News Update :

Αποέλ-ΑΕΚ 0-1 After match

Σάββατο 27 Απριλίου 2013


Τεράστια εμφάνιση από την καλύτερη ΟΜΑΔΑ του φετινού πρωταθλήματος. 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Ποδοσφαιριστές με ψυχή και πάθος μέσα στο γήπεδο και έναν προπονηταρά να τους κατεβάζει στο γήπεδο έτοιμους για το μεγάλο διπλό. Η ομάδα είχε δίπλα της εμάς τους λίγους που πήγαμε στο ΓΣΠ και μόνη, αβοήθητη από τον κόσμο της έκλεισε το σπίτι στο Αποέλ. Η Άεκ με 100 οπαδούς στο ΓΣΠ πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Πραγματικά θα ήθελαν αν ξέρω πώς νιώθετε εσείς οι ομοϊδεάτες μου που μείνατε στον καναπέ σας για να δείτε το παιχνίδι. Τελικά οι σκαλιώτες δεν αξίζουμε πολλά. Το λέω με πίκρα γιατί πραγματικά δεν έχουμε από τον ήλιο μοίρα. Πήγαμε Λευκωσία 100 άτομα γιατί οι υπόλοιποι έχουν βγάλει σκάρτη την ομάδα. Δεν δικαιούμαστε να ζητάμε κάτι περισσότερο. Ευτυχώς που κάποιοι στην ομάδα έχουν νοοτροπία νικητή και προσπαθούν μόνοι τους να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ αν δεν κατεβούν στο γήπεδο 5 000 Αεκτζήδες τότε καλύτερα να το κλείσουμε.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Χαϊμοφ στο τέρμα και τους Γκρίν-Σεράν-Καταλά- Ζιλέ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικά χαφ οι Λίνσεν-Μέρσιο με τον Τομάς να αγωνίζεται μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ήταν ο Ντα Σίλβα με τον Πάλιτς στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσάντο.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
  • Το παιχνίδι άρχισε με πολύ καλό ρυθμό. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Αλωνεύτης υποδείχθηκε σε θέση off side ενώ έφευγε μόνος απέναντι από τον Χαϊμοφ ενώ στο 8ο λεπτό ο Αλωνεύτης γύρισε ωραία στον Μοράϊς ο οποίος από καλή θέση έκανε το σούτ με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει έξω σε κόρνερ. 
  • Στο 10ο λεπτό ο Αλωνεύτης και πάλι έβγαλε την σέντρα με τον Μπέκμαν να κάνει το πλασέ και τον Χαϊμοφ να αποκρούει σταθερά. 
  • Στο πρώτο 15λεπτο το Αποέλ έβγαινε συνεχώς από τα αριστερά με τον Αλωνεύτη με τον Γκρίν να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμα του. 
  • Στο 17ο λεπτό ο Γκριν έβγαλε μία φοβερή 30άρα πάσα στον Τσάντο ο οποίος αδράνησε και έχασε μία φοβερή ευκαιρία για να κάνει το 0-1. Πραγματικά η αντίδραση του ήταν πολύ κακή και έστειλε την μπάλα από μόνος του έξω. Στο λεπτό αυτό ο Γκρίν τραυματίστηκε και στο 20ο λεπτό ο Μουρίγιο τον αντικατέστησε. 
  • Η ομάδα μας συνέχισε να κρατά μπάλα και να ελέγχει το παιχνίδι και στο 28ο λεπτό ο Τσάντο βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εξαιρετική πάσα του Μέρσιο δεν μπόρεσε όμως για ακόμα μία φορά να πλασάρει σωστά και έστειλε την μπάλα έξω. 
  • Στο 33ο λεπτό ο Χαραλαμπίδης έκανε την σέντρα με τον Καταλά να διώχνει άτσαλα προς τα πίσω και τον Χαϊμοφ ενστικτωδώς να πραγματοποιεί πολύ μεγάλη απόκρουση στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. 
  • Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ζιλέ στο 45ο λεπτό να κάνει εξαιρετική κίνηση από αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Πάρντο ο οποίος απόκρουσε σταθερά την μπάλα. 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

  • Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε όπως τελείωσε το πρώτο μέρος και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της. Οι ποδοσφαιριστές μας κέρδιζαν συνεχώς την μπάλα και έκλεισαν το Αποέλ στο δικό του μισό
  • Στο 47ο λεπτό ο Τσάντο από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με τον Αλεξάνδρου την τελευταία στιγμή να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα. 
  • Η ομάδα μας συνέχισε να υπέρεχει και να πιέζει ασφυτικά την ομάδα του Αποέλ με τον Μέρσιο στο 53ο λεπτό να εξαπολύει ένα κεραυνό από τα 25 μέτρα με τον Πάρντο να απογειώνεται και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. 
  • Το Αποέλ δημιούργησε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 2ο μέρος με τον Αλωνεύτη στο 60ο λεπτό ο οποίος μετά από σέντρα του Μπούντιμιρ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Χαϊμοφ με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει. 
  • Στην αντεπίθεση ο Τομάς έστειλε την μπάλα στα δίκτυα από καθαρή θέση με τον βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει off side. 
  • Στο 65ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή μας από τον πάγκο μετά από υπόδειξη του Μάριου Παναγή, 4ου διαιτητή του αγώνα, αφήνοντας την ομάδα μας για 25 λεπτά χωρίς τον καθοδηγητή της. Αυτό όμως πείσμωσε ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους και κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους. 

