News Update :

After match: Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-3

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πύρρειος νίκη!

Με απόντες τους Χόφλαντ, Ντίμεχ, Πρισό, Κινγκ, με τον Πιντάδο που τον τραυμάτισαν στα πρώτα λεπτά, αλλά και με τον Λαμπρόπουλο που τον τραυμάτισαν πιο μετά, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το αφιλόξενο μέχρι χθες ΓΣΠ. Η μας παρουσία στο γήπεδο αυτό, ήταν και η τυχερή αφού όχι μόνο πετύχαμε τα πρώτα μας φετινά γκολ εκεί (3), πήραμε και τους 3 βαθμούς και παραμείναμε για τόσους μήνες στην θέση!!!


Η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη να κτυπήσει τον αγώνα, απέναντι σε μια πολύ καλή και επιθετική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό το με πόση άνεση μπαίνει ο Ολυμπιακός στην περιοχή της αντιπάλου. Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια για την ομάδα που έφτιαξαν. Ήταν και αυτοί μαζί μας πέρσι στη Β’ κατηγορία και ξέρουμε και οι δύο πού ήμασταν και πού φτάσαμε!

Στα δικά μας είχαμε και καλές και κακές στιγμές. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ούτε και είμαστε αυλοκόλακες! Ξεκινώντας από τις κακές, θα τόνιζα τα αβίαστα λάθη στην άμυνα. Ο Σιένκελ, σε ακόμα ένα παιχνίδι, δεν έβρισκε πάντα την μπάλα και κάποιες φορές όταν την έβρισκε σημάδευε… αντίπαλο. Δεν είναι άσχημος παίκτης, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τα λάθη αυτά. Ο Τζέισον, ή έχασε από την ταχύτητά του ή ο αντίπαλος ήταν πιο γρήγορός του. Δεν έκανε καλό παιχνίδι αμυντικά και δέχθηκε πολλές επιθέσεις από την πλευρά του. Ο Κάλουβε, νομίζω πως ακόμα ψάχνεται στο γήπεδο. Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος του;

Από την άλλη, ο Φαν Ντάικ, δέσποζε για πολλοστή φορά στο παιχνίδι. Εάν παρατηρήσεις από κοντά το παιχνίδι του θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για ποδοσφαιρική διάνοια! Ο Μαρκάσα, ήταν ο γνωστός παθιασμένος, ηρωικός μας παίκτης. Ο Λίνσεν, το ξαναγράφω πως είναι απαραίτητος στην ομάδα μας. Δοκίμαζε το πόδι του συχνά, μέχρι και που τα κατάφερε! Το μισό γκολ του ανήκει! Άκουγε σφυρίγματα όταν δεν έβρισκε στόχο, αλλά τελικά αυτός… σφύριξε! Ο Καμπρέρα, επίσης, έδειξε χθες ποιος πραγματικά είναι!

