News Update :

Οι στάβλοι της Ανόρθωσης

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Όχι, εμείς δεν κάνουμε αντικατοχικό «αγώνα» (λέμε τώρα) για να μας χαρίζουν όπως τους καημένους. Εμείς, παίζουμε μπάλα! Απλά και όμορφα! Και φέτος παίζουμε ίσως την καλύτερη μπάλα. Τίμια και ωραία! Δεν χαρίζεται τίποτα εμάς. Ποδόσφαιρο παίζουμε. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Θέλουμε να παίζουμε ΠΟ-ΔΟ-ΣΦΑΙ-ΡΟ!


Όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Ακόμα και οι ίδιοι το ξέρουν. Η Ανόρθωση ως προσφυγικό σωματείο συντηρείται με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, ώστε να διατηρεί άσβεστο τον πόθο της επιστροφής. Σωστό ακούγεται, όμως υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα. Το να αποβαίνει εις βάρος άλλων ομάδων που απλά θέλουν να παίξουν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είναι έγκλημα κατά του αθλήματος! Και στην τελική ο αντικατοχικός αγώνας τι σχέση έχει με τον αθλητισμό; Σφαγιάζοντας τις άλλες ομάδες θα λυθεί το πρόβλημα; Μια ομάδα με 11 ξένους στην εντεκάδα μήπως θέλει να μας πει κάτι; Άραγε κάποιοι εκμεταλλεύονται την ιστορία της Ανόρθωσης και φανατίζουν τον κόσμο; Μήπως κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ;

Τα πράγματα είναι απλά: η Ανόρθωση κλείνει 100 χρόνια ζωής και πρέπει να πάρει κάτι. Αυτά τα «πρέπει» που έγιναν αυτονόητα είναι που βρωμίζουν το άθλημα. Για ποιο άθλημα μιλάμε όμως; Όταν οι παίκτες που είναι η δουλειά τους και φτύνουν αίμα αγωνιζόμενοι, αντιμετωπίζονται ως κορόιδα, είναι άθλημα; Όταν οι κανονισμοί εφαρμόζονται για μια ομάδα και για την άλλη δεν εφαρμόζονται, είναι άθλημα; Μάλλον δεν ξέρουμε τι μας γίνεται σ’ αυτόν τον τόπο.

Τι να πεις και του Μαρκάσα όταν γυρίζει στην κερκίδα μας και σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τι να του πεις; Τι να του πεις όταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ και τους σταματούν με το έτσι θέλω; Ξέρει κανείς; Τι να πεις του Κρόιφ; Τι να πεις του Χόφλαντ; Τι να πεις του Τζέισον; Τι να πεις του Φαν Ντάικ; Ότι καλύτερα να γυρίζουν πίσω στη χώρα τους επειδή εμείς είμαστε Αφρική;

Είδα τις φάσεις στο ΡΙΚ και καταγράφω τι έδειξε:
Γκολ της ΑΕΚ
Γκολ της Ανόρθωσης
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της Ανόρθωσης
Κόκκινη της ΑΕΚ
Ευκαιρία της Ανόρθωσης
Ευκαιρία της ΑΕΚ
Ευκαιρία της Ανόρθωσης
Κόκκινη της ΑΕΚ
Κόκκινη της Ανόρθωσης
Κόκκινη της ΑΕΚ
Ευκαιρία της Ανόρθωσης
Ευκαιρία της ΑΕΚ

Το ότι ήμασταν κατά κράτος ανώτεροι είναι δεδομένο. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως στον αγώνα 1 ομάδα υπήρχε. Έχει γραφτεί ξανά στο blog πως η ΑΕΚ φέτος είναι καλύτερη από την Ανόρθωση. Εξάλλου είναι κάτι που φάνηκε σε όλους τους αγώνες. Μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί δεν μπορεί να το δει. Λαμβάνοντας υπόψη και τους 2 αγώνες η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και δικαιούταν την πρόκριση. Ποδοσφαιρικά την δικαιούταν, παρασκηνιακά όχι! Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μας συνέβηκε αυτό. Μεγαλώσαμε με τέτοιου είδους καταστάσεις. Έγινε βίωμα πλέον. Θα πάθουμε ανοσία σε λίγο.

Και επειδή αυτό το επεισόδιο το ‘χουμε ξαναδεί, γράψαμε σ’ αυτό το blog πως ο διαιτητής Ζαφείρης που σφύριξε τον πρώτο αγώνα έπρεπε να καταγγελθεί. Δεν ήταν και λίγα τα λάθη που έκανε εις βάρος μας (π.χ. οι 2 κόκκινες του Λαμπάν). Η διοίκηση δεν αντέδρασε και νομοτελειακά ήρθε η σημερινή φαρσοκωμωδία. Γιατί αφήσατε την ομάδα απροστάτευτη; Μήπως γνωρίζατε τι θα συμβεί; Και αν καταγγελθεί ο διαιτητής Σταμάτης θα αλλάξει κάτι κατόπιν εορτής;

"Βρε Σταμάτη είσαι τρέλα με την άσπρη τη φανέλα", φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ


Κάποιος πρέπει να καθαρίσει τους στάβλους. Όποιος κι αν το κάνει, από όποια ομάδα κι αν είναι θα μείνει στην ιστορία! Θα γίνει ο αθλητικός μας ήρωας! Θα μας σώσει όλους! Θα μας λυτρώσει! Θα γίνει ο «Άγιος» του αθλήματος!

Ως τότε, εμείς ως ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε μπάλα! Ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο! Είμαστε αθλητικό σωματείο. Οι άλλοι ας τα βρουν με τον εαυτό τους… τι τελικά είναι!Share this Article on :

53 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Απλά ένα ΑΙΣΧΟΣ!!! και μέτα θέλουν κόσμο στα γήπεδα τρομάρα τους. Σήμερα με το έτσι θέλω πέραση η μικρή όπως αποδήχθηκε κυρία. Με έπερναν τηλ φίλοι Ομονοιάτες, Ολυμπιακοί να με ρωτήσουν μα τί έγινε ή μάλον τί σας έκαναν και δέν το πίστευαν. Μέχρι και ένας συγγενής που είναι με την ανόρθωση με πείρε τηλ να με ρωτήση. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ή μάλλον μόνο στην Κύπρο γίνονται. Τί θέλουν δηλαδή να θρηνήσουμε και άλλα θήματα. Εγώ που μπορώ να πώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος άν έβλεπα μετά το τέλος του αγώνα μπροστά μου τον κύριο με τα μαύρα δεν ξέρω και γω πόσο ξύλο θα του ριχνα. Είδα οικογενειάρχες να βγαίνουν κυριολεκτικά έξω απο τα ρούχα τους και όλοι να γυρνάμε δεξιά και αριστερά να βλέπουμε ο ένανς τον άλλον απορρώντας και να μην ξέρουμε τί να πούμε με αυτά που βλέπαμε.
Πώς να μήν θέλει τώρα να φύγει ο Κυ Κρόιφ απο την Κύπρο. Θα σκέφτεται τώρα "μα πού ήρθα να δουλέψω και να τρώω τις ώρες μου με αυτά που γίνονται".
Ακόμα και με 8 παίκτες κάναμε ευκαιρίες αν είναι δυνατόν και να περνά μια ομάδα που έπεξε περίπου 20 λεπτά συνολικά και στα 2 παιχνίδια. με 3 γκολ που τους τα δώσαμε και αυτά εμείς. και τα υπόλοιπα λεπτα να τους έχουμε καμπουρωμένους στην άμυνα τους.
Πώς θα έρθουν επιχηρηματίες να επενδύσουν σε ομάδες βλέποντας αυτά τα αίσχοι που γίνονται δεν ξέρω και γώ πόσα χρόνια.
Μια μεγάλη απορία μου είναι αν χάρηκαν που πέρασαν με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι τυχαίο που τους λέμε σκουλίκια γιαυτό να μην απορούν.