  • Στο 70ο λεπτό ο Ντα Σίλβα μπήκε επικίνδυνα από τα δεξιά στην περιοχή του Αποέλ ο Πάρντο όμως του έφραξε το δρόμο και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. 
  • Στο 74ο λεπτό ο Πάλιτς άφησε την θέση του στο Μαραγκό και 3 λεπτά αργότερα, στο 77ο λεπτό, ο Ντα Σίλβα με μία φοβερή ατομική προσπάθεια και ένα εξαιρετικό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πάρντο
  • Στο 80ο λεπτό ο Πάυλου πέρασε στην θέση του εξαιρετικού Μέρσιο με σαφή σκοπό να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. 
  • Στο 83ο λεπτό ο Αλεξάνδρου έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Μπούντιμιρ να μην βρίσκει την μπάλα. 
  • Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Πρόκειται για μια τεράστια νίκη απέναντι στον κατά 95% φετινό πρωταθλητή. Η ομάδα μας απόδειξε για ακόμα μία φορά ότι αδικείται από την θέση της. Σίγουρα δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από τον εαυτό μας. Η ομάδα που έχουμε φέτος είναι η καλύτερη όλων των εποχών αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση όπως έχω αναφέρει και προηγουμένως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατακλύσουμε στο ΓΣΖ και να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΧΑΙΜΟΦ: Η καλύτερη του φετινή εμφάνιση μετά από το παιχνίδι στο Δασάκι με τον Εθνικό. Πραγματικός κέρβερος κάτω από τα δοκάρια δεν έκανε ούτε ένα λάθος στο παιχνίδι. Καθοδήγησε τους αμυντικούς του άριστα και όποτε χρειάστηκε έσπασε το ρυθμό. Είχε επίσης καλές εξόδους σε επικίνδυνα κτυπήματα στην περιοχή μας και η απόκρουση του στην κακή απομάκρυνση του Καταλά ήταν εξαιρετική. Δυστυχώς συμπλήρωσε 6 κίτρινες κάρτες και δεν αγωνίζεται απέναντι στην Ανόρθωση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΓΚΡΙΝ: Όσο αγωνίστηκε είχε πολλά προβήματα με τον Αλωνεύτη. Τον έχασε αρκετές φορές και παρολίγο να στοιχίσει στην ομάδα μας. Λίγο πριν αποχωρήσει έβγαλε με φοβερή 30άρα πάσα μόνο τον Τσάντο απέναντι στον Πάρντο με τον επιθετικό μας να στέλνει την μπάλα έξω. Δυστυχώς είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι παίκτης μεγάλης πάστας και ελπίζουμε σε 2 βδομάδες να είναι έτοιμος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Φοβερό παιχνίδι χωρίς λάθη με μοναδική κακή στιγμή το κακό γύρισμα προς την δική μας εστία το οποίο έστειλε σε κόρνερ ο Χαϊμοφ. Με την μπάλα κάτω είναι εξαιρετικός και στον αέρα δεν έχασε μονομαχία. Συνεργάστηκε άψογα με τον Ζιλέ και η αλληλοκάλυψη τους στο παιχνίδι ήταν τέλεια. Μακάρι να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΣΕΡΑΝ: Ότι και να πούμε για τον Σεράν είναι λίγα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Με την αναγκαστική αλλαγή του Γκρίν πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας και κράτησε πολύ καλά απέναντι στον πολύ ταχύ Αλωνεύτη. Όποτε μπορούσε ανέβαινε και προσπάθησε επίσης με μακρινές μπαλιές να αλλάξει παιχνίδι για την ομάδα μας. Επιβάλλεται να ανανεώσει στην ομάδα μας και με ιδιαίτερη χαρά τον είδαμε σήμερα να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΖΙΛΕ: Καταπληκτική εμφάνιση από τον Ζιλέ. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Έτρεξε πάρα πολύ και είχε σωστά μαρκαρίσματα. Ανέβασε την ομάδα στην επίθεση και με επικίνδυνες σέντρες προσπάθησε να στείλει την μπάλα στους επιθετικούς μας. Είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και με την αποβολή του Ντε Κλερ θα τον χρειαστούμε ακόμα πιο πολύ στις επόμενες 2 αγωνιστικές. Ο Ζιλέ δέχθηκε πολύ κακή κριτική από όλους μας μέσα στην χρονιά. Σε κάποια παιχνίδια πραγματικά τα πήγε περίφημα και μας έκανε να αναθεωρήσουμε. Αν τον πιστέψουμε πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής και ίσως αυτό που χρειάζεται να είναι καλή ψυχολογία. Σήμερα για μένα ήταν ο καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΙΝΣΕΝ: Αθόρυβος εργάτης μέσα στο γήπεδο εξέθεσε για ακόμα ένα παιχνίδι τον προπονηταρά μας που τον είχε παραγκωνισμένο όλη την χρονιά. Βρισκόταν παντού είτε για να ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων είτε για να δώσει στήριγμα στους συμπαίκτες του. Είναι ζήτημα αν έκανε μία λάθος πάσα και σωστά πήρε κίτρινη για να σταματήσει υποσχόμενη αντεπίθεση των αντιπάλων. Ο Λίνσεν την περσινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε παίζοντας σε όλες τις θέσεις του γηπέδου εκτός από επιθετικός. Τον κράξαμε πολλές φορές και δίκαια ίσως. Την φετινή χρονιά όμως δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία. Θεωρώ ότι είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και σίγουρα δεν είναι ούτε καν μέτριος ποδοσφαιριστής αλλά ένας καλός κεντρώος. Μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο αν τον εμπιστευόταν ο Σιμόν. Μπήκε μέσα τις τελευταίες 2 αγωνιστικές και έκανε μεγάλα παιχνίδια. Πραγματικά μπράβο του!