News Update :

Από το "Θέατρο των Ονείρων" ... στο "Θέατρο του Παραλόγου"

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Το όνομα και η ιστορία της ομάδας μας, με το Νέο ΓΣΖ είναι αλληλένδετες. Από τη χρονιά ίδρυσης της ομάδας, η ΑΕΚ είχε σαν έδρα το ΓΣΖ και παρά την ομολογουμένως βραχύβια ιστορία της, πρόλαβε να πανηγυρίσει κάποιες επιτυχίες σ’ αυτό το γήπεδο. Μοναδική χρονιά που η ομάδα αγωνίστηκε σε άλλη έδρα, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2002/03, που η ομάδα μετακόμισε στο «Αμμόχωστος» λόγω έργων στο ΓΣΖ. 


Το ΓΣΖ, παρόλο που αποτέλεσε το σπίτι της ομάδας και των οπαδών της, ποτέ δεν αποτέλεσε καυτή έδρα και κανένας Αεκτζής δεν το ένιωσε ποτέ «τόσο δικό του», ως ένα μέρος της καθημερινότητας της ομάδας.  Κάθε άλλο παρά έδρα ήταν το ΓΣΖ.  Η τεράστια απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την κερκίδα, οι άθλιες και απηρχαιωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, το κατέστησαν αφιλόξενο. Προσωπικά νιώθω πως ποτέ δεν στέγασε τα όνειρα μας, ως οπαδούς και δεν βοήθησε την ομάδα να μεγαλώσει και να γιγαντωθεί.


Το ΓΣΖ είχε την τιμή να φιλοξενεί την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας. Εξαιτίας της ΑΕΚ το γήπεδο είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται και ασφαλώς να αποκομίζει κέρδη, τα οποία κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητα ήταν. Το γήπεδο, εξαιτίας της ομάδας μας είχε την τιμή να φιλοξενεί χιλιάδες οπαδούς, με το αζημίωτο. Φυσικά το «φιλοξενείται» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί η ΑΕΚ δεν  έπαιζε στο ΓΣΖ δωρεάν. Και ποιες ήταν οι υπηρεσίες που πρόσφερε το ΓΣΖ στους επισκέπτες του και πελάτες του;
  • Άθλια αποχωρητήρια που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα. Σπασμένα, λερωμένα, δυσλειτουργικά και γενικά ντροπή για ένα γήπεδο σε ευρωπαϊκή χώρα. Ούτε καν νερό για να πλυθεί κάποιος δεν υπάρχει!
  • Βασανιστικό ως προς τη δυνατότητα θέασης παιχνιδιών. Τεράστια απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι θεατές – πελάτες να μην απολαμβάνουν ποδόσφαιρο.
  • Λερωμένα καθίσματα, γεμάτα χώμα και λάσπη, τσίχλες κλπ. Η διοίκηση του σταδίου ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να τα καθαρίσει ή έστω να τα βρέξει με νερό. 
  • Καμιά προστασία ως προς τα καιρικά φαινόμενα. Κανένα στέγαστρο με αποτέλεσμα οι οπαδοί να είναι στο έλεος της βροχής και των ανέμων.
  • Κυλικείο που κάλλιστα θα λειτουργούσε σ’ ένα πανηγύρι παρά σε γήπεδο. Κανένας χώρος να καθίσεις σαν άνθρωπος πριν το παιχνίδι, καμιά παρεχόμενη υπηρεσία πέρα απ’ αυτές που υπήρχαν στην Ευρώπη πριν 20 χρόνια.
  • Μη ύπαρξη ηλεκτρονικού πίνακα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να επιστρατεύουν χρονόμετρα χειρός για να έχουν αντίληψη του παιχνιδιού.
  • Διαχωρισμός της κερκίδας με σοβαρές παραβιάσεις των στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας. Η έξοδος βρίσκεται μόνο στη μια άκρη της κερκίδας, το ίδιο και η καντίνα. Είναι περίεργο και άξιον απορίας ποιο είναι το σχέδιο εκκένωσης του γηπέδου, σε ενδεχόμενo ακραίο καιρικό ή φυσικό φαινόμενο ή σε περίπτωση επεισοδίων!

