News Update :

Γήπεδο ... σκουπίδι

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011



Οι συνθήκες που έχει να βιώσει κάποιος οπαδός στο Γ.Σ.Ζ. είναι απαράδεκτες. Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο γήπεδο δεν είναι ποδοσφαιρικό, οπότε το να παρακολουθήσει κάποιος ένα παιχνίδι είναι κουραστικό. Το ταρτάν και η μακρινή απόσταση της κερκίδας αφενός δυσκολεύουν τους φιλάθλους να δουν με ευκρίνεια το τι συμβαίνει στο παιχνίδι και αφετέρου στερούν από την ομάδα από το να έχει μια ισχυρή έδρα. Στα πλείστα παιχνίδια η ΑΕΚ μαζεύει 3000 με 4000 κόσμο (εξαιρούνται τα ντέρμπι όπου ο κόσμος είναι περισσότερος). Ο κόσμος αυτός όσο και να φωνάξει, όσο και να προσπαθήσει να σπρώξει την ομάδα, έχει πάντα ως εμπόδιο την απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο. Τρανή απόδειξη το παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ, όπου οι 6000 οπαδοί μας δημιούργησαν πραγματικά καυτή ατμόσφαιρα, με ευκολία και βοήθησαν την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αφού οι Νορβηγοί ένιωθαν την ... ανάσα τους.

Περνούμε στις εγκαταστάσεις του σταδίου Γ.Σ.Ζ. Αρχικά είναι σημαντικό να αναφερθεί πως το γήπεδο υστερεί σημαντικά σε θέμα υποδομών. Οι τουαλέτες είναι απαράδεκτες και δεν παραπέμπουν σε γήπεδο πρώτης κατηγορίας. Αντιλαμβάνομαι πως γίνονται προσπάθειες τόσο από τις αρχές του σταδίου, όσο και από τη διοίκησή μας, αλλά οι τουαλέτες χρήζουν γενικής ανακαίνισης και όχι απλά σουλουπώματος.

Με τις διοικητικές αποφάσεις για διαχωρισμό των χώρων που κάθονται οι οπαδοί με βάση το εισιτήριο που κρατούν, δημιουργούνται σημαντικά αλλά και σοβαρά πρόβλημα. Ο συνωστισμός των οπαδών – του μεγαλύτερου μέρους τους – σε μια θύρα (την πρώτη της κεντρικής - θύρα 1) είναι επικίνδυνος σε ότι αφορά την ασφάλεια αλλά και λανθασμένος ως προς την εξυπηρέτησή τους.

Στο παιχνίδι για παράδειγμα με τον ΑΠΟΕΛ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, γινόταν το αδιαχώρητο στην μοναδική καντίνα που λειτουργεί για να εξυπηρετεί την πρώτη θύρα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη πως εκεί βρίσκονται και οι τουαλέτες οπότε ο κόσμος που κατευθυνόταν προς τα εκεί ήταν ακόμα περισσότερος. Παρατηρήσαμε ουρές από κόσμο, δυσφορία, σπρωξίματα, υπερβολικά ψηλή θερμοκρασία λόγω της κοσμοσυρροής. Αυτές δεν είναι υγιείς συνθήκες για τους οπαδούς μας. Δεδομένου πως πλέον η κεντρική καντίνα εξυπηρετεί μόνο τους κατόχους διαρκείας (PREMIUM, PLATINUM, GOLD και  WHITE), οι οπαδοί είναι υποχρεωμένοι να κατευθύνονται σε εκείνη την καντίνα με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα.

Όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας, θέτω το εξής ερώτημα: αν πρέπει να εκκενωθεί άμεσα το γήπεδο, πώς θα καταστεί αυτό δυνατόν από μια και μόνο θύρα;  Τουλάχιστον αυτό που είναι και θέμα της διοίκησης και μπορεί να παρέμβει, νομίζω πως θα έπρεπε να επαναξιολογηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων και τον μετριασμό της ταλαιπωρίας τους.

Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ παρατηρήθηκε και το εξής παράδοξο: ενώ πραγματοποιούνταν η αποχώρηση των οπαδών μας, έσβησαν οι περισσότεροι από τους προβολείς του σταδίου. Δεν ξέρω αν έγινε από τις αρχές του σταδίου για λόγους εξοικονόμησης ρεύματος (!), αλλά το θεωρώ απαράδεκτο, μιας και περιορίστηκε η ορατότητα των οπαδών, με όλους τους πιθανούς κινδύνους που αυτό συνεπάγεται. Και σε αυτό το θέμα νομίζω οι συστάσεις της διοίκησής μας προς τις αρχές του σταδίου είναι επιβεβλημένες.

Το στέγαστρο που καλύπτει τους επισήμους του σταδίου επίσης είναι προβληματικό και δημιουργεί προβλήματα θέασης. Ένας που θα καθίσει δίπλα από τα επίσημα του σταδίου, δεν μπορεί να έχει οπτική επαφή με ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο δεν διαθέτει φωτεινό πίνακα (γιγαντοοθόνη) που να προβάλλει τουλάχιστον το σκορ και το χρόνο. Δεδομένου πως το συγκεκριμένο στάδιο φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες και πληρώνεται για να μας παραχωρείται, δεν θα έπρεπε αν μη τι άλλο να διαθέτει έστω αυτό το στοιχειώδες που σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα υπάρχει;

Στα περισσότερα από τα προαναφερθέντα, είναι δεδομένο πως η διοίκηση μας δεν μπορεί να κάνει και πολλά ή δεν έχει την άμεση ευθύνη. Μπορεί όμως να ξεκινήσει πιέσεις προς τις αρχές και τη διεύθυνση του σταδίου για άμβλυνση των προβλημάτων. Στόχος είναι, αν μη τι άλλο να βελτιωθεί η κατάσταση και να μετριαστούν τα προβλήματα, για όσο καιρό είμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενούμαστε στο Γ.Σ.Ζ.

Σε ό,τι αφορά τον διαχωρισμό της κερκίδας, θεωρώ πως χρειάζεται επανασχεδιασμός και βελτιωτικές κινήσεις και αυτό είναι στο χέρι της διοίκησης της ομάδας. Για παράδειγμα να δημιουργηθεί και δεύτερη καντίνα κοντά στα επίσημα, που να εξυπηρετεί την θύρα 1. Μπορεί να δημιουργηθεί και κινητή καντίνα ή να ληφθεί οποιαδήποτε πρόνοια που να βοηθά στην αποσυμφόρηση και η κατανομή των οπαδών σε διάφορα σημεία και όχι  σε ένα και μοναδικό τόπο.

Παράλληλα, πρέπει η διοίκηση, οι δημοτικές αρχές και όλοι οι επιφανείς οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες της πόλης να προωθήσουν το θέμα της κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η διοίκηση εδώ και καιρό κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και θεωρώ πως η συμβολή και των προαναφερθέντων είναι επιβεβλημένη. Ένα νέο γήπεδο θα δώσει στην ομάδα καινούριους οικονομικούς πόρους, μεγαλύτερη δυναμική και μια πραγματική έδρα.  

Τονίζεται πως το παρόν άρθρο δεν έχει πρόθεση να καταγγείλει τη διοίκηση, για τυχόν παραλείψεις ή αποφάσεις της που μπορεί να αποδείχτηκαν λανθασμένες στην πράξη. Σκοπό έχει να περάσει κάποια μηνύματα από τη βάση των οπαδών, που ίσως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τη διοίκηση. Δεδομένου πως όλοι έχουμε ως στόχο το καλό νοούμενο συμφέρον της ομάδας, είναι καλό να περάσουν τα πιο πάνω εκεί που πρέπει και να ξεκινήσουν οι απαραίτητοι χειρισιμοί για επίλυση των όσων μας ενοχλούν. 
 