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΕΡΣΙΟ: Αυτός είναι ο Μέρσιο! Μεγάλο παιχνίδι από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξε όπως έπαιζε στον Ολυμπιακό και τον είχαμε θαυμάσει όλοι! Έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο και πέρασε εξαιρετικές πάσες στους συμπαίκτες του. Είχε 2 πολύ καλά σούτ στο παιχνίδι με το 2ο να το αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πάρντο. Σπατάλησε πάρα πολλές δυνάμεις με αποτέλεσμα να έχει πολλές κράμπες στο παιχνίδι και να τον κάνει αλλαγή ο Σιμόν στο 80ο λεπτό. Είναι η ευκαιρία του να ανεβάσει την ψυχολογία του και στα τελευταία 2 παιχνίδια να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΤΟΜΑΣ: Έκανε μέτριο πρώτο ημίχρονο και καλό 2ο μέρος. Κρατάει πολύ καλά την μπάλα και μπορεί να περάσει την κάθετη πάσα στους συμπαίκτες του. Ορισμένες φορές όμως είναι φλύαρος με αποτέλεσμα να χάνουμε την μπάλα και να βγαίνουν στην αντεπίθεση οι αντιπάλοι. Πέτυχε ένα καθαρό γκολ το οποίο ακυρώθηκε άδικα για off side. Μπορεί για καλύτερες εμφανίσεις και σίγουρα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΠΑΛΙΤΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον Πάλιτς. Δυστυχώς δεν μπορεί να παίξει με το κορμί του στις μονομαχίες με τους αντιπάλους. Στις πλείστες περιπτώσεις χάνει την μπάλα και σωριάζεται στο έδαφος. Είναι φοβερός χειριστής της μπάλας όμως στερείται ουσίας. Θεωρώ ότι ο Πάλιτς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με αυτόν που βλέπουμε εδώ και 16 αγωνιστικές δεν έχει καμία σχέση. Οι δυνατότητες του είναι πολύ πολύ μεγαλύτερες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ: Ανανεώστε τον χθες! Δεν πρέπει να χάσουμε αυτόν τον παικταρά. Δεν του παίρνεις την μπάλα ούτε με αίτηση και με ένα φοβερό τελείωμα μας έδωσε τους 3 βαθμούς. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις και πραγματικά είναι για να απορεί κάποιος γιατί δεν έκανε μεγάλη καριέρα μέχρι σήμερα. Τον ευχαριστούμε που μας προσφέρει απλόχερα μαγικές στιγμές!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΕΞ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ!
ΤΣΑΝΤΟ: Κακός. Πολύ κακός. Δεν είναι μόνο τα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο που κάνουν ένα ποδοσφαιριστή να ξεχωρίζει. Ο Τσάντο το μόνο που κάνει εδώ και 3 αγωνιστικές είναι να τρέχει στο γήπεδο και από ουσία μηδέν. Βρίσκεται πάντα σε πλεονεκτική θέση δίχως όμως να μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουν μείνει 2 παιχνίδια και επιβάλλεται να ανέβει. Αλλιώς να μείνει στον πάγκο και να δούμε επιτέλους τον Γκόργκα. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Έπαιξε σαν αρχηγός. Από το 20ο λεπτό που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το τέλος πήρε την ομάδα στους ώμους του εκεί που χρειάστηκε. Αν και αγωνίστηκε τραυματίας με το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εντούτοις έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Μπράβο στον Άντερ για το πνεύμα αυτοθυσίας που έδειξε. Ελπίζω να μπορέσει να μας βοηθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Μπήκε στο γήπεδο για να δώσει ανάσες και τρεξίματα στην ομάδα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα. 3 λεπτά μετά την είσοδο του ο Ντα Σίλβα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και ο Μαραγκός προσπάθησε στη συνέχεια να ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες του Αποέλ κάτι το οποίο έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στο 80ο λεπτό στην θέση του Μέρσιο και προσπάθησε πολύ στο γήπεδο. Ο Παύλου όποτε μπαίνει τα δίνει όλα και ότι και να λέει ο κάθε ένας από εμάς αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό. Ματώνει την φανέλα του και δείχνει πόσο Αεκτζής είναι. Είναι ο μοναδικός που έχουμε στην ομάδα και γεννήθηκε μέσα από αυτήν. Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και βοήθησε και αυτός να πάρουμε την νίκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μεγάλε Σιμόν μας τρέλανες και πάλι! Όπως τον επικρίναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές σήμερα τον αποθεώνουμε και το αξίζει! Δυστυχώς κάποιοι τύποι δεν το σέβονται και τον αποβάλλουν από το γήπεδο εμείς όμως τον λατρεύουμε. Έστησε την ομάδα μαεστρικά σήμερα και έδειξε ότι ξέρει να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του. Κράτησε τον Ζιλέ στο αρχικό σχήμα και τα πήγε περίφημα. Κράτησε τον Λίνσεν στην 11άδα και έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Επανέφερε τον Μέρσιο στην 11άδα και του το ανταπέδωσε με μία σούπερ εμφάνιση. Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής από τους ποδοσφαιριστές του; Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης. Τι και αν δεν είχαμε τον αρχηγό μας και φυσικό ηγέτη αυτής της ομάδας σήμερα στο γήπεδο? Τι και αν έχουμε τον Τζέϊσον εδώ και 4 μήνες σχεδόν εκτός ομάδας; Τι και αν χάσαμε τον Μάτσι, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας; Αυτά δεν μας λένε τίποτα. Φτάσαμε στο ναδίρ και μας ανέβασε στα ύψη και πάλι. Έχει τον τρόπο του και μας φτιάχνει ευχάριστα. Σε ευχαριστούμε προπονηταρά μας για ότι μας έδωσες μέχρι σήμερα και ελπίζουμε να σε έχουμε μαζί μας και του χρόνου στους ομίλους του EUROPA!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

