News Update :

ΙΝ CRUYFF WE TRUST

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2010 όταν ο Μάριος Έλληνας είδε στον Κρόιφ το μέλλον της ΑΕΚ!

Ήταν Μάιος του 2010 όταν ο Μάριος Έλληνας ανακοίνωνε τη συμφωνία με τον Κρόιφ, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα 3ετές πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ. Βλέπετε, ήταν μόλις τελείωνε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και η ΑΕΚ βρισκόταν σε τέλμα. Το δίλλημα ήταν ξεκάθαρο: ή συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το αποτυχημένο «κυπριακό» μοντέλο, ή κάνουμε ριζοσπαστικές τομές εμπιστευόμενοι ειδικούς. Η είδηση του ερχομού του Κρόιφ, επέφερε μιαν… ανάλαφρη αίσθηση. Εντάξει, μεγάλο όνομα, αλλά τι παραπάνω μπορεί να καταφέρει; Είδαμε και τον Ιβάν Κάμπο, όντας μεγάλο όνομα, τι πρόσφερε στην ομάδα. Κανείς δεν περίμενε ότι ο εκ Μάλτας ορμώμενος Γιόρντι Κρόιφ θα κρατούσε το μαγικό ραβδί. Ότι θα αναγεννούσε πραγματικά την ομάδα μας. Ότι θα μιλούσε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Ότι θα ήταν η απαρχή μιας νέας λαμπρής σελίδας για την ΑΕΚ, τη Λάρνακα και το κυπριακό ποδόσφαιρο! Ότι, τελικά το μότο των ΑΕΚτζήδων θα ήταν... 

ΙΝ CRUYFF WE TRUST


Λιγομίλητος
Όντας, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σταρ στο νησί, με πραγματική διεθνή αναγνώριση, δεν πούλησε μούρη και αλαζονεία. Αντιθέτως, κρατήθηκε συνειδητά πίσω από τα φώτα, δουλεύοντας σκληρά ως σκιώδης αρχηγός της ΑΕΚ. Σπάνια έδινε συνεντεύξεις, σπάνια φωτογραφιζόταν, σπάνια περιαυτολογούσε. Ο Ολλανδός, έκανε δουλειά, τελεία και παύλα!


Σοβαρός
Όλες του οι ενέργειες έδειχναν ένα σοβαρό άτομο χωρίς οποιαδήποτε κουσούρια. Διαβάζοντας κανείς τις λίγες συνεντεύξεις που έδωσε, δεν θα βρει καμία υπερβολή, μομφή, ή αερολογία. Πάντα μετρημένος και ώριμος. Ακόμα και για την αποχώρησή του θεώρησε πιο έντιμο να την ανακοινώσει έγκαιρα πριν κατηγορηθεί ότι φεύγει την τελευταία στιγμή από την πίσω πόρτα.


Επαγγελματίας
Ο Κρόιφ ήταν ο ορισμός του επαγγελματία. Δούλευε σκληρά χωρίς να αυτοπροβάλλεται. Δούλευε για το συνολικό καλό της ΑΕΚ. Για την ανάπτυξη του σωματείου όπως έλεγε. Είχε πλάνο και ήταν πιστός σ’ αυτό. Εκτός από τεχνικά θέματα, ασχολιόταν και με το γηπεδικό, με τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας του σωματείου και με την αύξηση του brand μας. Ακόμη, ενημέρωνε αμέσως τον Πρόεδρο για τις διάφορες σειρήνες που τον καλούσαν, όντας σωστός επαγγελματίας. Σειρήνες όχι μόνο από το εξωτερικό, αλλά και από την Κύπρο (όλοι υποψιαζόμαστε ποια είναι η πρώτη ομάδα που του χτύπησε την πόρτα, ξέρετε αυτή που το έχει συνήθειο να επεμβαίνει στα εσωτερικά μας). Όμως, ο ίδιος δήλωσε ότι για εκείνον στην Κύπρο υπάρχει μόνο η ΑΕΚ! Τέλος, το γεγονός ότι προνόησε για τη διαδοχή του (Χόφλαντ & Κινγκ) θέλοντας να αφήσει την ομάδα σε στέρεες βάσεις, αλλά και ότι θα τελειώσει τον προγραμματισμό για του χρόνου και μετά θα αποχωρήσει δείχνει το ποιόν του.


