News Update :

AEK so far

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012



Πιο πάνω φαίνεται το ρόστερ μας μέχρι στιγμής. Πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός μιας ακούγονται τα ονόματα του Μαραγκού και του Καλουντζέροβιτς, αλλά και κάποιων για αποδέσμευση.

Με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα μας απαρτίζεται από:
  • 8 Κύπριους
  • 5 Ισπανούς
  • 5 Ολλανδούς
  • 2 Βραζιλιάνους
  • 2 Κροάτες
  • 1 Καναδός
  • 1 Ισραηλίτης 
  • 1 Γάλλος
  • 1 Σιέρα Λεόνε

 

Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

o kastanas meta apo entoli tou proponiti proponite me ta deftera. i omaza dokimazei nearo amintiko.

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη εξέλιξη θα ήταν να έφευγε μόνο ο Μάτσι και στη θέση του να φέρναμε φορ πρώτης διαλογής.

Ο Ντε Κλερ για μένα είναι υπερπολύτιμος και δε θέλω να φύγει. Έχω τις επιφυλάξεις μου κατα πόσο ο Ζιλέ είναι καλύτερος και πρέπει να παίζει βασικός. Επιπλέον ο Ντε Κλερ μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός, σε μια θέση που ψάχνουμε παίχτη. Πέρσι χρησιμοποιήθηκε σε 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια στη θέση αυτή και τα πήγε αρκετά καλά.

Το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να έμενε και ο Σκοπελίτης αντί ο Λίνσεν αλλά με την ίδια λογική κάποιος θα θυμόταν και τον Γκονζάλο.

Βεβαία όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από κουβέντες του καφενέ. Έχω εμπιστοσύνη σ΄ αυτούς που ανέλαβαν να φτιάξουν την ομάδα. Κάτι περισσότερο θα ξέρουν. Ήδη άρχισε να φαίνεται η δουλειά που γίνεται.

Παμπος Παραλιμνι είπε...

Ο ΦΟΔΕΡΙΝΓΧΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΕΔΩ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΙΝΤΖΑΚΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΙ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.ΜΕ ΖΙΛΕ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΙΜΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΡΕΞΙΜΟ,PRESSING ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΤΖΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Κοντά στην ΑΕΚ ο Μίκαελ Φορσέλ


Ο Φιλανδός Μίκαελ Φορσέλ είναι το νέο όνομα που μπήκε στον κατάλογο των υποψηφίων για τη θέση του επιθετικού στην ΑΕΚ.
Ο Φορσέλ στα 17 του έφυγε από την Ελσίνκι καθώς τον ζήτησε ο Βιάλι και έτσι αποκτήθηκε από την Τσέλσι για συμβόλαιο επτά χρόνων! Την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε ο Κρις Σάττον έναντι 10 εκ. λιρών και έτσι ο Φορσέλ δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στην Κρύσταλ Πάλας με την οποία σημείωσε 16 γκολ στην Τσάμπιον σιπ. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Γκλάντμπαχ με την οποία πέτυχε επτά γκολ πριν επιστρέψει στην Αγγλία και στην πρέμιερ λιγκ με την Μπέρμιγχαμ το 2003. Μαζί της πέτυχε 17 γκολ στα δύο χρόνια δανεικός και άλλα 13 την επόμενη τριετία (2005-08) όταν αποκτήθηκε έναντι τριών εκ. λιρών. Επόμενος σταθμός του ήταν η Αννόβερο (2008-11) με ελευθέρα μεταγραφή με την οποία σημείωσε επτά γκολ πριν καταλήξει πέρσι στην Λιντς όπου είχε 15 συμμετοχές.

Το βιογραφικό του Φιλανδού (γεννημένου στη Γερμανία) είναι εντυπωσιακό. Μάλιστα μετρά 81 συμμετοχές και 26 γκολ με την εθνική ομάδα της Φιλανδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας ο Ραν Μπεν Σιμόν εξετάζει τα ονόματα του Γκανέζου Στέφαν Άπια.Για τους περισσότερους ο Άπια είναι γνωστός από την θητεία του στην Γιουβέντους.

ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!


ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ton negri efaan ton!

Ανώνυμος είπε...

kopelia egrapsa sas to prin kero oti en na 8kioksoun ton negri !!! prin ipograpsi o haimof !! dite palia sxolia ke en na thimithite !!! ara tota pou grafoun oti en epidi ide oti mpori na men pezi ke ksero go en pellares na ta poun allou !! ke i dikeologia pou epiasan ton haimof itan gia na exi piesi o negri !! me se 2 evdomades irtan ola toumpa ke pou vasikos efien ??? Apla itan na ton dokoun egirepsan portari ivran to haimof eferan ton ke eperimenan tin katalili stigmi na to poun ston kosmo ! 24 ores prin tin liksi tis metegrafikis periodou !!

pantos emis san omada xanoume pou toutin tin trampa !!! toulaxiston as epianan kanenan allo pexti pou tin doksa oi portari !! ke an ethele portari allo exoume ke ton psilon ton kseno ke to mytidi !!

Ανώνυμος είπε...

re den exoun ipothesi
oulla ine lathos....
1- taxa o coach ethele 2 portaries kalous kai epiasame to haimov ( megalo psema afou dinoun to negri)
2- ti dini to negri kai perni piso 24xrono portari agnostis aksias kai dinamikotitas - see transfermark(vasika pianis ena tpt pou tha ine epikindino na ton valis na peksi) en AEK p imaste kai oxi agianapa - KALITERA NA MEN TON GRAPSOUN TOUTON TON ISPANO AFOU EXOUME MITIDI KAI GACEVIC.... kai na mas mini mia thesi gia kseno kai na tsimpisoun knk centerfor...

OLA LATHOS... GMT.. KAI THELOUN DIARKEIAS....
EGO EPIASA ALLA ENAS POU DEN EPIASE KAI AKOUI TOUTES TIS MALAKIES...

Ανώνυμος είπε...

παιδια μπορει με την εξοικονομηση χρηματων που έγινε με το δανεισμο νέγκρι να μπορούμε να αντέξουμε το συμβόλαιο του ντε κλερ που αποτι φένεται ήταν δυσβάστακτο
ανεν με τουτο το σκεπτικο που έγινε η κινήση εγώ την χαιρετίζω

Ανώνυμος είπε...

σωστο το σκεπτικο του 8:22.ο ντε κλερ μας ειναι απαραιτητος

Ανώνυμος είπε...

oute 500 season ticket tzai kamnete tzai paratiriseis tzai sxolia tromara sas.

Marios opou iparxei AEK

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.