News Update :

After Match: AEK-Σαλαμίνα 6-0

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012


Βρε, καλώς τα τα παιδιά! Καλώς τα κι ας άργησαν! Μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο 2012, επιτέλους ήρθε η νίκη. Μια ξεκάθαρη και απολαυστική νίκη με εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το σημαντικότερο ίσως. Οι 3 πόντοι έρχονται και με μισό μηδέν, όμως το σέξι ποδόσφαιρο που παίζαμε είναι που μας γοητεύει και τραβά. Αυτό είναι που αγαπάμε στην ΑΕΚ και η αλήθεια είναι πως το πεθυμήσαμε.

Ο αγώνας κρίθηκε από την ξεκάθαρη ανωτερότητα της ομάδας που επιτέλους έπαιξε όπως μπορεί. Το τεράστιο 6-0 μιλά από μόνο του. Όσες δικαιολογίες κι αν ψάξουν οι φίλοι της Σαλαμίνας, με όλο το σεβασμό, δεν θα αλλάξουν την εντύπωση ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση ομάδας στο ΓΣΖ. Αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι έλειπαν οι Γκαρσία, Πιντάδο, Κούλλης, Ντε Κλερ, Σκοπελίτης ΚΑΙ Πρισό, Βίγια που δεν αντικαταστάθηκαν, τότε η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία.


Κάθε εβδομάδα ακούγαμε τον Φλέμινγκς να δηλώνει πως θα μάθουμε από τα λάθη μας και στον επόμενο αγώνα φαινόταν πως ήμασταν ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα πως η ομάδα ήταν μελετημένη! Οι παίκτες απέφυγαν τα αβίαστα λάθη, υπήρχε συνεχής κίνηση, σίγουρες μεταβιβάσεις, πάθος και επιθετικότητα. Όλα δούλεψαν άψογα! Ανάμεσα σε όλους προσωπικά ξεχώρισα κάποιους:


Ο Χόφλαντ μου φαίνεται πως κάνει ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από πέρσι. Η ψυχραιμία που αποκρούει και πασάρει ακόμα και υπό πίεση είναι απίστευτη!


Ο Φαν Ντάικ συνεχίζει να είναι μια διαχρονική αξία! Το ‘χω ξαναγράψει πως όλοι οι μικροί πρέπει να παρακολουθούν από κοντά κάθε του κίνηση, διότι είναι παίκτης με τεράστια νοημοσύνη.


Ο Μυτίδης δεν είναι παίξε-γέλασε. Δεν είναι ταλέντο, απ’ αυτά που αποκτούν λίγη δημοσιότητα, παίρνουν και κανένα βραβείο και σε λίγο καιρό πνίγονται μέσα στην αυτοπεποίθηση και στην φιλοδοξία τους να παίξουν στην… Μπάρτσα! Ο Μυτίδης είναι παίκτης! Τόσο απλά. Μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις και το αποδεικνύει όποτε χρειάζεται. Ο Φλέμινγκς δείχνει να τον εμπιστεύεται και αυτό είναι θετικό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΑΕΚ.


Ο Μιρντάκοβιτς επέστρεψε πυροβολώντας βάζοντας δύο γκολ. Ιδιαίτερα το δεύτερο το πανηγύρισε σαν τρελός, δείγμα του πάθους του να αποδείξει ότι αξίζει. Πιστεύω ότι ο Μίλιαν περνάει μια παροδική κρίση. Δεν είναι εύκολο να είσαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, όλοι να στάζουν μέλι για τον εαυτό σου και μετά από λίγο να σε αμφισβητεί όλη η Κύπρος. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει γι’ αυτό χρειάζεται κι άλλη πίστωση χρόνου. Οι επιθετικοί παίκτες περνούν φάσεις. Φάσεις εκπληκτικής ευστοχίας και τύχης και φάσεις ατυχίας. Ελπίζω πως αυτά τα δύο γκολ θα τον ξυπνήσουν!