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ !! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠ! ΑΡΚΕΤΑ ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!
ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ! ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 4 ΘΕΣΗ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ 'ΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΕΣ' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
ΚΥΡΙΕ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΦΥΚΤΟ ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝ! ΑΡΚΕΤΑ! ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ..

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ block ΜΕΤΑΔΟΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
George

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ 1-2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟ.Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.

ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΟΦΛΛΑΝΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ (ΜΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΡΜΗ). Ο ΚΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΡΙΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ. Ο ΔΕ ΦΟΔΕΡΙΧΑΜ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ.

ΑΤΥΧΗΣΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

φιλε γιωργο καλημερα

δυτυχως και να κανουμε καταγγελιες σε σωματα οπως η ΟΥΕΦΑ και λοιπα, το καταστατικο της ΟΥΕΦΑ παραπεμπει την οποιαδηποτε καταγγελια πισω στην διωργανωτρια αρχη της χωρας. δηλαδη την ΚΟΠ. οποτε αδικος κοπος.

αν θελουμε μετρα, μια ειναι η λυση, που ειναι η πιο δυσκολη.

ΓΗΠΕΔΟ!!!

με το να αποσυρουμε τον εκπροσωπο μας απο την ΚΟΠ δεν κερδιζουμε κατι περισσοτερο απο αυτα που ηδη (δεν) εχουμε.

Με το να παιξω με τα δευτερα στα πλευ οφ ειναι μια μορφη διαμαρτυριας αλλα δεν θα αλλαξει κατι ριζικα.

κατα τη γνωμη μου, οταν αδικεισαι επειδη δεν εισαι στα κυκλωματα, οπ μονος τροπος να μην μπορουν να σε αγγιξουν ειναι να γινουμε ακομα πιο δυνατοι.

διοτι χθες, εαν στο πρωτο ημιχρονο βαζαμε ακομα 2 γκολ που διακιουμασταν, θα πηγαιναμε στο ημιχρονο με 0-3.

και μετα οσες κοκκινες και να παιρναμε, δεν θα μπορουσε ΠΟΤΕ καμια αμορφωτη να μας βαλει 3 γκολ και να μας αποκλεισει. \

με λιγα λογια, αυτα που μας κανουν πρεπει να μας ενωσουν, να βαλουμε μυαλο επιτελους και να αφησουμε τα προσωπικα μας και να δουλεψουμε σαν ενα καλοκουρδισμενο ρολοι πολεμωντας τα λαμογια στο γηπεδο, με περισσοτερο κοσμο στην κερκιδα, με ακομα καλυτερους παικτες και επιτελους ΓΗΠΕΔΟ!!!

Μ.

Ανώνυμος είπε...

Mr Cruyff. You would be doing AEK and Cyprus a big favor, if you used a dvd with all the evidence accumulated this year, along with connections at UEFA and FIFA, to request an investigation for Cyprus Football with possible corruption charges for the CFA and its surrounding bodies in charge of refereeing in Cyprus. You will have realized by now that this is not just circumstantial evidence of inability on the referees` behalf, but a well orchestrated effort (likely at a political level) to control Cyprus Football for the benefit of APOEL, ANORTHOSIS, OMONOIA, and in certain cases APOLLON. Please do us all a big favor and take this to the highest possible levels at UEFA and FIFA, for further investigation into the corruption characterizing Cyprus Football.

Ανώνυμος είπε...

eto re pedkia. vrethike o dikaio. o 8.57

re file, kitaxe na dis, an esi nomizis epidi o hoflant evale to xeri tou ston omo tou kafou kai o kafou epesen eno itan dipla kai o allos o amintikos mas tote itan defteri kitrini tote ti sizitoume? sinithises file mou. sinithise na se envoun kai den vlepis tin alithia. enas kalos dietitis porousen na pei tou kafou sikou pano kirie i afou ithen foul na ekamne parartirisi sto hoflant.

pes mou tora o lampan, eno kratousen tin kitrini sto xeri o zafiris sto g.s.z kai klotsisen tin mpala pas tin kerkida tou g.s.z ti xroma karta eprepe na pari? thes na sou apantiso? oute defteri kitrini (afou skopeven na dosi tin proti gia to foul) vazis tin kitrini piso kai dinis apethias kokkini gia antiathlitiki simperifora.

tou negri ithes epafi esi? kai mas les gia fantasmata?

tou tseson to theoris foul gia apethias kokkini? tote apla den katexis. tou christi itan sosti i defteri kitrini.

i fetini aek ine kaliteri apo tin fetini anorthosi. periki piasete to kypello kai akoma kai an minoume triti pame europi. alla den exete tin omada fetos na piasete tropaio. afto itha ego sta 3 match. kai me 8 panikovlithikate sto telos. an ine dynaton.

fantasmata? oxi re file, gia onoma tou theou. etho mas tilefonoun filoi mas anorthosiates, apoelistes, alkiotes kai mas lene oti pexate tin mpala pou pezate ton proto giro alla den sas afise o stamatis kai esi tolmas kai les gia fantasmata?

na sto theso allios. an esi pistevis i anorthosi den evnoite sinexos apo dietitika lathoi..apla les oti den ine megali omada. epidi kai oi 3 megales omades enovounte katafora kai ta teleftea 2 xronia, afou den poroun pleon i omades eukola na stisoun agones metaxi tou logo ton pollon arithmon xeno pexton, ola ginonte me dietisia, kop, sandi, koutsokoumni, koumas kai vale.

EGO DEN THELO I OMADA MOU NA TA EXEI AFTA! MAKRIA! PERIFANIA PANO APO OLA. OTI KAMO, EKAMA KAI THA KAMO...OLA ME TO SPATHI MOU.

APOLOGOUMASTE GIA TIN KOKKINI TOU FOTHERIGHAM. ISOS AN PEZATE 11 ME 8 NA KERDIZATE. ISOS OMOS AN PEZATE XORIS TO STAMATI (AXX..NA ITAN O PINDATO) NA XANATE KAI 1 - 3 KAI 2 - 3.

Ανώνυμος είπε...

ORAIO PRAGMA NA ISE PERIFANOS GIA TIN OMADARA SOU.

Ανώνυμος είπε...

Kyrie Anrthosiati

Esy ohi mono empathia eheis alla kai provlima me tin orasi sou gia na min po me tin krisi sou.

