News Update :

Να...εξημερωθούν οι...Λέοντες!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να οδεύει προς το τέλος της και την τετράδα να έχει σαλπάρει για λιμάνια ξένα, η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη, πρωτοπόρο και ομολογουμένως πολύ δυνατή φέτος ΑΕΛ. Το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει φέτος η ομάδα μας δεν μας επιτρέπει να κάνουμε προβλέψεις ούτε μπορεί να καθορίσει τις προσδοκίες μας. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ στην καλή της μέρα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιανδήποτε έδρα, αλλά στην κακή της μέρα είναι άξια να διασυρθεί επίσης από οποιανδήποτε ομάδα. Είναι όντως θλιβερό αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Ούτε για την εντεκάδα μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις καθώς ο κύριος Φλέμμινκς είναι άξιος για την πιο παράξενη και απρόβλεπτη εντεκάδα, και αυτό δεν είναι απαραίτητα υπέρ του καθώς τα πειράματά του αυτά έβγαλαν έξω από τα «νερά» τους τους παίκτες μας αρκετές φορές δίνοντας την εντύπωση 11 φίλων που συναντήθηκαν για να παίξουν futsal.

Θεωρώ ότι είναι ευκολότερο αν αναλύσουμε την ΑΕΛ και τον τρόπο παιχνιδιού της παρά τη φετινή τρελο-ΑΕΚ. Η Λεμεσιανή ομάδα είναι ίσως η σταθερότερη (όχι καλύτερη) ομάδα του πρωταθλήματος από άποψης εμφανίσεων, αποτελεσμάτων και απόδοσης. Κατεβαίνει η ΑΕΛ στο γήπεδο και ο αντίπαλος ξέρει πως είναι δεδομένο πως θα «φάει πολύ ξύλο» στις μονομαχίες, θα του βγει η ψυχή να σκοράρει, θα δυσκολευτεί να επικρατήσει στο ψηλό παιχνίδι και τέλος, αν φάει πρώτος το γκολ θα…του μείνει! Αυτή είναι εν συντομία η περιγραφή της φετινής ΑΕΛ που αν και είναι καλή ομάδα, είναι εύκολο να την διαβάσεις.

Όλες οι ομάδες έχουν τα αδύνατά τους σημεία, έτσι κι η ΑΕΛ αν και είναι δεμένη ομάδα που παίζει με πλάνο, εντούτοις δεν είναι άτρωτη. Κλειδί στο κυριακάτικο ματς θα είναι η προπονητική σκακιέρα και το πώς θα αντιμετωπίσει ο Φλέμινκς την ΑΕΛ. Δε συνηθίζω να συμμερίζομαι την άποψη ότι οι προπονητές κερδίζουν τα παιχνίδια, όμως η ΑΕΛ είναι κλασσικό παράδειγμα ομάδας προπονητή. Ο Φλέμμιγκς λοιπόν καλείται να δώσει τα διαπιστευτήριά του και να κλείσει τα στόματα ΑΕΚτζήδων και μη που τον έχουν για «δεύτερο». Ο Πάμπος δεν είναι απρόβλεπτος προπονητής ούτε και η ομάδα του. Παίζει με τον ίδιο τρόπο σε κάθε παιχνίδι, αναπτύσσεται με τον ίδιο τρόπο, σκοράρει με πανομοιότυπο τρόπο, και στηρίζεται στους ίδιους παίκτες-κλειδιά για να δώσουν τη λύση. Είναι επίσης φανερό πως η αμυντική της γραμμή όταν πιεστεί είναι επιρρεπής σε λάθη.

Ας είμαστε ρεαλιστές…τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η ΑΕΛ υπερτερεί σε όλα τα σημεία σε σύγκριση με την ΑΕΚ, εκτός από ένα: Η ΑΕΚ έχει καλύτερες μονάδες, τεχνίτες ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν έξυπνο και ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Κατά τα άλλα υστερούμε σε δύναμη, σε φυσική κατάσταση, στην αμυντική λειτουργία και στην ομαδική προσπάθεια. Αν εκμεταλλευτούμε τα λιγοστά μας πλεονεκτήματα τότε μπορούμε για τη νίκη. Πιστεύω πως αν σκοράρουμε πρώτοι τότε δε χάνουμε τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να παλέψουν όλες τις μονομαχίες με τσαμπουκά. Ας φορτωθούμε με κάρτες, λίγη σημασία έχει από εδώ και πέρα. Μόνο αν γυαλίζει το μάτι των ποδοσφαιριστών μας θα μπορούμε να εξουδετερώσουμε το συμπαγές κέντρο της ΑΕΛ.

