News Update :

"Ζαφειριάδα"

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η καλύτερη ομάδα φάνηκε στο γήπεδο, προσπάθησε, κατέθεσε την ψυχή της, σκόραρε δις, είχε καθαρό πέναλτι που θα άφηνε τον αντίπαλο με παίκτη λιγότερο, όμως τελικά έχασε με το εμφατικό 3-0 (για να μπορεί μετά το παρακράτος να αναφέρει με παρρησία πως η νίκη ήταν με καθαρό σκορ που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Θα έλεγε κανείς πως η ΑΕΚ τελικά υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα της τριάδας των «κορακοειδών» που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, για να μην επιτρέψουν να «ξεφύγει» το παιχνίδι από το αρχικό και μάλλον εντεταλμένο πλάνο τους!

Η βρωμιά και η δυσωδία στο έρμο κυπριακό πρωτάθλημα του κατεστημένου και της παράγκας, έρμαιο ανίκανων αρχόντων και διαιτητών, συνεχίζει ακάθεκτη. Ντροπή! Μας βλέπουν!

Χωρίς άλλα σχόλια.  Τα σχόλια δικά σας…



Share this Article on :

16 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

paidia kapios prepi na tous vali ston topo tous. terma h anehia,

Ανώνυμος είπε...

kairos epitelous na ginei kati me ta gnosta korakia p katastrefoun oneira k filodoxies...fainetai oti to ''mono apoel'' pano tous parapempei se episimi thesi tis epitropis diaitisias k omospondias..

φοινικουδας είπε...

Με λύπη άκουσα στις ειδήσεις την επίσημη θέση της ΑΕΚ: "με εντολή του προέδρου δεν σχολιάζουμε ούτε ασχολούμαστε με τη διαιτησία". Συνεχώς τους "γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο" για να μας χαστουκίσουν γι' αυτό και αυτοί τώρα θέλουν και κ...μάγουλο. Όσο τους δίνεις, περισσότερο ζητούν. Σήμερα η ΑΕΚ υπέστη ποδοσφαιρικό βιασμό όχι με "το γάντι" αλλά με προκλητικό και απροκάλυπτο τρόπο. Το συγκεκριμένο τρίο έπρεπε να καταγγελθεί με όποιο δυνατό και νόμιμο τρόπο έχουμε στα χέρια μας. Αυτή είναι η εκτίμηση των κορακιών για την ομάδα που έκανε όλη την Κύπρο περήφανη στο Γιουρόπα, αυτός είναι ο σεβασμός που μας δείχνουν. Μας κοροϊδεύουν κι εμείς τους λέμε και ευχαριστώ. Περιμένω αλλαγή της στάσης της διοίκησης. Είναι ξεκάθαρο πως δε μας θέλουν στην τετράδα, ας αντιδράσουμε όσο είναι νωρίς!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΣΟ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο 'ΦΙΛΟΣ' ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟΝ ΠΙΚΡΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΕΛ....... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ..... ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΥΡΟΝ ΠΙΚΡΟΝ ΚΑΦΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΥΡΟΙ Η ΠΑΠΑΡΙΕΣ....
ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Φοινικούδα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ....Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...Τουλάχιστον κύριε Γιοβάνοβιτς ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΔΙΚΑΙΑ..ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ 14...Αλλά μια ζωή ΠΑΡΑΓΚΑ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ...Όσο για την διαιτησία ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ...Όσο για το αΚΟΠοελ, εύχομε στην Λιών καλή επιτυχία με άνετη νίκη....έτσι και αλλιώς το πρωτάθλημα τους το έχουν δώσει στα χαρτιά....

Ανώνυμος είπε...

I dioikisi apofasise na min asholeite me tin diaitisia fetos.Kala skeftikane an me rotate alla apodeihtike lanthasmeni i krisi tous.
Ektos fysika me to na min sholiazoume to APOEL (afou i okka en tetrakosia) evelpistoume stin exasfalisi evnoias se alla paignidia.
Episis dierotithike kaneis poso tha itan to polyfimismeno seri tou APOEL apenanti mas me mia ypoferti diaitisia?

