γήπεδο όσοι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες γίνεται. ο κόσμος ήρθε, οι παίκτες ήταν αλλού, όπως σε όλα τα ματς που ήταν κρίσιμα και η μπάλα 'έκαιγε'. εύχομαι αυτή την εβδομάδα να μεν ακούσουμε πάλι τα ίδια, ούτε να χαρακτηρίσουν ματς της χρονιάς, ούτε συσπείρωση ούτε τίποτε.όσοι πάμε γήπεδο εν θέλουμε ιδιαίτερη πρόσκληση και όσοι παίχτες θέλουν να έχουν την προοπτική να παίξουν ομίλους Γιουρόπα εν χρειάζονται χαρακτηρισμούς για το ματς για να κάμουν τζίνο που πρέπει. να παίξουν τζίνο που ξέρουν και να φκάλουν στο γήπεδο τσαμπουκά και κότσια. το αξίζουν, εμείς θα είμαστε εκεί να τους βοηθήσουμε όπως πάντα. και το χθεσινό ήταν αν θέλετε και μια 'τιμωρία' για όσους μπορούσαν και δεν ήρθαν ΓΣΠ στην υποτιθέμενη φιέστα. Και επειδή ως γνωστό η ομόνοια καίγεται για έσοδα, απαιτούμε που τη διοίκηση να στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει να παιχτεί το ματς 50-50% και να μπορούμε να φύγουμε από το γήπεδο σαν άνθρωποι με το 'ευρωπαικό εισιτήριο'!

Ανώνυμος είπε...

Γήπεδο εδώ και τώρα. Με οποιαδήποτε ομάδα είναι έτοιμη να συμπράξει μαζί μας το συντομότερο. Όσο περισσότερο διαιωνίζεται το γηπεδικό μας πρόβλημα, τόσο περισσότερο επηρεάζει την ομάδα αγωνιστικά.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμη πιθανότητες στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Όλοι πρέπει να δώσουμε βρωντερό παρών στο ΓΣΠ. Ν αεμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν είναι μόνο θέμα νίκης γοήτρου. Πιθανή αποτυχία θα σημαίνει ότι του χρόνου η ΑΕΚ θα οπισθοχωρήσει πολύ. Θα μειωθεί το μπάζετ, θα φύγουν παίχτες, θα είναι δύσκολο να πείσεις νεόυς να έρθουν, θα φύγει ο προπονητής θα μειωθούν έσοδα κτλ. Εάν θέλεις να δεις την ΑΕΚάρα του χρόνου καλύτερη έλα στο τελευταίου παιχνίδι της χρονιάς μαζί με τους φίλους σου. Διαφορετικά θα απογοητετείς πολύ και όταν το καταλάβεις του χρόνου, θα είναι αργά μα πολύ αργά...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ....ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΩΡΑ 5΄00. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!!

ΕΣΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ?
ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙΣ!!

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (ΑΝΙΣΗ ΠΙΘΑΝΩΣ) ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ......

Χρίστος

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΣΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα ασχοληθώ με το σημερινό, μια από τα ίδια και οι ποδοσφαιριστές μας και η διαιτησία. τωρά που τέλειωσε η χρονιά, και επειδή δεν ασχολείται κανένας με το θέμα... κάποιος ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος είναι τραγικός ολόκληρη τη χρονιά, ο οποίος μας πουλά ΑΕΚτζιλίκι, είναι ο πρώτος που φκάλει προς τα έξω ό,τι γίνεται στην ομάδα. για το ότι ήταν απλήρωτοι οι παίχτες κανένας δεν δημιούργησε θέμα και ο ίδιος έκανε ολόκληρο σούσουρο, κρυμμένος βέβαια πίσω από τους φίλους του τους δημοσιογράφους.και είναι και ο ίδιος που επλάσαρε που το καλοκαίρι ότι ο Μάτσι εν κάμνει... απλά να ξέρει ότι πλέον δεν τρώμε κουτόχορτο και να το σταματήσει όσο είναι γρήγορα.σε βλέπουμε ρεεεεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΝΕΡΑ Η ΑΔΙΑΑΙΤΗΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΞΕ 50-50, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙ ΔΝ ΠΑΤΕ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΠΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ, ΟΧΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΠΑΙΞΕ 50-50, ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8-17 ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΖΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ, ΕΧΕΙ 5 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

1η. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ - Εκτός Ευρώπης

2η Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ - Πόσοι παίκτες νοκ-ουτ

3η Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ - Συνολικά αδικηθήκαμε παρά ευνοηθήκαμε.

4η ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ - ΑΠΕΙΧΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά που έχετε το μπλοκ ασχοληθείτε λίο παραπάνω. εγώ σταμάτησα να αγοράζω εφημερίδες, να ακούω ράδιο και να βλέπω τηλεόραση. μπαίνω μόνο στο δικό σας, στην επίσημη και στο αεκιτιον. ας κάνουμε ένα κίνημα επιτέλους να μεν τους δίνουμε ούτε και μισό ευρώ. ας γραφτούμε μέλη της κοινότητας που κάμνει η διοίκηση να έχουμε λόγο. εγώ σήμερα αηδίασα, θέλουν να μας θκιώξουν που το γήπεδο και να μεν υπάρχει ΑΕΚ. ας ενωθούμε γαμώ το επιτέλους να κάμουμε κάτι καλό.

Ανώνυμος είπε...

δεν μιλώ για τζίνον φίλε! ξαναδιάβασε το μήνυμα και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβα ποιον εννοεισ φιλε 3-24 αλλα το αμβιφιβαλλω γιατι γνωριζω καποια πραγματα απο μεσα. απλα τοσο ξερει τοσο παιζει και δεν ειναι τωρα η ωρα να επιρριπτουμε ευθυνες δξια κι αριστερα οπως επισης να μην αρχισουμε τα παλια που μασ οδηγησαν ενα βημα πριν την καταστροφη!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΝΙΚΗΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΓΣΠ, 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ 3-0, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ. ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΟΝΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ. ΕΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΠ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΚΟΦΑΝΗΣΟΥΝ? ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ή ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 500 ΨΩΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ, ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ 1 ΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΑΔΟΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.