News Update :

Επαναληπτικός κυπέλλου: Δώστε απαντήσεις!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013


Ίσως το παιχνίδι της χρονιάς! Μιας χρονιάς που μας γέμισε ουκ ολίγες όμορφες στιγμές, που μας αφήνει με γλυκιά γεύση μιας και η ομάδα μας εδραιώνεται σιγά σιγά στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, αποκτώντας στόφα μεγάλης ομάδας μέσα από μεστές εμφανίσεις και σταθερότητα. Όμως από τη φετινή χρονιά, όλοι αναμέναμε κάτι περισσότερο. Να κάνει το βήμα παραπέρα. Να κάνει τη δική της υπέρβαση, έστω στο κύπελλο και να μετουσιώσει τις πειστικές της εμφανίσεις με ένα πλασάρισμα σε τελικό ή ακόμα και το κύπελλο.

Η ομάδα μας όμως, τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα καλύτερα της. Λίγο τα συνεχόμενα παιχνίδια, λίγο οι απουσίες, λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού, λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης, έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ μας, σε δύσκολα μονοπάτια. Η ομάδα μας κινδυνεύει να χάσει τα αβγά και τα πασχάλια, μιας και είναι ένα βήμα πριν το αποκλεισμό από το κύπελλο. Έναν καθόλα εφικτό στόχο, που η σοβαρή ΑΕΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει ή τουλάχιστον να φτάσει μέχρι τον τελικό. Το αποτέλεσμα της προηγούμενης Τετάρτης, μας απογοήτευσε. Δεν είναι πως ήμασταν άτυχοι. Χάσαμε καθαρά από έναν αντίπαλο ποιοτικά υποδεέστερο, με τα χέρια κάτω. Αυτό είναι που μας πίκρανε περισσότερο και από το ίδιο το αποτέλεσμα. Εκείνο που μας πλήγωσε, ήταν η εμφανής έλλειψη πάθους και θέλησης, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες μας, θα ανέμενε κανείς πως θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο με μάτι που γυαλίζει.


Την Τετάρτη στο ΓΣΖ, η ΑΕΚ έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία, να αποδείξει πως δεν ξεφούσκωσε. Να αποδείξει πως είναι καλύτερη από τον απόλλωνα. Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει τους παίκτες της ομάδας του να πνίγουν τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Να μασάνε σίδερα. Να ξεχειλίζουν από θέληση και πάθος. Καλούνται να δώσουν απαντήσεις πρώτα πρώτα στους εαυτούς τους. Και ας μην τα καταφέρουν. Σημασία έχει ο αγώνας. Εννοείται πως πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα. Κανείς δεν έχει αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις. Εξάλλου, ποτέ στην ιστορία της η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όμως, ποιός είπε πως δεν γίνονται ποδοσφαιρικά θαύματα; Όταν υπάρχει θέληση και πίστη στον στόχο, όλα γίνονται. Στο κάτω κάτω, και πριν δύο χρόνια, ξεγραμμένοι ήμασταν μετά την ήττα 2-1 στο ΓΣΖ με την ανόρθωση.  Στον επαναληπτικό όμως, χρειάστηκε διαιτητική σφαγή για να αποκλειστούμε. Επειδή ακριβώς οι παίκτες μπήκαν μέσα για να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Και τα κατάφεραν. Επειδή για μας σε εκείνο το παιχνίδι, η ομάδα μας δεν αποκλείστηκε!

Σε κάτι ανάλογο προσδοκούμε και την Τετάρτη. Ο κόσμος ευελπιστώ πως θα είναι εκεί. Το ίδιο οφείλουν να πράξουν και οι παίκτες. Ήδη τα Μέσα έχουν ξεκινήσει την αποδόμησή της ομάδας μας, με χλευαστικά σχόλια και μηδενισμούς. Εμείς γνωρίζουμε πως η ομάδα μας ξεχειλίζει από ποιότητα. Σαφώς και υπάρχουν και άτυχες στιγμές στο ποδόσφαιρο και οι ΑΕΚτζήδες είναι από τους λίγους που έχουν το σθένος να αντέχουν και τα ποδοσφαιρικά χαστούκια. Εκείνο που δεν ανέχονται είναι η αδιαφορία και η έλλειψη πάθους. Εκείνο που καθολικά απαιτούμε ως οπαδοί, την Τετάρτη, είναι να μιλήσει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός της ομάδας μας. Να αποδείξουν οι παίκτες πως δεν έχουν ξοφλήσει! Μόνο αυτό ζητάμε. Την Τετάρτη περιμένουμε την απάντηση! 