Με λύπη και εκνευρισμό παρατηρώ πως όλοι μας έχουν ξεγραμμένους, με πρώτο και καλύτερο τον Πάμπο Χριστοδούλου που δήλωσε πως «ο αγώνας κρύβει παγίδες». Μια φράση κλισέ που χρησιμοποιείται συνήθως όταν μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει μια μικρομεσαία και κατά πάσα πιθανότητα θα την κερδίσει αν είναι προσεκτική. Επίσης οι αθλητικογράφοι των δελτίων ειδήσεων ούτε καν στον κόπο μπαίνουν να κάνουν ρεπορτάζ για την ΑΕΚ, λες και η ΑΕΛ θα παίζει μόνη της. Ακόμα και οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν 1,50 για νίκη της ΑΕΛ, 3,50 για ισοπαλία και 6,75 για νίκη της ΑΕΚ!

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και αντικατοπτρίζουν την κατάντια της μέχρι πρότινος Ευρωπαίας ΑΕΚ, να είναι αουτσάιντερ σε κάθε σχεδόν ντέρμπι του πρωταθλήματος. Και ας μην αρχίσουμε «παίζουμε με την πρωτοπόρο» κλπ, γιατί όσοι παρακολουθούν συστηματικά την ΑΕΚ, τότε θα ξέρουν όπως κι εγώ πως φέτος έχουμε παικταράδες οι οποίοι υπό τις κατάλληλες συνθήκες τρώνε για πρόγευμα οποιαδήποτε από τις πρωτοπόρους. Το αποδείξαμε με νίκες επί της Ομόνοιας, Ανόρθωσης και Απόλλωνα, με καταπληκτική εμφάνιση αλλά εχθρική διαιτησία με τον Αποέλ, ας το αποδείξουμε και με την ΑΕΛ. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε παρά μόνο τον κακό μας εαυτό, και σε αυτό έχει αποκλειστική ευθύνη ο προπονητής που καλείται να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και να την παρατάξει στο γήπεδο διαβασμένη και με πλάνο.
Share this Article on :

74 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

0-3 or 1-3 the final score

I want everybody to show respect to our loving team. We will win and everybody will say that AEL made the worst performance from the beginning of the league. No one will say that AEK is the best but never mind we don't care

AEK AEK AEK

Ανώνυμος είπε...

Anarwtiemai ean kapoia alli omada eixe to diko mas roster pou tha eftane. Ean i omonoia ixe to diko mas roster posous vathmous diafora tha eixe apo ton deftero? To idio kai to apoel..

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΚΥΡΙΚΗ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ ΤΙΜΗ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Θα είμαστε όλοι εκεί!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Φίλε Φοινικούδα ωραίο άρθρο και μεστό..πιστεύω όμως ότι δεν είναι παιχνίδι προπονητή αλλά καθαρά παιχνίδι παικτών..εγώ αυτό που είδα σε τόσα παιχνίδια της Άεκ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν δυνάμεις να παίζουν σε ψηλούς ρυθμούς για 90 λεπτά και αυτό στοιχίζει σε κάθε παιχνίδι σχεδόν..ο Φλέμμινγκς δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο σε θέμα τακτικής και δεν προχωρώ στο να κάνω αναφορά στο θέμα Βαν Ντάϊκ που είναι φανερό ότι δεν τον υπολογίζει για βασικό..το σύστημα της ομάδας δεν άλλαξε καθόλου από την εποχή Κάανεν εκτός από κάποιες λειτουργίες στον χώρο του κέντρου..ο Σκοπελίτης παίζει πιο ελεύθερα από τον Λίνσεν και τρέχει σε όλα τα μήκη και πλάτυ του γηπέδου..ο Σκοπελίτης με λίγα λόγια είναι 6αρό-8άρι και κόβει και δημιουργά..αυτό έχει αλλάξει ο Φλέμμινγκς όπως επίσης με τον Λίνσεν να παραμένει στατιτκός στο χώρο του κέντρου για να μοιράζει παιχνίδι και να κόβει τις κάθετες πάσες..και στο αυριανό παιχνίδι την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και ελπίζει ότι με την προσθήκη του Γκονζάλο θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και καλύτερα κρατήματα της μπάλας στον μεσοεπιθετικό χώρο..η ομάδα μας αδίκησε η ίδια τον εαυτό της και είναι όλοι υπεύθυνοι για την σημερινή της θέση..τα υπόλοιπα είναι περιττά..