AFTO TO MINIMA ESTILA STO FACEBOOK STO Marios panayi

ti sou ekane i AEK re? ti sou ekane i aek pou exei 3 xronia pou den katakile kanena sinadelfo sou. ti sou ekane i aek pou ine i moni omada stin Kypro pou vriskete psila xoris SFIRIXMATA, XORIS PARASKINIO KAI XORIS VATHMOUS APO DIKASTIKES APOFASIS! me ton apollona ithes xekathara pexti tou apollona na xtipa ton Katala kai allaxes ton kanonismo dixnontas MONO kitrini ! afou ithes tin fasi pos tolmas na dixnis kitrini? eite den dixnis tipote an den to ithes eite dixnis kokkini. to na sinvouleftis ton tetarto i kanena epopti sou den tha sto po epidi den to mathate akoma stin Kypro afto. to xtipima i i prospathia na xtipisis antipalo ine apovoli kirie. den to xeris afto tosa xronia sta gipetha? simera kaleses ton dietiti na apovali ton simon apo to pouthena! me tin apofasi sou emis pori na men xanadoume ton proponitara mas ston panko tis omadas mas afou tha timorithi me 3 agonisitikes! kai se xanaroto...ti sou ekane i AEK me iremous opadous (eno tou apollona se etrexan apo piso sto tsireio prin liga xronia), me sovari doikisi pou den fonazi kathe evdomada opos ton xagiliasi kai ton alexandrou tis anorthosis. afti ine i antapodosi sou stin moni omada pou den fonazi gia dietisies? aftos ine o sevasmos sou? san den ntrepese!


keros na xipnisoume san opadoi. na diekdikoume afta pou mas axizoun kai afta pou den mas axizoun. na xeirokrotoume stis kales prospathies kai na entharinoume tis kakes. na dosoume xroma kai foni stin kerkida mas. keros na gini kati. prepei epitelous na alaxoume notropia.

sena agona pou pezete oloi xronia mono 100 - 150 atoma pistepsame kai pigame simera gipetho.

afti notropia tou ittopathi prepei na allaxi! kati prepei na gini.

Ανώνυμος είπε...

Eida ta stigmiotipa kai akousa ton xpieri.o athropos en exei ypothesi.ethorousan fantasmata.os kai penalti tou apoel anakalipsan.

Dimosievmata grafoun gia metagrafi tou alex sto apoel.ktima ean figei na paei se alli kipriaki omada

Ανώνυμος είπε...

IREMISTE FILOI...O ALEX DEN PAI SE ALLI KIPRIAKI OMADA...AN MINI O SIMON...MENEI KI O ALEX KI ASTE TOUS AXAPAROUS NA GRAFOUN OTI THELOUN

Ανώνυμος είπε...

re apla na ksekathariso kati.. ego emina sto kanape na do ti AEK proti fora ektes.. opos polli apo tous 1000 fanatikous pou pame se ola ta match..

sa dikeologia apla na sas thimiso ti egine sto proigoumeno pexnidi me apoel..... dakrigona kai apoxorisi meta apo 2 ores apo gsp...
Elpizo na thimisoun tous pektes mas ekini ti nikta kai oti o o logos pou den epian i aektzides ektes ine aftos... pou afti i fovi epalitheutikan afou enteli epathan ti i idioi..

Ανώνυμος είπε...