Την Τετάρτη δεν πρέπει να απουσιάζει κανένας. Πάμε για τον άθλο και ό,τι βγει! Εκείνο που ζητάμε είναι να ματώσουν τις φανέλες οι παίκτες. Όλοι μαζί μπορούμε!!!


Share this Article on :

21 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! 20 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

bravo stin dioikisi p to ekane 5 evro!!!
tora ine i diki mas sira skaliotes mu na parevrethume avrio stin proponisi tis omadas mas gia na kavlosume tus pektes kai me apokorifosi tin tetarti na kanume ena gsz kamini dioti mono etsi pame teliko...
mono etsi 8a parume to KIPELO

Ανώνυμος είπε...

file 2:33, den to ekane 5 evro alla epixorigise tous katoxous diarkeias me 5 evro sto eisitirio. dld gia osous exoume diarkeias tha plirosoume 15 evro.

20 - 5= 15

Ανώνυμος είπε...

a la8os m file alla afto to match en pio simantiko j p tn teliko kipellu dioti an den deris den pernas evropi... giafto
filaksete lefta
sikostite p tus kanapedes
ferte filus pedia opadus
foreste kaskol kai ruxa kitrinoprasina
j etimastite me tin foni sas na spro3ume mazi tin omada mas eki pu tis aksizi
APUSIA = PRODOSIA

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ ποτέ δεν κατάφερε να γυρίσει παιχνίδι κυπέλλου που έχασε στο πρώτο με 2-0. Ατε καιρός ήταν. Πάμε για ακόμη ένα ρεκόρ φέτος...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣ ΠΕΡΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. ΑΝΕΤΡΕΨΑΜΕ ΣΚΟΡ ΠΟΥ 3 0 ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ
4 3!!! ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Απόψε οι πρώτοι ημιτελικοί

Διεξάγονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΟΠΑΠ Α' Κατηγορίας γυναικών. Η πρωταθλήτρια ASADO Ανόρθωσις φιλοξενεί στην έδρα της την Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου και είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη αλλά και για την πρόκριση.

Στον άλλο αγώνα η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί τον Prestige Απόλλων σε ένα ματς ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Απόλλων διψούν για διάκριση και θα επιδιώξουν με όλες τις δυνάμεις τους να κερδίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ. ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη 23 Απριλίου 2013.


ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

EINAI TO PAIXNIDI THS AEK,EINAI TO PAIXNIDI THS LARNCAS, EINAI TO PAIXNIDI OLWN TWN AEKTZIDWN, EINAI TO PAIXNIDI THS XRONIAS!!!

DEN PREPI NA LIPI KANENAS...H PROKRISI THA ERTHIIIII

Ανώνυμος είπε...

Den katalaveno yiati o Simon epimeno se TOMAS kai Tsanto toson. Afou exi tosa pegnidia pou en kamnou tipote.

Simera den epexan yia niki...

O Apollonas den ine kaliteri omada pou tin AEK touton en pou me thimoni.

Stavros Larnaca

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ , Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ 'ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ' ΗΘΟ-ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ. ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
(ΕΚΑΜΑΝ 12 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ) ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ, Η ΜΙΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΗ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΜΕ ΟΧΤΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΜΠΙΝΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ... ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΟ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 'ΚΑΦΡΙΛΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΡΟΙ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΟΙ ΦΡΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΙ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΕΧΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΥΡΦΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ. ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΒΕΛΙΑ ΜΕ ΑΡΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΜΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