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΛΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΙΡΕΙΟ ΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΝ ΕΡΤΟΘΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΙΡΕΙΟ ΕΝΝΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΡΕΕΕ

Μαρια

Ανώνυμος είπε...

Tzie na tis fame re pale AEKTZIDES tha imasten tzie tha agapoumen tin omada mas..ftani na to palepsoun tzie ta 90 lepta.

Stavros LCA

Ανώνυμος είπε...

ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Negri re megale...

Ανώνυμος είπε...

Pu to kaki sto xirotero

Ανώνυμος είπε...

AEK KAI PALI ISOUN KARNAVALI

Ανώνυμος είπε...

Me tuti tin omada pu exume en mporume gia to kipello distixos... O Flemings prepi na figi EPIGONTOS

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΒΑ ΓΡΑΠΣΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΜΑΣ ΦΚΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΓΚΡΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΡ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΧΩΡΚΟ ΝΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται αποφασίσαμε να γεμίσουμε τα ταμεία μας - όπως έκανε παλαιότερα ο Εθνικός Άχνας, θυμάστε, έτσι; Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα και να φυλαγόμαστε, απλώς, για το Κύπελλο. Δε ξέρω τι να πω και τι να πιστέψω φίλοι μου - ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :))))
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΕΤΡΑΔΑ. ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΟΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

aporo pou itan o flemings gie aresetou i omada.enamas pelanete teelia se toynti omada.
Ate perkimou gie imaste tixeri me alki gie perasoyme giati an fkoume gie pou dame pale ta idia!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλ***ς εμείς είμαστε που πάμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο

Καιρός να ξυπνήσουμε όλοι - στημένο ήταν χθές δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Elpizo na men to dokoun tzie metin anorthosi oi m..kes. Tzie makari na vko pseftis alla i Alki en anoteri omada pou mas. An sinexisoume to idio tropario...imasten xamenoi.

Ανώνυμος είπε...

Telika exoumen pextes na pexoun tin kyriaki...aloi grafoun exo 2 aloi grafou 3 tzie aloi 4...

Ανώνυμος είπε...

persi diladi ton deftero giro pou den nikisame kanena pale poulousame tous agones? otan mia omada den pae kala ine poli eukolo na pei kapios oti theli.

totes ine i dinatotites mas simera me afto ton proponiti kai tin fisiki katastasi.

Ανώνυμος είπε...

oso asxima kai na ta pigame i parousia toy kosmou itan aparadekti. oute 80 mporei na min eimaste. ekatantisame na imasten oi poio apaititikoi opadoi alla emeis pou monoi mas en exoumen ipothesi. se ena gipedo den einai oi pektes mono i o proponitis (pou ipostirizo kai go oti fteoun) alla einai kai oi opoadoi pou prepei na dinoun dinami stous pektes. alla otan paizoume evropi kai pernoume dio xiliades kosmo ola ta alla einai peritta. kairos na analogistoume oloi loipon kai dioikisi kai pextes alla kai kosmos

Ανώνυμος είπε...

Me proponiti to flemmings kai portrari to fortin en exume na fovi8oume tipote! Tin 8oi 8esi 8a ti kaparosume! Bravo sto gio tu croif!

Harris είπε...

Nomizo oti polloi isopedonnoun polla ta pragmata, kai gia na eksigitho ti ennoo: Exoume tin pio dinati dioikisi ever! Den akoustike to paramikro edo kai 2 xronnia kai pragmati prospathoun gia to kalitero tis omadas (vlepe prota gipedo, texniko dieuthinti kai se pollous tomeis ine poli epaggelmaties)

Oso gia tin omada, nai imaste apogoiteumenoi me tis teleftees emfanisis alla den mporoume se 2 xronnia na vrethoume na diekdikoume protathlima. Edo omades terastias evmelias kai otan pezoun champions leagues sto protathlimata tous parapeoun. Singrinete tin Aek pou epekse Europa me 15-16 pextes kai na prospathi gia to kalitero gia to protathlima. Etixan mas kai asxima apotelesmata kai atixies me traumatismous kai pali imaste eki pou imaste.

Prepi oloi na ipostiriksoume autin tin omada giati me autin tin dioikisi tha erthoun akomi kaliteres meres apo tis fetines.

Tora oso gia ton proponiti pao paso. Kamete ligo ipomoni kai eteliose o xronos!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε γιατι αν εθωρουσαν παραπάνω κόσμον ήταν να γινούν αππαροι. Εν θα άλλασεν τιποτε.