 






Share this Article on :

22 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

EXERETIKO TO ARTHRO FILE. AN THES NA TO STILIS STIN DOIKISI MESON TOU WEBSITE TIS OMADAS.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, απ΄ότι ξέρω έχουν ήδη ξεκινήσει οι χειρισμοί και πιστεύω ότι η διοίκηση ξέρει τα πιο πολλά από τα προβλήματα που αναφέρεις. Βέβαια και εμείς σαν οπαδοί πρέπει να ενώσουμε τη φωνή μας με τη διοίκηση για να ακούσουν και κάποιοι που κοιμούντε σε 'άλλες εποχές'... αν το μωρό δεν κλάψει, η μάνα δεν θα το ταίσει !!! Όμως ΠΡΕΠΕΙ να επιμένουμε για το ΓΣΖ αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά για γη και οικοδομή μαζί και ΤΩΡΑ είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

DEN DIAVASA KANENA NA MILA GIA TIS PROTOGNORES EPTOSIS. ME 56 EURO THA VLEPOUME KAI TA 3 EUROPAIKIA PEXNITHIA STIN KYPRO.

GIATI OTAN INE GIA THETIKA SXOLIA, KANIS DEN ASXOLEITE NA GRAPSI KATI?

Ανώνυμος είπε...

Νέοι χορηγοί ΚΟΤ και Cyprus Airways

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και οι Cyprus Airways θα είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του shootandgoal.com, οι κύριοι χορηγοί του ΑΠΟΕΛ στην πορεία του στους ομίλους του Champions League.

Με δεδομένο ότι οι γαλαζοκίτρινοι είναι οι πρεσβευτές της Κύπρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο ΚΟΤ θα χορηγήσει την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, στην φανέλα του οποίου θα τοποθετηθεί το σλόγκαν Love Cyprus.

Από την πλευρά της, η Cyprus Airways θα γίνουν ο επίσημος μεταφορέας του ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια του στο εξωτερικό, όπου θα χρειαστί να ταξιδεύσει σε Πορτογαλία, Ρωσία και Ουκρανία για τις αναμετρήσεις με Πόρτο, Ζενίτ και Σαχτάρ αντίστοιχα. Όπως πληροφορούμαστε, οι δύο χορηγίες είναι εξαιρετικά συμφέρουσες για το ΑΠΟΕΛ.

http://shootandgoal.com/page.php?id=49716&bid=8

gia emas en exei ?????????????????????????????????
Eimasten allis xoras emis ????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

giati re file 3.53 ediabases pouthena pws ftaiei i dioikisi gia ta xalia tou gsz? i dioikisi ftaiei gia to diaxwrismo tis kerkidas. ontws bravo tis dioikisis gia ta evrwpaika. den 3erw giati en egrapse kapoios. alla to thema nomizw tou arthrou en allo.

Ανώνυμος είπε...

file 4.15 nomizw miloume gia skandalo. en jai oi thkio kratikoi organismoi. i aek en o ftwxos siggenis? ennoeitai pws an epairnan jai i omonoia ... tha epianan k ekeinoi tis xorigies. plirwnei to kratos jai o forologoumenos gia to apoel. en kanei pou eperase i aek omilous jai akoma jai jini ti mera emilousan gia to apoel k ton athlo tou ... prokaloun akoma jai simera. egw tha ithela na evlepa tin kop na erketoun na elalen pws tha plirwsei ekeini tous provoleis tou papadopoulos dedomenou pws emas en a3iwthikan na mas evroun lisi sto gipedo k paizoume sto koloxaneio tou gsz.

Ανώνυμος είπε...

ime o 3.53
den to ipa me vasi to arthoro file. to arthro mou arese poli. genika to ipa. sinfonoume.

Ανώνυμος είπε...