           

Για όλες αυτές τις «ανέσεις», ο κόσμος πλήρωνε.  Το ίδιο και η ομάδα πλήρωνε.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Protathlima.com: "Τα τελευταία χρόνια και κυρίως η τωρινή διοίκηση της ΑΕΚ έχει επενδύσει αρκετά λεφτά για να βελτιώσει τις υποδομές στον ΓΣΖ (αποδυτήρια, μοντέρνα αίθουσα press conference, lounge, ticketing system, μοντέρνες πολυθρόνες στα επίσημα). Την ίδια στιγμή και ενώ η διοίκηση του Μιλτή Μιχαηλίδη περηφανεύεται ότι τα οικονομικά της πάνε περίφημα, δεν ξοδεύε ούτε σεντ για βελτίωση των εγκαταστάσεων του  σταδίου".  

Το ευχαριστώ της επίσημης αρχής του γηπέδου, για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας της ομάδας στις εγκαταστάσεις του, ήρθε μέσα από τη συνέντευξη του προέδρου του ΔΣ του ΓΣΖ, Μιλτή Μιχαηλίδη. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μιλτής Μιχαηλίδης, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πεζοπορικού και θεωρείται φίλαθλος της ΑΕΚ! Ο κος Μιχαηλίδης λοιπόν, ανερυθρίαστα ανέφερε, πως η ΑΕΚ μπορεί να αποχωρήσει από το γήπεδο και πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να έχει απαίτηση να κτίσει γήπεδο ποδοσφαιρικών προδιαγραφών στην περιοχή που παράλληλα θα περιλαμβάνει καταστήματα για εμπορική χρήση. Τεχνηέντως στη συνέντευξη αναφέρεται και το όνομα της Αλκής, πως και εκείνη θα μπορούσε να έχει απαίτηση. Δεν αντιλέγω. Και η Αλκή είναι ομάδα της πόλης, με σαφώς λιγότερη όμως δυναμική και σαφώς με λιγότερο κόσμο. Το παράδοξο είναι πως δεν παρουσιάστηκε η πρόταση για από κοινού ανέγερση του γηπέδου από το κο Μιχαηλίδη. Επειδή προφανώς, ο ίδιος αλλά και η αυλή του δεν κόπτωνται για την αδικία που δύναται να υπάρξει εις βάρος της Αλκής, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο στο να κρατήσουν την καρέκλα. Ο ίδιος αναφέρει επίσης πως θα μείνουν χωρίς στέγη οι αθλητές στίβου. Φυσικά κάτι τέτοιο αναιρείται από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ταυτόχρονη ανέγερση γηπέδου στίβου.

Γενικά θεωρώ τη στάση του κου Μιχαηλίδη εξοργιστική και προκλητική. Δεν μας λέει ο κος Μιχαηλίδης, τι έχει πράξει ο ίδιος και το ΔΣ του οποίου προεδρεύει, ώστε να αναβαθμίσει το γήπεδο, να το κάνει πιο λειτουργικό και πιο φιλικό προς τους πελάτες του. Προσωπικά πιστεύω πως τίποτε ουσιαστικό δεν έγινε. Το γήπεδο παραμένει στην ίδια άθλια κατάσταση που ήταν τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν μας λέει ο κος Μιχαηλίδης, πώς αισθάνεται ο ίδιος και το ΔΣ του, όταν ο ΓΣΖ παραμένει ουραγός σε όλους τους Παγκύπριους αγώνες στίβου και ποιες ενέργειες έχει κάνει ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο του αθλητισμού στην πόλη, πέρα από βαρύγδουπες δηλώσεις και τσαρικές συμπεριφορές.