Πολλά σωστός ο Πρόεδρος μας. Ακόμη και πότε και πως να φωνάξει ξέρει το. Μην τους κάνεις την χάρη και αφήσεις τα του ποδοσφαίρου Πρόεδρε. Ανεβάζεις όλους το επίπεδο μας.

spider 81 είπε...

an men to ekatalavate akoma to megalitero isos kefalaio tis AEK einai o K.Mixailidis o opoios apoxorei apo tin AEK.Osoi einai konta stin Aek xeroun ti esti K.Mixailidis.
Gia ton antikatastati tou Psilou akougetai oti tha ton diathextei o Thomas Kyriakou me ton ANdrea Lefkariti os antiproedro.

Gia ton DA SILVA an ontos endiaferetai o APOEL tha ton parei.Tha apoxorisoun kai alloi pektes apo tin Aek kathos to batzet tha einai meiomeno kata 30% tin nea xronia.Afto den me anisixei katholou giati i AEK einai diktiomeni kai exei tis katalliles diasindeseis gia fthinous-kalous pektes.

Ανώνυμος είπε...

PALE ELEIPAN OI FROUROI... KALA XRISTOUGENNA... GIATI AKO STA XRISTOUGENNA ZOUSIN...

Ανώνυμος είπε...

file ikiu prepei na allaxoume! oloi mas! esi vazis mia shalpa otan pas gipetho? fonazis dinata? xeirokrotas? an nai tote ime sigouros oti o diplanos sou den to kani. oloi file prepei na allaxoume!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ....ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΥΡΩΠΗΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να επιστρατεύσουμε τους τηλεβόες...

Ανώνυμος είπε...

anti na lalaeitai gia tous frourous elate men tin anorthosi je ginete je eseis mia fora frouroi je na fonazumen oulloi 90 lepta je na deite ti diasirmo ena kamumen twn skoulikiwn

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο λάθος αρχής η απολογία του Προέδρου μας για το θέμα Παναγή. Νομιμοποιεί λαμόγια όπως ο Παναγή να πράττουν κάθε φορά τα ίδια και να γυρίζουν τις καφετέριες της Λευκωσίας (Βλέπε ας πούμε το Second Cup) και να κοκορεύονται για τις ικανότητες τους κακολογώντας πράους Προέδρους όπως τον δικό μας. Αυτοί θέλουν κουρπάτζιην και όχι απολογίες - και χαράς την κακή συμπεριφορά του Προέδρου μας δηλαδή, τι είναι αυτό το τόσο κακό πράγμα που είπε? Φάουλ η απολογία σας Πρόεδρε μας!

Ανώνυμος είπε...

o chajipieris na men xanapatisi to poin tou sti larnaca je sto gsz.ixamen ton 2 xronia tourista je epieronamen ton je opote evri efkeria katigora tin AEK.je esis pou katigorate tous frourous pou en anthropoi 30-40 xronon je merikoi 20 xronon piaste ta kopelouthkia sas poun en 15,16,17,18 doste tous 2 patsous je ferte tous kato na fonazoun kathounte me tin keanita je to tilefono ton 500euro je tin ora tou mats en facebook.je fteoun sas oi frouroi.ene pianame titlous je pollous pou esas ta kopelouthkia sas eginikan anorthosiates na gini emenan o gios mou me allin omada?na ton skotoso pou to xilo je exo pou to spiti

Ανώνυμος είπε...

Symfono me ton 10:34. Htan lathos tou proedrou.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδκιά εν η ιδέα μου οξά εφαηθήκαν ούλλοι οι δημοσιογράφοι ότι εννά φεί ο Σιμόν τζαι εννά φει ο Σιμόν, εννά πάει στο Αποελ μαζί του τζαι ο ντα σιλβα και ουτοκαθεκσής. Αμπα τζαι δουν μιαν αλλη ομάδα να πρωτοστατήσει. Τζαι να πω ότι εν έχει ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο ο Σιμόν, στα ανάθεμα, αλλά οπου δκιεβάζω τελευταίος τζαι ειδικά μετά το ματσ με το αποελ, ο Σιμον ετσι τζαι ο Σιμον αλοσπως.

Μάριος

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.