TOMAS o adinamos krikkos

5 mats den klotsa alla einai anantikatastatos

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ, ΠΡΑΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι η υπόθεση με τον κόκκινο φάκελλο, πιστεύω ότι παραφουσκώθηκε με σκοπό να μας βλάψει αφού χρησομοποιήθηκε την προηγούμενη του παιγνιδιού. Αν επηρέασε την ομάδα? Φυσικά και την επηρέασε.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα στα derby αφού είμαστε πάντα λιγότεροι του αντιπάλου και στην έδρα μας ακούγεται περισσότερο ο αντίπαλος, εισηγούμαι να παίρνουμε 5-10 φορητά μεγάφωνα.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω και μια πρόβλεψη. Ο Απόλλωνας του Προέδρου, θα παρει και το Κύπελλο!

Ανώνυμος είπε...

RE KOPELIA OSOI PAME NA FONAZOUME OULLOI GAMOTO....ME TO APOEL INE TO SHMANTIKOTERO PAIXNIDI THS XRONIAS (MEXRI TO EPOMENO)....OSOI PAME OFILOUME NA DOSOUME TA PANTA STHN KERKIDA GIA THN NIKH!!
MPOROUME NA TOUS NIKHSOUME KAI PISTEYO UA TOYS NIKHSOYME,ESTV KAI ME ENANTION 12

kition είπε...

distixos san kosmos en exoume ipothesi..i organomeni aniparkti mono se fiestes kai se krisima pexnidia meta pou nikes efanizonte kapos..de tha ginoume potte san tous 5 megalous se organosi. makari na ixame esto kai ligi pou ti aigli to aeliston pu panta itan eki sta diskola kai oulli thavmazountous gia to pathos tous kai ti kerkida pou dimiourgousan sta diskola. se emas distixos exoume pollous opadous tis modas

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΟΥΡΟΙ? ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΤΙΟΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΦΑΝΤΟΙ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΡΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ ΞΕΚΙΝΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΥΡΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ... ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΛΟΓΩ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ! ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

re 22/4/13 10:41 π.μ ego ime enas triantaris aektsis en onomazo ton eafto mou organomeno ime aektsis.se ola ta mats pao je fkallo ti foni mou.epiame lefkosia me to leoforio 50 plasmata an eftaname je efkename exo pou to gipedo tin ora pou erkountan oi 500-1000 apoelistes ena imastoun pethamenoi eno esi apla the exones ti sharpa sou an evastas aftokinitoui sou je spiti.epiamen lemeso sto mats protathlimatos me ton apollona me to leoforio 50 plasmata empikame mes to leoforio je irtan 50 apollonistes je san imastoun axaparoi esirnan mas petres je ishen xosmenous allo 300 pou ekarterousan na katevoume na mas litsaroun eno esi aftokinitaki sou xoris provlimata.me ta vallis me tous organomenous.ego piano 1000euro to mina je ton telefteo anamisi mina efa to miso mou mistho pas tin aek oi organomenoi to90 tis ekaton en 20 xronon me 24 je ine anergoi giati oi plousioi simpolites mas pou exoun epixirisis je katastimata pianoun roumanous je pakistanous ipallilous pos karteras na ertoun sto gipedo je na exoun orexi na fonazoun?je pos perimenis na pienoun stous gonious tous pou pale en anergoi na tous laloun ton telefteo enamisi mina 200 euro isitiria tis mapas?je giati enerkese je esi na fonaxis?

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει φίλοι μου να ακούγατε τις τοποθετήσεις του κάποτε 'δικού μας' Χατζηπιερή στο LTV κατά την περιγραφή του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ισχυρίστηκε ότι το γκόλ που μας ακυρώσαν ήταν 'ένα πόδι' όφσαιντ, ότι μπορούσαν να δοθούν και άλλα λεπτά καθυστερήσεις και άλλα κλαμένα. Δεν ντράπηκε για το τίμιο φαί που έφαγε στην ΑΕΚ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τέτοιους ανθρώπους?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστέψαμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και την αφήσαμε να πάει να παίξει στο ΓΣΠ με 200 οπαδούς μόνο, ενώ στον αντίποδα η άλλη ομάδα είχε 12000 κόσμο. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.