Η αίσθηση που έχει ο κόσμος, είναι πως αν κάποιος ζημιώνει από την ετσιθελική και δικτατορική συμπεριφορά κάποιων καρεκλοκενταύρων, αυτός πρώτα πρώτα είναι ο ίδιος ο ΓΣΖ. Γυρίζει την πλάτη σε μια τεράστια ευκαιρία να εκσυγχρονιστεί και να μεγαλώσει. Ταυτόχρονα θα χάσει μια σταθερή και σίγουρη πηγή εσόδων, από την παρουσία των οπαδών μας στα εντός έδρας παιχνίδια. Κατά δεύτερον, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το πλήγμα που δέχεται η πόλη μας. Η Λάρνακα τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει ο φτωχός συγγενής της Κύπρου, το αποπαίδι, το εύκολο θύμα. Πρώτα πρώτα οι ίδιοι οι σκαλιώτες που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, παραμελούν την ίδια τους την πόλη. Ή πιο απλά οι προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα αποτελούν εμπόδιο για ό,τι θα μπορούσε να βοηθήσει αυτή την πόλη να ξυπνήσει από το λήθαργο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;   
  • Την διαχρονική άρνηση ανέγερσης εμπορικού κέντρου στην πόλη, επειδή τάχα θα πεθάνει το κέντρο της πόλης; Φυσικά αγνοείται πως οι πλείστοι συμπολίτες μας πηγαίνουν στο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας με χαρακτηριστική ευκολία, μιας και είναι εύκολη η πρόσβαση και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται είναι δελεαστικότατα. Επίσης δεν γίνεται αντιληπτό πως ο σκαλιώτης έχει γυρίσει την πλάτη του στα τοπικά καταστήματα, επειδή υστερούν σε ποιότητα, ποσότητα και ελκυστικότητα στις τιμές. Το ό,τι οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης τα τελευταία χρόνια φυτοζωούν, δεν είναι κάτι που το ανακαλύψαμε σήμερα, και σαφώς δεν είναι η ενδεχόμενη ανέγερση εμπορικού κέντρου που θα βάλει την ταφόπλακα, αλλά η ασυδοσία και η κακή οικονομική και επιχειρηματική πολιτική των καταστηματαρχών. 
  • Τα διυλιστήρια που θα έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και κάτι χρόνια από την πόλη αλλά παραδόξως συνεχίζουν να λερώνουν την πόλη και να εμποδίζουν την ανάπτυξή της;
  • Την απουσία πανεπιστημιακής σχολής στην πόλη, ενώ όλες οι άλλες πόλεις διαθέτουν ή έχουν εκφράσει την επιθυμία ανέγερσης σχολών, απαιτώντας κιόλας. Η Πάφος για παράδειγμα έχει περισσότερα δικαιώματα από τη Λάρνακα;
  • Οι δρόμοι της πόλης που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο; Ακόμα και ο δρόμος της πόλης με την μεγαλύτερη κυκλοφορία (ΓΣΖ), δεν διαπλατύνεται επειδή κάποια συμφέροντα δεν το επιτρέπουν. Άσχετα αν αυτό δυσκολεύει τη ζωή, χιλιάδων συμπολιτών μας, τα συμφέροντα έχουν πιο μεγάλη ισχύ.

Αυτά που προαναφέρονται είναι ένα μικρό δείγμα της εσωστρέφειας της πόλης και του γεγονότος πως τα πάντα κινούνται με ρυθμούς χελώνας.   Η πόλη βρίσκεται σε τέλμα. Και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ίδιους τους πολίτες της. Είναι αδιανόητο, να παρεμποδίζονται έργα που μόνο καλό θα κάνουν, μόνο και μόνο επειδή η καρέκλα και το πόστο είναι πιο σημαντικά. 


Ταυτόχρονα, δημιουργούνται απορίες ως προς τα κίνητρα της όλης αρνητικής και προκλητικής στάσης του ΔΣ του ΓΣΖ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα μέλη που αντιτίθεται με το όλο έργο είναι συγγενής πρώτου βαθμού με το Δήμαρχο της πόλης. Παράλληλα, είναι γνωστό πως κος Μιχαηλίδης είναι πρώην πεθερός του νυν δημάρχου, μιας και η πρώην γυναίκα του Δημάρχου, είναι κόρη του ισχυρού άνδρα του ΓΣΖ. Ο ίδιος Δήμαρχος, πριν από λίγους μήνες, όταν διεκδικούσε τη ψήφο των δημοτών της Λάρνακας, είχε δεσμευτεί πως θα προχωρούσε τις διαδικασίες για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου για την ΑΕΚ, με δεδομένη την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη διοίκηση της ΑΕΚ για κάτι τέτοιο. Οπότε, η συγκεκριμένη δέσμευση του νυν πλέον δημάρχου, ήταν απλά για δημόσια κατανάλωση; (όπως συνηθίζεται φυσικά σ' αυτόν τον τόπο σε προεκλογικές περιόδους). Γιατί δεν έγιναν τα κατάλληλα διαβήματα προς το ΔΣ του ΓΣΖ αλλά και προς το συγγενικό του πρόσωπο; Γιατί δεν πήρε πρωτοβουλίες ο Δήμαρχος προς τη σωστή κατεύθυνση και προς το συμφέρον ολόκληρης της πόλης;



Ο κόσμος της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα οι δημότες αυτής της πόλης έχουν αγανακτίσει. Ένα δείγμα γραφής του πώς αισθάνονται οι Αεκτζήδες το βιώσαμε στο παιχνίδι με την Αελ - σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο ΓΣΖ. Φυσικά τα όσα εκτυλίχθησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τα καμένα πανό και τις καρέκλες, δεν περιποιούν τιμής για τους οπαδούς μας που φημίζονται για το ήθος τους, όμως είναι ένα δείγμα της αγανάκτισης και της αδικίας που αισθάνεται ο κάθε σκαλιώτης για τα όσα απαράδεκτα βλέπει να πραγματοποιούνται εις βάρος του, από ανθρώπους που υποτίθεται είναι ταγμένοι να υπηρετούν την πόλη. 