Για διάφορους λόγους αναγκάστηκα να δω τον αγώνα από τη δυτική, την κερκίδα που κάθονταν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πρώτη φορά μου έτυχε να κάτσω στην κερκίδα των αντιπάλων μου και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Κατ’ αρχάς, ήθελα να δω πώς φαινόμαστε ως οπαδοί στο γήπεδο. Το να βλέπεις τους οπαδούς της ομάδας σου απέναντι να μην σταματούν να τραγουδούν ήταν κάτι το συγκινητικό. Το να μην μπορείς όμως να πανηγυρίσεις ή και να απαντήσεις στις βρισιές/ειρωνίες των Ολυμπιακών που κάθονταν δίπλα μας ήταν κάτι το βασανιστικό. Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί μας ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!! Παρόλο που η παρουσία μας ήταν… απογοητευτική (μόλις 662 εισιτήρια έναντι 500 των Ολυμπιακών), εντούτοις δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν! Ορισμένες φορές μάλιστα τα ντεσιμπέλ από τις ιαχές ήταν τόσο εκκωφαντικά που γύριζαν όλοι οι Ολυμπιακοί αποσβολωμένοι και κοιτούσαν. Είναι γι’ αυτό το λόγο που και ένας που καθόταν από πάνω μας είπε «Όι ρε, οι μάντιες έχουν κερκίδα, α;». Πολλά ήταν αυτά που ακούσαμε και είδαμε από το αντίπαλο «στρατόπεδο». Το «μάντιες» το ακούγαμε συνέχεια. Ο τηλεβόας που είχαμε, έτυχε ειρωνικών σχολίων. Το dvd και το «κλάμα» μας για τη διαιτησία, ακούστηκε πολλές φορές. Επίσης, τα είχαν και με τον Κάανεν, όπου ζητούσαν την αποβολή του (άκουσον, άκουσον)!!! Επειδή, ήμασταν από πάνω από τον πάγκο της ΑΕΚ, ο Κάανεν σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν βγήκε εκτός ορίων! Όποτε μιλούσε με τον 4ο διαιτητή, οι Ολυμπιακοί τον έβριζαν και φώναζαν να τον αποβάλει. Ίσως έχουν απωθημένα με τον τρελο…Πάμπο που αποβάλλεται κάθε τρεις και λίγο! Επίσης, ο Παναής και ο Εύμαιος άκουσαν τα εξ αμάξης. Προς το τέλος του αγώνα άκουσαν πολλές βρισιές, αλλά ο Παναής με το σφύριγμα της λήξης τους απάντησε με… νόημα!!! Κάποια άλλα που ακούσαμε ήταν το κολακευτικό σχόλιο «Εν τζαι τούτοι γλίοροι όπως εμάς», αλλά και το «Πιέστε τους τζαι κάμνουν λάθη». Αυτό το έλεγαν για τα λάθη που έκαναν κυρίως οι Σιένκελ και Τζέισον στην άμυνα. Ειδικά για τον Σιένκελ έλεγαν τα χειρότερα. Όντως, ο Σιένκελ είναι επιρρεπής στα αβίαστα λάθη. Μάλιστα η κίτρινη του Κρίστη οφείλεται στο ότι πήγε να διορθώσει λάθος του Σιένκελ.

Δεν έφταναν οι απουσίες των Χόφλαντ και Ντίμεχ (από λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή με Αποέλ), του Πρισό (με… επέκταση της τιμωρίας από τη Δικαστική), τον αποκλεισμό του Κινγκ την τελευταία στιγμή, είχαμε και 2 αναγκαστικές αλλαγές. Μόλις στα πρώτα λεπτά ο Πιντάδο δέχθηκε κλοτσιά αντί για τάκλιν και αποχώρησε μετά από λίγο τραυματίας!!! Κατόπιν και ο Λαμπροπουλος τραυματίστηκε κι αυτός και έγινε αναγκαστική αλλαγή! Στο σημείο εκείνο αναγκάστηκε ο Κρίστης να παίξει κεντρικός αμυντικός (αφού μας είχαν αποδεκατίσει όλη την άμυνα)! Πέραν τούτου, για ακόμα ένα παιχνίδι μας φόρτωσαν κάρτες. Ο Καμπρέρα πήρε κάρτα και χάνει το επόμενο παιχνίδι, επειδή κλώτσησε λίγο την μπάλα αντί να τη δώσει στους Ολυμπιακούς! Κάτι τέτοιο γίνεται 7-8 φορές σε κάθε ματς (όπως και εχθές), αλλά ΜΟΝΟ ο Καμπρέρα πήρε κάρτα! Μάλιστα, η ενέργεια αυτή έγινε στην άμυνα του Ολυμπιακού, που και να έδινε την μπάλα αμέσως δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως να βγει γρήγορα μπροστά. Απλά, ο διαιτητής διάλεξε έναν για να δείξει κάρτα και αυτός ήταν της ΑΕΚ (ως συνήθως). Ο Όπερ, δέχθηκε 2 κάρτες σε χρόνο ντε τε και χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Την πρώτη την πήρε μετά από γενική σύρραξη που ξεκίνησε ένας παίκτης του Ολυμπιακού που σε κατάσταση ΑΜΟΚ επιτέθηκε στον πάγκο μας και στον Φορτίν!!! Ακολούθησε σύρραξη και ο Όπερ πήρε κίτρινη κάρτα!!! Ο ψυχάκιας παίκτης του Ολυμπιακού αντί να αποβληθεί άμεσα με κόκκινη συνέχισε τον αγώνα!!! Ακολούθως, στο 92’ ο Όπερ έκανε τάκλιν στη μέση του γηπέδου και δέχθηκε κάρτα και αποβολή!!! Τώρα πώς αποβάλλεις παίκτη που κάνει φάουλ στις καθυστερήσεις στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα αντεπίθεσης ή κόψιμο καθαρής επίθεσης, ένας Θεός ξέρει!!! Αλήθεια, οι φωνές μας έπιασαν τόπο κύριε Πάμπο, ή μήπως είσαι πικραμένος επειδή δεν κατάφερες να κερδίσεις ούτε και την… μισή ΑΕΚ;;; Η ΑΕΚ δεν φώναξε ούτε… έκλαψε. Αυτό το έκανε ο Ολυμπιακός που μέχρι και διά στόματος του προέδρου του μίλησε και για… εκλογές, ρίχνοντας το επίπεδο χαμηλά. Η ΑΕΚ παρουσίασε ΤΕΚΜΗΡΙΑ και εκφράστηκε σε κόσμια πλαίσια. Είναι γι’ αυτό το λόγο που απέσπασε εγκωμιαστικά λόγια από τα ΜΜΕ για την πολιτισμένη αντίδρασή της! Το να μας λένε ότι ευνοούμαστε είναι το ανέκδοτο της χρονιάς! Εάν ευνοούμασταν θα είχαμε τα ίδια θετικά στατιστικά στις κάρτες και στα πέναλτι όπως το Αποέλ, η Ομόνοια και η Ανόρθωση! Έλα, όμως, που σε ΟΛΑ έχουμε ΑΡΝΗΤΙΚΟ πρόσημο!