Ανώνυμος είπε...

Epigontos na figeei o flemings. epigontos!!!
kalitera o jimmys. oute aftomatismoi oute sindiasmoi oute tpt. proponisi den pao alla ti kanoun stis proponiseis? dierotomai.

Ανώνυμος είπε...

San na estisen tin omada pale LATHOS ? ? ?
O Fleminigs ine anikanos gia proponitis ?
H
Apla kamni tin endekada o Kroif pale ?
Imaste gia klamata !
Sto 2 imixrono i omada den etravan kai efonaze. Opws teliwse to game me tous pextes etsi eprepe na arxize ton agwna kai meta na rixsi ta dinata opla mas sto gipedo na ktipisoume tin Ael.
Exi polla re filoi fetos apla apo pou na rxisis kai pws na teliosis gia tis matsaragkes pou kanoune.
O Linsen ine enas axristos mesa sto gipedo. Ti ton vali mesa den mporo na katalavo. Na ton apodesmefsoun kai kani ton axristo. stin fasi tou goal o Linsen ekane to lathos kai o Seran Polo. dite tin fasi na dite pios ekane to arxiko lathos kai epien i mpala ston Seran. Ate olan kanis tous me ta tatsilikia tous.

Ανώνυμος είπε...

Arnoume na pistepso oti o Croyff nekatonete sto stisimon tis omadas. Pistefko oti an enakatonetoun logika itan na kalitera ta pramata me tosin piran pou eshi.

Ανώνυμος είπε...

Vasika oti tzie na poumen i okka en tetrakosia tzie tipote en tha alaxi. As elpisoumen oti afou en pamen yia protathlima tha pexoume kipelo kai den tha mas soutari exo i ALKI.

Ανώνυμος είπε...

File 7:40 pos allios exigite kai oi dyo mas proponites na exoun kollima me to rotation ean den einai (a) eite epiloges Croyf eite (b) kati sxetiko me to symvolaio tou? Paromoio symvolaio exei kai o Skopelitis alla atos palevei tin kathe tou parousia stin entekada kai axizei kathe dekara pou pairnei. Vlepeis avtos profanos den exei kapion na ton "sproxei" stin 11ada.

Atyxis epilogi tou Croyf kata mena episis (an kai pragmatika pistevo oti exei prosferei para polla stin omada mas alla na min xehnoume oti o kyrios logos pou mas anelave einai oti mathenei pano mas, to exei dilosei polles fores)einai i epilogi metaxy paixton onomata VS mikroi talenta

Apo oti fainetai avto einai pou mas stixoizei san omada. Kai me tous dyo proponites i "ximeia" einai apousa metaxy ton paikton mas. Oi mones fores pou tous eidame na paizoun tin mpala pou xeroun einai (a) sto europa (b) enantion "megalon" omadon opou ta kinitra einai perissotera (vlepe pithana metagenestera kai megalytera symvolaia kathos kai o "evgenis egoismos"). Antithetos me tis mesaies kai mikres omades mas diakatexei mia pasifanis yperopsia - les kai oi faneles paizoun mones tous i to "megalo onoma" pou tous akolouthei vazei tin mpala sta dixtya.

Kostas M.

Ανώνυμος είπε...

o kroif file edose iposxesi ston fortin oti tha pezi to kalokairi. o kroif dini kai ta repo. efige o kaannan kai sinexizonte. ara? 1 kai 1 kanoun...?

Ανώνυμος είπε...

Oi ton fortin pethkia me tin anorthosi eleos pion ...en thoroun oute akououn pion kanena. Ti mas prosferi o fortin tzie thelin ton o Croyff. Prosferi tipote se tzinon?

Ανώνυμος είπε...

Re ma peripezoun mas ouloi yia to gipedo. Simera ego prosopika akousa anthropon pou ine sto simvoulio tou GSZ kai ipen oti den to paraxoroun stin AEK.

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση της ΑΕΚ αυτή την ώρα έχει συνάντηση με παράγοντες που στηρίζουν την ομάδα διαχρονικά στο οικονομικό κομμάτι κυρίως αλλά και σε διάφορους άλλους τομείς. Είχαν κληθεί περίπου 150 άτομα, αλλά δεν έχουν παρευρεθεί ούτε 15. Αυτή η εξέλιξη απογοητεύει τη διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο Κώστα Μιχαηλίδη και την υπόλοιπη διοίκηση να παίρνει άμεσα απόφαση για έκτακτη γενική συνέλευση.

