News Update :

Pre match: AEK-Rosenborg

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Πριν από 3 μήνες λέγαμε ότι στόχος μας είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα μετά από 5 αγώνες στην Ευρώπη έχουμε χάσει τα λόγια μας, θαυμάζοντας την ΑΕΚ να παραμένει αήττητη και να διεκδικεί με περισσές πιθανότητες την είσοδό της στους ομίλους!

Κόντρα στη "λογική", κόντρα στην κοινή γνώμη, κόντρα ακόμα και στις προσδοκίες μας. Το φαντάζεστε; Το πιστεύετε; Η ΑΕΚ, αν περάσει, θα παίζει στους ευρωπαϊκούς ομίλους μέχρι τα Χριστούγεννα! Θα μας δώσει την ευκαιρία να ζήσουμε το όνειρο, να υποδεχθούμε (πραγματικά) μεγάλες ομάδες, να χαρούμε το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Θα επωφεληθούμε των τεραστίων χρηματικών ποσών που μοιράζει η ΟΥΕΦΑ αλλάζοντας επίπεδο. Η ενδεχόμενη είσοδος στους ομίλους θα είναι κοσμογονία. Θα σηματοδοτήσει τον δικό μας «Χρυσό αιώνα»! Η ΑΕΚ μας θα γίνει επιτέλους όπως την ονειρευόμαστε: ωραία και Ευρωπαία!!!


Το 0-0 εκ πρώτης όψεως φαντάζει ως ένα καλό αποτέλεσμα, εντούτοις είναι ύπουλο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία πιθανά αποτελέσματα: 1Χ2. Η Ρόζενμποργκ για να προκριθεί θέλει δύο από τα τρία δηλαδή Χ ή 2. Η ΑΕΚ για να προκριθεί χρειάζεται μονάχα άσσο! Υπ’ αυτό το πρίσμα η ΑΕΚ δεν μπορεί παρά να θέλει τη νίκη έστω και με… μισό γκολ, ενώ οι Νορβηγοί ικανοποιούνται και με οποιαδήποτε ισοπαλία πέραν του 0-0.

Για να προκριθούν, δηλαδή, θα πρέπει να σκοράρουν και να μην χάσουν. Εάν το επιτύχουν θα γίνουν η πρώτη ομάδα που σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ στην Κύπρο! Η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί ποτέ γκολ σε όλους τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες (Κοταίκ, Μπαρτσελόνα, Μακκάμπι, Φλοριάνα, Μλάντε). Όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ, αλλά δεν έχασε ποτέ στην Κύπρο (4 νίκες, 1 ισοπαλία). Σίγουρα αν το μάθουν οι Νορβηγοί θα αποκτήσουν ακόμα ένα… άγχος! Ας φροντίσει κάποιος να τους ενημερώσει!

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, ελπίζουμε ότι η έδρα και οι καιρικές συνθήκες θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο. Η αφόρητη ζέστη της Κύπρου των 40+ βαθμών σίγουρα θα δυσχεράνει τις προσπάθειες των «κρύων» Σκανδιναβών. Ο καιρός όμως δεν κερδίζει από μόνος του. Χρειάζεται υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και τεράστια στήριξη από τον κόσμο. Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να είναι στο γήπεδο. ΑΕΚτζήδες και μη, ακόμα και Ανορθωσιάτες (αφού θα γίνει και στο γήπεδό τους). Δεν αφορά μόνο την ΑΕΚ, αφορά όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο!

Βρισκόμενος στο γήπεδο μπορεί να αποτελέσεις μέρος της ιστορίας. Τα €30 είναι ψίχουλα μπροστά στην περηφάνια που θα νιώσεις εάν περάσει η ΑΕΚ μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε 20 χρόνια θα έχεις να λες ότι ήσουν κι ΕΣΥ στο γήπεδο! Θα δείχνεις συγκινημένος στα παιδιά σου το εισιτήριο και θα αναπολείς τις ένδοξες στιγμές!!! Θα ανατριχιάζεις, θα σηκώνεται η τρίχα σου, θα νοσταλγείς… Μπορούμε όλοι μας να γίνουμε μέρος της ιστορίας, αρκεί να το πιστέψουμε, να το παλέψουμε και φυσικά να είμαστε παρόντες!