Διακριτικός
Θυμόμαστε τον καιρό προ του Κρόιφ που κάθε μεταγραφική περίοδο παρέλαυναν δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών ως στόχων της ΑΕΚ. Ο Κρόιφ έβαλε ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την παραφιλολογία. Οι ειδήσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο και τις περισσότερες μεταγραφές τις μαθαίναμε όταν ήδη ο παίκτης είχε έρθει Κύπρο και υπογράψει! Γνώριζε ότι οι διαρροές ονομάτων ίσως χαλούσαν τις συμφωνίες. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι εάν δεν διέρρεε το καλοκαίρι του 2010 το όνομα του μουντιαλικού Όιερ, θα τον είχαμε κλείσει! Όπως και να ‘χει η ατάκα ενός αθλητικού site είναι απόλυτα περιγραφική του συνέβαινε στην ομάδα μας: «ησυχίες στην ΑΕΚ, κάτι θα ετοιμάζει ο Κρόιφ».


Ευφυής
Αναμφίβολα, πρόκειται για ποδοσφαιρική διάνοια. Το 99% των παικτών που έφερε στην Κύπρο ήταν τεράστιας ποιότητας και χαμηλού μπάτζετ. Τη στιγμή που άλλες ομάδες φέρνουν κάθε χρόνο 15 παίκτες και τους βγαίνουν οι 5, ο Κρόιφ έφερνε 7 και του έβγαιναν οι 6! Τι να πρωτοθυμηθούμε: Χόφλαντ, Μουρίγιο, Φαν Ντάικ, Πιντάδο, Πρισό, Γκόμεζ, Ντε Κλερ, Κόντε, Γκαρσία κ.ά. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο επιτυχίας ώστε όλοι οι ΑΕΚτζήδες έλεγαν «ας φύγει όποιος θέλει, ο Κρόιφ θα φέρει καλύτερο»! Η περίπτωση του Ντε Κλερ που αντικατέστησε τον Μαρκάσα είναι ενδεικτική. Τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Ο ίδιος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι έδωσε μάχη για να πείσει ότι οι Πρισό και Ρούμπεν Γκόμεζ αξίζουν να έρθουν στην ΑΕΚ. Τελικά, από τον Πρισό βγάλαμε και κέρδος, ενώ ο Ρούμπεν ήταν από τους αγαπημένους της κερκίδας.


Τρόπαιο
Παρόλο που στο 3ετές πλάνο του Κρόιφ υπήρχε ο στόχος κάποιου τροπαίου, ακόμα δεν επιτεύχθηκε. Φυσικά, μας απομένει ο επαναληπτικός κυπέλλου με την ΑΕΛ, αλλά και η επόμενη χρονιά. Όμως, η είσοδος στους ομίλους του Europa League, ισοδυναμεί με πολλά τρόπαια. Η ΑΕΚ του Κρόιφ, έγινε η τρίτη μόλις κυπριακή ομάδα που γεύεται το νέκταρ των ευρωπαϊκών ομίλων! Μόνο η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ το κατάφεραν αυτό. Το κατόρθωμα, μάλιστα, της ΑΕΚ ήταν απίστευτο, όχι μόνο επειδή είχε μικρό προϋπολογισμό, αλλά και διότι ένα χρόνο προηγουμένως βρισκόταν στη Β’ κατηγορία. Η αναγέννηση της ΑΕΚ ήταν τόσο αληθινή και έντονη ώστε διεκδικούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι και τον τελευταίο αγώνα των ομίλων! Σ’ αυτή την ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ και το κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Κρόιφ ήταν ο πρωτεργάτης!

