News Update :

Η (συγ)κάλυψη ενός ακόμα εγκλήματος

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011


Πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη ότι τα ΜΜΕ δεν μπορούν να πάνε κόντρα σε εκείνους που τους ταΐζουν. Δεν έχουν τα κότσια να πάνε κόντρα στη διαφθορά. Είναι μάταιο να νομίζουμε ότι οι αθλητικογράφοι θέλουν να γίνουν «ήρωες» και να καθαρίσουν τους «στάβλους» του ποδοσφαίρου μας. Η δουλεία τους σήμερα περιορίζεται στο ρόλο του αυλοκόλακα. Να χαϊδεύουν ξανά και ξανά τους χρηματοδότες τους. Ή να το παίζουν «αντικειμενικοί» λέγοντας μία αλήθεια και ένα ψέμα. Εξαιρέσεις ευτυχώς υπάρχουν (μπορούμε να αναφέρουμε και 2-3 ονόματα), όμως χάνονται μέσα στην παραπληροφόρηση της στρατευμένης πλειοψηφίας.

Το ότι αυτή η ομάδα έκανε περήφανη ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Κύπρο παίζοντας στους ομίλους του Europa League, δεν μετράει. Στο μυαλό τους δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα παρά το Αποέλ. Μόνο αυτό δικαιούται να μας κάνει περήφανους, μόνο αυτό δικαιούται να κερδίζει, μόνο αυτό δικαιούται να λαμβάνει δημοσιότητα. Όλα τ’ άλλα είναι ιεροσυλία!!!

Έχοντας αυτά υπόψη καταγράφουμε τα πρώτα ρεπορτάζ που βγήκαν μετά το αθλητικό έγκλημα που διαπράχθηκε ψες στο ΓΣΠ. Είναι μια πονεμένη ιστορία που εκτυλίσσεται κάθε χρόνο, από τον καιρό που γεννηθήκαμε, πάντα με τον ίδιο θύτη και το ίδιο θύμα. Διαβάστε πώς την προσέγγισαν οι άνθρωποι που πληρώνονται για να μας πληροφορούν και να μας «ανοίγουν» τα μάτια (λέμε τώρα!):

Το www.24sports.com.cy, γνωστό παράρτημα του Αποέλ με κυριότερο εκφραστή τον Μικαέλο Παπαδάκη, υπό τον τίτλο «Τρίσκο, με ΑΕΚ τη βρίσκω!» θριαμβολογεί για το Αποέλ και τον Τρισκόφσκι. Αποφεύγει να σημειώσει την ανωτερότητα της ΑΕΚ, μιλάει για τους παίκτες μας ότι ήταν εκτός εαυτού (γιατί άραγε;;;) και μάζευαν κάρτες (8 στους 14!!!) και παίρνει θέση (δεν μπορεί και διαφορετικά) για το γκολ που σημείωσε ο Γκόμεζ λέγοντας ότι ο βοηθός ανακάλυψε οφσάιτ. Το ακυρωθέν γκολ του Μυτίδη αγνοείται, ενώ για το πέναλτι δεν παίρνει θέση!

Το λεμεσιανό www.kerkida.net συγχύζει τον Ζαφείρη με τον… Τρισκόφσκι βάζοντας τον τίτλο «Ο ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ ΝΤΥΘΗΚΕ... ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ». Επιπλέον χαρακτηρίζει δίκαιη (!!!!!) τη νίκη του Αποέλ τονίζοντας το δοκάρι του Μπελαίντ (το δοκάρι του Ντε Κλερ δεν αναγράφεται πουθενά), την αναγκαστική αλλαγή του Μαντούκα (η αναγκαστική αλλαγή του Μουρίγιο δεν αναγράφεται πουθενά) και τα… 28α γενέθλια του Νεκτάριου! Για το δεύτερο ακυρωθέν γκολ παίρνει θέση λέγοντας ότι κακώς ακυρώθηκε, για το πρώτο ακυρωθέν γκολ δεν λέει τίποτα και για το πέναλτι λέει απλώς ότι ο διαιτητής ήταν κοντά και ήταν ιδιαίτερα έντονος (σαν να μας λέει ότι σωστά δεν το έδωσε).