Από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ τα αισθήματα κάποιου που κάθεται στο σπίτι του και ακούει εξ αποστάσεως τις ιαχές… «γκοοολ». Να μένει ένα-δυο χιλιόμετρα πιο πέρα και να ακούει τα «όλεεεε» μετά την πρόκρισή μας. Πώς θα νιώσει άραγε;;; Πώς θα νιώσετε;;;
   
Οι δεδομένες απουσίες είναι αυτές των Γκόμεζ και Λίνσεν (κάρτες). Το ευχάριστο όμως είναι ότι με το φετινό ρόστερ κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Το περσινό φαινόμενο όπου ψάχναμε παίκτες με το… φαναράκι έχει περάσει ανεπιστρεπτί. 

Ο Λίνσεν παρόλο που αποτελεί βασικότατο γρανάζι της ΑΕΚτζήδικης μηχανής, φέτος δείχνει λίγο κουρασμένος. Κουρασμένος πνευματικά αφού οι επιλογές του στο γήπεδο δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Μάλλον είναι ντεφορμέ και αφού είναι και τιμωρημένος, έφτασε νομίζω η ώρα του Σκοπελίτη. Ο «Ντούρασελ» εντάχθηκε σιγά σιγά στην ομάδα παίζοντας 89 λεπτά σε 3 ματς και έχει στα υπέρ του τη γνώση του γηπέδου αφού αγωνιζόταν εκεί πολλά χρόνια. Δεδομένης της απουσίας του Λίνσεν δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άλλος θα διεκδικήσει τη θέση δίπλα από τον Φαν Ντάικ, πέραν του Σκοπελίτη. Υπάρχει και ο Άλφα αλλά θεωρώ κάπως απομακρυσμένο το ενδεχόμενο παρουσίας του στην ενδεκάδα.

Για τον Γκόμεζ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Πρισό επιστρέφει μετά την ανόητη κόκκινη που δέχθηκε και φυσιολογικά θα ακροβολιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αυτός φαίνεται να είναι και η ενδεκαδάτη επιλογή οπότε το κενό του Γκόμεζ δεν νομίζω πως θα είναι ευδιάκριτο.  

Προσωπικά θα ήθελα να δω τον Κούλλη να ξεκινά στη θέση του Κινγκ. Πέραν από το ότι είναι πάγια θέση μου ότι χρειάζονται Κύπριοι παίκτες στην ενδεκάδα, ο Κούλλης τρέχει πιο πολύ από τον Κινγκ και έχει και καλύτερο σουτ. Στην παρούσα φάση ο Κούλλης είναι σε καλύτερη φόρμα από τον Κινγκ και μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Εξάλλου αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς, όπου ο Κούλλης με την είσοδό του έδωσε την επιθετική πνοή που δεν είχαμε σε καμία στιγμή του αγώνα. Ίσως ήταν λάθος του Κάανεν που δεν τον εμπιστεύτηκε από την αρχή. Όντως ο Κινγκ είναι ο επίσημος αγαπημένος, αλλά πάνω απ' όλα η ομάδα.  

Ως παρτενέρ του Χόφλαντ βλέπω τον Μουρίγιο αντί του Σεράν (αν είναι τελικά έτοιμος). Ο Ισπανός έχει την εμπειρία του πρώτου ματς όπου πέρασε τις εξετάσεις με άριστα. Πλέον γνωρίζει τους επιθετικούς της Ρόζενμποργκ και θεωρώ ότι θα είναι ρίσκο να αγωνιστεί οποιοσδήποτε άλλος στη θέση αυτή. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος αυτός προορίζεται για βασικός.

Κοντολογίς, η ενδεκάδα όπως τη φαντάζομαι θα είναι:
  1. Νέγκρι
  2. Χόφλαντ
  3. Μουρίγιο
  4. Δημητρίου
  5. Ντε Κλερ
  6. Σκοπελίτης
  7. Φαν Ντάικ
  8. Γκαρσία
  9. Πρισό
  10. Κούλλης
  11. Μιρντάκοβιτς
Από κει και πέρα οι Κινγκ, Ντίμεχ, Σεράν(;), Μυτίδης, Άλφα ίσως διεκδικήσουν κάποια θέση. Φυσικά με το «μάτιασμα» που έχουμε, ας ελπίσουμε πως δεν θα έχουμε κανέναν τραυματισμό της τελευταίας στιγμής!