Kala na sas kamoun kai eis anotera...entzien peripeximon o kosmos.

Ανώνυμος είπε...

Tora pu en na sikostun na fiun en na akustun polles pompes..tora na dume posa xrei tha afikun

Ανώνυμος είπε...

o hofland theli egxirisi pale.. tou xronou pion,, :(((((

Ανώνυμος είπε...

Me avta kai me ta alla me to pi tou o enas kai to xin tou o allos i moni dioikisi i opoia parigage ergo stin AEK skeftetai na paraitithei.....

Eimaste axioi tis tyxis mas

Ανώνυμος είπε...

Τωρά να φύγει η Διοίκηση που έχουμε να σας πω εγώ...αντί να σταθούμε δίπλα τους αφήσαμεν τους μόνους στους τσε ότι γίνει...

Απλά δεν καταλάβαμε ότι μια ομάδα θέλει χρόνο να γίνει μεγάλη. Φέτος εκάμαμε το πρώτο βήμα, αλλά αντί να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, βλέπουμεν τον μισοάδειο..

Θυμούμαστε την ομάδα όταν πάει καλά. Αλλά η ομάδα θέλει μας κοντά της όταν δεν είναι καλά και θέλει την στήριξη μας σαν οπαδοί. Εν κρίμα αλλά με έτσι νοοτροπία εννά μείνουμε μια ομάδα μεσαία και δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ....που εχαθήκαν τσείνου ούλλοι που το καλοκαίρι ήταν στους δρόμους τον Αύγουστο...άμα νικούμε μόνο είμαστε ΑΕΚτζήδες?

Ναι έχει πρόβλημα η ομάδα και βλέπουμεν το. Πρέπει ο καθένας να κάμει εκείνο που του αναλογεί, όπως και η Διοίκηση, αλλά ποτέ δεν αφήνουμε την ομάδα μόνη της....

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Σοκ στην ΑΕΚ Λάρνακας... Η ομάδα που πριν από λίγους μήνες έκανε περήφανη την Κύπρο και φυσικά τους οπαδούς της με την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκεται μπροστά σε απρόσμενες διοικητικές εξελίξεις, αφού στο σημερινό νέο κάλεσμα της διοίκησης στους διοικητικούς, εξωδιοικητικούς και οικονομικούς παράγοντες της ΑΕΚ, ανταποκρίθηκαν ελάχιστα άτομα και με δηλώσεις του στο protathlima.com, ο Πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Μιχαηλίδης, αφού εξέφρασε έντονη απογοήτευση και προβληματισμό, έριξε την... "βόμβα", ανακοινώνοντας ότι στην επόμενη συνεδρία θα τεθεί θέμα παραίτησης του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου το σωματείο να οδηγηθεί σε εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης!

Μπράβο σε όλους μας για αυτή την κατάντια..τελικά ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...άμα η ομάδα δεν πάει καλά όλοι να το παίξετε ειδικοί, προπονητές, αναλυτές, καθηγητές και ότι άλλο δηλώσετε..ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ...Εκ του ασφαλούς, πίσω από τα πληκτρολόγια, γράφουμε ότι μας καπνίσει..

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Kani re pu en na stathite stin omada. Mono logia kai praksis 0 . Mono na milate. Ate afu thelete na stathite dipla stin omada na ksekinisume ena erano,na pamen na graftumen oulloi meloi,na gemosume to gsz me ta skulikia. Ate kartero apantisis. Alla ksero tin apantisi: e ma posa lefta na mazepsume,e ma o eranos ti na kami. Kani re evarethika sas. Mono na mashieste

Ανώνυμος είπε...

O hofland file den 3anapezi podosfairo. Ase pu to krivoun....

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚΑΡΑ μια ζωη. Ξεχνατε οτιηρθαμε απο την βκατηγορια και σε ενα χρονω τερματισαμε 4 πεξαμε ευρωπη και πηγαμε ομιλους και τωρα ειμαστε 5 θεση και κλεμε. Αν τερματιζαμε πριν λιγα χρονια σε αυτη τη θεση θα ηταν επιτυχια. Μη τα ισοπεδονετε ολα. ΑΕΚΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO ME TON FILO 1:07.OI PRAGMATIKOI OPADOI SE TETIES STIGMES TO GIPEDO TO SAVATO THA TO GEMWNAN...ALLA OI DIKOI MAS ME TO ZORI THA INE 2 XILIADES

CHRISTOS

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ. ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ Ο ΚΡΟΥΦ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ? ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ? ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ? ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ? ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ. ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ? ΤΟ EUROPA LEAGUE ΕΠΕΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ? ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

en ftaiei se tipote o kosmos..kani me tountin koroidia..pienete rwtate tin dioikisi giati eplirwse 100000e gia tin diamoni sti germnia..epire o ka8enas ti ratsa tou oulli me ta lefta tis omadas je twra theloun lefta..men dierwtaste giati epian 10 atoma..apla psaxete kalutera na ma8ete ali8kies je men rixnete efthines sto kosmo..