Tou Hofland den itan kan karta.An me to aggigma einai foul kai karta sas systino na epanadimiourgisete to tmima basket sas.

Tou Dimitriou opos eipan oloi itan kitrini!Alla sto dedomeno simeio itan asheti opos kai tou Fotheringham (pou hrisimopioises gia na ta exisoseis).I moni karta pou mborei na epirease to apotelesma itan tou Hofland.
Kai afou einai toso vromikos paiktis eimai periergos na matho poses kitrines kai kokkines epairne stin Germania kai tin Ollandia.Fantazomai oti edo einai pio aetomatides oi diaitites.
Episis i AEK ekane perissoteres apo dyo evkairies alla esto kai gia harin syzitiseos eseis tis dyo pou kanate tis kanate otan paizame me 10 paiktes to poly.

Alla anti na ntrapeis vriskeis to thrasos na dikaiologiseis ta adikaiologita kai apo pano.

Oso gia to arthro mborei na min einai poly diplomatiko alla dystyhos etsi einai ta pragmata.Varethikame na klaigeste.Ehoun perasei 36 hronia.Efhomai na epistrepsete alla pleon oi perissoteroi apo sas ehoun ftiaxei tin zoi sas kai eimai sigouros oti oikto den hreiazeste.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Μ.,

απο οσα ειπες καταλαβεινω οτι 3ερεις απο δικαστικα θεματα. Το καταστατικο μπορει να αγνοηθει εαν στην επιστολη καταγγελιας οι της διοικησης επισημανουν οτι 'ο λογος που αποταθηκαμε σε εσας ειναι επειδη ο οργανισμος ΚΟΠ δεν τηρει τους κανονισμους που επρεπε να τηρα ως παγκυπριος οργανισμος και τους κινα οι κυβερνηση. γιαυτο και τωρα δεν εχουμε αλλη επιλογη με το να στηριχτουμε σε εσας για εναν πληρη ελεγχο του ποδοσφαιρου στα κυπριακα δεδομενα'. θα κινησει την περιεργια τουλαχιστον!
για το καταστατικο μπορουν να εκφερουν αποψη οι μετοχοι της uefa και δεν ειναι απαραιτητο παντα να στελνουν τις υποθεσεις στον ΚΟΠ αν πραγματικα υπαρχει υποθεση!

αφου ο στοχος μας ειναι να μην μεινει η υποθεση στον ΚΟΠ γιατι δεν θα καταφερουμε τιποτε! αξιζει τουλαχιστον να προσπαθησουμε ε;
οσο αφορα τον κοσμο στιν κερκιδες για ποσο να ξοδευουν τοσα χρηματα και να βρεπουν μια κατασταση αδικη και φρικτη; ποσο; ποσο καιρο να τρεχουμε ολοι για να βλεπουμε την κοροιδια να μας ποδοπατει;
λιγο δυσκολο ο κοσμος να ανασυνταχθει αν οι της διοικησης δεν προχωρησουν σε δικαστικη υποθεση εναντια στην ΚΟΠ μεσο UEFA! οχι απλα καταγγελεια... δικαστικη υποθεση πρεπει να ανοιχτει! ισως ο κοσμος να νιωσει οτι η διοικηση δεν μενει με σταυρωμενα τα χερια και να ξαναρθει στο γηπεδο! αυτο ακουσα να λενε ολοι εχτες 'δεν ξαναρχομαι αν δεν παει η υποθεση uefa και αν η διοικηση δεν κανει τα παντα γιαυτο το θεμα. δικη σας κριση..

george

Ανώνυμος είπε...

φιλε η διοικηση θα καταγγειλει τον διαιτητη στην ΟΥΕΦΑ. ειναι τελεσιδικη αποφαση και θα επικυρωθει αποψε εκτος απροοπτου. αυτη ειναι μια λυση σε ενα προβλημα.

το μεγαλυτερο και πιο σημαντικο ομως για μενα, ειναι εμεις να δυναμωσουμε περισσοτερο. να ειμαστε κοντα στους παικτες μας.

γινονται διεργασιες και για γηπεδο. εαν επιτευχθει συμφωνια, ενοειται πως θα παρει και 2-3 χρονια αλλα μακαρι να μας κατσει η φαση και εδω περιμεναμε τοσο καιρο. μακαρι να κατσει η φαση.

Μ.

Ανώνυμος είπε...

Kita3ete 3 match - 2 ittes - 1 isopalia me tin ano na vazi 5 termata oses kai i eukairies pou ekane leei polla.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ? Ο ΧΟΦΛΑΝΤ ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΑ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΟΥΛ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ 20.
Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!! ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΘΩΡΕ!!ΘΑ ΜΙΛΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!
ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗ!! ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΤΕ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΑ ΕΧΤΕΣΙΝΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ... Η ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ.ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΜΕ 3-4 ΠΡΟΣΘΑΦΕΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

pedes sas katanow oti nai i diaitisia itan kaki ktes alla min lete oti gia afto ftaime emis(eimai filathlos tis anorthosis).i defteri kitrini tou xoflant nai itan paratravigmeni alla itan katharotato faoul gt parempodizi me to n agkona to cafu i kokkini tou dimitriou ine kathari gt opos leei k to katastatiko tis uefa epikindino peximo apo piso timorite me apefthias kokkini k o theofilou eprepe na faei defteri kitrini k oxi apevthias kokkini. (k apla thimithite tin kokkini p efae me to ermi o sprogkel itan akrivos i idia fasi me ton xoflant)k o diaititis exase polla sfirigmata genika ktes isvaros k se esas k se emas. empathia exete dixi xekthara esis me ton tropo sas oti panta mazi mas iste proklitiki k afto p ida stin opadiki sas tin selida p oute to onoma tis ano sto pinaka den to grafete dixni tropo sas

Ανώνυμος είπε...

EMEIS IMASTE PERIFANOI ME TIN OMADARA MAS!!!!ESEIS ANORTHOSIATIKA??DE NOMIZO...EMATHETE ETSI...NA KLINETE FOTA....NA PAIRNETE PAIXNIDIA ME DIAITISIES....MIA ZOI MES TIN VROMIA....NA XAIRESTE ETSI 100XRONA

Ανώνυμος είπε...

Kalispera paides, anorthosiatis sto mikrofwno. Oson afora ton psesino agwna egw tha pw oti oi kartes Theofilou kai Jason itan pera gia pera swstes (katakriveian gia to markarisma tou Jason eprepen na efeurethei pio austiro xrwma kartas apo kokkino) enw toso i periptwsi Hofland oso kai tou Foderigham pinoun nero. Gia to an paizei antiathlitika i oxi o Hofland den tha to krinw egw, tha to krinoun oi 8 kartes pou mazepse sto prwtathlima e3w autes tou kipellou an kai oudemia sxesi exei auto me tin sigkekrimeni fasi. Thewrw oti perase i omada pou itan pio isoropimeni se amina-kentro-epithesi kai sta 2 paixnidia, pisteuw omws oti an i AEK enisxithei ston pagko exei mellon. Ne alla logia tis stigmes pou i Anorthwsi den apedide epithetika, den diskoleuotan idiaitera na anaxetisei tis opoies epithetikes prospatheies tis AEK. Eite sas aresei eite oxi exete 11-12 a3iologous paiktes kai apo ekei to xaos, gegonos pou to plirwnete se kourasi. En katakleidi paides epidi ethi3ete thema 100xronwn kai oti i Anorthosi prepei na parei swnei kai kala diakrisi, sas parapempw sta osa ekamen o k. Panagi ston agwna me ton ERMI opou kapioi den sevastikan oute tin epeteio mas.