Την Πέμπτη το βράδυ ίσως η ομάδα καταφέρει το ακατόρθωτο. Να αναγεννηθεί από το βούρκο που έπεσε πριν δύο χρόνια, να εξιλεωθεί, να βροντοφωνάξει ότι είναι τεράστια ομάδα, να ξεκινήσει μια νέα περίοδο αισιοδοξίας. Την Πέμπτη το βράδυ δεν μας καλεί μόνο η ΑΕΚ. Μας καλεί η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μας! Μας καλεί η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Μας ψιθυρίζει ο Κίμωνας να παλέψουμε και να νικήσουμε!!!

Εμπρός ΑΕΚάρα!!! Κάνε το όνειρο πραγματικότητα!!! 



Share this Article on :

26 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Η ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΤΣΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΝΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ.

ΑΕΚ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΙΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

ΚΩΣΤΑΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Ζαπατίστα και θα σταθώ λίγο στην 11άδα του αγώνα..ο Λίνσεν όντως δείχνει λίγο έξω από τα νερά του στην αρχή της χρονιάς αλλά είναι φοβερά πολύτιμος ποδοσφαιριστής..είναι ένας παίκτης που έχει την μακρινή μπαλιά και με τον Πρίσο στην 11άδα είναι κάτι που χρειαζόμαστε..δυστυχώς θα απουσιάσει και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση για την θέση αυτή..ο Σκοπελίτης ήταν και αυτός τραυματίας στο παιχνίδι της Νορβηγίας και ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό και να δώσει το παρών του κανονικά στην 11άδα της ομάδας μας την Πέμπτη..με τον Σκοπελίτη μέσα κερδίζουμε ανασταλτικά αλλά επιθετικά θα πρέπει ο Βαν Ντάϊκ να αναλάβει το βάρος και να κάνει ότι δεν έκανε στο πρώτο παιχνίδι..αυτό ήταν να κρατά σωστά την μπάλα και να την περνά στον Μότσαρτ από την Ουρουγουάη..ήταν φώς φανάρι στο πρώτο παιχνίδι ότι στον άξονα οι Νορβηγοί έχουν πρόβλημα..ειδικά ο Ίσα είναι ένας μέτριος παίκτης που πάσα στο μισό μέτρο δεν μπορεί πολλές φορές να κάνει..επομένως αν ανεβάσουμε απόδοση κεντρικά και περάσει η μπάλα στο Μότσαρτ τότε θα έρθουν και τα γκολ..τα άκρα της αντίπαλης ομάδας με τον Πρίσο μέσα θα δεινοπαθήσουν και όποιος και αν παίξει στην αντίθετη πλευρά, είτε ο Κούλλης είναι είτε ο Κίνγκ, θα πρέπει να επιτεθεί περισσότερο..στην Νορβηγία ο Κίνγκ έκανε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο ανασταλτικά..βοήθησε πάρα πολύ τον Ντε Κλερ, ο οποίος δεν ήταν καλός, και έκανε τακτικά αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του..όποιος από τους 2 και αν μείνει στον πάγκο θα είναι σίγουρα η πρώτη αλλαγή της ομάδας στο παιχνίδι και είμαι βέβαιος ότι θα αλλάξει την ροή του παιχνιδιού όποτε και αν περάσει στο γήπεδο!
Σε γενικές γραμμές εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε ομίλους και είναι η ευκαιρία της ζωής μας..με Χόφλαντ-Μουρίγιο στην άμυνα και με τα υπόλοιπα παιδιά να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και θέληση που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πανηγυρίζουμε την Πέμπτη..ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΤΕ AYTO ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ ΤΟΥ 1996 ΜΕ 8 ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΟΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟ 2004 ΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ MAΣ ΤΡΟΠΑΙΟ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ B ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΠΙΑ ΑΕΚ ΔΗΛΑΔΗ? ΗΤΑΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ?)

ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ MEAP ΑΕΚ 0 - 2, ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ PAEEK ΑΕΚ 1 - Ο,

ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.

"ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΟΒΕΡΑ ΣΙΝΚΙΝΙΣΜΕΝΟΣ"
"ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ" "ΠΑΕΙ....ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ"

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΠΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΟΣ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΩΠΟΥΣΑ, ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΠΑΟ ΝΑ THO ΤΗΝ ΑΕΚ? ΜΑ ΠΙΑ ΑΕΚ? ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ 11ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΜΕΤΑ? ΘΑ ΧΑΝΑΚΙΝΔΙΝΕΥΣΟΥΜΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ? ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1996, 2004, 2005?

ΠΑΕΙ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ SINFONOUSE.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ? Ο KROIF ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ UEFA!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΕΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ 50 EURO? ΓΙΑ 30 EURO? ΓΙΑ 500 EURO?

ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΟΧΙ! ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΑΕΚΑΡΑ! ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ,

ΑΝΤΡΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΟΥΣ ΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 3 ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.... ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re kopelia posa isitiria ekopsamen os tora ???? giati ola ta site grafoun oti exi poli zitisi alla ari8mo en lali kanenas !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ,ΖΩ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΟΛΗ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΑΕΚΑΡΑ
JIMMYS

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον 3000 φιλε 11.05
Τεραστια ζητηση

Ανώνυμος είπε...

re file 8:28 simfono apolita mazi sou.. kseroume oloi ta esthimata aek kai ano... ALLA exi kai kapious filous anorthosiates pou den skeftonte opos i perissoteri ( kai oi maxhites) kai tha mas stiriksoun sto match.. 8A ITAN ILI8IO NA AKOUSTOUN SINTHIMATA GIA TI ANO.. tha diksoume oti exoume emis to complex.. eno kseroume oli oti ine auti... ego exo pollous kalous filous anorthosiates kai exi ena o opoios ine aplos agnos filathlos kai tha erti sto match mas ... giauto an iparksi kanenas anoitos pou tha ksekinisi sinthima kata tis ano apla na tou sfiriksoume gia na min sinexisi

Ανώνυμος είπε...

exoue kopsi 4323 isitiria

EL SKALIOTIS είπε...

Τα λόγια είναι περιττά φίλοι μου για την φετινή ΑΕΚ...πάμε δυνατά και προσγειωμένοι ενάντια στους Νορβηγούς για τους ομίλους.

Το κυριότερο είναι σε καμιά περίπτωση να μην αναφερθούμε με συνθήματα ενάντια στην Ανόρθωση. Πρέπει να δείξουμε το επίπεδο μας και πάνω από όλα ότι ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ, την ομάδα που απέκλεισε την Τουρκική Tραπεζούντα και μπήκε στους ομίλους. Το ΠΑΠ γήπεδο ιστορικό και πρέπει να δείξουμε και εμείς τον σεβασμό μας. Να μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν και Ανορθωσιάτες στο πλευρό μας...απλά να θυμίσω στους πιο νέους, ότι στο μπάσκετ ο ΠΙΟΛΑΣ είχε και Ανορθωσιάτες να τον υποστηρίζουν!!!

Την Πέμπτη υπάρχει ΜΟΝΟ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ και κανείς άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργος ΑΕΚ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ,! Ρε παιδια εγω θα παρω τεσσερις αεκτσιδες που δεν ξαναπηγαν γηπεδο, τρεις απο αλλες ομαδες και την οικογενεια μου... Πρεπει να καταλαβετε ολοι οτι τουτι ι στιγμη του αγων για εισοδπ στους ομιλους ειναι μοναδικη καιπολλη σπανια, και μια εμπειρια που δεν ζουμε συχνα... Υποτιριξαμε τις αλλες κυπριακες ομαδες και αυτες θα υποστιριξουν εμας αρα ειναι αδιανοητο να λειπι εστω και ενας αεκτσης

EL SKALIOTIS είπε...

Ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΛΚΗ για την υποστήριξη της στην ΑΕΚ και το κάλεσμα που έκαναν στους οπαδούς τους να είναι δίπλα στην ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια και με αυτή την κίνηση τους ανεβάζουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου ψηλά.

Στο κάτω κάτω είμαστε Σκαλιώτες και δεν έχει τίποτε να μας χωρίζει...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ......