Ανώνυμος είπε...

100000?? Ppee.skeftou dld. Entometaksi ta lefta tis europis pou ine?

Ανώνυμος είπε...

Ennoite oti tha pame me to match me ta skoulikia yia na ipostirixoume kai na fonazoume yia tin AEKARA mas...to monon pou me provlimatizi ine ti omada tha katevasoumen afou en exoume pextes eminamen misi omada.

Ανώνυμος είπε...

OSON TZIE NA FONAZOUMEN OSON TZIE NA NEVRIAZOUMEN OSON TZIE NA TOUS VRIZOUMEN PALE AEKTZIDES THA IMASTEN YIATI AGAPOUMEN TIN OMADA MAS TZIE THELOUME NA INE ANOTERI APO OLES TIS ALES OMADES. STO KATO KATO EN PISTEFKO OTI OULOI ESIS POU MAS KATIGORITE OTI EN PISTEFKOUMEN STIN OMADA EN APAGOITEFTIKETE I EN ENEVRIASETE POTE META POU MIAN ITTAN I ENNA KAKO AGONAN. SKOULIKIA ERXOMASTE....

Ανώνυμος είπε...

KALA O HOFLAND EKAMNE 1 MINA ATOMIKO KAI TWRA ERKETAI KAI THELEI EXIRISI STI IDIO SHMEIO(GONATO) POU EKANE AKOMA 3 FORES???TI NA PW...PRAGMATIKA ENAS THEOS XEREI TI GINISKETAI MESA SE TOUTIN THN OMADA KAI POSA ALLA GINONTAI POU DEN TA XEROYME........
CHRISTOS

Ανώνυμος είπε...

Athlitiki Enwsi Koutswn

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΑΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΖΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΖΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΖΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟ ΛΕΒΙ, ΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ SITE ΤΑ .....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ..... ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕΝ 4 ΧΙΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΔΑΜΕ ΣΑΣ ΘΕΛΩ

ΚΩΣΤΑΣ - ΑΘΗΑΙΝΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΟΝΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΟΝΤΕΣ. ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ 'Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΑΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΥΦ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ? ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΧΑΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ektos me ta skulikia hofland,garcia,linsen,skopelitis,fortin,nta silva,jason demetriou kai mallon pintado kai de cler. efien kai o mirtakovits. e kalan inta entekada en na katevasume? fooume na men mas diasirun ta leshia je na kamnun je xares

Ανώνυμος είπε...

Παίδες μην ασχολείστε με τις απουσέις μας.
Όσοι παίχτες είναι αυτοί να παίξουν και να καταθέσουν ψυχή.
Νομίζετε στην ανο είναι καλύτερα τα πράγματα;;;
Πολύ χειρότερα είναι.
Η παραίτηση Σούγλη δεν είναι τυαία αλλά δεν τους ακούτε να το κάνουν θέμα για να μην παρασύρουν τον κόσμο

Τα οικονομικά τους προβλήματα είναι τεράστια
Το μισό ΔΣ είναι τσακωμένο με το άλλο μισό αλλά και όλοι μαζί κανείς δεν θέλει τον πρόεδρο τους. Επίκυνται παραιτήσεις και ανακατατάξεις σύντομα και από εκεί

Άστε που δεν τα βγάζουν προς τα έξω (ακόμα!)
Επί σκοπού όμως δεν τα βγάζουν!! Προσέξετε το αυτό!
Επι σκοπού! Για να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στο παινίδι μαζί μας αφού όλοι ξέρουμε ότι ζουν και αναπνέουν για να δέρνουν την ΑΕΚάρα μας!

Η μόνη δική τους ελπίδα ακόμα είναι αν βγουν στην Ευρώπη και πάρουν κανένα ρευστό που τα έχουν φάει όλοι τους

Γι΄αυτό άστε την διχόνοια!
Ας τους χαλάσουμε το όνειρο της Ευρώπης ακόμη μία φορά!

