News Update :

After match: ΑΕΚ - Ανόρθωση 1-2

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Εν ομάδα τούτη να μας δέρει;», διερώτονταν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ μετά το τέλος του ματς. Κάποιος άλλος φώναζε «Η μια ομάδα έπαιζεν μάππα και η άλλη έβαλλεν γκολ». Κάπως έτσι ήταν, λοιπόν, τα πράγματα. Η ΑΕΚ να έχει την κατοχή, την πίεση, τις ευκαιρίες, την υπεροχή και η Ανόρθωση χωρίς να μπορεί να πιέσει σε κανένα σημείο του αγώνα να βάζει 2 γκολ μετά από ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμυντικά μας λάθη!


Ο Κάανεν μετά από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας, προέβηκε σε ΤΟΛΜΗΡΕΣ αλλαγές στο σχήμα αλλά και στο σύστημα. Φυσικά αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων λόγω των απρόσμενων απουσιών των δύο βασικών μας αμυντικών Χόφλαντ και Σιένκελ! Πλέον δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς για την καταραμένη μας ατυχία!!!

Με Φορτίν τερματοφύλακα, Ντίμεχ, Λίνσεν, Μαρκάσα, Θεοφίλου πίσω, Φαν Ντάικ, Κάλουε, Γκόμεζ πιο μπροστά και Τζέισον, Κινγ και Πρισό προωθημένους, ο Κάανεν προσπάθησε να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα και τα κατάφερε! Αυτή τη φορά το πείραμά του πέτυχε, παρόλο που δεν κερδίσαμε. Η ομάδα έδειξε πως δεν ξέχασε τη… «διαστημική» μπάλα που έπαιζε προ μηνών. Ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε και αυτή ήταν η ΑΕΚ! Επίσης, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους ανεβασμένους Τζέισον, Κινγκ, Θεοφίλου, Κάλουε και Γκόμεζ.

Και ενώ η ομάδα ήταν ανεβασμένη και προσπαθούσε να νικήσει τον αγώνα και την ατυχία της, πάλευε πολύ περισσότερο να νικήσει και τα λάθη του διαιτητή Ζαφείρη που σφύριζε με σαφή κατεύθυνση.
Ο διαιτητής Ζαφείρης ήταν φανερό πως δεν αντιμετώπισε τις δύο ομάδες αντικειμενικά. Αδίκησε την ομάδα μας ή αν προτιμάτε ευνόησε την αντίπαλη ομάδα.

Κατ’ αρχάς δεν έδινε εξόφθαλμα φάουλ πάνω σε παίκτες μας. Μπορώ να θυμηθώ κραυγαλέες φάουλ πάνω στον Τζέισον, στον Κινγκ, στον Πρισό κ.ά. που ο διαιτητής κατάπινε τη σφυρίχτρα. Φυσιολογικό αυτό αφού διαχρονικά η ΑΕΚ στα ματς με την Ανόρθωση σφυρίζεται 30% έναντι 70% του αντιπάλου. Όποιος διαφωνεί ας δει σε βίντεο τα ματς της τελευταίας 10ετίας.

Το χειρότερο όμως ήταν ο απαράδεκτος πειθαρχικός έλεγχος. Συγκεκριμένα ο Λαμπάν έπρεπε να είχε φύγει με κόκκινη (για να μην πω με 2 κόκκινες). Ο «αππωμένος» της Ανόρθωσης μόλις αντιλήφθηκε πως ο διαιτητής θα του δείξει κίτρινη για φάουλ που έκανε, κλώτσησε μανιασμένος την μπάλα στην κερκίδα μας και πέρασε απαρατήρητος! Ακόμα και φίλοι Ανορθωσιάτες μου είπαν πως έπρεπε να δεχθεί κόκκινη! Ναι, έπρεπε, και η «κουτσή Μαρία» το ξέρει! Ο διαιτητής όμως γιατί δεν τον απέβαλε;;; Δεν έφτανε αυτό, ακολούθως ο Λαμπάν έκανε σκληρό φάουλ και πάλι τη γλίτωσε. Εντάξει, καταλάβαμε: ο Λαμπάν δεν γίνεται να αποβληθεί!

Άλλο παράδειγμα: δέχεται αυστηρότατη (να μην πω ανύπαρκτη) κίτρινη κάρτα ο Κινγκ για τζαρτζάρισμα. Υποθετικά ομιλούντες ο διαιτητής την έδωσε ώστε να θεωρηθεί «δίκαιος» αφού προηγήθηκε μια κίτρινη για παίκτη της Ανόρθωσης. Αφού, όμως την έδωσε τότε έπρεπε σε κάθε παρόμοιο τζαρτζάρισμα να δίνει κίτρινες! Ίδια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, στο ίδιο σημείο του γηπέδου, αντίστροφες ομάδες όμως και ο διαιτητής κλείνει τα μάτια! Τυχαίο;

Άλλο παράδειγμα: από πότε το τράβηγμα της φανέλας από πίσω τη στιγμή που ένας παίκτης φεύγει αντεπίθεση ΔΕΝ είναι κίτρινη;;; Και όμως ο Ζαφείρης έχει διαφορετική άποψη!

