News Update :

Game plan Κινύρας - A.E.K.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς χαρακτηρίζεται η έξοδος της ΑΕΚ στην Πέγεια κι αυτό γιατί η ομάδα καλείται να επανέλθει στις νίκες μετά το πατατράκ με την Αλκή και να διαψεύσει φήμες για «κοιλιά» και άλλες... Επιπλέον, μια νίκη μέσα στην αφιλόξενη Πέγεια θα ανεβάσει τη ψυχολογία για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Αποέλ εντός και Ολυμπιακό εκτός. Ενώ σε περίπτωση ήττας, θα ψαλιδιστεί περισσότερο η διαφορά από την τέταρτη θέση και θα αρχίσουμε να διερωτόμαστε τι πάει λάθος...



Analyze the plan: Παρά την απουσία του Πρισό και του Όπερ, εντούτοις με τις επιστροφές των Χόφλαντ, Ντίμεχ, Γκόμεζ, Σόουζα και Τζέισον η ομάδα είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις τόσο της αρχικής εντεκάδας, αλλά τόσο και σε επιλογές του πάγκου. Κάτω από τα δοκάρια φυσικά ο Νέγκρι, η τετράδα της άμυνας με τον Χόφλαντ που επιστρέφει δίπλα από τον Σιένκελ, τον Μαρκάσα αριστερά και τον Κρίστη δεξιά. Θέση διεκδικεί ο Ντίμεχ στο δεξί άκρο αντί του Θεοφίλου. Οι δύο για τα ανασταλτικά καθήκοντα θα είναι οι Λίνσσεν και Βαν Ντάικ, μια χημεία που μας έλειψε ιδιαίτερα στο προηγούμενο παιχνίδι. Στην κορυφή ο «ταύρος» Πιντάδο και η τριάδα πίσω του πιθανότατα να αποτελείται από τους Γκόμεζ, Τζέισον και Κίγκ. Θέση για επιτελικός διεκδικεί και ο Σόουζα. Η απουσία του Πρισό σίγουρα θα είναι φανερή αλλά θα είναι και μία ευκαιρία για την ομάδα μας να επιτεθεί και από άλλες κατευθύνσεις, εκτός από τη δεξιά πτέρυγα που έγινε πλέον προβλέψιμη. Καθοριστικό ρόλο για τον επιθετικό τομέα θα παίξει η μέρα στην οποία θα βρεθεί ο Γκόμεζ αλλά και ο Τζέισον. Τον Πιντάδο μην τον φοβάστε, είναι πολύ ανεβασμένος φτάνει να έχει στήριξη από την τριάδα των μεσοεπιθετικών.

The opponent: Ο φετινός Κινύρας δεν είναι ο Κινύρας των προηγούμενων δυο χρόνων αλλά και η Πέγεια δεν είναι η έδρα-παγίδα, αφού πολλές ομάδες έχουν περάσει φέτος και πέρσι με νίκη. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Κινύρα αγωνίζονται πολύ καιρό μαζί και είναι δεμένο σύνολο, αλλά παρουσιάζει επιθετικά προβλήματα (2η χειρότερη επίθεση-16 γκολ), ενώ και στον αμυντικό τομέα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. (27 γκολ) Φυσικά οι τελευταίες προσθήκες στην ομάδα είναι άγνωστες για εμάς, ελπίζουμε όχι όμως και για τον προπονητή μας. Στο μεταξύ μας παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Κινύρας έδειξε πως είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει, έστω κι αν πήραμε τελικά τη νίκη με το «σκυλί» που τα έκανε όλα εκείνη τη μέρα. Ίσως και το σαββατιάτικο παιχνίδι να χρειαστεί να κριθεί από ατομικές ενέργειες, γι’ αυτό χρειαζόμαστε έναν ευφάνταστο Κιγκ, τολμηρό Λίνσσεν και πάει λέγοντας.