Το καινούριο www.balla.com.cy έβαλε τον εύστοχο τίτλο «Ο Αϊ Βασίλης και τα... ξωτικά» λέγοντας ότι τα ξωτικά ήταν οι διαιτητές. Δεν διστάζει να αναφέρει την εμφανή υπεροχή της ΑΕΚ αλλά και τις προκλητικές μεροληπτικές αποφάσεις των διαιτητών. Εντάσσει μάλιστα στο ρεπορτάζ και φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα του αγώνα με τους παίκτες της ΑΕΚ να… τραβούν τα μαλλιά τους!

Το www.politis-sports.com με τον τίτλο «One man show!» δίνει την μισή αλήθεια και συγκεκριμένα ότι ο Τρισκόφσκι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Δεν αναφέρει καθόλου τα 2 γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκαν (αν είναι δυνατόν!!!) ενώ για το πέναλτι δεν παίρνει θέση. Τουλάχιστον αναφέρεται ότι η ΑΕΚ ασκούσε συνέχεια πίεση και το Αποέλ κτυπούσε στην κόντρα επίθεση.

Το www.protathlima.com θέτει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση με τον τίτλο «Ο Ζαφείρης έκλεψε την παράσταση...». Σε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει για την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο γήπεδο αλλά και για την γελοία διαιτησία του αθλητικού εγκληματία Ζαφείρη! Για το πέναλτι παίρνει θέση λέγοντας ότι είναι δικαιολογημένα τα παράπονά μας και επίσης αναφέρει ότι κακώς ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Το πρώτο δεν το αναφέρει καν. Ακόμα αναφέρει ως δικαιολογημένο τον εκνευρισμό των παικτών μας υπονοώντας ότι ο Ζαφείρης εκτός από το ότι τους πήδ*** τους εκνεύρισε από πάνω!  

Το www.sport-fm.com.cy διστάζει να πει την αλήθεια και βάζει τον τίτλο «Το πήρε πάνω του ο Τρισκόφσκι!», ενώ η αλήθεια δείχνει ότι άλλος το πήρε πάνω του. Το γκολ και το πέναλτι του Μυτίδη δεν αναγράφονται πουθενά, ενώ παρουσιάζει την εικόνα ενός ισορροπημένου ματς. Το γκολ του Γκόμεζ καταγράφεται σωστά ότι κακώς ακυρώθηκε. Τουλάχιστον στη στήλη «Παρασκήνιο» γράφουν ότι ξεγελάστηκε ο Ζαφείρης στο πέναλτι και ότι το ακυρωθέν γκολ του Γκόμεζ ήταν μεγάλο λάθος του Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου.

Το www.shootandgoal.com λέει την αλήθεια αφού χρησιμοποίησε τον τίτλο «Εγινε του Ζαφείρη». Τονίζει μάλιστα ότι η είδηση ΔΕΝ είναι το χατ-τρικ του Τρισκόφσκι αλλά η μιζέρια των διαιτητών (μπράβο τους!!!). Παίρνει από την αρχή θέση ότι το πέναλτι ήταν και το γκολ που ακυρώθηκε ήταν καθαρό (και πάλι μπράβο τους!!!). Όλο το ρεπορτάζ διαπνέεται από την ιδέα ότι το κυπριακό πρωτάθλημα κατηφορίζει συνέχεια λόγω των διαιτητών.

Εννοείται ότι με το πρώτο «τράβηγμα του αυτιού» πολλά ΜΜΕ που κράτησαν τουλάχιστον τα προσχήματα αναδεικνύοντας τον Ζαφείρη ως τον… νικητή του ντέρμπι, ενδέχεται να αλλάξουν στάση και να προσπαθήσουν να τα ρίξουν σε αγωνιστικούς παράγοντες. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Γιοβάνοβιτς που για ακόμα μια φορά φοβήθηκε να λερώσει την υπόληψή του μιλώντας για δίκαιο αποτέλεσμα (πας καλά χριστιανέ μου;;;!!!).

Όπως πολύ εύστοχα γράφει σήμερα ο Κέβιν Χόφλαντ στο facebook του: "Kalimera the day after, I am glad that I cannot read the newspapers :-)!!!!"


Εσείς ποιους εμπιστεύεστε να σας ενημερώνουν; 




Share this Article on :

22 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Psifiste ton Garcia mas sto balla.com.cy gia MVP tou protou girou.

Kato dexia stin proti selida.

Ανώνυμος είπε...