1.μπράβο στην εκτελεστική επιτροπή για την μείωση των εισιτηρίων για τα Ευρωπαικά.
2.Όσο για το διαχωρισμό της κερκίδας, συμφωνώ ότι δεν είναι βολικός.εισηγούμαι όπως στο 2ο ημίχρονο να ανοίγει, έτσι ωστε όλοι οι φίλαθλοι να φεύγουν ομαλά.
3.Όσο για το Γ.Σ.Ζ.να μην λέμε ότι θέλουμε, κωλοχανείο???μέχρι χθές βρίζαμε την Ανόρθωση και τώρα θέλουμε να γίνουμε και χρηματοδότες τους για βελτιοτικά έργα??? Το Γ.Σ.Ζ. είναι η οικονομικότερη λύση για την ΑΕΚ.(για αυτό επέστρεψε και η ΑΛΚΗ) Τώρα για έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στο στάδιο εξ όσων γνωρίζω γίνονται.Και γιατί δηλαδή να μην δοθούν χορηγίες στο Γ.Σ.Ζ. και στην ΑΕΚ να βελτιώσουν το Στάδιο μας? και απαιτάς ρε φίλε 5.41 απο την κοπ να χορηγήσει το παπαδόπουλος για τον φωτισμό?? αφού το ίδιο πρόβλημα για τα κριτήρια είναι και για το στάδιο μας???γιατί δεν απαιτούμε απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να γίνουν έργα που να πληρούν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ στο δικό μας Στάδιο??? Και δεν είναι καιρός ούτε για γκρίνιες αλλά ούτε και για μιζέριες.Σίγουρα η ομάδα μας γύρισε σελίδα αλλά δεν είναι ανάγκη να γυρίσουν και τα μυαλά μας. Αυτή την στιγμή χρειάζεται σύνεση και προσοχή!!1

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:40 μ.μ το γσζ δε σηκώνει βελτιωτικά έργα γιατί πολύ απλά έκλεισε τον κύκλο του με τη μορφή που το ξέρουμε. Το γσζ δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και αυτό δυστυχως έχει αγωνιστικό κόστο για την ομαδα μας. Αν εννοείς να γίνουν έργα ώστε να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο, μαζί σου... Οτιδήποτε άλλο θα είναι πεταμένα λεφτά.

Μακάρι να παίξουμε στο παπ. τα παιχνίδια των ομίλων γιατί διαφορετικά με την ιδιοτροπία που έχουμε σαν οπαδοί βλέπω να παίζουμε με 2 χιλ. στο γσπ (ξέρετε λόγω απόστασης, κρύου, μπλα, μπλα...) Δυστυχώς ο αεκτζής ακόμα να αποκτήσει γηπεδική και οπαδική συνείδηση. Θέλει και αυτό τον χρόνο του...

Έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για καταλάβουμε ότι χρειαζόμαστε επειγόντως ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ας είναι όμως. Ελπίζω οι κινήσεις που γίνονται να φέρουν αποτελέσματα. Ως τότε όμως επείγει να χρησιμοποιούμε ποδοσφαιρικό γηπέδο αν αυτό είναι εφικτό. Για τα παιχνίδια όμως των ομίλών το παπ. είναι η ιδανική λύση. Ας αφήσουμε τους όποιους ενδοιασμούς και συναισθηματισμούς στην πάντα. Η ΑΕΚΑΡΑ μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από μια τέτοια εξέλιξη.


Ενωσίτης

Ανώνυμος είπε...

ap oti 3erw o fwtismos tou stadiou einai ena apo ta kritiria. ta kritiria en kamposa k exoun na kanoun me episima: dimosiografika thewria.... fwtismo... toualetes ... ipiresies klp klp. to gsz exw tin entipwsi oti en perna me kamia dinami panw pou ena 20%. meta3i mas ektos pou to grasidi ti allo kalo exei? simfwnw me ton filo pou lalei na ta plirwsei i kop. afou etsi kialliws tha meinoun ws ependisi stin anorthwsi. giati na ta plirwsoume emeis?

kai ston filo enwsiti... simfwnw apolita mazi sou file. alla iparxoun k praktikes diskolies gia gsp. ektos pou tes efkoles dikaiologies, enas gonios en diskolo na paei me ta paidia tou se sxoliki periodo. enna ginetai 11 na epistrepsei. k kati tetoio mporoun na skeftoun k ergazomenoi pou sxolanoun arga i 3ipnoun nwris. opote simfwnw pws to pap en oti prepei. gia psixologikous logous epidi ekei pirame prokrisi... o opados den exei dikaiologia na min paei... mporei na ertoun k simpolites mas ... k me to neo paketo pou anakoinwse i omadas mas nomizw einai ntropi toulaxiston gia tous aektzies na min pan. i dioikisi ekane tin iperbasi...prepei k emeis na kamoume ti diki mas.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΑΝΔΡΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ - ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΥΓ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ!!