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στην Αλκάρα την Αθάνατη την συμπολίτισσα που μας υποστηρίζει!

Ρε κοπέλια μα έδωκα το γυρό μου να γοράσω ένα τίκετ! ου κκιάολε, έτσι κοσμοσυρροή εν εξανάδασιν τα μματούθκια μου!

Ανώνυμος είπε...

re posa isitiria ekopsame os tora ? akousa konta stis 5000 os tora !
pantos en ksero gia esas alla ego akousa poli kosmo pou en na erti gipedo ! a8ropous pou en eksanapian mapan , ginekes , kopelou8kia .......


Ke opios pou esas pou mpenete damesa exi ta mesa na travisi kalo video tin kerkida mas as to kami ! en istorikos agona asxeta posos kosmos en na pai ke pio en nan to apotelesma travate kanena kalo video !!!!

Ανώνυμος είπε...

BRAVO STIN ALKI. TOUS EUXARISTOUME.

PRAGMATI KAI EGO SIMERA PIGA KAI GORASA ISITIRIA KAI IXE OURA RE PEDIA! IME 33 KAI PROTI FORA EZISA KATI TETIO GIA TIN AEK.

Ανώνυμος είπε...

RE KOPELIA... ESHEI KANENA LEVENTI POU MPOREI NA MAGNITOSKOPISEI TO PAIXNIDI POU TIN TILEORASI?

Ανώνυμος είπε...

Giorgos AEK ws to kokkalo! Re prepei na wrganothoume stin keprkyda kai na eimaste oloi se paniko pou na ton perasoume stous paiktes! Den tha exoume isws tin eukairia na to xanazisooume kai gi auto ton logo prepei na afisoume tin psixi mas sto papadopoulos tin pempti!!

Ανώνυμος είπε...

4200 os tora kai pame !!!
Ideme oli epses to apoel jiame pou epian na klepsoun tin prokrisi i poloni ekountise ton o kosmos ke egirisan to !
Ke emis to idio prepi na kamoume ! Tounta ksa8oukia an tous valoume mia foni en na pian to klama !!!!
Pamen AEKARA !!!!!!!!!

http://aek.com.cy/link.php?id=1380

Ανώνυμος είπε...

mangkes emis imaste parea 3 atoma apo to paralimni..enimaste aekjies..alla theloume na ertoume na doume tin omada..isitiria tha iparxoun sto gipedo? (pls kapios na apantisi gliora alla na exi egkires piges)

Ανώνυμος είπε...

file poli pithanon, an den ginei sold out mexri avrio tote ta ypolipa eisitiria na pan sto gipedo...

Ανώνυμος είπε...

piase tilefono sto somatio to proi na sou poun

Ανώνυμος είπε...

re kopelia ego den exo idea .. alla to tel sti boutik ine 24655901 .. an ine piaste avrio proi proi

Ανώνυμος είπε...

Giorgos, aek ws to kokkalo!! Perimenoume toutin tin mera pou to kairo pou emathame na pienoume sto gypedo gia na doume tis omades mas!! Einai simantiko na ypostiri3oume tin omada mas kai oti lipei se dynami na to symplirwsoume se fwni!! Re prepei na dwsoume tin psixi mas aurio, kai na afisoume tin fwni mas sto papadopoulos! Na piesoume kai na sprw3oume tin omada mas gia 90 lepta kai na min katsoume oute lepto... Na xeirokrotisoume kai na fwna3oume se kathe fasi, na tous piesoume na kamoun lathoi kai na kamoime tin atmosfaira apopniktiki! Oti kai na ginei, opioi kai na pe3oun, osa kai an mas kanoun, na eimaste syngkentrwmeni kai eimai sigouros oti tha eimaste oi nikites, sigoura, ate re oloj mazi na fwna3oume gia ton kimona kai tin aekara mas pou na fkalei azines!

Ανώνυμος είπε...

NAI FILE THA EXI ISITIRIA STO GIPETHO. INE POLI MEGALO GIPETHO GIA NA KANOUME SOLD OUT.

Ανώνυμος είπε...

Ate AEKara mou pame dinata liges wres minane gi to pio istoriko game ever !
plai sou emeis oi frouroi tha se stirixsoume oloi fwni paidia oloi sunexia to xriazete i omada auto !

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.