TA MATIA MOU FILE KAI TIN KATHARI SINIDISI MOU GIA MIA PERIFANI OMADA POU KATA DISTIMATA EPEDEN MONODERMA TO APOEL STIN LEFKOSIA.

APOUSIES TO APOEL?

PINTADO, MIRTAKOVITS, KOULIS PAVLOU, PRISO, TSESON DEMETRIOU. AFTES H DIKES MAS APOUSIES.

PERIFANOS NA SE VLEPO. OMADARA ME TA OLA TIS H AEK MAS. TO KEFALI PSILA FILOI. ALLOI PREPEI NA NTREPONTE.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό άρθρο ακόμα μια φορά!!!

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά παιδιά!!!


Ενωσίτης

Ανώνυμος είπε...

Chalarwse legi sto super sport o linesman... Na isaste sigouroi oti an itan goal tu APOEL tha ipethete oti itan kanoniko, estw an den to evlepe logw chalarwsis! Apo to dimosievma tou super sport pio katw kratw episis oti ine ipallilos sto limani Lemessou. Diefthintis tis archis Limenwn ine skaliwtis kai fanatikos AEKtsis, kai tha prepi o linesman na min parei proagwgi pote kai na apolithi me tin prwti efkairia. Etsi gia na mathoun na sevontai ti Larnaca:
Ένα καθαρό γκολ που δεν μέτρησε ο ίδιος, ήταν η αιτία και αφορμή για να ζητήσει από την επιτροπή διαιτησίας τον υποβιβασμό του στην ανοικτή κατηγορία. Ο λόγος για τον Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου από τη Λεμεσό, υπάλληλο στο λιμάνι Λεμεσού και βοηθό διαιτητή α’ κατηγορίας την τελευταία 2ετία. Γεννήθηκε στις 10-10-1975 και το εγχείρημά του να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία, απέτυχε μετά το σημαντικό λάθος που έκανε τη Δευτέρα στο ΓΣΠ, στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ όταν στο 82’ υπέδειξε τον νεαρό Λένο Γεωργίου των φιλοξενούμενων, σε θέση οφσάιτ στερώντας σε αυτό και στην ομάδα του από ένα έγκυρο και καθαρό γκολ.

Το έφερε βαρέως όμως ο Χρυσοβαλάντης και όταν πήγε στο σπίτι και είδε ξανά τη φάση πήρε την απόφαση να θέσει εαυτόν στη διάθεση της επιτροπής διαιτησίας.

«Όταν πήγα στο σπίτι και είδε τη φάση ένιωσα πολύ άσχημα. Μίλησα με τον εαυτό μου και είπε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτό το λάθος που έκανα» ανέφερε αρχικά στην SPORTDAY ο Χρυοσβαλάντης Θεοδώρου.

Πώς όμως σου ξέφυγε μια τόσο καθαρή φάση Χρυσοβαλάντη;

«Να σας μιλήσω με ειλικρίνεια. Όταν το σκορ έγινε 2-0, χαλάρωσα πιστεύοντας ότι ο αγώνας τελείωσε. Στη φάση εκείνη, ήμουν απρόσεχτος και δεν είδα καν το σημείο στο οποίο ξεκίνησε ο επιθετικός της ΑΕΚ. Τον είδα μόνο όταν σκόραρε και πίστεψα ότι ήταν οφσάιτ. Ήταν καθαρά έλλειψη συγκέντρωσης».

Σε συμβούλεψαν κάποιοι από τη διαιτησία για να πάρεις την απόφαση αυτή;

«Όχι. Δεν μίλησα με κανένα. Έκατσα μόνος και έκανα την επιστολή. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με το λάθος που έκανα και δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Αυτό ήταν και πλέον αν το εγκρίνουν οι αρμόδιοι θα συνεχίσω να είμαι στη διαιτησία μέσω των μικρότερων κατηγοριών».

Ανώνυμος είπε...

alitheuei oti feugoyn priso ke king?

Ανώνυμος είπε...

Prosthese kai Mrdakovic kai Villa na katharisoume

Ανώνυμος είπε...