Να μην βγουν Ευρώπη αφού το κύπελλο θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ!!

Ο Γιοβάνοβιτς τις προάλλες μίλησε για κάτι πολύ απλό και το επανέλαβε τουλάιστον 4 φορές σε 4 διαφορετικά κανάλια/δηλώσεις

"Θετική ενέργεια" είπε.
Αυτό μας έδινε το γήπεδο και οι φιλάθλοι
Αυτό πρέπει να δώσουμε και εμείς στους παίκτες μας αύριο ΟΣΟΙ και ΟΠΟΙΟΙ θα είναι στην 11άδα.

Θετική ενέργεια - υποστήριξη 90 λεπτά και πάμε παρακάτω!!

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

Re pethkia pale akouete oti tha to dokoumen tzie touton opos tzie tzinon tis AEL...fisika en tha pao en to xano. Akousen kanenas tipote. Pezi etsi katastasi?

EXO APO TIN POLI MAS SKOULIKIA

Ανώνυμος είπε...

ego den katalaveno ti mania exoume na nikisoume ti anorthosi. antilavaneste oti pezoume oli tin xronia mas tin tetarti?????

anakinosa kai oi organomeni oti tha pame proponisi avrio! prin to match tis tetartis eprepe na pame.

o jason pezi tin kyriaki.

Ανώνυμος είπε...

me afta pou ipa den simeni oti prepei i omada na adiaforisi avrio.

Ανώνυμος είπε...

file 5.52 adikis to eauto sou pou skeftese etsi. ethokan to tzino, ethokan to touto. esi dexese re file na dokis pexnithi? fantazoume oxi, giati nomizete oti oi paragontes dexonte na dinoun pexnithia? den ine kai aftoi aektsies? xasame sto 83 kai vriskete aformi oti to dosame. avrio an xasoume pale kapios tha pei to dosame. me ari oloi legan to dosame alla telika kerdisame.

exoume polles apousies kai den vriskomaste sta kala mas. pithano na xasoume. den simeni to dosame. me tin ael xasame ta teleftea 7 lepta. simeni to dosame?

kai pios pextis tis aek dexete diladi na to poulisi? pios? exoume etsi pextes kai den to xero? epidi ekane lathos o seran sta dio goal me tin ael...kapio ipan oti itan poulimenos. opios diladi kani lathos ine poulimenos se afta ta pexnithia.

disxtixos. epidi imaste adiafori oloi lene tis vlakies tous kai oti pexnithi pexoume ta idia tha akoume sto protathlima gia fetos.

Ανώνυμος είπε...

Pu anakinosan etsi prama oi organomenoi?

Ανώνυμος είπε...

Oloi gipedo aurio re kai afiste tis pellares

Ανώνυμος είπε...

afto pou fovomoun prosopika gia to kypello to pathame. poulisame to mirtakovits kai miname mono me pindato. o pindato travmatistike kai pali. kai meta theloume kypello. ine kai anfivolos o garcia!

Ανώνυμος είπε...

File mou 9.38 makari na en opos ta lalis alla pou tin stigmi pou axasamen thesi stin tetrada en thoro to logo yiati na men pouloumen ta pexnidkia. Ite imasten aektzides ite oi. En tzie to ikonomiko stin mesi.

Ανώνυμος είπε...

Re o Croyff en troeete en too hard to died...

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από τα αγωνιστικά προβλήματα, ο ΦΛέμινγκς υποσχέθηκε στον κοσμο της ΑΕΚ, ότι την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Tora esothikamen aman to iposxethiken o Flemings...ginete.

Ανώνυμος είπε...

O Κρόιφ υποσχέθηκε τρόπαιο! Κι αν το σκέφτηκε ο Κρόιφ, ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Pote iposxethike tropaio? Prin 2 xronia? Allaksan ta pramata. En thoris oti eminame me misi omada? En thoris oti pame xalia maura?

Ανώνυμος είπε...

telika den to thosame to pexnithi re pedia? eftixos pou den xasame epidi an xaname tha legate oloi oti to poulisame. varte maulo kai stamatiste na pistevete kouventes tou kafene. pios diladi apo tous pextes tis fetinis aek dexete na xirisi? tha peis tou negri xarise? tha pis tou mourihio? tou seran? tou mikrou apo tin anglia? den pernoun afta pleon!