Μιχάλης Α είπε...

Προς το φίλο ανορθωσιάτη ο οποίος ατυχώς αναφέρεται σε φαντάσματα απλά να του επισημάνω πως γενικότερα η προϊστορία με την ανόρθωση έχει δείξει πως το ευ αγωνίζεσθε ποσώς ενδιαφέρει το σωματείο σας. Να σας θυμίσω απλά το σβήσιμο των προβολέων του σταδίου σας μόνο και μόνο για να επαναληφτεί ο αγώνας πριν κάποια χρόνια. Είναι εμφανές πως η ανόρθωση και οι οπαδοί της είναι της φιλοσοφίας πως οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται δια πυρός και σιδήρου και χωρίς κανένα ενδοιασμό στο να χρησιμοποιηθεί κάθε αθέμιτο μέσο για το σκοπό αυτό. Στο κύπελλο αν μια ομάδα άξιζε να προκριθεί αυτή είναι η ΑΕΚ. Και στα δυο παιχνίδια έγιναν σοβαρά διαιτητικά λάθη όλως τυχαίως και τις δύο φορές εναντίον της ομάδας μας. Αν στο πρώτο παιχνίδι απλά μας αδίκησαν (αποβολή Λαμπαν εις διπλούν και σκληρά μαρκαρίσματα που δεν τιμωρήθηκαν καν) χθες απλά μας έσφαξαν. Το πιο εκνευριστικό είναι η συμπεριφορά πολλών οπαδών την ανορθωσης που κοροϊδεύουν και μας αποκαλούν από υπερβολικούς μέχρι κλαμένους. Φυσικά δεν τους αδικώ επειδή όταν μια ομάδα διαχρονικά είναι μαθημένη σε διαιτησίες 60-40 ή και 70-30 υπέρ της είναι εύκολο να αντιληφτεί κανείς πως δεν ξέρει τι σημαίνει αδικία ή όταν την βιώσει κάνουν παρέλαση οι παράγοντές της στα κανάλια. Εγώ αν ήμουν ανορθωσιατης δεν θα χαιρόμουν έτσι πρόκριση και στην καλύτερη δεν θα άνοιγα το στόμα μου να μιλήσω για δίκαιη και παλικαρίσια πρόκριση.
Τελειώνοντας θα ήθελα απλά να αναφέρω πως το θεωρώ λάθος να αναφερόμαστε στα σφαγιαστικά λάθη του κορακιού. Είναι καλύτερο να επικεντρωθούμε στην κατάθεση ψυχής των παιχτών μας που αν και τελευταία μας έχουν εν μέρει απογοητεύσει χθες αν μη τι άλλο μας έκαναν περήφανους. Θεωρώ πως το Σάββατο οφείλουμε να πάμε γήπεδο παρά την απογοήτευση μας και να τους χειροκροτήσουμε για την υπερπροσπάθεια σε ένα άνισο αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

telika i anorthosiates kata vathos prepi nan je krifoaektzies , pollin enia mas exoun je oulli mera en mes to blog mas. PARETATE MAS RE XERETE OTI EXOUME DIKIO JE PROPATHITE NA MAS FKALETE PELLOUS eto evromisete je esis opos to apoel .

Ανώνυμος είπε...

re na tin shesoume re tin epetio sas! na tin shesoume kai na tin vrasoume! en mas koftoun oi apopseis sas re! isaste poulimenoi tzai potte en 8a oaradexteite tpt!!! ekaloma8ete me ton koutsokoumni tosa xronia na sas evnoa oullous p gyro sto simio pou e3iasete ti simainei podosfairo !!! en mas koftoun oi apopseis sas oute oi omadoules sas! giati isaste nanoi mprosta mas! xwris tin voi8ia na doume pou 8a isastan oulloi pou gyro! na fiete pou ta block mas en 8eloume oute kan na sas 3eroume, paretate mas! pienete evrete tzinous tous kop pete tous na agxwnounte y to 8ema sas paei uefa tzai emas afiste mas! imaste polla perifanoi pou en poulioumaste re! nai re! enantia sto katestimeno! emeis 8a imaste i aitia pou eseis oloi 'oi dynatoi' tha pesete!
ante gia!!

aekara kai den ime kala!

Ανώνυμος είπε...

EGGLIMA KATA TIS ANTHRWPOTITAS KURIOI ! EGGLIMA KATA TOU ATHLITISMOU ! OSAN DEN EKANAN STO BAROSI TA KANOUN TWRA PODA OI ALITES KAI O KIKIS O PROEDROS TOUS TA SKOULIKA...DEN MPOROUN NA MAS NIKISOUN KATHARA KAI VAZOUN ALLA MESA GIA NA TO KANOUN ! STAMATI ISE ALITIS.. NA ELEXSI KAPIOS TOUS LOGARIASMOUS TOU STIN TRAPEZA NA DOUME APO PION TA PERNI O ALITIS. EXOUN FEROI AUTOI TI VIA STO PODESFERO..EXEI ERTHI I VROMIA STO PODOSFERO NA MAS KATHARISI..ALITES GO HOME..
I SKALA INE OLI AEK
OPION RWTISIS INE VAROSIOTIS. TOUS MANTIES TOU VAROSIOU EFERAN TOUS DAMESA.
ATE RE ESSO SAS !!
SKALA POWER

AEK

Ανώνυμος είπε...

mia zwi exete mathi na sas kountoun alites ! Otan sas evnoi to apotelesma ola kala kai ayia skoulikia anipolitoi !
ate olan pou exete kai apopsi an o Hofland pezi vromika !
etsi pexti oute sta oneira sas na exete ektos kai an erti piso o Panelakis sas kai dwsis piso ta lefta pousas efage ! !
o timour ekane thavmata stin omada sas kai sto telos ton ftisate !
o pantelis sas efage tis periousies sas kai twra theli na agorasi omada stin Ellada, ase pou kati akougete oti proseggise ton pezoporiko twra !
Ta pramata ine apla otan sas adiki to score logo tou ithous sas kai tis morfosis sas skoulikia anipolitoi krouzete gipeda !
Otan omws to apotelesma ine allios tote i omada sas peta..
stin arxi tou protathlimatos isastan gia ta panairka, twra omws pou irthe o methistakas sas o aparaotos piso ta kiklomata ta emathe mia xara tosa xronia kai exsou h tropeothiki sas gemati !
sas kei to gegonos oti fetos imaste anwteroi se polla epipeda kai o monos tropos ine allos gia na mas kerdizete.......exoume akoma 2 games palikaria.......oson gia esena pou anaferes oti perase h omada me tis perisoteres isoropies egw tha elega as en kala o Santis - Kikis - k Sia na sou ta pw proswpika skouliki anipolite...
prepi na tin vriskis arketa mesto site tis poli sou kai na grafis ! Tote giati re palikari gamiete i Larnaca pou se anagioni ? ? ?
Na se pona Aek ine oli poli.
Go Home an mporis oxsa evales ta oula ston forea LO:) ! ! !
mathete na seveste gia na to pernete piso palikari.
Themata axsioprepias kanis sas den ta emathe sto krufo sxolio !