Άλλο παράδειγμα: σε ένα πρώτο ημίχρονο με 3 γκολ και 1 αλλαγή ο Ζαφείρης δίνει μόνο 1 λεπτό καθυστέρηση! Αυτό προβλέπει ο κανονισμός; Θα είμαστε προκατειλημμένοι εάν πούμε πως ο διαιτητής καταστρατήγησε τους κανονισμούς επειδή σ’ εκείνο το σημείο η ΑΕΚ είχε μειώσει και πίεζε να ισοφαρίσει;

Άλλο παράδειγμα: από το πρώτο ημίχρονο ο Ζαφείρης έκανε παρατηρήσεις στον Κόζατσικ να μην καθυστερεί τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης κέρδισε επάξια το βραβείο «Άθου Χρυσοστόμου» με τις αμέτρητες καθυστερήσεις καθώς και με τους θεαματικούς «τραυματισμούς» του. Ντροπή για μια ομάδα να διαθέτει τέτοιους ποδοσφαιριστές που γελοιοποιούν το άθλημα. Εκτός, όμως, αν ακολουθούσε οδηγίες του προπονητή του. Ο Κόζατσικ καθυστέρησε τουλάχιστον 10’ τον αγώνα με τα τερτίπια του. Από την άλλη ο Ζαφείρης του φώναζε συνεχώς, αλλά δείλιασε να του δείξει κάρτα! Αντ’ αυτού έδειξε μόλις 4’ καθυστερήσεις. Όσα δηλαδή χρειαζόταν ο Κόζατσικ να κάνει τα βολέ.

Άλλο παράδειγμα: αυτό αφορά τον επόπτη. Όπως μου είπε ένας φίλος ο ένας επόπτης διεκδικεί παγκόσμιο ρεκόρ με 6 offside σ’ ένα ημίχρονο! Ναι, έχω μετρήσει 6 offside σε 45’, όλα για την ομάδα μας! Καλά και τα 6 ήταν σωστά;;; Μα όλα;;;; Είναι δυνατόν;;;; Κάποιος που το είδε από την τηλεόραση ας μας διαφωτίσει.

Τελικά, εάν δεν καταγγελθεί ο Ζαφείρης, τότε χάνει το νόημά της και η καταγγελία!



Κακά τα ψέματα αλλά η ΑΕΚ ποτέ δεν θα έχει την εύνοια που τυγχάνει η Ανόρθωση (και όχι μόνο) από σαθρό ποδοσφαιρικό σύστημα του τόπου. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ασκεί τουλάχιστον την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς το άθλημα καταγγέλλοντας τους εκάστοτε στρατευμένους διαιτητές.

Όχι, μην πιστέψετε στα ρεπορτάζ των αθλητικών σάιτ που «σιαμαλίζουν» την Ανόρθωση! Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ ήταν και είναι πολύ καλύτερη από την Ανόρθωση. Πιστέψτε με, από το ΓΣΖ πέρασαν πολύ καλύτερες ομάδες από την Ανόρθωση (π.χ. ΕΝΠ, Αλκή κ.ά.). Η Ανόρθωση δεν έχει τους παίκτες της ποιότητας των δικών μας. Το ότι κέρδισαν οφείλεται στα δύο παιδαριώδη λάθη που κάναμε στην άμυνα και στην επιθετική μας δυστοκία. Εξάλλου η Ανόρθωση σε όλο τον αγώνα μόνο 2 μακρινά σουτ επιχείρησε! Από κει και πέρα ΤΙΠΟΤΑ! Απεναντίας η ΑΕΚ επέστρεψε! Με μισή ομάδα και με πρωτόγνωρο σύστημα, θύμισε (τουλάχιστον στο Β’ μέρος) τη γνωστή ομάδα του Α’ γύρου! Εάν μετρούσε κανείς τις πάσες που αντάλλαξαν οι παίκτες μας και τις πάσες της αντιπάλου θα διαπιστώσει μια χαώδης διαφορά! Λέτε να γίναμε η Μπαρτσελόνα της Κύπρου; :)

Είμαστε καλύτεροι και είμαι σίγουρος πως στα επόμενα ματς θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε και αυτό που δικαιούμασταν σήμερα! Μπορούμε να κερδίσουμε δις στο φιλόξενο για μας «Παπαδόπουλος». Εδώ οι Ανορθωσιάτες μετά από τέτοια φτωχή πλην τυχερή εμφάνιση της ομάδας του έκαναν «όλε». Φανταστείτε λοιπόν, με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε!


Ψηλά τα κεφάλια, φίλοι ΑΕΚτζήδες, διότι πολύ απλά… είμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!