 

Μόδα
Η επιλογή της ΑΕΚ να προσλάβει το 2010 Τεχνικό Διευθυντή ήταν πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα. Στην Κύπρο πολλοί θεωρούν ότι ο Πρόεδρος ή ο Προπονητής μπορούν να κάνουν τα πάντα σε ένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Η απόφαση όμως της ΑΕΚ ήταν ριζοσπαστική, αφού ερχόταν σε αντίθεση με την κυπριακή νοοτροπία. Ήταν, όμως, αποτέλεσμα του σκληρού μαθήματος που πήραμε από τον υποβιβασμό: ότι χρειαζόμαστε επαγγελματισμό για να πάμε μπροστά. Τον επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα τον έφερε ο Κρόιφ και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Το πετυχημένο πείραμα της ΑΕΚ, οδήγησε πολλές ομάδες να τολμήσουν να το αντιγράψουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ανόρθωση ήταν η πρώτη που αντέγραψε το ΑΕΚτζήδικο μοντέλο φέρνοντας Τεχνικό Διευθυντή. Ακολούθησε και η ΑΕΛ και τώρα ο Απόλλωνας. Ο Κρόιφ έκανε μόδα!



Ο Κρόιφ έφερε νέα μεθοδολογία και νέα ήθη στην Κύπρο. Έφερε κάτι από τη μυρωδιά της Ευρώπης. Βοήθησε την ΑΕΚ, αλλά και τις άλλες ομάδες που αντιγράφουν το μοντέλο, να ανέβουν ένα σκαλί προς το σωστό επαγγελματισμό. 


Κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει, όπως ούτε και ο ίδιος θα ξεχάσει την ΑΕΚ. Πώς μπορείς, άλλωστε, να ξεχάσεις την πρώτη σου δουλειά; Στην ΑΕΚ ο Κρόιφ βρήκε τις ιδανικές συνθήκες να δουλέψει. Ένα διοικητικό συμβούλιο συνεργάσιμο που του παρείχε ό,τι ήθελε. Του δόθηκαν, εν λευκώ, τα κλειδιά του σωματείου για να δουλέψει όπως ο ίδιος ξέρει. Κι άλλες ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντή, αλλά μάλλον μόνο στην ΑΕΚ λειτουργεί πραγματικά αυτός ο θεσμός. Ο Κρόιφ ήταν ο πρώτος και μοναδικός Τεχνικός Διευθυντής στην Κύπρο που έκανε... τη δουλειά του! Οι υπόλοιποι ήταν μόνο κατ' όνομα...



Δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον Κρόιφ στο νέο του σταθμό. Θα παρακολουθούμε την πορεία του, όπως σίγουρα ότι θα κάνει κι εκείνος. Η συνεργασία μας δεν θα σταματήσει εν μία νυκτί. Όπως δήλωσε θα βοηθά την ΑΕΚ ποικιλοτρόπως. Ενδεχομένως, να μας βοηθά, έστω και εξ αποστάσεως, προτείνοντάς μας παίκτες.

 


Η ΑΕΚ δεν αποδυναμώνεται από τη φυγή του Κρόιφ. Αντιθέτως, είναι μια ευκαιρία να μεγαλώσει κι άλλο. Ο Κρόιφ φεύγει την κατάλληλη στιγμή, πριν μας γίνει απόλυτη εξάρτηση. Αφήνει πίσω του το νέο αέρα, τη νέα φιλοσοφία, το αστέρι που μας έδειξε στον ουρανό. 
Εμείς, οφείλουμε να το ακολουθήσουμε!!!


Για πάντα ΑΕΚτζής, για πάντα στις καρδιές μας!


Share this Article on :

34 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

thank you for everything you are one of as now and you made as really proud cruyff good luck you will be in our hard forever

Ανώνυμος είπε...

Ήταν αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που ο Ζόρντι Κρόιφ άφησε την ΑΕΚ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πως θα κυκλοφορούσαν και ονόματα ποδοσφαιριστών της ομάδας της Λάρνακας για την ομάδα του Ισραήλ.

Ήδη, το ένα από τα δύο ονόματα που κυκλοφόρησαν πριν από λίγη ώρα στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού πρόκειται για το Γκονζάλο Γκαρσία.

Όσον αφορά το δεύτερο, οι πληροφορίες θέλουν τον Κρόιφ να ενδιαφέρεται για το συμπατριώτη του Έντβιν Λίνσεν, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τους "κιτρινοπράσινους" και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο.

Oi ton Gonzalo re pethkia as pari ton Linsen...akoma en efien tzie arkepsan ta organa.

