News Update :

After match: AEK - AXNA 2-1

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011


«Ευτυχώς αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» είπα σε ένα φίλο μου Ανορθωσιάτη για τον αγώνα με τον Εθνικό. «Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» μου απάντησε με στόμφο και συνέχισε «Μπορείς να τους παίζεις μονότερμα και να φας 2 γκολάκια». Έχει δίκαιο σκέφτηκα αναλογιζόμενος το πρόσφατο παρελθόν μας, όμως η απάντηση μου βγήκε αβίαστα: «ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ»!!! Δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει…

Κάτι έτσι παίχθηκε χθες στο ΓΣΖ. Η ΑΕΚ να έχει την κατοχή, τις πάμπολλες ευκαιρίες, την πίεση, την ανωτερότητα, όμως σε μια στημένη φάση να δεχόμαστε ένα γκολ. Όλοι ξέρουμε πόσο σκληροτράχηλη είναι η ομάδα της Άχνας και πόσο εύκολα μπορούν να διαφυλάξουν το γκολ που έβαλαν. Η αλήθεια είναι ότι μετά το γκολ ξύπνησαν οι μνήμες που ήθελαν τον Εθνικό σχεδόν πάντα να καταφέρνει να παίρνει κέρδος χωρίς να… παίζει μπάλα! Πώς τα καταφέρνει; Μα είναι ξεκάθαρο: όλος ο κόσμος ξέρει τι εστί Εθνικός. Δεν χρειάζεται καν να τεκμηριώσεις διότι είναι αυταπόδεικτα! 

Οι δηλώσεις Πελεκάνου για αντιποδόσφαιρο και καθυστερήσεις άγγιξαν τον πυρήνα του Εθνικού! Μια ομάδα «καταπονημένων» ποδοσφαιριστών που σφαδάζουν από τους «πόνους» σε σημείο που διερωτάσαι εάν είναι αθλητές ή μήπως το έσκασαν από το γειτονικό Νοσοκομείο! Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Ρεεεεε.... κάτω ρεεεεε.... ώρα για κράμπα είπαμε! Κουφός είσαι;;;

Ο τρόπος που τελικά ήρθε η νίκη ήταν όλα τα λεφτά! Νιώθω ότι χρωστάμε πολλά σ’ αυτή την ομάδα και έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα ήταν μια αληθινή ηδονή! Κάτι τέτοιες ομαδίτσες πρέπει να τις κτυπάς στο 90+, τότε που δεν μπορούν να πάθουν κράμπες, τότε που δεν μπορούν να περπατούν στο γήπεδο, τότε που θα αναγκαστούν να… παίξουν μα δεν θα προλαβαίνουν! Έτσι και έγινε και έτσι τους άξιζε!

Νομίζω πως η ΑΕΚ μαζί με το Αποέλ διαθέτουν το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό ρόστερ στην Κύπρο. Με άλλα λόγια είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ομάδες! Εξάλλου είναι και οι μοναδικές ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ! Σ’ αυτό όμως που υστερούμε είναι στο… παρασκήνιο. Η ΑΕΚ δεν είναι αυλοκόλακας και έχει ταχθεί και διά ψήφου απέναντι στα κατεστημένο. Ίσως η τιμωρία της γι’ αυτό να είναι η αντιμετώπιση της διαιτησίας προς το μέρος μας.

"Οι διαιτητές είναι οι μοναδικοί που μπορεί να κλέψουν και μετά να φύγουν υπό την προστασία της... αστυνομίας"
Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε κάθε εβδομάδα να μας γεμίζουν κάρτες με το παραμικρό και να αφήνουν τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ατιμώρητα! Πώς γίνεται να σακατεύουν τους ποδοσφαιριστές μας και να γλιτώνουν συνεχώς με παρατηρήσεις; Ο Ολυμπιακός μας έπαιξε πολύ σκληρά και είχε φάσεις ακόμα και για απευθείας κόκκινη, ο Απόλλωνας αμυνόταν κλωτσώντας όποιον βρει μην φάει κι άλλα και η Άχνα ήταν όλη πίσω και αναχαίτιζε με… λαβές τις επελάσεις μας! Τελικά η ΑΕΚ χρεώθηκε με 12 κίτρινες και οι αντίπαλες ομάδες με 13 κίτρινες και 1 κόκκινη!!! Πώς γίνεται μια ομάδα που έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της (60%), που παίζει passing game και επιτίθεται περισσότερο να δέχεται τις ΙΔΙΕΣ κάρτες από την αντίπαλη που αμύνεται και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διαφυλάξει σκορ;;;!!! Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι πως αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας… συγκρατήσουν. Κάποια φάση όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας όπως και πέρσι.