Share this Article on :

40 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..μεγάλη εμφάνιση από το 35ο λεπτό και μετά για την ομαδάρα μας..ο Κίνγκ επανήλθε και για μένα είναι ότι πιο ευχάριστο από το σημερινό παιχνίδι..Πολύ καλός ο Ρούμπεν και ο Τζέϊσον έτρεχε παντού στο γήπεδο..ο Κρίστης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο 2ο μέρος, παρόμοιο με το παιχνίδι στην Λευκωσία εναντίον του αποέλ..Γενικά στο 2ο ημίχρονο υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο και αυυτή ήταν η Αεκάρα..Ο προπονητής μας επανήλθε στις καλές ''εμφανίσεις'' και αυτός..το ότι η μπάλα δεν σηκώνετουν και επαίξαμε κάθετο παιχνίδι είναι δική του οδηγία..και ευτυχώς δεν είδαμε αυτές τις μακρινές μπαλιές που μας έσπαζαν τα νεύρα τις τελευταίες 7 αγωνιστικές..Είναι ξεκάθαρο ότι ο καλύτερος επιθετικός περιοχής που διαθέτουμε είναι ο καλός Κίνγκ..με αυτόν στην κορυφή κερδίζουμε πάρα πολλά και ήταν ολοφάνερο σήμερα..ο Όπερ είναι ντεφορμέ και δεν προσφέρει όπως επίσης και ο Άλαν σπαταλάει ότι ευκαιρία βρεί μπροστά του..πραγματικά η φάση που χάνει είναι απίστευτη..κρίμα επειδή δεν έχει βοηθήσει σε κανένα παιχνίδι αυτός ο παίκτης με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Κινύρα στην Λάρνακα..δεν μπορεί για την Άεκ..είναι μόνιμη παραφωνία..από την άλλη τραγικός τερματοφύλακας στο 0-1..ούτε καν προσπαθεί να αποκρούσει ένα πολύ εύκολο σούτ..ο Φορντίν ήταν ο χειρότερος μας παίκτης..όσον αφορά τον διαιτητή..κίτρινη στον Λαμπάν για το διώξιμο της μπάλας, κίτρινη στον Λαμπάν για το φάουλ στον Κρίστη δεν δόθηκε..καθαρή κόκκινη στον Ράμος για βίαιο πάτημα πάνω στον Βαν Ντάϊκ έδωσε κίτρινη..ο Μάρντινς έκανε 7-8 φάουλ προτού δεχθεί την πρώτη κίτρινη..ο βοηθός διαιτητής είχε ένα λανθασμένο offside το οποίο ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι έδωσε..αλλά για τις κόκκινες ήταν όλες καθαρές..και αν έβγαιναν αυτοί οι παίκτες στον επαναληπτικό θα ήταν τυπική διαδικασία..λογικά ο Μαραγκός τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει έξω και αυτός..η ομάδα μπορεί για πολλά πράγματα..φτάνει να το πιστέψουν..η Άεκ είναι καλύτερη ομάδα από την Ανόρθωση όπως και να το κάμεις..φτάνει να το πιστέψουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

anipsi mu simfono se oti ipes.nomizo eferamen to nu mas kai elpizo na tsimpisume kamia isopalia ti kiriaki gia na exume psixologia ston epanaliptiko kai ulla mporun na simvun oso je en nomizun ta anorthosiatika oti eperasan idi.an peksume ti mappa pu peksame sto 2ro imixrono tha prokrithume eso tus.ftani na to pistepsun oi pextes mas.kai pisteuko me tin atixia pu ixame simera sto 2ro imixrono ston epanaliptiko oi pextes mas tha kamun to pexnidi tis xronias.je elpizo na men exume pale vasikes apusies.
panikos

Giorgio είπε...

Giorgio

Οτι και να λαλουμε κοπελια κατα που φαινεται ο κατηφορος δεν εχει σταματημο.Καθομαστεν δαμε και ευλογουμε τα γενια μας και οι προσφυγες δερνουν μας μες την εδρα μας και καμνουμε και χαρες. Τι να πω; Τινα πω...;

Giorgio

Ανώνυμος είπε...

Πουθενάδες είσασταν και πουθανάδες θα είσαστεν...στην χειρότερη μας μέρα (μετά την ανόρθωση μας) φάγατε 2. Είναι ευδιάκριτο ότι δεν ξέρετε να χάνετε εξού και τα φαντάσματα που βλέπετε. Του πρίσο να του εξηγήσετε τι είναι το offside και μην τα ρίχνετε στην διαιτησία. "Διαστημικό ποδόσφαιρο" χαχαχα ας γελάσω. Εσυνηθήσετε σε επίπεδα β κατηγορίας ή διαβάθμισης και εξεχάσετε πως είναι το ποδόσφαιρο; Ακου διαστημικό

Ανώνυμος είπε...

RE ANORTHOSIATI EMPA MESTO SITE TON MATHITON KAI EMAS AFISMAS ISIXUS STO KOSMO MAS.AFU IMASTE PUTHENADES INTA MPENIS STO BLOG MAS?
EN NA SAS KAMUME NA VURATE NA KLISETE TA FOTA PALE JE EN NA ME THIMITHIS.IMASTEN POLLA ANOTEROI SAS KAI EFKALETE KAI GLOSSA GMT ME 2 GOL PU SAS TA DOKAME EMIS.EN NA ME THIMITHIS OTI EN NA SAS FKALUME JE EN NA KLETE PALE

Ανώνυμος είπε...