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που θέσαμε στην κ. Γκούμα για τα... Ισραηλίτικα σενάρια και κατά πόσο έχουν επαφή ή όχι με την πραγματικότητα, μας είπε τα εξής: «Κοιτάξετε να δείτε. Από τη στιγμή που ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, ο κ. Κρόιφ υπέγραψε τη νέα σεζόν σε άλλη ομάδα, είναι λογικό να παρελαύνουν στον Τύπο ονόματα ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που σύμφωνα με τα σενάρια, βρίσκονται στο στόχαστρο της Μακάμπι. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτή τη λογική και ούτε ασχολούμαστε με φήμες. Άλλωστε, μέχρι το τέλος της σεζόν θα ακουστούν άλλα 10 ονόματα», δήλωσε στην ιστοσελίδα μας η κ. Γκούμα...

Ανώνυμος είπε...

En na mas piai tus kalus je na mas afiki to fortin je ton ntimex.en tutos pou en na voitha tin aek? En tuto to efxaristo tu..

Ανώνυμος είπε...

Kala re kopellia ma skefteste prin milisete katholou? Paei se mia omada pou eshei terastio proipologismo kai san Cruyf enna kamnei pisogirismata kai enna vlepei to empsixo iliko tis aek? Ma eisaste sovaroi? Kai an piasei ton Gonzalvo, as ton piaei olan, na piame lefta...! Xerei na paizei mappa nai alla ti na ton kamw amman kathetai 3 kai kai paizei 1. Ego enna protimousa na eixa ena allon paikti tis nootropias kai tis klasis tou Van Dajk pou enna mou paizei kathe fora oso xerei!

Ανώνυμος είπε...

PARA NA TON DOKOUME SE APOEL H OMONOIA KALITERA STOUS EVREOUS ! EN NA PIAME JE PARAPANO SIOURA !!!

Ανώνυμος είπε...

IN HOFLAN WE TRUST!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PIGENETE OLOI CINEPLEX AVRIO. APISTEFTO TO VIDEO PAIDIA. ONIRIKO.

Ανώνυμος είπε...

Paitkia, afou fevgi etsi kai aliws o proponitis mas den vlapti na sizitoume gia neo proponiti... Opws ola deichnoun o Larkou eteliwse stin Omonoia. Pws ton vlepete se thema ikanotitwn kai charaktira gia tin omada mas? To oti proerhete apo tin AEK mpori na dimiourgisi mia statheri katastasi gia chronia mazi me King, Hofland kai allous pou tha mas kami kalo san omada

Ανώνυμος είπε...

ne re na piame ton axristo to larkou..gt ena kamoume ena bima mpros ke piso 10...gia onoma tou theou..akou na piasoume to larkou pou epiase mia omonia ke edialise tin

Ανώνυμος είπε...

pios larkou re? o luis stefani en o kalliteros

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο λάθος του Κροίφ στην φετινή χρονιά ήταν που δεν άφησε στον πάγκο τον Δημήτρη Δημητρίου και έφερεν μας τον αχάπαρο τον Φλέμινγκ. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν συνέχιζε ο Δημήτρης, και πιθανό να το πληρώσουμε ακριβά αυτό, με τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να συνεχίσει σαν προπονητής είναι ο Δημήτρης. Είναι παιδί της ΑΕΚ, αγαπά την ομάδα, ΞΕΡΕΙ την ομάδα όσο κανένας άλλος, και οι πειραματισμοί δεν μας συμφέρουν άλλο, γιατί του χρόνου πρέπει να είμαστε πιο ψηλά...

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

ego PLEON FILE stin AEK proponites pou ine epitiximenos stis proigoumenes tous omades. px timour ketsbai, px giovanovits (leme tora) px iordaneskou kai pae legontas. EPITIXIMENOUS!!!!

Telos i epoxes pou pername proponites pou girisan tin mises omades tis kyprou kai apodixan pantou. telos! den thelo ton larkou stin AEK otan den katafere tipote se mia terastia omada opos i omonoia.

exei gini to perigelo tis Kyprou i omonoia ta teleftea xronia kai na fero ton Larkou stin AEK? OXI FILE MOU!!!! PROTIMO KAPION AGNOSTO AFOU TA ONOMATA POU IPA PANO INE EXERETIKA DISKOLA I PROTIMO TON LOUI STEFANI POU AXIZEI TIN EUKAIRIA TOU.