 Ειλικρινά λυπάμαι από τις τελευταίες εξελίξεις. Η ΑΕΚ εκδιώκεται με το έτσι θέλω από το ΓΣΖ και πλέον προσφυγοποιείται στην ίδια της την πόλη. Δεδομένου πως το Plan Β για ανέγερση γηπέδου, θα είναι χρονοβόρο, είναι άγνωστο για πόσα χρόνια η ΑΕΚ θα αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη σε άλλα γήπεδα. Μαζί με την ομάδα, εκδιώκονται και οι Αεκτζήδες, από ένα δημόσιο γήπεδο που υποτίθεται ανήκει στους πολίτες της πόλης, και όχι σε περαστικούς παράγοντες, με απηρχαιωμένες και γερασμένες αντιλήψεις! Ας ελπίσουμε, πως η περιπέτεια στην οποία αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να μπει η ΑΕΚ, δεν θα είναι μακρά και πως η ταλαιπωρία θα τελειώσει σύντομα. Στόχος και όνειρο, μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια, η ΑΕΚ και η πόλη (γιατί όχι και η Αλκή) να έχει το δικό της σπίτι, το οποίο θα αποτελεί στολίδι για την πόλη και τους δημότες. 



Share this Article on :

20 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

einai ntropi gia mia omada pou anikei se mia olokliri poli 80-100 xiliadon katikon na min exi gipedo diko tis, kai na filoksenite se gipeda PROSFIGIKON somateion...prepei na pame na tous spasoume to GSZ..

Ανώνυμος είπε...

o kirios dimarxos nomizo eshi sheri stin arnisi tou gsz.afou enas siggenis tou ke o proin petheros tou ine sto simvoulio tou gsz.en tixeo?je na sas thimiso oti prin kati mines itan se mian ekdilosi tis anorthosi je elale piimata.paretithou dimarxe

Ανώνυμος είπε...

o dimarxos nomizw en aektzis re kopelia. twra giati en kamnei tpt en alli ipothesi

Ανώνυμος είπε...

ta pio megala kaka stin AEK ekamanta aektsies.enas akoma.paretithou dimarxe

Ανώνυμος είπε...

o dimarxos ine aektsisi alla to giati en kammei tpt gia to gipedo en ksero..to lathos ine t kiriou mixailidi p en vlepei oti t simferei na ktistei neo gipedo stin poli mas

TZIELLAS είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΚΡΟΙΦ ΕΝ ΕΣΙΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΚΟΛΟΣ..CROYF ALL THE BEST

Ανώνυμος είπε...

Αφού εν έτσι άχρηστοι οι διοικούντες και κατέχοντες της Λάρνακας, 1000 φορές καλύτερα να παίζω στο Αμμόχωστος ρε...τουλάχιστον με την Σαλαμίνα πάντα είχαμε άριστες σχέσεις(να μην ξεχνάμε τον Στρατηγό Μουσκάλλη και το κύπελλο), και όταν αγωνιστήκαμε σε εκείνο το γήπεδο, δεν εχάσαμε παιχνίδι...Απλούστατα γιατί είναι ποδοσφαρικό γήπεδο, θα το γεμίζουμε ασφηκτά, να πορώνουμε τους παίχτες, τσε οι αντίπαλοι να τρέμουν, οι διαιτητές το ίδιο, αφού εννά νιώθουν την αναπνοή μας που πάνω τους...

Για αυτό κάθε εμπόδιο και καλό, και να δείτε ότι κερδισμένοι θα είμαστε ΕΜΕΙΣ, και χαμένοι αυτοί που μια ζωή συμπεριφέρονται σαν χαμένοι..Για αυτό μην λυπάστε, θα μας βγεί σε καλό, μέχρι να έρθει η ώρα να έχουμε το δικό μας γήπεδο...