Mporei na m pei kapios giati simera o mr Caanen afise exo to negri???

Nikolaos είπε...

"μαχητουι" μου γλυκό έκλεισες τα 100 και άρχισαν τα προβλήματα του γηρατος. πρέπει να εισουν αλλού. Περαστικά σας προκαταβολικα για τα επόμενα 2. Ατε και το 2011 όλοι οι ταλαιπωρημενοι,πεινασμένοι,δυστυχισμενοι πρόσφυγες στα σπίτια τους...

C.Chrysostomou είπε...

Ρε παιδιά είπαμεν να γράφει ο καθένας ότι θέλει δαμέσα αλλά ο ανορθωσιάτης ο 11:23 είναι προκλητικός. ΑΠΑΙΤΩ να κατεβεί το comment του και οι operators να μεν αφήνουν έτσι σχόλια να παιρνούν. Αν θέλουν να μας βρίζουν ας μας βρίζουν στα δικά τους blogss και όχι στο δικό μας. Κάτι τελαυταίον μάλλον ο 11:23 ήταν σε άλλον γήπεδον σήμερα. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Kseri kanenas an ehi provlima iatriko h allo o Negri; H mipws itan apla kiniisi taktikis tou Kaanen afou elipan oi 2 psiloi stin amina na vali ton Fortin gia na kerdisi se ipsos kai idika stis eksodous sta stimena wpou den tha ipirhan Hoffland kai Shenkhel na katharizoun;

Giorgio είπε...

Giorgio

Μα απο ποτε δινουμε βημα σε οπαδους αλλων ομαδων;Αφηστε μας μονους μας στο πονο μας.

Τζινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως καποτε δαμε ειμασταν κατα της βιας και ερχεται ο διαχειριστης του Blog και ανεβαζει τουτα τα σχολια απο τους αντιπαλους.Εν ετσι που εξαπτονται τα πνευματα και εχουμε καυκαες.Δυστυχως με κανετε να σκεφτω πως μερικες φορες πιπιλουμε τις κουβεντες κατα της βιας μονο για να φαινομαστε φιλοσοφιμενοι και υπερανο,οι πραξεις μας δυστυχος φανερωνουν τη καφριλλα που κουβαλουμε μεσα μας.Τετοιες πραξεις σαν αυτη μπορει να φανατιζουν το κοσμο καινα τον φερνουν στο γηπεδο αλλα απο την αλλη ο φανατισμος φερνει και εκτροπα.

Αν εχετε αντιθετε αποψη πειτε μου σας παρακαλω σε τι εξυπηρετει η δημοσιευση τουτου του σχολιου(εκτος απο το να φανατισει το κοσμο).

Ανώνυμος είπε...

skoulikia eisaste skoulikia tha eiste panta. parisaktoi, tyxodioktes

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε για πε μου ποσες φάσεις έκαμες για γκόλ? Και όσον για τα οφφσάιτ, ελα να σου δείξω από το μάτς (τό έχω σε dvd ) αν ήταν όλα σωστά όπως τα έδωσε. Εμείς ξέρουμεν να χάννουμεν. Να σε θυμήσω πολύ απλά πως αν δεν ξέραμε να χάνουμε, θα κάναμε ότι κάνατε εσείς στο γήπεδο μας, όταν φεύγατε με τα πόδια ανοικτα με 3-0 !

Ανώνυμος είπε...

Αγχωθήκατε βαρωσιωτούθκια;;;
Δεν σας αδικώ!
Αυτή η ΑΕΚ έχει πλάνο, έχει όραμα, έχει την θέληση και πάνω από όλα ΜΠΟΡΕΙ!!!

RESPECT!
This is KITION!!

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

EGO DIABAZO OLES SXEDON TIS ATHLITIKES ISTOSELIDES OPOS TO PROTATHLIMA ,KERKIDA ,24SPORTS ,SHOOT&GOAL ,SENTRAGOAL,SYPERMPALA KAI SUPER SPORT.H PIO PROKLHTIKH KAI ENANTIVN THS AEK EINAI TO SHOOTANDGOAL.SXEDON KANENA THETIKO .MAS EKANEN THN XIROTERI OMADA.
PARAKALO TA SHOLIA SAS.
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

RE SKOULOUKOUI INDA POU MPANEIS STA FORUM MAS KAI SXOLIAZIS??ATE SPITI SOU ANIPARKTE.....ISE I XIROTERI OMADA POU ANTIMETOPISAME MEXRI TWRA RE PANAIRI

Galazoaimatos είπε...

Ε κοπέλια σαννα σας έφυε λλίο με τα παράπονα για τη διαιτησία.

Άλλο ένα παράδειγμα: Ο "μεγάλος σας κόσμος" που ήταν εχτές???