Ανώνυμος είπε...

Fkallo to kapelo stous a8ropous tis diikisis gia oti ekaman os tora ! Alla panta mporoume na ginoume ke kaliteri ke en milo mono sto agonistiko komati ! Eparatirisa kati proxtes me to apoel ke ekamen mou entiposi en i ali8kia ke ediavasa ke tin kouventa me tis xorigies pou en na doki o kot ke i cyprus airways sto apoel , ke roto meta pou tin terastia epitixian tis omadas mas na mpi stous omilous , pou na men laloumen pellares en jen efkolo prama idamen je tous allous , en eprepe na travisoume parapano xorigos ! Proxtes me to apoel thoro tin stoli mas cyta , petrolina , trepidis , je to studio kati ,diladi oti eixes ke persi pou irtes pou tin defteri katigoria ! ke pou tin alli 8kiavazo 330 000 sto apoel pou ton kot , betfair ston apolona omonia anorthosi , bwin sto apoel (ke gia na men pite oti en logo kosmou en pezi rolo giati metra i provoli tis omadas pou ta mme etsi fkenoun oi times stis xorigies )!
Genika thelo na po oti prepi na poulisoume oso to dinato kalitera tin epitixia mas ! Prepi na evri i diikisi jialous xorigous tora en i efkeria ! Osa parapano fkaloume toso to kalitero !
Ke kati allo , pale gia oikonomiko ofelos tis omadas alla ke kati pou theloume oloi mas , anamnistika tou europa ! En pistefko na exi aektzi pou en 8a gorasi !!


Ediavasa mes to sigmalive oti o kot ke i cyprus en na dokoun xorigia sto apoel giati epesan me omada pou tin rosia ke tin oukrania ! Ate tin rosia na to katalavo erkounte polli touristes alla pou tin oukrania posous idete ! Emis en an peksoume me tin 2 pio dimofili omada stin germania ( vasi erevnas ) ke en na piamen pou ta 3 to pio mialo pou tous imikratikous !!!!

Ανώνυμος είπε...

Den vlepo tin idia evesthisia gia ta kostos tou eisitiriou apo to blog sas. Mia mera prin to pio krisimo match tis istorias mas kai den eixate provlima na pyrovolisete tin dioikisi gia tin timi tou eisitiriou. Tora oute meta tin defteri ekptosi oute mia anafora. GIATI???

Iron AEK είπε...

Φίλε, νομίζω είσαι άδικος. Το να κρίνεις κάποια γεγονότα που θεωρείς ως λανθασμένα δεν σημαίνει πως πυροβολείς κάποιον, ή τον υποσκάπτεις ή θέλεις να τον βλάψεις.

το άρθρο για τα διαρκείας γράφτηκε με συγκεκριμένες απόψεις και όλες τους τεκμηριωμένες. δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και όλες σωστές για να εξηγούμαστε. και αν θες να το πάρω και ένα βήμα παρακάτω, το ότι η διοίκηση κατάλαβε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και μείωσε τις τιμές των πακέτων για την Ευρώπη, αφενός σημαίνει πως και η διοίκηση έχει αντίληψη πως ο κόσμος δεν έχει οικονομική άνεση όσο και να αγαπά την ομάδα και αφετέρου το να δίνει επιπλέον έκπτωση στους κατόχους διαρκείας αντιλαμβάνεται πως το αρχικό ποσό που έδωσαν ήταν μεγάλο.