Ανώνυμος είπε...

OLOI MAZOI PALIKARIA

INE OLOI SKOULIKIA

INE OLOI SKOULIKIA

INE OLOI SKOULIKIA

Ανώνυμος είπε...

AEK KAI DEN IME KALA

PANTA MAZI AEKARA MOU

PISTOI FROUROI STO PLAI SOU

PAME AEKARA MOU

ISTE OLOI SKOULITJIA

Ανώνυμος είπε...

ITANE OLOI TOUS PALIKARIA
BRAVO AEK MASA

SKALA OLE

Ανώνυμος είπε...

Agapite Mixali, to peristatiko me tous provoleis epanalifthike 1 xrono meta se agwna me tin Alki opou kerdizame opote afiste auti tin karamela stin akri. Magkia sas pou kataferete na perasete ston agwna pou epanalifthike. Os pron to epipedo twn opadwn stous meta3i mas agwnes, pisteuw oti kai oi men kai oi de einai a3iothrinitoi kai posos me endiaferei pios einai autos pou anoigei ton xwro twn vrisiwn kata Varwsiou kai Larnakas. File anwnime 8:10 me tin proistoria twn omadwn na metra 18 nikes 11 isopales kai 4 ittes tis anorthosis se agwna prwtathlimatos den mporw na antilifthw me poia logiki mpaineis se skepseis tou tipou oti den mporoume na sas deroume. Den prokalesa kanena me eirwnika sxolia, apla lew tin apopsi mou apo tin diki mou skopia. Oson gia ta peri diaitisias, egw paw paso dioti profanws den eri3ete mia matia sta statistika na deite poses kartes efortwthike fetos i anorthosi.

Ανώνυμος είπε...

re sta @@ poses kartes epiasete re! piaste tes tzai varte tes tziame pou kserete re skoulikia!!!! tes kartes pou efaame extes an sas to ekamnan itan na krousete ton topo reeeeeee ! fiete re na men sas thoroume ! tzai emeis enna ta ksanapoume sto mellon!! eshete akoma! FILE 8.31 ISE POLLA DYNATOS! MAZI SOU!!!

AEK RE!!
I POLI POU SAS GENNISE SAS STELNEI XERETISMATA! VRWMA KAI DISODIA VGAINEI APO TO SWMATIO SAS! KAIROS NA PAROUME TILEFONO TIN APOXETEFSI!! ANOPORTOI mou kanate k apopsi ! kamete fiesta re na kamete party pou eperasete sto kypello re! tzai men mpainete mes ta block mas! oust!!! anipolitoi!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά είμαι Αεκτζής...αλλά πιστεύω πολύ πολύ έντονα ότι ο διετητής ήταν στημένος από άλλους ΟΧΙ την ανορθωση...ρε παιδια ξυπνηστε λιγο..
1) κανενας δεν μας θελει...σε ολα τα παιχνιδια μας αδικουν-ακομα και εναντιων παφου, δοξας, πεγειας, παραλιμνι κ.ά
2) το παιχνιδι στηθηκε απο την ΚΟΠ...πλεον τα πολιτικα ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο μας... μας εδειξαν κοκκινες για να εχουμε μιση ομαδα στο παιχνιδι με την παφο...τα πολιτικα μπηκαν στο παιχνιδι..οπως αντιλαμβανεστε κι εσεις η παφος ειναι ομαδα δεξια... θελουν την παφο να μεινει και να στειλουν 1 εκ των ερμη και αλκη...σας μιλω απο εγκυρες πηγες... ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ
3) ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΕΙ ΛΕΜΕΣΟ...γραψετε το οπυ θελετε παιδια...ΣΤΗΜΕΝΟ και αυτο...ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΔΗΣΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ.. μικρο το κακο που δεν προκριθικαμε...θα χαναμε απο απολλονα..ξυπνατε φιλοι μου! ξυπνατε! την στιγμη που η ΑΕΚ δεν εχει καθαρο κομα, ΔΕΝ ευνοειτε..ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΟΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!καταντησε αηδια!
4) ΣΙΓΟΥΣΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΦΟ- το τριο της διετησιας το σαββατο θα κανει τα παντα για να χασουμε και γραψτε το οπου θελετε...οσοι διαφωνειτε, απλα δεν πατατε χαμε στη γη τζιαι θορειτε ονειρα και ευρωπες.
5) η ΑΕΚ ΔΕΝ παει Ευρωπη..ΔΥΣΤΥΧΩς και αυτο ειναι στα πλανα της ΚΟΠ.. Παιδια αυτα που σας λεω δεν ειναι κουβεντεσ του καφενε! πιστεψετε με! γραφω σαν ανωνυμος αλλα γνωριζω πολλα! πατηστε χαμε τζιαι αφηστε τες ευρωπες. ο σταμαης εν επρεπε να φυγει που το γηπεδο προχτες επρεπε να το δερουμε οπως οι απολλονιστες. και το σαββατο κανονιστε να μεν φθγει ο διαιτητης που ΘΑ μας καψει...γιατι ΘΑ μας καψει
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

KALA RE KOPELIA KAI NA TON KATAGGILUME TI ALLASI?OTI ETHELAN NA MAS KAMUN EKAMAN TO.TI MPORI NA ALLAKSI DILADI? OKSA STO TELOS NA MAS KOLLISUN OPOS TIS AEL?

Ανώνυμος είπε...

9.44 en 8a katsoume na fkaloume to skasmo epidi enna mas kollisoun !! anoikse ta mathkia sou! idi kolloun mas!!! tzai an ixan chance tha mas erixnan 7 thesi!! ite sou areskei ite oi! nai re enna tous katsoume kataggelies!! tha paei evropi to thema! itan i epitas!!! TELOS!

AEKARA

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

απο ομαδα που εχει προεδρο πραξικοπηματια τι περιμενετε???

Απλα δυστυχως ειμασταν αφελεις

Ανώνυμος είπε...

i omada mas fetos ekane yperprospathia kai ena mikro podosferiko thavma. O logos pou apoklistikame einai kata kirio logo ta amyntika lathi pou ekanamenn. 2 GOAL DORO STO PROTO MATCH KAI XTES O CAFU ME PLATI ME 2-3 AMINTIKOUS DIKOUS MAS NA MAS TO TRAVA.... AFTA

Ανώνυμος είπε...