Τον μαλάκα μια ππουνιά του έδωκα και έφήρτηκεν;;; Άλλη φορά μόνο κράμπες!

Πιο συγκεκριμένα χθες είχαμε 2 καθαρά πέναλτι στο Α’ ημίχρονο όπου ο Μιρντάκοβιτς κρατήθηκε από τη φανέλα, είχαμε μη υπόδειξη πεντακάθαρου οφσάιτ στη φάση που ο Ηλία βγήκε τετ α τετ με τον Νέγκρι (εάν το έβαζε θα γινόταν 0-2 και θα τέλειωνε το ματς), είχαμε σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που δεν τιμωρήθηκαν και είχαμε θέατρα και καθυστερήσεις που δεν παρατηρήθηκαν. Παρόλα αυτά η ομάδα κέρδισε και έδειξε ότι μπορεί να νικάει πλέον και τα… στοιχήματα του υπόκοσμου που λυμαίνεται το ποδόσφαιρό μας!!!

Πρέπει όμως να αναφερθεί και η κόκκινη που δεν δέχθηκε στο 90’ ο Πρισό όταν έδωσε αγκωνιά σε παίκτη του Εθνικού. Ο Πρισό είναι οξύθυμος και απ’ ότι φαίνεται τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον πειράζουν. Λογικά ο προπονητής πρέπει να του κάνει αυστηρές παρατηρήσεις διότι δεν μπορεί να πληρώνεται και να κάθεται λόγω των νεύρων του!

Ο Πιντάδο μαζί με τον Μίρντα είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ επιθετικό δίδυμο στην Κύπρο!

Τελειώνοντας νομίζω πως πρέπει να κρατήσουμε την επιστροφή του Πιντάδο με γκολ και τον τρόπο που πανηγύρισε. Ήταν φανερά συγκινημένος διότι επέστρεψε μετά από 7 μήνες και οδήγησε την ομάδα στη νίκη. Ήταν φανερά συγκινημένος διότι η ΑΕΚ πίστεψε σ’ αυτόν και τον περίμενε ακόμα και όταν τραυματίστηκε σοβαρά! Τον περιμέναμε, μεγάλη υπόθεση!!!


Χμμ..., ποδόσφαιρο α λα Μπαρτσελόνα ο Εθνικός! Πρέπει να κρατήσω σημειώσεις!

Επίσης, ο Κάανεν με τις αλλαγές αλλά και με το πρωτόγνωρο για εμάς σχήμα με 2 επιθετικούς, κατάφερε να γυρίσει το ματς. Όλες του οι αλλαγές ήταν ουσιαστικές καθώς και η τακτική που διαφοροποίησε ήταν εύστοχη!

Αφήνουμε για λίγο το ποδόσφαιρο των... χωραφιών και πάμε ΕΥΡΩΠΗ!!! Ώρα για πραγματικό ποδόσφαιρο!





Share this Article on :

14 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

kalo to arthro.

theloume sosti doulia akoma gia na exoume tin AEK isaxia me to apoel. omos imaste se poli kalo dromo.

telika re pedia, otan mpeno sto blog, an den exi pola sxolia apo opadous mas (extos apo 1,2)....simeni oti ola pane kala!

den poro na katalavo giati sta kala den sxoliazoume kai den leme tipote san opadoi kai sta arnitika gemizi to blog apo arnitika sxolia.

skato notropia

EL SKALIOTIS είπε...

Εθνικός Άχνας-Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...Πως γίνεται τούτη η ομαδούλα που έχει μόνο 300 φιλάθλους στα εντός να καταφέρνει να είναι τόσα χρόνια πρώτη κατηγορία;; Είναι καιρός να ακολουθήσει τα αχνάρια της άλλης ΒΡΩΜΙΑΣ της Ντόπας-Πέγειας. Να αρχίσουν να καθαρίζουν λίγο οι στάβλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου..όσο για τους βρώμικους διαιτητές αυτά που έγιναν χθες πρέπει να τους καταγγείλουμε, γιατί άρχισαν να από τώρα να μας κιτρινίζουν αδικαιολόγητα, ανέχονται το σκλήρο παιχνίδι πάνω στους παίχτες μας και φάσεις που βγάζουν μάτια τις καταπίνουν...

Αυτή η ομάδα πρέπει μα προστατευθεί γιατί η Παράγκα της ΚΟΠ άρχισε από νωρίς να μας κτυπά, για αυτό επιβάλλετε ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ των βρωμισμένων διαιτητών από την επίσημη ΑΕΚ.