Ο Τζέισον τέθηκε απέναντι στο διαιτητή που τον κοκκίνισε. Ευτυχώς δεν του είπε πάλι f*** off, αλλά μίλησε στο γήπεδο με τα ασταμάτητα τρεξίματα πάνω κάτω και με ένα υπέροχο γκολ στο τέλος! Παίκτης πασπαρτού που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις πάντα με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο τρελό ρυθμό! 




Ο Γκόμεζ μας αποχαιρετά επιστρέφοντας στην Ουκρανία. Παίκτης αξίας με υψηλή τεχνική κατάρτιση που πρόσφερε πολλά στην ομάδα ιδιαίτερα στον περσινό πρώτο γύρο. Δυστυχώς όμως από τότε που τραυματίστηκε σοβαρά δεν κατάφερε να πιάσει την παλιά του υψηλή απόδοση. Παρόλα αυτά ήταν πάντοτε μια ήρεμη δύναμη, ένας παίκτης που αθόρυβα έκανε σπουδαία δουλειά. Ένας παίκτης που λίγοι του έδωσαν σημασία και τελικά βγήκε παικτούρας. 



Ο Κινγκ, το αγαπημένο μας παιδί, ο μοναδικός μας βασιλιάς, δυστυχώς έκλεισε τον κύκλο του ως ποδοσφαιριστής. Έχει από τα πέρσι που φαινόταν ότι δεν είχε τις αντοχές και τη δύναμη να παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Στην πρώτη του θητεία ήταν μια ομάδα μόνος του. Περνούσε με ευκολία όποιον ήθελε και κέρδιζε αγώνες μοναχός του. Η φημολογία λέει ότι ο Κινγκ αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα με τους μύες των ποδιών του. Ένα άδοξο τέλος για κάποιον βασιλιά, όμως έχει ριζωθεί στη μνήμη όλων των ΑΕΚτζήδων ως ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ στην ομάδα. Ίσως, και ο ΠΡΩΤΟΣ! Αγάπησε την ΑΕΚ περισσότερο ακόμα και από πολλούς ΑΕΚτζήδες. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα, πάντα ήταν χαμογελαστός, θετικός και πλακατζής. Δεν ήθελε να φύγει ποτέ από την ομάδα. Όταν τελικά τον πουλήσαμε δήλωσε ότι θα επιστρέψει και πάλι ΜΟΝΟ στην ΑΕΚ. Πέρσι δέχθηκε να παίζει με μειωμένες απολαβές και τώρα δέχθηκε να παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο, αυτό του σκάουτερ, αν και θα μπορούσε να παίξει σε άλλη ομάδα. Για τον Κινγκ έτρεξαν τόσοι πολλοί στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούν. Για τον Κινγκ έγινε έρανος για να μαζευτούν κάποια λεφτά ώστε πειστεί το συμβούλιο να τον φέρει πίσω. Ο Κινγκ έγινε ΣΥΜΒΟΛΟ! Σύμβολο αγάπης της ομάδας και αγωνιστικότητας. Προσωπικά είχα την τιμή να γνωρίσω προσωπικά τον Κινγκ και αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι πρόκειται για μεγάλο Άνθρωπο! Όλη του η ζωή καθοδηγείται από αξίες και αυτό τον έχει κάνει να είναι ήρεμος και ευτυχισμένος. Κινγκ, Κινγκ, Κινγκ... RESPECT

  

Δείτε τον Κινγκ να σκοράρει στο Παπαδόπουλος:



Από αυτό το ματς αξίζει να κρατήσουμε την επιστροφή των Λαμπρόπουλου και Όπερ στο ΓΣΖ. Ο Όπερ ήρθε στη Σαλαμίνα ως άνεργος αφού μετά την αποδέσμευση του από την ΑΕΚ δεν βρήκε ομάδα. Η τύχη το έφερε το πρώτο του ματς με τη Σαλαμίνα να είναι εναντίον της παλιάς του ομάδας. Ο Εσθονός πέρασε απαρατήρητος στον αγώνα, όπως και όλη η ομάδα του άλλωστε. 