Άλλο ένα παράδειγμα: Είσαστε ικανοποιημένοι με την ΗΤΤΑ με 1-2 (!!!) και κρίνετε εμάς που πανηγυρίσαμε την ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ?? Πώς γίνετε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

FILE 13:31 EKA8OUMOUN DIPLA POU TON KIKI TON PROEDRO SAS O OPIOS EPARADEXTIKEN OTI EPREPE NA PEXETE ME 8 PEXTES, 8ELIS ALLO PARADIGMA POU TONPROEDRO SAS!?

Ανώνυμος είπε...

re ma8hth na sou pw kati
eisaste oi xeiroteroi opadoi ths kyprou ntropiazetai to kypriako podosfairo.eisaste xeiroteroi tzai poy aeliste, omoniates k.t.l.
poios en dexete htta re emeis oksa eseis pou ekrouzete ta ghpeda meta ta triatsoulia pou efate

C.Chrysostomou είπε...

Aκόμα ένας ανορθωσιάτης που βάλλει παροπίδες. Φίλε μου 3:31 έπρεπε να πέζεις από το 65 με 10 παίκτες. Αλλά ούπς εξέχασα ότι είσαι η ανόρθωση και πρέπει να προχωρήσεις στο κύπελλο. Το άλλον. Εσέναν η ομάδα σου όταν την διέσυρεν και η κουτσή μαρία στον πρώτο γύρο που ήταν ο ''μεγάλος σου κόσμος''. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία σου που ήταν ο κόσμος μας εχτές. Εσύ ρε τσιάκκο είσαι happy με την ομάδα σου? Που έκαμες 2 goal (που σου τα χαρίσαμεν οι πως τα έκαμες εσύ) και 2 σούτ που τα 100 μέτρα? Δεύτερον ημίχρονον έλειπες που το γήπεδο. Για τούτο μεν εφκάλετς γλώσσαν. Τα 3 του πρώτου γύρου κάφκουν σας πολλά ακόμα. Άτε γεια σας...

Nikolaos είπε...

Οι διαχειριστές του μπλοκ να ξυπνήσουν ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά ποιότητας των φιλάθλων είναι εμφανής: Οι οπαδοί της Ανόρθωσης, όταν βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι:

1. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ

2. ΚΡΟΥΖΟΥΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ

3. ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!!!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ:

1.ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

2. ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

3.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ...

4. ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΑΙ ΒΙΤΡΙΝΩΝ.

5. ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.

Δυστυχώς στην Μπανανία που μας έτυχε να ζούμε απέχουμε ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ στο να αποκτήσουμε κουλτούρα και ποδοσφαιρική παιδεία. Ζούμε στην χώρα του ρουσφετιού και του κουμπάρου, όπου όλα απαγορεύονται και όλα επιτρέπονται. Με τον νουν που κουβαλάμε, χάσαμε(μάλλον χαρίσαμε στους Τούρκους) την μισή πατρίδα μας και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό 37 χρόνια μετά. Πάμε στο γήπεδο σαν να πηγαίνουμε σε πόλεμο, έτοιμοι να σφάξουμε όποιον τολμά να φορεί διαφορετικό χρώμα φανέλλας από εμάς. Ζούμε σε μια κατάσταση αποσύνθεσης, όπου για 20 χρόνια οι εκάστοτε κρατούντες λένε ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα δώσουν τέλος στην βία!!! Κάθε φορά ακούμε το ίδιο τροπάριο από τους κάθε λογής ανευθηνό - υπεύθυνους και κομματικούς καρεκλο-κένταυρους μετά από κάθε παιχνίδι που γίνονται έκτροπα, ότι ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα... Ζούμε σε ένα ανύπαρκτο κράτος, όπου είναι ανίκανο να προστατεύσει τους πολίτες του, όταν α δέχοντε επίθεση η περιουσία τους από τους κάθε λογής χούλιγκανς, διαφορετικού χρώματος και ιδεολογίας.

Τι να πεις για το επίπεδο των φιλάθλων του ποδοσφαίρου μας; Ντρέπομε γιατί είμαι Κύπριος γιατί όταν πάω στο γήπεδο ακούω να ανταλλάσουν ακατονόμαστες βρισιές οι οπαδοί των 2 ομάδων, την στιγμή που σε άλλες χώρες, Αγγλία, Γερμανία, ακόμα και Μάλτα, είναι αδίκημα να βρίσεις στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί υποστηρίζεις την ομάδα σου με τραγούδι, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ τον αντίπαλο, άσχετα αν κέρδισες ή έχασες, αλλά πάνω από όλα ΣΕΒΕΣΑΙ τον συνάθρωπο σου. Κάτι που εδώ στην Κύπρο απέχουμε έτη φωτός από το επίπεδο άλλων χωρών σε αυτόν τον τομέα...

Ένας Απλός Φίλαθλος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ!
Και για όλα όσα είπες πιο πάνω φίλε,

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ!!!

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

NAI, META APO 1 MINA PERIPOU PEXAME TIN PALA POU SINITHISAME. NAI IDAME ENA TSESON APO TA PALIA, ITAME ENA THEOFILOU TOU PROTOU GIROU, ITAME ENA LINSON ANEVASMENO OPOS MAS SINITHISE, ITAME ENA KINITIKO KAI OREXATO KINGSLEY, ITHAME ENA ESTO KAI LIGO KALITERO GOMEZ.

