News Update :

Φίλοι από τα παλιά

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η «κατασκοπία» πρώην παικτών μας συνεχίζεται! Το aekition blog εντόπισε τα χνάρια ενός δυναμικού χαφ που πριν λίγα χρόνια έκτισε μια σχέση αγάπης – μίσους με τους οπαδούς της ΑΕΚ! Ο λόγος για τον… Χάρη Σιλιγαρδάκη!



O Χάρης αγωνίζεται πλέον στον Εθνικό Πειραιώς όπου είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Μάλιστα όπως δήλωσε το περιβραχιόνιο είναι η μεγαλύτερη τιμή στην καριέρα του! Τη φετινή χρονιά είναι συμπαίκτης με τον Μασμανίδη που πέρασε και από τον Απόλλωνα. Είναι η 3η σεζόν που αγωνίζεται στην ομάδα και αποτελεί έναν από τους βασικότερους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη του χρονιά στον Εθνικό αγωνίστηκε με το Ναλιτζή που έπαιξε στην ΑΕΠ αλλά και με το Σίμο που έπαιξε παλαιότερα στην ΑΕΚ.

Ο Εθνικός πάντως διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο αφού εκτός από αγωνιστικά αντιμετωπίζει και δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα. Τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην ομάδα είναι πολλά! Από πλαστά δικαιολογητικά για εγγραφή νέων ποδοσφαιριστών ως κατασχέσεις αυτοκινήτων λόγω χρεών! Από αποχές των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις ως παραιτήσεις προπονητών λόγω τις κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα! Όλα αυτά συνέτειναν στο να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική ο Εθνικός Πειραιώς! Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη βρίσκεται στην 16η θέση από τις 18 ομάδες. Φυσικά μαθηματικά η παραμονή είναι πέρα για πέρα εφικτή αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα τα πράγματα φαντάζουν βουνό.

Ο Σιλιγαρδάκης καθιερώθηκε όχι μόνο στον Εθνικό αλλά και στη Β’ κατηγορία γενικότερα. Κάθε χρόνο δέχεται προτάσεις από πολλές ομάδες όπως Πανσερραϊκό, Θρασύβουλο, Δόξα Δράμας κ.ά.
Στην ΑΕΚ ήρθε το 2005 χωρίς βιογραφικό και χωρίς απαιτήσεις για να αποτελέσει μια επένδυση για το μέλλον. Μέσα από σκληρή δουλειά κατάφερε να εκπλήξει όλη την Κύπρο με το πάθος και τη σταθερότητά του. Τότε ήταν ένας από τους καλύτερους χαφ της Κύπρου. Η εκτίμηση και η αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του ήταν μεγάλη, όμως οι σειρήνες της Ανόρθωσης τον παρέσυραν προς τα εκεί. Αυτή του η κίνηση όπως αποδείχθηκε ήταν η αρχή του τέλους του στην Κύπρο, αφού ποτέ δεν βρήκε θέση στην Ανόρθωση και μετά περιπλανήθηκε ανούσια σε διάφορες άλλες ομάδες.

Τελικά, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και βρήκε το πρώτο του ποδοσφαιρικό λιμάνι στον Πειραιά. Παρόλο που αντιμετωπίζει τρικυμίες εντούτοις ο Χάρης αποδεικνύει πως μπάλα ήξερε, ξέρει και θα ξέρει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σήμερα θεωρείται ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας του Πειραιά!


Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια ουι σκεφτομαστε να πουλησουμε τον negri στην αελ?? αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο μας λαθος

Ανώνυμος είπε...

prgamtatika enas apo tou pextes pou tha ithela na emene xronia stin aek! diavasa me prosoxi to arthro epidi afto lipithika poli tote pou efige aftos o pextis apo tin omada mas. itan enas maxitis kai pano apo ola mankas alla kai kalos podosfairistis. enas dinatos koftis. distixos...afou to metaniose kai o idios apoxorse me ton tropo pou apoxise. pragmatika ine pou tou ligous pextes pou efigan apo tin AEK kai den tous xexasa.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΔΕΡΦΙΑ , ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΩΡΑ 7:00 ΣΤΟ ΚΙΤΙΟΝ , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
...
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

to megalitero mas lathos?
giati re file diladi pios egine o negri? egine diladi tora antikatastatos o negri?

NAI, PROTIMO KAI EGO NA MINEI O NEGRI SAN VASIKOS KAI TOU XRONOU PARA NA RISKAROUME. ALLA DEN INE KAI ANTIKATASTATOS. DEN ITAN KAI ALANTHASTOS. ISTERI ARKETA STO PIO SIMANTIKO PLEON STIXEIO GIA TERMATOFILAKES POU INE TO XEKATHARISMA TON STATIKON FASEON KAI STIS FARMAKERESE PSILES KOFTERES MPALIES. DEN INE KALOS STOU EXODOUS KAI TO XERI KAI O IDIOS GIAFTO KAI DEN VGENI SIXNA KAI DEXTIKAME POLA TERMATA GIAFTO.

EPANALAVANO, PROTIMO KAI EGO NA MINI. SIGOURA EKANE KALI XRONIA. ALLA AN FIGI DEN ANFIVALO OTI POROUME NA VROUME KALITERO APO TON NEGRI. OUTE NIKOS PANAGIOTOU INE, OUTE MBEKAI INE OUTE GORGALIDIS. INE ENAS ARKETA KALOS TERMATAOFILAKAS. VRISKEIS KAI KALITERO.

HOFLANT, VAN NTAIK, MARGASA, PRISO, TSESON, GOMEZ, LINSON, PINTADO. META APO TA OSA ITHAME FETOS AFTOI OI 8 NA MINOUN KAI OI ALLOI...VRISKEI KAI KALITEROUS O KROIF.

OSO GIA TON KINGSLEY ISOS AN KANEI SOSTI PROTIMASIA NA ANAGENITHEI AN MINI KAI TOU XRONOU.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητκό Συμβούλιο της ΑΕΚ Λάρνκας ενόψει τους αυριανού (03/05) τελικού των τελικών με την ΑΕΛ

«Η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του τμήματος. Καλούμε όλο τον κόσμο της Λάρνακας να γεμίσει ασφυκτικά το «Κίτιον», την Τρίτη (O3/05) στις 19:00, για να βοηθήσει τις καλαθοσφαίριστριές μας να πετύχουν την τρίτη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ που ισούται με το πρωτάθλημα. Θα σας περιμένουμε όλους εκεί, μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας να ενθαρρύνουμε την ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ... Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΗΛΗΜΑ ΤΟ 1976 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ?...ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ SIDES ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΑΕΛ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ....ΕΝΑΝ....ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΝ, ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ....ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ...ΚΟΠΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ..ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΙ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.