Εννοείται πως χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της διοίκησης και εννοείται πως είναι προς τιμήν της και μπράβο της. Εγώ προσωπικά καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας και να πάρουν όλοι πακέτα. αλλά φίλε άμα βλέπουμε κάτι στραβό έχουμε δικαίωμα να το αναφέρουμε. έχουν γραφτεί άρθρα για τη διοίκηση, για το πόσο έχει προσφέρει και το πόσο σημαντικό είναι που έχουμε διοικητική σταθερότητα. αλλά θεωρώ πως είναι κάπως παράλογο να βγάζουμε άρθρο για κάθε της ενέργεια είτε καλή είτε κακή. ίσως ήταν λάθος η χρονική στιγμή που γράφτηκε, αλλά υπάρχει και αυτή η άποψη από αρκετούς οπαδούς είτε σου αρέσει είτε όχι. Τελειώνοντας, επαναλαμβάνω πως όλοι χαρήκαμε με την ανακοίνωση για τα πακέτα, και είναι δεδομένο πως το χαιρετίζουμε. δεν χρειάζεται να γραφτεί και άρθρο όμως για κάτι που δεδομένα είναι καλό νέο για όλους. εκτός αν υπονοείς φίλε πως θέλουμε το κακό της ομάδας, που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Εξάλλου αφιερώνουμε πολλή χρόνο στο blog, από τον ελεύθερο μας χρόνο, αφιλοκερδώς , για να δίνουμε βήμα για την ομάδα της καρδιάς μας και να εκφράζονται απόψεις από όλους.

Ανώνυμος είπε...

IRON AEK EISAI LEVENTIS

Ανώνυμος είπε...

to arthro gia tis times kai ta diarkias itan megalo lathos file.
pou tin stigmi pou exis omadara, pou tin stigmi pou me LIGOTERO proipologismo pou to apoel kai tin omonoias exoume stisi mia omadara pou vlepis tous 2 megalous tis lefkosia sta matia kai pou (prosopiki mou gnomi panta) einai poli kalitero apo anorthosis, ael, apollon, (panta me ligotero proipologismo) den dikioligite ena teteio arthro.

gia na milisis gia timi sinithizete na sikrinis afto pou ploronis.

to theama pou prosferi afti oniriki fetini AEK, i istoria pou graftike me tin omada mas na mpeni proti stous omilous tou Europa League, to oneiro pou zisame ekini tin vradia AXIZAN KAI 40 KAI 50 KAI 60EURO.

TO ARTHRO ITAN LATHOS KAI NA XERETE OTI SIZITITHIKE KAI APO TIN DOIKISI ME MEGALI LIPI.

DEN GINETE FILOI TOU BLOG GIA PARADIGMA ERMIS - ARIS, PARALIMNI - DERINEIA (PARADIGMATA LEO) NA INE I TIMI 17EURO I KAI 20EURO........

....KAI NA EXOUME PARAPONA EPIDI STA PLAY OFF PARAKALO TOU EUROPA LEAGUE I TIMI ITAN 30EURO.

TELOSPANTON,

BRAVO STIN DOIKISI GIA TIN NEA EPTOSI.

EGO THA STAHTO ALLOU OMOS FILOI MOU,

TO APOEL TIN PROTI XRONIA POU MPIKE OMILOUS TOU CHAMPIONS LEAGUE DEN KATAFERE NA PAREI TO PROTATHLIMA STIN KYPRO. DILADI DEN KATAFERE TOUS STOXOUS TOU STIN KYPRO EPIDI EPEZE SE 2 KAI 3 (ME TO KYPELLO) TAMPLO.

FETOS,ME EMPIREIA PLEON APO TIN PROTI THITIA, EKAMA 3S METAGRAFES GIA NA MIN PATHEI TA IDIA.

EMIS DISTIXOS (ELPIZO NA EXO LATHOS) DEN THA KANOUME ? INE MEGALO SFALMA. ESTO KAI 2 NEAROUS KATO TON 21 OPOS TON ALFA POU POROUN NA VOITHISOUN OTAN XREASTEI.

INE MEGALO TO MARATHONIO KAI POLI DISKOLO AFOU THA PEZOUME SE 3 TAMPLO.