VASIKA, MAS ETHOSEN TIN ELPIDA I OMADA OTI ISOS PERASAME MIA KIOLA. FISIKA TO NA PEXIS MPALA META TO 0 - 2 PORI, PORI LEO NA TO PEXAME EPIDI XALAROSE O ANTIPALOS. I EROTISI THA APANTITHI TIN KYRIAKI.

TERASTIO LATHOS TOU KAANAN NA VALI TON FORTINI. EGO PISTEVO O NEGRI DEN ETROGE TO PROTO GOAL ALLA KAI OUTE THA EDINE ETSI PASA STO KENTRO STON VAN NTAIK. DEN RIXNO FTEXIMO STON FORTINI LEO OTI ISOS O NEGRI NA ANTAPOKRINOTAN KALITERA. GIATI EPEXE O FORTINI DEN MPORO NA KATALAVO.

RE ANORTHOSIATI MILAS GIA TON PRISO? OTAN I ENERGIA TOU LAMPAN ITAN APETHDIAS KOKKINI GIA ANTIATHLITIKI SIMPERIFORA? ALLA POU KATALAVIS ESI TORA KAI SOU TA LEME AFTA? STIN XEIROTERI SOU MERA? MA EMIS KANOUME TIN KIILIA RE FILE OXI ESI ! ESI TIN EKAMES TO PROTO GIRO KAI SOU EVALE 3 KOMATKIA. KIRIELEOSEN.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκαιο φίλε. Στην κοιλιά μας και με τα δεύτερα μας σχεδόν είμασταν πολύ καλύτεροί τους! Αυτοί στην κοιλιά τους και με τη βασική τους ομάδα έχασαν 3-0!!!!!!!!!!!!! Την Κυριακή θα πάρουν αυτό που θέλουν τα 3 μας!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI AFTI ME TA DEFTERA EPEZAN FILE 4.53 OMOS. NA LETE TA PRAGMATA ME TON ONOMA TOUS. NA MEN EXOUME COMPLEX SAN OPADOI. TIN KYRIAKI I AEK DEN XANI.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιθκια τζιαι εγω ανορθωσιατης ειμαι αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια ουτε να βρισω ουτε να προκαλεσω ουτε τιποτε, αντιθετως ερχομαι με προδιαθεση για συζητηση.
αποτι βλεπω πιο πανω γραφεται για διαστημικες εμφανισεις και μπαρτσελονες και ξερωγω... εν ξερω που τα ηβρετε τουτα! συμφωνω οτι η αεκ του 2ου ημιχρονου ηταν πολυ καλυτερη απο την ανορθωση και λογω τυχης δεν δεχθηκαμε γκολ. αλλα ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες, παιρνουν αποτελεσμα και στις ασχημες μερες. δεν βλεπω καποιο να μιλα για το πρωτο ημιχρονο κατα το οποιο η κατοχη ηταν συνεχως πανο απο το 60% για την ανο. εφατε το πρωτο γκολ μετα απο καταπληκτικο σουτ του λαμπαν (ηταν να το φατε anyway επερναν η πασα του ) και το δευτερο επειδη ο κατα τα αλλα πεχταρας βαν νταικ ενομιζεν επεζεν μονος του, τουτα τα περι 2 σουτ σε ουλλο το ματς τζιαι μια ομαδα επεζεν εν κουβεντες της παρηορκας... μετα το γκολ (an eixamen ton nou mas tha itan 3-0) poli logika kai logo enthousiasmou efkikete mprosta epiesete, apla pramata, aplo athlima, aplo podosfero. an eshete orexi gia kouvenda apandiste an tha arkepsete tis xitimasies, enna sas perasei!

Nikolaos είπε...

Θα πω και εγώ μερικά πράγματα αφού ξεκαθαρίσω πρώτα ότι δεν τρέφω εμπάθεια η μίσος απέναντι σε κανένα ανορθωσιατη. Αντίθετα οι καλύτεροι μου φίλοι είναι όλοι ανορθωσιατες. Όμως μερικά πράγματα πρέπει να ειπωθούν:
1. Την αρχή με τις βρισιές (διαχρονικα)την έκαναν οι φίλοι ανορθωσιατες με το πολύ προσβλητικό ´´γ..... Η ΑΕΚ και η λάρνακα"
2. Ε παιδιά, μακάρι να βρεθεί λύση να πάτε σπίτια σας, αλλά εκαταντησετε γραφικοί και εξαιρετικά κουραστικόι με τουντη πόλη σύμβολο. Πόση πιπιλα? βαλλω και τον εαυτό μου μέσα. Στα λογια είμαστε πρώτοι. Πως θα πάτε πίσω όμως? με το να φωναζετε συνθήματα στο γήπεδο και να βριζετε σκαλιωτες? ο εχθρός είναι πίσω από τη πράσινη γραμμή. Όχι στην κερκίδα των λαρνακεων. Ποτέ ηταν η τελευταία φορά που πήγαμε σε αντικατοχικη εκδήλωση? για σκεφτητε λίγο...όπως πάμε πολύ φοβαμε ότι τελικά και το κορμί θα λιωσει και το βαρωσι το ίδιο...
3. Άλλη μεγάλη πιπιλα ο φοινικας που ανανεώνεται απο τις στάχτες του... Κάνει... Και αυτό κατάντησε εξαιρετικα κουραστικό.
4. Επίσης ψαξτε λίγο την ιστορία της Λάρνακας πριν την βάζετε στο στόμα σας. Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Ανώνυμος είπε...