Το 6-0 μας χαροποιεί πολύ όμως δεν λέει και τίποτα. Προσωπικά δεν νομίζω να έχουμε ελπίδες για τετράδα, όμως το κύπελλο δεν έχει χαθεί. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος μιας ομάδας που έχει το ρόστερ να το κατακτήσει. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι παίκτες έπαιζαν ΟΜΙΛΟΥΣ Europa League. Είναι αυτοί οι παίκτες που ζάλισαν την Σάλκε στη Γερμανία! Όμως για να πας καλά στο κύπελλο χρειάζεται να πηγαίνεις καλά και στο πρωτάθλημα! Είναι εξίσωση! Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ανταγωνιστικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα! Καμία ομάδα δεν κατέκτησε το κύπελλο ενώ παράλληλα σερνόταν στο πρωτάθλημα. Το 6-0 ας φωτίσει το δρόμο μας!





Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

FISIKA.....DEN ETREXE KANIS NA KANI SXOLIA SIMERA. KANIS DEN THEORISE SIMANTIKO NA MILISEI GIA TA TOSA THETIKA SIMERA.

OTAN INE GIA ARNITIKA GEMIZEI TO BLOG ME SXOLIA, VRISIES KAI MIDENIZMO.

SIMERA KERDISAME ANETA STO TELOS ALLA TO DROMO MAS TON ANIXE O TRATTOS ME TO PENALTY. H KOKKINI ITAN KOKKINI EPIDI ESKEMENA EKAME XERI O AMINTIKOS KAI OXI ATHELA. O MITIDIS THA ITAN MONOS ME TON TERMATOFILAKA. TO PENALTY ITAN POLI ASTIRO. AN ITAN ENANTION MAS AKOMA THA TON VRIZAME TON TRATTO.

H DIETISIA STO MATCH ME TO APOEL MAS KATASTREPSE. DEN VRIKAME TA PODIA MAS META APO EKINO TO MATCH(KAKOS FISIKA EPIDI MIA MEGALI OMADA FRISKEI TO KOURAGIO KAI PROXORA), ELPIZO I SIMERINI MEGALI NIKI NA LITOURGISI ANTITHETA OPOS LITOURGISE ENIKO TO MATCH ME TO APOEL. EPIZO NA PAROUME TA PANO MAS.

H OMADA POREI GIA KYPELLO AN OI PEXTES POU THA ERTOUN PROSARMOSTOUN.

O MITITDES EXEI MELLON.EXEI POLLA PROSONTA KAI PREPEI NA PEZEI VASIKOS APO ETHO KAI PERA. ANAROTOUME PIO THA ITAN TO APOTELESMA AN EPEZE FTERA STO DASAKI KAI EPEZE O GONZALO 10ARI PROSTA APO SKOPELITI KAI VAN NTIAK ME TON LINSON PANKO. META APO TO APOEL O NESTORAS EPREPE NA PEZI SE KATHE MATCH EITE VASIKOS EITE SAN PROTI ALLAGI. SIMERA PIGE POLI KALA.

ITHAME KAI ENA ASTAMATIKO TSESON. ENAS PEXTARAS ME TON OLA TOU.

EPIZOUME O MILIAN THA SINEXISEI NA VRISKEI DIXTIA APO SIMERA.

KALO THA ITAN NA VRISKETE OLOI KATI NA SXOLIASOUME STA THETIKA PARA NA PERIMENETE TIS APOTIXIES GIA NA KRINETE TOUS PANTES ARNITIKA.

AS ALLAXOUME KAI EMIS NOTROPIA EPITELOUS.

Ανώνυμος είπε...

Πεθκια ο king έν επαιζετουν σήμερα όσην ώρα επαικσε 10ρι. Τέλειο assist στον Μητιδη, goal και ωραία κυκλοφορία της μπάλας.

Thank you King!!! All the best!!!

Μπράβο και στην ομάδα μας για την μεγάλη νίκη.

φοινικουδας είπε...

