News Update :

Добродошли на Ларнака Миљан!!!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011


Το σίριαλ Μιρντάκοβιτς έχει λάβει επιτέλους αίσιο τέλος. Η αλήθεια είναι ότι ξενερώσαμε κάπως με το μάδημα της μαργαρίτας: θα έρθει ή δεν θα έρθει; Η φημολογία περί συμφωνίας με την ΑΕΚ άρχισε στη Λάρνακα στα μέσα Μαΐου. Στην αρχή οι περισσότεροι αντικρίζαμε με ελαφρότητα τη φήμη αυτή αφού δεν πολυ-πιστεύαμε ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα κατέληγε στην ομάδα μας…


Νέα σελίδα
Η ΑΕΚ όμως έχει γυρίσει σελίδα. Έχει αναπτύξει μια δυναμική ικανή να προσελκύσει σπουδαίους παίκτες. Ο Κρόιφ (ναι, αυτός που ήταν στην… Μάλτα) αποτελεί το «Α και το Ω» του extreme makeover της ομάδας μας. Του ασχημόπαπου της Β’ κατηγορίας που γίνεται σταδιακά πρίγκιπας! Η ΑΕΚ αποτελεί σήμερα παράδειγμα για μίμηση. Οργανώθηκε επαγγελματικά, δουλεύει μεθοδικά και νοικοκυρεύεται οικονομικά. Εντάξει, αυτά δεν είναι καινούρια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το εκπληκτικό αυτού του φαινομένου είναι ότι η ΑΕΚ αναγεννήθηκε κυριολεκτικά μέσα από τις στάχτες της! Δεν χορταίνουμε να το λέμε, διότι ζούμε κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα. Η μεταγραφή ΚΑΙ του Μιρντάκοβιτς επιβεβαιώνει την αλλαγή αυτή.

Το μάδημα της μαργαρίτας
Όσο όμως περνούσε ο καιρός και ο Σέρβος δεν παρουσιαζόταν η αγωνία μας κορυφωνόταν. Κάποια στιγμή πιστέψαμε πως η υπόθεση θα ήταν μια μεγάλη φούσκα που θα μας έκανε ρεζίλι σ’ όλη την Κύπρο. Αν προσθέσουμε και τα δημοσιεύματα (κυρίως εκ Λεμεσού) που ψιλο-ειρωνεύονταν και αμφισβητούσαν τη συμφωνία αυτή, τότε το ξενέρωμα διογκωνόταν (φιλάκια από τον Μίλιαν παιδιά)! Οι ψίθυροι έλεγαν ότι ο Μιρντάκοβιτς πήρε προκαταβολή από την ΑΕΚ και ότι εάν δεν έβρισκε ομάδα στο εξωτερικό μέχρι την 1η Ιουνίου, τότε θα ενεργοποιούταν το προσύμφωνο που υπέγραψε μαζί μας. Αξίζει, όμως, να αναφερθεί ότι η διοίκηση ουδέποτε αναφέρθηκε σ’ αυτό το θέμα! Το μόνο που έλεγε ήταν το κλισέ «μας ενδιαφέρει αυτός ο παίκτης όπως και άλλοι καλοί παίκτες». Όλη η παραφιλολογία γινόταν από τον κόσμο και όχι από τη διοίκηση. Τέλος καλό, όλα καλά μπορούμε να πούμε τώρα με ανακούφιση.

Από τον «Ίσα» στον «Μίρντα»
Παρόλο που ο ενθουσιασμός μας έχει περάσει (άλλο να ανακοινώνεται ως έκπληξη και άλλο να μαδούμε τη μαργαρίτα επί ενάμιση μήνα), εντούτοις πρόκειται ίσως για την σπουδαιότερη μεταγραφή που έγινε ως τώρα στην Κύπρο! Το επιθετικό μας πρόβλημα ήταν ολοφάνερο και με την προσθήκη του Σέρβου σίγουρα θα λυθεί. Αν θυμηθούμε ότι ο τελευταίος μας ικανός σκόρερ ήταν Σέρβος (Ισαίλοβιτς), τότε ο Μίλιαν έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει την γουρλίδικη Σέρβικη παράδοση της ΑΕΚ!

Στατιστικά
Τα στατιστικά του είναι χάρμα ιδέσθαι! Σε 189 συμμετοχές από το 1998 έχει σκοράρει 96 γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ο Μίλιαν σκοράρει 1 τέρμα ανά 2 αγώνες!!! Επίσης, δέχεται 1 κίτρινη ανά 10 αγώνες και 1 κόκκινη ανά 90 αγώνες (στοίχημα πως στην ΑΕΚ θα χαλάσει τα στατιστικά του στις κάρτες;;;).

Γυρολόγος
Το μοναδικό γεγονός που ίσως να προβληματίζει είναι ότι κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα. Παρόλο που διαχρονικά είναι παραγωγικός και συνεπώς κάνει καλές σεζόν, την επόμενη χρονιά αλλάζει ομάδα και τις περισσότερες φορές και χώρα. Το συμβόλαιο του είναι τριετές και ελπίζουμε πως θα πετύχει και θα το τιμήσει. Εξάλλου μπαίνει στα 30 και προφανώς αυτό που θα επιθυμεί είναι να κατασταλάξει κάπου… Η ΑΕΚ με την όμορφη και ήρεμη Λάρνακα είναι το λιμάνι του!!!


Δείτε το πρώτο και μοναδικό τέρμα που σημείωσε ο Μιρντάκοβιτς ενάντια στην ΑΕΚ 







Share this Article on :

21 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Μιρτα καλώς όρισες στην καλύτερη ομάδα της λάρνακας (συμπεριλαμβανομένου αυτών που εδρεύουν εδώ «προσωρινά») και προσδοκούμε πολλά από εσένα!

