News Update :

Η επιστροφή;;;

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η επιστροφή του Κινγκ στη Λάρνακα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Περισσότερο, νομίζω, τον φέραμε εμείς οι οπαδοί παρά το τεχνικό επιτελείο. Σε κάθε ευκαιρία ο κόσμος φώναζε το όνομά του, δείχνοντας στη διοίκηση την επιθυμία του. Ακόμα, θυμηθείτε και την προσπάθεια απλού οπαδού να μαζέψει λεφτά από όλους μας στην πρώτη προπόνηση ώστε να έρθει πίσω ο Κινγκ! Τελικά, η διοίκηση μας έκανε τη χάρη και στις 21 Ιουλίου ο βασιλιάς επέστρεψε! Η υποδοχή του ήταν άνευ προηγουμένου αφού τον υποδεχθήκαμε μετά βαΐων και κλάδων (βλ. εδώ). Οι… «μετασεισμοί» του «επαναπατρισμού» του ήταν τόσο μεγάλοι, που ορισμένοι έγραφαν κιόλας πως ο Κινγκ είναι η μοναδική ποιοτική μεταγραφή που κάναμε! Τελικά, τι πήγε λάθος;;;


Η εμπειρία, πάντως, από ανάλογες ποδοσφαιρικές επιστροφές δείχνει απογοητευτικά αποτελέσματα… Στις πλείστες των επιστροφών οι παίκτες δεν έφτασαν στα επίπεδα που ήταν προτού φύγουν! Οι λόγοι είναι πολλοί. Κατ’ αρχάς κάθε ποδοσφαιρική χρονιά είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Το να παίζεις καλά δεν είναι μόνο δικό σου προσωπικό θέμα, αλλά εξαρτάται και από ποιους έχεις γύρω σου (συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, οπαδοί). Στην περίπτωση του Κινγκ, πριν να φύγει ήταν μια ομάδα μόνος του. Βίωνε το «αρχηγιλίκι», του άρεσε και τα κατάφερνε περίφημα. Υπάρχουν παίκτες που αν δεν νιώθουν πως είναι το Α και Ω μιας ομάδας, βραχυκυκλώνονται. Σήμερα, ο Κινγκ, είναι μέλος μιας ομάδας με πολλούς ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες. Παίκτες που η προσωπικότητά τους, τους κάνει a priori ηγέτες. Ο ρόλος του στην τωρινή ομάδα δεν είναι αυτός που είχε πριν να φύγει! Έχοντας υπόψη αυτό, είναι σωστό να έχουμε και τις ίδιες απαιτήσεις που είχαμε πριν να φύγει;;; Ο προπονητής μας απ’ ότι φαίνεται δεν τις έχει.

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε. Ο Κινγκ είναι σήμερα 30 ετών, σε μια ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία αλλά ενδεχομένως και… κουρασμένη. Οι τελευταίες του 5 χρονιές ήταν γεμάτες. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κινγκ αντιμετωπίζει σοβαρό και επίπονο πρόβλημα στους μύες του. Για να ανταπεξέλθει χρειάζεται καθημερινή και πολύωρη θεραπεία. Προσωπικά πιστεύω, πως η απουσία του δεν είναι σνομπάρισμα από τον προπονητή, αλλά προφύλαξη για τα ματς της τετράδας! Ας κάνουμε υπομονή και ο Κινγ θα επιστρέψει!!! Κινγ, Κινγκ, Κινγκ!!!!

ΥΓ. Ο Ηλίας Πονηρός σε άρθρο του στην «κερκίδα» έγραψε «Ο "Βασιλιάς" της ΑΕΚ, αποτέλεσε την πιο μεγάλη μετεγγραφή στην ιστορία των "κιτρινοπρασίνων"». Να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με το χαρακτηρισμό «η πιο μεγάλη μετεγγραφή στην ιστορία». Ίσως αυτό που εννοούσε είναι πως ο «Βασιλιάς» αποτέλεσε τον πιο αγαπητό ποδοσφαιριστή στην ιστορία μας. Το να γράφει όμως ότι είναι η πιο μεγάλη μετεγγραφή στην ιστορία μας είναι ολίγον υπερβολικό. Εσείς τι λέτε; Ποια είναι η πιο μεγάλη μας μεταγραφή;


Share this Article on :

7 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ζαπατίστα,

Άνδρος φανερωμένη. εγώ δεν θα βιαστώ να κρίνω τον Κινγκ. Ο άνθρωπος είμαι σίγουρος ότι προσπαθεί για το 100%. Αν θυμάσαι καλά, τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές είχε παίξει αρκετή μπάλα και ήταν από τους πιο απρόβλεπτους και επικίνδυνους παίκτες και ίσως ήταν ένας από τους λόγους που έπεζε η Άεκ τρομερή μπάλα. Η γνώμη μου είναι ότι η πίεση που ασκείται από τον κόσμο προς τον Κινγκ είναι αφάνταστη καθώς οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Το γεγόνος ότι με κάθε άγγιγμα του Κινγκ της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή, αρχίζει ο κόσμος να τραγουδά ρυθμικά το "Κινγκ Κινγκ" προσθέτει ακόμη περισσότερο άγχος στον παίκτη. Ελπίζω να παίξει πιο υπομονετικά και λιγότερο επιπόλαια στα μπαράζ και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τραγουδά το όνομα του μετά από κάθε αγώνα.

Θα ήθελα να εκφέρω μία γνώμη όσο αφορά την μετεγραφολογία. Ίσως εκ των υστέρων η φυγή Κόντε ήταν λανθασμένη? Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Κόντε αλλά έμεινε ο Σόουζα. Δεν κρίνω, είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής είχε τους λόγους του, απλά θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος φίλος το λόγο.

Σας ευχαριστώ και πάμε προς ολοταχώς για τετράδα.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι δυνατόν να είναι τώρα 5.45 το πρωί και να είναι συνδεδεμένοι στο αεκιτιον 661 χρήστες?

Άνδρος Φανερωμένη
Αίμα Τιμή Σκάλα μια ζωή

Ανώνυμος είπε...

NOMIZW H PIO MEGALH METAGRAFH MAS SE ONOMA HTAN AYTH TOY CAMPO. AN KAI DEN MAS EPAIKSE MPALA THEWRW OTI EINAI APO TOYS MEGALYTEROYS PAIXTES POU PATISE TO PODI TOY STHN KYPRO.
O KING HTAN APO TIS PIO MEGALES MAS METAGRAFES ALLA KAI TWRA O HOFLAND KAI O VAN NTAIK.SE BATHOS XRONOU NOMIZW THA APODEIXTOYN POLY MEGALES METGRAFES OXI TOSO SE ONOMA OPWS TOY CAMPO ALLA SE POIOTHTA.

Ανώνυμος είπε...

exo ena proesthima oti akoma den eidame tipota apo megales meteggrafes!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μια εισήγηση για το μπλοκ μας...να βάλετε κουμπί like όπως έχει το facebook έτσι ώστε να δείχνουμε με πιο εύκολο τρόπο με ποιούς συμφωνούμε και dislike για αυτούς που διαφωνούμε...

Ανώνυμος είπε...

Paidia eisigoumai na dimosiefsete tin synentefxi tou Jordi stin istoselida tis FIFA.

Ανώνυμος είπε...

Eimai o 9.03 vlepo oti to kanate idi,bravo.

Ανώνυμος είπε...

poli kali idea tou filou 6.37 !

na kano kai ego tin isigisi mou. diafimiste to blog! diafimiste to aektion.com.

diafimiste tin aek na megalosi! kante o kathenas oti perna apo to xeri tou giato megalo tis aek mas.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.