Φίλε Ζαπατίστα,
άπαιχτο after match! Θέλω όμως να σταθώ σε δύο τρία σημεία που δε συμφωνώ απόλυτα.
Καταρχήν για τον Μιρτάκοβιτς. Δε γίνεται τη μία στιγμή να λέμε ότι πρέπει να φύγει και την άλλη ότι είναι παικταράς και του αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Χαίρομαι που είμαι από αυτούς που τον ήθελαν να μείνει και φέτος και του χρόνου γιατί εμπιστεύομαι τυφλά το ένστικτό του.
Για τον Γκόμεζ, διαφωνώ πως μετά τον τραυματισμό του δεν επέστρεψε ποτέ. Ο Γκόμεζ από τα μισά της Ευρώπης και έπειτα, είναι πολύ πιο ώριμος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Ίσως καλύτερος και από πέρσι. Ναι λέιπουν κάποια στοιχεία από το παιχνίδι του όπως το σκοράρισμα,αλλά αυτά δεν τα είχε ποτέ.
Τέλος για το ματς αυτό καθ' αυτό, θεωρώ πως δεν πρέπει να πετάμε στα συ΄ννεφα και πως η νίκη μας είναι πλασματική. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την εξάρα γιατί θα φάμε τα μούτρα μας στο Παραλίμνι. Η εξάρα ήρθε με πέναλτι που δεν ήταν, αποβολή που ήταν, όμως η Σαλαμίνα έπαιζε για πάνω από 70 λεπτά με 10 παίκτες. Γι' αυτό και η ομάδα μας πετούσε σήμερα και έπαιζε σέξι όπως λες. Εγώ θα ήθελα να την δω πώς θα έπαιζε 11 εναντίον 11, όπου μετά από το 70 συνήθως σέρνονται. Δε λέω πως δεν αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα, αλλά σίγουρα όχι με 6-0. Ας μην τρελαινόμαστε λοιπόν γιατί πρέπει να μας αποδείξουν πως το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν πυροτέχνημα. Οι καλές εμφανίσεις θέλουν διάρκεια για να με πείσουν εμένα. Το πιο θετικό της μέρας είναι ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα και χωρίς τους Γκαρσία και Πιντάδο, κλείνοντας τα στόματα σε αυτούς που έλεγαν ότι εξαρτόμαστε από έναν δύο παίκτες.

Ανώνυμος είπε...

ego ime pojinus pou efonazan.simera arese mu polla i omada genika alla i ousia ine oti exathiken i 4ada..mono me polli tixi mporume an kai ego prosopika an imun pextis en tha ta evalla kato giati oulli en na xasun vathmu. an kataferume na kamume ena kalo seri nikon mporume.giati px i anorthosi pezi ektos me ari tin alli agonistiki.meta exi tin ael exi appolona akoma ektos.apoel,emas klp.me lia logia en na xasun vathmus kai malista pollus kata tin apopsi mu epidi en exun tpt asxeto pu efanikan tixeroi kai einai jiame pu ine. kai kathe agonistiki ta pramata allasun.allin agonistiki an ferun mian isopalia me ton ari sti lemeso pu ine poli skliro karidi kai erume emis? tha pame stus 8 vathmus.diladi mesa se 2 agonistikes kontefkume 4 vathmus. an gini tunto senario pame me omonoia esso mas pu mporume na tin nikisume an imaste se kali mera kai xtipume ta resta mas se jinto match.tin idia ora i anorthosi en na pezi me el pu en to thoro na derni.. kai men ksianete oti pezumen tus esso mas stin 24 agonistiki. an erti jinto pexnidi kai imaste konta tus kai derume?? kai teleftees 2 agonstikes en na peksume tus idi katadikasmenus ermi kai anagennisi eno jinoi exun olimpiako kai apollona extos. eskeutikete na gini to thavma?
en na me fkalete pello alla ego thelo na to pisteuko.. skeftite teleftean agonistiki na pezete i 4 thesi kai na xarisi o appolonas gia na men mpume me jino pu eginen me to teliko kai ta paraskinia :)

Ανώνυμος είπε...

ate re kopelia pete tpt!!! telika en 8a pame diava8misi???? axxx re skaliotika m...

Ανώνυμος είπε...

kai oti xathike i tetrada file mou kale...ine to telos tou kosmou? ine logos afto na vrizoume tous pantes? xexasame oti pezame europa league FETOS. exei kai alles omades kales. pemti xronia pou exei omilous, mpikame 2 fores kai mia i ael kai mia o apollonas. fetos tha mpei ael mallon. iparxei kai to kypello. ine logos me tin proti apotixia na vrizoume tous pantes?

aek kai mono aek

Ανώνυμος είπε...

na ime megali eukairia. afto pou oloi nostalgoume. ena gemato gipetho sto basket.

paraskevi ora 7.