Απλά περιμένετε να έρθει πίσω ο αρχηγός και Σεράν και τότε θα δείτε τι ομάδα είναι η ΑΕΚ φέτος...

Z είπε...

φίλε αυτό το φαινόμενο το ζούμε εδώ και 3 χρόνια από τον καιρό που ξεκίνησε αυτό το blog! δυστυχώς δεν αλλάζει με τίποτα.

μόλις μπει ένα άρθρο λίγο... "ιδιότροπο" ανοίγει η γλώσσα μας και η χολή μας.

μόλις μπει ένα άρθρο κολακευτικό για την ομάδα οι περισσότεροι καταπίνουν τη γλώσσα τους και περιμένουν... άλλη ευκαιρία για να μιλήσουν!

EL SKALIOTIS είπε...

φίλε ανώνυμε: Στα καλά δεν έχει να πούμε τίποτα!!! Η ομάδα πάει καλά, παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, βάζει 3 του Απόλλωνα στην Λεμεσό, γυρίζει παιχνίδια όπου μέσα στο γήπεδο έχει να αντιμτωπίσει 14 παίχτες(οι 3 είναι οι διαιτητές, που δεν είδαν 2 καθαρά πέναλτι, έκλειναν τα μάτια στο σκληρό παιχνίδι από τα παιχτάκια του Εθνικού και δεν τιμωρούσαν τις καθυστερήσεις τους). Το χθεσινό παιχνίδ με την ΒΡΩΜΙΑ του πρωταθλήματος τον Εθνικό,ήταν ένα παιχνίδι κλειδί γιατί όλοι ξέρουμε την μπόχα αυτής της ομάδας και πως καταφέρνει να κερδίζει βαθμούς. Όταν γυρίζεις έτσι παιχνίδι τότε μιλάς για άλλο επίπεδο.

Συμπέρασμα: Τι να σχολιάσουμε;; Αφού όλα είναι μια χαρά!!! Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που πηγαίναμε Β κατηγορία στο μπλοκ εδώ γινόταν το "χάνι του πάτζιαρου". Κοσμοσυρροή φίλε μου, μέχρι και αντιγραφή nicknames, είχαμε όπου γίνοταν το έλα να δεις. Τότε ξέρανε να μπαινουν ν αγράφουν και να κριτηκάρουν την ομάδα και όλους τους άλλους. Τώρα που η ομάδα πάει καλά όλοι αυτοί χαθήκαν.δεν πειράζει, καλύτερα, γιατί έτσι ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που αγαπούν την ομάδα πραγματικά...

Ανώνυμος είπε...

giati monaxa auti i OMADA m omorfeni ti zoi!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Σκαλιώτες και συμπολίτες,

Άνδρος Φανερωμένη.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας και στους ποδοσφαιριστές μας γιατί μας έχουν αποδείξει ότι κάτι όντως αλλάζει πλέον.

Θέλω να σταθώ στο γκολ που δεχθήκαμε αλλά και στην διαιτησία του κου Τρύφωνος. Ναι, είχαμε αρνητική διαιτησία σε κάποιες φάσεις, το τέρμα όμως δεν δικαιολογείται. Είμαι υποστηρικτής του Νεγκρι αλλά είναι ολοφάνερο ότι υστερεί αφάνταστα στο ψηλό παιγνίδι. Το χθεσινό τέρμα ΔΕΝ έπρεπε να το δεχθούμε. Φυσικά ο Νέγκρι μας κράτησε στο παιχνίδι και δεν θέλω καθόλου να μειώσω την αξία του σαν τερματοφύλακας, ο τύπος έχει τρομερά αντανακλαστικά, ΠΡΕΠΕΙ όμως να βγαίνει εκτός εστίας και να δείχνει ποιος είναι ο κυρίαρχος της περιοχής όπως έκανε χθες ο τερματοφύλακας του Εθνικού. Είναι ολοφάνερο όμως ότι υπάρχει μεγάλο πλαίσιο για βελτίωση.

Άκουσα τις δηλώσεις του κου Πελεκάνου και τον συγχαίρω επειδή έχει απόλυτο δίκαιο. Δυστυχώς κάποιοι αθλητικογράφοι έχουν χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του ως άστοχες και ότι ο κάθε προπονητής δικαιούται να στήνει την ομάδα ανάλογα με την τακτική που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει. Ο Εθνικός ΕΊΝΑΙ μια βρώμικη ομάδα η οποία διαχρονικά παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Ο Πογιατζής ο οποίος είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αμαυρώνει χρόνια τώρα τα γήπεδα με καπρίτσια και παρόμοιες ενέργειες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν σαν πλάνο και στόχο την καθυστέρηση, το αντιαθλητικό παιγνίδι και τα ύπουλα σφάλματα. Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτή η ομάδα να κερδίζει το βραβείο ήθους κάθε χρόνια.