Ανώνυμος είπε...

POU ISTE TORA OLOI ESIS POU LEGATE OTI DEN THA KLISEI O MIRTAKOVITS. ETSI ME APLA LOGIA, KLISAME TO PROTO SKORER TOU PROTATHLITAMOS. ME EXIPNI TAXTIKI APO TIN DOIKISI. ALLIOS O PEXTIS THA PIGENE ANORTHOSI. BRAVO STIN DOIKISI.

AEK1994.

Ανώνυμος είπε...

Απο τις καλυτερες μεταγραφες που καναμε ποτε, μενει να δειξει και για την ΑΕΚ την αξια του στο γηπεδο. Μπραβο στη διοικηση για την κινηση αυτη και κατι μου λεγει οτι θα εχουμε και αλλες τετοιες μεχρι το τελος του καλοκαιριου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίλιαν είναι παιχταράς και μαζί του θα λύσουμε το πρόβλημα μας στο σκοράρισμα.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον Κρόιφ.

Ανώνυμος είπε...

sizitousan lipon simera sena stathmo tis lemessou (apo ta kalitera stin kypro se athlitika) tin enopeisi tou ermi kai tis omonoias aradipou otan enas akroatis steli minima (profanos aptin aradippou)

"OXI stin enopeisi! oles oi enopeisis stin kypro exoun apotixi"

KAI APANTOUN OI DIMOSIOGRAFOS, "EH DEN NOMIZO FILE ARADIPIOTI H ENOPIEISI STIN LARNAKA ITAN APODIXIMENI,AN DEN KANO LATHOS I AEK APO TIN IDIRISI TIS PIGE 3 FORES TELIKO, PIRE ENA TROPAIO KAI PEZI KAI FETOS EUROPI"

erxomeni apo tin b katigoria, ixame na perasoume exetasis. tha kataferne i AEK mas na apodixei oti pesame mono apo dika mas lathoi kai oti i thesi mas san AEK (o logos diladi pou enothikame) ine gia na IMASTE MONO PSILA h THA KINDINEVAME XANA OPOS OLES I OMADES POU ANEVENOUN KATIGORIA KAI ME TO ROSTER POU IXAME PERSI APODEIKNEIONTAS OTI H ENOPEISI MAS ITAN APOTIXIA!

TO APOTELESMA? GNOSTO SE OLOUS MAS. OXI MONO DEN KINDINEPSAME, OXI MONO MINAME MAKRIA APO PERIPETIES ALLA TELOS TOU PROTOU GIROU I AEK ITAN LIGOUS PONTOUS APO TO APOEL. TELOS TIS XRONIA, I AEK MAS XANA STIN EUROPI. TI KAI AN GIRIZAME TA XORIA PERSI? TI KAI AN PIGAME B KATIGORIA KAI KAPIOI VIASTIKAN NA MAS XEGRAPSOUN?

PROS TOUS PROTOTES!

MIA ZOI AEK.

Ανώνυμος είπε...

H xara pou yparxei sth Larnaca tis teleftea meres einai aperigraptoi...

H PERHFANEIA TOU SKALIOTI EXEI EPISTREPSH..ELPIZO FETOS NA KANOUME TH KYPRO PERIFANOI...


OLOI MALTA....XILIOMETRA XILIADES , GIA SENA AEKARA MOU

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί να δώσουμε το παρόν μας την Τετάρτη 29/06/11 στην παρουσίαση της ομάδας μας (8 το βράδυ) στο Μεσαιωνικό Κάστρο και την Πέμπτη στην πρώτη ανοικτή προπόνηση
Έτσι θα δείξουμε την συμπαράστασή μας στην ομάδα και την πίστη στην διοίκηση

Στην παρουσίαση επιφυλάσσονται εκπλήξεις!!!! Εκπλήξεις = Ονόματα!!!!

In AEK we trust!!!

Μία Πόλη
Μία Ομάδα
Μία Ιδέα

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

H diikisi ipen oti stin parousiasi tis omadas en na exi ekpliksis !
Kanenas pextis ? i en an anakinosoun tipote gia gipedo ???

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς για τί εκπλήξεις μιλάμε;

Ανώνυμος είπε...

makari na einai ekinos o pektis pou nomizo ;)

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

re 12:42 pezi ellada jinos pou nomizis se omada pou fori kokina me aspra rige ??? :)

Ανώνυμος είπε...

NOMIZO OTI EKEINOS POU NOMIZEIS 8A EINAI:)

PAIXTARA MOUOUOUOU ELAAAAAA

AEKKARAAAAAAAAAAAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

pio pekti laleis....

Ανώνυμος είπε...

Dennis Rommedahl?

Ανώνυμος είπε...

exume kalus pextes alla en exume polles epiloges kai fooume na men exume ta persina pale

Ανώνυμος είπε...

alimono file 10.24
misi omada exoume simera pou miloume. theloume toulaxiston akoma 6 kalous pextes kai ton pindato.

dexi mback
aristero mback
stopper
koftis
dekari
akoma enas sta akra
pindato

Ανώνυμος είπε...

Simfonw apolita me ton filo 10.39 gia na exoume 2 paiktes se kathe thesi, all to thema einai oti an theorisoume oti kleinei o pindato kenes theseis ksenwn exoume mono 4 opote oi alloi dyo prepei na einai katw twn 21

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΦ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ 1 ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΣΙΖΟΝ ΤΙΚΕΤΣ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΜ!!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΝ Η ΑΕΚΑΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...

ΚΩΣΤΑΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

poio pexti eklisame???????

Ανώνυμος είπε...

pano kato oloi to idio leme gia ton king. an den pezi fisika na katsi panko! pano apo ola i AEK.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.