Ανώνυμος είπε...

posa en to ticket you basket?

Ανώνυμος είπε...

aN DEN KLISOUMEN TON AGGELI TORA NA KLISOUME TO KALOKAIRI TON PELAGIA. POIA H GNOMI SAS?

Ανώνυμος είπε...

O ALEX DA SILVA EINAI AEKTZIS!!!!!!

ALEX WELCOME TO THE FAMILY OF AEK!

Ανώνυμος είπε...

eustoxes oi prosthikes stin omada kai pisteuo tha voithisoun arketa. idika o nta silva kai o kroatis mazi me to garcia tha xeklidonoun klistes amines.
arki na mboun grigora sto klima tis omadas kai oi 3 neoi paiktes.

tora gia tetrada ine arketa diskola ta pramata alla preipi na to palepsoume dioti exei dromo akoma to protathlima. kai fisika na pame me oles tes dinamis mas gia to kipello.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5:07 συμφωνω αλλα μην είσαι βέβαιος ότι χάλασε η μετεγγραφή του Αγγελη. Πάντως ο Πελαγιας μοιαζει μια πολυ καλή περίπτωση + ΚΥΠΡΙΟΣ

τρομερες οι 3 μετεγγραφές μας.. ειδικα για τους Αλεξ και Λουις Μοραν που έχω αποψη είναι τρομεροι και ο Παλιτς από τα (όχι και καλύτερο κριτήριο βέβαια) video μοιάζει εξίσου καλός

Αν κλείσει και ο Αγγελής η ομάδα είναι υπερπλήρης

Ανώνυμος είπε...

DEN EXI TICKET STO BASKET. OXI SE AFTO TO MATCH. KAI AN IXE 5 EURO INE MONO.


ELATE OLOI NA ZISOUME PALIES STIGMES. KATAMESTO GIPETHO OPOS PALIA.

Ανώνυμος είπε...

ITHA ENA ONEIRO.

ARIS - ANO 1 - 0

ENP - AEK 0 - 2

KAI TOTE THA INE -7. AN TOUS KERDISOUME STO G.S.Z... -4....


IPARXOUN ELAXISTES PITHANOTITES.

Ανώνυμος είπε...

Aek reeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Emathe kanenas ti ginetai me Angeli? Tha ton kleisoume?
Kai epeidi exasa ton logariasmo - emeinan mas theseis gia xenous??

Ανώνυμος είπε...

to anothosaki grapseteto oti to savato en derni ton ari je jiame en na arkepsi i katifora tus

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:58 η σίγουρη πληροφορία είναι ότι σήμερα το πρωί στη προπόνηση ήταν τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας μας. Ο Μοράν, ο Πάριτς και ο Ντα Σίλβα, όσο για τον Αγγελή που είναι πιστεύω σπουδαίος παίχτης άκουσα απο το ραδιόφωνο το πρωί ότι δεν το δίνει τελικά ο Ερμής. ( μάλλον δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό με τον Ερμή ). Σχετικά με το θέμα αν μπορούμε να μπούμε στην τετράδα, πιστεύω ότι μπορούμε. Διαθέτουμε πολύ καλούς παίχτες που μπορούν να μειώσουν την ψαλλίδα βαθμολογικά και να τα καταφέρουμε, πιστεύω στους παίχτες μας αλλά πιστεύω πολύ και στο Κρόιφ ο οποίος ήρθε στην ΑΕΚ την αναμόρφωσε και εκπληρώνει τους στόχους τους οποίους έθεσε εξαρχής με το τιετές πλάνο του. Απλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε σαν φίλαθλοι είναι να στηρίζουμε την Ομάδα μας τόσο στις επιτυχίες όσο και στις αποτυχίες για να πάμε μπροστά. Να σταματήσουμε τις μιζέριες και να σταθούμε δίπλα στην ΑΕΚ μας.
Γκλρυ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.