Όσο για Κροϊφ, τα λόγια είναι περιττά. Ο άνθρωπος εν χαττίρι που μας έκαμε και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο της Μπανανίας και είδε την παράγκα και τα στημένα. Φεύγει ΚΥΡΙΟΣ,και αφήνει έργο πίσω του(εμπαίναμε κάθε χρόνο ομίλους)αλλά και συνέχεια στο έργο του με τον Χόφλαντ. Και να είστε σίγουροι εκεί που θα πάει, δεν θα μας αφήσει έτσι, για διάφορους λόγους. Είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος του εδώσαν μισθό 10πλάσιο από ότι έπαιρνε στην ΑΕΚ, και το Σωματείο θα πάρει και αποζημίωσει...άρα όσοι φκάλλετε την γλώσσα σας περίπατο και κατηγοράτε τον άνθρωπο που σας έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτι της Ευρώπης, καλά κάμνετε να φκάλετε σκασμό γιατί είσαστε αχάριστοι..

Croyf thank for everything, we will never forget you. You made us proud and we wish you all the best. Kevin, we welcome you in your new job in AEK, and we are sure that you will do it as well as you did in the pitch....

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή την τριετία ο στόχος ήταν η ΑΕΚ να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη, να μπει στην πρώτη τετράδα και να βγει Ευρώπη. Και οι τρεις στόχοι επετεύχθησαν πολύ νωρίτερα. Σχεδόν με το τέλος της πρώτης του χρονιάς στην ομάδα της Λάρνακας. Πράγμα που δείχνει ότι οι επιλογές και ο τρόπος δουλειάς του έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόσμος δεν άργησε να λατρέψει τον Γιόρντι Κρόιφ και να τον αποθεώνει με την κάθε ευκαιρία.

Thanks Jordi...WE HOPE WE WIN AEL AND GET IN THE GAME FOR THE CUP...FOR YOU.

STAVROS

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε. Μπραβο. Να μεν τον ριφκετε ούτε τωρα που έφυε για τα λεφτά. Οι κοπέλλια. Αν έθελεν, ας επήεννεν πριν 2 χρόνια στη Μακκαμπι όταν εν τον έξερεν η μάνα του σαν τεχνικό διευθυντή. Ήρθε, έκαμεν το όνομα του στην ΑΕΚ (εβοήθησεν την πρώτη χρονιά, εν αντιλέγω) τζιαι έφυεν πριν τελειώσει το συμβόλαιο του. Για τα λεφτά. Τώρα που μας εδιάλυσεν οικονομικά και αγωνιστικά με τις επιλογές ΤΟΥ. Εν πιστεύκετε? Εν πειράζει. Δικαιώνεται το ρητο...."ο κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει"...έκατσεν μας την και τον δοξάζουμε....ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΕΙ και ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Kai o vasikos tu trietes planu itan na piame tropeo,pounto? Kai en edreothikame tetrada giati apla fetos en empikame.oksa
En eksanampikame tetrada?? Makari na men epireasi tunto prama tus pextes mas je an to pistepsun tha tus fkalume!!

Ανώνυμος είπε...

reeee to arthro en gia to gipedo. asten ton kroif. pleon efien

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι ΑΕΚτζις είσαι πολύ λίγος και λυπουμε. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας και φυσικά θα σκεφτεί και τα λεφτά αλλά πιο πολύ την εξέλιξη του. 30 εκατομμύρια προϋπολογισμό η Μακαπι, τι πρλεριμενεις να μείνει Κύπρο? ο αδελφός σου να ήταν θα του έλεγες να φύγει. Περιπέζεις μας?

Jordi
Thanks a lot for everything and Good Luck with your career. We are proud you were part of our team.

AEKKARAS

Ανώνυμος είπε...

Α ναι; Ειναι επαγγελματιας; Μαλιστα. Τον τζιερο που τα εκαμναν αλλοι ηταν .....παιδα (γραφω το ετσι για να μεν λογοκριθει). Τουτος ομως οοοοοοοιι. Εν επαγγελματιας. Εκαμαν σας ζομπι ρε. Ξυπνατεε. Θα σας πουλουν την ευρωπη οσπου να πεθανετε. Αλλα επαναλαμβαννω: ο καθενας εχει τους ηγετες που του αξιζει. Καλα μα μας καμει. Τζιαι μεν ακουσω κανενα σας να ξαναπει για παιχτη μας που εφυε για αλλου λογω λεφτων. Απλα οι προηγουμενοι δεν ελεγχαν τα δημοσιογραφακια οπως τα ελεγχει ο κροιφ και οι υπηρετες του. Εν για τη διοικηση που μιλω αν δεν εκαταλαβετε. Οταν θα φυουν τζιαι τουτοι σε λλιο οι να πειτε τιποτε. Ελειψαν οι λιρες, οι ανθρωποι εν επαγγελματιες, εν θα τους συμφερει και αντιο. Ζομπι. Ε ζομπι.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν περίμενα να είμαι τόσο στεναχωρημένος όπως νιώθω τώρα, αλλά είναι ένα αναγκαίο βήμα για μένα και οι οπαδοί να μην φοβούνται.

