News Update :

Φίλοι από τα παλιά

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Φαντάζομαι θυμάστε τον Σλοβένο Dejan Geric που αγωνίστηκε στην ομάδα μας το Β’ γύρο της περσινής χρονιάς (2009-10). Ο Geric ήρθε μέσω της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, πέρασε τα δοκιμαστικά πείθοντας τον Μιχαηλίδη, αλλά δεν στέριωσε στη Λάρνακα.


Σίγουρα δεν ήταν κακός παίκτης. Είχε τα προσόντα, το πάθος και το μέλλον για να καταστεί πετυχημένος ποδοσφαιριστής. Το γεγονός ότι είναι γέννημα του 1988 δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του. Ίσως αυτό που θα θυμόμαστε περισσότερο από το νεαρό Σλοβένο είναι η αγάπη που έδειξε για την ομάδα! Φάνηκε αμέσως πως είναι παίκτης «φανέλας». Αγωνιζόταν με πάθος, πανηγύριζε σαν τρελός και προσπαθούσε να ταυτιστεί με την ομάδα. Εξάλλου, τον Ιούνιο του 2010 όταν του ανακοινώθηκε η αποδέσμευση από τον Κρόιφ, ο Γκέριτς αποδέχθηκε την απόφαση παρόλο ότι είχε ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο. Μάλιστα δήλωσε πως τους τελευταίους έξι μήνες που βρίσκεται στην ΑΕΚ έχει συνδεθεί με την ομάδα κι ένιωσε κομμάτι του συλλόγου. Ευχαρίστησε και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη για τη συνεργασία που είχαν, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό προπονητή, «δάσκαλο» και πραγματικό κύριο. Όπως και να ‘χει ο Σλοβένος «Andres Iniesta», όπως τον χαρακτηρίζουν, αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ αλλά η εξέλιξή του θα μας προκαλεί μεγάλη περιέργεια!

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα την «Interblock Ljubljana», που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία Σλοβενίας. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Interblock Ljubljana έκλεισε την καριέρα του ο γνωστός τερματοφύλακας Marko Simeunovič γνωστός και από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό και ΑΕΛ (2002-2006).

Η ομάδα του φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς και κτυπά επάνοδο στην Α’ κατηγορία. Το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Σλοβενίας αποτελείται από 10 ομάδες που αγωνίζονται σε 3 γύρους. Φέτος, ο Γκέριτς, έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια με 818 συνολικά λεπτά. Επίσης, έχει δεχθεί 4 κίτρινες κάρτες και δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Τα πράγματα όμως είναι άσχημα γι’ αυτόν αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Συγκεκριμένα κτυπήθηκε στον αστράγαλο από αντίπαλο που απ’ ότι φαίνεται του έκανε μεγάλη ζημιά αφού υπέστη υποτροπή 3 φορές!





Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Kalhspera filoi mou
oi kopeles ths gunaikeias omadas mas ths kalathosfairas gnwrisan polu asxhmh antimetwpish me vrisies kai propulakismous sth lemeso thn prohgoumenh evdomada
thn tetarth prepei na pame osoi pio polloi boroume
na kanoume kerkida opws to podosfairo na pame 300-400 atoma
i nikh einai misos titlos
sas euxaristw
iasonas

Ανώνυμος είπε...

KATAMESTO TO GIPETHO I 300 ATOMA RE FILE IOSONA.

OLOI 7.30 STO KITION.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.