galadoaimate imaste ikanopiomeni me tin apodosi tin omadas mas meta to 0 - 2. epidi exi ena mina na pexoume kala. opos ekame kai esi 3 mines me 9 seri apotiximeno apotelesmaton.

episis to na pae anorthosi na piasi to kypello emas mas vgazi europi akoma kai an den erthoume triti.

MARESI OMOS POU POLLOI ANORTHOSIATES MPENETE STO BLOG MAS. ARKEI NA MEN VRIZETE EPIDI EXETE XEXASEI OTI ZEITE STIN LARNAKA KAI DEN TIN SEVESTE KATHOLOU.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΚΡΟΥΣΑΝ. 7-8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΤΑ 7/11. ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ.
ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΑΕΚ Η ΦΕΤΙΝΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

DEN ITAN, TOULAXISTON OXI XTES 12.50 THEMA MEGALIS OMADAS. ITAN THEMA TIXIS. OTAN DILADI EKAMNES TIS 9 SERI APOTIXIMENON APOTELESMATON POU ITAN I MEGALI OMADA NA PIANI APOTELESMATA? ITAN THEMA TIXIS XTES. TO 2 - 2 THA ITAN PIO SOSTO APOTELESMA.

INE IPERVOLI TO DIASTIMIKO PODOSFAIRO ALLA KATALAVO GIATI TO LEI O FILOS. I AEK EXEI ENA MINA NA PEXI SOSTO PODOSFAIRO KAI ENTHOUSIASTIKAME POU DIXAME DIGMATA TOU PROTOU GIROU OPOU NAI PEZAME TO KALITERO PODOSIARO.


LOGO ENTHOUSIASMOU VGIKAME PROSTA? KAI POU INE O ENTHOUSIASMOS STO 0 2 RE?

ANFILAVIS OTI INE PEXTARAS O VAN NTAIK? TOTE TI SIZITO MAZI SOU?

TO BLOG AS STAMATISEI NA EPITREPEI OPADOUS ALLON OMADON EPIDI MONO KAKO PROKALEI. ITHAME KAI TI EGINE TIN ALLI FORA ME TON OPADO TIS ALKIS.

Ανώνυμος είπε...

EMIS DEN VRIZOUME KIRIE 12.50

EMIS DEN KROUZOUME GIPETHA OTAN XANOUME.

EMIS DEN DIAKOPTOUME AGONES OTAN MAS ADIKOUN OPOS XARISTIKEN STO KALITERO SOU PEXTI TIN APETHIA KOKKINI XTES. EPIDI ITAN APETHIAS KOKKINI AFTO POU EKANE O LAMPAN GIA ANTITHLITIKI SIMPERIFORA. DEN KLOTSISE MONO TIN MPALA MAKRIA. ITAN ANTIATHLITIKI SIMPERTIFORA.
THA EXANE KAI TA 2 EPOMENA PEXNITHIA.

EMIS DEN THA VRIZAME TIN POLI POU MAS FILOXENA. OPOU ZEITE KAI DOULEVETE. EMIS DEN THA GRAFAME STOU TIXOUS SAS ME SPRAY AN MAS FILOXENOUSATE EMIS.

DEN EXOUME PROVLIMA, NA PERASTETE STO KYPELLO. PIASTE TO KYPELLO KAI VGENOUME KAI EUROPI.

ALLA OXI NA MAS LES KAI VLAKIES KAI NA NOMIZIS INE ALITHIES. TO APOTELESMA XTES EPREPEI NA ITAN TOULAXISTON 2 - 2.

DEN IXE OUTE THEMA MEGALIS OMADAS (AFOU EPEZE KAI ME POLLOUS ANAPLIROMATIKOUS) OUTE THEMA ENTHOUSIAZMOU. EVALES 2 TIXERA GOAL ME 2 DIKA MOU LATHOI KAI NIKISES.