Kale re filoi Anothosiates.O enas leei oti itan defteri kitrini tou Hofland.O allos leei den itan alla O Hofland enai vromikos dioti pire 8 kartes ara giati na min faei akoma mia?
Epanalamvano kati pou eipa proigoumenos.poses kartes epairne stin Ollandia kai tin germania?Kai kati akoma poses kartes tha epairne an itan paiktis tis Anorthosis?
Kai kala o allos ide oti to tackling to Jason itan apo piso.APO TO PLAI ITAN FILE KAI ITAN GIA KITRINI!
Kai ti mas tsambounate gia ton Ermi?Den mas noiazei.Emeis den eimaste o Ermis.Se ti ftaime an adikithikate?
Alla afou anaferete avto to piagnidi kai epitrepsete mou na symperilavo kai to paignidi protou gyrou metaxy mas poia itan i antidrasi ton opadon sas kai poia i diki mas?Ara ohi to epipedo diaferei.Fysika eseis eiste mahites,stravara sas!
Epipleon ohi re file den adikise kai tis dyo omades prohthes.Den mboreis na exisoneis kapoia sfyrigmata me treis apovoles.Kai opos eipa kai pio pano kai epimenete na to agnoeite i karta pou ekane tin difora itan tou Hofland.Ta ypoloipa itan to kerasaki stin tourta.

Ανώνυμος είπε...

Me tis dedomenes apousies (4 timwries sin Labro travmatias) vlepw endekada me:
Fortin, Dimeh, Shenkhel, Hofland, Margasa
Linsen kai Van Dijk pisw apo ton Gomez
Priso deksia, Cabrera aristera, King centerfor.
Caluwe, Alan, Mitidis, Alecou, Luka, Fwtiou ston paggo. Sin o othodoxos an ehi apotherapefti plirws. Tha protimousa Dimeh Hoffland kentro aminas kai orthodoxo dexia pantws. Vlepi kanenas ekplixi me Alecou centerfor sto arhiko shima?

Ανώνυμος είπε...

katarxin eimai opados tis Anorthosis. mporei kapoios pou esas na mou exigisei gt oi dikes sas kokkines en itan kai itan i diki mas? gt eida polles fores tes faseis kai en ekatalava akoma.

Ανώνυμος είπε...

I diki sas file Anorthosiati den itan me tipote.Alla itan sto 87' otan idi paizame me 9.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά στον Coach μας και με πολλές πολλές επιτυχίες
Βλέπουμε μπροστά ια την τρίτη θέση και τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν πλέον

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

sto agona me tin alki an thimame kala den diakopike o agonas. xanarxise. eite tin idia mera eite...eite stin xeiroteri peripotisi apo eki pou emine o agonas. alla nomiza xanaanapsan i provolis.

anonime 5.31 afou akougese ligo logikos as milisoume. den epeza kamia omada b katigoria. epeza tin anorthosi ston papadopoulos, me to skor tou protou agona enantion mou. otan paradexese sosto oti ston hoflant arkouse mono tou foul, an theorisoume ena ankigma foul, pos tha anatrepso to apotelemsa tou protou agona me 10 pextes? ekei pethane kai i pithanotita mas. epidi exi xalase i roi tis omadas mas kai ekei xathikan ola. kai 1 - 2 na ginota me 10 pextes i aek stin paratasi diskola tha antexame. omos me 11 enantion 11 fenotan apo to proto lepto oti i aek ixe megales pithanotities na perasi. i kitrini tou hoflant mas dialise.

tou theofilou den itan vanavso xtipima. itan ena tackling dinato men alla oxi antiathlitiko. tsinpise tin mpala o kafou kai pire ton pexti o theofilou. kathari kitrini karta. ixe kai karta kai pali tha efevge. giati defteri kokkini? ekei ine i aporia mas. to itho kai me ton tseson. diafono file anorthosiaiti, den itan apo piso, itan apo to pleuro. omos to idio kai ekei. itan foul gia karta. nai. giati omos pali apethias kokkini? ixe kai o tseson karta. tha efevge kai aftos. ola afta fisika afou mas anastatose me ton hoflant.

i pio kokkini apo oles omos xerete pio itan? i antiathlitiki simperifora tou lampan sto g.s.z otan klotsise tin mpala stin kerkida. afti itan apethias kokkini gia kakisti simperifora. den tha epeze sta epomena 2 match. allou...fiskia tou tin xaristike.

sto pentalty tou ramos me ton negri den to sizito epidi den to itha apo tin tileorasi.

Ανώνυμος είπε...

otan rotas giati dextikes kokkini otan ego imoun me 9 kai thes kai apantisi tote ti na sizitisi kapios mazi sou? thes apantisi? pige thima o fotherigham sta lathoi enantion mas pou den mas epetrepsan na diekdikisoume to isitireio. PIGE THIMA KAI TO IXERE KAI O IDIOS AFOU PRIN DIXIS TIN KITRINI EFIGE XORIS KAMIA DIAMARTIRIA OUTE APO AFTON, OUTE APO SINPEXTI, OUTE APO TON KOSMOS SAS. STA 3 MATCH POU PEXAME I PIO KATHARI KOKKINI ITAN AFTI TOU LAMPAN STO G.S.Z GIA ANTIATHLITIKI SIMPERIFORA. MIA KOKKINI POU POTE DEN ITHE. ENO O DIETITIS PARAKALO KRATOUSE TIN KITRINI STO XERI IDI APO TO FOUL POU EKANE O LAMBAN. O LAMBAN POU GIA MENA INE APO TOUS KALITEROUS PEXTES OLOKLIROU TOU PROTATHLIMATOS, THA EXANE KAI TA 2 EPOMENA PEXNITHIA METAXI MAS. KAI THES KAI APANTISIS ESI RE FILE?

TOU NEGRI ME TON RAMOS? I TLEORASI IPEN OUTE PENATLY OUTE KARTA. ENAS LOGIKOS DIEITITIS KIRIE XORIS KAPIO SKOPO, DEN THA EGINE APETHIAS STO TSESON KAI STO CHRISTI ALLA DEFTERES KITRINES. IXAN KARTES IDI KAI OI DIO!

TO EROTIMA INE ENA. O STAMATIS TA EKANE GIA NA EVNOISI TIN ANORTHOSI KAI STO KYPELLO KAI STIN DIEKDIKISI TIS TRITIS THESI MESA STON OMILO (AFOU APETHIAS KOKKINI STO KYPELLO XANIS 2 MATCH STO PORTATHLIMA) H TO EKAME NA ENVOITHI I PAFOS STO EPOMENO AGONA AEK - PAFOS. I EROTISI THA APANTITHI STO AEK PAFOS, ALKI ENOSIS.

AN DILADI EXOUN KATADIKASI TIN ALKI.

IDOMEN.

AEK MEXRI TO KOKKALO.

Ανώνυμος είπε...

SINTOMA THA TAXIDEPSOUME ME AEKGIAN (AEGIAN)

Ανώνυμος είπε...