Κύριοι διοικούντες, ναι κάνετε εξαιρετικά σωστές κινήσεις.. βγάλτε όμως αναμνηστικά μπλουζάκια επιτέλους! Βάλτε τα 15 ευρώ και εγώ και τουλάχιστον 1500 άλλοι θα αγοράσουμε από 3! Δώστε χρώμα, χειριστείτε το μάρκετινγκ σωστά! Ο κόσμος θα σας στηρίξει.. είναι μία μοναδική χρονιά η φετινή! Στα χέρια σας είναι να το εκμεταλλευτείτε!

Ανώνυμος είπε...

file 5.16 sinfonoume apolita me ola osa ipes. bravo sou.

kai ego ipostirixtis tou negri ime alla kamia sigrisi me ton nouretinofski.

Ανώνυμος είπε...

giati file el skalioti?? sta kala exis pali pola na sxoliasis opos kai sta kaka. mpori esi na pis ena thetiko sxolio pou ego den to prosexa. i na sxoliasis thetika tin apodosi enos podosfairisti i tis sostes allages tou proponiti mas.

ti enois sta thetika den exi kati na poume? exi alla den ta leme file. exi pola na poume afou miloume gia tin latria mas kai panta exoume kati na poume.

legontas ta thetika veltiontete kai i psixologia mas san opadoi file.

giati den sxoliazoume tis allages sto g.s.z? tin mousikoi pou akousame apo ta megafona me skopo na xipnisoun ton kosmo, tin apodosi ton pexton, tis panpolles eukairies kai ta liopa kai ta liopa.

iparxoun pola thetika pou poroume na poume file se mia niki.

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε ανώνυμε 6.45 τα σχόλια μου είχαν μια δόση ειρωνίας. Γιατί όταν η ομάδα δεν πάει καλά, τότε αρχίζει η μουρμούρα και όλοι μπαίνουν να πυροβολήσουν τους πάντες και τα πάντα. Τώρα που πάμε καλά όλοι αυτοί που πριν χρόνια γέμιζαν με αρνητικά σχόλια posts το blog χάθηκαν.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά να πούμε τώρα για την ομάδα μας που μας έκανε περήφανους, αλλά και για πολλά άλλα που πρέπει να κάνουμε σαν οπαδοί της ομάδας αυτής για να την σπρώξουμε ακόμα πιο ψηλά. Γιατί δύσκολα και με πολύ κόπο ανεβαίνεις στην κορυφή, αλλά με ευκολία μπορεί από τα ψηλά να πέσεις στα χαμηλά.

Ανώνυμος είπε...

MARESE H MOUSIKI POU AKOUSAME STA MEGAFONA. POS MPOROUME NA TIN METAFEROUME KE NA TIN AKOUME STO BLOG MAS?
EFXARISTO - ANDROS

Ανώνυμος είπε...

ESTI AKRIVOS FILE. EGO THELO NA VLEPO VELITIOSI KAI STON KOSMO.

SAN PIO MEGALOS SE ILIKIA, THELO NA VLEPO TOUS NEAROUS NA ASXOLOUNTE. KANTE NEA PANO RE PEDIA, OMORFA SINXRONA PANO. STO TSIREIO ME TON APOLLONA DEN IXAME OUTE ENA PANO! FENOTAN TOSO ASXIMA APO TIN TILEORASI (ETSI MOU IPAN).

AS VELTIOTHOUME KAI EMIS EPITELOUS!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν κερκίδα σίγουρα και με τα χρόνια θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η ομαδάρα μας πετά αλλά χρειαζόμαστε γήπεδό δυστυχώς.

Επίσης, επειδή υπήρξε σύγχηση ο Dimech έχει 3 κίτρινες και όχι 4, γιαυτό διορθώστε το παρακαλώ :)