Re ma toutos nomizi oti ena fiy tzie na dialithoumen. E kani olan na asxoliste mazi tou na fiy na pai sto kalon. Ekamamen ton theon. Tora pou na fiy me AEK tha thimate me kanena. Eshi tzie alou portokalies kirie Croyff...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολλανδός Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έχει συνδεθεί και έχει αγαπήσει την Λάρνακα, την Κύπρο και την ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα παρά τις προτάσεις που είχε, καθώς έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Ο ίδιος όμως δεν ήρθε για διακοπές στην Κύπρο και αυτό το έχει αποδείξει. Ήρθε για να κάνει καριέρα και αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος αποχωρεί ένα χρόνο νωρίτερα από την ομάδα της Λάρνακας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του προσφέρει ένα μπάτζετ πολύ μεγαλύτερο από αυτό στην ΑΕΚ, του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο και σίγουρα την προοπτική μεγαλύτερων διακρίσεων. Ο Κρόιφ έχει όλα τα φόντα να πετύχει ξανά και αν το κάνει, τότε δεν θα αργήσει να αφήσει και την Μακάμπι για να μετακομίσει σε ένα άλλο προορισμό ο οποίος θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα που ο ίδιος ονειρεύεται και οραματίζεται…

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι κατηγορούν τον άνθρωπο που μας έβγαλε από την αφάνεια. Είναι επαγγελματίας και βλέπει το μέλλον του. Ξεκίνησε την νεα του καριέρα από Μάλτα, στην Κύπρο ήρθε γιατί ήθελε να κάνει το επόμενο του βήμα και το πέτυχε. Έπιασε μια ομάδα που μόλις βγήκε από β κατηγορία, τερματίζει 4η και μπάινει ομόλους Europa League, όπου μέχρι τον τελευταίο αγώνα 20 λεπτά πριν την λήξη του αγωνίζετε να περάσει στην επόμενη φάση, απέναντι σε μια καυτή έδρα με 50,000 φανατισμένους Ρουμάνους και εχθρική διαιτησία...

Ας του πούμε ένα ευχαριστώ και φτάνει, δυστυχώς η αχαριστεία δεν είναι ποινικό αδίκημα..

Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

Re pethkia as stamatisoume na diafonoume tzie na analyoumen ton Croyff. Simasia tora eshi monon o epanaliptikos kypelou. O Croyff kala tin eshi. As epikentrothoumen stin AEK mas tzie kani.

Ανώνυμος είπε...

Euxome se olous Xristos anesti kai kalo pasxa .. Me igeia pano apo ola....

Andreas

Ανώνυμος είπε...

re min exete enoia... sto israel mono 5 3enous mpori na piasi kai touto ine kalo gia emas... i 5 pektes pou tha piasi gia maccabi den tha mporousan na ine pektes pou tha eferne AEK afou emis exoume poli pio mikro budget... o hofland k o croyff tha sinergazonte gia to kalo kai tis AEK.. emis san opadoi prepi na euxaristisoume to croyff gia na exi kali sinergasia me AEK k hofland ..sinergasia maccabi aek .. tha to dite auto opou thelete grapsete to.. (provlepo pektes na mas dinonte apo maccabi) alla diskola tha piasi pektes apo aek..

xristos anesti kai kalo pasxa fili...

Ανώνυμος είπε...

to megalo pleonextima tou KEVIN enanti tou KROIF ine oti o Kevin arxizi gnorizontas tin pragmatikotita tou Kypriakou podosfairou kai gnorizontas tin AEK antithetos me to KROIF pou arise apo to miden xoris na gnorizi to paramikro.

episis o Hoflant tha exi viothies apo ton KROIF kai opos fovomaste oloi oti pori na mas pari pextes apo tin AEK sto Israel, pori na gini kai to antitheto kai na mas stili pextes apo to Israel.

AEL AEK 1 2

EGO THA IME EKEI

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.