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε 8¨49. Έχει μέρες που διαβάζω τι γράφουν διάφοροι εδώ και είπα να περιμένω...Θα συμφωνήσω μαζί σου και με το όσα λογικά είπες...δυστυχώς από ότι φαίνετε υπάρχουν πολλοί που ακόμα να καταλάβουν που έφτασε η ΑΕΚ, αλλά και την Διοίκηση που έχει, αν δέχονται να "χαρήσουν"...ειδικά οι παίχτες που είπες ή ακόμα ο Κροίφ! Πάντα έλεγα ότι αν πηγαίναμε Δεύτερη Κατηγορία, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ παλιές αμαρτίες, και θα ξαναέρθουμε πάνω ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...Ελπίζω ότι και να γίνει, όποια Διοίκηση και να μπει στο μέλλον, να θυμούνται ότι η ΑΕΚ μετά την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ....Αύτα όσο αφορά για τα παιχνίδια που "δώσαμε".

Τώρα όσο αφορά για το παιχνίδι με Ανόρθωση, τελικά φαίνετε ότι η ομάδα, παρά με τις πολλές απουσίες μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε επείγων βαθμούς για να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους. Αποκάλυψη του αγώνα ο νεαρός Κυπριανού, με ένα θαυμάσιο γκολ και πολύ καλύ εμφάνιση, κάτι που το ανάφεραν όλες οι ηλεκτρονικές εφημερίδες. Άρα όλοι αυτοί που λέγατε για την αποχώρηση του Μύρτα τελικά φάνηκε ότι δεν ήταν σημαντική, αφού υπάρχουν παίχτες ισάξιοι και καλύτεροι.

Όσο αφορά τον Φλέμινκς, αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει. Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα παίζει από τον Ιούλιο παιχνίδια, και σε συνδιασμό με τα πολλά ρεπό που έδινε ο Κάανεν, δημιούργησαν προβλήματα φυσικής κατάστασης στην ομάδα, κάτι που το είπε αρκετές φορές. Δυστυχώς όσο καλούς παίχτες και αν έχεις αν δεν έχουν φυσική κατάσταση, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο Κρόιφ έχει έτοιμους τους παίχτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα με το τέλος του πρωταθλήματος κάτι που είναι θετικό.

Αντί να διαμαρτυρόμαστε ας σταθούμε δίπλα στην Διοίκηση και στην ομάδα γιατί η ομάδα δεν είναι μόνο αυτοί αλλά και ο κόσμος της.

EL SKALIOTIS είπε...

Απλά για να δείτε μερικοί που κατηγοράτε την ομάδα, τι έκαμε η Ανόρθωση μετά το τέλος του αγώνα:

Η Ανόρθωση είναι διατεθειμένη να κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ για παράτυπη συμμετοχή του Τζέισον Δημητρίου. Συγκεκριμένα, στην Ανόρθωση θεωρούν ότι δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα από την ΚΟΠ για το δικαίωμα συμμετοχής του Τζέισον Δημητρίου, μετά την αλλαγή της κίτρινης κάρτας που έγινε μεσοβδόμαδα. Η ΑΕΚ ενημερώθηκε από την ΚΟΠ για το θέμα την Πέμπτη -όπως υποστηρίζουν στην Ανόρθωση- και η Ανόρθωση την Παρασκευή κι έτσι στην "Κυρία" θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα ένστασης..

Όπως και στον πρώτο αγώνα που εχάσαν, αντί να δεχτούν την ήττα, βρίσκουν δικαιολογίες, γιατί η ομάδα τους δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ!!!

Για αυτό φίλοι αφήστε τα παράπονα και σταθήτε δίπλα στην ομάδα, έρχετε κύπελλο και η ομάδα μας με την ποιότητα που έχει είναι από τα φαβορί και το απέδειξε φέτος απέναντι σε Ομόνοια, Ανόρθωση, Αποέλ, Απόλλωνα

Ανώνυμος είπε...

Eprepe na deroume alla en kali ke i isopalia ! mono je mono pou en na klisi i xronia ke ta skouloujia en mas ekaman niki kati ine !
OLOI MAZI GIA NA NIKISOUME THN ALKI STO KYPELO !!!
OMADA EXOUME
KYPELO KE EVROPI KE TA skouloujia 4 THESI KE KANAPE ! OTI PREPI ENEN !!!!

Ανώνυμος είπε...

Adete titlo to SentraGoal
Άχρωμη η «Κυρία», άφησε δύο βαθμούς

pantes je epezan moni tous je epian isopalia ! En na pathoun tipote na poun kamia kali kouventa gia emas !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ,

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.
ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΔΕΙ ΧΑΡΑ!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.