Αχ. Οικ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Ασ αφήσουμε τα πρέπει και ασ πει ο κάθε ένας από εμάς του τρόπους που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να πάει ακόμα πιο μπροστά αλλά και να φέρουμε τον κόστο πίσω στα γήπεδα
Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε αρκετό δρόμο τα προηγούμενα χρόνια με τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδος μας.
Οι φίλαθλοι της ομάδος είτε έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και το χειρότερο χάσαμε μία γενιά φιλάθλων αφού οι μικροί ως γνωστό θέλουν να είναι με ομάδες που νικούν.
Πώς θα τους φέρουμε πίσω;
Νομίζω ήταν πάρα πολύ καλή η κίνηση των ποδοσφαιριστών την προηγούμενη χρονιά με τις επισκέψεις σε σχολία για να έρχονται πιο κοντά στους μικρούς οπαδούς.
Θα μπορούσε σε κάθε ευκαιρία σύναξης όλης της πόλης να υπάρχει και παρουσία της ομάδος πχ τα Σαββατοκύριακα στην παραλία, στον κατακλυσμό κτλ. Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία πάντα των ποδοσφαιριστών αλλά και ενός περιπτέρου πχ ή μίας εφημερίδας που θα κυκλοφορεί σε όλη την πόλη, ή ακόμα και σε υφιστάμενες της πόλης πχ Prima SCALA.
Εάν δεν στοιχίζει στην ομάδα θα μπορούσαμε να δώσουμε δωρεάν εισητήρια σε συγκεκριμένες ομάδες οπαδών της ΑΕΚ πχ φαντάρους, ΕΛΔΥΚάριους, συνταξιούχους κτλ
1-2 φορές να πάνε στο γήπεδο, άμα είσαι φίλαθλος θα θυμηθείς τις συγκινήσεις που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο και την επόμενη φορά θα θέλεις να πας μόνος. Μπορεί να ακουστεί παρατραβηγμένο, αλλά η ΑΛΚΗ ήταν η μόνη ομάδα που παρότρυνε τους οπαδούς της να έρθουν στην Ρόζεμπεργκ, θα μπορούσαμε ως ένδειξη καής θέλησης να στείλουμε στο αδελφό σωματείο (πάντα με συνεννόηση της δικής τους Διοίκησης) κάποια εισητήρια να διαθέσουν στους δικούς τους οπαδούς.
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο όντως παίζει μεγάλη σημασία και μπράβο για την αλλαγή στην νοοτροπία του 1980 με την συγκεκριμένη φωνή να αναγγέλει τις διαφημήσεις στα ημίχρονα!!! Έλεος! Το ίδιο μοτίβο από το 80! Μπράβο για την αλλαγή.
Αν όντως θα προούμε σε αλλαγές στο ΓΣΖ, η κύρια αλλαγή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να στεγαστεί η κερκίδα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο είμασταν δεν είμασταν 1.300 άτομα, αλλά μπορούσες να ακούσεις ΟΛΗ την κερκίδα να φωνάζει και δεν ήταν λίγες οι φορές που γύρισαν παίχτες, φωτογράφοι και δημοσιγράφοι να μας δουν επειδή ήταν άξιο απορίας πώς ακουγόμασταν τόσο πολύ!!
Στο ΓΣΖ όσο και να φωνάξεις δεν σε ακούει καν η δίπλα κερκίδα και προκαλείται παραπάνω σύγχηση οπόταν και σταματά ο παλμός
Αυτά σαν σκόρπιες ιδέες και ελπίζω να βάλουμε όλοι κάτω τις δικές σας ιδέες τις οποίες θα μπορούσαμε να τις στείλουμε και στο συμβούλιο ως εισηγήσεις. Έδειξε πως ακούει! Προσωπικά είχα στείλει την ιδέα για να στείλουμε φανέλλα και διαφημιστικά στο πρωινό του Δημόπουλου πριιν τον αγώνα μας με την Μακάμπι, ο οποίος Δημόπουλος έδειξε ότι αγαπά όλες τις ομάδες τις Κύπρου - δεν ξέρω εάν έλαβαν υπόψην το δικό μου μήνυμα, αλλά ξέρω ότι την επάυριο είχα δει εγώ και όλη η Κύπρος τον Δημόπουλο να φορά φανέλα της ΑΕΚ και να την διαφημίζει από την τηλεόραση όσο κανένας άλλος!!!!
Αυτά και καλήν συνέχεια!
Έχουμε πολλύ δρόμο μπροστά μας στο να κάνουμε την ΑΕΚ συνείδηση αλλά μπορούμε κάθε μέρα να κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Φιλικά
Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

ego sta 20 mou peripou ezisa tin aek me 7 kypreous diethnis. pigame tote teliko. oloi mera asxoloumastan me tin aek. kaname pano, xartia na petasoume otan mpeni omada kai pola alla.

ine timi sas san nearoi na zeite afti tin aek. apolafste to! kante tin aek moda. proothiste tin omada mas. to axizei. kante nea pano, organothite perissotera. panta iparxi edafos gia veltiosi.

pame oloi dinata!

prepei na kanoume edra to amoxoxstos kai PANTA MAKRIA APO EPISODIA KAI ENERGIES POU THA VLAPSOUN TIN OMADA MAS.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.