Αυτό το κρίσιμο ματς επιλέγηκε να το διαιτητεύσει ένας... άγνωστος διαιτητής. Ο κ. Ψευδιώτης, έκανε μια μέτρια εμφάνιση αφήνοντας παραπονούμενες και τις 2 ομάδες. Έδωσε 2 πέναλτι, κόκκινη, μοίρασε απλόχερα κάρτες, «κατάπιε» τη σφυρίχτρα πολλές φορές και έχασε τον έλεγχο αφού υπήρξε και γενική σύρραξη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Στον Α’ γύρο, η διαιτησία ήταν από… άλλο πλανήτη, ενώ όσο πλησιάζουμε στο τέλος γίνεται… αλλόκοτη. Ένας φίλος Αποελίστας, μου είπε παλιά πως η διαιτησία στις αρχές αφήνει τις ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ προς το τέλος ξεκινά να καθορίζει το πρωτάθλημα, την Ευρώπη και τη διαβάθμιση. Τείνω να συμφωνήσω με την άποψη αυτή!


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ". ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ!!!





Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..φίλε ζαπατίστα ωραίο το άρθρο σου και περιεκτικό φίλε..θα διαφωνήσω όμως για κάποια πράγματα που έγραψες όσον αφορά τα λάθη του διαιτητή στις κίτρινες των Καμπρέρα και Όπερ..αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και σοβαροί οπαδοί δεν πρέπει να πιάνουμε τα συστήματα των ομονοιατων και των υπόλοιπων κλαψιάριδων που πάντοτε ομιλούν οπαδικά..στην πρώτη κίτρινη του Καμπρέρα, έπρεπε να του δώκει και 2 πάτσους ο Κάανεν για την μπούρδα που έκαμε..ήταν καθαρή κίτρινη ρε φίλε αφού έδιωξε την μπάλα μακρία χωρίς ούτε ο ίδιος να ξέρει γιατί το έκαμε..όσον αφορά την σύρραξη μπροστά στον πάγκο μας πάλι έκανε το ίδιο ενώ ο διαιτητής έδωσε φάουλ και θα μπορούσε να δεχθεί την 2η κίτρινη αλλά ευτυχώς ο Όπερ μπήκε στην μέση και πήρε αυτός την κάρτα..τέλος για τον Όπερ είναι 2η κίτρινη-κόκκινη και 5000 πρόστιμο από την διοίκηση στον Όπερ που λαλεί η κουβέντα για τούντην ηλιθιότητα που έκαμε..για όνομα του θεού να κάμνει έτσι φάουλ στο κέντρο του γηπέδου..για όνομα του θεού από έναν πάικτη έμπειρο..έχουμε πρόβλημα όσον αφορά την πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο..θυμίζω Πρίσο-Ντίμεχ-Άλαν-Όπερ-Καμπρέρα τους στερείται η ομάδα καθαρά από απειθαρχία..καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί έτσι ώστε όλοι να μας παίρνοθν στα σοβαρά φίλοι συναγωνιστές..επίσης μπορούσε να δεχθεί κόκκινη ο Ζεσούς για πολύ σκληρό φάουλ και με τα 2 πόδια πάνω στον Πιντάδο αμέσως μετά το πέναλτυ του Ολυμπιακού..οπως επίσης μπορούσε να δεχθεί κόκκινη και ο Λαμπρόπουλος στην φάση του πέναλτυ αν και ο διαιτητής και με την κίτρινη είναι καλυμμένος λόγω του ότι ο Τσιντί δεν είχε την μπάλα στην κατοχή του..σε κανένα σημείο όμως δεν καθόρισε αποτέλεσμα ο διαιτητής με τα όποια λάθη του..όσον αφορά το παιχνίδι συμφωνώ μαζί σου και σημειώνω την μεγάλη εμφάνιση του αρχηγού..ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΙΝΤΑΔΟ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗς ΣΕΖΟΝ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑς ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ(ΜΑΚΑΡΙ)....ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑ,

