News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011


Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα την είδηση του επαναπατρισμού του Κούλλη Παύλου. Για να είμαι ειλικρινής προγραμμάτιζα να γράψω άρθρο υποστηρίζοντας την επιστροφή του, όμως ο Κρόιφ μας… πρόλαβε όλους!





Ο Κούλλης θεωρώ πως ωρίμασε. Βρίσκεται και σε μια ηλικία (25) που δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Πλέον, δεν είναι νεαρό ταλέντο. Ο μικρός... μεγάλωσε. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και πιστεύω δεν θέλει ούτε και ο ίδιος να τον αντιμετωπίζουν απλά ως ταλέντο. Τον άκουσα σε πολλές του δηλώσεις και αυτό που εξέπεμπε ήταν πάντα μια σοβαρότητα.

Στα 25 του χρόνια έγινε τόσο γρήγορα γυρολόγος του ποδοσφαίρου. Εκτός από την ΑΕΚ, αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Ομόνοια, Ερμή, Διαγόρα Ρόδου και ΑΠΟΠ. Κανένας, όμως, παίκτης δεν θέλει να αλλάζει κάθε σεζόν ομάδα. Η καθιέρωση σε μια ομάδα θα του προσφέρει το ήρεμο λιμάνι που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και έδαφος να ξετυλίξει τις ικανότητές του. Ικανότητες φυσικά και έχει. Το σουτ του είναι πολύ καλό, ταχύτητα διαθέτει και φυσικά αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η τεχνική του κατάρτιση. Επίσης, το πάθος του ξεχειλίζει δείχνοντας παίκτη που αρνείται να παραδοθεί. Όλοι τον θυμόμαστε με πόσο νεύρο έπαιζε για την ομάδα του την ΑΕΚ όταν ήρθε δανεικός από την Ομόνοια στο Β’ γύρο της καταραμένης χρονιάς (2008-2009).

Φέτος, στην Πέγεια, ίσως ήταν μια ομάδα μόνος του. Μέχρι τώρα μετρά 24 συμμετοχές! Τα γκολ που έβαλε δε, δεν ήταν ευκαταφρόνητα: 6 στο σύνολο (2 με Ανόρθωση, 1 με ΑΠΟΕΛ, Δόξα, Αλκή, Ολυμπιακό). Από κάρτες έχει μόνο 5 κίτρινες σε 24 συμμετοχές και καμία κόκκινη.

Θεωρώ πως η θέση του στην ομάδα δεν θα είναι διακοσμητική. Έχει το στυλ των παικτών που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Κάανεν. Ταχύτητα, δυνατό σουτ και τεχνική κατάρτιση δηλαδή. Επίσης, θα μας βοηθήσει πολύ και στον τομέα των γκολ, αφού είναι παίκτης που το ‘χει.


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαι κινηση. Μπραβο στη Διοικουσα επιτροπη.Welcome home Koulis.

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO OLOI XAIROMASTE GIA THN EPISTROFH TOY KOULLH
H AEK EXEI ANAGKH APO PAIXTES KYPRIOYS KAI KALOUS OPWS O KRISTHS, O MYTIDHS KAI TWRA O KOULLHS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.