'Αυριο με την πάφο πάμε για αποθέωση των παιχταράδων μας! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΑΕΚ ΟΛΕ ΡΕ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΑΕΚ ΜΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Palikaria paidia tis Aek mas !
Oi suggekrimenoi ta ekanan ola me kapio skopo gia na vlapsoun tin omada mas.
To ekanan omws toso fanera kai twra me tin Pafo tha mas evnoisoun gia na mas apodixsoun to antitheto. ime poli periergos na dw pws tha mas antimetopisoun simera me tin Pafo... To paixnidi den telioni twra mazi mas. Tha exoune polles aukeries na mas kapsoun...alloste auto ginete mia zwi..
Den theloume kanena na mas evnoi..tHELOUME 50-50 na mas pezoun..alllllaa auto den tha gini pote ektos kai an exoune sinferonta gia kapia alli omada !
Den mas upologizi kanenas !
Omws emeis imaste edw kai to dixnoume sto gipedo !
Oli i vromia ine sto podosfero, kai trano paradigma ta skoulikia apo tin epistrofi tou methistaka tous. twra theloun ta skoulika na kanoun praxsikopima sto podosfero..
pezonte tosa polla sunferonta pou den mas upologizi kanenas giati den imaste sto paraskinio.
Ate olan pou dame vromismenoi..
AEK POWER

Ανώνυμος είπε...

(filika panta) kopelia eimai opados ts ano!kat,arxin en katalavw gt exete tn entipwsi oti evartikan oulloi na sas valoun sto peri8wrio!i aek fetos nmz ekame tn kalliteri ts xronia ws twra!k dikaia tn prwto giro mas ekatsete 3!en akousa omws ena p esas na pei 're kopelia i omada mas epese'!mia omada p itan kamia dekarka pontous mprosta mas k twra en 3 pisw mas!isws ftete k eseis(oxi oi opadoi)?gia ta match t kipellou isxiei to idio!an efrontizete na mas derete sto prwto match k na mn ekamnan ts malakies oi pextes sas na mas xarisoun 2 goal otan na perasetem k twra nan oulla kala j agia!

Ανώνυμος είπε...

to leme file anorthosiati. to legame stis isopalies me ton ermi kai ael, stis ittes me alki kai enosi.

emis etho mesa oi parapano toulaxiston miloume antikimenika. nai kai i anorthosi anevike poli omos mia kali aek FETOS ine kaliteri apo tin anorthosi FETOS. exoume xanakani teties pories. exoume 2 simetoxes ston megalo group eno o apollona kai i ael exoun apo mia.

sigoura sas kaname dora sto proto match. exis dikio. afto den simeni omos oti den poro na diekdikiso to isitireio sto deftero match kai sta kala kathoumena gia mia mikri enoxlisi tou hoflant sto kafou..na mou katastrefi tis elpizes mou o stmatisis.

den pezame me kamia omadoula. pezame sto papadopoulos me tin anevasmeni opos ipame anorthosi kai me to skor tou protou agona enantion mas. pos na to anatrepso otan apovale ton hoflant enoo porouse oute foul na min sfirixi alla kai na sfirize to foul porouse na tou kani mia teleftea pararitiri. APO EKEI KAI PERA TA IPOLIPA INE PERITA AFOU PIKARISTIKE O STAMATIS KAI EXASE TON ELEXO OPOS EXASE KAI I AEK TIS PITHANOTITES TIS.

TA DIKA MAS TA LATHOI TA VLEPOUME.

APANTA MOU MIA APORIA. TOU LAMPAN GIATI DEN TOU EDIXE KOKKINI OTAN ANTETRASE ANTIATHLITIKA STO G.S.Z? THA EXANE KAI TA 2 EPOMENA MATCH. 2 MATCH STO PAPA, 4 KOKKINES.

Ανώνυμος είπε...

File skouliki 19/3/11 10:04 π.μ. isws na exis mia swstin apopsi to oti i omada mas to B guro ixe mia kapsi alla kai me tin voithia tis dietisias fisika.. Ta pramata ine apla sto kupello ekameta oula me tin dietisia kai afto sinveni xronia twra me tin dietisia. Twra thes na mas pis oti itan dikea i prokrisis sas... isws na ise enas kai esi apo autous pou pane gipedo mono enantia tis Aek gia na les pws gmte i skala ? Oi plistoi etsi isaste !
Bravo sas etsi me tin dietisia mia zwi exete kaluteroi omada. etsi sas emathan fisika..me osio me iero pio panw sas.
To oti ixe mia kampi i aek ine alithia, auto omws sunevalan kai kapioi alloi fisika na men onomatizoume apo dikous sas pu ine mestin kop..
ise polla athoos na pistevis pws ola den sinevikan gia ena skopo kai oti to prwtathlima mas den ine vromiko.
h tropeothiki sas ine gemati logo kapiown siggiriwn kai ama to psaxsis tha vris tin alithia...
den theloume na imaste sto paraskinio opws esi. imaste opadoi tis omadas mas kai oxi san esas pou xseftilisate ta panta.. en kero panteli pou ta stinate ta match kai alla polla isws ta xseris alla apo tiflosi na men thelis na ta paradextis.
h ousia ine mia iste mesto paraskinio kai polla malista giati etsi mono mporite na protagonistite.
isws na ise ena apo aftous pou genithikes kai megalwses mestin poli mas kai otan pais gipedo na mas vrizis.. Bravo sou ise wraios ! na se xeronte..isaste vromimesnoi
afta gia tin wra kai tin alithia tin xseris.

Skala Power

Ανώνυμος είπε...

gia to pexnithi den tha po tipote.

TO IPE KAI O ANDREAS MICHAELIDIS KAI MAS TO APODIXE KAI SIMERA. O MITIDIS EXI TIN PODOSFAIRIKI IKANOTITA NA GINI O NEOS MICHALIS KONSTANTINOU. TORA INE I ORA NA PEXI VASIKOS O MITIDIS. EPISTREI O OPER KAI AN PEXI MPLAGIA KAI KORIFI O MITIDIS. GIA NA EXELIXTI PREPEI NA PERNI SIMETOXES SAN VASIKOS. OXI NA MPENI ALLAGI PAS TIN ALAGI EPIDI XTIPISEN O ALAN POU MPIKE ALLAGI.

PROKEITE GIA MEGALO TALENA. KAI PREPEI NA AXIOPIEITHI SOSTA.

AEK

Ανώνυμος είπε...

απλα να απαντησω σε 2-3 πραματα, καποιος καπου λεει πως δεν σας νοιαζει για το τι εγινε με τον ερμη, ε και εμας ρε δεν μας νοιαζει τι εγινε ολη τη χρονια και μας πρηζετε για το ποσο αδικημενοι εισαστε γενικα.. επισης στον φιλο που συνεχιζει να πιππιλα το ατυχεστατο επιχειρημα του" γιατι δεν πηρε τοσες καρτες σε αλλες χωρες" να του απαντησω πως σε αλλες χωρες το ποδοσφαιρο δεν ειναι μοτισιμο οπως στην κυπρο, γιαυτο και ο φοθερινχαμ ο χοφλαντ και αλλοι ξενοφερτοι δεχονται κοκκινες και κιτρινες καρτες τοσο ευκολα.. δεν ειναι εσεις που λετε πως στην αγγλια για παραδειγμα ειναι το ποδοσφαιρο ειναι πιο σκληρο και το αφηνουν? ε καποια φαουλ με τα δεδομενα της αγγλιας δεν ειναι καν φαουλ και εδω ειναι κιτρινες, ξεπεραστετο.. καποιος αλλος επισης λεει πως παιξαμε συνολικα 20 λεπτα στα 2 παιγνιδια.. να του θυμισω πως στο παιγνιδι στο γσζ η αεκ επαιξε μπαλα μετα το 70 οταν και χασαμε το πεναλτυ... περασαμε επειδη ειμαστεν πιο μεγαλη ομαδα και ξερουμε να πιανουμε αποτελεσματα... εσεις συνεχιστε να ψαχνετε φαντασματα, και σβησμενους προβολεις και παντεληες και τιμουρ. γεια σας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
ΤΟ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΩΝ. ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ.
ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΤΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