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ 100% ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΛΕΜΕΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΠΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΒΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΑΝΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

giati isaste toso ypokeimenikoi filoi mou? prin ton dekevri pou i omada epetouse kai en itan o pintado dame ti ? en a3izame? nai en krima pou etravmatistike o an8rwpos en kalos paixtis alla ok .. ISWS EN KAIROS GIA TON KAANEN NA VALEI 3ANA TOUS PAIKTES STE IDIES THESEIS OPWS PRIN TON DEKEVRI ... ISWS MAS FKEI SE KALO POU LIPEI O PINTADO OSO ASTEIO TZAI AN AKOUETE! TZAI EPITELOUS EN EPAIZE O KINGSLEI EPITELOUS!!!..PREPEI NA ALLA3EI TO SISTIMA GIATI ASXETO AN EKERDISAME ETSI OPWS INE TWRA TELEFTAIOS EN POLLA DYSKOLA TA PRAMATA.. STO EPOMENO MUCH ENNA DEROUME 2-1 TIN AEL ...

AEK KAI DEN IME KALA!

Ανώνυμος είπε...

o kaluwe paidia aneveni apo pexnithi se pexnithi! ine pextaras opos kai oloi sto kentro. os pou perna o xronos tha prosferi arketa.

gia tin pitharxia exi vasi afta pou lei o stavros alla oxi se skesi me ton oper file stavro! o oper ine poli pitharximenos pextis isos o pio pitharximenos kai afto fenete kai sto gipetho. to oti prospathise me to parapano na min afisi to gemisma stin perioxi mas sta teleftea lepta kai dextike tin kitrini karta simeni ine apitharxos. apitharxia itan i kokkini kai polles kitrines pou dextike os tora o priso, apithrxia ine i polles kartes gia diamartiries, apithrxia ine to xtipima tou linson extos fasis me ton ermi sto g.s.z, extos fasis xtipimata tou van ntaik pou ego ton itha 3 fores mexri stigmis na xtipa antipalo sto prosopo alla kai arketa alla. ontos exi vasi afto pou lei o stavros.

i apolia tou pintado ine terastia, iparxoun 5 pexnithia akoma, iparxoun omilous, iparxi kypello kai xasame ena spoutheo centerofor. ine lipitero. makari na min stixisi i apolia tou.

me tin ael tha exoume fovero kentro akoma kai an apousiazoun oper kai kanprera. tha exoume kai foveri amina.

tseson, hoflant sienkel markasa

van ntaik linson

kaluwe

priso gomez

centerfor

THA SXOLIASO OMOS KATI POU EMENA ME LIPI AFANTASTA. THELOUME EUROPI ME 660 ISITIRIA STO G.S.P??? THELOUME TRITI THESI ME 66O ISITIRIA??? APETOUME PITHARXIA ME 660 ISITIRIA??? APETHOUME THEAMA ME 660 ISITIRIA???

INE NTROPI PROS TOU PEXTES, TIN DOIKISI KAI TON PROPONITI.

AUTOI POU PIGAME XILIA SINXARITIRIA SE OLOUS AFOU IXE STIGMES POU FONAZE OLOI KERKIDA ALLA DEN PORI I OMADA MAS NA ISE TRITI KAI NA THELOUME NA LEGOMASTE MEGALI OMADA ME 660 ISITIRIA.

INE NTROPI. AS PROVLIMATISTOUME OLOI.EGO KOURASTIKA NA TA LEO.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.