THELO EPISIS NA STATHO KAI KAPOU ALLOU! STO PEXNITHI ME TON APOLLONA.

TO NA XANIS 6 CLASSIKES EUKAIRIES SENA PEXNITHI (TET A TET ME TON TERMATOFILAKA) INE PROVLIMA. GIA NA MEN POUME KAI GIA TIS EUKAIRIES ME AEL STO PROTO MATCH.

ANIKANOTITA? DEN NOMIZO NA INE ANIKANOS STO SKORARISMA O PINTADO I O GONZALO I AKOMA KAI O KOULLIS PAVLOU?

AGONISTIKI APITHARXIA! ELIPSI SOVAROTITAS KAI ELIPSI SINKETROSIS!

AFTA VIONOUME STIN OMADA MAS! KAI AFTA OLA INE EPIDI AFISAME ENA PROPONITI POU SE KANENA MINA THA FIGI.

TIPOTE DEN INE TIXEO!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΓΙΝΑΜΕ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.Ο ΚΡΟΙΦ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ...ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.


ΓΙΩΡΓΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Giati en mporumen tzie mis na pezumen 90 lepta pegnidi re pethkia exigiste mou. Pezoume 45 tzie meta kathizisi...kanenas en anisixi en asxolite? En theloumen proponiti kani olan na kamni piramata...afou en tou fkenoun.

Ανώνυμος είπε...

Pale oulloi traumaties? Pos ginete na traumatizunte me to paramikro? Eleos pion!

Ανώνυμος είπε...

an pragmati en travmaties i pintado k garcia kai den peksoun me ael.. apla en exoun ipothesin.. na tous thkioksoun je kani..

Ανώνυμος είπε...

Telika ampa je en ftaiei I proponisi alla to oti eferen oullo sakkaties o croif. En iparxi alli logiki apantisi.San parpatun travmatizunte..

Ανώνυμος είπε...

PIOUS NA DIOXOUN RE FILE? NA TOUS DIOXOUN OLOUS? PES MOU ENA PEXTI POU DEN TRAVMATISTIKE FETOS? GIA NA MEN ANAFEROUME KAI TA PERSINA. NEGRI, JASON, SKOPELITIS KAI LINSON MONO AFTOI DEN TRAVMATISTIKA FETOS.

PIOS FTEI? GIATI DEN DIORTHOTHIKE AKOMA AFTO TO THEMA!!! O GIMNASTIS? OI KAKES PROPNISIS? I KAKI PROETIMASIA TOU KALOKAIROU? PIOS????

POTE THA VELPIOTHI TO THEMA ! FTANI PIA!

Ανώνυμος είπε...

antikatastathike o van Dijk sto 29, kai aftos logw travmatismou?

Ανώνυμος είπε...

παιδια ασφιστε ολοι τα παραπονα στη παντα.
Την τριτη ωρα 10:15 το πρωι ολοι στη προπονηση να εμψυχωσουμε την ομαδα.Μην ξεχνατε τη μας προσφερε αυατη η ομαδα φετος. 8-0 την μαλατα , νιησαμε μπλατα, την μεγαλη προκρηση με τη ροσεμπερκ, νικη με μακαμπι, ισοπαλιες με στεαουα, ισοπαλια μεσα στη γερμανια. Νικη με σκουλικια νστο παπ, και αλλα. Αυτη τη στιγμη μας χρειαζετε η ομαδα

Ανώνυμος είπε...

o van ntaik den xtipise file. den akolouthouse tis odigies tou kiriou flemmings.

Ανώνυμος είπε...

LOIPON PAIDES TA POLLA LOGIA INE FTWXIA THN TETARTH OFILOUME OLOI NA BRISKOMASTE KONTA STHN OMADA ME STOXO THN MEGALI NIKI - PROKRISI STON TELIKO!!AEKTZHS DEN EISAI MONO STA LOGIA ALLA KAI STIS...PRAXEIS!!!

Ανώνυμος είπε...

OULLOI LEMESO RE KOPELIA MONO ME TON KOSMO DIPLA THS H OMADARA MAS EXEI POITHANOTITES PROKRISIS AFISTE TA CAFE KAI TOUS KANAPEDES KAI ELATE GIPEDO OLOI NA FWNAXOUME GIA THN AEKARA MAS!!!

