News Update :

7-9-1988

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σαν σήμερα το 1988 ο Π.Ο.Λ. αντιμετώπισε για το κύπελλο πρωταθλητριών τη Σουηδική IFK Goteborg. Ο αγώνας έγινε στη Λάρνακα και βρήκε τη σουηδική ομάδα να κερδίζει με 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Peter Eriksson στο 18’ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σπύρος Λιβαθηνός ισοφάρισε με πέναλτι (20’). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Andreas Ravelli στο 55’ πέτυχε το δεύτερο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας και με αυτό της έδωσε τη νίκη και το ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γινόταν στη Σουηδία.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΛ: Κουής, Χαραλάμπους, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Χαιλής, Κίττου, Λάρκου, Δαμιανού, Μπίαλον, Προκόποης, Λιβαθηνός.

Γκέντεμποργκ: Thorstvedt, Nilsson, Svensson, Ravelli, Nilsson, Zetterlund, Ingesson, Andersson, Eriksson, Fröberg, Nilsson.


.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Συναγωνιστές, Σταύρος Κομοτηνή..θα ήθελα να καταγράψω την απογοήτευση μου για το μπλόγκ..έχασε την αίγλη του φίλε Φοινικούδα..μπαίνω καθημερινά με την ελπίδα να δω κάποιο άρθρο για την ομάδα που ενα δώσει τροφή στουσ φιλάθλους να ασχοληθούν, αλλά τίποτε..μόνο για το παρελθόν βλέπω τίποτε για το παρόν και το μέλλον..ελπίζω να αλλάξει άμεσα το συγκεκριμένο και να αρχίσετε να ασχολείστε με την ομάδα μας σήμερα και όχι χτές..όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της ομάδας, μέσα από τις προπονήσεις που είχα παρακολουθήσει έιδα ένα αρκετά καλό και γεμάτο ρόστερ το οποίο υπολείπεται μόνο στην θέση του αμυντικού χάφ..είναι και η θέσα που θα μπορούσε ο Σάββας να ζητήσει ακόμα έναν παίκτη..τελικά αποκτήσαμε ακόμα έναν επιθετικό, μιντίκκη, που και αυτός θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας..ελπίζω στην συνέχεια να αποκτήσουν κάποιον κόφτη, εφόσον υπάρχει ανοικτή περίοδος μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου..πάντως καλό θα ήταν να κτυπούσαμε την πόρτα του Αποέλ για τον Δημήτρη Κυριάκου ξανά..και απότι ξέρω ο προυπολογισμός μας δεν πέρασε τις 900 000 ευρώ..κάτι που έιναι πολύ πιο κάτω απο το 1.4 που έλεγαν τα παιδιά της διοίκησης στην αρχή..ας προσπαθήσουν δελεάζοντας το Αποέλ για τον συγκεκριμένο παίκτη..περιμένω την ανανέωση του μπλόγκ σύντομα..

Ανώνυμος είπε...

exei dikaio o stauros,
theloume parapano pliroforisi idika emeis pou imasten sto exoteriko.

kai btw xeri kanenas kamia selida pou exei live scores gia 2 katigoria kiprou??

kyriakos Uk

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΛΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...... ΑΛΛΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.