Unlock the match:
Το παιχνίδι είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Για την ΑΕΚ έχω αναφερθεί στους λόγους που το καθιστούν ορόσημο για τη συνέχεια, για τον Κινύρα είναι από τα τελευταία του χαρτιά επιβίωσης, καθώς βρίσκεται στην 12η θέση με 17 βαθμούς και βλέπει την ανεβασμένη Αλκή, το φιλόδοξο Ερμή και την αποφασισμένη ΕΝΠ να του...ξεφεύγουν. Συνεπώς το πάθος και η δύναμη θεωρώ θα κρίνει την πλάστιγγα του αγώνα. Η ομάδα που θα θελήσει περισσότερο να πάρει τη νίκη με μυαλωμένο και δυνατό παιχνίδι, θα τα καταφέρει. Όσο καλούς παίκτες κι αν διαθέτουμε, όταν δε βγαίνουμε πρώτοι πάνω στη φάση τότε χάσαμε το παιχνίδι. Εδώ θα φανεί η μαεστρία του Κάανεν ο οποίος καλείται μετά από μια ντροπιαστική εμφάνιση να επανέλθει στις νίκες και το καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτουμε παίκτες-φωτιά στον άξονα και πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε. Επίσης διαθέτουμε έναν πολύ καλό κεφαλοσφαιριστή στην κορυφή που θα έχει δύσκολο έργο ανάμεσα στους ψηλούς αμυντικούς του Κινύρα. Ο κόσμος θα παίξει το δικό του ρόλο καθώς ο Κινύρας έχει αρκετούς οπαδούς, ειδικά όταν αγωνίζεται με την ΑΕΚ, (παλιοί λογαριασμοί) έτσι οι ΑΕΚτζήδες οπωσδήποτε πρέπει να είναι περισσότεροι σε αριθμό αλλά και σε φωνή.

Pre-match πρόβλεψη: Το παιχνίδι θα πάει standar στο more. Η ΑΕΚ θα δεκτεί σίγουρα ένα γκολ, αλλά θα πετύχει το λιγότερο δύο, το περισσότερο τέσσερα. Ανάμεσα στους σκόρερ θα είναι ο Πιντάδο και ο Κιγκ που θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. (αν ξεκινήσει τελικά βασικός)



Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

kai o kamprera stin apostoli

Ανώνυμος είπε...

SIMERA VGIKAME EUROPI !! ME TO ERMIS 2 ANORTHOSI 1 IMASTE ME TO MISO PODI EUROPI. O APOLLONAS THA XASEI AVRIO.

EGO OMOS THA ROTISO TOUS KAXIPOPTOUS POU ETREXAN NA MILISOUN GIA STIMENA META TO AEK ALKI.

ERMIS 2 ANO 1

LETE NA ITAN KAI AUTO STIMENO? STA MEGALA GENETHLIA TIS anorthosis LETE NA XARISE ?!

AS SOVAREFTOUME LOIPON OLOI KAI MIN PARASIRESTE OUTE STIN MEGALES NIKES OUTE STIS PIKRES ITTES.

ANTE GEIA. PAO PEGEIA.

Ανώνυμος είπε...

file i europi den exartate apo tous allous ala apo ta dika mas podia k ti diki mas omada. simfono oti ine thetiko gia tin omada mas to simerino apotelesma ala den mas exasfalizi tin europi.
epomeno vima gia na vrethoume pio konta se auto pou aneferes ine to avriano pexnidi kathos k mia statheri poria mexri to telos tou protathlimatos.
oloi konta stin omada mexri telos

mar

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΚΚΙΛΙΤΖΙΡΟΥΣ". ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΑΛΚΙΩΤΗ".

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΟΡΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ, ΡΕ ΜΩΡΕ, ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΕΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ 6000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 500 ΟΠΑΔΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΒΑΙΝΕΙΣ, ΡΕ ΣΑΧΛΕ.

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΙΗ.


Η ΑΛΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ 1948 ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΟΛ ΚΑΙ ΕΠΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΚΗ.

ΈΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ "ΚΙΤΙΟΝ".

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΑΡΝΑΚΑ=ΑΕΚ και ΑΕΚ=ΛΑΡΝΑΚΑ.


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

emis oi "kilitziroi" stin larnaka ferame ta akoloutha,

Epa

Πρωταθλήματα

1946-47
1945-46
1969-70

Κύπελλα

1944-45
1945-46
1949-50
1952-53
1954-55

Pol

Πρωταθλήματα

1953-54
1987-88

Κύπελλα

1969-70

AEK

Κύπελλα

2003-04

Esei oi "politismenoi" ti ferate podosfairika se afti tin poli pou zoume mazi?

Emis tha pezoume eurpoi kai fetos eite saresi eite oxi (gia tetarti fora se 16xonia) kai palevoume na xanampoume gia defteri fora ston omilo ton megalon sta tessera molis xronia pou iparxoun oi omoiloi.

emis kita psila kai eki psila tha minoume gia xronia epidi ekei mas armozi. den asxoloumaste me mikres omades kai to kato diazoma.

Ανώνυμος είπε...

re paithkia ti eginiken re gmt? ime polla marazwmenos... giati eppesen i omada mas etsi ?? prepei na kamoume nikes an theloume na pamen europe !! epofkalan mas proxtes akirwsan mas tzai goal etsi adika ate .... prepei na kamoume niki me to apoel!!

na isaste oulloi tziame paron! konta stin omada mas! AEKARA KAI DEN IME KALA

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.