INE TRAGIKO, TRAGIKOTATO POS KRINETE ENA PEXTI POU INE 3 XRONIA KYPRIO KAI VIGKE PROTOS SKORER PERSI PANO APO MICHALI KONSTANTINOU. DOSTE STO ANTRHROPO PISTOSI XRONOU AFOU TIN AXIA TOU TIN XERETE. O MIRTAKOVITS AN DOULEPSI SOSTA KAI XASI TA KILA DEN THA STAMATA ME TIPOTE. EGO DEN TO KRINO ME TIN FANELA TIS AEK ALLA ME TIN FANELA TOU APOLLONA KAI TIS AXNAS. ISTE ADIKOI.

GIA TON PRISO NOMIZO INE KAIROS NA FIGI. EXALLOU XEROUME OLOI OTI AN FIGI THA ERTI KALITEROS LOGO KROIF.

TO IDIO KAI GIA TON KINGLSEY. DISTIXOS. O VILLA DEN KAMNI GIA TIN AEK.

MIA ZOI AEK.

Ανώνυμος είπε...

o mirtakovits ke ii villa den feugoun

Ανώνυμος είπε...

o villa afu ine katw twn 21 je en pianei 8esi koinotikou as minei gia na 3ekurazontai je lio oi alloi pextes.oso gia ton mrdacovic prosopika en 8lw na fiei gt an xasei ta kila mporei na pai3ei kala!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΡΟΙΦ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΛΕΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

alitheuei oti den ananeonei o jason??? parakalo apantiste

Ανώνυμος είπε...

Ένα μόνο ισχύει.
Ουδείς αναντικατάστατος
....και για να ισχύει ο κανόνας:
Ουδείς αναντικατάστατος ΕΚΤΟΣ από την ΑΕΚάρααααααααααααα

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

Afu o Jason exi simvolaio os to kalokairi tu 2013 an den kamno lathos.inta pnieste? Arkepsan je kalothorun ton Garcia oulloi je en na ton gireukume.

Ανώνυμος είπε...

i aek mallon den tha kani metagrafes...kanonika eprepe na figi o kikslei all ayto den fenete na gginete

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΙΣΟ , Ο ΚΙΝΚΣΛΕΥ( ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ), ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΙΡΤΑΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΜΕΧ( ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ).Ο ΝΤΙΜΕΧ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ,ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ (ΣΤΟΠΕΡ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.
ΛΟΥΙΤΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνουμε ΜΙΑ και...ΚΑΛΗ ...υπομονή φίλοι αεκτζήδες....ο νέος χρόνος θα μας φέρει...ΊΣΩΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ...ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Μουρμουρης είπε...

τον Μιλιαν ειδαμεν τον 6 μηνες τζιαι εξιασαμεν οτι εβαλε 8 γκολ στον εθνικο(!!!!!) τζιαι 20 στον Απολλνωνα σε 2 χρονια
καρτερατε να δειτε τον παικτη με κανονικο προπονητη να δουμε τι θα καμει

Ανώνυμος είπε...

ine gelio, gelio na anfisvitate ton mirtakovits. ine ontos tragiko. oso nteforme, oso anetimos kai an itan. ine gelio. aste ton isixo kai tha xipnisi.

o tseson den fevgi apo tin aek. ton xero prosopika. den fevgi me tipote.

Ανώνυμος είπε...

giati en gelio na amfisvito enan paikti pou plironetai je en paizei mappa? otan ego plironoume gia tin douleia mou kai den apodidw enna me apolisoun monomias. fisika kai dikaioumaste na ton amfisvitoume. xekinouse sxedon kathe match arxiko sxima kai kiriolektika en efkalle efkairia.

Ανώνυμος είπε...

ine gelio na anfisvitas ena pexti pou pire to paratsoukli KILLER apo dimosiografous file. polloi podosfairistes den epezan kala ton telefteo kairo prin figi o kaanan. nai, den mas epexe oso theloume o mirtakovits. den diafono. men ta midenizete ola. pios kerdise to proto kai simantiko penalty me tin rosenberg? pios skare me tin steaua sto g.s.z? skorare kai me apollona kai ari sto tsirieo. den diafono oti prepei na xasi kila kai na pexi podosfairo alla den poro na anfisvito tin axia tou otan ine kypro etho kai 3 xronia kai exi skorari tosa kai tosa termata. ego pistevo poli ston mirtakovits.

Ανώνυμος είπε...

opws en i diki sou gnwmi sevasti, prepei na eni je i diki mas gnwmi sevasti se esena.

Ανώνυμος είπε...

ok file mu. nase kala.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.