Erotisi:Posoi paiktes mas den agonizontai sto erhomeno paignidi?

ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ είπε...

ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΙΝΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΔΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΠΟΥ ΚΛΕΝ ΤΖΙΑΙ ΟΔΥΡΟΥΝΤΑΙ ΤΖΙΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΟΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΖΙΑΙ Η ΑΕΛ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ.ΤΖΙΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΕΚΛΕΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΦΩΝΑΖΕΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΖΙΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΟΕΛ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΜΕΝ ΜΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΝΕΤΕ.ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΥΦΩΝΙΑΔΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΕΤΟΣ.ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Dear Jordi, to be a successful manager in the Cyprus League, you will have to put pressure on the Dutch head of referees through the Dutch media and other Dutch connections, so that he severely punishes yesterday's referee, say by permanently demoding him to the third division. If you succeed in doing that, then maybe next time there will be respect for the great team and great players you have brought to AEK. Otherwise, they will keep disrespecting the likes of De Clair, Hoffland, Van Dijk, etc, and WILL exclude us from the top 4, AND from the Cyprus Cup competition. Unfortunately, you have to use your energy to that effect. I hope that this whole situation and your likely upcoming severe punishment as a result of the ref report, will not disappoint you to the extent that you decide to leave Cyprus. That will be the end of AEK.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΣΠΑΘΙ" ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗ 1η ΤΕΤΡΑΔΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ή ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ? ΑΝ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΩΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΨΩ. ΣΚΥΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΩ ΜΕΤΑ. ΚΩΣΤΑΣ Λ/ΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

o marketos sinexizei ta dika tou..en kani poy to plirinoyme den leei tpt gia ti dietisia..oti mas kamoyn xalali mas

Ανώνυμος είπε...

ENOUGH WITH THIS STUPID ROTATION - WE HAVE TWO EXCELLENT GOALKEEPERS - CHOOSE ONE AND STICK WITH HIM. ITS A SHAME FOR BOTH TO BE TREATED LIKE THIS.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΗ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ 2006? ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΟ 2009?
ΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ? Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα στον διευθυντή διαιτησίας και στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ, ο βοηθός Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου που λανθασμένα ακύρωσε το γκολ του Γεωργίου ως οφσάιντ στον ψεσινό αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, ενημερώνει για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Α' κατηγορία για προσωπικούς λόγους.ο κ. Ζαφείρης γιατί δεν κάνει το ίδιο??? αλλά μετά το παναϊρι...

Γκλόρυ

Antros είπε...

Eκαμες το καθήκον σου ρε κάθαρμα και τώρα παρετείσαι. Δε νομίζω να το κάνεις από τίψεις, αλλά από φόβο. Καλά κάνεις και φοβάσαι! Μπήκες και εσύ στην μαύρη λήστα! Πεδιά τι δουλειά κάμνει τούτος ξέρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Akouste ti grafei o Kostantinou Fanourios sto kerkida: "Σίγουρα η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ μέσα στη Λευκωσία είναι πάντοτε… μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο στην ομάδα της Λάρνακας θεωρούν ότι με την συνολική παρουσία τους το βράδυ της Δευτέρας (19/12) στο ΓΣΠ, θα μπορούσαν να είχαν βαθμολογικό κέρδος." Pete mou twra an toutos o a8ropos axizei tou na grafei mesa se site etsi proklitika sxolia na ta 8kivazei oullos o kosmos. Pete mu an 8elei tapani i oi. Pete mu na dume pioi proo8oun ti via sta gipeda.

Μουρμουρης είπε...

ρε κοπελια που κατηγορειτε τον νεκταριο, ο ανθρωπος λαλει οτι του λαλουν, ΕΝ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, αν πει οτιδηποτε αλλο χανει την δουλεια του

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.