otan prokalis 7.38 den eprepe na mpenis se blog allon omadon. perasese epidi den mafisi o stamatis na diekdikiso tin niki sto papadopoulos. to lei oloi kypros. outederoi kai merikoi anorthosiates to leme. den sou oti an den etroge tin proti kokkini o hoflant tha pernousame emis. apla sou leo ixame polles pithanotites apla epidi skorarame grigora kai to mono pou thelame itan ena dektero goal na pame paratasi. to pexnithi tinaxtike ston aera meta tin adiki apovoli tou hoflant. ta alla ine epakoloutha. 1 - 2 tha pigename paratasi. 2 - 3 tha pernouse i aek. to ti tha ginotan den mas afise na mathoume kapios me ta mavra pou protimise gia kapio logo na tinaxi ton agona sto aera.

ESI TORA DIKIOLOGIES TA FOTA, DIKIOLOGIS TON STAMATI, DEN SAKOUSA NA PIS GIA TIN ENERGIA TOU LAMPAN KAI TI XROMIA KARTA ITAN AFTI ANTIATHLITIKI ENERGIA STO PROTO PEXNITHI STO G.S.Z.

to penalty to exases sto protahlima oxi sto g.s.z.

PERASES ME TI DIETISIA TOU ZAFIRI POU XARISTIKE STO LAMPAN KAI ME TIS APOFASIS TOU STAMATI. FETOS, FETOS FILE MOU DEN ISE KALITERI OMADA APO TIN AEK. FETOS.

Ανώνυμος είπε...

Loipon na sou exigiso file Anothosiati 7.38 dioti eiai xekatharo oti den katalavaineis ti sou lene oi alloi otan sou apantoun.
Prota ego eipa oti den mas noiazei ti egine me ton Ermi.Na sou to kano pio liano an theleis.Ti shesi ehei avto pou egine me ton Ermi(pou itan adio gia tin anorthosi) me tin AEK?Giati prepei na adikithoume se ena poly pio simantiko agona epeidi adikithikate me ton Ermi?Kai esy ehies to thrasos apo pano na milas gia atyhestata epiheirimata.

Oso gia to atyhestato epiheirima mou(pali ego imoun o vlakas) gia ton Hofland mono kai mono to gegonos oti les oti einai motisimo to podosfairo stin Kypro me epivevaioneis.Ara den einai vromikos paiktis o Hofland alla emeis motes.Symfono.Ara to diko sou epiheirima oti epeidi dehtike 8 kitrines o Hofland sosta dektike akoma mia einai atyhestato.Proton dioti se allo protathlima den that tis dehotan kai deftero ti shesi ehei to oti pire 8 kartes proigoumenos.Simainei oti prepei na dehetai kitrini se kathe paignidi oti kai na kamei?

O hofland den ehei paixei stin Anglia.Ehei paixei stin Ollandia kai Germania kai ekei ta foul dinontai pio evkola.Alla tha se rotiso pali?Poio podosfairo einai kalytero?Avto pou stamataei kathe treis kai ligo gia mikro paravaseis i avto pou afinei merika foul na perasoun?

aekition blog είπε...

Το ιστολόγιο αυτό είναι ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σελίδα ομάδας στο διαδίκτυο που απαξιώνει τη ΒΙΑ, το ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τα κακώς έχοντα. Στο ιστολόγιο αυτό «παλεύουμε» να μεταφέρουμε ένα διαφορετικό μήνυμα, ένα μήνυμα αθλητοπρέπειας!

Προφανώς επισκέφτηκες το ιστολόγιο πρόσφατα και δεν έχεις σφαιρική εικόνα για το τι γίνεται. Το πρώτο πράγμα που ίσως θα έπρεπε να κάνεις είναι να διαβάσεις διαχρονικά τα άρθρα που γράφτηκαν.
Αντιθέτως, έχεις απομονώσει μια ατάκα ή έστω 1 άρθρο ανάμεσα στα 700+ που γράφτηκαν για να επιτεθείς, να συκοφαντήσεις και να φακελώσεις. Ρατσιστικό, θα έλεγε κάποιος…

Οι κατηγορίες σου δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα και με αυτά που πρεσβεύουμε και γι’ αυτό τα θεωρούμε ΣΚΟΠΙΜΑ και ΑΛΛΟΤΡΙΑ.

Μπες στα ανοικτά forum άλλων ομάδων (π.χ. Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ κλ.π.) και αντιπαρέβαλε αυτά που γράφουν με αυτά που γράφονται εδώ. Ιδού η Ρόδος, αγαπητέ! Θα το κάνεις;;;!!!

Η βία και ο ρατσισμός έχουν θεριέψει στην κοινωνία μας (ξυλοδαρμοί αλλοδαπών, ίδρυση νεορατσιστικών οργανώσεων που μπήκαν και στους οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων, επεισόδια σε αγώνες κ.ά.) και εσύ περί άλλων τυρβάζεις!

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως τα ΚΙΝΗΤΡΑ σου είναι άλλα! Οι απειλές, οι συκοφαντίες, τα ψεύδη που εξαπολύεις εναντίον μας φανερώνουν το λιγότερο κακία και στοχευμένη εμπάθεια!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο αθλητισμός χρειάζεται νέες ιδέες και φωνές για να διορθώσουν όλα τα σαθρά που υπάρχουν στο χώρο. Και για να γίνει η αλλαγή πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από μέσα μας, αγαπητέ φίλε!!!

ΥΓ. Για αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο σχόλιο που ήρθε στο ιστολόγιο και υπογράφεται ως… «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»

Ανώνυμος είπε...

ayto to blog fili mou einai isos to kalitero opadiko blog. to mono pou tha ithela ego prosopika ine na to dimosiefti kai allo kai na akoume tis gnomies kai allon opadon tis omadas mas. prosfata, merikoi sinpotites mas tis alkis antegrapsa to blog mas. poli kala kanoun fisika gia na exoun kai ena topo na lene ta dika tous. ego apla to leo gia na toniso to poso epitiximeno blog afto. exalloun ego prosopika den gnorizo kan pioi ine i armozei tou blog.

sinexiste tin kali doulia pedia.

KAI ETIMASTITE NA PETASOUME ME TIN AEKGIAN.

Ανώνυμος είπε...

reee giorgo.....esi tha ertis mazi mas otan taxidevoume stin europi me tin aek?

an ontos ise tis tou mariniou ena pragma exo na sou po. ISE ENAS MEGALO PRODOTIS ESI KAI OI ALLOI 10, 20 PRODOTES.

AEK OLAN

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΓΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΝΤΕΝΤΕ .....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.