ELPIZO THA ENISXITEI TO ROSTER TIS OMADAS MAS
KAI OXI NA PARASIRTHOUME ME PARTY EUROPIS KAI DIAFORA!

GIA NA SINEXISOUME NA MEGALONOUME PREPEI KAI TOU XRONOU NA VGOUME EUROPI GIAFTO, H OMADA PREPEI NA ENISXITHEI ESTO KAI ME NEAROUS.

TAPINI MOU GNOMI.

AEK AEK AEK

ΑΕΚ ΜΑΝΙΑ είπε...

Φίλε μου 8:42 κάτσε την μάππαν χαμέ σε παρακαλώ. Ακόμα δεν κατάλαβά πως την είδες και λέεις όσα λέεις. Έτσι πληροφοριακά η ομάδα έκλεισεν τους 2 κύπριους νεαρούς που εκάμαν προετοιμασία με την υπόλυπη ομάδα. Έτες και τες μεταγραφές που έθελες. Κάτι τελευταίο. Εν να ξεκινήσουμε να βάλλουμεν πίεση στην ομάδα που τον σεμπτέβρη να φκέι ευρώπην του χρόνου? Έλεος δηλαδή. Ζήσε το σήμερα και το αύριον άφησε το για αύριον.
Κάτι τέλεια τελευταίον. Επειδή εγώ προσωπικά δεν θα μπορέσω να πιάσω διαρκέιας με μεγάλη μου χαρά είδα τες τιμές των πακέττων για τα 3 παιχνίδια του Εuropa. Eίδη έπιασα το δικό μου για τα παιχνίδια τούτα. Μπράβο στην Διοίκηση για όσα κάμνει γενικόσ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

AN ESI FILE PISTEVIS OTI OI 2 KYPRIOI POROUN NA VOITHISOUN ESTO KAI SE AGONA KYPELLOU, TOTE TI NA SOU PO, ZIS SE ALLI XORA. DISTIXOS.

POS TI IDA? TI THES NA SOU EXIGISO? IDI O MEGALOS ARXIGOS NA LIPI PERIPOU 1 MINA. THA PEZOUME EUROPI, THA PEZOUME STO ANTAGONISTIKO PROTATHLIMA, THA DIEKDIKISOUME KYPELLO. PERNO TO apoel SAN PARADIGMA FILE EPIDI INE I PIO EPANKELMATIKI OMADA STIN KYPRO.

THES SINEPIA GIA NA KERDISIS KOSMOS KAI NA GINIS MEGALI OMADA OPOS I anorthosi tou 90' AN DEN VLEPIS TO AVRIO DEN THA EXIS SINEPIA.

TELOSPANTO. SINXARITIRIA SE OLOUS KAI APO EMENA. MIA ZOH AEK.

Ανώνυμος είπε...

γιατι τοση υποτιμιση στον Αρτεμη και τον Μιχαλη?
Μια χαρα παικταραδες είναι και θα του δεις στο γηπεδο

Ανώνυμος είπε...

file k to apoel p ekame 3 metagrafes ousiastika mia arithmitika ekane gia megalitero roser.vlepe kaka antikatestise ton konti.portaris enas pezi panta..ara ousiastika metagrafi inte mono auti tu mesoepithetikou.k emis den nmz an vriskame kati pou axize den tha kananme metagrafi.ala opos mas edixe k mas diapsefse olus arketes fores o croif den ginonte metagrafes mono gia na ginoun

AEK

Ανώνυμος είπε...

reeeeee IN CRUYFF WE TRUST REEEEEE TA ALLLA OULLA EN PERITTA!!!

Ανώνυμος είπε...

file 7.47 kai ton koulis kypriakou ton ixame gia pextara kai to michali michael kai ton kastana kai pollous allous gia na men anafero kai alla onomata. den nomizo poroun na voithisoun. distixos.

sinfono apolita omos me tous filous pio pano. in kroif we trust. isos den vrikame kati to ousiastiko.

ine kai oraia ataka na tou kanoume pano.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.