SteLiOs K.

Ανώνυμος είπε...

AFSTE TA TOUTA TWRA ENNEN I WRA...EXOUME TON PIO KRISIMO AGWNA THS XRONIAS AURIO ME THN AEL!!!!OLOI TSIREIO...AEK SKALA KYPELLO!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα πάμε εσείς που σχολιάζετε συνέχεια αρνητικά γι αυτην την ομάδα άραγε θα πάτε??Δεν είμαστε ΟΠΑΔΟΙ μόνο στα εκολα αλλά και στα δύσκολα!!ΝΑΙ... συμφωνώ προπονητή δεν έχουμε, πιθανον και κατάλληλη προετομασία γι αυτό το παιχνίδι να μηξν εχει γίνει λόγω τραυματισμών κυρίως,,] αλλά έχουμε υποχρέωση να τα δώσουμε ΟΛΑ αύριο για την νίκη και μποούμε γιατί όχι!!δώ παίξαμε την SCHALKE μέσα στην Γερμανία και την διαλύσαμε... την ΑΕΛ θα φοβηθούμε!!
Υ.Γ: TOYS EXOYME ...EMEIS TO PISTEYOYME ESEIS????

Ανώνυμος είπε...

Oloi lemeso!

Ανώνυμος είπε...

AKOUSA KATI PSILES GIA PERIPOY 1000 KOSMO!!AN ALITHEYI INE NTROPI SE ETSI AGWNA NA PAROYME TETIO KOSMO... XYPNATE REEEEE KI ELATE TSIREIO GAMWTO!!

Ανώνυμος είπε...

ti perimenis re file? den emathes ton kosmo mas kai tin notropia tou skalioti? ego tha ime paron alla makari na exoume 1000atoma.

Ανώνυμος είπε...

ME ETSI KAIRO MAKARI NA PAROUME 1000 ATOMA.DEN EXEI SIMASIA.OSOI KAI NA PAME PREPEI NA EMPSIXONOUME SINEXEIA TOUS PEKTES GIATI APENANTI MAS THA EXOUME MIA DINATI KERKIDA.TO AN MPOROUME I OXI NA PROKRITHOUME TO APODEIXAME POLLES FORES FETOS..

Ανώνυμος είπε...

afiste tous kanapedes kai ta spitia sas kai elate na ipostiriksete mia fora tin istoria sas, tin Poli sas, tin omada sas, pou sas xreiazetai oso pote allote! oloi eki fwnazxoume kai apaitoume me ton diko mas tropo tin prokrisi! prepei oi paixtes alla kai oi filathloi na apodeiksoun polla simera! ftannei pia i mizeria kai i xamili aftoektimisi pou maw katatrexei mia zwi! nai eimaste megali omada, me paixtes, dioikisi kai kosmo!den exoume na zilepsoume tpt apo kammia alli omada!petixame polla fetos! toylaxiston askizei i omada ena xeirokrotima sas!!!!! aek mia zwi! na ste oloi ekei!

Ανώνυμος είπε...

den einai dikeologia na min erthei o kosmos sto gipedo simera. ego tha sxolaso simera apo tin douleia mou stin larnaka i ora 6:15 kai tha figo apeftheias gia lemeso. oute spiti den tha pao. ospou en mas dioxnei i gineka einai kala :)

Ανώνυμος είπε...

ESTO ENA FTINO! ESTO ENA METRIO EPITHETIKO! PIOS? PIOS ITAN, INE O ANTIKATASTATIS TOU MIRTAKOVITS?

KAI GIA NA LEME TIN ALITHIA, NAI O KROIF EKAME THAVMATA STIN AEK ALLA KAI O MORAN KAI O PALITS KAI O NTA SILVA DEN INE STO EPIPETHO TIS OMADAS POU EXTISE O KROIF. OUTE ROUBEN GOMEZ INE O PALITS OUTE PRISO INE O MORAN.

Ανώνυμος είπε...

ELPIZO ESTO GIA TOU XRONOU NA VRETHI O ENOXOS GIA TOUS TRAVMATISMOUS. ME 90 LEPTA TON GONZALO KAI TON PINTADO SIMERA THA IMASTAN TELIKO.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.