Ανώνυμος είπε...

filoi anor8osiates milate gia megales omades kai oti pernoun apotelesmata kai se kakes emfanisis... exete apolito diakaio!!! to 8ema ine oti esis giati to lete auto??? otan 8a eprepe na pezete toulaxisto me 9 paiktes apo miso tou deuterou imixronou. 8ewriste megali omada??? epidi den metrise to ka8aro terma tou kaifa me tin alki? i pou kai akoma sto 3-0 tou prwtou gurou me tin AEKARA mas, pou o diaititis emiraze tis kitrines stous paixtes tis aek sampws kai itan loukoumia se gamo , alla kai pali en ekataferete na fkite pou panw kai epixirizate na krousete to gipedo ? :-) opws kai alla polla paradigmata... an ine touta pou kanoun mia megali omada, tote isaste i megaliteri!!! bravo sas!!! alla den pirazei giati prwto emis den mpainoume se bloc allwn omadwn kai na prokaloume kai deutero kai kalitero ine oti niw8oume kalitera otan firneste panw stis kerkides tou papadopoulou giati sigkeeste pou to g... pou sas kami i aek!!! na saste kala filoi anor8wsiates, mas diaskedazete!!!!

Ανώνυμος είπε...

to pio oreo ine pu exi anorthosiates pu ine skaliotes katharoaimoi kai fonazun gamiete i aek kai i larnaka.ine telia gelioi.kai areski mu pu mpenete mesto blog mas kai asxoliste mazi mas giati en fanero oti mas foaste.en na fkite pu to kipelo kai en na gireukete to lathos pale

Ανώνυμος είπε...

pouthenades emis? kirieleoson re koumpare. epiasan MAS tin poli sas kai mas les emas pouthenades? EMIS IMASTE SKALIOTES FILE, AN PROTIMAS IMASTE MANTIES ! PERIFANI AEKTZIES.

PEZETE TIN AEK GAMETIE I LARNAKA, PEZETE LEMESSO GIMIETE I LEMESSOS? EH POU ZIETE ESIS? POUTHENADES EMIS? AKOUSAME ALLONA.

Ανώνυμος είπε...

filoi mou nomizo exi kero na ertete papadopoulos(i mpori je na men eksanairtete) ke en g ayto p pollomilate.ta leme ayrio.KAMINI

Ανώνυμος είπε...

Sillipitiria apo to prwi tis Kiriakis stous Anorthosiates, gia afto pou tha pathi i omada tous simera kai ksana tin Tetarti. Iparhi diafora epipedou kai tha fani.

Ανώνυμος είπε...

irthame an thimase 2 fores pou esvisate ta fota kai stin kerkida mas den epefte karfitsa an thimase. pos ine kamini den diafono. makari na ixame kai emis etsi edra. to zisame me tin alki. sto alki - aek fetos opo kerdisame ton pexnithi logo kosmou. kai ego prosopika file opou pezi aek ime paron.

TO BLOG KALITER NA MIN AFINI OPADOI ALLON OMADON NA GRAFOUN. DILADI SE KATHE ITTA THA KATHOMASTE NA MILOUME ME OPADOUS ANTIPALIS OMADAS? XIPNATE RE PEDTIKIA.

Ανώνυμος είπε...

Prwton: To 2-1 to simerino tha stihisi sto telos tin triti thesi stin Ano pou ehase me 3-0 apo AEK kai tha hasi ksana sta playoffs.
Defteron: 3-2 perna h AEK tin tetarti sto kipello

Ανώνυμος είπε...

KAI PIOS THA VALI 3 GOAL RE FILE? PROSGIOTHOU EPIDI TIN AEK TOU PROTOU GIROU TI XEXASAME. AS PARI I OMONOIA GIA I ano TO KYPELLO NA TAXIZEPSOUME ME TIN AEK MAS STIN EUROPI.

APO EVDOMADAS PEZI AXNA ANO, AEK PAFO AS PEXOUME MPALA EPITHELOUS NA VGOUME XANA TRITI.

Ανώνυμος είπε...

TO NA AFISIS EXO THEOFILOU KAI TSESON (OI OPOI IXAN EXERETIKOI APODOSI STON DEFTERO IMIXRONO TOU KYPELLO) GIA NA PEXI KAI NA XORESI STIN ENTEKADA KAI PALI O DIMEX...EMENA ENA PRAGMA MOU THIMIZEI....TON SAVVA KONSTANTINOU KAI TON KASSIANO!

DORA THA MOU PEITE EFTEXEN MOU O DIMEX? OXI EFTEXEN MOU TO STISIMO TIS OMADAS. THEOFILOU ANTI DIMEX, TSESON ANTI KALUWE. APLA KAI OMORFA!

AEK IS BACK? OXI KIRIE KAANAN NOMIZO DEN PAME KALA KAI PREPEI NA VRIS TO LATHOS.

TO NA ANTIDRAS I OMADA META APO APOKROUSI PENATLY KAI NA PEZEI 10 LEPTA PODOSFAIRO INE ITOPATHIA KAI NOTROPIA MIKRIS OMADAS. I AEK TOU PROTOU GIROU OPOU PARAMILOUSAME OXI MONO EMIS ALLA OLOI KYPOS DEN ITHELE NA XASI O ANTIPALOS PENATLY GIA NA PEXI MPALA GIA DEKA LEPTA. EPEZE MPALA KAI MALISTA POLI PSILOU EPIPEDOU GIA 95' LEPTA.

AEK IS NOT BACK KIRIE KANAAN. ME OLO TON SEVASMO STON PROPONITI MAS.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.